Köszi, megnyugodtam, hogy nem én vagyok egy ilyen anya csökevény aki nem ráncigálja napján 6-szor a gyerekét.......
Persze ugyanúgy fogom tornáztatni, sőt majd nagyobb hangsúlyt fektetek erre de nem hinném, hogy bármi baja lenne. Somának ugyanígy állt a feje és lám nem lett semmi vele, elbírja a kobakját most is pedig a termetéhez képest jó nagy feje van...mondjuk nekem is

.
Éneklés: végzettésgem szerint magam is pedagógus vagyok bár a kötelező főiskolai meg egyetemi gyakorlaton kívül éltemben nem tanítottam egy percet sem.....
Igaz nem tanítóként végeztem, így engem az ének ilyen magaslatai elkerültek. Egy élményem van ezzel kapcsolatban ami azt hiszem el is mond mindent: énekelni szertek alapvetően (nem tudok). Gimiben az énektanárnénink nagy kórusvezető volt és folyton vadászta a diákok között a leendő kórustagokat. Énekelni kellett együtt az egész osztálynak valami dalt....mindenki énekelt vérmérsékelettől függően (ez akkor 17 évesen a gimiben elég cikinek számított). Én is énekelgettem amikor az énektanárnéni (tényleg néni volt, legalább 70 éves) csendet intett rám mutatott és azt mondta, hogy ha most abbahagyom és nem éneklek egész évben lezár ötösre.......nos ez október elején volt.
ÍGy én nem nagyon énekelek itthon, helyettem Halász Judit és Orban Józsi a'la 100 folk celsius nyomja.....jobban járnak velük a gyerekek......
A kocsiban szoktam veszettül énekelni (inkább ordítozás) ha egyedül vagyok és állati jól mulatok saját magamon........
Lucus: ez hol történt? Melyik intézményünkben? Egyébként dühitő, hogy ezt megengedik maguknak.......
Egészségpénztár: Lányok egy kérdés hátha tudja valaki. Új taj kárty kell a fiamnak mert megváltoztattuk a nevét (mindkét gyerekünk viseli mindkettőnk családnevét a férjemét is meg az enyémet is de ezt a 2003 előtt kötött házasságoknál kérvényezni kell, egy marha nagy procedura). Ezért új taj kártya kell az új névvel. Ott van az egészségbiztosító honlapján hogy aki névváltoztatás miatt kér új kártyát annak kell fizetni 2500 forintot. Az is ott van hogy lehet postai úton intézni. De ha postai úton akarom intézni hogyan fogok fizetni?? Próbáltuk hívni őket több százszor természetesen nem veszik fel a telefont! Nem tudjátok,hogy működik ez??
FÁNK: ki fogom próbálni! Nem vagyok egy sütés bajnok de Katuska bíztatására nekiveselkedek....
Lányok jön a jóidő....tavaszi babás tali? Jó lenne élőben is találkozni....
Kata: ha jóidő lesz (és állítólag az lesz) jövő héten megejthetnénk a babakocsizást Budakeszin ha jó nektek Martinnal.
Mágnes: ez elég rosszul hangzik...remélem nem lesz rá szükség

.
Csöre: én is úgy gondolom,hogy ez nem tréningezés kérdése, hogy mennyire tartja a fejét....egyébként Zétény is tartja nem csuklik ide-oda de az igaz hogy ülő helyzetben percekig nem tartja tök egyenesen. Dehát minden baba más, nincsenek itt kőbe vésett szabályok....ahogy a felnőttek is mások, van aki mozgékonyabb van aki lustább, lehet hogy Zétény szimplán lusta vagy még nem jött rá, hogyan csinálja.
Hasra tette Zétényt nagyon szépen kitartja a fejét, megfordult többször amég itt volt...azt nem kommentálta. Ebből gondolom az rendben volt.
GYÜMÖLCS EVÉS: megkérdezte azt is a doki hogy miylen gyümölcsöket eszik Zétény. MOndtam hogy semmilyet! Tápszert eszik. NEm jutott még eszembe, hogy 2 és fél hónaposan gyümölcsöt adjak neki. Mondta, hogy mivel Zétény tápszeres baba, semmi jelentősége adhatok gyümölcsöt. Erre én balga megkérdeztem, hogy mi a jobb a friss gyümölcs vagy a bébikajás gyümölcspürék. Ilyen lesajnálóan mosolyogva azt mondta, hogy természetesen a friss....hát lányok én nem tudom. Minden héten van egy hír a hiradóban, hogy milyen gyümölcsben zöldségben mennyi vegyszert találnak a tisztiorvosi szolgálat emberei. Sorra bírságolják a hipermarketeket.....
Tényleg biztos jobb a lutri származású cora alma mint a hipp bio almapép??? Ezeket a bébikajákat főleg ami bio, nagyon komoly ellenőrzések alávetik....legalábbis én úgy gondolom.
Azt sem hiszem,hogy ilyen korán gyümölcsöt kéne adni meg azt sem hogy feltétlenül jobb a friss főleg amég ennyire picike......
De cáfoljatok meg, hátha okosodom tőle........