Sziasztok!
Életjel
Bocsi, de csak az utolsó pár oldalt futottam át.
Először is
Fleur, hatalmas gratula, sok boldogságot a Pocaklakóhoz!!! :D
Nagyon szupik a talin készült képek! Eszméletlen sokat nőtt, változott minden gyerkőc! Lotti pedig egy gyönyörűség
Mi megvagyunk, most már talán sikerült belerázódnom a 3+1 műszakos létbe, vagyis munka, utána rohanás haza, minél többet játszani Dorkával, majd lefektetése után háztartás és utána az éjszakai műszak (itt mikor mi, mindenkinek a fantáziájára bízom

Bár tegnap éjjel sajnos épp lázas Dorkához való virrasztás volt éjjel

)
Dorka múlt héten megkapta a 18 hós oltást, aznap lázas is lett. Ja egyébként 83cm és 12 kg, kis vasgyúró
Péntek-szombat csak enyhe hőemelkedése volt, de tegnap már masszívan lázas volt d.u., éjjel, és ma is. Elvittük ma d.u. dokinőhoz, és hát sajnos torokgyulladása van, kapott antibiotikumot.
Mesi, olvastam, hogy Zsófi is lázas volt, jobbulást neki! Nekünk a Suppositorium antipyreticum lázcsill. kúp nagyon-nagyon bevált, kb 20 perc alatt levitte a 38,7 fokos lázát Dorkának! Esetleg próbáld ki, ha a Nurofen nem igazán hat (receptre kapható).
Dorka szerencsére jól viseli, hogy napi 6 óra munka miatt nélkülöznie kell (most már talán én is jobban viselem, mint az elején). Imád a nagyikkal lenni, két hétköznapot pedig Apával tölt. Már ha látja, hogy veszem a cipőm, szó nélkül integet és puszit dob.
Eleinte volt egy kis lelkiismeretfurdalásom, hogy miért is megyek vissza dolgozni, de szerintem most kiegyensúlyozottabb vagyok - mindenféle téren.
Most csak ennyi, mert éjjel össz-vissz 4 órát aludtam... Jók legyetek