A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Kiskönyvben meg sem nézem, melyik hónaphoz mit írnak. :) Minden picurka más. :)

kezecske: Kristóf is csak pár napja nézegeti, próbálja összerakni őket. De a kézevés nagyon menő most nála is. Csak úgy gyömöszöli le a csuklóját. :D

Aki a kismama csomaghoz kapott magot, és elültette, azoknak kihajtott már valami? :roll:
Vendég

Hanna! Most esett le, hogy ti miért tudjátok olyan pontosan mikor fogant! :oops:
Na de a másodikat már ti sem fogjátok tudni! :lol:

Séta! Én is akarok menni, de hogyan?
Mágnes ti hogy oldjátok meg?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Aki regisztrált a Felicitas-nál kapott már csomagot, mert nekem még semmit nem küldtek! :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Legyen igazad!!!!
Nekem megjött a csomag.
Igazából nagy semmi. :?
1 kiskanál, hűtőmágnes, Sudocrem minta és J&J fürdető volt benne, meg egy 400ft-os tápszer kupon.
Írj az ügyfélszolgálatnak és válaszolnak rögtön!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Én nem regisztráltam, de majd regisztrálok.
Köszi a köszöntéseket és Saci méltatásokat :)
Ágikának is boldog hófordulót :D
Mi április 3-i mensivel számoltuk Sacikám születését :D És pont ma 3 hónapos :D
Szigetelés: benne vagyunk :) nyugodtan meg lehet ott szoptatni, és tisztába tenni, annyi idő alatt nem fázik meg a baba :wink: tápszer témában nincs tapasztalatom ...
Jaj, körbejártuk a falut, és begyűjtöttük a gyerkőcöket. Sétáltunk vagy 5 km-t, az tuti :D

Csöre
csöre74

Képzeljétek vettem Petrának a Hádában 20db ruhát. Pólókat, ruhákat, nadrágokat valami fantasztikus édiket és 3000.-Ft -ot fizettem. Db-ja 150 FT volt:) igaz millióan voltak de szerencsére előre engedtek a pénztárnál.
katuska79

De jó Katuska! :lol: Gyerekekkel voltál? A Nagy Lajoson? Kérek képeket!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő:
Na hát ezen nem is gondolkoztam, hogy 2 gyerekkel hogy megyek... :cry: pontosabban nem a menéssel van gond, hanem inkább azzal, hogy ott a Szigeten mit csinálnék Annával....

Felicitas nekem sem jött, pedig regisztráltam..... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: szerintem élvezné Anna :)

Ha már tali, meg esetleg sikerül konszenzusra jutni abban, hogy legyen, preferálhatnám a jövő hét csütörtököt vagy pénteket? Szabad madár leszek, a nagyok kirándulnak... igaz, őket is szívesen vinném, de egyébként hétköznap suli van, azzal meg nehéz összeszervezni... lehetetlen.

Katuska: ügyi vagy :D

Csöre
csöre74

A jövő hét csütörtök vagy péntek nekem is jó lehet, a péntek jobban, mint a csütörtök. A Margitsziget szuper ötlet!

Boldog hófordulót és fogantatási fordulót! :D

Miért van az, hogy ha meglátják a tükörképüket, sírva fakadnak? :shock:

Rácsvédő: ma lecseréltem a remek ikeás-pöttyös rácsvédőt (imádta) ikeás-állatos rácsvédőre (ezen is vannak pöttyök, de kevesebb)- kíváncsi leszek a hatásra :D

Felicitas: nekem nem volt benne hűtőmágnes sem... :evil:

Csöre: nagyon édes képek!!! Gyönyörű, gyönyörű! Nekem is az alvós a kedvencem!

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Banyek... A lányom menet közben kinyitotta a mosógép mosószer adagoló tartályát.... Spriccelt a víz, úszik az előszoba... :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Enikő! nem, csak Petra volt velem. Igen a NAgy LAjoson voltam! Tegnap érkeztek a tavaszi cuccok, az egész készletet lecserélték. Majd fényképezek csak épp mosásban vannak. A főpróbát már megtartottuk, Petra vigyorgott nagyokat ahogy adtam rá sorba a ruhákat.

Nekem nem jó a péntek mert megyünk haza csongrádra. Meg két gyerekkel teherautóval nem szívesen megyek be a városba ha a párom bevisz akkor ok.

Mágnes! szerintem Anna is élvezné. Ott lehet futni, motorozni, van játszótér, lehet labdázni stb stb. Lesz ott annyi anyuka, hogy táncsak elbírunk egy két szaladó aprósággal!

Na a kutyánk reggel megy a menhelyre....vége, ez volt az utolsó lövése, már telefonon be is jelentettem. Kimentünk traktorozni, addig bejött a hátsóbejáraton, a sütő ajtón (ami ráadásul magasan is van) volt cseréptálban a kacsa....gondolom nem kell tovább mesélni. MA már háromszor kapott enni hozzáteszem. A kacsának az összes nem szeretem alkatrészét megkapta és mégis ilyet tesz! Ráadásul ez lett volna a vacsoránk, most egy falat kaja nincs mert a párom még nem ért haza a dolgozóból meg a boltból.
katuska79

Katuska: hihetetlen ez a kutya :evil: :evil: :evil: megérdemli a menhelyet!

Mágnes: hű, az ember egy percre nem néz oda :shock:

Zitocs: köszi :D
Enyém Lány nem sír a tükörtől...
Lehet, hogy azt hiszik, hogy Anya, akinek a kezében vannak, valami fura átváltozáson ment keresztül, és a hátuk mögül eléjük került :shock: de akkor ki tartja? :roll: Szóval, valljuk be, elég szokatlan dolog az a tükör :wink:

Jó éjt, megyek, kötögetek, aztán alszom egyet :) Ma igen termékeny napom volt, annyi mindent csináltam, hogy csak na :D Holnap meg megyünk az IKEÁ-ba :D

Csöre
csöre74

Csöre! ha IKEA-zol megtapiznál nekem egy szőnyeget, hogy milyen? Kör alakú, 70cm átmérőjű többféle színben. ha jól emlékszem 1990.- az ára. Arra lennék kíváncsi, hogy puha-e.

MEgint sütöttem fánkot:)
katuska79

Sziasztok!

nem vagyok két napig, és gyakorlatilag reménytelen visszaolvasni.

Azt minden esetre észleltem, hogy tali szervezése van folyamatban. :D

Nagyon jó ötlet, csak nekem nem jó a jövőhét egyáltalán. Megyünk 1 hétre Hévízre, ezért nem is leszek keddtől.

Katuska, hol van pontsan az az üzlet?

Kép
Kép
cs_erika

katuska79

Ebben pedig csak gyerek cuccok vannak de darabáron!

http://www.hadakft.hu/dindex.php?id=52
katuska79

Szép jó reggelt!
Mindjárt megyünk piacolni, venni kell Beninek sapkát, Annának gakorlatilag mindent....

na és tegnap este megérkezett 10 zacskó fagyasztott anyatejcsi!! :lol: 9-kor lesz a főpróba, hogy elfogadja-e... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szép jó reggelt mindenkinek!
Én is vagyok csak tegnap lóti-futi napom volt, próbálom vissza olvasni amiket írtatok, de még nem jutottam a végére.

Peni!
Meghűlt bennem a vér amit írtál, remélem jól vagy már.

katuska!
Küldöm a receptet a másikra amit ígértem, de találtam még egyet.
Azt is föl teszem.

A Joel már kezd éjjel csak 1X fönn lenni este 8-ra elhúztuk a fürdetést 9-kor alszik és csak 3-3/4 4 felé ébred először.
A párommal mindent megbeszéltünk itthon, így most már semmi baj nincs köztünk.
Attól függetlenül a nőnek volt képe még e-mail is küldeni neki.
Mivel nekem is megy arra e-mailem így pont én olvastam el azt is.
Elég érdekes, mert ha tudja, hogy a páromnak van családja akkor miért úgy kezdte a levelét, hogy "szia".
Elég fura. Szóltam a páromnak, hogy küldött üzenetet, de én hozzá tettem, hogy ki fogom törölni, nem mondta, hogy ne tegyem.
De amikor hazajött akkor megbeszéltünk mindent még egyszer.
Igazából ő arra gondolt, hogy talán a két család között esetleg lehetne barátság, de mivel én nem akarom, így nem erőlteti.
Annyit mondott, hogy majd észre veszi a nő, hogy nem fog válaszolni az e-mail üzeneteire.
Azt is mondtam a páromnak, hogy remélem a hátam mögött nem fog vele levelezni, de azt mondta, hogy nem. Mivel az ő e-mail címét nem tudja.
Remélem így is lesz.

Olvastam ma az újságban a szocpolról, de ha jól értettem akkor csak július 1-től érvényes.
manocskak

Jó reggelt! Ma nemigen leszek. Délelőtt házimunka, délután kirándulunk egyet a környéken.

Katuska: nagyon ügyes vagy! Jó olcsón jutottál hozzá a cuccokhoz. Meg legalább kikapcsolódtál. Engem a vásárlás mindig kikapcsol. (na nem a tej-kenyér vásárlás)

Mágnes: én is a héten szereztem be néhány pamutsapit Ádámnak.

Manócskák: örülök, hogy kibékültetek, de azért ügyelj rá, hogy te se spirázd túl az emailt! Nem okoskodni akarok, de szerintem a "szia" megszólításban semmi nincs. Én is szoktam levelezni volt osztálytárs fiúkkal, a férjemnek is vannak még az előttem lévő időszakból lány barátai, de ez így természetes. Én nem tiltom, ő sem kifogásolja.

Találka: csajok, nekünk a jövő hét nem jó. Tavaszi szünet lesz szerdától, így anyukám otthon lesz, és leutazunk Vásárhelyre. 3 hete nem látta Ádámot.

krisz78

krisz!
Csak tudod itt az volt a probléma, hogy a párom engem a régi barátaimmal nem engedi, hogy e-mailt küldjek vagy beszéljek velük telefonon.
Megcsinálta még az elején amikor hozzá költöztem, hogy beszéltem telefonon egy volt kollégámmal (fiatalabb volt mint én) kikapta a kezemből a telefont és közölte, hogy többet nem beszélhetek vele.
Ez a magyarázata annak, hogy én sem engedem, hogy ő a régi barátnőjével beszéljen, ha nekem nem szabad akkor neki sem.
Nincs igazam? Semmi gond nem lett volna akkor, ha ő nem így reagál akkor a dolgokra.

Mi is nagyon sokat vagyunk kint az udvaron illetve sétálunk föl az állatokhoz.
Bár most aludt el a Joel, de ha fölébred és eszik akkor biztos kint leszünk, mint tegnap is egész nap a jó levegőn voltunk.
manocskak

Krisz! akkor közelben leszünk:) mi is megyünk haza csongrádra! Majd integetünk egymásnak a pályán:)
Móni! egyszer úgyis helyre áll a rend! Tudod okos enged.... Ne legyen az, hogy akkor dögöljön meg a szomszéd lova is.

Kutya leadva.
katuska79

Sziasztok! :)

Ma én is voltam beszerző korúton, a fiatalúrra kénytelen vagyok már 68-as ruhákat adni, és bizony abból kevés volt itthon.
Anyuméknál nyílt egy angol használt babaruhás üzlet, 4.000 Ft-ért vettem 3 nacit, 4 bodyt, sapeszt, zoknikat, előkét, nagyon jó árban voltak. :)

Felicitasra tegnap regisztráltam (totál ki is ment a fejemből, ahogy itt olvastam, ti juttattátok eszembe.), kíváncsi leszek mi lesz benne majd. :wink:

Én még mindig nem merek Kristóffal levonatozni Pestre, úgyhogy kiesek a taliból. :(

Ma kipróbálom a krumplis fánk receptjét, remélem sikerülni fog majd. :lol:
Vendég

katuska!
Igen tudom, és igazad van, de tudod azt nem értettem, hogy 25 év után már miért kell embert megkeresnie a nőnek.
Az ő férje nem csodálkozik, vajon ezen?
De látszólag a párom nem neheztel rám amiért nem akarok azzal a nővel barátkozni, de ő sem keresi vele a kapcsolatot már.

Gondolom most mindenki kint tölti a szabadban a napját, hiszen gyönyörű időnk van.
A Joel is egész nap kint van amíg lehet és csak etetni hozom be meg tisztába tevéshez.
manocskak

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így aggódtatok értünk....lányok én tényleg azt hittem hogy itt áll meg a szivem a rémülettől...
Zétény már aludt, Somával elvacakoltuk az időt és egy fél órával később ment fürdeni. Bementem hozzá megmosdattam....elmentem a pizsamájáért, felvette, jövünk ki a fürdőből, és a fürdőszoba ajtóból pont rálátok a konyhám ablakára....és állati fura volt mert a szúnyogháló ami úgy szorul hogy szándékosan sem lehet feltolni fel volt félig húzva. Én meg bámulok hogy jé de érdekes mitől áll így, elindulok az ablak felé és ott áll egy nagydarab pasas.....ahogy meglátott félreugrott az ablakból. Nem is hittem mit látok közelebb léptem akkor már nem bújt el, visszaállt az ablakba és ott velem szembe nekiállt feszegetni egyik kezével a szúnyoghálót, a másikkal próbálta benyomni az ablakot....
Ordítottam Somának, hogy jöjjön hozzám, felkaptam a telefont, kirohantam az előszobába hívtam a férjemet....aztán odaléptem a riasztóhoz, hogy nyomom a pánikgombot. Ott álltam és azt sem tudtam melyik az....így beütöttem a kódunkat....ahogy élesedett 20 másodperc után meg ugráltam az érzékelő előtt hogy szólaljon már meg........közben a pasi feszegette az ablakot egyfolytában, Soma üvöltött.....
Végre megszólalt a riasztó akkor abbahagyta az ablak feszítést...3 perc alatt kiért a távfelügyelet akkor átvizsgáltak mindent de már nem találtak senki sem a kertben sem sehol....aztán meg 2 percre ideért a férjem....

Soha életemben nem ijedtem meg ennyire, nem is hittem, hogy tudok ennyire félni...úgy éreztem hogy nem kapok levegőt...éreztem hogy fulldoklom...borzasztó volt, az ellenségemnek nem kívánom. Azóta még 1 percet sem voltam egyedül...csak a kocsiban amég a szüleimhez mentünk meg jöttünk....
Kérdeztétek többen, igen ez egy családi ház és nincsen kutya....MÉG!!! Sőt fegyverem sincsen MÉG!-de amilyen idegállapotban vagyok lesz hamar!

A találkozóval kapcsolatban gondoltam, hogy felajánlom, hogy lehet ezt akár nálam is szervezni. Nagyon nagy kertünk van, szép, gondozott...etetés, pelenkázás sem lenne gond nyilván, van a házban hely bőven........
Én Érden lakom, olyan helyen ami csak autóval megközelíthető....illetve gyalog babakocsival is de a legközelebbi buszmegálló is jó negyed óra. Gondoljátok meg, ha nem is most de egy legközelebbi találkozó alkalmával esetleg.....
Csütörtök nekem is jó lenne talira...bár nekem a péntek is! HÁnykor gondoltátok? HOl?

KépKép
peni

peni: ez nagyon durva lehetett én olvasva is megijedtem!!! Szegény Soma, meg persze Te is ő azóta nyugodt?

vickybabe: Nálunk nem hónapfordulókor kapja a következőt, hanem az előzőhöz képest 4 héttel, ezért kapta meg már a 3 hós oltást.

Szóval szerintetek napraforgómag és pisztácia ehető ilyenkor?

Csöre: Saci nagyon szép!! Kicsit hasonlít is Zillére, a frizujuk meg tényleg

Csöre, Zitocs léccci tegyetek fel Mei-Tai-os fotót, kipróbáltam és valami nem stimmel, ha ekkora terpeszben kell lennie, azt Zille úgy látom nem szereti. ja és Zitocs nem lett Eperkeés, mert elfogyott :(

Kép

Kép
lucus16

Jaj Peni! Ez rettenetes lehetett! Még szerencse, hogy nem esett bajotok! Szegény Soma gondolom neki is rettenetes volt, ráadásul még azt is látta, hogy te félsz!
Azért nem semmi, az ember azt hinné, hogy ha látják, hogy ott van elmenekülnek ezek a tolvajok, de ilyet, hogy néz veled szembe és továbbra is töri fel a lakást............ :shock:
Mindenképp szerezzetek be egy jó kutyát és most egy darabig ne maradj egyedül! Én magamat ismerve még hónapokig minden nesztől megijednék!

Találkával kapcsolatban - én minden autós közlekedésnél a férjemtől függök (még nincs 1 éves a jogsim és egyedül nem merek vezetni) :oops:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Már jobban vagyunk persze...bár én minden zajtól majd frászt kapok...állandóan az ablakokat pásztázom és telefonnal a kezemben megyek még pisilni is.....dehát gondolom majd ha egy kis idő elmúlik azért már nem lesz ennyire para a dolog.
Soma szerencsére inkább kalandnak élte meg, legalábbis így utólag úgy tűnik.....mindenkinek meséli hogy mi történt, a vezető hír persze az benne, hogy anya félt és anya sírt :cry: , gondolom ez rázta meg a legjobban benne...ilyet még nem látott...
Tegnap a szomszédnak úgy kiszinezte a történtete, hogy a vége az lett, hogy a krumpli hámozó késsel levágta anya a betörő fejét...... :roll: :roll: . Igyekszem nem szóba hozni, túllépni, tovább lépni de az kétségtelen hogy azóta egy nyugodt pillanatom nem volt. Annyira megijedtem......

Mi is ma megyünk egy-két tavaszi cuccot nézni a fiúknak. Annyira vártam a tavaszt de valahogy mégsem készültem rá. Tegnap a 20 fokban eszméltem rá, hogy Zéténynek nincsen tavaszi sapija...csak 2 nagyon meleg téli...nincsen semmi tavaszi kis kabátka...vagy overál van vagy kis kardigán...az egyik sok a másik kevés....szóval én is beszerzek ma 1-2 dolgot!

Katuska: a kutyád nem semmi! Nem fogja Máté sajnálni hogy ha elpaterolod? Gondolom szereti a kutyust.....
De egyébként megértem, nekünk nincs kutyánk de most komolyan elgondolkodtam rajta hogy kéne....
Csak hát idáig nem akartam hogy ne piszkítson ide, nem zúzza szét a kertet amiben egy csomó munkánk meg pénzünk van....de lehet hogy nem ennek kellett volna lenni a fő prioritásnak :roll: .

KépKép
peni

peni:
hát ez nagyon durva!! Képes volt folytatni úgy, hogy látta, hogy észrevetted??? Jó, hogy a kisfiad így élte meg!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Peni! ez nagyon durva! A sírás kerülgetett ahogy olvastam! Belegondolni is rossz, hogy mi lett volna ha nincs riasztó és nem jön ki a távfelügyelet!

A kutya meg ma reggel hazajött! Isaszegre került egy örökbefogadóhoz de lelépett....reggel már itt ugatott! Megőrülök tőle....most fűzöm anyáékat fogadják már be! 200km-ről csak nem jön vissza! Szóval tényleg igaz, hogy a kutyák hazatalálnak....
katuska79

Katuska! Szeret titeket ez a kutya! Nem tudnátok lekeríteni neki egy részt, ahonnan nem tud kijönni, ha pl. nem vagytok otthon? Azért kertes házban nem rossz, ha van kutya!

Én teljesen ki vagyok! Még van egy bő hét mire párom hazajön, de már most sem bírom cérnával! Levente teljesen kezelhetetlen lett. Már nevelési tanácsadón is gondolkodom! Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz két gyerekkel!
Ráadásul itt a pici panelben, ha valami dolgom van (és többnyire van), akkor ki sem jutunk. Pedig már úgy hiányzik a kimozdulás!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Peni: nagyon durva. Nem is tudom, mit tettem volna. De a legdurvább, hogy amikor meglátott, nem futott el, hanem folytatta. Bele se gondolok, mi lett volna, ha nem nyomod meg a gombot.

Katuska: szánd meg a kutyát! Szeret titeket! Ne add be menhelyre. Olyan bánatosan tudnak nézni a menhelyen a kutyák, hogy a szívem szakad meg értük. Azért ment haza. Az én kutyám most nagyon beteg, már meg is sirattam. Nem tudom mi baja, csak anya telefonált, hogy nem tud felállni. Pedig ő is nagy hóhányó. Lopott már kolbászt, csirkét és egyebeket.

krisz78

Kicsit értelmetlen lett az egyik mondat. szóval: azért ment haza, mert kötődik hozzátok.

krisz78

Hali!

Lucus: amint jobban leszek, összehozok egy képet! Először nekem is ezzel volt problémám, de aztán láttam egy honlapon, hogy össze kell hajtogatni a pici bébik lábát eleinte. Ezt megcsináltam, aztán valahogy Viola mégis kinyújtotta némi segítséggel... Nem volt Eperkés? :( Pedig milyen szépek lehettünk volna egy MT felvonuláson... :(

Sajnos dögrováson vagyok, tegnap óta lázas és fáj a torkom... félek, hogy Manót megfertőzöm... és pont hétfőn lett volna a kórusversenyünk a MÜPA-ban. Hangom egy szál se, tejem még van, de nem nagyon merek Violához nyúlni. Ő meg csak néz a nagy fekete szemével, nem érti, hogy Anyu miért nem szól hozzá és passzolja le a Nagyinak vagy Apunak :cry:

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Jó estét!

Katuska: ez a kutya nem semmi......szegényke. Úgy megsajnáltam ahogy mondtad, hogy ott ugatott.....jó helye van nálatok! Egyébként elhiszem, hogy megőrülsz tőle. Sok kárt csinál, nem lehet megnevelni valahogy?-lehet, hgoy hülye kérdés én nem értek az állatokhoz....

Enikő: elhiszem, hogy elszakad néha a cérna. Én is néha falhoz tudnám vágni Somát....pedig ő már majdnem 6 éves, szóval azért a nap 75%-ban ő együttműködik velem. Meg persze ő ovis úgyhogy fél 9-től 4-ig, 5-ig itthon sincsen. MÉgis marha sok néha. El sem tudom képzelni akinek két pici van otthon hogy a jóistenbe nem őrül meg. Megvan az előnye is meg a hátránya is a kis korkülönbségnek. Az eleje cefet nehéz lehet...de később jó lesz biztosan hogy tudnak együtt játszani. AZ én gyerekeim nemigen fognak játszani együtt az 5,5 év miatt....de tény, hogy most lényegesen könnyebb azért velük. MEg persze van segítségem....szóval ha nagyon közel a bedilizés itthagyom a kölyköket és elmegyek 1 órát bevásárolni...vagy kertészkedni vagy ilyesmi.
Enikő, LEvente nem jár közösségbe? Nagymamákra nem lehet néha rábízni a srácaidat?-ha egy órára ki tudnál mozdulni naponta már nem lenne olyan őrjítő.....

Lehet, hogy még jól kijövünk a végén ebből a betörős ügyből....azóta apuka egy percre nem hagyott magunkra minket, rettenetesen aggódik...azt hiszem mind a ketten átértékeltünk sokmindent..hogy mi a fontos és mi nem az. Fura az élet, lehet hogy ez kellett hozzá :wink: :roll:.

KépKép
peni

peni
Én kívánom, hogy minden rendben legyen vled.

Bocsi, hogy eltűntem, de itt volt hétvégén a páromnak a lánya is ma vittük őt haza.
Csak etetéshez hoztam be a Joelt olyan gyönyörűen sütött ma egész nap a napocska.

Már csak napok kérdése és meglesznek a kis gidák is.
Bocsi, de nem tudok föltenni képeket a kis malacokról, mert nem csináltunk róluk képeket.

Emlékeztek amikor írtam ,hogy kaptam angol nyelven üzeneteket?
Továbbra is kaptam őket, de az e-mail címemre.
A neten utána néztem és kiderült, hogy az egész csalás sorozat. Ha valamelyikőtök kap ilyen üzenetet akkor törölje ki és ne foglalkozzon vele.
Úgy néz ki, hogy citromailes címeket törte föl valaki.
manocskak

Móni!
A te férjed se semmi......de azért az klassz, hogy meg tudtátok beszélni a dolgot! A kommunikáció a legfontosabb dolog szerintem egy kapcsolatban. Nem jó szőnyeg alá söpörni a problémákat vagy kimondatlan dolgokon rágódni. MEg kell mondani ha valami szúrja a másik szemét......
Örülök, hogy megoldottátok, meg annak is hogy MI NŐNEK születtünk......nem lüke pasinak.......

KépKép
peni

Sziasztok.

Ne haragudjatok az offért csak jöttem félve megérdeklődni tőletek hogy akinek van felesleges tejcsije az tudna e nélkülözni pár decit?? konkrétan 1-2 liter kellene csak a kicsimnek. Sajnos fog gyulladással bajlódom és most kevesebb van egy kicsit és Izám csak szopik de néha pótolnom kell az esti szopinál. Nem tápis baba és azt nem is fogadja el. Sajnos már feléltük a tartalékomat és ezért szeretnék segítséget kérni.

Köszönöm előre is. privibe keressetek.

Üdv Verus és Iza baba

harivera
Budapest XXI. kerület

Jó reggelt!

Hazaértünk a vidéki nagycsaládos babamutogatásból. Állandóan tömeg és hangzavar volt, a lányom utálta, és én is jól elfáradtam. Igyekszem majd visszaolvasni, addig is bekapcsolódom...
kisbogacs

Szép jó reggelt mindenkinek.

kisbogacs
Mi húsvétra tervezzük a rokon látogatást, feltéve, ha tudunk bérelni egy kisbuszt amibe elférünk.
A személyautónkba nem férünk el, mert csak 5 személyes.
De lassan már kezdünk nézelődni, hogy venni kellene egyet.

Lenne egy kérdésem, szerintetek normális, hogy február 28.-án megjött a menseszem 6 napig megvolt.
Voltunk már együtt a párommal :oops: :oops:
De még nem jött meg azóta sem, a Joel csak szopik, ma hajnalban volt, hogy annyira görcsölt a hasam már szédülés kerülgetett.
Kezdjek aggódni szerintetek vagy ne?
manocskak

Jó reggelt mindenkinek!

Peni: :D Örülök, hogy jobban vagy! A férjed meg becsüljön csak meg benneteket! Ilyen klassz, bátor csajt nem talál minden bokorban! Gondolom, ő is nagyon megijedt, hogy bajotok eshetett volna.

Ádám még mindig alszik. Fél 6-kor volt egy 5 perces gyors evése. Este fél 11-kor aludt el. A hétvégén jól kifáradt. Kirándultunk vele Vácra, tegnap meg babanézés volt. Már lassan 3 hónapos, de még mindig sokan jönnek első látogatásra. Ma is jön 3 csajszi az osztályomból.

krisz78

Sziasztok!

Végre itt a nyár. :)

Peni! Nagy ölelés! Nem semmi, ami veletek történt.

Katuska! A kutyus nagyon szeret benneteket.
A rucikról tegyél majd képet!!!!

Manocskak! Szopi alatt is jöhet a baba! Ez urban legend, hogy akkor nem lesz a nő terhes. :wink:

Krisz! Akkor Ti is csavarogtatok. :)
Olyan jó, hogy jó idő van.

A csütörtök és péntek nekünk is jó a csavargáshoz.
Aki távolabbról jön, a mi utcánkban lehet parkolni díjmentesen és Combinoval pikk-pakk kint vagyunk a szigeten.

Kép
hanna30

Zitocs! Remélem már jobban vagy!

Kriszti! Nem bírja a tömeget? Édes kis manócska.
Olivér meg meg van őrülve, hogy menjünk-menjünk.

Hétvége:

Kép Kép

Kép
hanna30

hanna!
Igen ezt tudom, hogy szoptatás alatt is lehetek terhes, már volt benne részem, a Gergő 1 éves volt még szopott és babás lettem, de mivel abban az időben kicsi lakásban laktunk, így sajnos nem tartottuk meg. :cry:
Pedig én megfogadtam még kislány koromban, hogy egy babámat sem fogom elvetetni. :oops: :D

Nekem a Joel most beállt arra, hogy este 9-től 3 óráig alszik és 1/2 8-1/2 9 felé kel föl legközelebb.
Most evett egy keveset és most alszik. :D
manocskak

Enikő! Megyek veled a tanácsadóba...nyugodj meg! A legtöbb ilyn korú gyermek ezt csinálja! Nagyon ritka kivétel a szófogadó nem hisztiző 2-3 éves! A megoldás tényleg a közösségbe járás vele, ha minél többet lefoglalod önálló tevékenységgel mert arra vágynak!És ne vedd fel a hisztit! Ha ordít, toporzékol hagyd rá. Ha valamit nem csinál meg akkor légy következetes! PL ha megyünk valahová és Ő nem akar öltözni akkor mondom neki, ha nem öltözik ittohn marad. Persze ilyenkor megy a nem nem nem nem és társai én meg fogom magam Petrával és elindulok. Érdekes egyből akar öltözni. Vagy ha nem akar enni és kavar akkor elteszem a akját és lehet menni az asztaltól. A lényeg, hogy lássa a tetteknek következménye van. Ha piszkálja Petrát és hiába szólok rá mert vissza akar menni hozzá akkor elterelem gyorsan a figyelmét. PL elkezdem pörgetni és máris elfelejti, hogy az előbb mit csinált. Most pl a pelenka miatt megy a hiszti mert levettem róla....már a térdét verte úgy tele volt és ahelyett, hogy hozna másikat vagy a bilit használná itt hisztizik. De nem érdekel. Nekem annyiból könnyebb, hogy kicsapom az udvarra és csúszdázik, homokozik. Nekünk a játszótér hiányzik, hogy nincs a közelben egy sem így kénytelenk vagyunk az utcán bandázni.
HA gondolod valamelyik nap kimehetünk keresztúron játszóterezni! Majd dühöngünk együtt. HA látjuk a másiknak is "lökött :lol: " a gyerkőce akkor sokkal könnyebb:)
katuska79

Hanna, micsoda vagány kiskrapek :D nagyon pasis!

Móni, terhességi teszt. Ha van valami, ilyenkor már 99% kimutatja.

Katuska, nagyon jók a módszereid!
kisbogacs

kisbogacs!
Igazából szeretnénk még egy kislányt a sok fiú mellé.
Megakarnánk várni legalább azt amíg a Joel nem szopik, mert azt hallottam, hogy a terhesség 6. hónapja után már nem szabad szoptatni.
De azért reménykedem, hogy nem most vagyok babás.

katuska!
A fiukkal én is ezt csináltam, hogyha nem akart öltözni akkor azt mondtam neki, hogy elmentem nélküle, erre mint a villám elkezdett öltözni.
De időnként még a mai napig is pedig már nagyok.
Fölraktam azt a gyors süti receptjét azt hiszem te kérted.
manocskak

Móni, nyugodtan lehet szoptatni a terhesség alatt is. Bármit is szeretnétek, a tesztet akkor is javaslom, hogy tudd hányadán állsz.
kisbogacs

Jó reggelt!
Hétvégén mi is egész nap kint voltunk, meg csavarogtunk :wink:
Bocsi, Katuska, már nem olvastam IKEÁ-zás előtt az üzenetedet :(
Tali: hát, ha nem most, szünetben, akkor legközelebb a nyári szünetben tudom bevállalni, nekem a két nagyot is rendezni kell, és vidékről nem tudom máshogy megszervezni. Nem szeretném a Papára bízni őket, mostanában olyan fura :? Mama és Apus meg dolgoznak... este érnek haza...
Luca: OK, felébred enyém Lányka, akkor dobok egy mei tai-os fotót. De nekem nem Liliputi van, lehet, hogy ez másképp viselkedik. Azért mindenképpen felrakom. Egyébként azt vettem észre, hogy ez a terpeszes póz fárasztja Sacit. Jobb szeret a kendőben zsebes pozícióban nyomulni. Úgyhogy csak rövid távon teszem ki a kis lábikóit. Még picik azért...
Peni: hú, ez nagyon rosszul hangzik :( sajnos hallottam hasonló sztorit, és pont érdi ismerősömtől :? nagyon ügyesen megoldottad, le a kalappal... Tiéd Apának meg ideje, hogy benőjön a feje lágya... szomorú, hogy ettől kell ennek eljönnie :roll:
Hanna: édes kis pasi :D Saci kapott IKEÁ-s békuc kendőt, olyat, mint Olivéré, és teljesen meglepődtem: fogja, húzza, vonja az első pillanattól :D
Katuska: ez a kutya :shock: beájulok....
Ha már háziállat: Mióca ideparkolt a teraszra egy vakondot... most hogy magyarázzam el neki, hogy védett állat?! :shock: Egyáltalán, el akarom magyarázni? Van vagy 40 vakondtúrás a telken :?
Móni: simán lehet, hogy nem állt be 28 napra a ciklusod, majd később... de azért érdemes egy tesztet csinálni.
Zitocs: jobbulást!
Ma kapjuk az oltást... a 3 hósat. Remélem, jól viseli Sackó... meg a nagyoknak adatok be kullancs okozta agyhártyagyuszi ellenit. Annyi kullancs van a telkünkön :evil:

Csöre
csöre74

Hanna: merre voltatok? Mi már kezdünk kifogyni a környékbeli kirándulóhelyekből. Látom ti is viszitek Olivér kis barátját, a kutyust! :D Nagyon vagány a kispasi. :lol:

Én is teszek 2 képet a váci sétánkról.

Kép

Kép

krisz78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: