Sziasztok!
Eszike!
Mi is köszönjük a meghívást, tök jó volt lazítani kicsit! Én is nagyon jól éreztem magam!
Starlark, Szeder!
A képeket meg lehetne szerezni Tőletek valahogy? A csoportkép szuper lett!
Nekem az volt a tök jó, hogy ezen a talin szuperül lehetett látni, hogy mind a 4 gyerekünk mennyire más és mindegyik másban különleges.
Donát nem kúszik-mászik, csak kitámaszt, viszont gyönyörűen lehet neki lapátolni a kaját és mindenkire mosolyog ha nem éhes, álmos. Nagyon kedves kisfiú.
Adél tök jó csajszi, mint anyukája, tűzrőlpattant és olyan tempóban képes kúszni, hogy az hihetetlen. Az oldalán, fél fekvő helyzetben pihen, nézelődik ha valami érdekes van. Ma kipróbáltam, hááááát alig tudtam megtartani magam, hogy ne dőljek fel, de Adélnak így a kényelmes.

És pont olyan piros pozsgás pofija van mint Ákosnak és ő is vigyori.
Noémi a pille súlyú kategória, viszont veszettül tép négykézláb. Dumál ha beszélünk és egyedül eszik cumisüvegből, Eszinek még tartani sem kell őt.

A csajunk, imádom.
Ákos meg az abszolút vasgyúró. Így a képeket nézve látszik, hogy tényleg mekkora.

Négykézláb hintázik, kezét letámasztva feláll lábujjhegyre, jót alszik bármilyen körülmények közt, viszont abszolút nem mosolygós.
Minyu!
Megnéztem a videót! Fantasztikus a kiscsávód!
Kistiggrincs!
Nálunk is a Sudocream vastagon a nyerő a kuki kipirosodásra. A Bepanthen is jó, de az csak rózsaszínesig tudta meggyógyítani a kukac pirosságot, teljesen a Sudocream rakta rendbe.
Honey!
Ákos is felkel, pedig már elég komoly mennyiségeket behúz a 2-es tápiból napközben. Cici-tápi-kis szilárd kaja jöhet, viszont kel továbbra is. Én úgy gondolom, hogy addig nem teszek lépéseket ez ügyben, amég nem lesz több a szilárd kaja az étrendjében, mint a többi, utána viszont igen, mert lehet hogy tényleg csak megszokásból ébred. Vagy szomjas...
Most ismét ennyire futja.
Nekem is drasztikusan le kell redukálni a net előtt töltött időt sajna, másként nem fognak normálisan menni a napjaink.
További jó hétvégét mindenkinek!