[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Vera: ezek a tünetek megvannak nálunk is, mondjuk az étvágyán nem látszik, hogy gond lenne, de ugye ki tudja mennyit szopizik. Az tuti, hogy kiüríti mindkét cicit. Akkor én is belevágok ma. Mielőbb használ, annál jobb. Neki is és nekem is :wink:
Meg gondolom a tünetek kapcsán is általánosságban beszélnek a fogzásról, nem minden babánál egyforma.

Ó a kis örökmozgódat mindig éri valami. Hááát nem kicsit lehetsz lefáradva estére.

Panni: boldog szülinapot Olivérnek! És jobbulást a csipet csapatnak.

Kép
wruska
 
 


Panni!
Jobbulást!

Wruska!
A homeopátiás szerek azért jók, mert azt nem lehet túladagolni, csak annyi hasznosul belőlük amennyi szükséges, a többi meg ürül. Szóval csak bátran, nem lesz baj belőle.
Csabinak megvan a 3. fogacskája, ráadásul nem is ott ahol számítottam rá. És szegényemnek még legalább három nagyon útban van. Ezt azért már ő is megérzi borostyánlánc ide vagy oda. Én is kamomillázok legalább 2* egy nap, bár nekünk csak 6-os van - még a pocifájós időből maradt - abból adok neki 5-öt.

Vera!
Márknak is jobbulást! Akkor most hanyagolnunk kell a gyönyörű mosolyát? Remélem gyorsan rendbejön.

Megyek, mert felébredt kispasim.

tücsökbogár
 
 


Sziasztok

Kb 10 perce próbálkozok belépni a mozillán keresztül.Állandóan azt írja ki,hogy inaktív felhasználónév vagy jelszó.Én hülye megváltoztattam a jelszavamat.Erre ugyanazt írta ki.
Eszembe jutott,hogy megpróbálok az Exploreren keresztül,itt simán sikerült.
Szerintetek???


OLIVÉR
Kép

Panny
Jobbulást nektek!

Annus
Jó a szoba!

Vera
szegény Márk!Remélem helyre jön hamar!

Eperke
akkor remélem már jól van anyukád!
Kistesó? :lol: Izgi :wink:

Wruska
Nálunk az időjárásra Alex nagyon érzékeny volt.Zalánnál is észre lehet venni.
Fog:Alex minden fogával megszenvedett!Nagyon!
Zinábál észre sem vettük ha kijött egy foga!
Zalánnak pedig amíg sorban jöttek a fogai végig hasmenése volt.(gyakorlatilag 1,5 évig folyamatosan)Már azt hittük valamire allergiás vagy ilyesmi.
Aztán ahogy kijöttek a fogai elmúlt a hasmenés.

Zalán duma:
Tegnap a Rossmanban azt mondja:Anya itt van macska hami.Dudu vesz és ad a cicának.Hány forintba kerül?Legalább ezernyolc? :lol: :lol:

Este:Mondom az apjának,hogy megborotválkozhatna mert borostás.Erre Zalán:Ha Dudu majd nagy lesz lesz szakálla.Ki ad neki puszit?(ezt magátol kérdezte)Majd valaki! :lol:
Vendég
 

 
 

Sziasztok Lányok,

Hú Wruska, remélem mi nekünk még messze van a fogzás. Bár nyála az folyamatosan folyik, és rágja a kezét, de még nincsenek fájdalmai.

Vera,
Szegény Márk, tényleg mndig éri valami baj. De még szerencse, hogy ilyenkor mindig hamar túlteszik magukat a dolgokon.

Panny,
Sajnálom a sok betegeskedést. És Boldog Születésnapot Kívánok Olinak. Gondolom akkor az ünneplés most kicsit később lesz.

Alziza,
Aranyos dumájuk van ilyenkor. Nálunk a kis keresztlányom most lesz majd 3 évs a nyáron, ő tud haláli dolgokat mondani. Most kezdte a bölcsit, és már ott alszik. Ez egy kicsit megzavarja, és ha az anyukája megy érte akkor mindig mondja, hogy Hát Anuka visszajöttél értem??? Kellek én még neked? De jó! Te kellesz nekem.
Valamelyik nap pedig a játszótéren ezt mondta: Anuka és olyan boldog vagyok, hogy elhoztál ide. Ez fantasztikus. Álmomban sem gondoltam volna.
Hát a bölcsi tanító jellegű, az tuti. Azt hiszem ezekért a mondatokért érdemes élni.

Anyukám már jól van tényleg. És lassan az ijedtség is elmúlt. Kiderült, hogy már 3 éve komoly szív betegsége van, amit a kardiológusa nem vett észre és félrekezelte. Ha 3 évvel ezelőtt észrevesz, akkor nem jutott volna el idáig, nem lett volna rosszabbul. Még jó, hogy jár orvoshoz, nem? Nagy szerencséje volt, hogy nem kapott infarktust. De most mar minden rendben lesz.

Képeket majd teszek fel, ha megjavul a fényképezőnk. Talán holnap.
Petra már nagy lány. Majdnem 6 kg, szerintem 65 cm husszú, a védőnő szerint 60 cm, ami azért érdekes, mert már a 62-es rugikat kinőtte. Nagyon tündér, mint minden kisbaba. Sokat beszélget, bár a gőgicsélése inkább a delfinek énekére vagy a szekrény nyikorgására hasonlít. Valahogy most ez tetszik neki. Vesz egy nagy levegőt, és addig amíg a szusz tart, addig nyekereg. Néha már bele is vörösödik és úgy kell rászólni, hogy vegyen levegőt.
Imád aludni, még mindig végig aluda az éjszakát. Szóval még mindig jól viselkedik.

Most megyek etetni, aztán vasalni :x
Mikor lesz már jó idő????

Kép
eperke25
 
 


Még egy kérdés.
Nem tudtok valami jó szert hajhullás ellen? Mert szörnyen hullik a hajam. Nem tudom, hogy a tavasz miatt e vagy csak a terhesség utáni időszak miatt.

Ja, tényleg kistesó. Ma megyek veszek tesztet. Lehet csúnya dolog, de én még nem vágyom következő gyerekre. Kíváncsi leszek mi lesz. Pedig nagyon vigyázunk minden együtt létnél.

Kép
eperke25
 
 


Eperke: hajhullás. Nekem is mostanában kezdett el hullani. Rendeződnek vissza a hormonok és hát ilyenkor kihullik, ami a terhesség alatt bent maradt. Szerintem ki kell várni, míg kihullik, aminek ki kell és aztán jöhetnek a vitaminok, ha még szükségét látod.
Kistesó. Hát nem csodálkozok rajta, hogy így érzel. Egyik kicsi, másik pici, egyáltalán nem lenne könnyű a helyzet. Bár ha Petra ilyen jó kislány, akkor lehet gyerekjáték lenne :wink:
Szopiztok még? Mikor kezditek el a gyümiket, hogy tervezed? Elmesélhetnéd, akár priviben is, hogy milyen a napirendetek. Felkelés, alvások, szopizások, séta, fürdés, lefekvés. Nagyon érdekel, hogy hasonló korú babáknál hogy megy ez. Bár a hallottakból azt látom, hogy a lányok hamarabb beállnak, mint a kisfiúk.

Olivér most áll át egy másik rutinra, amit próbálok lekövetni több kevesebb sikerrel, de asszem most elcsíptük. Ma fél 7kor evett, aztán el is aludt, felkeltettük fürdeni fél 9kor (tanulság, előbb kell fürdetni), aztán 9kor egy kis cicizés (nem sokat evett) és aludt mint a bunda 2ig és legközelebb fél 6kor kelt fel szopizni, de még visszaaludt 7ig.

Ez nagyon kis jó volt így, végre egy ébredéssel eltelt az éjszaka.
És most jól is aludt, nem sírva kelt, mint mostanában szokott.

Egyébként a napközbeni kajcsizások nagyon jók. Beálltunk 5re, viszonylag állandóra mondhatom ezt és plusz egy szopizás van a fürdés utánra az elalváshoz. Ez ha nyügi van, akkor egy kajálással kiegészül valamikor napközben. Ezen felül csak az éjszakai ébredés, cicizés van.


Visszatérve az éjszakára: egy fecske ugye nem csinál nyarat, de csak elvonulnak ezek a frontok és a homeós bogyó is hat majd. (Ja tegnap elkezdtük, de nem hiszem, hogy ennek a hatása látszik már most)

Na azért, hogy ne tartson sokáig a boldogságunk, holnap dupla oltás... :?

Kép
wruska
 
 


Alziza!
Mozillával kapcsolatban: próbáltad a régi jelszóval?
Én is meg akartam változtatni, de nem sikerült.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!

Panny!
Jobbulást a lurkóknak! Olinak pedig Boldog Születésnapot!

Alziza!
Biztos hogy ad neki puszit mást is (szerintem nem kell neki ehhez felnőnie, amennyire édes kispasid van előbb is osztani fogják neki a lányok).
:lol:

Eperke!
Hajhullás nálam is nagyon sokáig eltartott, egykét dolgot kipróbáltam, de nem igazán használt semmi...Úgyhogy kitartást addig is...

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


halihó!

Csak bekukk, hamarosan jövök és vissza olvasok. Megkezdtem a tavaszi nagytakarítást és megkezdődtek a babalátogatások nálunk, mert minden náthás meggyógyult... :)

Szépen fejlődünk kb 6 kg-ok és 60cm -k vagyunk. Éjszakáink : kb 3-óránként szopi, nappal : alvás-szopás változó arányban :lol: .

Kép Kukk Kép Szundi
merszi
 
 


Sziasztok!

Szeretnék mostmár én is csatlakozni hozzátok,ha megengeditek!
Eddig az élet a vetélés utáni topicban voltam,de hosszú idő után végre ismét babásnak mondhatom magam.... :D

Ma reggel voltam a második uh-n, ép szélű petezsákunkban 7 mm-s élő embriót láttunk! Már dobogott a pici szive! :D Azt mondta a doki,hogy korának megfelelő méretű, 7hetes terhesség. Femibion 800-at kell szednem,meg magne B6-ot 2*2...+még V faktor Leiden mutációm miatt mától szúrom magam Fraxiparine-val.... :? Veszélyeztetett terhes lettem.... :?

Íme Manócska: Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok

Dy
Üdv itt és gratulálok!

Boeske
Megváltozott a jelszavam.már írtam a szerkesztőnek,hogy miért lehet ez.Mert más oldalakra beenged.
Mi van veletek??

Panny?
Hogy vagytok?

Pumpi
Hova tűntél?Most már ide sem írsz???

Merszi
nagyon szép az alvós képen! :lol:


Tessék írni lányok!!
Visszajöttem és alig írtok! :?
Vendég
 


Sziasztok!

Ne hari az eltünésért... :(

Zolival gondok voltak, összevesztünk nagyon, elküldtem, elköltözött, 5 napig nem lakott itthon... aztán feljött (elvileg a maradék cuccáért) és beszéltünk... visszajött...
szal nagyon nem volt kedvem semmihez... bár én dobtam ki, 5 napig folyamatosan bőgtem... :(

aztán mikor jöttem volna, becart a gép és nem engedte betölteni a babanetet... meg sok más oldalt sem töltött be sokáig... még most is van, hogy nem jön be, pl. az iwiw-et egyáltalán nem tudom megnyitni... most is fél órát vártam, mire betöltött titeket... :(

Visszaolvasni nem tudok, mert ha oldalt váltok, időtúllépés miatt ledob... :( Szal marha jó!

Amit ezen az oldalon láttam:

Panni! Olivérnek nagyon boldog szülinapot!!!!

Annusról nem tudtam olvasni, rá mindig gondolok sokat mostanában... nemsoká szül... remélem, nem maradtam le semmiről!!!!!!!!! :)

Merszi! Csodaszép a bébitek!! :) Gyönyörü kis pofija van!!! :)

Alziza!
Zalcsi dumája felülmúlhatatlan!!!!! :)

Zsibimáról olvastam még a múltkor, mikor felléptem, de levágott szintén, hogy esküvő lesz???? :D Hát nagy gratula neki!!!!! :D

Vera!
Hogy vmi megint történt Márkucival, azt olvastam, csak azt nem, hogy micsoda... :( majd anyáéknál megpróbálok netezni kicsit és visszaolvasok... ott jó a gép és gyors a net is...

Mennünk is kéne anyuhoz... csak Muksi még aludt, gondoltam, ha felkel, összeszedem és átcihelődünk... remélem, nem fog esni az eső!!!!!
Nagyon utálom már ezt a szutyok időt!! Napocskát akarok és tavaszt!!!!!!! :)

No, pussssz mindenkinek, igyekszem jönni... remélem, a gépem nem tesz keresztbe!!!!!!!
ágica31
 
 


Na vagyok ám én is!

A héten 3 napig lenn voltam Karcagon!
Néha rosszul viselem a frontokat,pontosabban ha front van akor nem a legjobb....Csütörtökön voltam az első CTGn,sűrűsödnek a programok...voltunk már szülőszoba látogatáson is.Jövőhét se lesz egyszerű.Védőnő,felkészítő,CTG,UH,doki...szóval be vagyok táblázva!

Iza most is nagyon feszíti a hasam...hihetetlen h milyen erős!

Ágica!
Azt hittem az urad megemberelte már magát :twisted: Nagy seggbe rugás neki innen is!Gyerkőcök amúgy megvannak,jól vannak?

Dy!
Örülök h végre átmerészkedtél ide is!Lassan elfogynak a kismamik...vagyis rajtam kívül van még vki egyáltalán?Szerintem nincs!Szóval kell az utánpótlás!!!

Merszi!
Kis tünemény a gyerkőc!!!!Ne is említsd a nagytakarítást...nem tom náluk ki fogja megcsinálni! :roll:

Hát kb ennyi :oops: Baba témához még nem tok hozzászólni 8) :lol:

annus11
 
 


Szia Dy!
Üdv itt köztünk! Boldog és problémamentes babavárást kívánok. Én is Leidenes vagyok.

Merszi!
Petra nagyon édes és hatalmas baba!

Annus!
Hát ha rosszul viseled a frontokat, akkor fel kell kötni a gatyát, mert most aztán rendesen váltogatják egymást. Pont most voltunk sétálni Csabival és nagyon fura meleg idő van. Egyébként mi is ráhajtottunk a tesóprojektre. Persze nálunk kicsit komplikáltabb a dolog - lombik. Eldöntöttem hogy ez a legutolsó próbálkozásunk. Ha nem jön össze, akkor kivárjuk az öritesót. Egyenlőre szépen növögetnek tüszőcskéim - és a hormonok mellékhatásaként olyan vagyok mint egy álomkóros szédült tyúk.

tücsökbogár
 
 


Tücsi!
Ez tök jó!!!!!Drukkolok hogy sikerüljön a lombik!Hátha így Csabival könnyebb,mármint sikeresebb lesz :wink:
Hát hetek óta szinte minden nap front van....szörnyű!!Most is mintha keményednék néha,Iza feszít rendesen közben...de tegnap este pl annyira fájt a derekam körben...csillagokat láttam! :roll: Mostcsak az az oldal fáj piszkosul ahova a popóját nyomja...

annus11
 
 


Dy: graula a kis manócskához és növögessetek tovább.
Annus: én is jövőhéten megyek dokihoz. Te hányra mész? Én fél 3-ra.
Tücsökbogár: nagyon drukkolok nektek, hogy jöjjön a kistesó :lol:
Én megvagyok, reggelente még hányinger, de elviselhető, már egész jól kezelem. Már nagyon várom a jövőhetet, jó lenne már megkuksizni a picit. Azért néha felmerül az aggodalom bennem, de megnyugtatom magam, hogy minden rendben van. Rengeteget pihenek, semmi barnázásom nincs, semmi hasfájás. Ha sokat vagyok talpon és teszek-veszek akkor ézem a hasam, de semmi egyéb. Szerencsére a mult heti hasfájás nem tért vissza, így szerintem csak a szallagok nyúltak.

KépKép
csige-bige
 
 


Mi is vagyunk. Megvolt ma az oltás is, már csak egy vár ránk 4 hét múlva és egy időre elfelejthetjük ezt is.

Olivér 7350 gramm és 66 centi. Ezzel az össze vissza szopizással 390 grammot hízott 2 hét alatt :shock: Hát én olyan boldog voltam, mint még soha :lol:

Persze a sok mocorgásnak, hasra fordulásnak hála azért sokat bukik. Remélem ez elhagyjuk idővel, mert eddig nem volt ezzel gond. Ja mondtam, hogy múlt hétfő óta hasra fordul?! Olyan kis ügyes. Már nyúlkál minden kacatért, ami a keze ügyébe kerül. És persze ülni akar. Egyfolytában. És érdekes módon minden fájdalom és panasz elmúlik emelés hatására. Hja a magaslati levegő jó hatásai...

Valakinek van tapasztalata babaúszás témakörében? Mi mennénk a Gézengúz alapítványhoz júniustól. Már nagyon várom. Kíváncsi is vagyok rá, hogy a kis Csücsöknek hogy fog tetszeni.

Merszi: Álmos csodaszép és hát hatalmas! Nagyon ügyesek vagytok szopi terén. Lekopogom, most nekünk sincs egy szemernyi gondunk se. Szopizik, amikor eszébe jut és én ehhez igazodok. Nem mondom, jó lenne, ha kiszámíthatóbb lenne, de majd ez is eljön. (gondolom)

Annus: hát nem csodálom, hogy ezt a mindenfajta időt megérzitek. Olivér is nagyon érzi és hát bevallom én is nyűgösebb vagyok. De ez a mai gyönyörű napsütés isteni volt. Ma gyakorlatilag 3 órát lent voltunk a friss levegőn és az én kisfiamat mintha kicserélték volna, ill mintha visszakaptam volna. Jó kedélyű, mosolygós volt egész nap, leszámítva az oltás 5 percét. :roll:

Tücsi: bízok benne, hogy így kicsit könnyebb lesz végigcsinálni, hogy Csabikát esténként átölelheted.

Dy, üdv itt.

Csige: naná, hogy minden rendben lesz. Te csak pihenj, most más dolgod nincs. A házimunka meg megvár, akkor lesz a legjobb, amikor a picurit már kicsalogatnád a kuckójából. Én mindent megcsináltam egy szuszra, hátha megindul a szülés...

Madaran: hogy vagytok? Te vagy Annus után a következő babásunk, igaz? Beszámolót kérünk! Mi volt a dokinál, mi lesz a következő vizsgálat, meg ilyenek. Ja és hogy hogy vagy. Vásárolgattatok már? Kispasid növöget?

Ági: sajnálom a Zoli ügyet. Nem lehet könnyű a helyzet most otthon.

Alziza: olyan édes kispasid van, hogy csuda. Micsoda szöveg! Már alig várom, hogy Csücsök is elkezdjen dumálni. Persze addig még vár ránk egy két dolog :wink:

Panni: hogy vagytok?

Kép
wruska
 
 


Csige!
Én már a kórházba megyek....mármint a dokihoz!CTG után ott kell megkeresnem!

annus11
 
 



Dy,
Gratulálok a pocaklakóhoz, sok sikert és egészséget szeretnék kívánni neked a köv 9 hónapra.

Annus,
Hát igen, a vége felé már sok a program, de legalább gyorsabban telik az idő. A takarítás miatt ne aggódj, nem számít. Csak pihenj sokat.

Ági,
Sajnálom, hogy megint így alakultak a dolgok. Megjöhetne már a férjed esze. Vagy tavasszal mindenki behülyül? Gyerkőcök, hogy kezelik a helyzetet? Remélem nem sokat éreznek belőle.

Tücsi,
Szorítok, hogy minél előbb összejöjjön a lombik baba, milyen izgi lenne, ha ikrek lennének
:lol:

Merszi,
Hát hatalmasat nőtt Álmos baba és olyan szép gyerkőc. Nagyon édes az alvós képen. Tele vagy energiával, hogy még takarítani is tudsz mellette.

Wruska,
Mi még nem voltunk babaúszáson, de szeretnénk menni. A dokinőnk nagyon ajánlotta. És a legjobb barataink is járnak. A gyerkőcök nagyon élvezik. Az a fontos, hogy jó legyen az oktató. Rajta sok múlik. Küldök privit.

Azt mondták ma szép idő lesz, de valahogy itt nagyon be van borulva.

Kép
eperke25
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok aki hiányolt :wink: már jobban vagyunk.Olika már péntekre teljesen meggyógyult,Krizsike mé egy kicsit köhög de már jól van ő is.Engem is utolért a fosós-hányásos vírus de csak hál'istennek egy napig tartott.

Dy!

Gratula!!Vigyázz magatokra!

Csige!

Klassz h minden rendeben..a hányinger meg ebben az esetben áldott állapot :wink:

Tücsök!

Én is drukk a lombikhoz..képzeld a legjobb barátnőmnek múlt szerdán volt a beültetése(3 embritót ültettek vissza)és köv.hétfőn lesz meg az eredmény..annyira izgulok értük!!Már van 2 gyereke..az eslő teljesen simán megfogant(egy kisfiú aki 8 éves),után a két méhenkívüli miatt ki kellett venni mindkét petevezetőjét...aztán a 4.lombikból sikerült nekik Kamilla aki másfél éves most...
Ti hova jártok?Kaáliba?

Ágica!

És miért volt a mosolyszünet az uraddal?

Merszi!

Nagyon édes Álmoska!!

Többieknek is pusza!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Gondoltam benezek ide is egy kicsit, ha valaki emlekszik meg ram... :?

Nalunk az utobbi idoben nagyon suru volt a program, voltak itt latogatni otthonrol a batyam es anyukam, meg itt helyben is kollegaim, barataim. Alig gyoztem! :roll: De most ugy nez ki vegre lesz egy kis nyugi vegre.

Mi jol vagyunk a pici fiam novoget rendesen, mar kinotte az elso ruhait, pedig mi ugye mar szuleteskor is kozel negy kilosak voltunk. Nagyon jo gyerek, akkor sir ha ures a pocakja vagy tele a pelusa. :wink: Ejjel mar ket hete van egy 5 oras alvas ugy tiztol 3-4-ig es utana ugy 6 korul kel fel legkozelebb. Napkozben kb. ket es fel, harom orankent eszik. Szoval nem panaszkodom. :D

Latom van uj babasunk is - Dy nagy gratula. En is Leidenes vagyok es en is szuriztam magam vegig. Azutolsot hetfon kell beadnom, amikor hat hetes lesz a kicsim. Semmi kulonosebb gondot nem okozott igy terhesseg alatt. Annyival volt tobb, hogy havonta kellett vervizsgalatot csinalni.

Tucsi - hajra tesoproject!!! :lol:

Panny - Olikanak igy utolag is nagyon sok boldog elso szulinapot!

Annus - lattam a kepeket a babaszobarol, nagyon szep helye lesz Izanak (es a neve is tovabbra is nagyon tetszik) Hu, te is mindjart szulsz!!! :shock: Ugy repul az ido!

Na megyek, mert kaja utan sir a kicsim.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Nem emlekszem, hogy ide raktam-e mar kepet szoval teszek egyet. Mult heten keszult, amikor setalni mentunk - itt mar olyan jo ido van es az osszes fa viragzik az utcankban. :lol:
Kép

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Jajj de édes a kis Hősöd!!!!

Kép
wruska
 
 


Hajni!

Köszi neked is a köszöntést :wink:

Nagyon cuki a kis Andris(vagy csakis Andrew?! :wink: )

Panni)

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

köszönöm szépen a szívélyes fogadtatást!

Annus
átmerészkedtem volna már hamarabb is, csak akartam hallani,hogy van már szívhang,és legalább lájuk az uh-n,hogy minden rendben van..... :lol: :lol:

Hajnski

Nagyon tündéri a csöppséged! Örülök,hogy már nem sok van hátra a szurizásból!Én még 3-on vagyok túl..... :? :? de a jó hír az az,hogy amióta szúrom magam, megszűntek a szinte elviselhetetlen éjszakai hasi görcseim!!!! :D :D

Azt szeretném kérdezni tőled, és Tücsökbogártól,hogy folyamatosan hasba szuriztátok magatokat, vagy néha váltottak is combra vagy karra?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok

Hajni
Nagyon édi! :lol:
Jöhetnél sűrűbben!

Ágica
Zoli :evil: :evil: Mi van már megint??

Panny
Örülök,hogy jobban vagytok.

Tücsökbogár
Drukkolok,hogy összejöjjön a lombik!!


A tesóm gépéről visszakerültek a képek,teszek majd fel,de nem ezen a gépen vannak,hanem a másikon.Majd este v holnap.

Wruska
babúszásra mi nem jártunk.Az nem fért bele az időmbe már.
Vendég
 


Kép Kép Kép

Mai pocakkép!

Hajni!
Tényleg jöhetnél gyakrabban!Főleg ilyen cuki fotókkal!!!

annus11
 
 


Annus
Szép nagy pocak! :D Ebben Iza biztosan kényelmesen elfér.... :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
Hát én vhogy nem úgy érzem mintha sok helye lenne :lol: :lol:

annus11
 
 


Annus
ha sok nincs is,annyi bizti van ami Izának elég! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Annus: hú mennyi kerekedtél :lol: Jól kinőtte magát a kis lak :lol: Habár most már nem sok van hátra.
Hajni: gyönyörű kis csöpség, igazi sztárfotó :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok,

Csak gyorsan bekukkantottam.

Hajni,
Csodás gyerkőc, olyan békésen alszik. Örülök, hogy jól megvagytok.

Annus,
Micsoda pocak. Szép nagyra nőtt tényleg. Iza baba is bizti szép nagy már. De teljesen ki van virulva az arcod. Sugárzol a boldogságtól.

Kép
eperke25
 
 


Kép Kép Kép

Kép
eperke25
 
 


hoztam képeket a szülinapokról ha nem untatlak vele titeket :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Eperke!

Petra nagyon aranyos!É az a cuki kis ruha rajta,eldobom magam!Már alig várom h Izára feladjam ezeket a kis falatnyi cucckat! :lol:

Panny!
Írtó helyes kis pasijaid vannak!Oli meg milyen nagy :lol: Megmondom őszintén nekem Márk jön be a legjobban :wink: Amúgy hihetetlenül hasonlítanak egymásra!!!

annus11
 
 


Eperke: Pertus igazi kis szónok lesz. Minden képen dumál? :lol:

Panni: ezek a srácok gyönyörűségesen szépek. Én mondjuk fiúpárti vagyok, úgyhogy remélem nekem is lesz három ilyen kispasim :wink:

A tortákról meg ne is beszéljek. Nagggyon naggyon megkívántam. El is megyünk séta közben szoptatós csigát venni Olival. (Ja így hívjuk a kakaóscsigát, mert mióta szoptatok úgy kívánom, hogy majd belepistulok)

Kép
wruska
 
 


Hajni, Eperke!
GYönyörűek a gyerkőcök!

Dy!
Én végig a hasamba adtam és most is oda adom a szurikat. Nekem a Fraxiparintól egy idő után nagyon becsomósodott, ezért most clexant kértem. Ez bár beadáskor csíp, de én nem csomósodok be tőle.

Panni!
Isten éltesse a kis Hőst! Én is megkívántam a tortáját....
Nagyon szép család vagytok! Most látom, hogy két hét múlva meg Kristófnak lesz szülinapja. Hát ezért is jó a nagy család, sűrűbben lehet tortázni. :wink:

tücsökbogár
 
 


Köszi a dícséreteket :oops: :wink:

Annus!

Márk igazi macsó típus :wink: sztem is helyes kis fizimiskája van :wink: ő hasonlít egyedül az apjára,a kicsik inkább rám meg az én apámra.

Tücsök!

Képzeld,akiről írtam barátnőmről..szal most hívott h úgy néz ki sikerült az első beülti!!!A HCG szint nagyon magas,szal valószínű még ikrek is...még a petezsák nem látszik rendesen UH-n sazl nem tudni hányan vannak...annyira uzgulok értük!!
Nektek is így lesz!!!!

Wruska!

Szoptatós csiga...de jó!! :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Koszi lanyok a pici fiam neveben is :wink:

Panny - anyukam is Andriskanak hivja, Andraskent akarunk neki magyar anyakonyvi kivonatot is.
Nagyon jok a kepek, Olika milyen nagyfiu mar! :shock: Tortak... hmmm :P

Dy - en eloszor mindig hasba adtam, de amikor a pocim nagyobb lett valtottam es felvaltva adtam a jobb es bal labamba. Hogy karba lehetne- e adni - en olyat nem hallottam, csak hast es combot. Nekem ma volt az utolso! :D Megmondom oszinten, mar igy a vegen nagyon elegem volt a szurkalodasbol. Addig ok volt, amig a baboert csinaltam, de miota megszulatett mar elegge nehezemre esett minden reggel beadni. :roll: 41 het = 287 szuri! :evil:
Kitartas - a vegeredmeny megeri! :lol:

Annus - nagyon csini a pocid, szep gombolyu :wink:

Eperke - Petra baba gyonyoru!

Tucsi - neked mikor kell drukkolni?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Teszek meg egy kepet:

Kép

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Sziasztok!

Lányok!
Csodaszépek a gyerkőceitek!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Tücsi,Hajni
Köszi az infókat! végre van valaki,aki szintén ilyen gondokkal küzd mint én....

A Fraxiparine-tól nekem még egyelőre nincs bajom,bár még csak párat szúrtam....
Egyébként én este szúrom magam. Vagy inkább reggel kellene?

hát szerencsére engem most nem a látott torta,hanem inkább a lekváros kenyér hozott lázba.... :shock: :shock: Vajon ez honnan jutott az eszembe?? :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy - szerintem mindegy, hogy mikor adod be csak nagyjabol ugyanabban az idoben minden nap. En reggel csinaltam, mert igy resze volt a reggeli rutinnak, mint a fogmosas es nem felejtettem el. De ha te pl reggel altalaban rohansz es este nyugisabb, akkor az este jobbnak tunik. :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Hajni
nekem az esti rutin részévé vált...viszont arra figyelek,hogy nagyjából egy időn adjam be. Habár el sem tudnám felejteni,mert olyan 7 körül szoktam szúrni,és ilyenkor már hiányolja a szervezetem is...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Hajni!
Látom Andris is egy vizicsibe. Nagyon édes kiskrapek! Nálunk Csabi már az egész fürdőt telelocsolja esténként, vele együtt persze engem és apát is, de ez így is nagyon jó móka.
Úgy tűnik, hogy hétfőn lesz a leszívás, eredmény meg valamikor április közepe után.

Büszkén jelentem, hogy tegnap délután a kisfiam nekiállt tolatni. De olyan irtózatos sebességgel teszi ezt, hogy csak ámulok. Ha akadályba ütközik, néha meg kell fordítani, mert annyira siet, hogy nincs ideje kanyarodni, meg megfordulni. Ja, és ő is nagyon büszke magára, néz rám a nagy szemeivel és várja hogy megtapsoljam, ha ez megtörténik akkor hangosan kacag és vágtázik tovább hátrafelé.

Dy!
Én is este bökök. Én hallottam hogy a Fraxiparint felkarba is lehet adni, de ahhoz mindenképpen segítség kell, szerintem oda nem tudod egyedül.

tücsökbogár
 
 


Sziasztok

Annus
szép pocak

Panny
Hogy hasonlítanak egymásra!Olivér nagyfiú! :lol: Hiába öregszünk :wink:

Hajni
Olyan kis okos,értelmes nézése van!Nagyon édi! :lol:

Eperke
Petra is édi!És szép kék a szeme! :)

Tücsökbogár
Csabi nagyon ügyi!!!!
Vendég
 


Gyorsan míg Született feleségek reklám van dobok képeket:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.16 21:03-kor.
Vendég
 


Alziza!
Édesek a lurkók!És a 2 nagyobb már mekkora!!! :shock: Szerintem nem is nagyon láttam még róluk képet...vagy azóta sokat nőttek 8)

Hajni!
Nagyon cuki a kádas kép!!!Édes a kis haja is! :wink: :lol:

annus11
 
 


Húú, mi is vagyunk ám, csak kicsit sűrűek voltak az utóbbi napok. No meg itt a jó idő és igyekszem minél többet lent lenni Olivérrel. Így aztán amikor ő alszik én sétálok és amikor fent van, akkor igyekszek minél többet foglalkozni vele, és még a házimunkát is megcsinálni, de legalábbis főzni minden nap. Szóval elfáradtam kissé.

Alziza: Annyira szépek ezek a gyerkőcök, hogy hihetetlen. Zalán is imádnivaló!

Annus: hú, én ennyi idős terhesen már teljesen be voltam sózva, hogy nemsokára szülök :lol: Csomag készen van már? Milyen volt a szülőszoba látogatás (ha már voltatok)

Ja és a legújabb ténykedése Olivérnek:

Kép Ébredés

Kép Séta

Kép Engem minden érdekel

Kép
wruska
 
 


Wruska

De jó a második kép!!! :lol: :lol: :lol:
És a haja még mindíg nagyon tuti!!!!!!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: