A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

-bocsi
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára riddencs 2009.04.02 12:48-kor.

Kép
riddencs

Banika!
Nekem a hévízi van csak. Az kell?
Exet meg egy villamos alá lökném legszívesebben. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Egyszerűen szörnyű, amit csinálnak. Két értelmes mondatot nem lehet vele váltani még írásban sem. Még azt is sérelmezi, hogy amikor az autót vettük, át lett rakva a láthatás. Épp csak arról feledkezik meg, hogy azért vettünk ekkora autót, hogy Laura is férjen, ha megyünk. Azt meg már ugyan nézze el, hogy nem volt mindegy az a 3-400 ezer forint, amivel Pesten olcsóbb volt...
vovanda

Meg ilyen dolgok vannak még...

Riddencs!
Még hogy a szemét, de az eszét hova tette!!!! nem vagy indiszkrét, röhögtem egyet. 8) Nembaj, megoldjuk ezt is.
Amúgy téged igazoltalak vissza iwiwen? És ha igen, én is indiszkrét leszek: soha nem tettél szemrehányást a szüleidnek a neved miatt? Én a hülye vezetéknevemmel szívok folyton. Le kéne tán cserélni. :P

Ja és a méregtől elfelejtettem: Angel Kókuszkáját levették lélegeztetőgépről, állapota stabil.
vovanda

Igen,a hévízi kellene,nehogy rossz címre postázzak.Meg az árakat is elfelejtettem már megint :oops:
Vendég

juci! szegeny Dorka :( :( :( hat fajhatot neki elege

vanda, pasi! hat nincs szavam...

vanda! koszi kokuszka infot, jaj de jo lenne ha mar csak ilyen jo hirek jonnenek 8)

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

szandra! meg nem kaveztal ma???

es mariann??

Kép

demoniq13

Hogy van ez a felicitas-os csomag?
Én regisztráltam a fiúkat,de nem kaptunk semmit
Vendég

Banika!
Valamelyik babaoltban ekll átvenni, fel vannak sorolva a babagondozós könyvben. És télleg! Nekem is kell regisztrálni! Jövő hónapban már kaphatjuk!
vovanda

Vanda!
Ja, engem. Én is szívok/tam rendesen! :roll:
Te neveddel mi a baj? Nekem nagyon tetszik, tök szép, dallamos!

Kép
riddencs

Banika
Én kb. 2 hónapja reg.-tam oszt ma hozta a postás.Amúgy ne várj csodát,majd seggre estem,alig volt benne vmi. :roll:
Vendég

itt esik az eso, es el mentem a lidlbe venni par dolgot, 20 percig forgoloztam hogy parkolyak, hot ideg voltam, a lidl mellet vannak a kialitasok, pont ma kezdodot a bor kialitas, ami nagyon hires egesz euban es a majmok nem mennek a fizetoses parkolokba, hanem el happoljak az uzleteknek a parkoloit, oket is a villamos alla nyomnam, mert penzuk van a nagy bazi 70-80ezres kocsikra, de parkolora sajnaljak, en manoim meg itthon bogtek mert csak ha en teszem oket le fektetni alusznak el :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
tudom off volt, de muszlj volt ki kiabaljam magambol

Kép

demoniq13

Riddencs!
A népek sem kimondani, sem leírni nem tudják. Hallanod kéne, miket csinálnak belőle...

Banika!
Mail ment.
vovanda

A kislányunk szivat minket. Akartam róla mosolygós képet csinálni. Az apja bohóckodott nek (ez be szokott jönni), én kértem, hogy mosolyogjon, erre összeszorította a száját és juszt se. :lol:
vovanda

Kicsi kókuszka mennek az erőt adó vuduk
Vendég

Hahó Puncik!És Pasi! :lol: :lol:

Gyerekek gyógyulnak,anyukák meg ledobják a láncot?????Tessék megenni egy doboz echináciát minden göthös Tyúknak! :lol: :lol: :lol:

Vanda!
Nálunk már szállóige a "Ne ugrálj,mert elesel és kiloccsan az agyad"!Bocsi,de nagyon jó! :lol: :lol:

Marysom!

Azért tettem fel a vonalzóra,mert én is minden alkalommal vigyorgok,amikor látom a 3 kis gyogyóst a vonalzón! :wink:

Rebe!

Mindig csak ámulok a csajaidon,hogy milyen gyönyörű hatalmas szemük van! :shock:

Petri!
Nagyon jók a kismanók a nagy természetben!Édesek!

Riddencs!

Ti is nagyon szépek vagytok!És milyen nagy és komoly babák lettek! :shock:

Házunk:ma volt a lakberendező,jövő hétre megvannak a tervek.Nagyon kiváncsi vagyok,hogy mit talál ki! :shock: :shock: Bár már mondta,hogy a 33.000ft/m2 áru gránitnak a felét legalább fel kell verni,mert nagyon sok és így ronda. :roll: Igazság szerint igaza van,de én nem akarok ott lenni,amikor ennyi lóvé megy a kukába... :shock: :shock: :shock:
Elmondtam neki,hogy nagyjából mit szeretnék(szigetes konyha,pisztáciaszinű nappalibútor,ledes világítás,mediterrán hangulat),aztán majd meglátjuk!A mostani lakásunkat is ő csinálta és maximálisan meg voltunk elégedve vele.És a munkabérét(200.000ft) megspóroltuk azon,hogy ott vásároltunk mindent,ahol neki 5-10% kedvezménye volt.Tök jól jöttünk ki a végére. :wink:

Itt vannak a táblicskuk: 1238678121.3683.htm 1238678153.4697.htm

binyek

Anny!
Megírt véleményen én úgy tudom,hogy már nem lehet változtatni,szerintem azért nem enged be.

binyek

Banika,és most mi van a kis veséivel?Mi volt a teendő születés után?
Demoniq,igen,jól tippeltél :lol:
Petricsek,köszi neked is :D szóval sok fiúnál van...
Vendég

Binyek
Mi is pénteken megyünk Hévízre,de szombatra vagyunk beírva,kijavítanád légyszi.Köszi:)
Ja,és nem kérünk kaját egyik napra sem.
Vendég

csajok!
köremail ment (köszi érte banikának és demoniq-nak), ha valaki nem kapta volna meg, kérlek, jelezzétek (e-mail címmel, ahova küldhetem)!
köszi:-)
1szálpasi

Juci,szegény pici lány,remélem hamar rendbejön a szája...jól emlékszem,hogy szombaton mentek a lányokkal castingra?Mintha valahol olvastam volna...szegénykém,nem a legjobbkor történt,bár ez sosem történik jókor :roll: örülök,hogy fogacskák megúszták!
Vendég

Sziasztok!

Judit! Sajnálom Dorkát! nagyon megviselte?

Banika! Jobbulást Neked! Pálinkával is próbálkozhatsz, az is bizti hat :D

Kókuszka! Örülünk a jó hírnek! Csak így tovább.

Vanda! Sajnálom, hogy megint probléma van az pasi exel.
Ne izgulj, Rékának tuti semmi baja, figyeld meg a jövő héten behozza, amit most nem hízott. Tudom milyen rossz lehet most Neked, én is állandóan paráztam Zsófi súlyán, de már rájöttem, fölösleges. majd egyszer csak megnő az adagja, nekem még 1 évesen is csak most is sokszor csak 150 gr tápszert eszik, pedig már lassan 14 hónapos.

Köszi a drukkokat a lakásra, csak most azon parázok, hogy megszüntetik a szocpolt.

Na megyek, mert mindkettő itt lábatlakodik, és nem hagynak írni.

Szófi!
Jó hogy jöttél, szépek a gyerekeid, és nagyon megnőttek.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Hévizi kaja:Csak hogy kicsit egyszerűsödjön a bonyolul:akik eddig szavaztak a kajára,azoknak majdnem mindenkinek jó egynek a csirkepöri vagy a Jóasszony sertés+petrezselymes krumplival.

Szóval,akik innentől szavaznak,azok ha lehet,akkor már csak ez a kettő között válasszanak!

Ahogy látom péntek vacsira pizzázni fogunk,ezt beírtam a táblába.A szombati kaját meg megpróbálom megbeszélni a vendéglővel,hogy legyen csirkepöri is meg jóasszonyhusi is.

A vasárnapi fürdést majd ott megbeszéljük,hogy mikor meg hogyan.Mert akik még de. is meg du. is alszanak,azok gondolom a 2 alvás között fürdenének,akik meg egyet alszanak már csak,azok meg mindjárt reggel mennének.Szóval majd egyeztetünk személyesen kézfeltartással! :wink:

Döntsétek el,légy szi azt is,hogy ki szeretne reggelit kérni azokon kívül,akik már be vannak írva!1000Ft/fő és terülj-terülj asztalkám(felvágott,sajt,lekvár,vaj,péksütemény,kávé,tea,tej)

binyek

Most akkor van egy üres apartmanunk,hogy szegény Anny nem tud jönni. :( :( :(
De ha áztatott lánccal vernének,akkor se tudom megmondani,hogy kinek kerestünk még szállást... :oops: :oops: :oops: :oops: Azt tudom,hogy Móninak igen,de ők sajna mégsem jönnek,de ki volt a másik?????Kérem jelentkezzen!

binyek

Nyulasz
Írtam pü-t
Vendég

[quote="sotske"]B írta:sotskeanika
Én kb. 2 hónapja reg.-tam oszt ma hozta a postás.Amúgy ne várj csodát,majd seggre estem,alig volt benne vmi. :roll:

nálunk ua. de tegnap hozta :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Akkor lassan nekünk is hozza a nagy semmit.
Inkább a két next kabátot hozná amit licitáltam :evil: Mire ideér,40 fok lesz
Vendég

Pasi: adjak emilcímet? (nem tom mi az ügy, ha Víz akkor tárgytalan :( )
Binyek: táblicskuba jöhetünk? :wink:
képzeljétek majdnem nem tudtunk feljönni...besz.rt a nagylift, szerencsére kedves lakók rögtön jelentették az esetet és már jöttek is így csak kb. 5 percet dekkoltunk földszinten és csak egyik gyerekem ordított
én már nem tudom mit adjak Rájuk ebben a kánikulában :shock: de magamra se :shock:

babusok
Budapest

na és persze jobbulást még mindig betegeskedőknek :lol:
Kókuszkáról végre jóhír, csak így tovább kicsicsajszi!!! :wink:

babusok
Budapest

Csajok :P
Vagyok... csak... zugolvasok.... takarítok. Holnap vendégek jönnek, így valószínűleg csak szombaton jövök!
Addig meg írjatok sokat :wink:
Banika :P Apucit várom holnap! Kb. mikor?

Binyek :P
Fürcsizni mi nem megyünk, mert örülök, ha nem szakad majd szét a pocim :shock: :roll:
Reggelit mi nem kérünk, köszi!

xandra_73

Szandra!
Én is takarítok, ablakot pucolok, függönyt mosok stb, de csak részletekben megy.

Binyek!
Körbevigyorogtam a fejem!

Pasi Baluval ment Lauráért. Kiváncsi vagyok, mi lesz ebből. Jövök holnap csúcs fotókkal, ha babócáim is úgy akarják.
vovanda

Szandra
Passz :oops: Én is szeretném tudni,mert akkor már legalább lenne fogalmam,hogy mikor ér majd haza.Mindenképpen rád csörög amint látja,hogy kb mikor ér oda.
Vendég

Pasi! mizsuzska@gmail.com nem tom hogy maradtam ki eddig mindnet megkaptam... :shock:

Iszonyat jó idő van!!

A posta meg egy nagy szar, mindenre várni kell egy csomót!!!

Anny! sztem lehet törölni, írj az adminoknak!
egyébként tök utálom a teszveszt, emiatt a listázási izé miatt.... én azt hittem 1-től van...

nem tudom mit akartam...

nyulasz, gratula a vegyeshez :) babakocsival aztán mi lett?

zsuzska80
Szombathely

Upsz, a balu mondásokkal le vagyok maradva.

Íme a két kedvencem:

2.Balu: Menj onnan!
Anya: Ki menjen onnan?
Balu: A kezem!

3.Balu: Elvette tőlem! (a cumit)
Czapca: Ki vette el tőled?
Balu: A kezem!

Benszi ez neked:
28. Hamilton mindig összetöri az autóját.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vovanda 2009.04.02 15:40-kor.
vovanda

binyek! szuperul hangzik ahogy akarol a vitylot :lol: :lol: a mostanit el adjatok? vagy meg tartyatok az 5 lurkonak??
Szamyek kerestek meg szallast, mi maradunk a segunkon sajna :cry: :cry: :cry: :cry: ilyen jo bulirol la maradni

Kép

demoniq13

Ja igen aki lakást akar venni és kéne neki a szocpol az húzzon bele, mert júli 1-el eltörlik....

zsuzska80
Szombathely

Vanda: arany(os)köpések :lol:
Csajok bealudtak :shock: :shock: ezer éve nem volt ilyen, h délután, azaz 4után, alszanak, biztos a jó idő :lol: 8)

babusok
Budapest

Akkor drukk a lakástszándékozóvásárlóknak :lol: amúgy meg ÜBERGÁZ... :evil: :twisted:

babusok
Budapest

Zsuzska!
nem eltörlik. Felfüggesztik. Ilyen meg már volt.

Na Pasi telefonált. Természetesen botrány van. Laura még aludt amikor odaértek (ma sem volt bölcsiben) és az ex rettenetesen fel van háborodva. Hallottam a telefonban is, hogy szótagolva, éneklős-tanító néni stílusban magyarázta hogy "más lakásába nem hozunk gyereket" vagy mi, nem értettem tisztán. De úgy kell neki. Nem csak ő tud szemétkedni. Amúgy balut azért engedtem el Pasival Lauráért, mert ex már akkor is ki volt akadva, hogy Pasi magával vitte, amikor én még javában kórházban voltam és nem tudta kire hagyni...
vovanda

babus! rendesek a szomszedok ti feletek

Kép

demoniq13

na akkor reméljük visszafüggesztik egyszercsak :lol: hihi van ilyen szó? ööö visszacsinálják :lol:

babusok
Budapest

Demoniq: hát én is meglepődtem :lol: mondjuk egy néni ment szólni, aki a múltkor áradozott, h milyen csinibabáim vannak :lol: 100 lakás van a házban, ennyiből már lehet vki rendes :lol:

babusok
Budapest

vanda! ez a hulye pics@ kepes meg egy gyerek elott is kajabalni :shock: :shock: :shock: meg valahogy meg ertenem ha teged nem akarna latni, de Baluval mi bajavan ezen a vilagon???
apam kicsi korunka bel hagyot egy masik no miatt (persze aki csaladi barat volt es o is ferjel volt es volt egy sracca) oszinten a nocire mindig ki volt akadva, de a gyerekel nem volt soha semmi baja, nem tehet o arrol hogyha valakinet szet ment a hazasaga, mindegy mi mijat, tenyleg nem ertem :roll: :roll: :roll:

Kép

demoniq13

jaja felfüggesztik...de aztán lehet vissza sem hozzák, vagy majd sok év múlva....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.04.02 16:15-kor.

zsuzska80
Szombathely

Móni!
Nincs ezen mit érteni. Ilyen és kész. fel kell lőni műholdnak. :P
vovanda

Vanda...... :(

Moni, keveset ennenek???? En is ezen parazok neha, de hiznak, jokedvuek, tobb tejci nem megy le..... ejjel szopiznak azt nem merem....
vegulis kb 600-700 tejet/tapit esznek plusz a szilard kajak....

na megyek, ebredes van....

dragonfly

Zsuzska,köszi :D babakocsit még nem vettünk,de két szuper hordozót igen :D illetve még csak lefoglaltuk,de jövőhéten elmegyek értük...első dolog amit vettünk nekik.
Vendég

dragon! igy oszesitve tenyleg nem keves, nekem az a furi hogy 120 tap, az enyemeknek 210 mar keveske, de ritkabban

binyek! legyszi tablicskuba:

ebredes-lefekves: 7, 21
regelli 8.00 210 tap
ebed 12.00 250 bebipapi + tea
uzsi 16.00 150 gyumi+1 kanal keksz (csak mattianak + 100 tap)
vacsi 20.00 210 tap + 2 kanal keksz

michelle ejjel fel kel kb 2szer, ebbol 1szer kap kb 100 tapot, maskep nem alszik visza

alvas: de kb 1-1,5 ora, du michelle max 1 ora, mattia kb 1,5-2 ora

Kép

demoniq13

Nyuszi :lol: :lol: :lol:

xandra_73

Móni!
Én spec. azért vagyok ellene mindenféle súly meg kajatáblázatnak, mert minden gyerek más. Balu soha életében nem evett 150-200 grammnál többet semmilyen kajából...
vovanda

Jippijéé, ma sokkal jobb napunk volt, rendesen ettek és szusziztak a Jányok :lol: és már fél órája alszanak :) pedig azt hittem nem lesz alvás a délutáni szieszta után :lol:

babusok
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: