A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Helyzet: Réka 120 mili után szunnyad.
Dani szimplán szunnyad, pedig ő a főhaspók. Sterintem tegnap kicsit túl sokat zabált. (délután 4től este 10ig kb. óránként üvöltött). Most meg fél deci kajával elvan, mint a befőtt. Ki érti ezt?
vovanda

Vanda: majd írj, h mi volt!
Pasi: húsvét április 12 és 13 :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Vanda: vonalzó szerint pont 2 hónap a különbség :lol: de mi ma 5 hónap 1 naposak vagyunk...nem értem :roll:

babusok
Budapest

Melcsi!
Persze,hogy jöhetsz a táblába!Ne kérdezgesd már,te buta,hanem küldd az adatokat!Olyan vagy,mint egy kis szűzlány! :lol: :lol: :lol: :lol:

Képek nagyon édesek!Mennyit változnak még mindig a gyerekek!! :shock: Hétről-hétre...

Az enyémek is sokat aludtak tegnap,pedig nem egy nagy alvók!Lehet,hogy elnyomta őket a meleg idő??? :roll: Akkor egész nyáron aludni fognak??? :lol: :lol:

Kakaóporon csodálkozom... :shock: :shock: :shock:
Bár magamon is csodálkozom ,mert tegnap uzsira mangalica kolbászos kiflit ettek a törpjeim :shock: ,mert most pont ott tartok velük,hogy semmit sem hajlandóak megenni,csak a tápszert.Nem kell se tejpép,se sinlac,se kölespép,se zabkása.Na akkor nesztek egy kis parasztkaja!Na ették is kétpofára! :lol: :lol: És még élnek!Az agyuk se loccsant ki! :lol: :lol: :lol:

binyek

binyek: miért loccsant volna ki? ugráltak kaja közben???? :D
1szálpasi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:54-kor.
davandi

Binyek!
TÁBLÁBA beírhatod: kelés reggel 7-8 körül (normál esetben, ma nem tudom, mi van)
Lefekvés este 9 körül.
A többi még képlékeny.
Laura is ugrált tegnap. Mint a nyuszi. Nem loccsant ki. :lol: :P
vovanda

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 17:39-kor.
davandi

Binyek: hát én nem vagyok nyomulós, mindig mindent megkérdezek, h szabad-é vagy rám is vonatkozik stb...én igaziból is ilyen vagyok :wink: :lol: na akkor gyorsan megnézem mit is kell küldjek :D
Babusok-Melcsi
Tamara-Laura
2008.11.02.
5x anyatej és tápszer ha még haspókok
6-6.30
20-21
2x-3x összesen 4-5 óra
-(nem tom fordulást, mert Laúr 1 alkalommal 3x csinálta...de azóta semmi, ha annak számít akkor 4hósLaura)
-
-
-
6640g mindketten
2hós

babusok
Budapest

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 17:40-kor.
davandi

Na tényleg itt a húsvét, kóbász meg nyuszihopp :lol: :lol: Binyek, sunkát is adjál babáidnak :lol: :lol:

babusok
Budapest

Vanda!
:lol: Nagyon ügyes Dani!! Réka tiszta te!

Anny!
Olyan kis szépek vagytok! Én a helyedben nem aggódnék, lesz még férfi a háznál!!

Zsuzska!
:P Micsoda pofi!

Andi!
Vandának akartam írni privit, aztán véletlen ide ment, azért töröltem.

Tegnap megjött a karámunk, összeraktuk, bele ma reggel a gyerekeket, de sztem észre sem vették! :shock:
Kép

Kép
riddencs

Andi: köszi :lol: remélem nekünk is elindul egyszer :lol: :lol:

babusok
Budapest

Davandi!
Nem gondolok nagy dolgokra. Mosolyog, beszélget, nem hiszem, hogy nagy baj lenne. A húgyúti fertőzés sem nagy baj, csak antibigyó jár rá, az meg tutira kikészítené a gyomrát.

Danival nem tudom mit csináljak. Felébresszem? Bár ha éhes, úgy szokott üvölteni, mint akit ölnek.
vovanda

Riddencs: de jó, na nálunk ekkora esélytelen :(

babusok
Budapest

Szép napot!
Szokás szerint minden bébi gyönyörű!

Mindkét kölköm vérképe tökéletes :lol: :lol: kakimintának még nincs meg az eredménye.
A köhögéssel este viszem őket dokinénihez.

Vanda
Ha két rossz közül lehet választani,akkor inkább a vérszegénység.Azt egy kis vassal helyreteszik.Ezek a húgyúti dolgok engem mindig besz....ratnak.

Binyek
Jót rötyögtem a mangalicán :lol:
Vendég

Vanda: mikor Laúr kapott antibigyót folyamatosan normaflor volt mellette, akkor folyamatosan ment, amúgy meg havonta egy csomit szoktunk, nekünk dokinéni ezt mondta
várjuk majd jóhíreket :lol:

babusok
Budapest

na folyamatosan ismételek :lol: :lol:

babusok
Budapest

Banika: de jó vérkép!!

babusok
Budapest

Vanda
Marci szinte születése óta szedi az antibigyót vizeletfertőtlenítőnek.mellé eleinte folyamatosan ment a norma,most hogy már eszik joghurtot,nem kell állandóra.semmi baja.
Egyedül az Augmentin ami kicsit megfosatta.

Kakón és is néztem kicsit,bár én is olvastam már hogy 9 hós kortól adható.Na én még nme adtam eddig :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti,Binyek
Posta úton :wink:
Vendég

Vanda! Fanni akkor csinálja ezt ha azt mondjuk neki" hogy kell csúnyán nézni" :):)

Binyek! nem semmi kölkeid vannak, ilyeneket esznek :)

Ridi! jó a karám!! mekkora kb?

Anny! Én simán adok rájuk 20 fokban sapit! tavaszi pamutsapit csak, de sztem elkel az még. itt egy kicsit fújt is a szél.

Vanda! sztem Réka vérszegény, Gergő is az volt kapott vasat, és fél évesen minden oké volt már. Nálunk sem gyarapodott neki a súlya! sztem semmi rosszra ne gondolj!!

zsuzska80
Szombathely

[quote="binyek"][ írta:binyekb]Na akkor nesztek egy kis parasztkaja!Na ették is kétpofára! :lol: :lol: És még élnek!Az agyuk se loccsant ki! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: de hüle vagy! :lol:

kakaót mieink is kapnak a reggeli tejbe, eddig semmi bajuk. persze azért egyéb csoki nem megy, még túrórudka se. Nem akarom, hogy megszokják 8) ... előbb-utóbb úgyis rákapunk, de inkább utóbb.

csajok, képek tök aranyosak!
dobok én is egy játszósat ...

Kép

Petra
Kép
petricsek

Nagyon vagányak

Pont azon gondolkodtam,mit lehet fiúk fejére tenni ilyen időben?Marci egy pillanat alatt lekapja a sapkát,kötős sapikat meg utálom
Vendég

Tápikupon elkelt :lol: Banika postázom :)

babusok
Budapest

kötött sapiban mentünk ki, de lekaptam a nyakukról a sálat, inkább azt tettem fel, olyan meleg volt ... szerencsére elviselték ... jut eszembe, hiányolom az újabb képeket higanykákról! :wink:

Petra
Kép
petricsek

:oops: :oops: :oops:
Vendég

Pasi!
Miért kell elrontani a meglepit?????
vovanda

Zsuzska!
6 méter össz., így összerakva kb. 2X1 m2. Másik lakásban a nappali + konyha lesz vele leválasztva, többi hely a manóké, de itt nem akartuk megfúrni a falakat.

Petra! Menő manók! :lol:

Kép
riddencs

Zsuzska: Nekem a tavalyi sapik nem jók rájuk, idén meg még eddig a téli kellett, vékonyt meg nem tudtam venni, mert nem volt fizu azóta, hogy jó idő lett. Itt minimálisan fújt a szél, és rohadt meleg volt. Nem akarok tovább magyarázkodni. :roll: Semmi bajuk nem lett.
Vendég

gyerekfesték, hátha érdekel vkit :lol: én már szalajsztottam Apát :lol:
http://www.lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c. ... festek_6db

babusok
Budapest

Melcsi
Nem korai kicsit? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika, kézlenyomatot szeretnék még mindig csak nem merek sima festéket :lol:

babusok
Budapest

nnna, letussoltam, leradíroztam az arcom, feldobtam egy holt tengeri és egy marokkói rózsa pakolást, egész jól lettem 8) (ja, pasik alszanak! :lol: ) ... most megyek "visszaminősülök" háztartásbelivé és mosogatok-teringetek ... :wink:

anny
magyarázkoggyá mán! mé nem húztad a fejükre a bugyijukat?? :lol:

Petra
Kép
petricsek

Anny!
Meleg vót oszt kész. :D Enyim Balum is sapek nélkül nyomja már egy pár napja, csak az oviba visszük, mert ott hiányolják óvó nénik, ha nincs. :lol:

Petra!
Én csak hajmosásig jutottam, de mivel csavargunk délután, még sminkelni is fogok. :P
vovanda

Anny! nem kell magyarázkodni :) Te nem adtál rájuk, én meg igen :) meg mi 4 felé voltunk kinn, és akkor már nem volt olyan meleg mint pl 1-2 felé...

Petra de édesek! ja Neked akartam írni nem tudom mit vagy úgy oda, tök jó alakod van!!!:):)

Én is hajat mostam, délután kimenőm van :)

zsuzska80
Szombathely

[quote="babusok"][ írta:babusokcolor=violet]Banika[/color], kézlenyomatot szeretnék még mindig csak nem merek sima festéket :lol:

Kb ennyit az eszemről :oops: :oops: :oops: :oops: Ez meg se fordult a fejemben
Vendég

Banika! a next pulcsit elvitte valaki a teszveszen? elfeljetettem licitálni:(

A kabik megjöttek már?

Én sem tudom mit adjak rájuk ha nincs se meleg se hideg. átmeneti kabi nincs, de tele a szekrény... de akkor sincs mit ilyenkor ráadnom... :roll: :roll:

zsuzska80
Szombathely

[quote="zsuzska80"]B írta:zsuzska80anika! a next pulcsit elvitte valaki a teszveszen? elfeljetettem licitálni:(

:

Félretettem egy ismerősömnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma hozta a postás a kabátokat,nagyon jók.Gyorsan bedobtama mosógépbe,holnapra már jók lesznek.

Majó lesza kardigán is.

Apám itt mindenki csavarog meg kimenős.én uram meg Szandrához megy :lol: :lol:
Vendég

Banika! sztem ölég drágán vetted!én ezt figyeltem meg, de aztán nem licitálok addig, mert holnap megyünk megint Ausztriába hátha lesz...

http://www.teszvesz.hu/item592589014_sz ... _12ho.html

zsuzska80
Szombathely

Drága vagy nem drága,ez tetszett :oops: :oops: :oops:

Amit a c&a-ban néztem ki nekik,annak 6000 volt darabja
Vendég

Ez is tök jó.Majd én mindjárt lelicitálom :lol: :lol: :lol: Jó lesz őszre :lol:
Vendég

:) :)

Jah Banika, akkor Szandra azért nem ír :)

zsuzska80
Szombathely

Jah egyébként tényleg jól néznek ki :)

Hol lehet fehér polót venni a porontyoknak? Tescoban nem volt, a Kikben volt, de széle hossza egy volt neki. én meg azt utálom.

zsuzska80
Szombathely

banika!
jelentem én nem vagyok se csavargós se kimenős :lol:
tied pasi sem most fog hazaérni Érdről főleg a pénteki forgalomban, M7 ilyenkor halál, minden Pesti menekül :lol:

Zsuzska!
könnyű annak aki a határszélen lakik :wink:
nagyon szép kisvárosban laksz, párszor voltam, de nagyon bejön

Vanda!
Köszi az előre köszöntést!
nektek meg boldog 3 hónaposat!
Ex miatt meg ne idegesíts magad, nem éri meg :evil:

babusok!
visszaigazoltalak :lol:

Dóri
bubikák

zsuzska!
Decathlon
bubikák

Nem tudom.Én a hippest postáztam :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dóri! 15 km a határ, de azért beljebb szoktunk menni :)
Szombathelyet én nem kisvárosnak mondanám :) sztem elég nagy :) De Pesthez képest persze kicsi :)

zsuzska80
Szombathely

Akkor szhely mégis kicsi, mert nincs Decathlon :(

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska
Holnap gondolhatsz ránk is ha látsz vmi tutit :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: