Sziasztok!
Én is vagyok ám.. zugolvasok..
Apa itthon volt velünk múlt héten, igaz tanult, én csináltam a házi feladatait..

Kirándultunk nagyokat, Egerben voltunk, megint bűnöztem, de hát ha pont ott van az a szuper turi a Dévényes néni melletti házban... nem tehetek mást..

nagyon szupi cuccok vannak. 350-950/ db.
Most a héten egyedül vagyunk Kismanómmal.. Apa vizsgázik és leellenőrzik h jól csináltam e a fel

adtokat.. Elég pocsék nélküle..
Anyósok Apósok mondjanak le!

Enyémek is.. jól kiakadtam rájuk..
Sarmon: jó h jelentkeztél! nagyon szépek a gyerekek!
Mágnes: Hihetetlen mekkora fiú már a "legkisebb "

a lányod ooolyan szép!
Andy: remélem jobban vagytok már!
Olyan jó nektek h tudtok találkozni és sétizni.. nekem sehol senki... olyan egyedül vagyok..
Ma én is pizsis napot akartam.. aztán volt kapkodás mikor hozták az ebédet...
Szülés után: miután éber állapotba pofoztak az altatás után, ( szó szerint) azonnal toltak is vissza a szobámba.. nem voltam őrzőben. Protekciós szoba volt, és nagyon odafigyeltek rám.. egy szavam nem lehetett rájuk . Sajna nekem az altatás után jó sok idő kimaradt szopizás nélkül..
Keresztelő: én meg vagyok, Apa nincs. Keresztszülők ennek ellére vagyunk, Danimat is szeretném, és nem akadály az sem h Apa nincs megkeresztelve. nem veszik mindenhol olyan szigorúan. Manapság egyre ritkább, igy sok helyen örülnek h igy döntenek a szülők, nem firtatják a részleteket.. no meg hát hülyék lennének.. mikor fizet érte az ember..
Erika: remélem lezárult az ügy az exeddel.. Apukádnak mielőbbi gyógyulást!
Gaby: nagyon sajnálom...

annyi hülye van az utakon.. Apum is tudna mesélni..
4 éve nekünk is volt egy balesetünk, igaz nem "őrült " miatt, hanem az út szakadt le... azóta mindenesetre igencsak félek autóban..
Tesz vesz: jó dolog is ám! Én már vettem sokdarabos csomit is, és elégedett voltam, bár nagyon meg kell nézni