A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

apropo virágok: most vettem észre h ezek a b... szarvasok vagy özek kizabálják a tulipán és nárciszhagymákat. igy is utálok kertészkedni és örültem h tavaly sikerült elraknom öket, erre tessék. :twisted: :twisted:

Kép
Kép
nicko

Stelly: Köszönjük a bókot! :wink: :lol: A lányom sokat segít nekem. Jövőhéten tavaszi szünet lesz úgyhogy többet lehetünk együtt. BCG-oltás nekünk nem látszik, de állítólag az a jó ha látszik mert akkor megérett... mondta a doktornő, hogy fog váladékozni és piros is lehet... :?

Zsu83: Sikerült a muskátlit elültetni? Kíváncsi vagyok milyen lett a balkonotok! Majd teszel fel képet?

Julcsi-79: Marci nagyon aranyos és gyönyörű szemei vannak!
:wink:

Budabo: Örülök, hogy álommanó ennyire bevált :wink: én sem panaszkodok mert tegnap ugyan este 11 órakor aludt el, viszont fél hatig aludt... akkor megetettem és aludt még fél kilencig... szóval nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy mi már végig alusszuk az éjszakákat... végre én is tudok aludni :lol: :lol: :lol:

Andus70: A fiam is reszket fürdés után pedig nagyon jó meleg van... még hangot is ad hozzá :lol:

Ladmon: Nem lehet, hogy elromlott a mérleged :? nem hiszem, hogy fogyna a lányod... különben nem aludna ilyen jókat. :shock:

Amy81: A fiamnak is fájt a hasa és csak napközben volt sírás... egy éjszaka sem bőgött csak enni kelt fel... úgyhogy nincs kizárva, hogy fáj a pocakja... próbáltad a Chamomillát?

Hason fekvés: Nálunk a fiam születése óta nem volt hajlandó hason aludni... tegnap viszont 2 órát hason aludt és most is így alszik :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

zsu: marcika is tündér, és hát nem tudom eleget ismételni hogy minden baba.

nicko: még mindig nyögdécsel ésm ondja hogy öö, lehet megfordítom :oops:

millye: hát éjszaka mi is alszunk, de most próbáltam volna kicsit előrébb hozni az utolsó etetést, de nemt udommi lesz, most két reggel 5-kor kelt :cry: . Na majd elválik. Ja nekünk dudor van az oltás helyén,mondta a dokinő hogy jó lesz, nem kell majd ismételni.

Kép
budabo

Sziasztok anyucik!

most tudok kicsit írni,de visszaolvasni azt lehetetlen,nekem több mint egy hónap a lemaradásom-de azt behozni lehetetlen.Ha valaki lenne kedves összefoglalót írni,mert például ha olvasgatok vissza,akkor nem tudom,például mi volt a baja Gjétinek és mi volt gerendai Zsuzsi szülésénél,és satöbbi...Kérlek titeket csak a lényeget egy-egy mondatban mindenkiről és akkor legalább képben leszek és tudok már érdemben közreműködni,mert mostmár sűrűbben tudok jönni.

Amit visszaolvsok,az mindig egy-két oldal,de látom nekünk is hasonlóak a gondjaink:altatás,elég-e a kaja,nyűglődés....
Tetszik,hogy milyen édes becenevekkel illetitek a gyerkőcöket-hát nálunk is van egypár,pedig én azt gondoltam a Balázst nem lehet becézni és így is fogjuk hívni a kisdedet,de tévedtem,mert a Bali,Bazsi,Bazsa,és a legkedvesebb amit Apa ragasztott a gyermekre A Bazsalikom-az még semmi,mert az édesem,kincsem,bogaram és még ezer millió becézés is játszik,mert olyan drága eza gyerek,hogy nem lehet megállni a becézgetést.Gondolom ez mindenkinél így van.
Alvás téma nálunk is necces,főleg délelőtt,mert akkor valamiért nem akar aludni,pedig forognak fel a szemei,de akkor sem és sír mindenhogyan kézben,pihiszékben,babakocsiban,ágyban....tegnap bekapcsoltuk a porszívót és rögtön elaludt-nem hittük el-majd fél óra múlva felsírt-porszívó be és már aludt is-kicsit kukácska ez a Bazsalikom,nem gondoljátok?
DE éjjel nagyon jó fiú,mert fürcsi és kaja után 8körül elalszik és általában csak 2-3körül ébred akkor kaja és alvás tovább reggel 7-8-ig.Azért általában véve nem lehet panaszom a kisfiamra,mert mintha érezné,hogy anyukája beteg még és rendesen viselkedik,hogy tudjak pihenni és gyógyulni.
Na,írtam egy regényt rólunk,ne haragudjatok,hogy elárasztottalak titeket,de jó újra köztetek lenni!
Tudja valaki,hogy hogyan lehet a képeket átalakítani,hogy ide is tudjak feltenni,mert nem engedi fel a képeket.Most teszek fel újakat a közösbe,mert vannak nagyon édik!
Egyébként igazat adok annak aki írta-sajna nem emlékszem a nevére-hogy nálunk vannak legédesebb babák,mert nézegetem a képeket és mindegyik gyerkőc egy igazi szépség és vannak annyira jól sikerült képek-a párommal mindig megnézegetjük őket-és mindig eldöntjük,hogy Kisbalázs is beleillik a csapatba!
Na megek ránézek a gyerkőcre,mert hason alszik és én parázok kicsit úgy hagyni!
Szép napot mindnkinek és bocs a regényért!

Kép
nilabali

bogi: probáld simizni a hátát kicsit, htáha attol megnyukszik

Kép
Kép
nicko

Budabo: Nagyon jó az alvókája Fügének is... szerintem nem gond, hogy hamarabb elalszik mert van időd magaddal is foglalkozni és nem tolódik el a te fürdésed amiatt, hogy altatnod, etetned vagy dajkálnod kell :wink: :roll: éa amikor felkel utána még visszaalszik rögtön kaja után?

Képzeljétek előbb megcsípett egy darázs a térdemen és én allergiás vagyok a darázscsípésre... és nem találtam kalciumot itthon... most hívtam a férjemet, hogy para van és kéne kalcium S.O.S. addig ecetet tettem rá, de félek, hogy baj lesz... egyedül vagyok itthon naná, hogy ilyenkor van gond... a térdem már duplájára duzzadt... megyek feltúrom a gyógyszeres dobozt :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon - nagyon sok beceneve van :wink: , a parom altalaban Little Dude-nek hivja kiveve ha a kakis pelusat csereli, mert akkor Stinky Pete :wink: . Anyukam Andriskamnak szolitotta, en csak Kicsimnek hivom legtobbszor. De mindenki mas az Andrew-t hasznalja.

Amy - tok jo, hogy ilyen jol birta az eskuvot a picur. Jovo honapban nekunk is van egy meghivasunk, kivancsi vagyok mi lesz. A nappal sirashoz nincs igazan otletem, bar nalunk is van ilyen. En ilyenkor a karomban szoktam megnyugtatni, altalaban sikerul, de fogalmamsincs, hogy mitol van. :roll:

Millye - hu remelem nem lesz komoly gond a darazscsipesbol. :shock:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Stelly: ne izgulj! Én úgy tudom, hogy az oltás helyén az ilyen váladékozás és hegesedés teljesen normális. Én inkább a súlyosabb szövődmények miatt parázok és nem merem beadatni, de a hegesedés az normális.

Zsancy: a kilókkal én is így vagyok... :? 23 kilót híztam a terhesség alatt, nagyon vizes voltam és már szerencsére csak 4 kiló plussz van, de az valahogy nagyon csökönyös. Elkezdtem a nálam eddig jól bevált fogyókúrát, vagyis 5 óra után nem eszem és hamarosan elkezdek megint futni. De a hasam nekem is elkeserítő. Mindig feszes volt és most... :( Bár a párom szerint még ez is vissza fog húzódni... hát nagyon reménykedem.
Császáros sebbel mikortól lehet felülést csinálni????

Panna
pandusika

szia nilababa!!!!!!!!!!!!!!
Édes a kis Balázs!!

nicko: próbálom én azt is, de a hason nem annyira bejövö, cumit meg hason valahogy nem merek neki adni, de fogok még próbálkozni. A fejét nagyon szépen tartja, de megunja egy idő után.

millye
: na ma annyira nincs itt a jó kislány vagyok manó. Korán keltünk, négy órát nem bírtunk ki, levegőn nemaludtunk, kaja után nem büfiztünk, beájultunk aztán felébredtünk a babakocsiban hogy büfizni kell. Na ma kicsit nyűgösebb. És ami a legszomorúbb hogy nem akart cicizni, üvöltött és pár cseppet volt hajlandó kiszívno belőle :cry: A magától és hamar elalvást azért én még nem kiabálom el.. Na futok is hogy mi van vele a kertben. Jó lenne ha aludna e gy jót.

Kép
budabo

Csajok, asszem elért engem is a babyblues.... Ma egész nap bőgök....
Annyira unom már, hogy egy hónapja ki sem tettem a lábamat itthonról, menni akarok vásárolgatni, patikába, zöldségeshez.. mittudomén .. bárhová, csak végre kimozduljunk.
Csak gyalog nálunk semmi sincs megközelíthető távolságban, a férjem meg azóta bitorolja a kocsit, mióta én itthon vagyok....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Budabo: Rájöttem, hogy mi a gond... :lol: :lol: :lol: itt van nálunk a "jó kisfiú vagyok álommanó"... drága fiam ma eddig csak enni kelt fel és már aludt is vissza... előbb tisztába tettem és mire beértem vele a szobába már a karomban aludt :lol: :lol: :lol: átküldöm neked is nehogy itt ragadjon... de estére küld vissza :wink: :lol:

Andus70: Én is így vagyok ezzel... úgy kimozdulnék... de nekünk még nincs babakocsink :oops: ciki nem ciki, de úgy volt hogy kapunk... csak hetek óta halogatjuk, hogy elmenjünk érte... illetve nem én halogatom hanem a férjem (vagy focizni van vagy dolgozik...) de a hétre adtam neki haladékot, hogy elhozzuk a babakocsit... ha nem akkor elmegyek és veszek egyet... és ilyenkor amikor jó az idő simán elmegyek vele a postára a boltba vagy csavarogni... esetleg a cukrászdába... :lol:

Hajnski: A férjem megmentette az életem és gyorsan hozott kalciumot :lol: :lol: (még szerencse, hogy a közelben dolgozott) :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

Kép Kép

Kép
Kép
nicko

nicko: tündéri!!!

millye: na nem tudom milyen éjszakánk lesz, mert a lánykám úgy döntött hogy megadja anyának az esélyt a napirend módósításra. Holnap majd elmondom hogy hogy sikerült, bár holnap zsufi nap, UH, délután nekem dokig :). Pénteken meg lehet elmegyünk a repülőtérre,apa viszi barátokat :). Ja a manó járt itt :)

Kép
budabo

Hát azért nem gondolnám, hogy hasfájás, mert szigorúan csak napközben, lefekvés előtt kezdi el az ordítást... És mindig az a vége, hogy elalszik... És nem mutatja a "klasszikus" hasfájós tüneteket... Nem kemény a pocija, nem húzgálja fel a lábát, nem feszíti magát... "csak" ordít... vigasztalhatatlanul.... 20-30 perceket, amik óráknak tűnnek... Ja, és csak itthon...

Most jöttünk a rendelőből, megkapta a rotát és a kötelező oltást. Pneumo ellen nem kaptunk, majd csak később, valami változás van az oltási rendben a doki szerint...
Hát, amennyire féltem a szuritól, egy szava nem volt... na jó, picit felsírt, de annyi volt... el sem hiszi nekem senki, hogy itthon milyen ordítás van...

Annyira elkeserít ez a bőgés.......... mit kellene tennem, hogy enélkül is elaludjon................

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza a kórházból. Csütörtökön elvittük Hunort a gyerekorvoshoz, mert náthás volt és köhögött már 3 napja, elkaphatta a lányoktól (lázas nem volt).A dokinő rögtön pánikrohamot kapott, hogy tüdőgyuszi, és azonnal átküldött a Heim Pálba. Ott megröntgenezték, meghallgatták, majd közölték, hogy nem tipikus tüdőgyuszi, bár gyanús, úgyhogy bent tartottak. Kaptunk vénásan antibiotikmot, és inhaláltatták. Hétfőn hazaküldtek, hogy itthon folytassuk az antibiotikumozást (bár megpróbáltak meggyőzni, hogy nem kell már neki több gyógyszer, meggyógyult- mire ott rögtön produkált a gyerek egy köhögőrohamot..... :roll: )

A méhösszehúzó cseppek semmit nem hatnak, olyan mintha nem is szedném :cry: Ja,mégis, a tejemet klasszul apasztja :roll:

Kép
kangu

Bogi, mármint a becézést úgy értettem, hogy az Iringó nevet becézitek-e valahogy? :D

Gjéti, a kilók miatt kicsit irigykedem :D azzal a kilenc évvel vigasztalom magam :D térdeid rendbejöttek már teljesen? Akartam kérdezni, hogy a sulival most mi a helyzet, lesz elég időd tanulni?

Oltáshelyes parámra nagyon köszi a válaszokat, ma már persze én is érzem, hogy milyen hülye vagyok, ha nincs aggódnivaló, csinálok magamnak :D

Zsancy, próbáld meg a yousendit.com-ot, asszem, ott lehet óriásfájlokat feltölteni.

Julcsi, alig várom, hogy élőben is lássam Marcidat! Minden képen látszik, hogy milyen jókedélyű, boldog kisfiú :)

Andrew is micsoda nagyfiú már! :)

Ladmon, tiszteletem tied a hivatásod miatt!
Nekünk is valamelyik nap ökörséget mutatott a mérleg, én meg frászt kaptam.
Tejcsi-fronton mi a helyzet? Remélem, minden OK!!!

Nicko, gratulálok a hasonalváshoz :) látod, megy ez :)

Amy, hű szegénykém, ez elég vacakul hangzik :( (álometetés nekünk se jött be, ugyanakkor kelt Adri olyankor is, mint mikor nem csináltuk) napközbeni ordításról lövésem nincs, mitől lehet sajnos :( erre a suttogóban nincs valami tipp, hogy mitől lehet?

Nilabali, Gjétinek be volt gyulladva a térde, ezért nem tudott felkelni egy ideig a babához (azt hiszem, sajnos, ezt átérzed), Gerendai Zsuzsi szüléstörténetét megtalálod a közös gmail-fiók bejövő mailjei között. Hmmm nehéz összefoglalót írni, mindannyian küzdünk a "most miért sír???"-problémával, illetve az alvás-nem alvás a másik örök téma :D
Porszívó: ne aggódj, Ladmon Esztikéje az elektromos fogkefére, Amy Vendelje az epillálóra, az én Adrim meg a konyhai páraelszívóra nyugszik meg egy szempillantás alatt :lol: kis lükék :lol:
Képet átméretezni pl Microsoft Office Picture Managerrel is tudsz, ha van ilyen programod, de ha elmondod, milyen más képnézegetőd van, megpróbálhatok azzal is segíteni (írj privit, úgy nem offoljuk szét a topikot).

Millye, jaj te szegény, mi lett azóta a csípéseddel? Kalcium helyrerakott?

Andus, bitorold vissza de iziben azt az autót, és irány kimozdulni!!! Ne hagyd magad beleőrlődni az otthonülésbe!!!

André is de szép :) tényleg a mi babáink a legeslegszebbek :D

KépKép

KépKép
stelly

Kangu, de azóta jobban van Hunor? szegénykém, ilyen pöttöm korban kórházban :( de szopiztathattad ott is? nőgyogyihoz mikor kell visszamenned, hogy a cseppek hatását ellenőrizze? na neked sincsenek könnyű napjaid mostanság :( a két boszilány gyógyul?

KépKép

KépKép
stelly

Valaki írta, hogy aggódik a gyereke "lemaradása" miatt. Nos, Hunor nem forog, nem gőgicsél de majd fog :wink: Én ugyan nem aggódom emiatt. Ahány gyerek, annyiféle.

Kép
kangu

amy: tényleg pobáld ki ezt a sötétitös dolgot. az én gyerekem ma egész ma olyan szépen alszik. egy pár nap probát megér én azt mondom, ha meg nem müködik akkor vmi mást probálsz.
bogi:köszi. én különben hason is szoktam neki cumit adni csak vigyázok és ha kiköpte mindjárt elteszem
kangu: jaj szegény hunor. és azota jol van?
millye: jol vagy?
zsancy: a fényképek között ahol petrán az a baglyos ruci van, olyan zoknik van nekünk is :D
stelly: köszi a dicséretet

plusz kg: ne is mondjátok, és csak egyre több volt pedig szülés után csak +4 volt. most meg rá sem merek állni a mérlegre.
ja és tegnap láttam magamrol egy fényképet. hüha, katasztrofálisan nézek ki igy fejügyileg :oops: :oops:

Kép
Kép
nicko

Napközben mellette ültem, amikor kellett, szoptattam. Éjszaka a kórház alagsorában feküdhettem egy 4 ágyas romhalmazban (anyaotthonnak hívták), ha sírt a baba, telefonon leszóltak, természetesen bármikor fel is mehettem. Lehetett volna egész éjszaka üldögélni-virrasztani a gyerek mellett, de akkor aztán tutira elapad a tej.Az anyaotthon ingyenes volt, és napi 3x-i étkezés járt hozzá. Lehetett volna 1 ágyas szobába kerülni az osztályon a babával,de az éjszakánként 6e Ft volt. Az nekünk egy kissé drága :oops:
Talán egy kicsit jobban van Hunor, bár még mindig köhécsel és náthás. A kisebbik bosszancs túl van az antibogyó kúrán, ő meggyógyult. A nagyobbik még szedi a bogyót.

A nődoki pénteken vár, előtte még fel kell hívnom. Sajna sejtem a folytatást, bár ne lenne igazam!

Kép
kangu

most ezt nézzétek! a szomszéd háza alatt 3 öz és egy szarvas. és még sötét sincs, csak fél 7. keresik a kaját. Kép

Kép
Kép
nicko

stelly: ááááááááááááááááá bocsi :oops: . Szóval az Iringót Iri, Ircsi esetleg, de ha valaki megkérdezi hogy hogyan becézzük az Iringót akkor rávágjuk hogy Füge. Nyár óta ráragadt egy Balcsis nyaralás miatt és mindenki így hívja, nagymama, kollegák..mindenki. Szegény lányka, valahogy nekem sem áll a számra az Iringó.

nicko: akkor megpróbálom hason a cumit, mert ő nem az ujjacskáját, hanem az öklét tömi a szájába és cuppog, de ha nem kell neki a cumi akkor hagyom az öklét.

Kép
budabo

Sziasztok!

Hú csajok, ma olyan mérges lettem! Vittük Bencust csípőszűrésre a Praxis rendelőbe, előtte ugye bejelentettem Bencust, és mit mondanak : hogy náluk nincs csípőszűrés! :evil:
De mondom, arra jelentettem be a kisfiamat, akkor minek adtak időpontot, erre, új recepciósok vannak, biztos nem tudták! Na köszi! :twisted:
Szereztem gyorsan időpontot jövőhét keddre egy másik rendelőbe, itt tuti, hogy van csípőszűrés!

Millye, igen elültettük a muskátlikat, csak még Apának fel kell rakni a ládákat a korlátra! Ha meglesz dobok fel képet! :wink:
Örülök, hogy a férjed gyorsan vitt kalciumot, és nem lett semmi baj!

Nilabali, de jó hogy írtál! :lol:

Andus, mi itt vagyunk Neked, igaz csak virtuálisan!

Nicko, nagyon aranyos a kisfiad! :lol:

Amy, de jó hogy Vendi ilyen jól viselte az oltást! :)

Kangu, örülök, hogy jobban van Hunor! Remélem veled is minden ok lesz!
zsu83

Köszi Stelly az érdeklődést!
Nem mondom, h egyáltalán nem fájnak a térdeim, de a kezeléseknek
hála már sokkal jobban vannak!

Hát igen, suli... Most annyira érek rá, h kidolgozom a maradék
tételeket, és közben picit tanulgatok is... Nagyon nagy segítség,
h anyósom szinte semmit nem akar engedni itthon csinálni!
Persze azért besegítek, és most már Olit is teljesen el tudom látni. :)

3 vizsgám lesz áprilisban, utána meg az érettségi... Hát nem tudom,
h mi fog kisülni belőle, de nagyon számítok a plusszaitokra majd.
Gyűjtsétek őket! :lol:

Kép

Kép
gjéti

Kép babucim :)

Kép

Kép
gjéti

sziasztok lányok

gondoltam elújságolom (mert annyira boldoggá tett): most másodszor aludt el a kismazsolám az ágyában. persze segítségül hívta a nyugicumit meg a mami jobb kezét a hátára, de végül sikerült.

mint a mai tejmennyiségekből kiderült, tegnap nem a kaja volt a gond (azt gondoltam, h kevés a tejem), hanem a fáradtság. nem bírt elaludni a lelkem :( végül 19:00-23:00-ig sírt keservesen. meg persze már én is....

nicko! hát nem semmi! micsoda állatkertek van :) egyébként nem veszélyesek? és mi ez a hómennyiség? vhol hegyekben laktok?

kangu! remélem hunor már jobban van! hát nekem hálistennek jobb helyem volt a khban. bár én a kaját azt hanyagoltam (mármint a khi kaját) . inkább átmentem friss pogácsáért a madaras teszkóba :)

andus, millye! marci is rezeg fürdi után, pedig szaunaszerűen durrantjuk be a fürdőszobát.

tegnap új kispajtást vásároltam Kismazsolámnak, méghozzá egy kockásfülű nyulat :) remélem, nagyon fogja szeretni, mint a mamája annak idején :)

most megyek pihizek még fürdi időig :)
jó éjt lányok

KépKép
hugic

zsu:ez elég dühítő. Mi is holnap megyünk UH-ra.

hugic: nekünk is van kockásfülü nyulunk, de velem alszik az ágyban :oops:

Kép
budabo

Stelly, Nicko, Zsu83: Köszönöm már jobban vagyok... a térdem kétszer akkora, de a kalciumnak köszönhetően nem dagadt be a többi testrészem... de a férjem megemlítette, hogy mivel én is és a lányom is allergiás a darázscsípésre nem is érti, hogy miért nincs itthon kalcium... (pedig úgy emlékeztem, hogy van...) :oops:

Nicko: Szépek az őzek :lol: romantikus lehet ott lakni! Nagyon cuki a fiad! :lol:

Hugic: Örülök, hogy a babád egyedül aludt az ágyában... én is így örültem amikor átszoktattam a nagyágyunkból a fiamat :lol: :lol: :lol: Szerintem a fürdés utáni remegés nem fázás miatt van... :shock:

Gjéti: Helyes a fiad :lol: nagyon jó, hogy gyógyul a lábad!

Budabo: Holnap kíváncsian várom, hogy milyen volt az éjszakátok... én mindenesetre küldöm a manót :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Kangu: Szegény pici Hunor! Reméljük, már jól van teljesen! Hogy bírta a kórházat?

Zsu: :evil: :evil: :evil: Ez nagyon dühítő, pici Gyerekkel feleslegesen szaladgálni

Stelly: Köszönöm, ez nagyon jólesett. :oops: Tényleg olyan kis kiegyensúlyozott, és ma olyan jó napunk volt! :)
Én pedig várom, hogy mindannyiótokat és az összes gyönyörű Babát láthassam és meg is szeretgethessem őket! (Ha engeditek, persze... :oops: )

Amy: Sajnos a helyes választ nem tudom, de tény, hogy nálunk is sokkal nehezebb a napközbeni elalvás. Este probléma nélkül durmol az ágyában (és éjszaka is), de ma is volt olyan napközbeni alvás, amikor hallani sem akart a kiságyról. Bevallom őszintén, ilyenkor én egyáltalán nem szoktam erőszakoskodni vele és nem hagyom hosszan sírni, hanem babakocsi, és vagy lemegyünk az utcára, vagy a konyhában tologatom. Ez eddig mindig bejött. :wink:

Nicko: Tényleg erdőszélen laktok! :wink: Igazán romantikus! :D

Rakunk fel még zenét, Vivaldi és egy válogatás. Egy hétig letölthető. Akit érdekel, töltse. :)
Zsancy: Ha a többiek ötletei nem jönnek be, akkor a férjemet megkérdezem és majd írok privit.

Tudjátok ki volt még nagyon régen? LKVERUS!! Hahó!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

és babanyúl! Gabi jól vagytok?

KépKép
hugic

gjéti: nagyon jó a kép, és jó hogy már jobban vagy.

millye: jó hogy nem lett nagyobb gond a csípésből. Na a mano most itt van, a nappaliban alszik a játszin. Szegénykémnek kell biztos idő hogy átálljon a változáshoz...na majd holnapra kiderül
A férjem már megint előadta hogy neki olyan rossz a meló és nekem tiszta jó itthon,egész nap olvasgatok...stb. Ismét elmondtam neki hogy cseréljünk ő marad itthon én megyek melózni. :twisted:

Kép
budabo

Igen, tényleg, Gabira már én is gondoltam sokat... Előtte naponta többször jött :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Andus, Te pedig csapj le a kocsira! Kedves férjnek meg kell értenie, hogy ki kell már mozdulnod végre!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zenék feltöltve. :)

Jó éjt mindenkinek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Gjéti, örülök, hogy már jobban vagy! :)
És persze hogy megy a drukk az érettségire, ügyi leszel meglátod! :wink: :lol:
Nagyon édes Oli baba! :lol:

Millye, tessék feltankolni otthon kalciummal tényleg, mert nem játék a darázscsípés!

Julcsi, köszönjük a zenét! :lol:

Bogi, na azt hiszem, ha egy teljes napot otthon maradna Fügével a férjed, rögtön másképp gondolkodna! Ezek a férfiak! :?

B79andi is régen járt erre! :roll:
zsu83

Hunor:

Kép

Kép
kangu

Millye: Már van darázs? Nem korai még? Én még nem is láttam, de ezek szerint nemsokára a nagyobbik bosszancsom visitásától lesz hangos a környék. Minden bogárszerű repülő-mászó dologtól fél. Képes pánikrohamot kapni egy katicától :roll:

Kép
kangu

Először is: minden baba nagyon szép!

Zvera: mizújs veletek? Megvolt már a nagy beszélgetés?

Andus: na jól felmérgeltem magam a gyed dolgon, de hátha ránk még nem fog vonatkozni.
Na szegény, baby blues huss, el vele!

Zümis: körülmetélés: én sem

Zsu: praxis :twisted: , végül hova mentek?

Kockásfülű nyúl :lol:

Nicko: biztos szép helyen laksz. Jó csendes lehet.

Gjéti: majd szólj, h mikor kell drukkolni!

Millye: még jó, h nem lett nagyobb baj!

Kangu: jobbulást nektek! Igen, már nálunk is kezdenek repkedni a darazsak és egész apró fekete bogarak nagy csapatban.

Julcsi: köszi a zenéket!

Ladmon: mizújs súly és tejügyben?

Hétvégén nálunk se nagyon volt napközbeni alvás. Ma viszont már nem volt gond, így végre megkezdhettem a tavaszi nagytakarítást :D .
kreiszi

Sziasztok.
Köszi mindenkinek a bíztatást.
Este, mikor hazajött a párom, átmentünk a Decatlonba, Szávának vettünk pár dolgot, usziba fognak járni csütörtöktől a sulival.
Nagyon jó volt végre kimozdulni, párom ott maradt Zétivel a kocsival, mert ahogy beindult a kocsi, rögtön elaludt a törpe, mi meg Szávával végre vásárolgattunk egy kicsit :lol:

Ahogy olvaslak titeket az órákig tartó ordításokkal, kezdek rájönni, hogy nekem végül is szerencsém van Zétivel.
Igaz, hogy nagyon nehezen megy nála az alvás, és nyűglődik sokat, de ő sosem sír 2-3 percnél tovább.
Feleszem a nyakamba ha sír, hozzányomom az arcom, és halkan duruzsolok neki, ettől mindig abbahagyja a sírást.
Kivéve, ha éhes, na akkor iszonyúan meg van sértődve, hogyha azonnal nem kap cicit. :lol:

Kangu, pont gondoltam ma rátok egy csomüt, hoyg azóta nem jelentkeztél, mióta írtad, hogy mentek dokihoz.
Hunor is csodaszép kisfiú!!! Jó, hogy gyógyultok, és nincs komolyabb baj.

Én is félek, hogy Száva nehogy hazahozzon valamit a suliból, de szerencsére november eleje óta, mióta megkapta az influenza elleni oltást, egyetlen napot sem hiányzott a suliból, nem volt beteg.
Ez nagy szó, mert eddig minden évben egy csomószor volt beteg így télen. Sőt szeptemberben és októberben is hiányzott. Szerintem nagyon jó az influenza elleni oltás, mert megvéádte más nyavalyáktól is.

Millye, jó,hogy a férjed rohant a kálciummal!
Gjéti, örülök, hogy javul szépen a lábad!
Hugic, gratula az altatáshoz!!! Nekünk is van kockásfülü nyulunk, igaz Száváé.

Zsu, tök bosszantó, hogy feleslegesen mentetek a szűrésre, ennyi eszük van.... Mi csak május 6-ra és május 20-ra kaptunk időpontot ide a kistarcsai kórházba.

Julcsi, köszi a zenéket!
Be kell valljam, én nem szoktatom rá Zétit, hogy zenével aludjon. Szávával ez volt, és a mai napig ne tud elaludni, ha nem szól a zene, és volt ebből pár kellemetlen esténk, pl. mikor eluutaztunk, és nem vittünk zenét, vagy nem volt a szobában cd lejátszó... Iszonyú ordítást csapott, nem tudott elaludni.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Lányok, nem használjátok a skype-t?
Létrehozhatnánk egy csoportot, akinek van (akinek meg nincs, 5 perc alatt felrakhatja :lol: )
szóval ha csinálnánk egy közös csoportot, akkor bármikor online cseveghetnénk, azokkal akik éppen fent vannak, mert mondjuk a babó lóg az egyik kezükben, és nem tudnak mást csinálni, mint netezni :lol: :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

andus: jó ötlet.

zsu:
hát igen, ezt kéne drága férjemmel. Egybéként is kicsit elszomorít, hogy ő évek óta szeretett volna kisbabát, most itt van és még nem tud vele mit kezdeni. Pedig napról napra változik, hálás ha beszélsz hozzá énekelsz neki, mosolyog, próbál válaszolni, egyszóval már lehet azért vele kommunikálni. Na nem kesergek.

Kangu: ide Hunort Fügének!!! Nagyon helyes kissrác.

millye: na a a tegnap este: 8-kor fürcsi, szegény kiscsaj megszokta idáig hogy fürcsi után egyből kaja és nagyon ideges volt - de kaja után voltunk kb. 2 órával - szóval játék a játszin és elszunnyadt, felkelt magától 9 körül akkor rotyi szék és mosolygott, jó kedve volt, Amikor kezdett nyügi lenni 10 körül kaja, 11-re aludt. Férjem éjjel ment riasztása 4-kor én is felébredtem, Füge vakarékolt, átmentem megigazítottam, férjem is amikor hazajött. Para benne volt hogy ennyi volt az alvásunk, DE NEM nyomta 6.30-ig., kaja és megint szunya. Bocsi kicsit hosszú lett a rövid összefoglaló. Teljesen oké vagy a csípés után?

Ladmon, bjuti??????????????merre?????

Kép
budabo

AMY: a suttogót olvastad? ha esetleg nem próbáld megszerezni, hátha találsz benne hasznos dolgokat. Annyit írtak itt róla a csajok hogy én is elkezdtem olvasni. Nekem tetszik és találok benne hasznos dolgokat -pl.gyermekem jelzései, mozdulatai, sírásai -.

Kép
budabo

Fej emelgetés:
Mivel nálunk Petra annyira lusta hogy csak akkor képes csinálni ha van kedve,igy apa kitalálta azt hogy az ölébe veszi (hason),álla alat nincs semmi csak apa keze...és igy Petra "kényszerböl"tartja a fejét,mert azt hiszi nincs ott semmi,pedig ott van apa keze.Igaz igy is megunta kb 10perc után,de legalább gyakoroltuk :wink:
Lehet igy drasztikusnak hangzik,de nem az.
Cumi:
Mikor hasra lerakom én adok neki nyugi cumit..és szépen álomba szenderül,persze ott álok fölötte,és mihelyt láttom hogy ellazult és alszik a cumit már ki is vettem óvatosan a szájából.Igy szépen alszik 1,5órát hason...útána felkell..körbenéz és kétségbeesett sírással jelzi hogy"Úr isten hason vagyok"
Panna:
5útán nem eszel?De jó neked...igaz régen én is ezt csináltam meg meg terheségem elején kezdtem kigyógyulni a túlzott soványságból...
Párom fél hogy megint vissza esünk úgyan abba a cipőbe,de remélem nem.
Andus70:
Öntsd ki a szíved...ne tartsd bent...sokat segít...itt vagyunk és meghalgatunk.Számithatsz ránk! :P
Nicko:
Édes nagyon a kicsi Andre.
Nagyon super helyen lakhatok...inkább a szarvasok és az erdő széle...mint a kipufogo füst,a zajok a hülye autópálya(úgyanis minket totál az vesz körül)
Nagyon irigyelek....biztos csodás lehet...és föleg télen a havas hegyek....jaj..de szép is az... :oops:
Amugy meg nem hinném hogy "fej "ügyileg gondba lennél,hisz kismaminak is csini voltál....mért pont most fordulna meg a helyzet...
millye:
Ejnye-bejnye....tessék csak beszerezni azt a kalciumot...
Én csak félek a méhektöl...de nagyon...gyerek koromba megpiszkáltam egy méhkast... :shock: fantáziátokra bizom hogy hogy néztem ki... :shock:
Kangu:
Sok-sok gyógy puszit küldök Hunornak!!!! :D És nagyon gyönyörü a kisherceg!!!
Stelly
köszi az ötletet!
Julcsi 79:
Minden ötletet szivesen várok...2napja szenvedek az www.extra .hu-val...nem enged be :twisted: Mérges vagyok...föleg hogy megigértem felteszem nektek a tornákat....erre tessék... :twisted:
Zsu83:Kora reggel mérgesen inditani a napot....nem jó....nagyon dühitő...
Apa:Nálunk egyre szerelmesebb a lányába..eddig félt töle egy kicsit mert "nyeklet -nyaklot "de mostmár jól tartja magát a Petra, igy apa is bátrabb.Sőt nagyon sokat segít...ha itthon van szinte ö van a kicsivel...Úgye ö napközbe dolgozik...igy csak este fele látja..
De miótta Petra már mosolyog gögicsél...igy apa is egyre vidámabb és magabiztosabb...esténként táncolnak,énekelnek,mondokáznak...én meg csak ámulok és bámulok mit müvelnek ök ketten...a szívemet mindig nagy melegség tölti el mikor láttom a kicsi lányunk is mennyire élvezi hogy apukája igy bohóckodik neki.
Becenév:
Nálunk a "kis tejes"ragadt rá....igy szinte az egész család igy hívja :P ha nagyon rossz,és ha nem birom pl felöltöztetni mert csak rugkapál...akkor Lillian...
Gyerköcömel nem tudom hogy lesz játék...nálunk cici után elalszik...evés után meg nem akarom egyből tornáztatni mert akkor kijön a "róka rudi"...
Na befejezem a regény irásomat....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.04.01 08:15-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Szép jó reggelt!

Kangu: Nagyon szép Hunor baba! :lol:

Andus, Kreiszi: Az a legbosszantóbb az egészbe, hogy fel volt írva nekik a telefonszámom, és a Bence neve mellé állítólag odaírta az új recepciós kérdőjellel hogy csípőszűrés! Nem igaz, hogy nem vette senki észre, és nem voltak képesek felhívni, hogy náluk ilyen nincs! :twisted:
Végül a Biovital egészségközpontba szereztem jövőhét keddre időpontot! A Mammut 2-be van az 5. emeleten!

Andus, örülök, hogy ki tudtál végre mozdulni! :lol:
Nagyon jó ötlet a skype! :lol:

Bogi, lehet hogy a férjednek több idő kell, hogy belejöjjön az Apa szerepbe!
zsu83

Zsancy, tök jó hogy a férjed is ilyen lelkes Apuka! :lol:
zsu83

Zsu83, Budabo, Kreiszi, Andus70, Kangu: Köszönöm már jobban vagyok! Mindenesetre jó tanulópénz volt, hogy mindig legyen itthon kalcium... mert lehetett volna nagyobb baj is. Egyébként még mindig be van dagadva és piros a térdem és a combom is Tegnap estére már a csípés helyén genny volt :oops:

Kangu: Hunor is nagyon szép baba! :wink: Sajnos van már darázs...a férjem szerint azért nem lett nagyobb baj mert még le vannak dermedve... a fullánkját sem hagyta bennem "csak" többször belém szúrta :oops: Amikor hozta a férjem a kalciumot akkor vettük észre, hogy a konyhaablakon kívül mászik még egy :oops:

Kreiszi: Ne is említsd a tavaszi nagytakarítást... az ablakokat 2 het már megpucoltam, de még annyi minden van... tavaly ilyenkor már fel volt díszítve a ház mert vártuk a "nyuszit" :lol:

Andus70: Örülök, hogy sikerült egy kicsit kimozdulnotok! :wink: a skype jó ötlet! :lol:

Budabo: Örülök, hogy jól telt az estétek! Nálunk 10 órakor apa játszott vele és elaludt majd betettem a kiságyba és elindultam fürdeni... hallom, hogy mocorog... na mondom nem tudok még fürdeni menni mert ma is 11 ig kukorékolni fog... de csak nézelődött a kiságyban... és fél 11-kor elaludt :lol: ilyen még nem volt, hogy egyedül elaludjon a kiságyban... úgy örültem neki :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsancy: Basszus szegény... egy méhkasnyi darázs? Ha engem egy megcsíp már akkor gond van... még szerencse, hogy te nem vagy allergiás a darázscsípésre... Ha engem ennyi megcsípett volna és van itthon kalcium el sem jutottam volna a kalciumig már meghalok :oops:
Milyen szuper, hogy a te férjed is így besegít :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: egy a jó manó miatt van, nálunk is ezt figyelem pár napja hogy magát altaja. Nagyon tetszik, remélem fog működni.

zsu:
nagyon bízom benne, mert néha nagyon felmérgel, de ha próbálom neki mondani, mindig megkapom hogy nekem ez a dolgom, csak a gyerek, bezzeg ő egész nap dolgozik, én meg vakarom itthon. Persze félig viccesen mondja...Ma is mondtam kérek 45 percet hogy a hálóban ejtőzzek egy kicsit, erre bejön hogy mocorog a baba, mondom vedd ki, tedd tisztába és foglalkozz vele. Kérdőjel megjelent az arcán :shock:

Kép
budabo

Sziasztok!

Nálunk ma megy a nyűglődés, éjjel két óránként keltünk, 3-5-ig műsor volt nyakig kakilással, bukással, csuklással, most meg hiszti, nem alvás... Jó, most éppen alszik, kézben nagy nehezen elaludt, letettem, nem tudom, meddig bírja.

Andus! Nekünk is bejönnek a nagylányos vásárlós programok, szerencsére apa is biztat, hogy menjünk, Natasa is elfogadja tőle a cumisüveget. Muszáj kimozdulni, különben megőrül az ember. Mi ma doktor nénihez megyünk, nincs éppen a szomszédban, de a 20 fokra való tekintettel úgy döntöttem, nem autóval indulunk, hanem babakocsival. Kicsit a hazaúttól félek, mert ha a rendelőben nagyon felébred, lehet, hogy nem fog tetszeni a kocsikázás...

Kangu! Remélem, már jobban vagytok, iszonyú, ha beteg a gyerek, hát még ha ilyen picike... A forgás nálunk még fel sem vetődik. :shock: Tamara mindent borzasztó korán csinált, de az is igaz, hogy egy kilóval volt ilyenkor kevesebb a húgánál!

Kép
mist

Budabo: Ez olyan jó!!! :lol: :lol: :lol: eddig cicin aludt el az esetek többségében... :lol: Tegnap úgy aludt el, hogy a pici lábát kitette a rácson:

Kép

Nálam is ezerrel beindult a mosolyvadászat ezért fényképezőgéppel rohangálok egész nap, hogy sikerüljön elcsípnem egy egy mosolyt... :lol: teszek fel róla képet:

Szerény mosoly:

Kép

Kacagás:

Kép

Bocsi, hogy foglalom a helyet... :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: