A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok! Zsófi, kedves tőled, hogy hiányolsz. Az elmúlt két hétben Zéti is itthon volt, két gyerek mellett nem sok szabadidőm van. Meg amióta ilyen szép az idő sokat vagyunk kint a szabadban és különben is zajlik az élet körülöttem...

Csak dobok egy képet Zsombimról és megyek is.

Kép
Vendég

"Hari OM!

Hétfőn (ápr.6-án) költözésem okán sajnos nem tudok majd babás jóga órát
tartani, ezért elnézéseteket kérem előre is. Az esti órákat már meg tudom
tartani.

A jövő héten viszont húsvét hétfő lesz amikor is minden óraelmarad, kivéve
ha legalább 5 jelentkező van egy foglalkozásra. Így ha szeretnétek ápr
13-án hétfőn bármelyik órámra jönni, kérlek jelezzétek azt e-mailben
legkésőbb jövő hét péntekig hogy legyen időm utána visszaigazolni még hogy
melyik óra lesz megtartva.

Addig is szép vasárnapot !
namasté
Andi"
Vendég

Sziasztok!

Most lűtom csak, hogy én is szerda óta nem voltam. Kicsit borult a napirendünk, a kajázások, csúsztak, az alvás nehezen ment, mondjuk lehet, hogy a hirtelen meleg miatt is van ez. Ma viszont helyrerázódott a kisasszony... Fogyacska még mindig nem bújt ki, pedig most már kettőnél is látni halványan a csíkot az íny alatt... Kibújhatnának már, hogy ne kínozzák tovább a kis gazdájukat! :evil:

Nagyon kis huncut tényleg Csengike! De jók Áronról is a fotók, aranyos, ahogy Zsófival álldogálnak a kiságyban.
Látom, Zsombinak is nagy kedvence a hinta! Kis falat!

Köszönjük a fotós dícséreteket, átadom az illetékesnek. Jobbulást Beninek, meg a többi betegeskedőnek!

Adri! Remélem pároddal nincs már gond, rendbejött!

Mi a hétvégét hármasban töltöttük végre, nagyon jó volt! Réka rákattant megint apjára, mert sokat voltak együtt, mellesleg baromi jól elszórakoztak, öröm volt názni őket.
Réka is elkezdte a beszédgyakorlatokat: pöpöpöp, babababa , papapa, meg még néhány érthetetlen szótag amiket ismételget. De van, hogy nekiáll magyarázni, nagyon, de most leginkább a pö, meg a ba, pa a favorit. Nagyon kis zabálnivaló közben, de ezt gondolom ti is tapasztaljátok a saját porontyotokon :wink: Ma kimerészkedett Réka a terszra is, kár, hogy nem mostam fel előtte (csak utána :lol: ), most áztatom a rucijait, jó koszosak lettek.

És ma este úgy, de úgy kacagott RÉka, hogy alig bírta abbahagyni. Én is, nekem a könnyeim is potyogtak. Imádom! Kár, hogy nem vettük fel, de ha ilyenkor elrohanok gépért, tuti elszáll a pillanat varázsa, és úgyse nevet már annyira...Ehhez hasonló, nagy kacagásokat rendszerint este produkál, valszeg kell bizonyos fáradtsági fok hozzá :shock: De eddig ez volt a legtutibb.

Húsvétkor mi egy Pécs-Szeged-Bp-Pécs körutat teszünk, a sorrend még nem eldöntött, hogy Szeged v. Bp lesz-e előbb....

Voltunk babauszin megint, hát most láthatóan jobban élvezte Réki mint múltkor, a 2 hó kihagyás után. Megint sikongatott, meg vogyorgott, mint a vadalma.

Na befejezem, megyek vasalni...
Jó éjt nektek is!
Ja, Áronnak utólag boldog névnapot!

panna1

jógás csajok!
akit érint,
írtam az andinak emilkét, hogy esetleg pénteken tartana-e nekünk pótórát, még nem válaszolt...

akit érdekel,
holnap a jóga helyett gátolunk vera+niki biztosan jönnek és csatlakozzon aki kedvet érez!!!!

köszönjük az elismerő szavakat,pedig nem is olyan friss kép, mert már méghuncutabb , mivel látszanak a fogócskái :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sajnos nincs energiám visszaolvasni, nézzétek el nekem, de nagyon el vagyok havazva. Amikor nem a gyereket szedem össze a veszélyes helyekről, akkor vagy dolgozom vagy felmosok :D
Sajnos hiába 4 órában dolgozom, attól a munka még ugyanannyi, mint amikor 8 órában voltam, szóval eléggé ki vagyok. Általában hajnal 1-2 mire befejezem. Sajnos meg is lett az eredménye, alig van tejem, ezért el kellett kezdenem esténként pótlást adni. Egyelőre híg Sinlac-ot kap Andris és úgy látom, hogy bejön neki. Én meg szomorú vagyok, hogy nincs elég tejem, de ez van.

Holnap esetleg csatlakoznék a Gátas lányokhoz, ha megmondod Cs-ani, hogy mikor mentek.

Anna, ma megint megcsináltunk egy túrát a kirándulababáról. Igaz, hogy nem tudtunk végigmenni, mert Andris elég nyüszi lett a végére, de így is szuper volt. A Normafa-Tündérhegyi úton voltunk.

Íme a bizonyíték:

Kép

Egyébként meg nagyon hiányoztok :!: :!: :!:

szuszu

Sziasztok!

Köszi lányok a bíztatást az átmosatáshoz. Nem félek tőle, csak nagyon fohom sajnálni a Manót. de jobb lesz, és már alig várom, hogy megcsinálják!

Nagyon-nagyon szépek a babák! :) Külön nem emelnék ki senkit, nehogy kifelejtsek valakit!

Tegnap megvolt az első nagyobb kirándulásunk Hannával. 10 km-es táv volt, eléggé elfáradtunk. Kiscsaj viszont nagyon bírta. Utána még vásárolni is elvittük.

2 napja egyfolytában "kutyázik". Lesz ebből még mászás... :)

Gyed: Tegnap egyik kollégám is kirándult velünk és szóba került a gyed. Ő is épp azt mondta, mint Apró, hogy július után fogant babákra vonatkozik majd csak a rövidített gyed. Eddig elvileg visszamenőleg nem akarnak módosítani. De ugye nem lehetünk ebben sem biztosak..... Mindegy, azért legyünk pozitívak!

Cs.

Kép

Kép
csimby

Puszi a hófordulós babáknak!!!

Koadri, mikorra kaptatok időpontot? Férjed hogy van??

Nagyon jók a képek egytől egyig :-)

Bocs hogy nem jöttem a napokban... Megvolt a lagzi, nagyon jól sikerült, csak keveset aludtam a hétvégén. Vasárnap hajnalban 4 órát sikerült :roll:

Akkor most minél előbb neki kellene állni a kistesónak, hogy még júliusig pocakban legyen?? ;-)

yuyu79

sziasztok!

sajnos mi még mindig betegen! :( annyira nehezen jön ki az orrából a trutyi, hogy kész vagyok! többször már enyhén véres volt a kiszívott cucc... ma beszéltem a dokinővel, ajánlott egy nyákoldót, hát kíváncsi leszek. ettől állítólag jobban ki lehet szívni az orrát! amúgy utálja! mondhatnátok 1-2 jó tippet, hogy kell lefogni, mert, ha nem fogom le, akkor is rángatja a fejét, szóval az nem megoldás, mert megsértem a nózit :(

pénteken este lázas volt, szombaton is, azóta szerencsére láza nincs. mivel szombat fürdi előtt hőemelkedése volt, gondoltam kúp helyett nurofent kap, hát hülye egy ötlet volt. beadtam neki, persze ezt is kínszenvedés árán, aztán jól kihányta! készen vagyok tőle! :( addig erőlködött, sírt, míg végül kijött, aminek ki kellett.

sajnálom, hogy pont most lettünk betegek, így nem vinném a többi gyerkőc közé, pedig gátoltunk volna szívesen mi is! ;) na, majd jövő héten, addigra tuti meggyógyulunk (legalábbis remélem!!!)

nagyon jók amúgy a fotók! Andris féle sapink van nekünk is, csak Beni állandóan lebabrálja magáról :( még szoknia kell!

én is kicsit beteg vagyok. kapar a torkom, meg folyik az orrom! gondolom, hogy a gyerek ragasztotta rám. de, hogy honnan kaptuk el!? az még mindig rejtély. arra is gondoltam, esetleg a foga miatt van, de még mindig nem jött ki sehol, semmi... :(

hát kb. ezek vannak velünk!

Felícia, sajnos még nem volt alkalmam postára menni, de a héten mindenképpen küldöm a cd-t ;)

Lei, Te meg tudtad oldani???

Panna, kár, hogy nem tudtad rögzíteni Réka kacajt :( na, majd legközelebb. imádnivalóak, amikor önfeledten kacarásznak valamin! és amúgy Réka minek örült ilyen nagyon? :)

sophie27

Zsófi!

Dorca is beteg újfent, és úgy szívom az orrát, hogy beültetem a fotelba, a gravitáció is rásegít és nem menekül, csak a fejét kell irányba tartani. Amúgy egyetlen percet sem aludtam az éjjel, mert annyira kinlódott Dorca.

Julcsi!

Leányzód tiszta apuja.
Pénteken hazaengedték páromat, de azóta se láttam szinte, mert egyfolytában dolgozik.
Doktornőt nem sikerült elérni, de így megfázva nem is tudom mikor kaphatunk új időpontot!

KépKép
koadri

Szuszu!
1/2 11 felé indulunk a gátra, pár órát biztosan maradunk!
vera
l.veronika

Sziasztok!

Jó Kopaszizást. Mi talán szerdán/csütörtökön vetődünk a témára....:-)

Dorca-Dorca-papa, Beni, gyógyuljatok!

Szuszu, de jó de jó, kirándulgattok.... :wink: Mi is lassan felpakoljuk Levit. Tejci nem jó. Homeo, söröcske?

Csenge-Andi, Zsombi jó husis még mindig! Édes!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

NA, látom nem ír senki!

Zsófi, nagyon köszi az albumot, megnéztem és mentegetem majd! Hogy vagytok?

JázminAndi, és Ti???Ezer éve és nem voltatok pénteken sem....

Enit meg sem dicsértem, nagyon édes kis úszóbajnok!

Jó régen nem tettem fel képeket, most rendeztem a 8 hósakat, dobok párat:
Kép
Kép
Kép fotózol? add ide a gépet!
Kép nem adod? akkor megszerzem!
Kép fincsíííí
Képfigyelek...
Kép életem eddigi "legnyálcsöppentősebb, legértelmesebb" fotója :-)
Kép na, mizu?

bocsánat, sok lett, de nem tudok választani, meg amúgy is rég tettem már képet... :oops: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!!

Mi is újra itt.

Nagyon drágák a képek, Eni, Andris, Zsigi és Levi is. Remélem nem hagytam ki senkit. :)

Látszik, hogy eljött a jó idő, senki nincs a gép előtt. :D

Majd dobok én is néhány képet.

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje. :)

Betegeskedőket úgy sajnálom, szegénykék... :( sok puszit nekik!!

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Velünk is minden oké, csak folyamatos csavargásban vagyunk, én is úgy vagyok mint Mecsi, Málnus annyira anyás lett, hogy wc-re is együtt járunk, nem hajlandó 2 m-nél messzebb lenni tőlem. Azért időnként fárasztó ez a fene nagy ragaszkodás.

Andris, Levi, Áron és Csenge is nagyon édes (valami történt Apró, most először látom a fotókat amiket feltettél :) )

Julcsi, Eninek gratula a mászáshoz, nektek is nagyon édes a fürdőkádas kép! Voltunk ma Süni zenén, nekem nagyon tetszett, Málnus kicsit álmos volt, így neki talán kevésbé....pont alvásidőbe van ez az időpont nekünk, de azért szeretnénk járni.

Katica, ti most Bonyhádon vagytok? Mikor tudom odaadni végre a jó kis játékokat? :) Jó lenne veletek találkozni egy kicsit...ha erre jártok bármikor bejöhettek érte (Pestre menet közben gondoltam, vagy ilyesmi)

Andi, Jó gátazást nektek, olyan jó lenne veletek tartani, de majd legközelebb!

Zsófi, jobbulást nektek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szilvi, igen mi most Bonyhádon vagyunk pár hétig biztosan. Esetleg ha Ti is erre jártok látogassatok meg nyugodtan Bennünket. Apája most elutazik pár napra, de mi itthon vagyunk. :) Sajnos mi most így nem vagyunk mobilak, de ha azok leszünk összehozhatunk akár egy talit is. Tényleg, Ti ismerősek vagytok az Anna-fürdő, illetve az Anna-forrásnál?? Mi most hétvégén megnéztük, hát érdemes elmenni. :) Gyönyörű hely.

k.a.t.i.c.a

Sziasztok! Még nem sikerült olvasnom, de egy gyors kérdés:
Használ vki Philips SCD361 bébiőrt? Ha igen, jók a tapasztalatok? Előny, hátrány, mit nem szerettek benne?

panna1

Jaj, nagyon tündériek a fotók!
Zsófi! Beninek jobbulást! Elfelejtettem reagálni a savanyú ubis kérdésre: nem mostam le az ubit, először furcsa képet vágott Réka, de aztán örömmel cuppogott rajta. Ha mi eszünk és látja, most már mindig adni kell neki is, mert botrány van. Ma apa megpróbálta elvenni tőle a kifli megmaradt részét, amit nem nyammogott meg. Hát ne tudjátok meg, hogy milyen hiszti volt!

Kacagás: Tegnap arra kacagott, hogy Malacka előbújt az ágytámlája mögül, és Ha-ha-ha-hapcizott egyet. Ma délután nekem is kacagott, amikor én csináltam. Estére viszont elmúlt a varázs, már csak picit kacarászott... :)

Boni te vagy most még, vagy sikerült elutazni végül?

Tavaszi nagytakarítani nekem is kellene, csak még erőt gyűjtök...

panna1

reggelt!

vagyok :cry: majd apával megyünk csütörtökön és 2 hétig elvileg lennt leszünk

de megint megtanultuk, hogy nem számíthatunk senkire... :cry:

Zsombi Andris és Levi tüneményesek!!!

Zsigmond bosszúból, hogy itthon maradtunk elkezdett mászni tegnapelőtt! na most maradék nyugalom is elszállt! :lol: imádom ahogy korzózik végig és ráadásul közben mondja a magáét..

már adom neki a 7gabonás pépet meg kekszes pépet! gyümivel keverve... végre nem kér enni 2 óránként.. vasárnap a pizza szélét megkapta hát amit művelt vele :lol:

és az éjszakák sem botrányosak, csak 2 szer kel :lol:

na felébredt.. nem tudom lesz e időm írni..

puszi
Vendég

Sziasztok lányok!

Aproo!

Levi nagyon édes és az a 2. kép, amin mosolyog, csuda helyes!

Yuyu!

Enikö tényleg tiszta apja! :)

Jelentem Dönci is bekapcsolta tegnaptól az elöremenetet. Még nem tökéletes és inkább kúszás ez, mint mászás, de lényeg a lényegben, hogy alkalmas immár helyváltoztatásra is a tevékenysége. :)
Viszont megint taknyos. :(

Mi is mozgásban vagyunk. Szombaton a párom barátjával és kisfiával találkoztunk a belváros egyik legnagyobb játszóterén, vasárnap meg úszni voltunk egy barát házaspárral. Összesen 7 gyerekkel...
Pénteken Imi és Eni az apjukkal biciklizni voltak. A párom nem fogta fel, hogy Imi még csak 2 hete tud egyáltalán biciklizni és elvitte öket egy jó dimbes-dombos szakaszra. Hát Imi jól összetörte az arcát sisak ellenére, összesen 3x esett el a nagy lejtön. A duzzanatok lassan leapadtak, de a hámsérülés is látvágyos és a térdei is tiszta vérömlenyesek.
Vasárnapról hétföre meg Eni hányt egyet, mert rosszat álmodott és felhergelte magát.
Tegnap újabb tapasztalattal bövült az eddig is széles élményparkom. Du. egyre volt idöpontom a szemklinikán, de operáció elött egy órával már ott kell lenni. A kálváriám azzal kezdödött, hogy megmérték a vérnyomásom egy kis kütyüvel, ami olyan szépen szétnyomta a karomat, hogy vér a karomba már nem jutott, belilut és rettenetesen fájt. A csaj közli, hogy ne mozogjak, mert akkor tovább pumpál! Pedig meg sem mozdultam. Tehát újra az egészet elölröl. A kütyü pumpál, nekem lilul a karom, a csaj meg rám se hederít, amikor mondom neki, hogy ez azért nem egészen normális, nézze. Letéptem a cuccot, menjenek a jó édesbe! Mire a csaj, hogy neki akkor is kell egy érték és harmadszor is lila lett a karom. Eredmény: órákon keresztül fájt, zsibbadt, piros volt és egyáltalán nem volt megnyugtató érzés. Hiába kértem azt is, hogy inkább régimódiasan mérje meg, nem érdekelte a kérésem.
Innentöl kezdve le voltam szarva. Én lettem az utolsó páciens, noha nem én jöttem utolsóként, a listájukon a középmezönyben szerepeltem...
A vérnyomásmérés elött még arról volt szó, hogy várnom kell pár percet, de nem 4 órát!!!
A kis növérke, aki a mütö elötti helységbe bevitt, belecseppentett valamit a szemembe és elment haza. A mütösfiú többször is megkérdezte, hogy én vagyok-e én és melyik szemem és mi is a téma!? Nagyon megnyugtató...
Aztán az elökészületek. Cseppek, injekció, megint cseppek. A népes társaság egyre fogyott, a személyzet lassan, de biztosan hazament. Én meg feküdtem kiterítve és vártam jobb sorsomra, míg Dönci kint üvöltött a kocsiban. Nagyon megnyugtató...
Valamikor nagy kegyesen betolt a mütösfiú a mütöbe. Ott megint vérnyomást akartak mérni, de védekezni próbáltam. Akkor is megmérték kétszer is és nagyon alacsony volt. Nekem sose alacsony.
Aztán megint elökészületek, rámszóltak, hogy ne sóhajtozzak, pedig nem sóhajtoztam, csak megkértem, hogy ne szadizzanak a vérnyomásmérövel, mert nem érzem a karom rendesen azóta. Minden mozdulatomért megfedtek. Persze semmi felvilágosítás nem volt, csak cinikus megjegyzések. Ha az ember szemét birizgálják és az embernek fogalma sincsen, hogy mi történik vele, akkor megeshet, hogy megrezzen, ezért szidtak meg. Na köszönöm. A végén meg belocsoltak a szemembe egy jó adag krémet, amitöl megijedtem, mert erre sem számítttam és a jobb lábfejemet megmozdítottam. Megint egy cinikus megjegyzés, mintha minden fájna, amit csinálnak. Hát ök is elmehetnek a sunyiba!
Azt régóta tudom, hogy itt is lezüllöben van az egészségügy, de hogy ez ilyen tempóban halad, arra nem számítottam!
A mütét után kiraktam a nagy kötéssel a szememen, annyit se mondtak, hogy fapapucs. Nem mondták, hogy kell-e valamire ügyelnem, vagy mik a teendök, de a személyzet utolsó jelenlévö tagjától, a takarítónötöl ezt már csak nem kérdezhetem meg!

Hát gyerekek itt sincs kolbászból a kerítés! Változatlanul a legnagyobb kincs az egészség!
Na megyek dolgomra!

Puszi: Barbi
Vendég

BArbi :cry:
küldtem privit
Vendég

Barbi, hát ez durva, hogy már ott is ilyen az egészségügy egyes helyeken :( Elég elszomorító....nemhogy mi zárkóznánk fel, hanem ahol eddig jobb volt, azt is lezüllesztik a magyar szintre :? És miért is kellett műteni a szemedet?? Bocs, de lemaradtam... És most hogy vagy? És Döncivel addig kint volt valaki, vagy kire tudtad rábízni?? Remélem hamar túlteszed Magad ezen az egészen, vagyis tuti, megvan hozzá a humorod szerencsére ;-)

Gratula a mászáshoz Zsiginek, Beninek meg Dorcának jobbulást!!! Nagyon jók a képek, mindenkié!!! Mi is köszönjük a dícséreteket.... szerintem is tiszta apja, de egyre többet azt mondják, hogy már nem annyira, mint korábban... hát én nemtom ;-)

yuyu79

halihó

na én tegnap elmentem a Tranzitba, mivel nem tudtamnetezni és nem olvastam, hogy nem oda, hanem a Kopaszira mentetek.Pedig mentem volna oda veletek. Na mindegy :( itam egy kávét meg ettem egy sütit, aztán mentünk haza Csabival, legalább útközben bealudt és aludt hazafelé.

nálatok hogy alszanak a manók napközben mostanság? Csabi megint csak 2-3x 40 perceket alszik és így estére halál fáradt a jó idő és a sok levegőzés miatt. Tegnapelőtt hatkor bealudt és aludt kilencig, aztán evett és aludt tovább, tegnap meg nyolctól egyig aludt. A fürdést ki is kellett hagynunk emiatt.

A hétvégén voltunk gyermekvasutazni meg fogaskerekűzni, vasárnap meg egész nap a Kopaszin voltunk. Nagyon sokan voltak, szinte tömeg volt. De jól kifáradt a manó, pörgött végig, meg a sok látnivaló és a friss levegő megteszi a hatását. Kár hogy nem lehet minden nap így lefárasztani.

Apró és Zsófi! A képeket felteszem pendrive-ra és ha találkozunk valamikor akkor odaadom nektek, hogy vigyétek el. Esetleg Kopaszi gát, vagy Játszóház mondjuk Csütörtökön?

Én is teszek fel pár képet :)

Kép
Kép
Kép
Kép
lei

Csütörtökön lehet elnézünk reggel a Fonóba Ringatóra. Ha valakit érdekel és csatlakozna, szóljon, hívjon telón.
tel: 06-30-330-32-61
lei

Na, akkor lukra futottatok, hogy úgy mondjam... de sebaj, a képek viszont nagyon cukik, köszi!! Enikő is tegnap pl csak egyszer fél órát aludt, meg egyszer 45 percet, ma viszont bepótolja, 7 előtt kelt, de fél 9-kor már visszaaludt a járókában, és már majd 1 órája alszik. Sokszor viszont csak a babakocsiban hajlandó aludni, és mivel a teraszra kirakni nem tudom, mi is megyünk, mint a mérgezett egér..

Sziszka, örülök, hogy tetszett a sünizene :-) Mi is mentünk volna holnap, erre jött az email, hogy húsvét utánig elmarad bárányhimlő miatt :-( Aranyos csaj a Klári, aki tartja ne? Együtt jártam vele kismamatornára, majdnem egyidősek vele is a lányaink (az övé aug. 20-i, de kb 2 kilóval kisebb Eninél ;-)

yuyu79

Jó reggelt!

Hát lányok nálunk az elválasztódás teljes mértékkel beindult most már 3napja nem cicizünk 1hete is már csak alig ciciztünk napi 1. Áronnak baromira nem elég ami volt kb 5szivás aztán abbahagyta, elforgatta a fejét így aztán úgy döntöttünk elköszönünk egymástól. Én tiszta depi vagyok Áron még jobban bújik , este elvan apával de ahogy meglát sír. mintha el akarnám hagyni pedig nem is. NAGYON NEHÉZ!!! Az éjszakáink kicsit jobbak 9or már alszik és reggel 7ig szunya van 2-3ébredéssel. Már beletörődtem.

Benikének jobbulást!!

Képek tündériek! Aprro Levikének olyan cuki kis höri zacsija van ahogy vigyorog mintha Áront látnám.

Döncinek és Zsiginek nagy gratula a mászikázáshoz!

Ma nincs valami szupi idő eddig úgyhogy nekilátok valami takkaritás félének őrület hogy milyen poros a levegő és 2-3naponta porszívózhatna az ember.:twisted: :twisted:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

jógásandi levele:
"Drága! Pénteken nem jó nekem mert akkor jön a tulaj elszámolni így í kismamás órámat is helyettesítő fogja tartani de holnap, szerdán délelőtt szívesen tartok ha jó Nektek. Mivel most nincs internetes elérhetőségem(most éppen a szüleimnélvagyok) lécci telefonon 30-3608448 jelezzetek hogy ez jó -e Nektek! én is szívesen látnám már a csapatot! :)
puszik
Andi"

aki jön szóljon légyszi, mert vissza kell szólnom neki mielöbb!!!!
Vendég

Sziasztok!

Mi párom szüleinél voltunk tegnapelőtt és tegnap. Nagyon jó volt, fantasztikus volt az idő, jókat kirándultunk, megnéztük a Salgó várat, a Somoskői várat, megkongattuk a harangot is... :D A nagyszülők odavoltak Dávidért, érdekes, mindenki azt mondja, hogy rám hasonlít. Ő napközben nagyon ritkán és nagyon keveset alszik, olyan fél órákat maximum. Az étvágya továbbra is töretlen, azt mondták, ők gyereket még nem láttak így enni, rendesen utánaharap a kanálnak... :lol:
Viszont már úgy beleéltem magam, hogy el tudunk menni Hévízre, arra a kedvezményes pihenésre, erre felhívták a figyelmem arra, hogy az ottani termálvíz és még állítólag a szauna sem ajánlott a rákos megbetegedésre. Erről ennyit. Teljesen elszomorodtam, mert már két éve nem voltunk sehol...Állítólag, ha 5 évig tünetmentes valaki, utána már lehet, úgyhogy még várhatok egy darabig... :cry:
Feltöltöm a képeket, aztán teszek fel pár friss képet magunkról!

Kép
felicia

Felicia azért még menjetek el hiszen van a szállodának medencéje is és jó kis sétákat is lehet tenni meg aztán jó apával kettesben is lenni pihenni kicsit! Már ezért is megéri. Mi sem megyünk szerintem termálfürdőbe.

Boni ti mentek?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Döncinek is gratula a mászáshoz!

Csabi nagyon édes!

FElicia sajnálom, ..talán találtok valami kedvezőt!

Mecsi :cry: sajnálom hogy búcsúztok..én is érzem, hogy egyre kevesebb a tejcsi... bár már reggel és este 3 szor cicizünk... de én már ettől is boldog vagyok hogy idáig kitartottunk! :lol:

Képzeljétek hétvégén voltunk barátainknál, és ott fiam elkezdett játszani a Lego Duplo primo val a hernyó és a vonat nagyon bejött neki meg ahogy egymásra pakoltuk és nem tudta ledönteni..így teszveszen vettem neki ezt kapja Húsvétra! :lol:
Vendég

MEcsi mi úgy döntöttünk hogy valószínű csak Egerszalókra megyünk az üdülésicsekkből.. olyan sokszor nem tud eljönni párom és az a hely nagyon bejött

viszont ha május elsején hazamegyünk akkor a szomszédba leszünk és akár át is ugorhatok hozzánk elmegyünk ebédelni ha időtökbe belefér :lol:

és amit ki ne hagyjatok menjetek el rZalaszántónál van a SZtupa gyönyörűűű

http://www.vendegvaro.hu/gallery?group=O10362

http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... =UTF8&z=12
Vendég

Vendég

Férjem elvitte magával a fényképezőgépet, így képek csak holnap lesznek...
A hideg vizes medencét (uszoda) nem nagyon szeretem, fázós vagyok, és ha alig tudunk valamit kihasználni, akkor nem éri meg azt a pénzt. Majd keresünk valami mást.
Dávid szombaton volt 9 hónapos. Tudatosan még nem beszél, de egyyre értelmesebb szótagokat mondogat. Elalvás előtt és ha fáradt, a gaj-gaj-gaj a menő. Illetve ilyeneket mond, hogy ada-ada-ada, dá-dá-dá, stb.

Kép
felicia

Sziasztok!

Csabi nagyon menő abban a napszemüvegben. :) Az utolsó képen pedig olyan kis harapnivaló!

Alvás: Éjszakáink jók. (kop-kop-kop) :), viszont nappal nem nagyon alszik. 1-1.5 órát max. és azt is általában babakocsiban. Szóval én is lent vagyok vele jó sokat.

Képzeljétek ma négykézláb állt a Hanna és egyszercsak kibillentette a popót. És úgy örült neki. Szóval már támaszkodva ül.

Cs.

Kép

Kép
csimby

Hú, Barbi! De nagyon zajlik nálatok az élet! Szegény Imi! Puszi a foltjaira!
HÁt elszmorító amit az egészségügyről írtál. Pedig tényleg azt gondolná az ember, hogy ott nyugaton jobb a helyzet. De úgy tűnik, az emberséges viselkedés nem hely- és nem pénzfüggő. Van akiben megvan, van akiben nincs. Csak minek megy eü-be dolgozni az, akiben nincs, ha egyszer emberekkel kell foglalkoznia?!
Gratu Döncinek a mászáshoz!

Boni! Zsiginek is gratu a mászáshoz! Akkor már nálatok sincs nyugi :wink: Jó, hogy kajaügy lassan kialakul. Lego duplo: én is gondolkodok rajta, de nem tudom, Rékát érdekli-e már... Az apja már nagyon várja, hogy jót legózhasson. Lehet, hogy NEKI veszek egyet :lol:

Lei! Csabi nagyon aranyos a fotókon!

Én is tökre bírom, ahogy Réka dumál. Olyan kis komoly arccal tudja mondani a pöpö,papapa szavakat, hogy szinte értem, mit is magyaráz. Majd megzabálom...

Mecsi! Fel a fejjel! Én is tatok nagyon attól, hogy hogy lesz nálunk az elválasztás-elválasztódás. Próbáld meg esetleg azt, hogy többször összebújsz pár percre Áronnal, kettesben, mintha szopizna. Mondasz neki egy mesét, verset, vagy énekelsz neki vmi nyugtatósat.Vhol olvastam, hogy elválasztásnál ez másnak segített. Ha szopizni nem is szopizik, legalább a testkontaktus megvan, és az is sokat számít.

panna1

AKKOR HOLNAP AZAZ SZERDÁN 11-TŐL PÓTJÓGAÓRA A VÁCI UTCÁBAN!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon eltűntünk mi is, bocsi érte. Beindultak a kerti melók is, na meg folyton kint vagyunk. Sokat alszunk sétálva, mert körforgalmat építenek a szomszédunkban és nagyon nagy a zaj. Mászni még nem mászunk, de a négykézlábazás megy egy ideje. Kibújt az első fogacskánk is gond nélkül. Most a felső ínyén néz ki kettő úgy mintha jönni akarna. Az evéssel egész jól haladunk, majd dobok egy képet. Viszont betegség fronton a szokásos, megint folyik az orrunk és köhögünk. :(

spenótot ettem ebédre
Kép

mászni még nem tudok, de rendezkedni már a pihiszékből is
Kép

hintázok
Kép

Nagyon édes minden babóca!

KépKép
jazmin2005

Andi! Ugyanilyen balerinás body-ja van RÉkának is, mint Vikinek az első képen! Aranyos a kis manó, és látom, súlyproblémátok nektek sincs :wink:

panna1

sziasztok!

Aproo, nincs mit! ;) remélem, hogy sikerült letöltögetned! Lei, ha dobsz mail címet, akkor neked is átküldöm a játszóházas albumot!

Andi, jó, hogy jelentkeztél! hova építik a körforit? :( sajnálom, hogy Vikica is megint beteg... :( Cintus is?

CsengeAndi, jó, hogy jöttél Te is! ;)

Barbi, nem semmi ez a szemészetes kálváriád :( gratulálok Döncinek, hogy megtalálta az egyes sebességet és sikerült átváltania a rukvercből! ;)

Boni, nektek is gratula! Zsigi ügyes fiú!

Mecsi, sajnálom a szopis dolgot... :( nálunk sem valami fényes a helyzet! annyira hamar bedugul az orra, hogy nem kap levegőt, így lecsökkent a szopizások száma nálunk is a napi 1-re :( sajnálom, bár kistesó project szempontjából nem lenne az sem baj, ha végre rendeződne a ciklusom, ami még egyelőre nincs... szóval van előnye is, hátránya is, én is örülök, hogy legalább eddig ment a dolog, már úgy, ahogy, persze nem bánnám, ha lennének még közös összebújós alvások. azt annyira imádom/imádtam!

nagyon cukorka minden lurkó! eszméletlen ütemben fejlődnek! de végülis ez a dolguk! annyira hihetetlen, hogy pár hónap és 1 évesek... :shock:

nálunk a helyzet kb. változatlan. szívom az orrát ezerrel, de van úgy, hogy leszívás után kb. 5 perccel megint brutálisan tele van... adom már neki az ambroxol-q-t, ez egy nyákoldó... c-vitamint, meg orrszívás előtt sterimare, utána nasivin... lehet, hogy pénteken megint visszamegyünk, mert nem igazán javul, leszámítva, hogy láza már nincs szombat óta, de amúgy... készen vagyok ettől a sok orrszívástól. iszonyat jó kondiban van a gyerek, alig győzöm egyedül, sokszor full leizzadunk mind a ketten. ő azért, mert vergődik+üvölt, én meg, hogy lefogom... :( remélem, hogy hamarosan kilábalunk ebből a sz@rságból! úgy mennék már társaságba, de így nem merek elmenni, nehogy fertőzzön, ki tudja mi ez!? :(

na most megyek. átteszem a gyereket a helyére, aztán ágyba bújok.

szép napokat nektek!

sophie27

zsóf! kitartás! Csak helyrejön Beni szépen!

panna1

jó reggelt!

ilyen sem volt már régen, hogy én vagyok az első... látszik, hogy tényleg nagyon el van mindenki havazva, vagy unja a fórumot! :(

Panna, köszi a bíztatást! éjjel már nem kellett szívni Benim orrát, bár volt benne, de kapott levegőt, így nem akartam még jobban felébreszteni azzal, hogy bekapcsolom a porszit! remélem, hogy a hétvégére 100%-os lesz a kismanóm, mert már jó lenne tényleg gyerektársaságba menni.

tegnap is volt egy tök kellemetlen szitum :( lementünk a játszóra, de egyedül... persze voltak még lent rajtunk kívül, de nem vittem oda Benit a gyerekekhez, egyszerűen hintáztunk egy kicsit. erre az egyik ismerős anyuka. a Beni nem beteg!? én úgy hallottam... hát tök furán jött ki, nem tudom, hogy az volt-e a gond, hogy levittem, és az ő gyerek éppen ott ténfergett a közelben, vagy csak hülyén fogalmazta meg a kérdését, de én kicsit rosszul vettem, hogy most akkor azért, mert meg van fázni, már ennyire karanténban kell tartani a gyerekem!? tényleg nem játszott senkivel, hiszen mi még nem is homokozunk... :(

sophie27

Zsófi, lehet hogy nem úgy értette, de én se nagyon értem a kérdést ;-) Jobbulást Beninek, remélhetőleg most már tényleg nem tart sokáig!!

Andi, szuperek a képek! LÁtom, Viki is nagyon élvezi a hintázást :-) Eni még nem próbálta, de lehet hogy lassan sort kerítünk rá... igaz még mindig nem ül magától, de felültetve egyre stabilabb...

Délután megyünk pneumó oltásra, megjött a régen várt oltóanyag, így megejtjük már előre a 8 hós méreckedést is remélem...

yuyu79

Ja, ma Eni is spenótot eszik krumplival, de eddig nem nagyon jött be neki. Ti keveritek valamivel, vagy csak magában adjátok a spenótot??

Luffeel orrsprayt használt már valaki? Vettem allergiára, azt hittem azt szoptatás alatt is lehet, erre rá van írva, hogy csak orvosi javaslatra, mert hogy nincsenek klinikai vizsgálatok, hogy hogy hat a babára...Akkor ne használjam?

yuyu79

Zsóf! Az az igazság, hogy én már f9-kor bekukkantottam, de az én tegnapi hozzászólásom volt az uccsó, így nem übereltem magam :lol:

Yuyu! nekem úgy rémlik, hogy én is krumpilt tettem bele, meg anyatejet. Meg icipici fokhagymát. Réka ette (de mit nem?) ezerrel, de ha belegondolsz nem mindenki szereti a spenótot, felnőtt korában sem. Időnként érdemes próbálkozni azért szerintem. Én most azért nem adtam már jó ideje RÉkának, mert nagyon szenvedett utána a kakival kb3 napig. De lehet, hogy lasan megint bepróbálkozunk, hátha már érett az a kis emésztőrendszer...

panna1

Sziasztok!

A beígért képek:

Kép
Apával hintázom.

Kép
Anya is kipróbálta... :D

Kép
felicia

Sziasztok!

Én is egy kicsit eltűnőben voltam, próbálok tavaszi nagy takarítani miközben Virág alszik. Ma nagyjából sikerült befejeznem mindent, holnap még a fürcsiszobák vannak hátra, de az nem olyan vészes. Amikor meg fent van Vircsi, akkor meg nem lehet ott hagyni mert megtanult kúszni, olyan mint egy kis kommandós!! Járókában meg nincs meg sokáig, max 5 perc. Mióta járunk erre a Dévény tornára, azóta olyan hihetetlen módon fejlődik Virág mozgása hogy nem győzöm követni! Mindjárt teszek fel képeket!

Nagyon édesek a képek mindenkiről! Már nem is babáknak néznek ki, hanem igazi kisgyerekek lettek! :D

Betegeknek meg jobbulást!Mennek a gyógypuszik!

Yuyu,
Én a spenótot úgy csinálom, hogy 100g spenót, 50g krumpli, 15g banán plusz egy kis olaj meg pipihusi. Idáig mindig megette Virág jóízűen!

Mecsi,
Nekem is csökkenőben a tejcsi, de sztem ez természetes hogy már nem szopiznak annyit! Na meg előbb utóbb úgyis vége, lehet hogy már elválasztják magukat lassan. Virág is ha szopik, akkor nagyon rövid ideig, éppen csak amennyi kell és nem több. Nekem is nagyon nehéz feldolgozni, hogy már nem kell a cici, de majd jön a kis tesó, neki talán még jó lesz :wink:

Boni,
A 7 gabonás pépből teljes adagot adsz ha gyümit is keversz hozzá?

Kép
Kép
dia123

A felfedezős képek :)
Kép beszorultam a székem alá!
Kép anyja, megyek a könyvek felé, látod?
Kép szabad?

Kép
Kép
dia123

sziasztok

hát nálunk is egyre kevesebb a szopi :( amikor meg szopizik, akkor sokszor "harapja" a mellbimbómat Csabi, és olyankor majd bekakilok, úgy fáj. HA meg rászólok, akkor vigyorog....no comment.

zsófi: az emil címem: leila.varga@answare.hu

viszont, ha ilyen keveseket szopiznak a babák, akkor már Ti annyival többször adtok nekik főzeléket, vagy üveges kajcsit?
Vagyis nekünk is emelni kéne a napi üveges kajcsi adagot kettőről háromra? Vagy tápot kell ilyenkor adni inkább?
Jövő héten megyünk dokinénihez, majd megkérdezem erről is.

(Csabika épp bealudt anyukám hasán :):) )
pedig építik a DIGI kábelt és egész nap fúrnak a lépcsőházban....
viszont ilyen jó időben mi is majdnem egész délután, este fél nyolcig lent vagyunk a játszótéren.
lei

Sziasztok!

Hazajöttünk Szigligetről, nagyon szuper volt, tiszta nyár! Látom, végre jó sok fotó van feltöltve, nagyon édesek a babák! Én is dobok néhányat!
Kép Kedvenc majmocskával
Kép Lökd ide a sört :D
Kép Emma így sétál
Kép A kis huncut rugózik
Kép Papával a Szent Antal pincénél
Kép
Piknik

sushy

sziasztok!!

Hát mindenki egyre szebb de komolyan!!!!
Megnéztem ma az albumokat is és igazán jókat kacagtam! :D

Felicia te is jól nézel ki:D

Lei nem muszály üvegessel emelned csinálhatsz is vagy keverheted is tízóraira kapjön gyümölcsöt ebédre kajcsit üveeges vagy saját uzsira meg akár tejpépet vagy gyümölcsöt vagy vegyesen .
Én már keverem a tejpépet gyümivel és csak uzsira kapja ezt , már fürdés előtt nem adok neki mert fürcsi után meg egyből tápizik 240ml, és sztem azért is kelt olyan sokszor mert nagyon tele volt a hasa . Amióta így eszünk már csak 2x kelünk.

Zsófi drága fel a fejjel Benikének jobbulást! Tudom hogy nehéz nekem is sok volt a 3hét reméljük ti hamarabb gyógyultok!!!!

sikerült vennem egy autós bébiétel melegítőt így már nyugodt szívvel elindulunk bármikor hosszú útra is és a wellnesezéskor is jól fog jönni.

Én már most elköszönök lányok pénteken megyünk anyósékhoz , majd csak hétfő este jövünk haza, még rengeteg tenni valóm van!
Mindenkinek kívánok nagyon kellemes húsvétot kevés locsolót és nagyon jó időtöltést kellemes pihenéssel!

Kép Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: