A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Msot gyerekek nem voltak, és nő is csak egy! Majd megkérdezem akitők kaptuk a jegyet, hogy nők nem játszhatnak? :shock: Ildikó, szerintem mi is megyünk lassan, Benó az anyukájáékhoz, én a teraszra! :lol:

Kép
szilzi

Ilyen a mi szerencsénk. :wink:
Tök hülye vagyok. :shock: :? :lol: Egyszerűen képtelen vagyok megszámolni, egy gyereknek hány cipő kell. Egynek kettő, ugye? Az hány darab alsó és felső rész? Mindegy, rájövök ám idővel. :lol: :lol:

KépKép
benó

Benó, ennyire tompulsz?? :lol: :lol: Majd kikalkulálom, úgyis mostanában már számokkal álmodok az iroda miatt! :roll:

Kép
szilzi

eddig is ilyen tompa voltam :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ha valakit nem érdekel lapozzon tovább!

Ez vár ránk: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szociális rendszer
A szociális rendszer jelenleg sok esetben a munkaerőpiactól való távolmaradásra ösztönöz, helyenként
nem veszi eléggé figyelembe a rászorultságot, nehezen átlátható, ezért visszaélésekre ad lehetőséget.
Mindezek miatt, valamint az ország lehetőségeit meghaladó mértékű, az igazságosság elvét nem
mindig érvényesítő szociális kiadások csökkentése érdekében szükség van – többek között – az alábbi
intézkedésekre:
􀂃 Táppénz általános mértékének 60%-ra csökkentése
􀂃 Családi pótlék jelenlegi szinten történő átmeneti rögzítése 2 évre
􀂃 Családi pótlék jogosultsági korhatár 23-ról 20 évre történő csökkentése
􀂃 Gyes és gyed időtartamának 2 évben történő maximálása átmeneti időszak biztosítását
követően
􀂃 Lakástámogatások (szociálpolitikai kedvezmény, állami kamattámogatás) felfüggesztése 2009.
július 1.-től
􀂃 Gáz-és távhőár-kompenzáció 2009. évi csökkentése és 2010-től fokozatos kivezetése az
energiahatékonysági támogatások fenntartása mellett

Kép
szilzi

Menj csak a teraszra, amíg jó idő van. Én is még egy felső részt kivágok és uzsgyi.
Esetleg ötleteket várok majd, hogy zöld színhez mi megy jól. Zöld a cipő és arra varrnék valami kis karikákat vagy a fene se tudja.
Na, puszi, kivágom és megyek, jó napozást, Ildó, jó okulást! :D
Márti, kíváncsi vagyok, mi volt veled. :wink:

KépKép
benó

Akkor hogy varrtál meg egy regimentre való dolgot? :wink: De vegyünk egy gyereket. egy gyereknek két lába van, ha ezzel megvagy szorozd kettővel az egészet :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti hányra ment dokihoz?

Kép
szilzi

Köszi a segítséget. :lol: :lol: :lol:
Azokat magamtól találtam ki, és nem sok logika kellett hozzá, ha meg igen, akkor benneteket nyaggattalak, főleg Ildót, ha vissza tetszel emlékezni.... :lol: :lol: :lol:
Én nem olvasom el a horrorot. :twisted: :twisted: :twisted: Homokba dugom a fejem, aztán majd bilibe lóg a kezem stb..... :lol: :lol:

KépKép
benó

Na jól van, akkor lelépek! Szép napot mindenkinek! :D

Zsuzska, mi van veled? Jelentkezz, így az idő közeledtével....

Kép
szilzi

Hajam száraz, fogat mostam,felöltöztem, becsomagoltam.
Indulok.
Pá.

Kép
flóra 11

Vagyok!!

Visszaolvasok!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Inkább mesélj, mert megyünk el mindannyian.

KépKép
benó

pussz, Ildó :D

KépKép
benó

Szóval dokinő nem ellenezte a tejcsipótlást :D ,de receptre nem tudta felírni pedig akkor az OEP Tancsunak kifizette volna amit nekem ad.Így csak a jó indulata marad Tancsunak amiből van bőven!!!

Kép
martik77

Na, akkor minden rendben, ezek szerint. Hála az égnek. :D :D :D :D
Én húzok, Márti, mert megkukulok idebenn. Tudom, jónak mondom. :oops: Puszi nektek :D :D

KépKép
benó

Hazajöttünk nagyon sírt a csepp pedig csak 2 óra telt el az etetésből.Gondoltam ráteszem cicire hátha.És 60ml evet kb 15 perc alatt!!! :shock: :shock: :shock: :D

Pedig most tényleg ideges voltam,Küldött a munkahely egy papírt miszerint a múltkori pénzre nem voltam jogosult fizessem vissza!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
martik77

Az jó hír, hogy evett rendesen és milyen sokat! :D :D :D :D

És most csinálsz a pénzzel? Vissza tudod fizetni? :?

KépKép
benó

Részletre is visszalehet,de most nem idegeskedek rajta.

Ja igen küldtem neked postán meglepit,ha rajta hagytam volna az árát bocsi :oops: :oops: :oops: .

Kép
martik77

Köszönöm :D :D , aranyos vagy :D :D , de ne csinálj ilyen akciókat. :x Mert szomorú leszek, sajnálom szegény kis gyermeket, akitől elveszed. :? Rendben? :wink:
De nagyon rendes vagy egyébként. :D

Na, pusssz, megyek békével, jó? :D

KépKép
benó

Én nem veszek el senkitől semmit.És amúgy is ha adnak fogadd el......

Puszi.

Kép
martik77

Hali

Márti:OEP nem fizeti gyedem sem rendesen,egy kis tej-nemfizetés nekem már kutyafüle.... :wink: :wink: :wink:
Ennyire meg ne dicsérj mert hiú leszek...:)
Nagyon ügyik voltatok,lehet csak annyi kellett,hogy kicsit megerősödjön a pótlástól,legyen ereje szopizni!!!!!!!!

Szilzi:megigértem Mártinak hogy az első 3 hónapban annyi tejet biztositok neki pótlásnak amennyire szüksége van Vuknak...:)
Azért mondtam 3 hónapot,mert ennyi kell hogy apRÓKA megkapja a védekezéshez fontos anyagokat és erre az anyatej a legjobb...na meg nekem addigra Gergő 10 hónapos lesz,nem tudom meddig lesz tejem,ezért is nem igértem többet...:)
Persze mindezt ingyen és bérmentve,mert nem fogadok el Mártiéktól pénzt érte... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó:megvan hány babának hány lába van???.... :wink: :wink: :wink:

Ildó:F. mufurc még???

Kép

Kép[/
tancsu

Inaskám elaludt,de nem sok kedvem van visszaolvasni...:(:(:(

Kép

Kép[/
tancsu

Most olvastam a 100tagu koncertet...én még nem hallottam őket élőben,csak tévében,de nekem is nagyon tetszett...:):):)
Élőben tuti még jobb...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na látom senki....menek tévézni,kicsit lazitok..:)

Este jövök...cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Márti, de jó, hogy Apróka ennyit tudott szopizni! :D :D Örülök, hogy a doki is megnyugtatott! :wink:
Tancsu, így már értem a három hónapot :wink: Ki tudja három hónap múlva lehet, hogy már Gergő kishugija lesz a pocakodban :D Ha tetszik a 100 tagú egyszer ha teheted tényleg hallgasd meg élőben! Egy csoda! :D

Én kinapoztam magam a teraszon, ezenkívül nem nagyon csináltam ma semmit! :oops: De azt jól csináltam :lol: :lol:

Kép
szilzi

Tényleg jó lehetett a koncert,el is felejtettem írni Szilzi. :D

Én is meghallgatnám őket élőbe.A minőségi zene mindegy milyen az a lényege,hogy jó hallgatni. :D

Kép
martik77

És azt nem is mondtam,hogy mondta a dokinő,hogy ma mi voltunk a 3.dik olyan baba aki nem akar ciciből enni.

Most is szopizott de csak 40ml.-t és kezdett bealudni.A többit üvegből adtam neki.
Nehéz azért,de nem reménytelen,ma úgy látom.Csak 1 lépés előre 2 hátra,de lesz jobb is!! :)

Kép
martik77

Hali

Aki nem dolgozik tuti nem ront el semmit Szilzi....:P

Párom kért meggyes-vaniliás pudingot,most csináltam,de még egy nagy halom mosogatás vár ma rám...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Márti

Leglább már tudod hogy nem "nem tud szopizni",hanem kicsit lusti..... :wink:
Menni fog ez hidd el.....!!!
Kevesebbet fog aludni és jobban fog enni ciciből is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Nem bízom el magam.Mert olyankor jön a pofára esés.Nekem csinálnál csokis pudingot?,Köszi!! :D :D :D

Kép
martik77

Sztem már csak este mosogatok ha manót letettem aludni,mert most nincs kedvem...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Gyere csinálok!!!...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ilyenkor is fejjek,ha szopizott??Gondolom igen,de azért megkérdezem. :D

Kép
martik77

Ha érzed hogy van benne,akkor fejd ki,mert annál több lesz majd benne,több termelőúdik...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Van benne,csak már fáj néha a fejés. :?

Kép
martik77

Ildó meddig van angolon?

Zsuzska sem volt tegnap,mint én???
Ma sem láttam azt hiszem... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Tudom hogy fáj,de ki kell tartanod!!!!

Volt hogy én is sirva szopiztattam,meg fejtem,de csinálni kell tovább...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ildót nem tom.Zsuzsi nem volt de ő tuti fáradt mert de dolgozik a héten. :(

Kép
martik77

Kibírom,csak azt hittem akkor nem szabad vagy valami.De ha lehet inkább csinálom. :D

Kép
martik77

Akkor megint hajnalban kel.... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Juj én is úgy utáltam a de vagyis nappalos műszakot.Szegénnyel együtt érzek nagyon. :(

Kép
martik77

Halihó!!!!!!!!
De jó volt ilyen sokat visszaolvasni rólatok!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Manót leültettem a földre és körbebástyáztam párnákkal...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Emlegetett csacsi..... :wink: :wink: :wink:

Cupp Zsuzska...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Borzalmas reggel kelni , munka miatt! :wink:

Szilvi ,hol lesz és milyen csapatokkal a jéghoki meccs????????????????

Kép
muzsuzska

Helló!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Ettem és aludtam idáig!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

A finn meccset tudom hogy Miskolcon lesz!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

De örülök, hogy a kis csini fiúnak sikerült ciciznie!!!!!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: