Sziasztok!
Adryn, Nicohisztis fotó
Masut, Mártilányod szintén gyönyörű hajasbaba, ebben a topikban szinte csak nagyhajú babók születtek
Gabka, látom, nálatok is nagyon büszke a bátyó a tesóra, tök jó. Lili nagyon szép.
Gyöngyi, Eszter is csodababa, hajkoronája szintén irigylésre méltó! örülök, hogy a Schüssler só bejött a hasgörcsre, szerencsére nálunk is működik. Tegnap este pl. tényleg hamar túl volt a dolgon Kata.
Rszg, Máté tiszta apja - az első képen legalábbis. Nálunk Samu csecsemőként nagyon-nagyon hasonlított az apjára, engem meg simán letagadhatott volna. Ezzel kapcsolatban kaptunk is vicces megjegyzéseket. Pl. egy ismerősünk a páromnak azt mondta, hogy róla már egész jó biztonsági másolat készült

egy másik meg tőlem kérdezte meg, hogy béranya voltam?
Csibb, nagyon-nagyon örülök, hogy végre együtt lehet a család! Képeket! Érszűkület miatt egyelőre ne szorongj, nagyon ügyes fiad van, és ha nagy baj lenne, nem engedtek volna el benneteket. Gondolom, hogy menni kell kontrollra. Milyen gyakran?
Kukli, a Katáink nagyon egy húron pendülnek: az enyim is a bohóckarrierre gyúr, lassan semmi haja nincs a feje búbján. Azért örülnék, ha a kora esti alvásban is követnénk benneteket. És én is úgy tudom, hogy anyatejes babóknál simán lehet, hogy akár egy hétig sincs kaki. Lehet, hogy a lányod egyszerűen most jobban hasznosítja a tejet
Íme néhány fotó a kopaszodó nagylányomról.
Itt 2 és fél hetes:
Itt már 3 hetes koron túl van:
Katka, azért az tök jó, hogy a párod eddig is tudott segíteni a reggelekben. Peti már sokat erősödött, és biztos menni fog a szopi kicsit tervezettebben is. Nagyon korán kell elindulnia Petiapunak? Sajnos nálunk is az a helyzet, hogy viszonylag korán megy el apa, így Samut nem tudja bölcsibe vinni - elég nagy bünti lenne Samunak a 6 órás kelés. Így viszont korán haza tud jönni - ha nem is minden nap...
Milyen különórákra járnak a lányok? És helyben (Etyeken), vagy messzebbre mentek?
Voltunk ma védőnői mérlegelésen (jó sokat nőtt), és egyúttal megcsinálta a 4 hetes státuszt is. Megtudtam, hogy a lányom már gögicsél - eddig fogalmam sem volt róla

Ez azt jelenti, hogy torokhangot hallatt, és ezt ott produkálta is. Kapni fog Prevenart, ha kérjük, de a védőnő a nagytesó miatt javasolta is. És majd 2 hós kora után kell menni csípőszűrésre és egyéb UH vizsgálatokra, akkor kapjuk majd meg a beutalót ezekre.
Megyek főzni, vasalni, addig írjatok sokat
É