Jó reggelt!
Hát megvolt oka, hogy nem aludt múltkor YASEMIN és tegnap napközben is minden fél órában felkelt, és nyűgi volt.
Éhes volt a drágám
de apa 9 körül megetette tápszerrel, és aztán mint máskor nézelődött csendben egy kicsit, bealudt, majd reggel 5kor kezdett ébredezni, hogy megint éhes. ez 7 és fél óra alvás volt egyben

eddig is így aludt, de múltkor vagy 5ször felkelt
és reggelre sajnos ne feszüklt a cici csak épp hogy volt tejcsi, már 7kor megint éhes volt.

szerintem sajnos egyre kevesebb lesz a tejcsi. bár nem csodálkozom, mert semmit nem pihizek, össze-vissza eszem, ,keveset iszom, és ráadásul megjött ,amitől ugye más lett a tejcsi íze is.
Sissi!
Régen nem volt ilyen gondom a fiúkkal. Alper után 7 hónappal, Hamza után 5 hónappal jött meg előszőr, és nem ennyirevéreztem, ésa fiúkat nem zavarta a tej íze, és ugyan olyan sok tejem volt. de most minden más!
Vigyázz magadra, ne nahgyon terheld magad túl!

de örülök, hogy ilyen jól birod!és jól érzitek magatokat!
Nemlajos!
Taliban én is benne lennék, jó ötlet!
és fogalmama sincs mi az a szarvasűző, de ha Te is és Arwen is ennyire szereti, bozti jó lehet!
Cat!
Remélem Marci nem sárgult be, és ma mehettek hatza!
Sikerült anyukáddal megbeszélni hogy n legyen nállatok?
nekem is sokat segített hogy annyira erősek voltak az összehúzódások szülés urtáni napokban, mert a gyerekágyas 6 hétben szinte semmit nem véreztem. de most viszont annyiból ösrülök, hogy visszaállt mert legalább tudom, hogy rendesn műkszik minden nállam!
bár ennyire rős nem volt

de remélem ez is rendeződik!