A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Demetnik: GRATULÁLOK!!! Ez nagyon hosszú és kemény lehetett :shock: De a lényeg, hogy kint van a kicsi lány és minden rendben!

Kép

Kép
sildi83

DEMETNIK!
GRATULÁLOK! DE JÓ VÉGRE HALLANI FELŐLED! JÓ, HOGY MINDEN RENDBEN VAN!
TŐLED IS KÉRÜNK MAJD KÉPEKET!

Úgy látom, ez az oxytocin is mindenkire másképp hat. Egyébként, miért fáj annyira a bekötése? Annak is nagy problémát okoz, aki különben "bírja" a tűszúrást?

Most olvastam az áprilisi Kismamában számos eltérő véleményet a gátvédelemmel kapcsolatosan. Hát, ebből sem okosodik az ember! Ki mellette, ki ellene. :(

Ja, még egy kérdés! Milyen krémet kell vinnünk a kórházba gátsebre?

Kép
gesztenye74

Gesztenye!

Gátsebre szerintem az FLP Zöld Aloe Vera krémje a legjobb.
De van aki körömvirágkrémre esküszik.
Vendég

Gátvédelem: Ha mégsem sikerül úgy, ahogy szerették volna, akkor sokkal rosszabb vége lehet, mint a gátmetszésnek lenne.

Nekem most nem volt gátmetszés, Beninél kellett a fogó miatt. Csak felszíni sérülések vannak, három picike öltéssel.

És nem volt gátvédelem, csak így alakult.

Erre is csak azt tudom mondani, hogy bízz az orvosodban! Ő látni fogja, hogy mire van szükség.
Vendég

NA VÉGRE!!!

GRATULÁLOK DEMETNIK!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Én a másodiknál comba kaptam oxitocin még az elején amikor a doki szerint kicsit gyorsítunk......hát csillagokat láttam, utána olyan fájásaim voltak... :roll:
Aztán a kitolásnál kaptam még egyet, mert leálltak a tolofájások..

De szeintem a doki fa&sága volt,nem lett volna az elsőt muszáj adnia, csak szerintem már ment volna.. :twisted:
Na nem is szülök nála...

Az elsőnél szépen magamtól tágultam és 10X kevésbé fájt...komolyan...és annyira hosszú se volt a másodikhoz képest..
Szóval, ha nem muszáj akkor inkább most ne adjanak...
:cry:

Megyek mert madártejet csinálok és epres piskótát....nyami.... :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Még a gátsebhez való krém hiányzik a csomagomból, jövő hét elején azt is beszerzem.

Megyek anyámékhoz ebédelni, aztán pedig sétálunk megint egy nagyot. 8)

Kép
gesztenye74

gesztenye: jó neked, hogy eltudtok menni sétálni!!! :D
Én is úgy elmennék csak állandóan wc-re kellene mennem és nem lenne igazi a séta. :shock:
Én tegnap is meg ma is az udvaron vagyok kint meg a kertben viszem a kis sámlimat és azon ülök közben a póló felhúzva hátra tetszik Andrisnak a napfény és megindulna kifelé! 8) 8) 8) 8)

Kép

Kép
gabka7926

Zsu a táblid ismét lejárt,Demetnik átkerülhet, de hova lett ILDI a tábláról előlem????? :shock: :shock: :shock: :shock:

kocska

Csajok mikor szedik ki a babát vákummal?Most irja egy barátnőm,h.nem volt ereje már,amitől én is félek,de azt hittem akkor fordulhat elő a császár, erre vákummal huzták ki a babát, na nem gondoltam,h.itt ilyen van.Mert hát ugye itt semmi nincs.
Ja de oxitocin az mindenkinek.

kocska

Nálunk nincs vákuum itt ha valamiért nem akar jönni vagy beakad a szülőcsatornába akkor fogót használnak. :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Na az még szép lehet, töröm el a doki kezét ha fogóval nyukál a gyerekemhez....
gondolom mozdulni sem fogok tudni :shock: :shock: :shock:

Na kimék a focipályára barátnőmnek megígértem,csábít párnákkal,meg szotsival,mondtam akkor,ha kakaóscsigát is hoz,oké!
Ha este sem jönnék,akkor elhagytam a gyereket... :shock: :lol: :lol: :lol:

Ettike,ildi addig hajrááááááááááá

kocska

csak gyors bejelentkezem,hogy semmi nincs csak csavargunk egész nap.most apa mamájáékhoz megyünk mert ha megvan Alex akkor egy darabig nem jutunk le az tuti.

Kép
Kép
ettike

ÉLJEN DEMENTIK!!! és Lilien persze! és vajon simán sikerült megszülni? olyan császárgyanús az időpont, de azért remélem!

gesztenye, szerintem ezeknek a rejtett sebeknek a levegő és a szellőztetés használ a legjobban, nem a krém. a barátnéim inkább hajszárítót vittek, mint krémet... a császársebről is hazamenetkor már leszedték a kötést, hogy levegőzzön minél többet.

Na, mindenki kint van, helyes, helyes. annyira utálom, hogy mi még nem mehetünk ki. nagy bátran már nyitva van az ajtó, de a dokinénink mondta, hogy azért nem lesz baja, ha két hétig nem megy ki. ki fog, mert nem fogom kibírni, ha hét közepén is ilyen idő lesz, tuti elviszem sétálni, addig szoktatom. addigra már szerintem fogok tudni én is biztos többet menni :) most már egész jól van a sebem, csak a hátam a szar, de gergő talált nekem egy homeós krémet, talán használni fog, még csak kétszer kentem be, mintha jobb lenne.
misi ma megint egész nap alszik, kipiheni a tegnapot, vagy rápihen az éjszakára, nem tudom, de persze aggaszt, mert én azért sárgának látom, mivan, ha besárgult. persze alapvetően hülyeség, hiszen sokat szopik, kakil, pisil, biztos rendben van minden. meg háromóránként azért felkel enni, csak ilyen egy órái, amik eddig voltak, nincsenek, vagyis ma még nem volt fenn az evésnél hosszabb ideig.
valaki kérdezte, 22 kiló jött fel összesen az első pillanattól. ennek a fele úgy néz ki már lement. remélem fél év múlva már csak 2-3 marad fent megerőltetés nélkül.

cat, a víz később megy majd le, én is elég vizesen jöttem ki a kórházból, sőt, nándinál úgy volt, hogy annyival jöttem haza, mint amennyivel bementem, pedig nem is nagyon ettem bent. pedig nándi+magzatvíz+placentának a asúlyával legalább kevesebbnek kellett volna legyek :) és jó az új szalag :) én is tervezem már egy ideje :)

gizuval beszéltem, mondta, hogy nagyon gyors volt neki is, este 10kor volt az első fájás, 2 körül mentek be, és ugye 4 előtt már kint is volt. és este a dokija mondta, hoyg ma még nem szülünk :) végülis másnap volt már... elég boldog, és mondta, hoyg gyors volt, fájdalmas, de nagyon jó :) és nagyon drukkol a többieknek, akik szintén mára vannak kiírva, és majd szóljunk neki, ha van valami.

kocska, vákumot meg fogót akkor használnak, ha elakad a baba a tolók között, és veszélyben a kis élete. ilyenkor már nem lehet császározni, mert félúton van, vagy vákumot, vagy fogót használnak, és nem fogsz szólni érte :)

én azért kaptam oxitocin szurit a kórházban, mert nem elég intenzíven húzódott vissza a méhem. majdnem bekakáltam tőle. ráadásul este kaptam, de éjfél körül már vettem be egy fájdalomcsillapítót... mondjuk nekem most nagyon durvák voltak az utófájások. egyébként nándinál is kaptam, akkor nem éreztem különösebben a hatását. szóval nem csak embere válogatja a hatást, hanem valami más is :)
nekem vannak olyan ismerőseim, akiknek valami zselével meg tablettával indítottak szülést, nem infúzióval. létezik ezek szerint ilyen is.

na, lépek, mert kezd tömeg lenni körülöttem megint :)
további ilyen szép napot, és akarok jóhírekre jönni este!

kikocska

Na, voltunk az orvosnál, a méhszáj továbbra is egy ujjnyi, volt NST is, majdnem nem lett értékelhető, mivel a kisasszony aludt és csak az utolsó percekben sikerült egy kis mozgolódást produkálnia. Tegnap óta már nagyon keveset mozog. A 20 perc alatt volt 3 fájásom. Az orvos azt mondta, hogy kedden találkozunk, ha addig nem lenne semmi, de azt is hozzátette, hogy úgy gondolja, hamarosan meglesz Janka. Amúgy a 42. hétig nem indítja meg a szülést, ha a magzatvíz is tiszta. Ez megnyugtatott kicsit. Remélem azért nem húsvétra gyúr a lányom, szeretnék akkor már itthon lenni :)

Tényleg, hová lettem a táblázatból??

Kép

Kép
sildi83

Kocska!

A vákum a fogó modernebb változata, csak az a baj vele, hogy idő kell hozzá.
Nekem Beni fogóval született, és most is azt szerettem volna. Nagyon sokat segít.
Nem csak akkor használják, ha elakad a baba, hanem ha valami miatt az anyát kímélni akarják. Mint nekem először a vesém miatt. És sokkal jobb, mint egy császár. Persze az is kell hozzá, hogy aki csinálja, az profi legyen.
Beni születését, még 5 orvos nézte végig, mert a főnök fogózott, és tanulni akartak. Még főorvosok is.
Vendég

Kikocska!

Én a helyedben simán kivinném most Misit. Ugyanolyan idő van bent is mint kint. Mi baja lehet? Egy kis friss levegő?

Ha ilyen marad az idő, akkor én biztosan nem ülök majd vele a lakásban.
Csak sajnos olvastam olyat, hogy húsvétra nagy eső lesz...

Nekem most tuti több lesz a súlyom. Mióta bent vagyok egyfolytában eszem. Édességet és péksüteményeket, amiket hónapokig meg kellett vonnom magamtól.
Aztán majd otthon visszatérek a normál étkezésre.
Most a cukromat sem nézem már, csak ébredéskor, az pedig jó.
Vendég

Hú már én is alig várom, hogy felavassuk a babakocsinkat!!!! :D :D :D :D :D

Ezt az előbb csináltam!
Kép

remélem legközelebb már olyan képet dobok majd fel amin Andris pózol!!! :lol: 8) 8) 8) 8)

Kép

Kép
gabka7926

próba

icamica

OK, sikerült, ma megváltozott a név, a kettes számú befutó került az élre a párom kérésére, azaz: MIA :D :D :D

icamica

Icamica: nekem a Málna is tetszett!!! :D :D :D :D :D De ez a "próba" jó volt! :wink: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

sok sok gratuláció a lányoknak, micsoda nap :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Megjöttem a sétából,kb.3km-re van innen a focipálya ott voltunk a barátnőmmel.Mire kiértünk,úgy bedagadt még a kezem is ,h.nem bírtam megfogni a szotyit a markomba!!!!
Na én ilyet még nem láttam!!!!
Mire haza értem már a talpam is úgy feszült,mintha végig táncoltam volna egy bálat a csizmácskámban vagy a parázson mezítláb.
És a bokám.....na az NINCS!

NEm fogjátok elhinni, ma beszéltük épp,hogy a nagy séta alatt elhagyom-e a babát vagy nem, mert ugye a faluban a 4áprilisi kismamiból is én vagyok a következő, na meg itt is, és ma ugye mindenki itthon van a családból.
Erre semmi, és most fel hiv a barátnőm,h. a 28.ai kismami ma megszült, na még be is előztek.hááááááááát
Nem baj, holnap mék bababörzére.

Gabka tök jók a képek!!

Napközben ,meg nem áll neki senki sem szülni?? :shock: :shock:

kocska

Sziasztok!

HATALMAS GRATULA DEMETNIK-NEK ÉS A KICSI LÁNYNAK! rEMÉLEM NEM LETT CSÁSZÁR A VÉGE!

Most mást nem írok... egész napo a levegőn voltam és barnultam, most meg hulla vagyok!
Még nincs vége a 4-ének.... szorítok lányok! :)

Icamica... akkor MIA??

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Kocska: néha nekem is olyan érzésem van, hogy ez a gyerek bent marad örökre mert mindenki szül és én még nem.Pedig már a kórházban azt mondták, hogy babával jövök haza!!!! :shock: :shock: :shock:
Jöttem is csak a pocimban maradt az én pici fiam!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Bocs, Ildi, tényeg kitöröltetelek véletlenül, de már javítottam! :oops: :roll:
Olyan gyorsan pörögnek az események, h nem bírom követni….. Szóljatok nyugodtan, ha vmi nem stimmel!

Elég nyüzsis napunk volt, és még holnap is jönnek vendégek délelőtt és délután is, de aztán vége- senki többet! Mostantól teljes nyugalmat szeretnék itthon hármasban!
Viszont megvettük végre a húsvéti ajikat az unokahugiknak meg Emmának, ezt is kipipálhatom!

Cat, szóval azt mondod, h a második tuti gyorsabb? Jól hangzik!
Mikor mehettek haza?

Liliana olyan jó, h így írsz a szülésről, látszik, h jól élted meg! Ez tök jó!
Sára bébi nagyon édes!

Tünemény, jó, h benézel néha és jókedvűnek, nyugodtnak tűnsz!!

Bogi, megértem, h nem örülsz apa utazásának, de hidd el, h a pici megvárja az apukáját, nem akar nélküle megszületni majd!

Hú, Kocska, jó nagy maci! Biztos állandóan ölelgetni fogja majd Olivér, bár egy jó darabig nagyobb lesz még nála!
Tényleg figyeld magadat! Doki mit mond?

Oxitocin, nekem volt, és nem éreztem, h kizárólag attól erősödtek volna a fájások. Maguktól is erősödniük kell végig, viszont segíthet abban, h nehogy leálljanak. Sztem nem gáz, ha egy kicsit segít lerövidíteni a vajúdást. Inkább, mint hogy rossz emlék maradjon az egész szülés! De ez csak egy vélemény a sokból..

Gesztenye, én pl. nem használtam semmit, másnap már ültem a varráson, de ártani nem árthat, ha mindenre felkészülsz!

Kikocska, miért nem mehettek ki Misivel 2 hétig? :shock: Hisz olyan szép, meleg idő van!
Gondolom jár a védőnő meg a doki hozzátok, látnák, ha Misi besárult volna! Nyugi!

Gabka, tök jó ez a sorozat!

Na, akkor egy pillanatnyilag aktuális tábli a végére:

Kép

Zsu
svs

Nekem is tetszett a Málna, de a Mia is klassz, szeretem a rövid neveket. A Lia és a Zoé is esélyes volt, bár ez utóbbi kezd túl divatos lenni. Persze meg is változhat megint, míg ki nem jön a bébi :D :D :D e sztem most már marad.

icamica

Azt mondjátok, vigyem ki? még sosem volt tavaszi gyerekem, a dokinéni meg ezt mondta... jaj, nem egyszerű, de lehet, igazatok van. végülis a teraszajtó gyakorlatilag fél nap nyitva van, amögött van a járóka, amiben alszik... lehet, tényleg vihetném... na, még alszom rá egyet. mondjuk én sem tudok nagyon sétálni, de ha kimegyünk az udvarra, nem kéne valakinek bent maradni hallgatózni.

töltöttem fel néhány friss képet, nagyon látszik, hogy miért is volt a tegnapi nyűgösködés meg a mai sok alvás, egészen máshogy nézett este már a misi, és ébren is volt majdnem két órát egyben :shock: aztán jól becsicsikált, várom a 11 órás kelést :)

http://picasaweb.google.hu/kikocska/200 ... GBzJOokAE#

kikocska

kocska: Nem lehet csinálni valamit ezzel a dagadással/vizesedéssel?
beelőzött egy 28.-ai kismama? thyűha, akkorra vagyok kiírva én is :)
ha nem vigyáztok én is beelőzök :) nah jó nem lenne képem hozzá, ettike, Teca, sildi már nagyon készül, bezzeg a babók nem :) Most nagyon fiús babaáldás lesz.

Gabka: szép nagy a pocakod :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Kikocska: nagyon aranyos Misi a képeken és Nándi meg Réka is szereti az öcsit amint látom babusgatni.

Bogyo: köszi szépen!A tiedben sem kismacska lakik amint látom! :wink: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

Kikocska! Küldtem egy privit :wink: !

Kép
Kép
tisa

http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135
Nem jött össze a vizesedés elleni séta,sőőőőt!

Zsu dehogy mondtam dokinak ,nem csinálnak semmit csak befektetnek és az ottani moslékra ráfognák,h.sómentes diéta.

Hoxán talán fájásai vannak egy ismét csak 28.ára kiírt kismami,ugy hogy bárki előzhet, pláne,hogy ott mind az 5 baba lány!!!!!

Jajjistenem ,a mai 3 kismamink holnaptól túlhordós lesz
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

kocska

bizony kocska.fél óra múlva hivatalosan is túlhordok.....
szülni akarok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

lejártuk a lábunk,ettem 6 gombóc fagyit(nem egyzserre)epret is kaptam apukámtól,meg egy rahedli csokit kapott Alex a dédiéktől.persze leküldtem neki,pedig nem érdemli meg :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

holnap már nem,nem,nem,nem,nem akarok hazajönni nst utánn.

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt!

Kocska, az nem is has már neked, hanem holdvilág :D

Ettike, ne is lássunk, amíg nincs Alex! Mennyit akarnak túlhordatni? Kecsón ha nem jött ki 40 hétre, már indították is, vagy császároztak, nemtom, máshol mi a szokás.

A hurka ujjaimmal nem tudtam kitölteni a KV-t reggel, csak a bal kezemmel :( de azon már én is röhögtem, hogy leültem az asztalhoz, és a nagy hasam beleakadt az asztal szélébe, és majdnem az ölembe rántotta az egész abroszt és a rajta levő bögrét :D és még csak kezdődik a nap!

Az éjszaka nem volt túl jó, de az elmúlt napokhoz képest elment, csak 1X kellett fuldoklás miatt lemennem 10 perces orrfújásra.

A kisebbik macskám viszont tüzel 1000L, a gyógyszer sem hatja meg, szerencsére bezártam éjjelre, különben az ágy alatt kurrogna meg ordítozna, nehogy más is aludjon. Pedig már figyelmeztettem, hogy egy termékeny nőstény bőven elég a háztartásban :D :D :D

Tényleg, kívánságok: jó lenne végre elhagyni a túlérzékenységet, nem elbőgni magam minden rossz(nak tűnő) megjegyzésre, könnymentesen megnézni egy romantikusabb filmet vagy állatmenhelyreklámot vagy házépítős műsort.

icamica

Jó reggelt Mindenkinek!

Éjszaka nem jött egy újabb baba sem?

Mi most spóroltunk minimmum 600 ezer Ft-ot.
Van tej. És ettől úgy bedurrant a mellem, hogy egy ideig tuti nincs szükség drága mellplasztikára. :wink: :D
Viszont nem is néz ki rosszul... Majd Apát is meginterjúvolom délelőtt.

Ica!

Igaz, hogy már most is jühetne Mia, de várj még 5 napot. Akkor biztosan kész lesz a kinti világra.

Én épp azon gondolkodtam éjszaka, hogy a mensi szerint 38+6 napos terhes voltam amikor Marci megszületett, és minden orvos eszerinz is számolt. De én hőmérőztem, és a peteérés szerint pont aznap töltötte ba a 38. hetet.

Névváltoztatás: nekem a Mia jobban tetszik.
Ha lányunk lett volna, akkor Zoé lett volna a neve. Ez tuti volt, még a fogantatása előtt. Bár nekem a Lea és a Léna is tetszett. És a gyerekkori kedvenceim: Tamara és Rebeka.
Fiúnévben gyerekkori kedvenc volt a Márton és a Botond. Ebből az egyik bejött.
Vendég

Még mindignem ál másból a lábam a víííííííííííííííííííízzzből!!
Ugyanolyan a lábfejem!Mi a francot egyek??
Az almától 2percmulva veri a hasam a gyerek. Főzni meg nem állok neki az tuti. Mérgemben elmék bababörzére. Brrrr

Ha most lenne már egy csemetém és az után kéne rohangálnom,egyszer csak szétpukkadnék,mint egy túlfújt lufi.

kocska

Caaaat, most miért mondtad ezt az 5 napot??? Mindenki jövő hét péntek környékére várja, mert a bábaszámítás szerint is oda jön ki, és telihold is lesz :D :D :D
A Mia nekem is nagyon tetszik, tehát nem volt nehéz megváltoztatni a döntésemet a befutó névről. Bár mindig a Californication c. sorozat jut eszembe :D :D :D

Kocska, az almától nekem is döngeti a hasamat a kölök, de nem zavar, csak rájön már, hogy a köldök nem kijárat :P

Amy MacDonaldot hallgatok napok óta, szerintem már a gyerek is függő.

icamica

vagyok.......

kedden megyek legközelebb ha addig nincs semmi,de akkor már csak babával jövök haza.

szóval Alexnak van majd 2 napja hogy elinduljon.........
holnap is befeküdhettem volna de csak ballonal bróbálkoztunk volna és keddig mindenképp vártunk volna az infuzióval.a "semmiért" meg nem akarok benn feküdni.........
elég lessz kedden bevonulni....

amúgy haladunk,szépen puhul a méhszáj,csak a gyerek makacs

Kép
Kép
ettike

Még mindig egyben és most nagyon elegem is van :( Egész éjjel nem tudtam aludni, borzalmasan nyomja fel a gyomrom. Kész vicc, hogy az elsők között vagyok, akiknek sikerült túlhordani a babát, és mégis koraszüléssel riogattak és vontak ki a forgalomból :evil: :evil:

Ettike, Tecaa: ????????????????????????????????

Kép

Kép
sildi83

Á, látim Te is egyben vagy még, Ettike. Nekem is kedden kell mennem, ha addig semmi, csak engem nem fektetnek be, és nem is indítanak még, hacsak a magzatvíz színe nem olyan, hogy indokolttá tegye. A méhszájra nekem is azt mondta, hogy halad szépen, meg hogy a fájások is bíztatók, de Janka sehol :shock: :shock:

Kép

Kép
sildi83

na apa kicsit ideengedett,gyorsan "panaszkodom" kicsit.

szóval örülök hogy kedden fenékbe billentik a gyereket,hogy elinduljon,de annyira érzem,hogy ha indítva lessz akkor császi lessz a vége........próbálom azóta győzködni hogy neki is jobb lenne normál uton,és hogy nekem nagyon rossz lenne ha császár lenne.de eddigsem halgatot rám.most meg attól is félek,hogy emiatt a negativitás miatt nem fog elindulni :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

nem akarok úgy befeküdni,hogy semmi fájás,semmi vízelfolyás.

tegnap este már a falat vakartam volna olyan fájásaim voltak,jóóó hoszzúak,aztán egyszer megnéztem az időt és utánna semmi,mintha elvágták volna.így megfogadtam,hogy akármi lessz én bizony nem nézek időt,ha megkérdezik benn,akkor megmondom nekik,hogy ha érdekli őket akkor mérjék dugiba.

Kép
Kép
ettike

Lili! Gratulálok, nagyon szép Sára baba!
Gizu neked is nagy gratula, tényleg nagyon pontosak voltatok!
Demetnik neked is gratula remélem jól vagytok!
Ettike és Ildi gondolok rátok,hogy beinduljon!

Nekem nagyon rossz éjszakám volt. Szinte semmit nem aludtam. A hasam felül eléggé fáj, az újjaimat én sem tudom mozgatni éjjel. Remélem már nem tart sokáig :)

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
gaba_30

Jó reggelt!

Látom mindenkinek milyen car kedve van!!!! :D Nekem viszonylag jó volt éjjel bár gyakran mentem wc-re.

MA VAGYUNK 38 HETESEK!!!!!!ÉLJEN!!!! :D :D :D :D :D 8) 8) 8)

Mondtam apának tegnap, hogy nem nagyon örülnék neki, ha ma elmenne meccsre mert mi van ha beindul a dolog? :shock:
Most megint lent van a pocim és nem nagyon fickándozik Andris!De már nem hiszek semmiben mert rájövök úgysem jön be.Ha jönni akar majd jön, de mi van ha ma akar jönni?
:shock:

Kép

Kép
gabka7926

Jó reggelt!

A tegnapi napunk szuper volt! Sétáltunk egy nagyot, közben útba ejtettünk egy cukrászdát is. 8)
A férjem meglepetésszerűen korábban hazajött, úgy hogy estére kiültünk a kertbe szalonnát sütni. Próbáltam visszafogni a hagymázást, kevés sikerrel. Szerencsére, nem lett semmi bajom, csak a szokásos pisilés volt éjjel.
Ja, és ittam egy pohár pezsgőt a jó kedvünkre! 8) :oops:

Ma délelőtt megint dolgozik a párom, de egy késői ebédre hazaér. Lecsót főzünk. Előtte még elsétálok anyámékhoz, aki süt valami finomságot.

Kocska!
Biztos, hogy jó Neked ezzel a vizes lábaddal a bababörze? Én a meccset sem vállaltam volna be a helyedben.

Kikocska!
Ez komoly? Tényleg hajszárítóval kell szárítani a gátsebet? Én úgy gondoltam, hogy a szülés után annyira vérzik az ember, hogy napokig nem lehet a "pelenkát" eltávolítani magunkról.

Tényleg, akik már szültek: szülés után tesznek valamit a hasunkra, hogy visszamenjen? Kell valamilyen hasszorítót vinnünk magunkkal? Gondolom, ez is kórházanként eltérő.

Ettike!
Már tényleg rád férne a szülés. Szegénykém, Te már annyit szenvedtél, hogy igazán megérdemelnéd!

Sildi!
Ez rád is vonatkozik.

Megyek, megkezdem a mai málnalevél adagomat...

Kép
gesztenye74

Ica!

Szerintem 5 nap múlva lenne neked ideális szülni.
És ha mások is ezt mondják... Akkor lehet benne valami. Annyit már fél lábon is kibírsz. :wink:

Kocska!

Babaörzét felejtsd el szerintem. Feküdj le, lábad polcold fel, és egyél sok-sok petrezselymet! Nekem használt.
És grapefruitot is. Az is jó vízhajtó. De a petrezselyem a tuti. Főzd meg a krumplit só nélkül, aztán teflon edénybe tegyél vajat, azon kicsit pirítsd meg és adj hozzá jó sok petrzselymet. Így az sem fog feltűnni, hogy nincs benne só.
És tényleg minden sót iktass ki az étrendedből. A legkisebb mennyisség is iszonyatosan sok vizet megköt. És minden félkész vagy készétel dögivel tartalamaz sót, így sajnos Neked kellene főznöd.
Vendég

kocska:

most olvasom,bababörze????????????????
semmiképp.ahogy cat is írta,fekvés felpocolt lábakkal!!!!!!!
ezzel ne játsz,komolyan,a veséid bánhatják,és a baba.
igyál sok sok vizet és semmi só.vagy ha nagyon odavagy a sóért akkor max tengeri de abból is nagyon-nagyon minimális.dokid mit mond a lábadra?

lassan megyünk anyumékhoz ebédre,de utánna énis elcsalom apát sütizni.telieszem magam sütivel.hátha a gyomrom kinyomja Alexot :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Látom azóta mindenki egyben!

Ettike remélem nem kell indítani semmit!
Megértem hoyg tartasz tőle... de mostmár csak jobb belátásra tér Alex!

Cat Nálatok minden rendben ahogy olvasom!
Ti mikor jöhettek haza? Milyen volt ez az éjszaka?

Kocska nagyon durva a víz vigyázz magadra polcold fel a lábad de maratoni túrákat tegyél!

Zsu nekem jobb dolgom van mi ma megyünk vendégségbe és nem jönnek! :) És előtte jól megnézem a forma 1-et! :)

Gesztenye jó hoyg tegnap jó napod volt! :) És a hagyma meg a szalonna együtt járnak... kár lett volna visszafogni! :)

Gabka :) Már gondolom te is várod a végét! 38. hét.... hááát mostmár mindenhol mindenkor baba lehet!
Nem csoda hogy mindenki közel akarja tudni a párját!

Tegnap egész jó kis színt szedtem fele a tóparton! :)
Barna kismama leszek! :)
A rossz éjszakához annyit hogy most először azt gondoltam lehet hoyg jönni fog a baba... fájt is, meg mostmár 2 napja nagyon keveset mozog a kis drága!
Persze nem tudom mennyi az amíg nem annyira mozog.... de csütörtökön még írtó nagy bulik voltak odabenn, de péntek óta már alig mozog valamit! Annyit igen hogy nyugodt legyek hogy megvan... de a nagy bulik elmaradnak??? :roll:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Megjöttem a bababörzéről, és képzeljétek nem vásároltam össze minden hülyeséget. CSak egy játszószőnyeget. Rajta van az eredeti ára tizezervalamennyi és én 2000ért vettem, tök céééép!
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135

Sokszor tényleg azt hiszem, hogy többen vannak, mert nekem mindenhol kalimpál.
És tényleg péntek lesz telihold?

Asszem felrakom a csillárra a lába és döglök.....
Nincs is csillárunk. :shock: :shock: :shock: :evil: :evil:

kocska

Kocska!
Beszélhetünk mi neked! :evil: Most már ülj le a fenekedre, és dobd fel a lábaidat!
Tényleg hatalmas a pocakod! :)

Úgy látom, a sütizés mindenkinek bejön még így a vége felé is... Nem arról volt szó, hogy csökken az étvágyunk?! :roll:

Boglárka!
A pocakod is napoztattad? Én igen! A férjem meg is jegyezte, hogy nehogy a napozásra fogjam majd, ha néger kislányom lesz! 8)

Anyám telefonált, hogy kész a süti, mehetek. Szólít a kötelesség! :)

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Gesztenye, lecsó??? Küldjed! A kedvenc kajám, nyámnyám!

Kocska, az a játszószőnyeg hatalmas vétel volt, titta irigy lettem, az a maci csúcs a tetején.
Igen, jövő hét péntek telihold, kíváncsi leszek, mekkora babahullás lesz. Csak mindenki időben érkezzen, hogy a jó helyeket megszerezze :D Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, mikor bújik ki nekem is, pénteken pont 38. hetes lesz.

Piacon voltunk, csodaszép az idő, ettünk fokhagymás-sajtos-tejfölös lángost, vettünk finom zöldeket, sok tojást, mézet, nárciszt, jácintot :) Most jó illat van idebent is. Kint meg a barackfák kezdtek virágozni a szomszéd ház előtt, végre érzek is valamit a taknyos orrommal.

Egyébként elég fura, nem indult be a kölök az almára, pedig ez elég biztos üzemanyag szokott lenni. Lehet, hogy már kezd elcsitulni és készül?

icamica

Sziasztok!!
Demetnik, Gizu gratulálok!!!

Látom nem csak az én kisfiam nem hajlandó megszületni!
Pedig kimentem napozni hátha arra várt-NEM
Fagyiztam is hátha...-NEM
Még egy kis sört is ittam :oops: :oops: :oops: -NEM
Semmi sem érdekli....

Nekem is kedden kell menni szivhang+Ultrahangra!
De én már húsvétra itthon akarok lenni :cry: :cry: :cry: :cry:
Reggel azt hittem lesz valami fájtam rendesen meg elég sokáig aztán elmúlt mostmár csak a derékfájás maradt :( :( :(

Kikocska Misi baba gyönyörüszégeszen céééép és Liliana Sára babája is!!!

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: