sissi
melyik piacra mentek?zöldségesre vagy kínaira?
én annyira szeretem a piacokat
Nika! Van egy hűtő- és mosógép szerelő ismerősünk, aki kiokosított a múltkor, pont mosógép ügyben!
-A mai gyártók nem készítenek hosszú életű gépeket, hiszen az nem érné meg nekik, ha mindenki 10-20 évre vásáról.kivételt képeznek ez alól a 120-150.000-forinttól kezdődő árfekvés.
jelenleg egy gép kímélés mellet 5 év alatt rmlik el először. aztán meg csak jönnek a gondok, ha már egyszer probléma volt vele.
-ezért szerinte sokszor jobban jár az ember ha vesz egy használt energomat márkájú gépet, mint eg y újat.
-a leg energia takarékosabb (A), gépek annyira kevés vizet használnak fel, hogy azt egy teljes adag ruha beszívja, így kevesebb ruhát rakunk bele, vagy több mosóport és öblítőt. és már nem is takarékos
-minnél többet tud a gép ,annál nagyobb az esélye hogy elromlik, hioszen sokkal több a lehetőség a meghibásodásra
több a hiba lhetőség.
ezért ne vegyünk olyan gépet amin egy rakás olyan program van amit ugysem fogunk használni, viszont mint hiba lehetőség , ott van
-rákérdeztem mégis melyik márkát ne!? azt mondta a wirlpool-al és az indezittel vigyázni kell, de attól még vannak köztük is jók!
na bocsi, de hátha hasznát veszitek