AKIRE
LEsz mit simogatni, hatalmas hasam van, mint egy félidős terhesnek.
Tuti hogy nem reped meg előbb, úgy találták ki azt a szurit!
Köszi hogy megelőlegezted a szívecskét a tábliban, remélem Miss Bogyó nem okoz csalódást holnap!
VACAK
Hát ez nagyon király. Szép magas hcg!
A jelenség miatt ne izgulj, a másik topicban is van egy lány aki barnázgat, és szép szívhangja van a bébinek, szépen fejlődik, Ez előfordulhat és nem tudják igazán mi okozza, lehet akár a sok utrótól is egyébként.
Ne izgulj minden rendben lesz de az tényleg nem árt ha sokat pihensz.
Tényleg nem tudja valaki mikor kell majd csökkenteni az utró adagot?
Hányadik héttől? Még 6 hétig kell használni de azt tudom, hogy nem kell végig 3x3-at! Csak elfelejtettem, hogy mikor lehet csökkenteni.
COLIN
NEkem az első két inszemnél megjött utro mellett a 3. után már nem csak ha abbahagytam.
KAKTI
Én a femibion 800 - ra szavazok, de ha a gravidát választod én mellé + folsavat is vettem. Az elevitet nem bírtam, mert olyan székrekedést okozott, hogy az nem hiányzott az aranyér műtétem óta.
ZOE
Én amikor lombik kezelés alatt jártam fel pestre minden alkalommal láttam gólyákat, egyszer egy egész csapatot, de akkor már tudtam hogy ott a baba a pocakban!
TRIX
Örülök, hogy jobban vagy!
CSAJOK!
Nekem is van 8 db akciós merionalom, ha valakit érdekel írjon privit.
Adok hozzá tűket meg mindent, vannak teáim, folsav, méhpempő meg mindenféle számomra már feleslegessé vált csodaszer, szívesen odaadnám térítésmentesen a merionalhoz, cserébe egy pozitív tesztért.
HENI????
DOBOSACSA????
Rég írtatok már? Mizu???
HENI
Velem nagoyn kitolt az apeh bácsi, ha holnap nem lesz szívhangja Miss Bogyónak akkor beperelem, mert majdnem az én szívem is megállt tegnap.
Kaptam egy levelet, hogy visszatartják a lémet, mert köztartozásom van mégpedig 268ezer forint. Akármennyire is tudtam, hogy semmi ilyen tartozásom nincs akkor is kivert a víz. Felhívtam a csajt örjöngve hogy miért akarják hogy bemenjek és odacsapjak egy kurva nagyot, mire kijelentette, hogy az idei bevallásom teljesen jó DE MOST VETTÉK ÉSZRE 14 HÓNAP UTÁN, hogy a tavalyinál vizsont egy sort rossz helyre írtam és így tartozást mutat a gépük ,ha kijavítom és beküldöm akkor utalják a pénzt, persze gondolom megint várnak vele hónapokat, sztem már nem tudják mit találjanak ki hogy bent tartsák a pénzeinket! Úgy utálom ezt az országot már hogy ha lenne rá lehetőségem úgy kihúznék innen mint a vadlibák, hogy Bogyónak ne ilyen szemét helyre kelljen születnie. Most már egy évig akarják adni a gyedet? Mit képzelnek?
Nemhogy segítenénke még belénkrúgnak egyet?
Most viszont megyek készülődni mert megyek anyucimhoz, és majd tőlük megyek holnap a BMC-be!
Szép napot mindenkinek!!!!