A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vasikáé!
Köszi a jó szót! Most minden szó sokat jelent. A long az a hosszú? Én is nagyon szorítok Neked! Hihetetlen, hogy mennyi kitartás van benned és mindig jókedvű vagy! Jó lenne belőle nekem is egy kis adag.
szöszi1977

sziasztok

Colin
hatalmas gratula megmentettted az inszemesek becsületét ha jól tudom 1. inszem volt ugye? végig feküdtél ? mit csináltál kérjük a tippeket .
én ma is kimentem a kertbe és nagyon élveztem a napocskát, nem dolgoztam bár nagy a kísértés de ha ez az ára hogy megmaradjon ki kell bírnom.
Apa meg ágyba parancsolt, közölte hogy ne szórakozzak nincs pardon fekvés van, még a napozóágyat is kihozta nekem a kertbe, nagyon aranyos.
na megyek aludni mert kapok hogy meglógtam megint.... pár percet kaptam olvasásra.

mindenkinek szép napot :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

szöszi
fel a fejjel ha a baba maradni akar akkor ha te is akarod akkor fog
de ha érzi hogy lemondtál róla akkor nem marad.
csak +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
oké?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Dita, igen, van már időpontom hozzá. 2 másik orvoson keresztül jutottam el hozzá. Egyenlőre a kaális lombik több okból elhalasztva. Ide egyenlőre nem lombikra megyek, csupán egy konzultációra. Keresem azt az orvost, aki végre megoldja a problémámat és nem "ismeretlen eredetű meddő nő leszek", hanem KISMAMA!

babaimádó
Kép
babaimado

Eddig 3 stimum volt, abból 4 beültetés. Fagyis csupán a 2.stimuból maradt. Kaáliban blasztót fagyasztanak csak. Így 3x volt 2-2 blasztóm beöültetve (2X FRISS, 1X FAGYASZTÁSOS), aztán januárban 3 db 3 napos azt hiszem 8 sejtes. Hiába van sok petesejtem (12-14-15) és meg is termékenyülnek, állandó a lemorzsolódás és megállnak a fejlődésben. De volt inszemmel méhenkívülim és biokémiai terhességek is inszemmel is, lomnikkal is.
Ez tömören az én történetem.
Akinek van tapasztalata, ötlete, bármi, írja meg nyugodtan. Kíváncsi lezsek, mit mond Szűcs dr. és egyáltalán hogy fog hozzámálni.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de mindig olvastalak benneteket.

Vacak!
Úristen nem is tudom mit mondjak, borzasztóan sajnálom, buksisimi neked, és ne add fel kérlek!!!!

Colin!
Már alig vártam, hogy írj, hogy mi van!!! Szívből gratulálok nektek, sok pihi......

Csajok!
Mostmár az inszemesek becsülete mentve van, tessék Colin t utánozni.

Dita!
Látom te gőzerővel itt vagy velünk, ami nagyon nagyon helyes, és tök jó érzés, legalábbis nekem :lol:
Nálad semmi rosszullét nincsen?

Trixikém!
Te hogy vagy?

Manda????

Vasikáé!
Hajrá stimu!!!!! Puszillak.

Szöszi!
Ne add fel!!! Még bármi lehet!!!

Bocs, ha valakit kihagytam.
Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Csajok!

Hol lehet az aláírást megváltoztatni??? Nem találom a profil t.
Pedig egyszer már megvolt, most meg nem találom az idegtől...... :twisted:

köszi

heni77

Fent a "Társalgás" mellett "Segédletek" fül lenyitása, "Profil"

babaimádó
Kép
babaimado

szia heni

baloldalt fent a társalgó mellette tudod kiválasztani a profilt.

colin
mikorra hívtak vissza? csak pisi teszted volt és mentél a dokihoz?
be kell jelentkezni reggel a recepción hogy pisimintát hoztál? vagy csak a laborba leadni?
leirnád légyszives? mi a teendőd most?

köszi
Erika

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok!

Heni:laptetőn van a profil a segédletekben!puszika

Colin:Gratulálok neked!első inszemed volt?irj pár sort majd hogy ténleg mi hogy volt és tippeket hogy mi is igy járjunk mint te :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vigyázz magadra :lol: :lol:

Vasikáé:örülök hogy elkezdted a stimut! :lol: :lol: :lol: hajrá Zsuzsa :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Lányok,

a longnál a ciklus hányadik napján kezdődik a stimu, és a shortnál????

Nálam még nem dőlt el, hogy melyik lesz, szóval csak kíváncsiskodnék! :)

A keddi előadások anyaga nincs fönt valahol a neten, nem tudjátok véletlenül???

Előre is köszi nektek!

Gratula Colin! :)
Vendég

Colin!
Óriási gratula, jó hogy van akinek elsőre is sikerül!!!
Vigyázz Magatokra!

Szöszi!
Még ne add fel, a barátnőmnek 2. inszemre sikerült a baba (SZ. dokinál), a tesztkor már barnázgatott, mégis pozitív lett, aztán az 5. héttől a 7. hétig folyamatosan vérzett UTRO mellett és mégis most lesz 1 éves a gyönyörű kisfia. Tehát remény van!
És igenis sikerülhet inszemmel is Colin a jó példa erre.
Én nagyon drukkolok, hogy a nyuszi csíkos tesztet hozzon.

Mondjuk mondom ezt én, akinek egy pozitív gondolata sincs, elég rossz időszak ez nekem (folyamatosan csalódok emberekben és többen nagyon csúnyán megbántottak az elmúlt napokban) és az inszem óta folyamatosan fáj és szúr a hasam, olyan mint amikor óriási cystám szokott lenni!
Na mindegy, majd 17-én kiderül!

Lukácsné!
Írok neked privit, valószínűleg ma este!

Bocsi hogy most nem írok mindenkinek, de megyek vissza dolgozni, majd este olvasok újra....

Kép
akire79

Akire, a szúrkálás jó jel ám!!Drukkolok+++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Sting!

Megvan, köszi, remélem sikerül is :lol:

heni77

Sziasztok!

Hát folnak az események.
Ma elengedtek a BMC-ből! Igaz csak jövő héten kellett volna menem, de tegnap délután elkezdtem vérezni. Berohantunk a helyi kórházba, ahol egy babát láttak, úgyhogy ma mentünk Pestre.
De tegnap úgy felidegesített a doki itt, hogy alig bírtam aludni.

Mivel természetgyógyász is, elkezdte ócsárolni a lombikot, mert neki van egy sokkal jobb és eredményesebb módszere...
Közölte, hogy az én testalkatommal különben sem szabad gyereket vállalni, és a lombikosok úgyis elvetélnek.
Azt hittem ráborítom az uh gépet.

Úgyhogy ma reggel felmentünk, megnézett Szűcs doki. Az egyik baba sajnos felszívódóban van :cry:
De a másik annál szebb :lol: Már dobogott a kicsi szíve, így azt mondta Szűcs doki, hogy el is enged minket.
Annyira meglepődtem, hogy még megköszönni is elfelejtettem mindent, amit értünk tett, de majd ha meglesz a pici, akkor felmegyünk hárman, és megköszönünk mindent.

Azonnal fel is hívtam a Szolnoki dokimat (mert ide még meghalni sem mennék), aki nagy örömmel fogadott, mindent elmondott, hogy mit csináljak, és 29-én este 9-re mehetek az első rendes, igazi uh-omra. Remélem addig semmi baj nem lesz.
Akkorra már biztos szép nagy lesz Rizsa, mert most egy hét alatt a kétszeresére nőtt. :P

Hát ez történt velem tegnap óta.

Kép

Kép
vevikk

Valamiért folyton akadozik a fórum (vagy csak az én gépem ilyen rossz).

De a lényeg:

COLIN GRATULÁLOK!!!

Kép

Kép
vevikk

Sziasztok!

Vevikk elég durva ez a természetgyógyi, ne foglakozz vele. Sajnálom szegény Rizsa 2 t, biztosan nem volt rendben valami, azért hagyott itt titeket, de az a legfontosabb, hogy Rizsa 1 jól van.
Tényleg akkor már nem is jó neki ez a név, ha már ennyit nőtt, nem? :lol:

heni77

sziasztok!
anyutól jelentkezem!

Szöszi ++++++++++++++++ én még drukkolok amig nincs piri van remény!

Babaimado
Hát igen sajnos sokmindenen keresztülmentetek már, én nem is tudom hogy lehet ezt ép ésszel végigcsinálni, minden tiszteletem a tiéd. Nagyon bízom benne hgoy végre kiderül mi leheta baj.

Heni
csak május végén kezdtek? Végülsi hamar itt lesz.
Én teljesen jól vagyok, egyes kajákat nem bírok olyankor görcsölök és fél óra múlva rohanás a vécére. Ennyivel megúszom más bajom nincs.

A tesómnál ma 3 órán át babaruhákat válogattunk. Most már nagyon szurkoljatk hgoy lány legyen mert kislány ruhákból vannak nagyon édesek. Főleg egy éves kora utánra hát elolvadtam a farmer kisszoknyáktól és ruhácskáktól. annyira édik. Fiúra nem sok van. Persze venni is kell néhányat mert a legtöbb már igen kopott, viseltes, de otthonra jó lesz.

ANCSRACS
Longnál a ciklus 20. napján kezdődik decával 14 napig. utána jön a stimu.

AKIRE
Ki volt az megverem!!!!

VEKIKK
Dokinak a k....a nénikéjét azt! :twisted:
Sajnálom a másik babót de elsőre hidd el elég lesz majd egy is!

A szívhangnak nagyon örülök, vigyi magatokra!

Én megyek rucikat nézegetni, mert vagy 10 zsákból válogattunk és alig néztem át, csak pakoltuk ami kicsi. :D

dita75

Sziasztok!

Vevikk!
Azt akartam még kérdezni, hogy mire mondta ez az állat doki, már ha azt annak lehet nevezni, hogy ilyen testalkattal nem lehet gyereket vállalni???? Nem értem.......Csak azért kérdem, mert én sem vagyok egy topmodell alkat.....arra gondolt, hogy ducibb vagy? Vagy mire?

Dita!
Ne aggódj, kislány lesz, de ha esetleg mégsem, gondolom akkor is nagyon fogjátok szeretni majd.
Igen, csak május végén kezdünk, tudod mondtam, hogy apának kiesett 2 heti lóvéja, és így is kevés a pénz, így ebben a hónapban nem tudjuk elkezdeni ( hóvége felé jön majd meg ), majd csak a következőben. De nem baj, mert addig teljesen felkészültek leszünk anyagilag is, meg lelkileg is, úgysem kell többet, mert ez lesz az utolsó, nagyon úgy érzem!!!!!!!

Ja a vonalzóval jól megszenvedtem, nem tudtam, hogy ilyen sima szöveget lehet e beírni, mert mindenhol csak olyat találtam, hogy év / hó / nap múlva ez meg ez lesz, de a lényeg: SIKERÜLT megcsinálni.

Na nagyjából ennyi
Puszi

heni77

Dita, akkor kislányért szurkolunk. (Max ha fiú lesz nekem adod :lol: :lol: :lol: )

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Vevikk:
Xintem ez nem is orvos, hanem egy nemnóóómáális sarlatán! hogy jön ahhoz, hogy így beszéljen bárkivel is! Kicsi Bizit sajnálom, de v.színűleg nem fejlődött rendesen; Rizinek, ill. mostmár újra Rizsának nagyon drukkolok és szívhanja is van, ez olyan csodálatos! Ne is bagózz a fekete lyukakra (mint pl. a dilis "orvos"), neked mostmár más dolgod :D van!

Akire:
Mit hallok?! :evil: Nincsenek pozitív gondolataid? Azonnal tessék a világ szépségeire és számodra kedves dolgokra, emberekre gondolni és ezekből feltöltődni a jó energiákkal!

Pá Drágáim!
sajt@

Dita:
Megboltolom veled, ha fiú lesz, hozzánk jöhet :wink:
Még nemtom mit adnék érte, de tutira megegyezünk :D

Az alkathoz visszatérve:
Tisztában vagyok az alakommal, de attól még szaros piszkavassal sem lehetne fentebb piszkálni az orromat, ha tudnám, hogy babám lesz! Ki nem sz..ja le :D
Amúgy meg igenis szeressétek a testeteket, még akkor is ha van egy pár grammocska :lol: felesleg, így is lehettek topmodellek! Nehogymá egy önértékelési zavarokkal küszködő Kovács400 "doktor" monnya meg, hogy mit gondolj és hogyan érezz, viselkedj!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok, csajok!

Babaimádó, nem semmi a történeted. Na, te aztán nem semmi egy csaj vagy. Rád tényleg nem lehetne mondani hogy nem tettél meg mindent a babásodásért. Két kérdésem lenne, ha nem zavarlak. -Mi az a biokémiai terhesség? és - Hány éves vagy? Egyenlőre ennyi. Hát, nagyon szorítok neked. Azt nem értem hogy miért nem azt állapítják meg először mi a fenének meddő egy nő. Majd utána próbáljanak meg segíteni. Húúú, inkább nem folyok bele ilyen mélyen, mert nekem most nagyon de nagyon jó kedvűnek kell lennem. Az is vagyok.

Szöszi, nagyon köszönöm. Annyira aranyos vagy. Igen, a long az hosszú, tehát a hónap végén lesz a leszívásom.

Heni, köszönöm neked is. Igen, hajrá stimu. Annyira boldog vagyok hogy már elkezdhettem.

Böbe, nagyon köszönöm neked is. Te néha jelentkezel, mindenkinek örülsz egy kicsit, mindenkit bátorítasz és utána megint el tűnsz. Remélem van értelme. Ha annyit dolgozol, akkor legalább azt jelenti hogy az üzlet is beindult, ugye?

Akire, annyira de annyira sajnálom hogy rossz a kedved. Valahogy próbálj kikapcsolódni. Este vegyél egy laza fürdőt, majd hallgass félhomályban vagy gyertyafényben egy kis kellemes zenét. Próbálj szép dolgokra gondolni és ne a sok hülye emberre. Én úgy tudom ki kerülni az ilyen szituációkat, hogy ha érzem megy fel a pumpám, akkor elfordulok, mélyet sóhajtok és amikor kifújok arra koncentrálok hogy a mérgemet fújom ki. Utána már csak a célomra gondolok, így már nincs időm másokkal foglalkozni. Tudom, fogalmam sincs mi történt veled, de gondold végig hogy a hormonjaid ilyenkor húúúúúhúúúú, szóval nagyon húúú.

Vevikk, borzasztó ami veletek történt tegnap. Ez nem normális? Miért kell más munkáját ócsárolni? Nem csodálom hogy fel idegesedtél. De, most már nyugi. Azt is sajnálom hogy bizike felszívódik, de inkább gondolj arra hogy most már lesz egy, de gyönyörű és egészséges babátok.

Dita, nagyon jó hogy kicsit anyudnál vagy. És, a hobbidnak hódolhatsz (babaruha válogatás). Irigyellek. Legyen lány, ~~~~~~ Legyen lány~~~~~~~~ Legyen lány~~~~~~~~~~~~~~. Na, most már biztosan az. Nyugodtan válogathatod a rucikat. Ja, és borzasztóan csini lesz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Lukácsné:
Urad bizony jól teszi, hogy így vigyáz rád, ez olyan tündéri egy pasitól, nem? :) Ráadásul így ő is kiveszi a részét a veled történtekből, nem csak spermadonorként tekint magára, nem érzi kizárva magát ebből a folyamatból, JELEN VAN! Hidd el ez sokat számít.
Ne is erőltesd magad, pihenj sokat.

Nekem nagyon nehéz volt elfogadni a segítséget másoktól, mikor kiszolgáltatott voltam (cuki bokatörés, 2 állítócsavarral némi boka-és térdszalag szakadással fűszerezve), ill. inszemek, egyéb műtétek után. Megálljt kell parancsolni magunknak és hagyni, hogy mi is kaphassunk mások szeretetéből, gondoskodásából. Nem mindig csak nekünk kell adni, meg kell tanulni elfogadónak és türelmesnek lenni.

Babaimádó:
Volt már teljes endokrin kivizsgálásod, IR, cukor?
Én is szeretném már, ha kiderülne kokrétan mi az ok, hogy még nem jött össze nálunk sem a bébi. A várakozás rossz, de egyben nagy tanító is.

Pá Drágáim!
sajt@

Le kell lépnem, azért lehet, hogy még bekukk.
Pá-pá! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Dita!Az én részemről rendben van számodra a kislány. Úgy döntöttem az lesz és kész :lol:
Csak azt sajnálom, hogy már ketten beelőztek a felajánlással, hogy ha fiú lesz átveszik :lol:
Lukácsné!Írtam privit!
Vasikáé!Olyan jó hogy ilyen pozitív vagy! És annak is nagyon örülök, hogy kezdhetetek végre! Majd írj mindig részletesen hogy hogyan haladsz!
Vevikk!
Részvétem BIZI miatt :cry: Mostmár naygon vigyázz RIZI-re! Puszillak
Rony????????????????????????????????????????
Mi volt, írj már!!!!!!
Szöszi! Mia helyzet? Hogy érzed magad?

Kép
akire79

Sziasztok!!

Jaj hol is kezdjem. Tavaly voltunk elöször a BMC-be a nőgyógyászom tanácsára. De közbe jött a költözés. Idén februárban újra visszatértünk. Zeke egyből vizsgált pont a menstruációm 3. napja volt. Injekció 7 napig aztán petevizsgálat aztán inszem. Aznap nagyon rosszul éreztem magam és még 3 napig fájdogált. Nem is gondolkodtam a babáról, teljesen az esélytelenek éreztem pláne mikor mondták,hogy 15-20% az esélyem. Nem feküdtem csak sokat pihentem és nagyokat sétáltam.
Vettem is Merionalt mert tudtam,hogy úgysem sikerül.
Szinte villámcsapásként ért a hír,hogy mégis. Nagyon kedves,fiatal doktornő volt aki közelte velem mert Zeke nem volt bent.
A recepciónál szolni kell,hogy pisit hoztatok és aztán csücs és várakozás.

Puszi mindenkinek.
colin

Kép

Eltünt a vonalzóm ezért újra meg kellett csinálnom mert nem tárolta. Miért??
colin

A testalkat a fölös kilóimra vonatkozott.
Amivel ugyan tsztában vagyok, de direkt nem fogtam őrült fogyókúrába, hogy mindent megkapjon a szervezetem.

Mostmár biztos kezekben érzem magam, mert az régi-új dokit bármikor hívhatom a nap 24 órájában.

Mostmár csak kényeztetem Rizikét meg persze magamat.

Mondjuk az érdekes, hogy mióta terhes vagyok egyáltalán nem kívánom az édességet, pedig nagyon édesszájú voltam.

Ez még jól jöhet. :)

Kép

Kép
vevikk

szia vevikk!

én ugyanilyen édességmániás vagyok, mint te minden mennyiségben,
amikor Filippel voltam terhes az első trimeszterben 1 falat süti le nem csúszott a torkomon, csak a savanyút kívántam és megtudtam enni 1üveg uborkát egy ültő helyben, akkor tudtam hogy ez a gyerek fiú lesz, aztán a 2-3 trim-ben már valamennyit ettem de akkor sem sokat,
zöldség gyümölcs minden mennyiségben.....
8kg-ot híztam a végére és 4kg volt a gyerek..... de előtte 3hónap alatt a hormonoktól 30kg-ot !
ezek a mai napig rajtam vannak, minden doki azt mondja hogy amit hormonnal hízol azt te le nem adod már..... hát sajna nem is ment le hiába a sok zöldség meg konditerem hónapokig.
Átérzem a testalkati problémát mindenkinél, nekem is azt mondták ha talán 10kg-ot leadnék hamarabb sikerülne.... hát nem megy csak 2-3kg az is hamar visszajön mert nem lehet csak zöldségen élni.
edd azt ami jólesik , de figyelj arra hogy naponta többször keveset, mert akkor nem lesznek hányingereid, nekem ez vált be.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Colin!

A profilodban az aláírás rovatba másold be a vonalzód linkjét. És persze ments rá! Akkor mindig ott lesz majd! :)

Ami a fogyás = nagyobb esély problémát illeti:
Én tavaly 15 kilót leadtam kb fél év alatt. Egyszer sem jött össze a babó - hisz akkor itt sem lennék... Biztos számít valamennyit, de max annyit (szerintem), hogy jobban viseli a szervezet a várandósság alatt felszedett kilókat. Hiszen épp elég lesz majd azt a súlyt cipelni - praktikus, ha kevesebbel fut neki az ember.

Úgy érzem, az éjjel meglátogat a Miki! Szétszakad a hasam! De nem baj, akkor pénteken mehetnék UH-ra! Tiszta ciki lenne, amikor itt vannak anyósomék, meg sógoromék, hogy azt mondom: ooops, akkor én most lelépek egy időre... :) Szóval drukkoljatok nekem - aki még olvassa....

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát Csajok! Ez a súlyfelesleg-probléma elég sokunkat terhel.
Van azért jó oldala is! A szurik beadásánál direkt jól jön a hájas hasam, mert nem fáj olyan nagyon-nagyon :lol: (legalábbis így ideológizáltam meg magamnak)...

Kakti:
Szorítok neked, ha mégsem úgy alakul, biztosan megértik, hogy el kell menned. Azért bízom benne, hogy "jobb" időpontban lesz nálad lecsóérés. Majd szugizom :)

Colin:
Biztos letaglózott a jó hír amikor megtudtad! Mikor tudatosult benned először, hogy: heló te lány! Sikerült! :?:
Egyedül voltál benn aznap a BMC-ben?

Úgylátszik átmentem bagolyba :D
Inkább én is elrakom magam, jóccakát (vagy jó reggelt?) ! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Kakti,
ritka pillanat következik, mert most végre egyetértünk :lol: :lol: :lol: :lol:
( na ne húz fel magad, csak viccelek, de ezt nem tudtam kihagyni :wink: )

Súlyfelesleg kontra esélyek ügyben:
Én leszarom, hogy nézek ki, amíg jól érzem magam,( 70 kiló felett nem vagy ember, vagy mi a szösz???? ) de aggasztott a lombik elkezdésekor, ezért rákérdeztem a dokinál, hogy kisebb e így az esélyem, ilyen testalkattal ( de ezt már leírtam itt aszem )

Azt mondta, hogy ezen ne is rágjam magam, mert semmi köze hozzá, ha az a baba megakar tapadni, akkor meg is fog, nem ezen múlik.
Jó, ártani semmikép nem ártana, ha szép lassan lecsordogálna pár kiló ( nem drasztikusan, hirtelen ),de ha nem okoz gondot a teherbeesésben. Szeresd a tested béééébi.. :lol: :lol: :lol:

Ja igen, és sajt@ al is egyetértek. A háj miatt nekem egyáltalán nem szokott fájni a szuri, szinte meg sem érzem, max egy kicsit csíp, de az sem mindig. Még "élvezem" is, mert ilyenkor apa mindig úgy megsajnál, olyan ari...

Na??? Mi a f...sz van velem, ma mindenkivel egyetértek???? :lol: :lol:

Dita!
Most, hogy írtad a májust, most esett le, hogy valószínű betelefonálok, hogy ilyenkor mi a menetrend, ha kb 1 év kimaradt, és újra akarjuk kezdeni. Nagy a sanszom, hogy előlről lesz minden, vv, katonavizsgálat, azokat lehet eltudnám még végeztetni az április végi mensi után, és akkor a pénz nem is kell addig a stimura, így nem esik ki egy hónap sem.
Ez csak akkor esett le, amikor rákérdeztél, köszi :)

Húúúú, jó hosszúra sikeredett.....
Puszi

heni77

Lányok!
A hízás témához én is hozzá szólok, ne aggódjatok a súl ymiatt szerintem, én 47 kilós voltam az első lombik előtt nagyon sokáig (ehhez 161 centi), és nekem meg folyton azt pampogták a dokik, hogy maga nagyon vékony, így nem lesz gyereke, tessék hízni hízni! Ha nincs hája, mi védje a gyereket? Nagyon nehezen híztam akkor, akár mit csináltam semitől sem sikerült. Aztán egyszer elkezdtem reggelire a fogyókúrázós barátnőmmel műzlit enni, és a csokis műzlitől 1 hónap alatt fölmentem 50 kilóra. Persze baba így sem lett. Aztán letojtam a súj dolgot, és 47 kilósan terhes lettem első lombikkal (persze inszemekkel meg nem, akárhány kilósan mentem).
Aztán szülés után szoptatás végéig 47 voltam, de aztán följöttem 55-re. A BMI index szerint az mondjuk pont jó, de azzel nem sikerült a lombik. Akkor elmentem a mensmetis laborba, ahol megállapították, hogy inzulin rezisztens vagyok, irány a diéta. Gyógyszert szedtem, tornáztam, nem ettem szénhidrátot: egy hét alatt 4 kiló minusz, aztán a többi, és sikerült az utáni lombikom? NEM. Aztán az 1. belklinikán a diabetológián megállapították, hogy nem vagyok inzulinrezisztens, (és tényleg gyanús, hogy a mensmentis szerint meg mindenki az), azóta vagyok 50 kiló, és leszarom már ezt a súlymizériát, a következő lombiknakmár sikerülnie kell!

A 100 kiló fölötti igencsak túlsúlyos barátnőm úgy esik teherbe, ahogy mindannyian szeretnénk, kitalálja, hogy most, aztán első próbálozásra. A 90 kiló fölötti, ám csak 150 centis ismerősömnek is két gyereke van, mindkettő elsőre. Pedig őt is riogatták, hogy nem lesz gyerek, mert kövér. Ennyit a súlyról...

én meg holnap elmegyek a BMC-be akár megjön, akár nem, mert ez már a 41. nap. Már teganp óta barnaügy van, de nem kockáztatok a húsvéttal.

Szép napot Nektek, mi is megyünk a kertbe!
rozus

KépKép
rozus

Sziasztok !

Rozus!
Jó, hogy mondod ezt a mensmentis t, gondolkoztam azon, hogy ha nem sikerül TB alapon megcsináltatnom, akkor elmennék hozzájuk, de akkor kétszer is meggondolom, és addig megyek, míg a házidoki be nem utal valakihez, aki megnézi nekem ezt az IR t.
Tényleg érdekes, hogy náluk mindenki IR es.

Köszi

heni77

Jó reggelt lányok!

Vevikk:eggyik szemem sír a másik nevet:sajnálom ami történt kis manóval de hála istennek a másik veletek maradt!!!!!!!!!!!!!
pihenj sokat :lol: :lol: puszillak

sajt@:te kis hájas :lol: :lol: :lol: :lol: :nah csak viccelek ám :lol: :lol: :lol: szép volt a mondatod:A várakozás rossz de egyben tanító :lol: tetszik :D én küldöm neked a sok ölelést jó????pusszantás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vasikáé:hát igen kezd alakulni az üzlet de egyenlőre nem tudok pénz kivenni belőle ,még jócskán vissza kell forgatni az a kis hasznot is!de tudod ezáltal semmire nincs időm és páromnak is csak az üzleten jár állandóan a feje és ezért toltuk el még neki a kivizsgálást is mert most minden az üzletről szól NÁLA! :cry: :cry: de sebaj eljön az én időm is és akkor határtalan boldog leszek ha megérkezik majd a kis manókám hozzánk :lol: :lol: remélem te jól vagy és lányaid is jól vannak:puszillak téged :lol: :lol:

Kép
sting1982

13 éve szeretnénk babát.
Biokémiai terhesség: beágyazódik a baba, elkezd hcg-t termelni, de megáll. Elmegy. Csak a vérvétel mutatja ki, mert a hcg miatt ugyebár a teszt pozitív. Egész addig poz. a teszt, míg ki nem ürül a hcg a szervezetedből.

IR és ennek következtében PCO a diagnózisa az endokr.nak, de azt a vizsgálatot csak a netes ismerősöktől megtudva végeztettem. Metformint szedek rá. (Most épp Avandametet, előtte Meforalt.)

babaimádó
Kép
babaimado

akire
köszi a privit válaszoltam.

inszemes kérdés: akinek sikerült mivel "honorálta" meg?
láttam lányokat hogy ajándékkosarakat vittek.
privibe irjatok lécci.
én nem szeretném a 100.dik csokit vagy akármit a kosárba mert lehet hogy nem is szereti???

köszi a választ

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok

Vekikk
Mi találkoztunk, láttál engem és Vasi Zsuzsit is.
Mi sem a playboy cimlapján szoktunk díszelegni, sőőőőőőőt.
Gondolom feltűnt. Akkor nekünk már nem is lehet bébink?
az iwiw-n aki már látta a képeimet láthatta hogy én sem voltam mindig ilyen pont hogy a szaros gyógyszerek okozták az egészet, mert érdekes módon amikor nem szúrtam semmit, nem clostiztam lerepült azonmód 20 kiló. Ahogy elkezdtem a decát ugráltak vissza és most megint ott vagyok ahol régen, a huszas simán visszagördült rám, de még jó hogy leadtam mert még arra jött volna rá akkor simán százon felül lennék.

Vasikáé
Neked már vérvételes vonalzód van?
Haladsz csaje! Megy az idő csak nálam nem! :lol:

Heni
Ugyi milyen jó hogy vagyok neked?! :wink: :D

Csajok
Kislányért cserébe adom csak a kisfiút de még addig százszor meggondolom, de azért húzzatok bele, mert ha mégis cserére kerül a sor akkor legyen mit felmutatni.

mindjárt olvasok tovább csak megyek hamikázni :P

dita75

Dita, de én csak kapni akarok, babát semmi pénzért nem adok! :lol: Nekem fiú is meg lány is KELL! Ikrekre kell hajtanom, mert kicsúszok a tb-s lombikból!

Elfelejtettem válaszolni:Vasikának:34 leszek idén.

babaimádó
Kép
babaimado

Egyébként én is Mensmentisbe járok!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!
Nekem is egyenlöre csak a hcg színt mutatta ki a babát???
Lehet,hogy meg se marad???
:cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
colin

Colin!

Igen, egyenlőre csak hcg t mutatta ki a teszt, de gondolom visszahívtak UH ra, vagy vv re, nem?

Az nem törvényszerű, hogy nem marad meg, sőt!!!!
Inkább az a ritkább.

Vagy lehet, hogy most én nem értem a kérdésedet.

heni77

20. án megyek ultrahangra,de én olyan buta vagyok azt hittem ,hogy a hcg 100% megmondja.
A doktornő olyan boldogan mondta,hogy sikerült,hogy meg se kérdeztem töle,hogy biztos-e??
Na most izgulhatok megint.

:( :( :( :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
colin

Vevikk!
Nagyon sajnálom ami történt, mást igazán nem tudok, csak azt, hogy az vígasztaljon, hogy "Rizsa" megmaradt. Ha nem is rizi-bizi azért ez is nagy dolog!!!

Colin!
Ilyen megse forduljon a fejecskédbe, hogy nem marad meg! Igenis megmarad!!! Megmentetted az inszem becsületét, bár én már nemigazán hiszek benne!

Akire! Neked is köszi a biztatást! Te se legyél elszontyolodva!!!! Nálad meg pláne, hogy még bármi lehet!!!!!!

Rony! Mizujs? Hogy haladsz??? (bocsi, ha lemaradtam valamiről)

Dita! Vasikáé! és a többiek!!! Nektek is köszi a biztatást!!! Nagyon jól esik.

Lukácsné! Szorítok Neked!!!!!

Áfonyácska! Mi van veled? Rókakoma jár még?
szöszi1977

Figyeljetek ám, mert laptetőre hajtok, na meg egy kétcsíkosra!!!!
Remélem bejön!!!!!!

Ja hétvégén nem leszek netközelbe, ezért mindenkinek

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
[/img][/b]
szöszi1977

Na ez nem jött össze, de azért nem adom ám fel. Szeretnék nektek képeslapot feltenni de nem tudok. Légyszi írjátok meg, hogy Ti, hogy csináljátok? Talán melléklet feltöltéssel?????
Köszi.
szöszi1977

Na ezt feladom. Légyszi segítsetek képfeltöltéssel kapcsolatban.
szöszi1977

Kép

Szöszi:
Lesd meg a privid!

Sting:
Köszi, kedves tőled :)

Vasikáé:
Micsoda új lénia, ezt nevezem!

Dita:
[u]HATÁROZAT[/u]
A csereügyletre vonatkozó ajánlatát, legutóbbi feltételei alapján nem áll módomban elfogadni. Az ügy természetéből adódóan és tekintettel az Ön állapotára - az újonnan tett irreális nyilatkozata miatti szankciótól eltekintek.

Kép

Colin:
Komolyan mondom, megharaplak! :) Ne is gondolj arra, hogy nem sikerült, megvan az a baba és kész!
Koncentrálj rá, küldj felé pozitív és szeretetteljes gondolatokat. Képzeld el magadna, milyen lesz, hogyan változtok mindketten a várandósság ideje alatt, milyen lesz együtt élni amikor megszületik.
Sok sikert hozzá :) Én szívből drukkolok hidd el!

Pá Drágáim!
sajt@

Nemtom mi lesz a hétvégén, ezért szeretnék mindnyájatoknak
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánni!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: