A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

szandra! mivel az elso furcsi volt a kadban, gondoltam meg osztom a kepetet tobb mindenkivel, azert nyomtam ruciban :lol: :lol: :lol: nem mintha szegyelos lennek :lol: :lol: :lol:... , de nem bizti hogy mindenki szivesen lassa a tarisnyakat :P :P :P

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Csajok!
Réka egy hét alatt nem hízott egy grammot sem. Havi összesítésben kb. 30 dekát. :cry: Olyan lesz, mint Kisó, a tesómék kislánya, ő hízott ilyen lassan. Amikor egyéves volt, kérdeztem Dokit, hány kiló a lánya, mire a válasz (persze röhögve): van már tán 8 is...
vovanda

Vanda :P
Lehet, hogy a múlt héten teli pocival mérted, most meg üressel :wink: Remélem, nem aggódsz miatta. Dani a fiú, neki kell vasgyúrónak lenni. Réka legyen csak kicsi, édes, filigrán kislány :wink:

Móni :P
Nekem nem volt ennyi eszem az első közös fürcsinél :D Úgyhogy csak itthoni emlék maradt :lol: Nem tettem közkinccsé :lol:

Hiányzóknak fekete pont, tessék jelentkezni!!!
Jó éjt, Lányok!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

vanda! az tenyleg keves :cry: :cry: menyit szokot enni?

szandra! na nem baj, meg marad a 3 pasidnak :D :D :D

szep almokat!

Kép

demoniq13

Hello tarisznyanya Szóf.sóbrigád! ... és pasi :lol:

Jelentkezem az utolsó sorokból! Nem tudtam írni a héten, azt sem tudtam hol áll a fejem! Srácok meg vannak veszve! :shock: Bendus hisztifáni, állandóan a földhöz vágja magatá, ha nem tetszik neki valami, kaját-piűt dogálják szanaszét, hiába mondom, hogy "nem szabad", "tedd ide", "kérem" le se bagóznak! :roll: 8) Na jó, végülis makik, örülhetek, hogy a fára nem másztak még fel!! :roll: :oops: :lol:

Viszont ÉLVEZZÜK A TAVASZT, purgyélkodunk a lakásban, lazázunk a játszótéren! :lol: És valszeg április közepe táján elkezdhetjük rendbehozni a haraszti házat, és május eleje-közepe táján költözés. JUHÉÉÉ! :lol:
Hévíz: viszont nem tudom, egy napra le tudunk-e majd menni a költözés miatt. Azért majd igyekszünk, de BINYEK én kaját nem rendelnék szombatra magunknak.

KÉPEK TÖK JÓK, GYEREKEK IMÁDNIVALÓK!

Petra
Kép
petricsek

Gyors bekukk!

nehogy feketepontot kapjak 8)

Itt a jó idő és folyton kint vagyunk, vagy szervezek ezerrel, péntek oviban szombaton itthon buli Áginak
:lol:
képeket majd...

valaki emlegette a ringatót, szerintem már 10-12 hós kortól nagyon élvezik és jót tesz nekik a közösség
nem kell aggódni miattuk én egyedül járok velük, van hogy mindhárom velem van pl. zeneoviban, ha apa nem ér rá és soha nem volt még gond velük (leköti őket 1 órát simán kibírnak)
szóval csak bátran a legvadócabb lurkó is megszeppen idegen közegben a baj inkább akkor van, ha már túlságosan otthon érzi magát, mert akkor előjön belőlük a kisördög, prukálják magukat, de a 10 fős csoportól most csak 1 ilyen kis leányzó van szerencsére a többi mind visszahúzóbb
ja és Gica Blanka mai napig nem akar bemenni, de azért mert tart az idegenektől, de belépünk és 5-10 perc alatt ez megoldódik, addig hozzám bújik utána meg az sem érdekli, hol vagyok :roll:

Üdv:Dóri
bubikák

Sziasztok

Moni, Benszi edik a kepek!!!!!!

Mi kikoltoztunk a hazbol, most baratnom lakasaban vagyunk, amig o nincs itt, es vasarnap repulunk haza!!!!!! Jujjjjjjj!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Binyek tablaba legyszi:
6 hos adatok:
Luka, Cassian 8.5kg, 70cm
napi 5x 120 tapi, reggeli 80-100ml babarizs+gyumi, ebed, vacsi 100ml zoldseg, ejjel 2-3x tapi vagy szopi.....
fekves 19 ora, keles 6-7, szundi de 1ora, du 1-2 ora

pusza megyek, jonnek baratok sushizni, bubak alszanak.
Probalok jonni, de most bucsuzkodoban vagyunk, meg joidoben kint vagyunk egesz nap.... ugyhogy igazoltan hianyzok majd!!! :wink:

Nemtom mar ki kerdezte, de Belvarosban Kossuth ternel leszunk...... nem menekultok a setak alol :wink: :wink: :D :D

dragonfly

haligali lepcsesek :D
képek tüneményesek-kádaskép beszarás cuki
benszi a tök jó nyomják a libikókát :?:
szandra megy privicske :D
binyek ha irsz utána a vonalzón miki ahogy vigyorog röhögögörcsöt kapok :D
jelentem varratok kiszedve dokiapu tartotta bennem a lelket hogy már nincs sok de átvágott :D :D :D
vanda látom neked bejön pasi dumája,akkor nincs kiképzés én az uramat leütöm ha ilyen dumát levágna 8)
jócccakás-
ja hol tudok venni olyan úszógumit amiben a lábuknak van luk és nem esnek át rajta????? :oops:

lanyané

Marys, offolom az úszógumi témád! :lol: 8)

Zombie
Kép

Bandi
Kép

Hétvégi kirándulás
Kép

Kép

Petra
Kép
petricsek

petri! elvezetek csak a tavaszt :D :D hajra koltozes :lol: :lol:

dori! jo bulizast Aginak

dragon! koszi, te jo eg milyen hoszuak a sraccok :lol: vasarnap repcsiztek, pont ma meseltem anyumnak hogy koltoztok haza, de nagyon szeretne o is, meg a pest is jo lenne neki :wink:

mariann! telen lehet ilyet kapni, itt korul nyaron anyi van mint a franc, de telen nem lattam, vagyis man tavasz van, de megsem lattam :roll: :roll: :roll:

Kép

demoniq13

petri! latvan hogy myra nem jelentkezet, le stopizom Zsombekat :lol: :lol: :lol: de jo lesz Bandita is :lol: :lol: :lol: na de rendes anyos legyel, olyan mint a tied :wink: :wink: igerem en rendesen fogok banni akarmelyk makival :D :D

Kép

demoniq13

Vanda!
Tényleg mákja volt a banánzabálónak,de azt el kell ismerni kúva jól vezet!Reméljük szerencsével jársz holnap az oviban!Réka súlya miatt meg ne aggódj!Nálunk is Dóri jóval lassaban gyarapodott!

Pasi!
Köszi,mindjárt dobok még képet!

Petricsek!
Lesz segítséged a pakolásnál?Cukik a makik!

Lanyané!
Tacskó,Ósan bárhol kapsz olyan úszógumit!

Davandi!
Reméljük nem lesz krupp!

Szandra!
Ósanba vettem 4490-ért és imádják!Egyedül is tudják használni!

Dragon!
Már csak 4nap! :lol:

Binyek!
Ígérem holnap megy a pü!
Vendég

Kép

Kép
Vendég

móni, rendes anyós leszek! :wink:

tényleg, Tünde meggyógyultatok? És a Higanycsalád? És Davandi, Ti is betegek voltatok, nem?

(Bocsi, ha írtátok, nem tudtam visszaolvasni. :oops:)

Bogi
hogy bírjátok a bőröndből életet? És hogy jöttök egyáltalán haza? Csak annyi cuccotok maradt, amit repcsivel hoztok vagy kaminyon is jön utánatok? :lol:

Petra
Kép
petricsek

benszi, látom fényképezőre Ti is produkáljátok már Magatokat! :lol: :lol: megzabálom!!

Petra
Kép
petricsek

nekem szerencsére megbízható bébisintérem van családunk minden személyében, úgyhogy nem lesz gond az újítgatással és a költözéssel sem. :P

Petra
Kép
petricsek

petri! ok, meg beszeltuk :lol:

benszi! csajszikad nagyon huncut :D :D Balud meg kiscsibesz :wink: :wink:

Kép

demoniq13

Csak én is életjelet jöttem adni! Még élünk! :lol: :lol: :lol:
Valahogy mostanában a fórumozás nem fér bele! :oops: Legalábbis az írás. Viszont azt ki sem bírnám, hogy ne olvassalak benneteket néha-néha! :lol:
Pöttömjeim igénylik a társaságom, és annyira kell őket figyelni, mert mindig kitalálnak valami újdonságot! :roll:
Na meg ha lehet kint nyomjuk! :lol:

Bocsánat csajok, reagálnom esélytelen bármire is! :oops: De a képeket megnéztem, mindenkié nagyon jók, gyerekek cukik!

Ja Ringatót én is tervezem velük, van itt Harasztin, szerintem nemsokára kipróbáljuk. :wink:
Gica, én mennék velük a helyedben, mégha esetleg valamelyik sír is az elején, de ha utána meg élvezi, akkor szerintem ez simán belefér.

Binyek, mi ugyan csak szombati naposak vagyunk, de nem kérünk kaját, majd megoldjuk! :wink:

Na dobok két képet, aztán megyek alukálni
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt Mindenkinek!

Koránkelők hova tűntetek! Nem én szoktam mostanában az első lenni!

Kávémat már megittam! Dolgoztam is, ja és a csajok még mindig alszanak!

A képek nagyon jók, édesek a manók!
Banika! Gartulálok Bertalan első lépéseihez.
Petri! Merre kirándultatok! Nagyon szép hely.
Csajos Mamik! Azért az én lányaimnak is hagyjatok Pasit! :D
Dragonfly! Jó utat hazafelé.

Mi is megpróbálunk kint lenni, amennyit lehet, de sajnos nem mindig jön össze.

Képzeljétek! Az autómról már lelopták a dísztárcsákat 4 nap után. :(

Mi is nagynehezen rászántuk magunkat a költözésre, de sajnos nem tudjuk eladni a lakást. Már 1 hónapja hírdetjük egy csomó helyen (internet, újság, ingatlanosok), de eddig senki sem jelentkezett. Mi meg addig nem merünk foglalózni, pedig van 2 jó ház is. Újépítésüek, jó lenne a szocpol, de valszinű bebukjuk így vagy úgy.

Megyek, mert ahogy elkezdtem írni ide. Felébredtek.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

jo reggelt,

Kepek nagyon edi-bedik..... :D :D Benszi kicsilanyod nagyon pordukal :D

Petri, hol kirandultatok? Makik, hogy nyomjak mar!!!!!! :shock: :shock:
Borondbol elet nem olyan gaz, eleve ugy pakoltam, hogy erre a hetre kulon, az meg a szekrenyben log, igy nem kell turkalni reggelente :wink:
mi most megyunk 4 boronddel plusz 3 babakocsi :lol: :lol: :lol: a tobbi cucc lerakatban van, azok egy reszeert visszajon a zuram, meg keresunk vmi kamiont..... allitolag van vmi magyar vallalat akik olcsoert visznek haza cuccot 100kg-ig, meg oket ki kell nyomoznom...

Ancsi, 1 honap meg nem olyan sok am! Tudom, hogy nehez varni.... :( szoritok, hogy legyen jelentkezo :wink: mert tudod, hogy csak 1 kell...... :wink: :wink:

es hova tunt a vonalzom???????????? :cry: :cry: :cry:

dragonfly

Jó reggelt!
Ritka sz.. napunk lett tegnap :( Én fejfájás szédülés Csajok összevissza eszünk akarom mondani nem eszünk és nem szopizunk csak ordítunk, bezzeg cumiból igen, kivoltam :evil: pedig jót sétáltunk, jó idő volt...na lehet ez volt a baj, 19 fokot mutatott a hőmérő 8) pedig most kevesebb rucit is adtam Rájuk sétához :D
remélem csak az időtől volt és ma jobb napunk lesz, még szerencse, h itt volt Anyum :)
Olvasgattam, de... :oops: a képek szupik, MINDENBÉBICUKI :lol: :lol:
Rossmann pontok elkeltek :wink: Sotske, tegnap postáztam :lol:
Van még 1db DMes pont, ha vkinek hiányozna :?:
Kaptunk felicitas csomagot, és volt benne BEBA tápszer kupon, szívesen küldöm, mi nem szeretjük (kis finnyásak :lol: csak milupa a nyerő) 400 Ft kedvezmény, természetesen 2db van :) és Tesco és Rossmann beváltható! Vki :?: ja, május 31-ig érvényes!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Sziasztok!
Bocsi,nem olvastam vissza,de hoztam nektek két képet...nem annyira jók,mint a genesisben készültek,de azért látni...
Tegnap voltunk Hajdú dr-nőnél genetikai uhun,Balázsnak kicsi vesetágulata van,egyébként minden rendben velük...és van egy Noémink is :D

Kép Kép

...szép napot mindenkinek!
Vendég

Nyulasz: JIPIJÉÉÉ :lol: :lol: gratu vegyespároshoz, azért látszanak a kicsikék, cukimukik nagyon :lol: ez a vesetágulat elmúlik? mondtak vmit? remélem nem komoly!

babusok
Budapest

tényleg, reggeli coffeeszekció hova tűnt? nem ér suttyomban kávézni :wink: :lol: én meg itt tejezek egyedül :!: :?:

babusok
Budapest

Sziasztok!
Gyors bekukk, mert már hallom "beszélgetnek" a kiságyban. Egy darabig még legalább zugolvasásra volt időm, mostanában már arra se nagyon. Családilag betegeskedtünk egy kicsit, gyógytornákra rohangálunk, anya-apa tanul + itt a tavasz, mi is sokat vagyunk kinnt. Ott még képben voltam, hogy kaptam névnapi köszöntéseket (igen én vagyok a másik Bea). Köszönöm mindenkinek és én is neked nagyon boldogot kívánok Rebe (bár már a 8 napból is kicsúsztam :( ). És minden kicsinek és nagynak is, aki mostanában ünnepelt névnapot, szülinapot: sok boldogságot. Elég gyenge vagyok névnapok, szülinapok számontartásában, de szerencsére van már rá egy klassz táblánk. Fotókat viszont néztem. Bébik - pocakon belül és kívül - gyönyörűek. Én is hoztam párat:

Kép

Kép

Kép

uszi:
Kép

Mirtill új hobbija: fejenállás
Kép

Kép

Kép
szofi74

Babusok,köszi,azt mondta a dr-nő,hogy minimális a tágulat,fiúknál nagyon gyakori,és általában magától elmúlik,de azért minden uhun nézessük.2.9mm-es,és 1 cm alatt kell lennie.
Vendég

Vagyok, sőt reggel olvastam is, csak írásra nem futotta. Oviban alakul a molekula, Rékával viszont lehet, hogy gáz van. Dokisógor aszondta, hogy nem buli, ha egy hét alatt nem hízik, de most rendel dumáljuk meg délután... :(
vovanda

Nyulasz, Vanda: nincsen itten semmi baj kéremszépen!!! Azért majd írjatok, de úccsse lesz :wink:

babusok
Budapest

Melcsi!
Remélem, hogy nincs semmi komoly. Az a baj, hogy Dokinak nem szokása feleslegesen paráztatni. Tehát ha ő azt mondja, hogy nem buli, akkor az úgy van... De majd megdumcsizom vele. Nagyon jó a saját doki nénink is amúgy, csak őt most nem tudtamelérni. Kinyomott, majd ha tud, úgyis visszahív.
vovanda

Vanda: drukkdrukk :) De ha még nem volt ilyen előtte...és lehet, h köv alkalommal már hízott is :wink: de szik rendesen, nem? jókedvű? akor bizti nem lesz semmi!!!

babusok
Budapest

de eszik :oops:

babusok
Budapest

DMes pont elkelt, Juci írtam privit :lol:

babusok
Budapest

Melcsi!
Olyan 100 gramm környékén eszik 3 óránként, néha két kaja között nassol plusz ő még mindig eszik éjjel is. Lehet vashiány, vagy amitől nagyon parázok: húgyúti fertőzés. Semmi tünet, de pisibajos babáknál gyakran megtorpan a gyarapodás. Akkor meg antibigyó meg minden kínlódás, amit anno Baluval végigcsináltam.
vovanda

Hello Csajok!

Ancsi
Ne aggódj, a miénk is több, mint két hónap alatt kelt el, de ELKELT! :D Új lakásban próbáljatok meg hosszabb határidőket szabni és valahogy egyezkedni, nekik is biztos nehezen megy az eladás manapság, sztem hajlandóak lennének.

Nyulasz
Gratula a kis vegyes csapathoz! :lol: Veseüregi nálunk is volt mindkét fiúnál, Zsombinál csak születés után tűnt el. Banika asszem többet tud Neked erről mondani.

Melcsi
Sajna vannak ilyen meg még ilyenebb napok! :roll: :wink:

Bogi
Rutinos költöző vagy! 8)

Szofi
Milyen nagyok már! :shock: :P

Vanda
Réka miatt ne aggódj. Lehet elküldenek vérvételre, gasztrora, de gyorsan ki fog derülni van-e gond. Lehet, hogy csak a kajákon kell változtatni eleinte …

Petra
Kép
petricsek

rebe! tunderkek :D

ancsi! sajnalom a lopast, itt senki sem nyul hozza, de mikor megyunk ro-ba az uram le szedi pont ezert, nagyon rondan nez ugy ki a kocsi :twisted: :twisted: szoritok lakas ugyben

dragon! ha nem josz, jo utat nektek, az este lattam milyen kicsi menyisegeket esztek :roll: :roll: es ejjel menyit esznek???

babus! hatha ma jobb lesz :wink:

nyulasz! edi bebik, mondtam en hogy csajszira tippelek, mert ha kukis lett volna, malami csak latszot volna :wink:

szofi! nagyon edik, jo tanulast es gyogyuljatok meg :D

vanda! dokisogor biztos fog segiteni rekanak, ne agodj, azert lehet hogy kicsi az adag, mi annak idejen mar kb 160 ettunk, de csak 4x/nap es ejjel nem, tehat oszegben kb ugyanenyit eszik reka is :roll: remelem nem lesz az a nyug

Kép

demoniq13

Lányok segítsetek, lécci! Kép

Vissza akarom vonni a negát amit a babakocsisnak adtam, de mikor megadom az azonosítót és a felhasználó nevet, mindig azt írja ki, hogy "hibásak az adatok, vagy nem vettem részt az aukción." Micsinálok rosszul???
Vendég

én még soha nem vontam vissza véleményt, szal nem tudok segíteni. Gépház?

Petra
Kép
petricsek

rebe, csajokat zabálom!
harasztis ringatóba mi is mennénk majd, de félek szétszednek a fiúk mindent és mindenkit ... :roll: 8)

Petra
Kép
petricsek

Móni!
nem eszik többet egyszerre, ráadáusl bukós, nem is szabad erőltetni, mert minden visszajön. Tápnál amúgy működik, hogy ennyiszer ennyi kaja, de anyatejnél egész más. Dani hatszor eszik, 120-140 gramm között, de most pl. 100at evett ő is mert nasizott két kaja közt.

Petra!
Csak anyatejen vannak, nem nagyon lehet változtatni. Holnap úgyis mérünk, 3 hósak lesznek, majd akkor kiderül.
vovanda

Szép napot!

Jól eltűntem tegnap.Annyira vacakul voltam este,éjjel,hogy azt hittem itt a világvége.fejgörcs,takony,torokfájás :evil: :evil:
eszem a bogyókat,aztán majd jobb lesz.

Vanda
Remélem nincs semmi baj.
A jelenlegi súlyok alapján Bercus is max 8,5kg lesz 1 évesen :lol: :lol:

Benszi
Képek nagyon jók.Olyan igazi huncut kölkök.

Nyulasz
Sajnos vesetágulatban otthon vagyok.marcinál a 23. héten vették észre,akkor volt 0,89x2,94cm.
Ha tudok,szívesen segítek.Amíg pocakban van a kismanó,addig nem tudnak mit tenni,kontrollálni kell folyamatosan.

Szofi
Kicsit gyakrabban is jöhetnél,olyan szépek a gyerekek.És hihetetlenül megnőttek.

Szandra
én sapkát adok rájuk,de kardigánban nyomják.Várom már az új gatyóikat :lol: :lol:

Eszti
van új popókrémünk :lol: :lol: :lol: A-vitamin+koleszterines.Küldjek mintát? :lol: :lol: :lol: Csak dobj egy címet,mert elkevertem :oops: :oops:

Ma megnyílt a közel 1400m2-es Müllerünk :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

vanda! ja igazad van, a tap mashogy megy, remelem a holnapi meres jol fog menni es dokineni+dokisogor segiteni fognak

banika! csak nem kaptal el valamit higanykaktol

Kép

demoniq13

Nem tudom.Higik köhögnek a változatosság kedvéért.
Vendég

Pasi hülye pics exe miatt már megint ehetem az ideget!!! DÖGÖLJÖN MEG OTT AHOL VAN!!!!!!!!!
vovanda

Mi történt?
Vendég

Banika, Higanykáknak jobbulást! Te már jól vagy?
Tegnap este én is vacakul voltam, erre Ati itatott velem egy feles Baley's-t reggel 7:40-kor ébredtem, hogy csajok kiabálnak, hogy ANYA, ANYA :oops:

Vanda, mi van megint? Szegényeim ti sem unatkoztok az tuti :cry:

Képzeljétek Dorka eltaknyolt a taxival, elég durván, kívül-belül felrepedt a szája. Annyira vérzett, először azt hittem a foga is ment, de hála az égnek, meg van mind. Elég csókos szája lett szegénykémnek...

Mi ma egy vékony sapiban és két pulcsiban voltunk kint a hosszú ujjú body felett, nagyon melegen süt a nap.

Holnap meg megyünk húsvéti baba-mama buliba :wink:

Anny, sajna nem tudok segíteni, nálam még nem volt ilyen, súgó?

Judit

jucicuki

Levelet kaptunk life!
vovanda

Próbálkozunk új egyezséget kötni a láthatásról, ez a hülye szőke tyúk meg csak anyázik. Legszívesebben megtépném.
vovanda

Juci
Az kemény lehetett ahogy szegény elesett a taxival.Én előre rettegek a motorozástól.
Lehet,hogy nekem is innom kellett volna valamit este?

Vanda
Tényleg lőjük ki a holdra :evil:
Vendég

Dobna nekem valaki Binyek táblát e-mailben?
Köszi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: