sziasztok Csajok!
Hűűű jó hirek megint!
Catnek hatalmas gratula az igen gyors szüléshez! Szépek vagytok, nagyon sok tejcsit, sok boldogságot kivánok!!!
Demetniknek meg ++++++++++++++++++++, bár kivánom, hogy már karjaiban tartsa ő is a pindurkát!
Ildi nagyon boldog szülinapot! JANKÁSAT!!!
Liliana úgy meghatódok mindig a szüléstörténetektől, most is igy volt! és Sára nagyon szép baba!!!
Jól vagyunk, egész jól viselem már ezt a pár napot, apa a jövö hétre tippel, de úgyis az lesz, amit Luca akar

(mondjuk ma összebújtunk, hátha...

) hétfőn megyek dokihoz, és azt hiszem akkor lesz az első CTG is. a tegnapi uh leletemre azt irta a doki, hogy közel kihordott terhesség...bár gondolom ez se jelent semmi tutit, hogy mikorra is várható a szülés. Hiányozni fog a pocakom, arra jöttem rá, és a brendonban találtam 5000ért gipszből pocakmintavevőt...na ezt jól leirtam, szóval olyat, ami Kocska egyik fotóján van! és azt hiszem, én is megörökitem, hadd lássa majd, hogy hol is lakott, hol szerettem bele legelőször
Azt álmodtam, hogy Tisával mentünk Kikocskát meglátogatni

és Misi ahogy aludt a kiságyban, olyan kis nyugodt és édes volt, hogy álmomban ezen elsirtam magam
Hát bizony elég sz.r otthon, úgy hogy nincs net

igy tisztára kimaradok mindenből, hiányoztok is!
nemrég beszéltem régi barátnőmmel, azt mondta, hogy párja haragszig ránk, vagyis jobban apára, mert tavaly mikor volt anya meg após temetése egymás után, eléggé ki voltunk, és ők meghivtak minket egy halászlé fesztiválra, ottalvósra, és mi meg pont akkor mentünk nagyimékhoz, hogy egy csendes eljegyzést csináljunk ott. Semmi különleges nem volt, csak úgy 4esbe, semmi ünneplés, erre mikor barátnőm párja hivott erre a banzájra, apa elutasitotta, hogy nem megyünk, és ne ők szervezzék a mi programjainkat (ezt a végén mondta, a kérlelések lezárására). no ezen akadt ki a srác, és igy ő lehet nem is jön Lucát nézni. Barátnőm mondta, hogy ha kell, egyedül, de ő jönni fog, bár nem esik jól neki, hogy hanyagolva vannak, és mikor nagyiékhoz megyünk nem szólunk, hogy otthon vagyunk. hát ez egy kicsit sz.rul esett nekem is, hogy most ők pipák ránk...van elég dolog most itt nekünk ami miatt izgulni/örülni/idegeskedni kell, ez nem hiányzik. (bocs, ez jó hosszú lett)
nyomok egy entert, hátha van hir Demetnikről