Sziasztok!
Csibb, nagyon örülök neked! A többiek már mindent leírtak előttem, tényleg nagyon-nagyon jól bírod ezt a kemény időszakot. És teljesen érthető, h most a hétvégén nem a babaneten járt az eszed... Továbbra is drukkolok, hogy mihamarabb kikerüljön Máté az intenzív osztályról (vagy talán már a másodikon is vagytok?), és onnan meg már hazavihessétek!
Szopihoz nagyon gratulálok, elképesztően ügyes fiad van!
Tencsi, hú, sajnálom a betegséget. Elképzeltem, hogy milyen lenne itthon napközben két Samuval és egy Katával... Arra jutottam, h minden elismerésem a tied. Samu is akkor akar rajzolni (egyébként soha), amikor épp szoptatok, akkor kell kakilni, pisilni, stb. De mindezt duplán

Bár gondolom, azért néha egymással is játszanak az ikrek

No, szóval nagy könnyebbség, h napközben Samu bölcsiben van, bár mióta én viszem, csak 9-10 körül keveredünk oda...
Pulcsi, csak így tovább! Ügyesek vagytok.
Nemlajos, ez a TGYÁS télleg nem hangzik valami jól. Kiváncsi vagyok, nekem mit számolnak majd ki... Éljen a közalkalmazotti fizetés.
Papillon, húha, minden elismerésem a tied az anyatejadói bevállaláshoz. Ezek szerint minden szopi után fejni fogsz? Nekem ez most nagyon nem menne... Már most érzem, hogy nem fejek annyira intenzíven, nincs is annyi plusz a ciciben...
Ráadásul ott van az előző gyerekkel megélt para: Samu kb 4 hós volt, amikor kevés lett a tejci (vsz volt egy fejlődésbeli ugrás nagyobb tejigénnyel, és ezt nem tudta lekövetni a szervezetem), és nagyon leállt a súlynövekedése is hetekre. Plusz szegény örökké üvöltött. Végül tápit is kapott pluszban, aztán úgy is maradt. A lényeg: most sem merem bevállalni, h adjak tejet, remélem, h Katának lesz elég, amíg igényli.
Kukli, örülök, h egyre jobbak az éjszakáitok.
Vica, Nemlajos, én sem tudom nyomonkövetni, h van-e egyáltalán bármilyen összefüggés az általam fogyasztott hami és a gyerek pocifájása között.
Tehuti, ha Szonja alszik, akkor ne azt figyeld, h mikor ébred

Ez így nem túl pihentető. (Nyilván én is csináltam már ilyet, de persze ilyenkor édesdeden szunyiznak jó hosszan)
Kicsit ledőlök, ma én viszem Samut edzésre.
Apa is ki van purcanva, bár az ő alvásigénye nagyjából egy csecsemőjével vetekszik.
RÉ