Olllllyan pipa vagyok, precízen válaszolgattam és elszállllllllllttttttttt! Brrrrrrrrrrrr. Ez van, majd akkor megpróbálom emlékezetből.
Mindenkinek nagyon szépen KÖSZÖNÖM a köszöntést! Igazán jólesett! Puszi érte!

Olyan csodaszép idő volt ma. Lurkó nem aludt ma sétaközben, hanem úgyanúgy pörögne-forogna a kocsiban, mint a kiságyban én meg idegbajt kapok, hogy mikor esik ki. Ma amikor leértünk azonnal kitakartam, levettem a sapiját, és a kiskabátját is. Csak rugiban feküdt a kocsiban, mert olyan meleg volt. Sok anyuka így is nyakig beöltöztetve sétáltatja a bébijét.
Olyan élénk volt ma, hogy kivettem megmutattam neki az egyik kertben mennyi színes tulipán van, olyan édesen nézegette. Meg az egyik helyen nagyon szépen csiripelt egy madár, hangosan és megálltunk hallgatni. Szinte hegyezte a füleit.
Képzeljétek - Tündi - szemtanúja volt - kedden a kezébe adott csörgöt betömte a szájába. Estére már maga nyúlt ki érte, fogta meg és tette ugyanezt. Azt nem mondom, hogy ezt azóta egyfolytában csinálja (egyébként sem kell még nekik ebben a korban), de egyszer legalább megtörtént.
Doris
Nemis vagy ismeretlen. Én emlékszem rád a "megint megjöttből". Egy időben én is írogattam oda. Az én babám is tápszeres, csak desszertnek van anyatejci.
Nagyon szépek vagytok a képen! Gyere gyakrabban! Vic
Jó volt az időjárásjelentés. Megkérdezhetem, hogy mennyi az annyi, ami bánt? (kiló) Rajtam még 8-9 van!

Detti
Neked mennyi az annyi?
Ann

Tündi elküldte nekem a tehenes mailt. Tudod, mi a gond? Hgy ezek vékonyabbak mint ÉN!

De nagyon jóóóóóóóó! Boróka
Mindent a maga idejében. Nem vagytok lemaradva semmiről. Ne aggódjál!
Tigri
Nagyon szépek vagytok az albumban! Nekünk is 99-ben volt az esküvőnk.
Kis hercegnő csini volt a ruciban!
Valakiiiiiii papot akarooooooook!
Na nem gyónni szándékozom vagy utolsó kenetet feladatni...
"csak" keresztelőt! jajjj mennem kell, ébredés van.
Pusz nektek