A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Dita:
:lol: Ilyet sem mondtak még nekem :shock:

Én is beboroztam - felbátorodva a példáitokon. Ebből a nedűből viszont csak kupicával szabad, mert nagyon erős (szederbor). A Török család készíti Adán. Véletlenül fedeztem fel egy vásárban, igazi szappant is készítenek (nagyon finom minőségű, illat-, színezék-és mindenmentes, allergiásoknak, ekcémásoknak is jó), ja! és kétféle sajtot is, valami döglesztően jófélét!
Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Rozus: nesze neked egy kis mensi mágia
Kép

Dita: imádlak!!
De, ezt azért még kapod tőlem így lefekvés előtt

Kép

Kép

És most már jóccakát, holnap délután jövök.

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szia Dita!

Már értem, csak én nem az inszemes fájdalmakra gondoltam. Az azért ehét végén még korai lenne, pláne, hogy még meg sem jött! :lol: Sokkal inkább gondoltam a menstruációs görcsökre. De végül is egy Algoflex M-mel az is orvosolható - valamennyire!

Na, megyek is melózni! Legközelebb, ha írok, már onnan írok! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajok!

Titeket nem küldtek el szóbeli tájékoztatóra az elején?
Újvári doktor szokta tartni keddenként.

Nekünk monda Szűcs doki, hogy ha többet meg akarunk tudni arról, hogy hogyan működik az egész, akkor menjünk el.
Az első papíron, amit kaptunk rajta volt, hogy bármelyik kedden el lehet menni.

Mi el is mentünk az első alkalommal, amikor tudtunk, és tök jól elmondták, hogy mire számíthatunk, milyen mellékhatások lehetnek...stb.
Gyakorlatilag a Nőgyógyászat könyv egész elsős anyagát végig hallgattuk.
De bármit kérdezhettünk, hogy hogyan zajlik a beavatkozás, hányszor kell járni, mennyi és milyen gyógyszereket kaphatunk, mennyibe kerül kb. ... stb.

Szóval minket igazán felkészítettek. Az is igaz, hogy sokan nem mennek el, mert nem érzik fontosnak. Pl. mikor mi voltunk, akkor csak 1 pár volt rajtunk kívül. (Ehhez képest mennyien járnak oda?)

Szóval szerintem megvan a felvilágosítás is, csak sokan nem veszik komolyan a legelején, és azt mondják, hogy majd a dokim elmondja, hogy mire kell figyelni. De erre tényleg nincs idő.

Egyébként tőlem mindig megkérdezi Szűcs doki, hogy van-e érdésem, és akkor szoktam rázúdítani. Mindig megkérdezem srban a gyógyszereket, hogy melyiket szedjem, melyiket ne, mit szabad csinálnom, mit nem, mit egyek...stb.

Szóval kérdezzetek, mikor benn vagytok!!!

Az újaknak pedig azt tanácsolom, hogy menjenek el a tájékoztatóra!

Kép

Kép
vevikk

jó reggelt mindenkinek!

én már alig várom hogy végre kezdődjenek a dolgok körülöttünk!
nagyon bízom ebben az inszemes dologban ha nem is elsőre mert olyan mázlim nincs akkor 2.v3.alkalommal össze kell jönnie mert azt akarom!

Kakti:örülök neked nagyon hogy már te is kezdheted az inszemet :lol: :lol:

Sajt@:aha szóval nem perwollal mosva????? :lol: :lol: :lol: te kis huncut!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
te is boroztál???én az édes borokat szeretem....nyammmmmmmm :lol: :lol:

erről a pasis témáról:nekem sem volt túl sok tapasztalatom de,volt nagyon bújós ami egy idő után már nagyon zavaró volt,pedig én igénylem a szeretetet,aztán volt aki csak akkor mikor otthon kettesben voltunk akkor bújt(de jó is volt) és most pedig az van hogy a párom egyáltalán nem bújik és ő nem mutatja igazán hogy mit érez!! :shock: :shock:

Kép
sting1982

Hát Vevikk... Nekünk nem is említették ezt a szóbeli tájékoztatót. :? Ami azért érdekes. Pedig tényleg jó volna tudni egyet s mást.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok

ezt a tájékoztatót nekem sem említette senki pedig megkönnyítené a dolgokat.
nekem még azt sem mondta soha a doki hogy hozzak magammal pénzt mert drágák lesznek az injekciók.
kedden mikor van ez a tájékoztatás? érdemes még elmennem? én rászánnám az időt pláne ha hasznos is a tájékoztatás.

kérdeztem már, de lehet hogy senki nem tud válaszolni....
inszemes pisi teszt után milyen vizsgálat van? pisi tesztet leadom a laborba utána fel kell menni a dokihoz? vagy mit csinálok?
csak azért kérdezem mert 20-án kell mennem tesztelni és 23-án meg dolgozni megyek közel 4év után, és jó lenne előre szólnom hogy még egyszer esetleg el kell mennem dokihoz....uh-ra vagy vv-re...

segítsetek légyszi:)
köszi

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Mi sem voltunk ilyen szóbeli tájékoztatón, de én úgy tudom, hogy ezt csak a lombikosoknak ajánlják fel, mert inkább arról szól. Lehet, hogyha megyünk lombikozni, akkor elküldenek erre.

Lukacsne: A pisit leadod és utána a doki fogja az eredményt elmondani és a továbbiakat. UH-ra majd persze visszahív, de szerintem inszem után nincs vérvétel egyáltalán.
vicky79
Budapest III. kerület

Nekünk a legeslegelső konzultációkor mondta Szűcs doki. akkor még azt sem tudta, hogy mi bajunk lehet.
De akkor adnak egy papírt, amin ez rajta van. A "kivizsgálás menete" a papír fejléce, és azon van felsorolva, hogy milyen vizsgálatokat fognak elvégezni. Ilyet mindenki kap!

Egyébként minden kedden 14:00-tól van ilyen.
Egyébként olyan is mehet, aki még nem döntötte el, hogy akar-e ilyen beavatkozásokat!
Nemcsak a lombik előtt lehet menni rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vevikk 2009.04.06 09:38-kor.

Kép

Kép
vevikk

Hááát ebben az a gáz, hogy akármennyire is komolyan gondolom, és tényleg érdekelne a dolog, de így is annyi szabi megy el az egészre, hogy nem tudom megoldani, hogy kedden délután ne dolgozzak! :?:?:?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mi úgy csináltunk, hogy az egyik alkalommal, amikor egyébként is keddre esett vérvétel, akkor ottmaradtunk.

Kép

Kép
vevikk

szia vicky!

köszi a választ.

lukácsné

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Igen, Vevikk. Ez jó ötlet. Ha esetleg úgy jön ki a lépés, hogy kedden kell mennem a 3. napi UH-ra, akkor lehet, én is ott maradok. Igaz, Apa nem tud majd velem jönni, mert épp délután kettőre megy dolgozni, de max viszek egy diktafont, és engedélyt kérek rá a dokitól, hogy rögzítsem neki az elhangzottakat. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Lányok!

Hát nincs jó hírem. Inrtauterin nincs terhesség. A hcg-m 89-re csökkent. Panaszaim nincsenek, csak vérzem
Mindenkinek köszönöm a drukkokat.
Természetesen Tanczy, Bogi drukkjaim a tiétek.
Ma kicsit sokat fogok inni azt hiszem, mert kell a lelkemnek.
Az a lényeg, hogy megvan a munkahelyem még és beindult a házproject. Bár jobb lett volna pocakosan, de majd eljön az én időm.

Enikõ
vacak2

szia vacak

sajnálom hogy nem sikerült neked, de ahogy írtad eljön majd a TE időd is. csak óvatosan azzal az ivással nehogy "megártson"....

Erika

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

colin

te merre vagy már? vannak híreid?
én már alig vártam hogy olvassalak benneteket.

írj légyszi

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vacak drága!
Erre nincsennek szavak......
Nagyon sajnálom. Nincs rá magyarázat és tudom, hogy nem vígasztal, hogy így kellett lennie.
Kicsit örülök, hogy azért történtek jó dolgok is, hátha az új házba beköltözik a baba. Csináljatok egy szép babaszobát.
Csak addig igyál, ameddig jólesik.

Colin!
Én is nagyon várom a híreket. A tüneteid nagyon bíztatóak voltak, remélem megmented az inszem becsületét, mert nagyon le vagyunk maradva a lombikosok mögött.

Kép
akire79

Drága Vacak!

Kívánom, hogy az új ház felett hamar megjelenjen a gólya! Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült! :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jajj Istenkém!
Drága kedves Vacak!
Nem is tudom mit mondjak!
Annyira de annyira sajnálom!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Buksisimi és nagy ölelés neked.

dita75

Vacak, sajnálom.

babaimádó
Kép
babaimado

COLIN????????????????????????????????????

Szöszi
Mi van Veled? Nemsokára tesztelsz! Csinálsz otthon tesztet?
Nagyon eltűntél.....

Rony!
Ha jól emlékszem holnap mész, ugye? Nagyon drukkolok, kezem-lábam csuriban, hogy hamar kezdhessetek és ne a long protokolod legyen! Párod elkísér?

Kép
akire79

CSAJOK!

Örülök hogy bejött nektek a vörösboros tippem, de tényleg nekem már többször is bevált, pár napra rá mindig megjött. Remélem nektek is segít, főleg ha megspékelitek egy kis forró ülőfürdővel, esetleg utána szexszel!

VACAK!

Nagyon sajnálom!

KAKTI!

Úgy néz ki sajnos nekem ki kell hagynom az április inszemet mert közbe jött egy műtét amit meg kell csináltatnom sürgősen / nem nőgyógyászati / :cry: így úgy néz ki májusra csúszik az inszemem, de azért nagyon drukkolok majd neked és májusban követlek téged!
Szerinted ilyenkor nem kell szólnom a Szűcsnek vagy recepciónak ugye? Csak beállítok májusi mensim 3.napján mintha most mennék az áprilisira, és ugyanúgy folyathatom? Ugye nem kérdezik meg ilyenkor hogy mért hagytam ki az áprilist? Nekik ugye tök mindegy
?

STING TESÓ!

Mizujs veled?
csézjang

Szia Csézjang!

A bor, meg a fürdő még csak-csak, de a szex... Apa éjszakás egész héten! Kivel szexeljek? Áthívjam a szomszédot??? :lol::lol::lol:

Sajnálom, hogy nem tudunk egyszerre kezdeni! De majd kezded Sting-tesóval együtt! :)
Amúgy én azért szólnék a recepciónak.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jo reggelt mindenkinek! Vacak..oszinten sajnalom,elvezgessetek a haz-projektet,tudom,hogy ez nem vigasztal,de majd legkozelebb.Nem is tudok most mit irni... Csezjang! Nekem ugyan lombik lesz,de ugyanebben a cipoben jarunk,hogy februarra volt megbeszelve,de azert megkerdeztem,ha kesobb mennenk mi lesz,azt mondtak amikor ugy erezzuk,csak a ciklus 21.napjan,mert ugyanaz a protokoll lesz,es akkor kezdjuk a szurikat,szoval szerintem ez nem problema.Udv Zoe
zoe33

sziasztok!

Vacak!nagyon sajnálom de ne keseredj el kérlek :cry: :cry: :cry: :cry:

igen lányok mikor elkezdődnek a kivizsgálások akkor én kaptam papirt de az csak az mi a menete a kivizsgálásoknak!semmi másról nem szól!

igen-igen CSÉZJANG:tesóóóóóó!majd kezded velem és mi együtt leszünk kismamik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez tuti biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!puszillak
nálam mostanában elég sok a meló nem sokat ülök gép elött!ha kis időm mégis van akkor otthoni teendőimet végzem és drága kis kutyámmal foglalkozom :lol: :lol: :lol: :lol: nálad mizus????

Kép
sting1982

csézjang:szerintem az orvossal beszélj hogy van egy kis problémád és hogy tolnod kell az inszemet de szerintem az orvosnak mindenképpen szólj!
remélem nincs valami baj???????????????ne-mááááááááááááá!!!!!!!
az emberre a frászt hozod :shock: :shock: :shock:

Kép
sting1982

Rony:olvasom te is valahogy a napokban mész bmcbe?mennek a drukkok :lol: :lol: :lol:

Akire:nálad mizus?
:D :D :D

trix:ti hogy vagytok?láttam uhu képedet nagyon kis aranyosak voltak a manókák :lol: :lol: :lol:

kakti:te már ki is váltottad vagy megkaptad a gyogyikat amiket szurnod kell?vagy majd 3.napon amikor mész akkor irják fel?

Kép
sting1982

Vacak!

Nagyon sajnálom. Én szinte biztos voltam benne, hogy sikerülni fog neked, hiszen kétszer akkora volt a hcg-d mint az enyém.
Most egy kicsit rossz is nekem, mert engem úgy indított Szűcs doki, hogy talán lehet baba, aztán azt mondta, hogy max. egy most meg kettőről beszélt.
De ne add fel! Lehet, hogy ezek a babák betegek lettek volna, ha megszületnek, ezért váltak le.
A bilógusunk azt mondta, hogy egtöbb esetben ezért válik le.
Először nekünk is így volt. És akkor azt mondták, hogy ez a köveetkezőnél jobb esélyeket jelent. és így is lett.
Vannak ,akiknél 5-6 beültetés után egy csepp hcg.t sem tudnak kimutatni.

Kép

Kép
vevikk

Sziasztok!

Néha benézegettem ide,de most segítséget kérnék. Írjatok nekem tapasztalatokat BMC-vel és Szűcs doktorral kapcsolatban.
Köszönöm.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

1.)
akit érdekel: http://www.golyahaz.hu a Szent János Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának honlapja - FRISSÍTVE!!!

2.)
Babaimado:
Nem olyan rég kezdtünk a BMC-ben, és nőgyógyászom javaslatára Szűcs doktorhoz. Eddig 2x találkoztam vele. Másodszorra már sokkal jobb kedvűnek tűnt, mint első alkalommal, de érthető, ha napi 150-200 beteg fordul meg náluk. Ennél többet egyelőre nem tudok mondani! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, előtte játál valahova?1 lombik lesz?

babaimádó
Kép
babaimado

Szia!

Nem jártam sehová. Illetve csak a nőgyógyászom felügyeletével próbálkoztam Clostilbegyttel - sikertelenül. Aztán irányított a BMC-be. Első inszem lesz.

Lányok!

Friss - még meleg - infó a BMC-ből (most hívtam őket) azoknak, akik inszem előtt állnak, és aggódnak a húsvét hétfő miatt. (Ha pl. 10-én, pénteken jön meg, akkor a 3. nap vasárnap... stb.). Szóval a lényeg:

CSAK ilyen esetekre nyitva lesznek hétfőn!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

babaimádó!

BMC-ben készülj fel, hogy nagyon sokat kel várni, ha nem csak egy vérvételed van egy nap.
Érdemes már reggel 1/2 7 körül odaérni, mert a sor 1/2 8-ra már olyan hoszú, hogy az udvaron áll.

Szűcs doktor nem egy szószátyár, de korrekt és precíz. )Legalábbis a én tapasztalataim szerint.) Sokan mondják, hogy morcos. Való igaz, hogy nem jópofizik a betegekkel, és nem vigyorog állandóan mint a töklámpa, de nekem pont ez volt benne a szimpi.
De tud mosolyogi, csak neked is mosolyogni kell! :)

Egyébként bármilyen kérdésem volt, ő mindig válaszolt.

Kép

Kép
vevikk

Sziasztok!!

Bocsi,hogy nem írtam tegnap csak kicsit sokkot kaptam.
LESZ BABÁM!!!!!!!!!!!
Van egy fiatal doktornő aki tegnap a Zeke helyén volt és nagyon aranyos volt velem ő mondta,hogy mit izgulok annyira.
Páromat felhivtam és képzeljétek sírt,nem is tudod szohoz jutni. Most én vagyok a hímes tojás. Innentől kezdve végem van ugy fog rám vigyázni,hogy csak na. Tegnap már 1 kiló rízs sem vehetem le a polcról.

Köszönöm mindenkinek,hogy drukkolt értünk.

Puszi
colin

Colin!

Gratulálok! :lol: :lol: :lol:
Ez nagyon jó hír!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Segitség nem tudok vonalzót csinálni.
Megcsináltam megnyomtam,hogy rendben és nem történik semmi.

Szomorú vagyok.
colin

Ajjajj... nehéz ezt így leírni, hogy hogyan csináld...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát azért köszi még próbálkozom aztán feladom.
colin

Kép
colin

[url][url=http://babafalva.hu]Kép[/url][/url]
colin

colin: Gratulálok és jó lett a vonalzód.
vicky79
Budapest III. kerület

COLIN!!!!!
Annyira tudtam! Először csak a vonalzódat láttam meg és nagyon megörültem!

Hipp-hipp hurrrráááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megyek visszaolvasni mert eddig csak Colin vonalzója ütötte meg a szemem.

De örülök!!!! Minden nap ilyen hírekre kéne jönni!

dita75

BABAIMADO
Annyira szeretném ha végre te is sikerrel járnál. NAgyon remélem hogy a BMC-ben tudnak neked segíteni.
A Kaáliban már nem is maradt jégovisotok?
Kértél már konzira időpontot?

VEKIKK MAMI
Hogy vagyunk? Hogy vagyunk! Rizsáék jól viselkednek odabent?

CSÉZJANG
Hát nem tudom, sztem kéne azért egyeztetni vmit ha mással nem is legalább a recepcióval, mert már volt egy kis csúszásotok az influenzád miatt most meg más miatt lesz így egyre későbbiek lesznek a vizsgálati eredmények.
Nálunk is azért kezdték piri nélkül a lombikot. Megkérdezték mikor volt a párom spermavizsgálata mondtam hogy mikor és fel is írta a decát hogy kezdhetem, ne várjunk tovább ne kelljen vizsgálatokat megismételni.

AKIRE
Te hogy állsz?

dita75

Kép

Nagyon vegyes híreket hoztatok...

Vacak:
Az egyik szemem sír, ez olyan szemétség...
Légy nagyon erős, nemszabad feladni! A házproject és a munka talán segít elterelni a gondolataidat és majdcsak megérkezik a bébitek.

Colin:
A másik szemem örül! NEKTEK! Vigyázz magatokra :)

Hétfőn voltam először dolgozni, otthon is hagytam az irataimat és jól bedagadt estére a jobb bokám. Kénytelen voltam estére bekrémezni, fáslizni és felpolcolni :x Ma már jobban belerázódtam a munkába :) Nem nyavajgok, inkább dolgozom, mint betegen otthon punnyadok!

Pá Drágáim!
sajt@

Nekem többször kellett tolnom az időpontot műtét, baci, stb. miatt és sosem szóltam adokimnak. Mikor megjött, a 3.napon bekocogtam és mentem uhu-ra, akkor tájékoztattam, hogy mi történt és azért nem tudtam hamarabb jönni, nem toltak le érte. Az is igaz, hogy nekem csak inszemek voltak, nem tudom lombiknál mi a jó...
Az elején ezt a keddi tájékoztatós napot sem mondták, pedig szívesen elmentünk volna.

Pá Drágáim!
sajt@

Colin:
cuki lett a vonalzód!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Bocsi, de egy pár napig nem tudtam netezni, bedöglött a monitorom.

Vacak!
Nem igazán tudok mit mondani csak azt, hogy veled érzek.

Colin!
Ez nagyon jó hír gratulálok! Nem mindig tudom nyomon követni az eseményeket, ha van kedved írd le, hogy hányadik volt. És persze ha van valami extra amit csináltál vagy ép nem akkor légyszi azt is hátha nekünk is beválik.

Akire!
Köszi az érdeklődést! Nem hiszem, hogy tesztelek hiszen már kezdek barnázni, úgyhogy kezdem elveszíteni a pozitív hozzáállásomat, nagyon úgy néz ki, hogy mégsem hoz a nyuszi kétcsíkosat. Te mikor mész?

Rony! Mikor mész? Ennek már sikerülnie kell!!!!!!

Vasikáé! Veled mi a helyzet????

Vevikk! Remény!
Hogy vagytok?

Dita! Te látom azért kitartasz mellettünk és mindig van egy-pár biztató szavad! Köszönjük sokszor nagyon jól esik ha valaki lelket önt belém és azt hiszem ezzel mindannyian így vagyunk.
szöszi1977

Hűha! Elcsíptem a laptetőt! Akkor lehet, hogy mégsem adom fel.
szöszi1977

Szöszi, ne add fel. De, ha mégsem jött össze, a következő már tuti biztos. Egyébként én már írtam nektek, hogy a második terhességemet végig úgy hordtam ki hogy barnáztam.

Velem az a helyzet hogy ma kezdtem el a szurizást Suprefactot egyenlőre, reggelente. Long protokolon vagyok. 20-án menek vérvételre.
Puszi és vigyi magadra. Pihenj sokat. Hátha... Én nagyon szorítok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: