[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

Monic: nagyon sajnálom,h Danci ilyen hasfájós!! tudom, h nagyon nehéz lehet, Nándus is sokáig az volt, bár nem ennyire. ezek szerint adni kell neki a tápit? mert, h arra gyanakszol, h attól van. a kiütés lehet a melegtől is. Nándusnak is piros pöttyös a hasa és a tarkója, ahogy megizzad.
remélem hamar kinövitek a pocakfájást! büfizik rendesen Danci? milyen a kaksija , zöld v aranysárga. kérdezd meg a dokinőt, h mit gondol a normaflor-ról? már adhatnád esetleg neki. csinálhatnál egy 1o napos kúrát, nekünk bevált.
remélem, h amúgy minden rendben veletek.ű
és ne aggódj attól , h odaszokik az ágyatokba. Nándi mostanában 2o-21 között ágyba kerül, majd 4 körül kel és megetetem, de már 5,3o-6 kor kukorékol. ekkor általában bevisszük az ágyba magunk közé. kap ekkor is egy kis cicit és éneklünk, mesélünk, beszélgetünk, de van, h elalszunk 1 órát. pedig én is úgy voltam, h soha nem viszem magunk közé! 8)

Dituli: azért neked is lett volna 1-2 alkalom, h csomagolhattál volna , és mégsem tetted. és milyen nagyon jól tetted, milyen nagy szerencse, mert akkor most nem lenne Miss Bogyó!!! és én is nagyon drukkolok egy kis Miss-ért!!! :wink: és nem irtad, h hogy vagy? hányinger, éhség stb. aztán kérünk majd a későbbiekben pocakfotókat. ha odaát raksz fel, ird meg, h átmenjek megnézni, mert sajna arra nincs időm, h azt is olvassam, nézzem. :cry: hogy telnek a napjaid?

Viki, Boni: hol vagytok???

lányok : ti kenitek a fiúkat máshol, mint a feneküket és a lábhajlatukat? kenitek a hónaaljukat pl? v púderezitek? anyóssal fürdettük és kérdezte, h nem púderezem. de szerintem az kiszáritaná.
máj-ban mennénk pár napra belföldre, de nem tudom, h mi legyen a fürdéssel. kiskádat nem vinnénk, mert az nagyon nagy, de akkor hogy? ha lenne is kád, idegen helyen nem raknám bele a kádba, még ha kimosnám se. akkor álljak vele a zuhany alá, a párom meg mosdassa meg? hogy lehetne megoldani?
mára bepirosodott Nándus szeme, holnap visszük drnénihez. szerintem tegnap a séta alatt nagyon megfújhatta a szél, pedig volt rajta sapka. remélem gyorsan elmúlik.
holnap meg nagy napunk lesz. reggel bemegyek a párommal anyósékhoz, 12körül meg apum jön értünk és megyünk rokonokhoz. reméem birni fogja Nándus a napot és a sok utazást.

jó éjt mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!
Bocsi az eltűnedezésért, de kihasználtuk a jó időt. Lackó mára sajnos belázasodott, orra folyik, kicsit köhécsel.

Czinkus!
Én nem hintőporozom Lackót. A fürdetést zuhanyzással oldjátok meg.
20150601134430
 
 


CZINKUS
Na még az lett volna szép, hogy a saját házamból még én csomagolok!!!!!!!
Ezt a kis dolgot elfelejtetted! Apának azonban sokszor be volt csomagolva a pakkja. Amúgy nem tudom emlékeztek-e rá, de sokszor kimentem anyuékhoz, mert a gyerek elüldözött a saját otthonomból. Ha közelben laknának anyuék elég sokszor vendégeskednék náluk, csak a távolság miatt nem teszem meg többször.

Köszi a kérdésáradatot. Éhesség, kívánósság nincs. Egyedül vasárnap voltam úgy hogy meghaltam a cappuchino cukrászdás fagyiért de párom már elrakta a kocsit és nem volt kedve felsétálni. Szombaton ugyanis a gyereket felcsaltam a fagyizóba (de ő is tiszta apja) negyed úton van egy kisbolt ilyetszól ő nem caplat fel 300 métert vegyünk ott jégkrémet. Mondtam neki akkor már fordulunk is haza, hogy ha ilyen lusta. Végül csak felértünk a cappuchinoba és olyan finom fagyi volt, alig bírtunk választani. Apa igaz tegnap vett nekem meggyes jégkrémet de köze nincs ahhoz a fagyihoz ami ott kapható. Ma mennem kell egy munkalehetőség miatt a városba délután úgyhogy útbaejtem az említett cukrászdát! :wink: 8)

Amúgy teljesen jól vagyok néha egy - egy étel tesz be de a hányinger hányás elkerül. Ha vmit nme bír Bogyó akkor egy ideig görcsöl a pocakom és aztán rohanni kell a vécére. Ennyivel megúszom.
Már van egy pár étel ami a fekete listára került. :(

Meglepődnél hogy már most mekkora hasam van, Félidős terhesnek néznek. :oops: Én nem bánom annyira, csak azok előtt kellemetlen egy kicsit akik tudják hogy még csak az első trimeszterben vagyok. Apa mindig megjegyzi hogy óriásbébink lesz és akkora darab leszek hogy majd a darus kocsijával jön értem ha menni kell szülni! Hehe, nagyon vicces. :evil:
Amúgy nem látszik a többi testrészemen a hízás a hasam van nagyon felpuffadva, meg páran mondták hogy az arcom van kikerekedve.
Találkoztam egy ismerősömmel igaz neki 4 gyereke van, de szülések előtt olyan kis dundus volt most meg zörögnek a csontjai, biztos én is leadom majd ha folyton rohanni kell Bogyó után. :)
A napjaim unalmasan telnek, mivel már lassan két hónapja nem dolgozom. Ahogy kitettem a lábamat megszűntették a helyem úgyhogy maradnom kellett táppénzen, de nem igazán találom a helyem, és a pénz is jól jött volna.
Itthoni munkát keresek, de csupa átverés az egész, fizess be ennyit meg annyit aztán nem jön semmi elteszik a pénzt. Nagyjából ennyi.
Bogyót sajnos legközelebb csak április végén láthatom akkor kaptam időpontot a terhesgondozásra. Holnap mentem volna a védőnőhöz de tesóm telefonált hogy fel kell menjek pestre mert ugye a házukban társtulaj vagyok és minden szarhoz hozzá kell járulnom. Ha már ott vagyok ott is alszom - mármint anyuéknál - mert tesóméknál nem lehet ugyanis a Vivienen kívül mindenki dohányzik, és irtó büdös van a lakásban.

BONIék csak húsvét után lesznek Zalában vannak, és ott nincs net.

Sajnálom a kipirosodott szemecskét. Remélem hamar meggyógyul.

VIKI
Sajnálom szegény Lackót!
Millió gyógypuszit küldök neki!

Minden kis pocakfájós, pirosszemű és náthás kiskukisnak:

Kép

dita75
 
 

 
 

Czinki,
nekünk volt fürdőmacink, azt vittük nyaralásokhoz. Igaz azzal is beleteszed a kádba, de nem a káddal érintkezik a baba, hanem a macival. Ez is úgy volt, hogy Lili 2,5 hónapos volt, mikor mentünk Sopronba, a nagy kádba még úgysem volt hajlandó megmaradni, hogy én feküdtem a kádban, ő a hasamon, még szopizott is, de így is üvöltött, zuhany dettó. Úgyhogy kerestünk egy bababoltot, és vettünk ilyen macit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sajnos nem vittek le vittek minket... :cry: pakk becsomagolva, de nem tudtak értünk jönni.. ez van, csak egymásra számíthatunk, megint kiderült.. apa de Zsigi mászik össze vissza nincs időm netezni..holnap már megyünk, de így csak 2 hét múlva leszek valószinű.. de már semmit nem merek mondani.,..

LAckónak jobbulást

Moncsi iszod még a tejet? sajnálom DAnit

Ditus nyami fagyi


puszi
Vendég
 


Ditus!
Egészségedre a fagyit. Mi sokat jégkrémeztünk anno Lalóval. Mi az a kaja,amit nem bírsz? Nekem a hagyma tett be egyedül.

Sajnálom, h unatkozol otthon. Nem tudsz addig vmilyen tanfolyamot elvégezni?

Boni!
Sajnálom, h nem jutottatok le.

Mi is készültünk már péntekre, h megyünk, de most h Öcsi beteg nem tudom mi lesz belőle.

Szívom csórikám orrát, csak úgy dől belőle a vizes trutymó. szerencsére láza már csökkent, köhécsel még. Doki szerint vmi vírust nyelt be. Holnap du megyünk hozzá.
20150601134430
 
 


Viki
kérjél tőle gyógyszertári orrcseppet..az nálunk is hamar elmulasztotta ...jobbulást!
Vendég
 


Hoztam pár képet
Kép
Kép
Kép
Kép
20150601134430
 
 


Boni!
Most sterimarozunk és szívom + calci kidet hoz a férjem hazafelé jövet.
Már vigyorgott is a drágám, remélem hamar átmegy rajta.

Csak olyan sz@r így látni. Most először beteg.
20150601134430
 
 


Viki!
Látom a gyerkőc rákattant a porszívóra! Édes!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok,

Czinki,

megrendeltem a kendőt. Szerintem nagyon szép lesz:)
Az anyaga ilyen: (a sötékék a pánt része lesz).

Kép
Én is szerettem volna rá tappancsot, de nem illik az anyaghoz, így nem lesz rajta díszítés. Kb 1,5 hét mire elkészül, már nagyon várom :lol: :lol:
Danika tápszert csak este kap pótlásként 30-60 ml között, úgyhogy nem ez lehet a gond.
VOltunk ma vele a dokinál és kaptunk Cataflam cseppeket, de csak vészhelyzet esetén fogok neki adni. Modnjuk a tegnap este vészhelyzet volt, megint annyit sírt szegény, hogy a szívünk szakadt meg. 3 órába telt mire meg tudtam nyugtatni és akkor meg már olyan fáradt volt, hogy beájult.
A doki azt monta, hogy az a gond, hogy Danika nagyon habzsol (6 nap alatt 500 g-mot hízott :shock: )
Most próbálom húzni az etetést ameddig hagyja, mert az a baj, hogy sűrűn és sokat eszik. De hát az én gyerekem mindig éhes, igazi haspók, apja fia :lol:
Most azt próbálom, hogyha megéhezik akkor itatok vele egy kis hasfájásra való teát, azzal elhúzza még egy fél órát és csak utána szoptatom. Majd kiderül, hogy hogy válik be, holnap egmondom.
Remélem Nándi szempirossága elmúlik miahamarabb.

Boni,

sajnálom, hogy nem mentek értetek :cry: Tejet iszok. azt mondta a doki, hogy nem az a gond, csak 3 napja ennyire rossz a helyzet, előtte egész elviselhető volt.
Az a gond, hogy Danika túl spkat eszik.

Viki mami,

jobbulást Lackónak! Nekem az utolsó kép tetszik a legjobban amelyiken udvarol :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki,

én kezdetben púdereztem Danika nyakát és hónalját fürdetés utén. Úgy csináltam, hogy a púderbe mártottam egy vattát és azzal pamacsoltam meg egy kicsit, vigyázva, hogy ne legyen vastagon oylan. Ezt a védőnő és anyukám tanácsolta.
Utána pedig a tv-ben egy babaműsorban mondták, hogy szükségtelen és felesleges púderezni, azóta nem csinálom, Danika amúgy sem szerette. Épp elég nekem most napi kétszer bekenegetni a mellkasát az arcát és a fejbőrét a kiütések miatt.
Ez a kiütés nem a melegtől van, hanem nagyon erős a tejem állítólag és az okozza ezt. De már száradnak lefelé a kiütések, de még mindig nem a legszebb Danci bőre... A dokinéni azt mondta, hogy nemsokára meggyógyul.
Ha nem válik be a most kitalált ritkábban etetés és teáztatásos verzió akkor jöhet a Normaflor.
A dokinéni azt mondta, hogy tartsunk ki, már csak néhány hét és vége a hasfájásnak. Hát nagyon várom mert nem bírom nézni ahogy szenved és keservesen sír. Olyan keserves a sírása, hogy azt nem lehet elviselni, olyankor átölelem és én is sírok vele együtt. :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hát ma este is megvolt a keserves sírás :cry: És ma még tovább tartott mint tegnap. Pedig beadtuk neki a cataflam cseppeket is. AZt hiszem, hogy most megállt a tudomány...
Szegényke úgy alszik most mint a bunda, nagyon elfáradt... A mellkasomon aludt el, annyira bújt hozzám, alig akartam letenni az ágyába.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki először is boldog szülinapot igy utólag is. Lackónak jobbulást, remélem mihamarabb meggyógyul. :wink:

Moncsi, olyan rossz volt benneteket olvasni, Danci hasfájása borzasztó lehet. Olcsinak most nem fáj egy hete a pocakja, maradtunk a Sab Simplexnél. Tegnap vittem el doktorbácsihoz megnézték a csipőjét, teljesen normális volt, de picit bevolt kötödve neki mert csücsül a pocakomban, ezért kapott egy terpesztő betétet. Ma este lett volna elöször rajta, de most a hasfájást ez váltotta fel, az üvöltés a betét miatt. Levettem róla tizkor holnap felhivom hogy sztem ez a betétből sztem a kisebbik kell mert ez baromi nagy hiába 62es nagyon kidörzsöli a lábát. Pedig most vettem Olcsinak 68-as rucit és pont jó. :wink:


Czinki, Nándusnak jobbulást, remélem rendbe jön a szemecskéje.


Boni, jó időtöltést a Zalában :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Lackó tegnap este 7.20kor kinyúlt. Viszont 8 előtt már nem sokkal sírvaébredt. Kiszívtuk az orrát, összekucorogtunk és visszaaludt. Éjfélelőtt megint kelt, akkor is orrot szívtunk, evett kicsit, de nehezenaludt vissza. Ellenben baromi jól elvolt a kiságyába, csak azthallottuk, h sutyorékolt. Ezután elég sokat ébredt, ő is, én is. Orratotál tele, 20 percenként szívom neki. Fél 6kor már nem tudottvisszaaludni, most aludt el, kapott kis panadolt is, mert reggelre lett hőemelkedése. Éjjel nem volt.

Timi!
Most már annyira nem szereti, szegénykémnek sokat szívom az orrát :cry:

Moncsi!
Sajnálom a pocófájást!
Czinkiéknek is bevált, h tartotta a kaják közötti különbséget. 6 nap alatt 50 dkg? Ez biztos?
Szopi közben próbáld meg böfiztetni Dancikát. Pocakra a meleg meggymag párna is nagyon jó.

Nagyon remélem, h a kritikus 3 hónap után elmúlk a hasfájása (de nem akarlak elkeseríteni nagyon, több ismerősömnek még ezen túl is tartott).

Zsuzska!
Köszi a köszöntést!
Betétet meddig kell hordanotok?
20150601134430
 
 


SZiasztok,

VIki mami,

van melegíthető párnánk, de a keserves sírását már az sem nyugtatja meg. Egyszerűen nem értem, hogy most mitől durvult be a hasfájás, az eddigiek ehhez képest szinte semmik nem voltak.
Sajnálom szegény Lackót, gondolom nem aludtál túl jó akkor te sem. Hajnal 5-kor én is áthoztam magam mellé Danikát, aludtunk 7-ig, nagyonjól esett.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok, bocsi, hogy idepofátlankodok

Monic, a hajszárítót próbáltad? Kellő távolságból kell a pocijára fújni, a zúgását meg imádják, állítólag.

KépKép
yadine81
 
 


Viki
Lackó hasfájós volt?

timejka
 
 


Sziasztok!
Voltunk dokinál. Tökinek piros a torka, a hörgőinél sem minden oké. Kaptunk lötyiket, pénteken délelőtt még vissza kell mennünk. Ha lázas lesz, jön az antibigyó. Nagy Laci sem érzi magát vmi fényesen, orra neki is folyik, kicsit köhög, sztem lázas is.

Holnap délelőtt jön anyu, nem hiszem, h leszek. Ha nagy Laci sem javul, akkor marad holnap ő is itthon.

Moncsi!
Hogy vagytok? Homeósokat próbáltatok pocira?

Timejka!
Nem volt Lackó pocakfájós.
20150601134430
 
 


Ma elvonultam Danikával anyuékhoz, mert a párom egész éjszaka és nappal is dolgozott, 3 órát aludt és nagyon fáradt volt. EZért elmentünk, hogy tudjon egy kicsit pihenni és a 18-21 óráig tartó sírást ne kelljen hallgatnia.
És anyuéknál sírt 1 órát, utána beadtuk neki a Cataflam cseppeket majd ringattam és elaludt :shock: Azóta sem sírt, nagyon aranyosan fürdött evett és alszik.
Sajnos ebből nem lesz rendszer, mert ezeket a cseppeket nem akarom rendszeresen adni neki.
És ma este kapott csak 10 ml tápit, egész nap volt elég anyatejem. Lehet, hogy ezért sem fájt neki annyira a pocak?

Vadine,

legközelebb kipróbálom, köszi a tippet! :wink:

Viki mami,

a fiúknak mihamarabbi gyógyulást!

Timejka,

nálatok végül mi segített Bence pocak fájásán? Vagy egyszerűen kinőtte?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Semmi nem segített, kinőtte. Nekem a gasztro....gus azt mondta, hogy csecsemőkori kólika magától elmúlik. Nálunk délután 4-5 óra körül jött, min. fél óráig tartott, volt amikor adtam neki papaverin port, most attól vagy nem attól, de egy idő után elmúlt. Keservesen sírt, felhúzta a lábát, szétkarmolt mindenemet. Kicsit tornáztattam, simiztem a hasát, aztán jött egy nagy pukk és a megkönnyebülés, utána meg elaludt, mert elfáradt a szenvedéstől.
A TAPASZTALATOMAT ÍRTAM MOST LE ÉS EZ 7 ÉVVEL EZELŐTT VOLT, ÉS AKKOR NEM VOLT SOKFÉLE SZER HASFÁJÁSRA, HASGÖRCSRE. Nekem a doki modnta, hogy tök fölösleges adnom a papaverint, mert az se segít. Azért néha kapott egy kicsit.
Szóval senkinek nem kívánom. És ez a görcs 6 hetes korától 3 hónapos koráig tartott. És utána mintha elvágták volna.

timejka
 
 


Moncsi, nagyon sajnálom hogy kinlódtok Dancival!!!!!!!!!! Nálunk most nyugi van, Olcsi jobban van. Ma lett 6 kg a drágám. Nincs már pocakfájás, hála Jó Istennek. Nem merem kimondani, de lehet hogy már nem köszönt vissza, nagyon drukkolok nektek.

Viki mami, kicseréltettem a betétet kisebbre na ez már könnyebb hordani, szóval most nem sir a drágám miatta. 4 hétig kell hordani oszt megyünk vissza. Remélem hogy Lackó már jobban van. :wink:Imádom a Lackó képeket, remélem hogy Olcsinak is ekkora mosolya lesz, sanszos mert már gyakarol rá!!!! És tényleg ahogy a múltkor irtad, ez tényleg szerelem!!!!!!!!!!!!! :wink:

Czinki, nem is irtam a múltkor hogy NÁndus milyen cukor és a férjed is nagyon helyes. Nagyon helyesek együtt. Nagyon jó volt őket nézni.

Kép
pgsuska
 
 


SZiasztok,

tegnap már nem sírt annyira Danika, úgyhogy nem kellett a fájdalom csillapító sem.
És a héten az 5 napból 4-szer este 10-től reggel 6-ig aludt, aztán szopi és még visszaaludt délelőtt 10-ig. Remélem, hogy ez a rendszer beáll, ma én is aludtam vele fél 10-ig, annyira jól esett, szép lassan kezdem magam kipihenni.
Persze a ház szalad, kupi van, sok a szennyes és a vasalatlan,a könyveléssel se haladok, de legalább már én nem vagoyk annyira fáradt :oops:
És mostanra tejem is annyi van, hogy éjfélkor fel kellett kelnem lefejni mert nagyon fájt a mellem, így jut fagyasztásra is :lol: :lol:

Viki mami, Czinki,

babák jól vannak?:
Nándika végül lebetegedett vagy elmúlt a szempirosság?

Boni mami,

sikerült elutazni?

Zsuzska,

örülök, hogy Olinak már nem fáj a hasa :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi, örülök hogy Dancival könnyebb, és már nem fáj annyira a hasa és nem sir annyit. Nálunk tegnap Olcsi nagyon a toppon volt, egésznap fent volt és este sem akart elaludni, amit megfigyeltem nála az az hogy nem szeret sétálni a babakocsival. Nem alszik el benne csak ha megállok vele, érdekes egy gyerek :wink: :oops:

Kép
pgsuska
 
 


sziasztok

vagyunk, nem tüntünk el, csak esténként fáradt voltam feljönni.

Dituli: pihenj sokat előre!! én nem akartam elhinni, amikor ezt tanácsolták, de most már nagyon tudok értékelni egy fél - egy órát is, ha napközben tudok aludni. a pihi már nem is elég. már 2 hónapja nem dolgozol, hogy rohan az idő!! nemsokára már te is mutogathatod a kis Miss Bogyó képeket. vigyázz magatokra!

Monic: nagyon sajnálom , h szegény Danci ilyen hasfájós, remélem nagyon hamar kinövi! lehet, h nem a tejtől van, amit te iszol, de lehet, h érdemes lenne kipróbálnod a laktózmentes tejet, nem épphogy kicsivel drágább , mint a rendes tej. anyós most ezt issza, és legutóbb én is ittam a tejéből és nem fájt tőle a hasam. pedig 1 hónapja elcsábultam és ittam egy pohár tejet a kakaóscsiga mellé (igaz több hó kihagyás után) és hajnalba olyan hasfájásra ébredtem, h nagyon. gyógypuszi Danci pocijára! nagyon szép lesz a mei-tai! szeretni fogjátok!!

Boni: remélem sikerül elutaznotok majd!

Linácska: köszi a fürdőtippet! ti jó vagytok? neked tünetek?? Lili várja kistesót? vonalzón látom, Levitek lesz! gratulálok!

Vikimami: Lackó nagyon édi!!! köszik a segitséget, remélem bevállnak a szerek.

szerencsére szempirosság elmúlt, nem is voltunk dokinéninél. nem csináltam semmit vele 3. napra elmúlt teljesen magától. vagy huzatot kapott a sétánál, pedig sapi volt rajta, v por mehetett bele, v ő nyult bele ,,koszos,, kézzel. most viszon szerintem jön az alsó 2 fogunk. nagyon keservesen sir és alig tudjuk csillapitani. tegnap este fürdés előtt azt hittem , h nincs elég tejcsi, lerohantam a gyogyóba vettem beba-t , megjöttem a gyogyóból , megfürdettük, és fürdés után megevett 15O-t, úgyh nem pótoltuk, bár fél 1kor már ébred és adtam neki enni. utána viszont már csak 5,15kor kelt. de most már ,,nyugodt,, vagyok, hiszen holnap lesz Nándus 4 hós és már több , mint 6,5 kg , szóval nem izgulok már annyira. nagyon szépen nő. bevittük kedden párom mhelyére, a csajok körbeállták és majd összepisilték magukat a gyönyörtől! apa és persze az én mellem is dagadt abüszkeségtől! mondta is egy fickó, h ez a gyerek nem lehet a páromé, mert ez a gyerek szép, erre mondtam, h belőlem is jutott nekii egy kicsi! :lol: kedden volt anyum szülinapja el elénekeltem neki a boldog szülinapot Nándussal a kezemben , hát nem birta egyikőnk sem száraz szemmel :lol:
amúgy jól vagyunk , leszámitva a fogfájást!

puszi mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKT MINDENKINEK!!!
JÓ PIHENÉST, FINOM SONKÁT ÉS SOK FINOMSÁGOT, ÉS AKI AKAR SOK LOCSOLÓT!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Nagyon kellemes Húsvéti ünnepeket!

Kép

Bocsi Lányok, hogy mostanában nem jövök (de azért olvaslak benneteket), de egy kicsit depis vagyok. Azt hiszem most jött ki rajtam minden, ami történt velem, velünk január óta. Igyekszen kilábalni belőle, és újra jövök közétek!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket kívánok!

Kép Kép

Lackó után mi is betegek lettünk, kicsit elmaradtam a visszaolvasással, igyekszem bepótolni.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Boldog nyulat mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Czinki,
köszi kérdésed, jól vagyunk. Csak már most baromi nagynak érzem a hasam, és el sem merem képzelni, mekkora lesz még. Amúgy semmi gond, csak néha érzek olyat, mintha meghúzódna belülről a hasam egy-egy mozdulatnál, aztán meg jól beparázok rajta. Pedig már ugye voltam terhes, de nem emlékszek, hogy ilyenek voltak-e Lilivel.
Lili már várja a kistesót, valahogy benne van a kis lelkivilágában, hogy igen, van egy kis Pöttyünk is. Ha eszik valami finomságot, küld Levinek is (diétának jót tesz a csokis perec, meg a chips :lol: ), tegnap Bécsben bementünk egy C&A-ba, mert Lili összevizezte a pólóját, kapott újat, és menni kellett Levinek is venni valamit. Aranyos két kispasis rucit választottunk közösen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINACSKA
Baromira szégyellem magam, de ha ennyire foglalkoztat a hasad mérete ami sztem teljesen normális méretű hát akkor tessék nézd meg az enyémt, nem mintha zavarna hogy panaszkodsz emiatt vagy ilyesmi nehogy azt hidd hogy ezért teszem fel, de sztem ha ezt meglátod biztos elámulsz és nem fog már foglalkoztatni a dolog.
Tehát csak miattad, és csak neked, hogy emiatt ne izgasd magad:

Dita 8 hetes pocakja: :oops: :oops: :oops:

Kép

Na mit mondtam? Leültél mi? Álladat megtaláltad?
Az enyém akkora most mint másnak félidősen! :shock: :shock: :shock:
Megjegyzem egy dekát nem híztam, a hasam nő úgy mint a bolondgomba, sztem a terhesség végére elszállok mint a lufi! :shock: :shock: :shock: :roll:


ÉVI
De jó hogy jelentkeztél! Csak sajnálom, hogy nem kaptunk képeket! :cry: :cry: :cry:


Boldog nyulat mindenkinek:


Kép

Ezt külön Csibinek! :lol: :lol: :lol: :lol:



Kép

dita75
 
 


MONIC
Gioia neked is írt az iwiw-n? :?:

dita75
 
 


Dita, micsoda helyes pocak!!!!!!!! Beszarás, milyen szépen gömbölyödsz! :wink: Te sem fox sokat hizni abban bizti vagyok, figyelj azért a kajákra!!!!!!!! Örülök hogy jól vagytok!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


SUSKA
Azért egy kicsit durva nem? Gyakorlatilag nemrég derült csak ki a baba.
Jó az tény hogy a szurik rendesen felpuffasztottak már a beülti előtt de ha összehasonlítom a két képet hát elég szembeötlő a változás. :roll: :roll:

Olcsi már alszik?

Párom lumpol. A tököm tele van vele, egyedül vagyok, pedig azt hittem lesz egy esténk, mivel kiharcoltam hogy ma délután hazavigyük a kölköt erre itthagy.
Jól össze is vesztem vele, így terhesen még inkább zavarnak a dolgai! :twisted:

Sztem az sem normális hogy még egyszer nem simogatta vagy puszilta meg Bogyót a pocakomban, és annyira elzárkózik a kislány elől, kezdem azt hinni ha lány lesz nem is fogja annyira szeretni. A fia bezzeg az isten, úgy abajgatja mint egy csecsemőt ezt a nagy lakli gyereket, Bogyó ruháira amig tesómtól hoztam meg egy fél pillantást vetett. Kérdeztem hogy elvigyük mamáéknak megmutatni? Válasz: Minek?

Lehet hogy csak anyja lesz a gyerekemnek, vagy min. olyan változást várok mint amit a te férjed hajtott végre! :roll:

dita75
 
 


Jó reggelt!

Dita!

Micsoda Miss Bogyi lak! Nagyon szép!!!

Az urad hülye! Sajnálom, h nem veszi észre, h ezzel a magatartással elveszíthet Titeket!

Czinkikém!
Isten éltessen!
Kép Kép

Sajnos most csak ennyire tellett, hamarosan jönnek anyuék. Gyógyulgatunk, de még nem minden 100as.
20150601134430
 
 


CSIBI

Kép

VIKI

este elgondolkoztam, és rájöttem, hogy azért csinálja mert így bosszulja meg hogy nem látom szívesen a kicsi drága fiacskáját, mert amúgy eszébe sem szokott jutni - már vagy egy éve - hogy elmenjen itthonról. Egy éve volt úgy el ami említésre méltó: a születésnapján. Amúgy csak nagy ritkán és akkor is csak egy órára és egy italra ide egy utcával odébb. Tudom hogy nem lehet valami jó hogy csak hétvégén láthatja a gyerekét, de más családoknál még ennyi sem jut, Monicéknál is kétheti láthatás van.
Bezzeg az anyja nem ilyen. Egész hétvégén anyósáéknál mereszti a seggét, nem kell főznie, takarítania otthon, meg tanulni a gyerekkel. Odavittük most is a gyereket látnotok kellett volna milyen pofát vágott hogy miért vittük ilyen korán. Látszott az ábrázatán hogy lelki beteg miatta, hogy vége a nyugalmának. Azt hitte csak hétfőn megy haza. Fasza egy anyukák vannak! :roll:

9kor itt volt az első locsoló! Ajtók bezárva, még a takarót is a fejemre húztam! :lol: :lol: :lol: :lol: 5 perc után feladta a csöngetést! :wink: Hú de nem bírtam soha ezt a napot!

dita75
 
 


Ditám!
[quote]a írta:zért csinálja mert így bosszulja meg hogy nem látom szívesen a kicsi drága fiacskáját


Kép Kép Kép

Szégyelje magát!

A kedves exére meg Kép
20150601134430
 
 


KELLEMES HÚSVÉTOT KÍVÁNUNK!

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Dita,
szép kis pocak. Szerintem egy kicsit majd fog lentebb menni. 8-9 hét környékén én is nagyon puffadtam, aztán kicsit visszábbment, és a 20. környékén kezdett újra nőni.
Amúgy nem összehasonlításokban érzem nagynak a hasam, hanem úgy magamhoz képest. Lehet, hogy azért fura, mert Lilivel olyan 15 kilóval több voltam, tehát arányosan nagyobb, és nem tűnt fel ennyire. Nehéznek nem nehéz, vagy ilyesmi, csak elképzelem, hogy mekkora lesz még??? Na meg tudom, hogy 2. gyerek, a szalagok már nem úgy tartanak...
2.5 hét, és láthatom Levit, ha nem lesz óriásbébi, akkor nem fog annyira érdekelni a hasam mérete. Lehet, hogy most nőtt egy nagyobbat, aztán 2 hónapig semmi. Emlékszem, Lilivel az utolsó 2 hétben nőtt a legnagyobbat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Most nézem, Lili csupa 3-as :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ditus, ne aggódj apa változni fog ha meglesz Bogyó és mindegy hogy kisfia lesz vagy kislánya. A férjem is csinált hülye dolgokat, de nagyon sokat változott amióta megszületett Olcsi. Szóval nálatok is minden rendben lesz és nyugi, nem tesz jót Miss Bogyónak :wink: :wink:

Czinki, Isten életessen sokáig :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Jó reggelt!

Némóci!

Nagyon édes a Nyulad! Az iwiwen is néztem a friss képeket, az apás nagyon édes!

Kedved jobb már?

Kép
Kép
Kép
Kép Anyukámékkal
20150601134430
 
 


Viki,
azt a kis iszákosát :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Igen, iszákos. Az uram büszke is erre a képre.

Lili hogy van? Sok mindent kell még vennetek Levinek?
20150601134430
 
 


Sziasztok!

VIKI
Hát marha jól indult a napom Laló képeivel. És most már tudom, hogy miért vigyorog annyit, mert Borsodival itatjátok! :lol: :lol: :lol:
Látom nagyon érdekli a hatalmas tojás, kinyúlt a nyaka meg a keze utána mint a Bigyó felügyelőnek :) (én is pont ilyet vettem a párom fiának meg egy bazi nagy nyulat.)

NEMO
Pont ilyen nyulacskát álmodtam meg magamnak, imádnivaló a kislányod!

LINACSKA
Még nekem is annyit kell várnom hogy lássam Bogyót! Olyan messze van még nem? Két hete láttam utoljára és még a hónap végéig böjt van! :cry:
Ebben az időszakban nagyon gáz várakozni mert még egy nyamvadt terhestünetem sincs, hogy legalább valami jelt adna hogy él és virul. :roll:
Legutóbb mennyire becsülték Levi súlyát?

SUSKA
Hát adja neki a jóisten, különben repül. Érdekes mert másnap ilyenkor mindig sokáig duzzogok, és nem bírja elviselni hogy nem szólok hozzá, addig-addig kedveskedik mig nem bírom tovább. Egész nap kenyérre lehetett kenni, holt nyugalom volt. :D


A mi nem éppen kis nyulunk:

Kép

dita75
 
 


De nyomi lett a kölök, mondjuk amúgy is az! :lol: :lol: :lol:

Nem jól méreteztem a képet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

dita75
 
 


Dita!
[quote]D írta:e nyomi lett a kölök, mondjuk amúgy is az!


Kép

Nem tudsz egy potya uh-ra bejelentkezni vhová?
20150601134430
 
 


VIKI
Amikor azt gondoltam, hogy majd fehérvárra járok terhesgondozásra akkor tervben volt hogy itt palotán majd potya uhuzok néha. :lol:

Egy jó dokker van csak itt és sajnos hozzá csak április 30-án van időpont. A másik kettőhöz lett volna sokkal előbb, de úgy utálom azt a két dokit. :roll:

De lehet, hogy nem bírok magammal és bepofátlankodok a feketéhez, bár nem igazán értem mit hadovál, töri a magyart. Viszont a másik doki az egy akkora paraszt, ő nem nyúlhat még uhu-n keresztül sem a gyerekemhez! :twisted:

Nem emlékszel annak idején milyen időközöznként jártál Lalóval uhura? Mármint az első trimeszterre gondolok. Én 6+2-n voltam utoljára szívhangkukucson, és április 30-án már több mint 10 hetes leszek!
Végülis ezen két időszak között nincs semmi érdemleges vizsgálat, azt tudom, mert az első fontos az a 12. héten lesz, az még pont egy hónap!

dita75
 
 


Ditám!
Mi volt az első trimeszterben: 6+0, 8+0, 12+0nál. Én magándokihoz jártam, így minden 4. hétben volt Uh. Emellett még a kötelező kórházas genetikai Uh-k + a 4D.

Sztem, menj el a potya uh-ra, megnyugodnál és fel is töltődnél, ha látnád Bogyit.
20150601134430
 
 


VIKI
Oksa! Ma felhívom a recepciót hogy csak uhu-ra szeretnék bejelentkezni, majd kitalálok vmit hogy ne akadékoskodjanak! Egy kis barnázás esetleg! :wink: :oops:

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: