Hali!
Köszönjük a húsvéti jókívánságokat! Bocsánat, hogy csak utólag, de remélem Mindenkinek gyönyörűen teltek az ünnepek. Szép volt nekünk is. Itt már péntek is ünnepnap volt, teljesen elcsúsztam időben, ígyhát vasárnap délre elfogyott az ünnepi süti, a vészeseti fagyit ettük az igazi ünnepen. Péntekre hidegtállal készültem, férjem szereti nagyon, már akkor sejtettem, hogy a főtt tojás szaga igen rossz hatással van rám, úgy döntöttem, hogy a tojásfestés örömeit inkább jövőre mutatom meg a fiamnak...tehát nálunk nem tojt a nyuszi piros tojást.
M and G: üdv körünkben! Hol van a billentyűzeten az "and" amit a nevedben használsz ?

Figyu, én nov.3.ra vagyok hivatalos, de ha a fiam veszem alapul november 1-re már túl leszek a szülésen, úgyhogy ha úgy alakul ketten is leszünk "nem is novemberiek"
lejmi: csak augusztus óta vagyunk itt, férjem itt dolgozik azóta. Hétvégenként járkálunk el, inkább a környéken, így ha valaki eltöltött már egy hetet is turistaként Svájcban, lehet hogy többet látott, mint mi
Dy: nagyon örülök az uh-s eredményednek, gratulálok!
Traudorka: szóval a párod kitalált az esküvő előtt még egy 50 fős bulit! Király, nem mondom

. legalább nem lesz gondod a terhességi nyavalyákkal: időd se lesz rájuk
Huszilvi: a te uh-dnak is gratulálok! Nyaralás jó a Balatonon is, valóban nem a terhesség alatt a legoptimálisabb repülőutat keresni. Születés hetén nem voltam az elsővel "hú de dolgoztam" nem értem rá. Szerintem baja nem lesz tőle senkinek, információból sosem elég. Csak azért vigyázz, sokszor gyököt kell vonni néhány szülésről áradozó mondókájából. ...azért sem mentem el, mert akkoriban az otthonszülés volt majdnem minden nap a programban, amit én nagyerővel ellenzek.
Fleur: én is mutogatom, hogy ott a baba a hasamban, majd mondja is hogy baba, de a szemében látom a kétségbeesést, hogy "anya meghibbant"

. Hiszti-borzalom: nálunk még csak egy nap volt a földreverős hiszti, de bőgtem egész nap, hogy elromlott a kisbabám...párszor néhány percre kikapcsol azóta, próbálgatja magát, de azon az első alkalommal nagyon rossz volt. Szeptembertől mi is megpróbálunk bölcsizni, Ő is társaságkedvelő.
Áfonya: én sem hallottam még arról a csodamasináról. Van oka, hogy el kell menj oda?
Kankalin: szerintem a tudós könyvek mellé vegyél csecsemőápolós könyvet, valami mostani kiadásút is

. Utazás: nehéz kérdés, mertha semmi gond akkor miért ne mehetnénk. Mi megyünk haza, ami ezer km, tehát mondhatni én többször is nyaralni megyek. Barátnőm májusban ki jön hozzánk egy hétre, szeptember 1-re várja a babáját, ez amolyan búcsú lesz neki a szabad élettől

. Mindenesetre küldtem neki linket az itteni nőgyogyóról és a klinikáról...
Betty: csak nem tiszta göndör a kisfiad??? Gyönyörűűűű!!!! (Megpróbáltam kinagyítani, de nem ment.) EREDMÉNY NEGATÍV LESZ, punk-tum. Nekem is eltűnt a hányinger és hányás, aztán 5 nap jól-lét után újra hányok reggel-este... borzalom.... fiammal nem voltam ennyire rosszul.
Kicsit hosszú lettem, de válaszolni akartam Mindenkinek.
Még mindig sok mindenkit hiányolok, akik kezdetben írtak, következő szabadidőmben listát készítek az eltűntekről és körözést adok ki rájuk!
Puszi