Adok én is egy gyors életjelet magamról, de úgy ki vagyok fáradva, hogy olvasni sincs erőm
Lenne két kérdésem: van-e olyan gyümölcsös bébiétel, ami nem olyan híg, mint egy ivólé? A reszelt almát, villával szétnyomott banánt gyönyörűen eszik, de a bébiétel, amit próbáltunk olyan híg, hogy nem tudunk mit kezdeni vele, kifolyik a szájukból

(kanállal adom nekik, nem akarom cumisüvegből)
A másik pedig, hogy azt olvastam, hogy 6 hósan ajánlott elvinni szemészetre őket. Kérdeztem a védőnőt, de ő azt mondta, csak akkor szokták, ha a családban van szem probléma. Kérdeztem a dokit is, ő meg csak annyit mondott, hogy ha akarunk, végülis elmehetünk.
Binyek Néztem egy darabig a kerti képen, hogy vajon ki lehet az a lány melletted, mert olyan ismerős.. aztán rájöttem
Táblába én is kérnék szépen módosítást:
evés: 9,15,18,21 óra 200 ml táp, 12 óra gyümölcs
alvás: éjjel 22-8, napközben össze-vissza, amikor épp álmosak
súly: Dóra 7500 g, Kinga 7200 g
Szanet Mennyi jó ember elfér ilyen kicsi helyen

Az ilyen volt, ilyen lett képek nagyon aranyosak
Davandi Rosszul hangzik nagyon ez az allergia. Megjegyzem, amiket írsz róla, mert én is mindenfélére allergiás vagyok, gyerekkoromban meg asztmás voltam. De remélem, nem lesz szükségem az infókra.
Az apaversenyen az én uram nagy előnnyel indulna, mert ő ugyanúgy részt vesz a kezdetek óta mindenben, mint én
Melcsi Gratula a forduláshoz! Akkor mostantól ti is szenvedtek majd az altatással? Vagy ők tudnak háton is aludni?
Edit Milyen picik voltak, és milyen nagyok lettek
Dóri Gyönyörűségesek a lányok! Nagyon szuper a szoba! Én is sokáig szemeztem a Mammut bútorkkal, de hozzánk nem fért volna be
Gyed, gyes téma Gondolom ezek olyan iszonyatosan hatalmas pénzek, hogy ettől biztosan megoldódik a gazdasági válság.. Szokás szerint megint azoktól vesznek el, akinek a legjobban kell. Valamelyik nap volt a tévében a Házon kívül. Jól felhúztam magam rajta, amikor előadták, hogy a lakosságnak valami nagyon kicsi része fizeti az adó nagy részét, és hogy a gyeden, gyesen lévő anyákat is ők tartják el, merthogy nem fizetnek adót. Kb. úgy éreztem magam, hogy a **** anyámat, hogy gyereket szülök, és másnap nem megyek vissza dolgozni..
Móni Hát nézd meg, hogy Mattiának milyen

Ezért jók az ikrek, könnyebb észrevenni az elváltozásokat. Amikor betegek voltak és porszívóztuk az orrukat, egyszer fura szögből néztem be Dóra szájába, és olyan volt, mintha behorpadt volna a szájpadlása.

Apa azt mondta, hülye vagyok, de azért felébresztettem Kingát megnézni, hogy neki milyen
Ezt meg ma olvastam. Előre is elnézést kérek
Miért nyalogatja a reumás öreg néni a Szentendrére közlekedo helyi érdeku vasút egyik kocsijának oldalát? Mert HÉV-ízre vágyik.