A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

MODROOKA:
Még 1 hét és jöhet a 2 csíkos teszt! Nagyon drukkolok neked!!!
Melyik terhestesztet fogod megcsinálni? Én itt tudtam meg utólag, hogy mindegyiknek más az érzékenységi szintje...

MICIONA:
Te is tanár vagy? :)
És miért nem tudod elképzelni, hogy tanítani fogsz? (persze, csak ha nem titok...)

CSOMEE:
Kitti jobban van?
Egyébként ő Apánknál született?

ERCSIKATI:
Jaj, az a 0 véletlenül került az 1-es mögé! :lol:
Természetesen elsején fogok érted szorítani!!!

SZIMBA:
Még mindig nagyon drukkolok nektek, olyan jó lenne jó híreket tudni rólatok!
s.mónika

Sziasztok!

Ercsikati: Köszönöm, Kitti nevében is! Katonaproblémák és magas prolaktin miatt kell (kellett) a lombik. Sajnos egyértelműen megmondták, hogy spontán teljesen esélytelen. Ahogy írtam, már januárban belevágtunk, mert nem akartunk nagy korkülönbséget és ki tudja, hogy mikor sikerül. Úgyhogy márc.31-én 8.15-re megyek apánkhoz és megbeszéljük, hogy az áprilisi kezdés mehet-e. Már nagyon várom! :lol:

Gmelcsi1: Ne izgulj, teljesen normális, hogy nem érzel semmit. Nekem is csak hányingerem volt az első 12-13 hétben. Egyébként semmi. Bár én a 15. hétig fekvésre voltam ítélve.

Ági28: Igen, tudom hol lakhatsz. Akkor legközelebb, ha látlak mindenképpen odamegyek. :D

Rencsi79: Szerintem jól döntöttél, én is így tettem volna. Akkor, mikor Kitti fogant, nekem is össze-vissza méretűek voltak a tüszők. Apánk folyamatosan le akarta állítani. Én nem engedtem. Azt mondta, hogy csak 3 tüsző lesz jó. Erre a leszíváskor 7 db-ot szívott le és 5 teljesen jó lett. Ebből lett Kitti. :lol: :lol:

Szimba: Beindultak az embrikék? Nagyon drukkolok még mindig!

S.mónika: Köszönöm, jobban vagyunk. De a köhögés még nem múlt el. Ti jól vagytok? Én nem maradtam apánknál csak a 25. hétig. Nekem messze volt a János kh. és így a Bajcsyban szültem. Meg hát be kell vallanom, a 25. héten már több, mint 10 kg. volt rajtam és a kórházzal fenyegetett . A végén +23 kg-nál álltam meg, de a szülés után 15 le is ment rögtön. (Iszonyatosan vizesedtem. Családi örökség.)

Modrooka: Már várjuk ám a 2 csíkos tesztet! :lol: :lol: :lol:

Bocsi, egy kicsit hosszúra sikeredett!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

köszi Csomme! ha meg mégsem döntöttem jól, akkor együtt kezdjük újra áprilisban! :D

Melánia, hányra mész hétfő délután?

s.monika:
nálunk is az egész családban jellemző a vizesedés és min. 20 kg szedtek fel a csajok, azért én majd megpróbálok küzdeni a "gének" ellen, hogy Apánknál szülhessek!Bárcsak már ott tartnánk :D
rencsi79

Sziasztok!

Hát ma nemigazán jól kezdődött a napom:-/ Hajnalban arra ébredtem, hogy fáj a pocim:-/ Tegnap meg már nagyon érzékenyek voltak a cicijeim. Mikor reggel felébredtem, rájöttem, hogy ETután 14 nappal vagyok, így ha nem lennék állapotos, ma kéne hogy megjöjjön...de eddig még semmi csak pocifájás, és cicifeszülés..és még egy hét....

Szimba, azért életjelet adjatok magatokról....

Csomee, üdv:-)

S.mónika,
gondoltam bemegyek a legközelebbi gyógyszertárba és a készleten lévőröl a legérzékenyebbet kérem...legalább kettőt:-)))

rencsi,
akkor most szigorú pihenés van! Szorítok, hogy a nagy is kibírja hétfőig!!!

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Csomee kinél szültél a Bajcsiban?? Várom is, hogy leszólíts!:-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági28: Dr. Kálmán Sándornál. Te is a Bajcsyban szültél? Ha igen, kinél?
Mindenképp odamegyek hozzád! :lol:

Modrooka: Akkor ez már pozitív jel, hogy nem jött meg. Én biztosan teszteltem volna már. :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Köszi Modrooka nagyon aranyos vagy,
bár egyre kevesebb az esély :cry: , mert szurkál a hasam és 37 a hőm.... :cry: :cry:

Tényleg hős vagy, én nem bírnám ki tesztelés nélkül....
rencsi79

Köszi Móni, kicsit megynugtattál, bár mindig ezt csinálom ha közeleg az uh.

Csomee, és mit mondtál neki a 25.hétnél, miért váltasz?
Nem haragudott meg?
Valahogy nálam is elképzelhetetlen, hogy 10kg-nál megálljak. :oops:

Rencsi, és ilyenkor mi van, hogyan tovább. Lehet valami hormon nyomja fel a hődet. Ne idegeskedj, feküdj.

Modrooka, megy a drukk folyamatosan. Szerintem várd meg a 7 napot a teszteléssel.

Kép
gmelcsi1

gmelcsi,
közeleg a tüszőérésem azért megy fel a hőm, csak az a kérdés, hogy holnap holnapután vagy esetleg kibírja hétfőig az óriásbébi, hogy ne pukkanjon ki. Ha eldurran akkor a következő vörösöknél csapó 2....vissza a kályhához :cry:

Ne izgulj az uh miatt, az az icipici babó ott van és szépen növekszik októberig!!! :D
rencsi79

gmelcsi1, azt mondtam neki, hogy messze van a János Kh, és anyagilag sem vagyunk eleresztve (szülésre gondolok), de az igazság az, hogy nem akartam kórházba feküdni a hátralévő időt. Egyáltalán nem haragudott. Mondtam neki, hogy a következő babáért is hozzá megyünk. És lám így is van! :lol: :lol: :lol:

Rencsi, ne mérd a hődet, mert a szurik hatása benned van. A hasszurkálás pedig nekem az egész ciklus alatt megvolt. (A stimu 3. napjától a pozitív tesztig.) Pihenj sokat. Nálam is most ez volt, hogy vagy kibírják a hétvégét a tüszők, vagy nem. Én pedig gyereket emelgettem, tettem-vettem és mégis megmaradtak. Úgyhogy nyugodj meg, az idegeskedés nem tesz jót.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee én nem szülhettem a Bajcsiban, mert hármasikreket csak nagyon kevés korházban vállalnak. Mert kell, hogy koraszülött intenzív legyen. Én a SOTE1-en szültem, és a bennfekvés miatt örülök is neki. De a Bajcsiban van a nődokim a Szécsényi István.

Na most megyek, mert kiabál a bébi!

Puszi jó hétvégét!

Ági28

igyekszem megnyugodni, köszi szépen csomee!:) könnyebb lenne, ha nem kéne feküdnöm, mert így csak ezen gondolkodok...
Férjecske azt mondta,hogy ez az edzés az ET után fekvésre, mert akkor nem csak 2,5 nap lesz :D igaza van!

Gmelcsi,
hogy megy Apánknál a terhesgondozás? Mennyit kell fizetni pl egy uh-ért?
rencsi79

Üdv. mindenkinek!
Megjöttünk. A helyzet valamelyest javult, de az esélyeink összességében még mindig nem túl jók. A tegnapi összeomlást az jelentette, hogy az 5, 10-es minőségű petesejtből csak 1(!!!) termékenyült meg és kezdett el osztódni szabályosan. (Kettő szabálytalanul termékenyült meg, kettő meg nem csinált semmit.) Tegnap reggel Kálmán megszúrta az addig továbbérlelt hatodikat, ami miatt a helyzet egy kicsit jobb, hiszen szabályosan megtermékenyült, bár osztódni eddig még nem volt ideje. Ez megint azt jelenti, hogy két, különböző korú embriónk van, ami statisztikailag kedvezőbb, mint mondjuk 2 db, 2 vagy 3 napos, viszont azonos korú. Ezt a kicsit is visszakértük, de mivel még nem osztódott, így ennél az AHA szóba se jöhetett. A beülti előtti konzultáción a sikongató lábrázást hozta ránk Dévisz, amikor elmondta, hogy az osztódott embrió még csak 2 sejtes, ami 2 nap után kevésnek tűnik. Ő mondta, hogy jól néz ki és semmi ok nincs arra, hogy kidobják, így azt AHA-val kértük vissza. A beültin mondta Kálmán, hogy közben ez az embrike 5 sejtes lett, ami roppant megnyugtató volt, hiszen ez annyit jelent, hogy minden kétséget kizáróan "működik". További újdonságként kértük Déviszt, hogy UH vezérelt, merev katéteres beülti legyen, mert ezzel elvileg könnyebb célozni, mint a hagyományos, hajlékony verzióval, bár fájhat, mivel fémből van. Szerencsére semmivel sem bizonyult kellemetlenebbnek, mint a hajlékony, bár lehet, hogy ez csak annak köszönhető, hogy Dévisznek arany keze van. 8)
Most nincs más dolgunk, mint reménykedni, de azért nem szállunk el teljesen. Tegnap óta azon törtük a fejünket, hogy minek köszönhetően lett ilyen zsenge a megtermékenyülési arány, de most van újabb dilemma. Kikértük a két, legutóbbi "seregszemle" eredményét és már semmit sem értünk. Az összlétszám két éve 300 ezer volt, tavaly tavasszal 32 millió, most januárban (5 napi "toborzás" után) 5 millió, szerdán meg (3 nap után) csaknem 70 millió. :shock: Amikor kevés katona van, a minőség (főleg a morfológia) egész tűrhető, amikor meg sok van, egyértelműen rossz. Hihetetlen és érthetetlen ez a hullámzás, bár a tendencia bíztató. Lehet, hogy van értelme annak a több kilónyi vitaminnak, amivel mérgezem magam? :roll:

Rencsi! Aranyos vagy, hogy reggel hiányoltál minket, de eléggé kicsi annak az esélye, hogy a stimusok és a beültisek összefussanak, mivel az ET ritkán kezdődik 11 óra előtt. Hát, a Ti helyzetetek sem egyszerű. Remélem, jól döntöttetek és lesz legalább 3 szép petike. 8) Úgy tűnik, ez a fránya méretkülönbség sokakat érint. Én speciel a Cetrotide mellett döntöttem volna, de sosem lehet tudni, hogy kinél mi a jó. Mi sosem tapasztaltuk, hogy ez a szuri visszafogná a tüszőket a növekedésben, azt viszont igen, hogy még 30 mm-esen is megakadályozza a kiugró tüsző szétpukkanását. Tudod, hogy mennyi az ösztradiol? Mennyire tart a Doki a hiperstimutól?

P.s.: Köszönjük, hogy szorítottatok nekünk. 8)
szimba

Sziasztok!
Szimba, örülök, hogy azért nem lett sikertelen ez a próbálkozás. 2 petike is nagyon jó, reméljük, hogy legalább az egyikük szépen megtalálja a helyét. Továbbra is nagyon drukkolok!!!

Kata,
Hogy vagy, izgulsz már?

Comee,
Nagyon helyes a kislányod, olyan jó, hogy már egy pozitív élménnyel a hátad mögött jössz a 2. babáért.

Modrooka,
A hasfájás, mellfeszülés terhességi tünet is, úgyhogy ne izgulj. Csak pihenj és egyél sok húst, igyál sok folyadékot. Elhiszem, hogy nehéz lehet még egy hetet várni, de nagyon megéri. Koncentrálj inlább erősen a jövő heti pozitív tesztre, képzeld lelki szemeid elé :)

Velem nincs semmi különös, hihetetlen, hogy 2 hét múlva már meg jönnek is a vörösök, és kezdődik a stimu az első inszememre :) Olyan hihetetlen, eddig olyan távolinak tűnt, de nagyon gyorsan elment az idő :) Talán nyáron még pocakom is lehet :)

rencsi,
Neked is nagyon drukkolok, hogy hétfőn is ott legyenek még pukkanásmentesen! :)
vjulcsi

Szimba,
látod, annyian szorítottunk nektek,hogy csak beindult valami a kicsikénél is. És végül ebből a kicsiből lesz a legstrapabíróbb majd meglátod!!! :D
70 milliós volt a leleted, ez nagyon durva, hogy mennyire hullámzik, de csodálatos az emelkedés! Milyen vitaminokat szedsz?
Nem tudtam, hogy a ET-sek hányra jönnek, azt hittem ők is reggel...de szerencsére nem :D

Igazból én totál biztonsági játékos vagyok, nem értem mi ütött belém.... Dévisz is meglepődött, de úgy láttam tetszett neki a "bátorságunk". Reméljünk bátorság volt és nem őrültség.
Azért gondoltam, hogy nem kérek, mert nekem általában 30-35 napos a ciklusom (kivétel az előző) és még csak a 9. napon vagyok.
Annyira mondta , hogy a 3 az elég kevés, hogy arra gondoltam, hogy mi van, ha egy sem indul osztódásnak. A többiek meg annyira picik még, hogy azt mondta, hogy vszínű elég esélytelen, hogy megnőnek a Cetrotide mellett...
Nem volt még vérvizsgálat, mert csak holnap kell mennem. Ezen mondjuk meglepődtem, hogy nekem miért nem kellett eddig!?
Nagyon tartott a hiperstimutól, ez többször is elmondta, hogy a szerdai verziónál nagyon esélyes…..
De megdicsért a sok hús miatt! :D
rencsi79

Sziasztok!

Szimbáék,
most aztán már ne ijesztgessetek minket! Jó híreket szeretnénk hallani!
Szimbáné írtam pü-t Neked.
Szimba most vissza nézem a régi hozzászólásaidat, bár én is tömöm az embert minden féle vitaminnal, de ez szuper eredmény.
Lehet, hogy a mennyiség javulása van előbb, aztán javul a minőség is, de ugye a nagyobb mennyiségnél a jók aránya is nagyobb nem csak a hibásaké.

Rencsi,
Jó sok izgalom van most nálatok is. Először nem jött meg, most meg sietnek a petik. Akárhogy is alakul, ne gondolj arra, hogy nem így kellett volna dönteni. De mit is beszélek nem lesz itt semmi gond!!

Ági,
feltétlenül szólj, ha tudod mikor lesz az adás. Benne lesznek a babák is ugye??
miciona

Mónika,
8 éve nem tanítok, most a baba jöveteléig már nem is szeretnék más munkahelyet, nem hiszem, hogy ilyen hosszú kihagyás után még vissza mernék menni.

Csomme,
A barátnőm is a Bajcsiban szült, azt nem tudom ki volt a dokija, de a szülés nem volt nagy élmény nála.
Nekem az első munkahelyem volt a Pataki mögött a Bánya utcai Iskolában. Egy éves szerződés. Előtte hosszú sport multtal soha nem volt balesetem, aztán ott egy kosár edzésen szana-szét szakadt a térdem. Na így kezdődött a tanári pályfutásom Kőbányán:)
miciona

Sziasztok!

Julcsi!
Picit izgulok már, de szerintem ez természetes! :) Egyébként én is ugyan így vagyok vele, mint Te. Éppen néztem a naptárat, és rájöttem, hogy jövő 7en átjárhatósági, aztán rá egy hétre Húsvét, aztán már meg is jön, és kezdődik nálam is! Valami! :roll: Hogy még mi azt nem tudjuk, de ennél már csak jobb jöhet! :lol: Mert hát ugye fő a pozitív gondolkodás! :lol:

Melcsi!
Már várom a talit! Amióta kismama vagy ráálltál már a mérlegre? Mennyi kilót szedtél fel? Amikor mondtad Apánknak, hogy nála szeretnél szülni hogyan reagált?

Szimba!
Én nagyon-nagyon szorítok Nektek! +++++++++++++++++++
Remélem minden rendben lesz a Petikékkel!Csak Pozitívan! Szimbánék puszilom, és kitartást Neki! :)

Modrooka!
Te tényleg hős vagy! Klassz, hogy így bírod teszt nélkül! Nekem lehet nem menne! :) De most már bírd ki, már nincs "sok" hátra! :) A tünetek amiket írtál tényleg utalhatnak terhességre, de szerintem most ne keress magadon jeleket. Várd meg még azt a pár napot, és meglátod ott lesz az a KÉT CSÍKOS TESZT! :) Természetesen megy a Drukk Neked is! :) +++++++++++++

Rencsi!
Remélem jól döntöttetek, én izgulok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen Nálatok is! :) Ha ezt most bevállaltátok miért ne sikerülhetne, kockázat nélkül nincs eredmény, és most ti kockáztattatok, és meg is lesz az Eredménye! +++++++++++ Pihenj, hiszen most nincs más dolgod! Ja dehogynem! :!: Folyamatosan nyomon követni minket, és szorítani Mindenkinek!

További szép estét! Reggel jövök az időjárás jelentéssel! :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Az idő kint fantasztikus, csak ne kéne dolgozni! :( Na mindegy! A kedvem azért töretlen! :) :D

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt mindenkinek,

Szimba, na ugye, a végére csak összeszedte magát az a kettő. Majd figyeld meg, annyira azt hitted, hogy szarul indul, hogy a végén ez lesz a nyerő. :wink:

Kata, most híztam 2kg, de abból egyet le szeretnék adni szerdáig.
Kicsit szorulásom van az elmúlt pár napban, biztos ez is közrejátszik. :oops: Izgulsz már?

Rencsi, nem akarok okoskodni, de a hő a tüszőrepedés után megy csak fel. Nem lehet, hogy a hormonok miatt magasabb? Szerintem ne mérd, már csak a tesztelés előtt, mert ha akkor is 37 körül van, akkor nyertél. :wink: Egyébként 12e a terhesgondozás az intézetben. Mikor mondtam, hogy itt maradnék, akkor azt mondta, hogy rendben. Semmi mást. Tudod, milyen visszafogott néha. :lol:

S. mónika, Te nagyon ügyes vagy, hogy csak ennyit híztál. Mennyi Apánknál egy szülés?

Modrooka, neked folyamatosan megy a drukk.

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!
Szimba: meg van a mai ösztradiol szintem, a reggeli vérvétel alapján, 1902....
Tudod vagy tudja valaki, hogy ez mit jelent?
Tegnap volt egy erős mensis görcsöm, azóta nem szurkál és nem is feszít a petefészkem, pedig elvileg kb. 15- 20 petikének kellene benne lenni...
rencsi79

Rencsi!
Majd Szimba elmagyarázza az öszt. eredményt. Én csak annyit tudok, hogy 3000 fölött hiperstimu veszély van.

Nekem egyszer pattantak el idő előtt a tüszők, ha jól emlékszem elég durva görcsölés volt... Remélem a Te görcsöd nem az volt!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Köszi Albi! :D
nem emlékszel neked mennyi volt az ösztradiol szinted, bármelyik punkció előtt?
rencsi79

Két nappal a tervezett punkció előtt az 1900 nem sok, mivel ma kaptál utoljára hormont. Nálunk ugyanebben a szakaszban volt már 2700 is és akkor még semmilyen hiperstimura utaló tünet nem volt. Amúgy egy enyhe hiperstimu nem hátrány, sőt, a végső sikernél még segíthet is. (Nálunk amúgy most 1800 volt 2 nappal a leszívás előtt.) Egy szó, mint száz, ebből már nem lehet 3000 feletti érték, úgyhogy nyugi. 8)
szimba

Szimba, végül minden úgy alakult, ahogy tervezted. Nem? Két embrike, ráadásul különböző korúak... Szívemből kívánom, hogy segítsék egymást és ügyes kisbogyók legyenek!
Puszi

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

köszi Szimba!:) a hiperstimutól nem tartok, annyi húst eszem+ napi 4 liter vizet iszom, hogy "kizárt", nem lesz és kész...... :D :D :D
A tüszőrepedés miatt érdekelt a adat, hogy 1900 mennyire sok, illetve mennyire lehet közel a pukk.
A leírt adatokból viszont kiderül, hogy ahány ciklus annyi féle hormonszint....
rencsi79

Rencsi!
Egyik előtt sem volt 3000. Sajnos pontos értéket nem tudok. :(

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Moncsi! Ha az előző ciklus elején látható, összesen 3 db tüszőhöz viszonyítunk, akkor az eredmény tűrhető, a helyzet viszont közben jelentősen javult (6 db tüsző indulásnál, végül 5 db, 10-es minőségű pete), amihez képest az elért eredmény igen csak zsenge. Korábban 1 eset kivételével mindig volt olyan, hogy egy embrike osztódni kezdett, aztán feladta. Most ez még igazán ki sem derülhetett, mert az egyetlen, megmaradt nagynak még kb. 3 napig tartania kell magát, a kicsinél meg az sem biztos, hogy egyáltalán osztódásnak indul. A körülményekhez képest (hormonális háttér) a lehető legjobb stimut sikerült összehozni, olyan eredménnyel, ami még a Dokit is meglepte és az az aggasztó, hogy ennél több tüsző és pete sosem lesz. Nekünk sosem lesz 10 petikénk, amiből bátran lehet garázdálkodni, ráadásul a rossz megtermékenyülési arány olyan problémára is utalhat, ami pláne nem tölt el megnyugvással. Gyakorlatilag szerencsével lett két embrike, enélkül meg ott állnánk, ahol a part szakad. Amikor azért kellett küzdeni, hogy több pete legyen és azok egyenletesen nőjenek, legalább tudtuk, hogy hol segíthetünk. Igaz, nem volt egy olcsó mutatvány a futógép, de megérte. Ehhez képest most ott van a bibi, ahol semmi befolyásunk nincs és ez dühítő. Én az 5 db 10-es peténél azt reméltem, hogy ebből 3 szabályosan megtermékenyül, majd ezek közül esetleg egy az örök vadászmezőkre távozik és még úgy is marad 2. Ez a kettős a kicsivel együtt ideális felhozatal lett volna, így viszont nem tudok nem arra gondolni, hogy az az egy nagy esetleg nem elég szívós. :roll: Reménykedünk, mást nem tehetünk, de - főleg hosszú távon - a helyzet nem túl rózsás.

Rencsi! Bárhogy is lesz holnap, ez a ciklus nagyon tanulságos volt. Ha nem jól alakul a dolog, akkor akár már a következő hónapban kezdhettek, ráadásul anélkül, hogy elhasználtatok volna egy, az OEP által finanszírozott alkalmat. Nálatok a sok tüsző miatt szerencsére több megoldás is szóba jöhet, de erről majd a Doki többet is elmesél, már ha szükség lesz egyáltalán egy következő stimura. Drukkolunk, hogy még meglegyen a nagy, vagy ha az már nincs is meg, a kisebbek közül legyen legalább 3 olyan, amire lehet számítani. 8)
szimba

köszi Szimba:) Érdekes a műtét miatt nem izgulok, de a tüszőrepedés miatt nagyon. :cry:
Ez annyira érthetetlen, 5 db 10es minőségű petike 70m-s hadsereg létszám és nem lett belőle min. 3 tökéletes embrió...na de mindegy majd a kicsi megmutatja, hogy kicsi a bors de erős illetve, hogy tapad mint a tapéta! :D :D :D :D
rencsi79

Sziasztok!

Elvileg most pénteken este fél 9-kor lesz az első adás. Nem tudom még a tartaLMAT, DE A LÁNY AZT MONDTA NEKEM, Hogy az első adások közt lesz majd a riport.

Ági28

Sziasztok!

Ági28: Most már emlékszem, hogy a SOTE-n szültél. Régebben írtad. Melyik gyógyszertárnál laksz? A Harmat patikánál (Harmat u. eleje)? Tudod mi lesz a műsor címe?

Rencsi79: Remélem minden rendben és már túl is vagy a leszíváson. Majd jelentkezz!

Szimba: Annyira örülök és drukkoltam, hogy legyen mit visszaültetni. És tessék….2 embrike azért ott van. Óriási drukkjaim mennek! :lol:

Miciona: Nekem semmi gondom nem volt se az orvossal, se a Bajcsyval. Igaz, hogy egyágyas szobában voltam a babával, de szerintem a közös szobák is jók voltak. Sajnálom, hogy rossz élményeid vannak Kőbányával kapcsolatban! :lol:

Modrooka: Merre vagy? Remélem jó hírekkel jössz!

Rólunk: Tökmag már meggyógyult, úgyhogy tovább rosszalkodik. Már holnap megyek Apánkhoz, hogy megbeszéljük a kezdést.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Igazábol két gyogyótár van közel hozzánk a Bellis patika, meg a Richter. A műsor címe Hőmérő lesz.

Ági28

Ági: A Bellis patikát ismerem, oda szoktunk mi is járni, ha itt a közelebbibe nem kapok meg valamit.

Gyerkőcök hogy vannak?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szerencsére nagyon jól, bár amióta a koribol hazajöttünk rászoktak a reggel 6-órás kelésre. De ma hála az új időszámításnak ez nem így volt. :-)
Épp alszanak. A kislány megint játék köüzben aludt el, így neki még kimaradt az ebéd. Megyek ki a szobába, és négykézláb állva csuklik le a feje. Olyan édes ilyenkor. :-)

Ági28

Sziasztok!
Vagyok ám én is, csak most a másik irodába való költözés miatt nem nagyon van időm, de folyamatosan visszaolvastam!

Szimbáék!
Nagyon-nagyon drukkolok még mindig! Amint van "új" hír, szeretnénk hallani! :)

Rencsi!
Szorítok, ha már jól leszel remélem írsz nekünk!

Julcsi!
Azt még nem mondtad, bár kérdeztem, hogy az átjárhatóságit ugye akkor kell majd fizetni amikor Apánkhoz megyek be már délután?!

Melcsi!
Ugye nem felejtetted el, hogy szerdán találkozunk????
És a képet ne felejtsd el! :)

Jön még valaki szerdán Apánkhoz?

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Mosolygós napot mindenkinek!
Velem semmi különös nem történt, nagyon várom a pénteket:-)))
Aztán meg a szombatot, mert végre jönnek húgomék a négyéves és a három hónapos unokahúgaimmal:-))))
kíváncsi vagyok, hogy a pici mit szól majd hozzá, mert az éjszakát még nem töltötte máshol:-)

modrooka

Viszont tegnap láttam a National Geographic-on Az élet az anyaméhben c. sorozatból az ikrek részt....hát nagyon érdekes volt, és szép. Ha valakit érdekel, akkor április 5.-én 14.00 órától ismétlik:-)

modrooka

sziasztok,
megjöttem!:) most értünk haza, elég hoszzú és fárasztó nap volt. De a lényeg 11 petikék leszívtak, ebből 6 érett a maradék 5-öt még érlelik, hátha!:) 10es és 8as minőségűek. Férjecskének nem túl jó a mintája, pár száz volt csak azt mondta Dévisz, de reméljük lesz benne olyan, aki a petikével osztódásnak indul!
Holnap kell telcsizni 9kor, hogy mi a helyzet.
Kata,
szerdán szerintem találkoznuk!:) Volt ma egy csajszi, akinek átjárhatóságia volt és végig követtem az eséményeket, nagyon "könnyű menet" volt. Kapott a popsiba egy szurit besétált majd ki és mondta, hogy már végzett is. Kérdeztem, hogy érzett-e valamit, azt mondta, semmi extrát. Aztán jót olvasgatott az ágyon és 2-kor hazament.

De azért majd fogjuk egymás kezét, jó?!!!! :D :D
rencsi79

Rencsi,
szorítok, hogy szerdán minnél több petike várjon rád. Gondolom már megbeszéltétek, hogy hányat kértek vissza, ha lesz több mi lesz a sorsuk?
Most már nem is mész dolgozni holnap ugye? Pihenj sokat! Holnapi telefon után írj egyből!

Modrooka,
mindjárt itt a péntek! Neked is megy a drukk!

Szimbáék,
progi megy most is ugye? Mi lenne, ha most kevésbé nyugissan telne Szimbáné napjai? Nem akarok hülyeséget javasolni, csak bennem nagyon bennem maradt az a lány, akinek az 5. lombikja úgy sikerült, hogy nem tartotta esélyesnek a megmaradt egy db petijét és dolgozott, nem foglalkozott vele és így jött össze. Persze ez csak egy gondolat. Nagyon szorítok!
miciona

Miciona,
köszi, aranyos vagy! :D Igazából én 3-at szeretnék, de majd meglátjuk, hogy hányan vannak. Ha sokan, akkor D+ kértünk.
Apánk nem volt túl pozitív és nem tudom miért. Így fogalmazott, ha esetleg teherbe esne..... Fura volt :cry: lehet, hogy az endometriozis miatt. Most a leszíváskor azt is meg akarta műteni, de azt mondta, nagyon tömény volt, így csak laparotómiával lehetne eltávolítani.
Már nem dolgozok. :D Szerinted a hasfájás és a vérzés nomális?
rencsi79

Helló!

Rencsi! Ez aztán a teljesítmény! :lol: Szorítok, hogy sok tehetséges petike legyen a "korrepetáltak" között is.

Nekem vérzés szinte alig volt. Apánk azt mondta a tájékoztatón, hogy 1-2 napig vérezgetés előfordulhat. Emiatt ne izgulj.
A fájdalommal kapcsolatos tapasztalataim nem mérvadóak, mert nálam volt valami fertőzéses miafene és majd megnyúvadtam miatta.
De enyhe fájdalom azt hiszem normális, főleg ha ilyen sokszor megdöfködték a petefészkeidet. (szegénykék... :cry: )
Pihenj!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Rencsi! Gratula a jó eredményhez! Hihetetlen, hogy a picik hétfőre használható méretűek lettek, de ha az utánérleltek nem is lesznek jók, a 6 db jó minőségű nagy mindenképpen bíztató a folytatást illetően. Mivel ez nektek az első lombik, csak kettőt kaphattok vissza, így mi most azért szurkolunk, hogy az a kettő pénteken, blasztó állapotban kerülhessen vissza a helyére. 8) Az elefánt tüsző megvolt még a reggeli UH-n? Volt benne pete? (A Doki szerint a kiugró tüszőkből gyakran nem sikerül leszívni semmit.) A kevés katona miatt ne aggódj! Nálunk korábban a 10-es peték jó arányban megtermékenyültek az akkoriban még szerény létszámú seregből kiválogatott katonákkal, most meg a 70 milliós sereget a hajamra kenhetem... :( Egy kis fájdalom és egy enyhe vérzés teljesen normális, emiatt se izgulj!

Miciona: akár hiszed, akár nem, ugyanezen oknál fogva eleve úgy terveztünk, hogy Szimbáné az első 6 nap után visszamegy dolgozni. További praktikákkal készülünk az ellenfél megzavarására. Például ma bevásároltam tűből és fecskendőből annyit, ami bőven elég lesz egy következő programhoz. Így biztosan nem lesz rájuk szükség. :D
szimba

"Mivel ez nektek az első lombik, csak kettőt kaphattok vissza..." :shock:

Akkor nekünk miért hagyta Apánk a múltkor, hogy őrlődjünk a 2 és a 3 között???? Ha a hármat választottuk volna, megkaptuk volna mindet...pedig nekünk is az első lombik volt. Talán az inszemek sikertelensége adta az alapot hozzá?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jó reggelt! Sziasztok!

Ma egy szép nap virradt ránk! A holnapi meg az én napom, na meg Rencsié! :)

Rencsi!
Holnap akkor tali, és ígérem fogom majd a kezedet! Az lenne jó, ha még egy szobában is lennénk! Na akkor tuti jó napom lenne, és nem lenne semmi gondom! :) Azért kicsit izgulok, és tudom éjszaka nem fogok túl sokat aludni! Ma este bepakolom a cuccaimat a táskába, aztán reggel irány! :roll: Egyébként a lány miért kapott szurit? Azt nem tudod véletlenül? Most mondhatnám, hogy szorítok neked, de úgy döntöttem, hogy inkább holnap személyesen szorítok majd. Vagyis a kezedet szorítom! :D Na jó, azért persze, hogy szorítok neked. A teljeseítmény nagyon-nagyon szuper, hogy sikerült ennyi petikét "összehoznod"? Ügyes vagy! Szorítok, hogy annyit kapj vissza, amennyit szeretnél! :)

Modrooka!
Te még tényleg nem teszteltél? Le a kalappal! Nagyon jól bírod! :) De ugye tudod, hogy már csak 3 NAP van tesztelésig???? Nagyon-nagyon szorítok Neked! ++++++++++++++

Melcsi!
Számítok ám rád is holnap! :) Fényképet hozni Nekem! :)

Szimba!
Nekem tetszik ez a taktika amit most kidolgoztál! Ha már így bevásároltál, és nem is úgy alakult ahogy kellett volna, és semmi sem olyan mint egyébként szokott lenni, Na akkor MOST fog sikerülni! +++++++++++

Miciona!
Te hogy vagy? Mikor jössz újra Apánkhoz? Mikor kezditek újra? Az esküvői szervezéssel hogy állsz?

S.Mónika!
Ti hogy vagytok? Lányod? Teljesen rendbe jött már?

Kép

KépKép
ercsikati

sziasztok,

ez olyan mint egy hullámvasút, egy fent egyszer lent ( és én utálom ezt!!!!)
Ketten maradtak....a többiek kidőltek, nem túl jó az arány :cry: Holnap reggel kell telcsiznem,hogy megvannak-e még! Azért remélem legalább egy megmarad!!!

Kata: Elküldöm priviben a számom, ha véletlenül nem egy szobában lennénk, akkor is megtaláljuk egymást! Én a bejárattal szembeni szobában leszek, mert ott voltam tegnap is és mondták a nővérkék, hogy marad az ágyam. Azt sajnos nem tudom, hogy pontosan miért kapott szurit, valami vérnyomás dologról beszéltek vagy túl alacsony vagy túl magas volt. Akkor holnap tal!

Szimba:
Aztán nehogy véletlenül mégis a hajdra kend, mert aztán úgy jársz mint Cameron Diaz a Keresd a Nőtben!!! :D :D :D
Nagyon tetszik ez a megtévesztő taktika! HAJRÁ!!!!!!!!!

Melánia,
mi vot tegnap? Hányra mentél? Mit mondott Apánk, a következőnél tudtok kezdeni, ugye?

CSomee,
Írj, ha megjöttél Apánktól!!!

Moncsi,
még emlékszem, amikor írtad, hogy mennyire rosszul voltál, szörnyű lehetett, biztos emiatt nem tudtak megtapadni a kicsikék! Na de majd a következőnél nem lesz fertőzés!!!!

Modrooka,
anyósom is látta, azt mondta, hogy fantasztikus volt! Én mindenképpen megnézem az ismétlést! Én már most tudom, hogy nem leszek olyan ügyi mint TE, én tuti tesztelni fogok! :cry:

puszi mindenkinek!!!
rencsi79

Sziasztok! Mosolygós napot!

Még mindig nem teszteltem, és nem hősködésből, hanem, mert Vass doki világosan megmondta, hogy nem érdemes, mert fals értéket fogok kapni. Szívbajt meg nem akarom magamra hozni idejekorán:-) Az előző kettőnél én sem bírtam ki, és természetesen teszteltem, és csak szarabb lett, mivel ugye egyetlen alkalommal sem volt két csíkos. Tudom, Szimba, Te azt mondtad, érdemes egy korábbi tesztet is csinálni mert akkor legalább látszik, ha valami elindult, mint Micionánál. ebben is van igazság, de csak akkor, ha nincs olyan gyogyó, ami befolyásolhatja az eredményt.

Moncsiga,
mi minden alkalommal hármat kaptunk vissza. Tehát már az elsőnél is. Fel sem merült, hogy ne mind a hármat, akik megmaradtak. Aztán már más kérdés, hogy frászban voltam, hogy mi van, ha mind a három megtapad. Lehet, hogy ez is közre játszott abban, hogy egy sem maradt velünk. Most csak kettőt szerettünk , jobban mondva szerettem volna visszakapni, de megint három versenyző maradt, ésVass doki megnyugtatott, hogy nagy valószinűséggel segítik egymást a megtapadásban, mert nekem az volt a fixa ideám, hogy ellökdösik egmyást a jó helyekről:-)))) Ok, marhaság, de a ember lánya ilyenkor már mindenbe kapaszkodik, csakhogy magyarázatra leljen:-))))

Rencsi,
ha csak egy versenyző marad, abból is lehet baba. Előfordult már itt az is, hogy egyből egy maradt, és azt a babát már boldogan ölelgetik a szülei. Ha jól emlékszem, akkor egy éves már vígan elmúlt:-)
Még valami, azon azért ne lepődj meg, ha a pihenőszékekre mutatnak majd, mikor mégy vissza beültire, mert az ágyneműd marad meg, és nem biztos, hogy az ágyad is. Viszont az a szék nagyon kényelmes:-)))

Ercsikati,
:-)))) remélem már tolod befele a három liter vizet:-))) nehogy kiszáradj holnapra!:-))))

modrooka

Én is hármakat, majd négyeket kaptam vissza. Blasztóból volt csak kettő.

Kép
albi2000

Modrooka,
melyik bogyó befolyásolhatja az eredményt? és hogyan?
rencsi79

Rencsi,
Ovitrelle szurit kaptam, ami a sárgatest képződést befolyásolja, és 10 napig fals pozitív eredményt mutathat. Mivel az utolsó szurit 22.én adtam be magamnak, így leghamarabb április 2.án tesztelhetek, azaz csütörtökön.

modrooka

Sziasztok!

Szimba és Szimbáné: Nagyon drukkolok, hogy most sikerüljön!

Rencsi: Ne aggódj, hogy mára csak kettő maradt. Abból a kettőből is lehet ikrek! Én is kettőt kaptam első alkalommal vissza. 7-ből csak ennyi maradt, de nem bánkódtam egy percet se, mert legalább volt mint visszarakni. :lol:

Modrooka: A 3. lombiknál 1/2 ovitrelle-t kaptam a 3. napon. Aztán folyamatos pozitív tesztjeim voltak a 12. napig, és utána megjött. A férjem rákérdezett Dévainál, hogy vajon a szuritól volt ennyi pozitív teszt!? Azt mondta, hogy az a fél adag 48 óra alatt kiürül. Majdnem elájultam! Én is úgy tudtam, hogy 10 nap a kiürülés. De ha eddig ilyen ügyes voltál és nem teszteltél, mostmár várd meg a csütörtököt és akkor biztos a pozitív teszt! :lol: :lol:

Ági: Örülök, hogy megismertelek! :lol:

Ercsikati: Szorítok, hogy holnap minden rendben menjen. Majd jelentkezz, ha hazaértél!

Ma jártam apánknál. Senki nem volt. 1/2 9-re értem oda és 9-kor már végeztem is. Elbeszélgettünk, mert végre nem kellett kapkodni. Nagyon jó kedve volt. Még puszit is kaptam tőle mikor eljöttem. Egyébként minden rendben. Kenetet vett, vérvételre adott beutalót és ha minden jól megy ápr.18. után indulunk. :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: