A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

A lényeget meg nem is írom.
Laura kicsit magára talált, kezd olyan lenni, mint a kihagyott látogatások előtt. És még ugrált is nálunk és nem loccsant szét az agya. :P
Merthogy az anyja otthon nem engedi ugrálni, mert "elesik, beveri a fejét és szétloccsan az agya". Szó szerint idéztem. :lol: 8)
vovanda

ééééés LAPTETŐŐŐŐŐŐŐ!!!!! :lol: :lol: :lol:
vovanda

vanda! hat igen, az itteni tablazat utan mi kicsit sulyosak vagyunk :oops: a grafikonon van 1 also vonal, 1 kozepso (ami persze a normalis lenne) es 1 felso vonal, a multheti meres szerint mind2 picit folul vannak a kozepson :oops: :oops: :oops:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Vanda, és ezt így előadja a gyereknek? Hogy nem ugrálhat, mert szétloccsan az agya :?: :!: :roll: :shock: Beteg ez a tyúk :?

Enyémnek, egész szépen lement a duzzanat, kicsit sebes, de megmarad a lelkem :wink: agya nem loccsant

Motoroztunk, sétáltunk délután is, már baleset nélkül, jól el is fáradtak.

Nyulasz, gratula a vegyespároshoz. Kicsit irigy :oops: , de nem adnám ám a csajokat, egy kukacért sem :lol:

Judit

jucicuki

vanda, pasi! orulok hogy Laura jol erezte magat

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

sziasztok!
húúúú, túl egy nagyon gáz napon....ha jól sejtem, vanda már mesélt, megyek visszaolvasni.....
1szálpasi

babusok: kérem a mailcímet:-)
kisczapi@ipmedia.hu

zsuzska: javítom a címet...mizsu5@freemail.hu volt a listán:-(
mail ment:-)

a lényeget megkaptátok.....azt hiszem, jobb, ha exszel kapcsolatban én csak annyit mondok, hogy no comment....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1szálpasi 2009.04.02 20:39-kor.
1szálpasi

Pasi: küldtem emilt :D

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

én pedig választ:-)
1szálpasi

Vanda, Pasi: de jó, h Laura jól volt Veletek-Nálatok :lol:
Judit: de jó, h lement duzzanat :lol: dokihoz nem kellett menni, ugye?

babusok
Budapest

választ is :D

babusok
Budapest

ok, köszi:)
1szálpasi

én is köszi, h küldted

babusok
Budapest

jóccaka :arrow:

babusok
Budapest

Álmodjon mindenki szépeket, lehetőleg 8 órában!
1szálpasi

Vanda, Pasi
Sinlacot ne küldjem véletlenül az exnek, hogy dugja a shejhajába! :oops: 8)

Petra
Kép
petricsek

Petra!
Pasi oda süniket szn. Bár én mindig mondom, hogy ez állatkínzás. :lol:

Amúgy jó reggelt, bocika jelen! :P
Kávés banda, hol vagytok?
vovanda

Játszunk:

[törölt kép]

Így kell a hátamra fordulni? (hason volt):

[törölt kép]

Csak kicsit mosolygok:

[törölt kép]

Elfáradtam:

[törölt kép]

Csúszda:

[törölt kép]
vovanda

Jó reggelt!

Úgy látszik ma csak én kávézom Vandával :) Akinek csodaszép ügyes babái vannak!!! :D

Visszautalta a pénzt a babakocsis. Vééégre!

Van nega visszavonás, csak valamiért ne engedi. Na írok a teszvesznek!

Mi tegnap Margitsziget úrán voltunk. Nagyon élvezték a csajok. Hazafelé volt hiszti Lili részéről, kb 20 perc, de végül bealudt. Ma éjszaka is jó volt. Este fél 8-tól aludtak 7-ig.
Tegyek sétás képeket?
Vendég

Anny!
Még szép, hogy tegyél képeket. Szép babákat akarok látni!
vovanda

Dóri!Holnap rumlis napunk lesz, hátha addig elfelejtem: Ágidnak boldog szülinapot!
vovanda

Vanda: Okké :)
Kép Kép
Kép Kép
Vendég

Kérem az egyiket valamelyik fiamnak! Ígérem, rendes anyós leszek! :lol:
vovanda

Anny! De szépek vagytok!!!! édesek a csajok! én zért tegnap adtam rájuk sapit.
Ez milyen babakocsi most? új?

Vanda! nálatok is ari mind a 3 gyerek! Mi maradtunk mindig a hagyományosnál, Fanni r.színben, Gergő kékben. :) így is mindig fordítva mondták őket...

Nálunk is jó éccak avolt, hasonlóan mint Annyéknál.

Én is dobok két képet, de ezek régebben készültek.
Kép Kép

zsuzska80
Szombathely

joreggelt,

kave mellol.......

JUci orulok, hogy Dorka bubja muloban!

Vanda nagyon edik a babak!!! Es Balu a csuszdan :D EEEES!!!
GRATULA A 3 HONAPHOZ!!!!!!
Latod, meg mindannyian egyben vagytok, hajad is megvan meg, nem is osz :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D

Anny, csajok, csudaszepek!!!! Margitszigetre jovo heten mar benevezunk mi is!!!! Es lecsapjak a fiaim a csajokat mindenki kezerol :wink: :D

2 nap van hatra a csomagolas az utolsokat rugja, egyfolytaban vallon veregetem magam...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dragonfly

Dragon!
Dehogynem őszülök, meg hullik is most rendesen, de ezilyenkor normális. 8)
Jó hogy jöttök haza.

Csajok!
Ezek még mindig alszanak. Réka fél 2kor evett, Dani 3 körül. Dani volt fent kicsit, evett vagy 60 milit és visszaájult, Réka meg még fel sem kelt ma. :roll: :shock:
vovanda

jó reggelt! na így már jól kezdődik a nap, ennyi cukibabafotó :lol: nagyon édi Mindegyik!!! :lol:
Vanda: mennyi haj!!! :lol: mindjárt lesz itt pörifori :lol:
Anny: olyan jók a fotóid, ahol Lányaid előtted állnak :lol: (persze többi is jó :lol: )
Zsuzska: megzabálom Őket :lol:

babusok
Budapest

Melcsi!
Gőzöm nincs, hogy csinálom, de mindig hajasbabákat szülök. És még csak ki sem hullik nekik. 8)

Zsuzska!
Elfelejtettem írni: kiscsajod tök édes. Duzzogott valamin vagy csak grimaszolt?
vovanda

Vanda: akkor miért is nem alszol??? :lol: :lol:
Dragon: hűha, izgi, ügyi vagy szervezéssel-csomagolással :lol:

babusok
Budapest

Vanda: és égett a gyomrod pocakosan? Nekem Anyum mindig mondta, h bizti jó hajasak lesznek, mert szétégett gyomrom, aztán nem is, csak volt-van Nekik olyan normális mennyiség szerintem :lol: :lol:

babusok
Budapest

Melcsi!
csak rosszabb utána felkelni. 6kor kelek a boci-projekt okán, utána ébresztem a fiúkat, mire indulnak, fél 8.
Na és asszem ébred a lányom. Valami őrült 10 perce fúr felettünk...

Igen, égett a gyomrom. Az ikrekkel meg állandóan a torkomban volt a gyomorsavam, de szerintem ez leginkább annak tudható be, hogy totál összehajtogattak bent mindent, hogy elférjenek...
vovanda

képzeljétek szereztem egy járókát teszveszen, óriási méret (mármint ami még hozzánk befér, karám nálunk nem jó :( ) megegyeztünk Apával, h jó lesz ez, mert túl sok minden van, amit le lehet pakolni nálunk :? így talán majd tudok tennivenni ha már nagyon mocorognak később :lol: április végén lehet elhozni, az pont jó :D

babusok
Budapest

Vanda: igen, vicces, én mindig néztem a pocimat és csodálkoztam, hogy hogy férnek el? :lol:
fúrás...1-2 hónapja szereltek valami kábeltévét nálunk, naná, h pont a mi villanyórás tárolónkon keresztül húzták a kábelt :evil: :twisted: iszonyat volt :evil:

babusok
Budapest

Zsuzska: Én azért nem adtam rájuk sapit, mert 20 fok volt!!! :shock: Tavaszi (nap ellen) még nincs.

Nekem is eszméletlen gyomorsavam volt. Nem aludtam semmit éjszakánként :roll:

Tegnap nyílt nálunk egy 2 szintes CBA, és egész délelőtt ment a sramlizene :? örültem. Jól fölkeltette a csajokat a 11 órás alvásnál.
Vendég

Anny: hol nyílt CBA? annyira gáz, h minden felhallatszik...én is rettegek a nyártól, mert itt előttünk a nagy füves pusztán mindenféle programok szoktak lenni :? nyáron nyitott ablaknál persze végighallgathatom :? azaz mostmár hallgathatjuk :lol:

babusok
Budapest

BEBA tápszerkupon vki :?: a felicitasos csomiban volt, de mi még mindig nem szeretjük :wink:

babusok
Budapest

Melcsi: CBA (közért) Óbudán nyílt. Eddig is itt volt, de 1 szintes volt. Most kettő. Nekem mindegy. Úgy sem vásárolok ott, mert marha drága.

A hangzavar nappal annyira nem gáz, de éjszaka jönnek a köcsög autóversenyzők, rallyzók és a rohadék motorosok, akik itt szórakoznak a ház előtt. :evil: A rendőrség pesze nagy ívben tesz rájuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.03 08:35-kor.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:18-kor.
davandi

én is szeretnék kimozdulni hétvégén, kezd uncsi lenni lakótelep :? meg kell fűznöm Apát, h kipakolja a kocsi csomagtartóját és szétszedje babakocsit :wink: még nem mennénk messzire, római vagy hajógyári

babusok
Budapest

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:54-kor.
davandi

Davandi: Hihetetlen, hogy mennyire mást mondanak a dokik! Én azt olvastam, hogy kakaót 2 éves kor után lehet adnii, és a doki is ezt mondta. Most legyen okos az ember... :roll:
Vendég

Anny: csak azért kérdeztem, mert Anyuméknál van egy szuper megaCBA, azt hittem itt is olyasmi nyílt
szupi, h sikerült babakocsiügy végére pontot tenni :lol:

babusok
Budapest

én annyira nem vagyok képben naptárilag, h tegnap meg kellett kérdeznem Anyumat mikor is lesz húsvét :oops:

babusok
Budapest

mentségem: nálunk mindig húsvét van ha ránézek a nyuszinkra :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:54-kor.
davandi

kiskakas a szemétdombon, tyúkicák vigyázz! 8)
képek mind nagyon szépek....gondolkodtam azon, hogy áttérek muzulmán hitre és megvárom, amíg a sok kiscsaj felnő, aztán háremet tartok.....még szerencsétek lányos anyukák, hogy nem vagyok pedo.... :lol:
1szálpasi

babusok, akkor te már tudod: mikor lesz húsvét? :oops:
1szálpasi

Davandi!
Most még semmi. Ma mérjük, Doki szerint legrosszabb esetben is vashiány vagy húgyuti nyavalya. Ha tovább stagnál, megszúrja meg veszünk pisimintát. Ezért elmegyek hozzá, jobb ha ő szúrja meg, hozzá van szokva a pici vénákhoz, a laborban anno frászt kapott mindenki, amikor Balutól 3 hósan vért kellett venni. Pisitenxésztésre meg Baluval is Dokihoz jártam. Hamarabb kész van, mint itt és az asszisztense irtó ügyes zacsiragasztásban.
vovanda

ééééééés a csajom fölé kerültem;-)
1szálpasi

ééééééés a csajom fölé kerültem;-)
1szálpasi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: