A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Nanda
KitartásKép Nagyon sajnállak titeketKép

Sok puszika Neked!

Orsi

avocado

Sziasztok!

Végre egy pillanatra idefértem a géphez! Gyorsan le is írom, hogy ma voltunk UH-on és minden a legnagyobb rendben van, olyannyira, hogy a pici lány már útra kész, be is fordult fejjel lefelé! De azért remélem még vár min. másfél hónapot! Ezek szerint jól éreztem én, hogy ha csuklik, mert olyankor a hasam legalsó része rángatózik! Egyébként nem sok adatunk van, de íme az a néhány:
BPD: 81.6 mm
FRONTO: 92 mm
THORAX: 73.2 mm
FEMUR: 62mm
És még mindig kislány! Talán már nem fognak mást mondani! Bár hallottam már olyat! Majd május 5-én megyünk Kecskemétre, még egy utolsó mozizásra! Addig még történhetnek csodák!

Panó!
Köszi, hogy betettél a táblázatba!

Mucska!
Jó, hogy szóltál a vírusról! Pont valamelyik nap sikerült 338 db vírussal megfertőzni a gépet, de részben az én hülyeségem miatt! Ugyanis a párom kapott egy vadidegen nőtől egy emilt, amiben tárgyként egy elég pajzán mondat jelent meg és láttam, hogy van egy melléklet, ami maga a levél! Egy ideig még agyaltam, hogy megnézzem-e, de aztán a belső hang és a féltékeny kíváncsiság azt tanácsolták, hogy igenis olvassam el! Nekem se kellett több, megnyitottam! Így sikerült úgy "leápolni" a gépet, hogy szegény férjem alig tudta rendbe tenni! Tanulság: "A féltékenység rossz tanácsadó!" Kép

Chello!
Nagyon szép a babaszoba! Bárcsak mi is itt tartanánk! Sajnos egyelőre még azt se tudom, hol fogunk lakni 2 hónap múlva, mire megszületik Panka!

Nanda!
Nagyon sajnálom a kutyusod! Nekünk ugyan nincs, de nagyon szeretnénk! A nagynénémék kutyája szilveszter előtti nap lógott meg, mert nagyon fél a petárda hangjától és akkor mindenhonnan csak azt hallotta! Egyszercsak fogta magát, átrágta a kenel hálóját és elszökött! Akkor került elő, amikor már eltelt a szilveszter és nem durrogtak a petárdák! Hátha a ti kutyusotok is csak kicsit szétnéz valahol, aztán hazamegy! Szorítok!

Mostmár én is elteszem magam holnapra!
Mucska! Várlak délelőtt!

Puszi mindenkinek! Jó éjt!
Mariann
marcsababa

Jó estét csajok!

Már estefele egyszer írtam egy litániát, de egyszercsak elment az áramunk és elszállt az egész levél. Kép

Mucska: én is megkaptam a matávos vírusos levelet, kidobtam a fenébe. Remélem ez az új se jön be. Köszi az infót!!
A csónakos sztori elég durva. Hogyhogy senki nem törődik ezekkel a problémakkal?!

Orsi: hihetetlen, hogy utánad írok! Kép Ma nagyon korán bejelentkeztél. Kép
A börzére azért nem mentem, mert nem tudok vezetni, vonattal, gyerekkel meg pocakkal kész szívás az egész, pláne, hogy olyan az emberek többsége segítség terén, mint Panó írta. Kép
Azért kérdezd meg a védőnőt.
Úgy tűnik, csak én vagyok ilyen béna, hogy 15 ezerért fogom megvenni. Kép
Most épp a gutaütés kerülget. Kép

Szöszi: írok választ!! Tündér vagy!!! Kép Kép

Nanda: úgy sajnálom Kép Ölellek!

Panó: nekem pesten kétszer adták volna át a helyet, (mikor Danit vártam)azok is idős nénik voltak! Persze nem volt pofám elfogadni. Nagyon sok alkalmi vak van manapság! A hasad tuti látszik!
Nekem a 26-ik hétre írták elő a cukrozást. Dokihoz is jövőhéten megyek, kedden. Kép

Látom a feltett képviccek senkinek sem tetszettek. Kép
Puszi, szép álmokat:

Bellana
bellana

Szöszi, mail ment! Kép

Bellana
bellana

Sziasztok!

Megint csak most tudok jelentkezni, remélem azért még elolvastokKép!

Mucska: szurkolok, hogy a Tisza ne emelkedjen még jobban. Szörnyű lehet, nagyon sajnálom!Kép Apukád barátnőjével ne foglalkozz, nyilvánvalóan féltékenységből csinálta, ilyenek a nőcik...Kép

Z.Zsuzsa: az én dokim is homeós, szerdán megyek hozzá, én is meg akarom ezeket kérdezni (azaz tágulást segítő szerek). Milyen nagy haja van Zsófinak!Kép

Bellana: szerintem mindegy mikor mész 3D uh-ra, bármikor egy hatalmas élmény, leginkább attól függ, hogy hogyan fekszik a baba és milyen napszakban mentek a vizsgálatra. Jobb, ha nem olyan aktív a baba, mert ha túl sokat mozgolódik, nem lesznek annyira jók a képek, ha alszik, még felébreszteni fellehetKép... Nekem eddig bármennyi hetesen gyönyörű képeket készítettek!

Chello: húha, akkor mi nagyon le vagyunk maradva, még semmit sem vettünk szegény lánykámnak! Még gondolkozunk. Szép szobája lesz a babócádnak!

Mucska: ez szörnyű!Kép piranja (így kell írni?) halakat kellene telepíteni a kertetekbe! Az ördög vigye el az ilyeneket!Kép

szoszi: na ez is felháborító, ami veled történt a Postán, na és Panóval! Nem értem az embereket, ennyire leszarni a másikat!Kép Mi egy időre vagyunk kiírva, ugye jól emlékszem? Hogy érzed magad? Neked is hullámzik a pocakod?Kép

Nanda: sajnálom, hogy eltűnt a kutyusod, én egyszer álmodtam, hogy elrepültek a papagájaim (terhes voltam Dorkával), nagyon rossz érzés volt. Remélem, azért csak van valaki jó ember és visszahozza nektek! Szurkolok!
Van már szülésznőd a Szt. Imrében, én holnap megyek megismerkedni egy Gabi nevezetű hölggyel, barátnőm ajánlotta, remélem szimpatikusak leszünk egymsának. Te miket kérdeztél? Hogy ment az első találkozás?

Jaj, nagyon éhes vagyok! Ti is így este lesztek farkaséhesek?Kép

Nem készültek a taliról fotók, nem lehet a neten valahol megnézni??? olyan kiváncsi vagyok!

Jó éjt!

Zsuzsi (27)
zsu26

Csak gyorsan, mert Petit már kelteni kéne!

Bellana!
De, én jót röhögtem a képeken, máskor is jöhetnek!

Zsuzsi!
Én olyankor már az igazak álmát alszom, mikor te megéhezel!

Mucska!
Köszi a figyelmeztetéseket!
A Tisza megkezdte már a visszavonulást?

Nanda!
Drukkolok Ferkónak, hogy hazatláljon!

Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

Sziasztok!

Mucska: hát én is remélem, hogy mind a kettőnket megnyugtatnak a héten! Remélem, hogy nem pakolnak ki titeket Kép

Zsuzsa: megkérdezem a homeós dokimat, persze! Gömböc szerintem már befordult rendes irányba.

Bori: azért mazochista nem vagyok, a tortákat ma megrendelem! Ti egyházi oviba jártok?

Chello: úgy látom nálatok már minden kész a baba érkezésére Kép

Kinga: grat a ZH-hoz! Sok van még?

Orsi: örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!

Nanda: szegény Ti Kép

Szöszi: ez olyan jellemző, amit írtál a postáról!

Bellana: de igenis jók voltak a képek!

Szilvi
lino

Bellana!

Brendonban csak 13000 forint a mellszívó. Ne üssön meg a guta. Lehet, hogy picit több, de 14000 alatt van. VAgy!!!

AVENT TERMÉKEK FOGYASZTÓI ÁRLISTÁJA 2004. ÉVRE
PRO-MAMA SZOPTATÁSI SZAKBOLT 1142 Bp.,Dorozsmai u. 52. T/Fax: 06 1 363-2903
e-mail: mail@pro-mama.hu * www.pro-mama.hu
Telefoni megrendelésre postai utánvéttel szállítunk!
TERMÉK bolti ár TERMÉK bolti ár
TERMÉKEK SZOPTATÁSHOZ KIEGÉSZíTŐK
ISIS mellszívó Régi ár: 15390
(2 db 125 ml-es üveg, etetőcumival) Akciós ár: 13990 JA és ha erre az email címre fellépsz, azonfelül, hogy meg tudod nézni az Aventes dolgokat, ha kitöltesz egy kérdőívet, akkor 2-3 napon belül küldenek mintákat. Tök jókat, mert kipróbáltam.

Panó! Orsi! Zsuzsi! Zsuzsa és Szöszi!
Köszi a tippeket, de a Tisza még egyenlőre árad. Csütörtökön tetőzik kb. 780 cm-vel a megjósolt 560 helyett. Kép
Ennyit a Vízügyi előrejelzésekről. Tegnap a párom bement csónakkal és még 40 cm van a felső szintig. Az áradás meg még kb 39 cm fog jönni. Szóval bízok. Ettől csak az lesz jobb ha nem ázik el semmi, mert kipakolják. A tv-t, meg kisebb dolgokat ki tudják pakolni az ablakon.

Mariann!

Szépek az adatok! nemsokára megyek és akkor személyesen a többit. Nem szép, hogy nem bízol a párodban! Kép

Chello!

Jó reggelt, nagy puszka, hol jársz?

Egyébként szép reggelt Mindenkinek!

Remélem holnap én is adatokkal szolgálhatok!

Puszka Andi

Andi
Kép
mucska

Folyt köv, mert az előző hosszú lett!

Linó!

Reméelm, hogy Te is megnyugszol tényleg, mert nagyon megkínlódod ezt a terhességet. Szerintem ha ez lenne az első, nem vállalnál többet mi?

Nanda!

Én még most is bízok, hogy Ferkó előkerül! Bár az is igaz, hogy sokat látom, hogy Gínot is dicsérik és volt már olyan is aki próbálta elcsalni. Sajnos a vizslák, meg szeretenek is egy kicsit tekeregni. Annyira örülnék, ha jó híreket hoznál!

Puszka: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok Lányok!

Már 2 hónapja, hogy nem jelentkeztem be, és nem is tudtalak olvasni Benneteket! Remélem, mindenki jól van, és egészségesek a babák és a mamák is!

Mi jól vagyunk, múlt héten voltam dokinál és uh-n. A kislányunk már 1580 g volt. Mindent rendben találtak, szerencsére én sem nyíltam tovább a 20. héthez képest, és a magzatvíz is normális mennyiségű. A Magnerot tablettát 3x2-ről időnként 2x2-re le tudom csökkenteni, de a 3x1 már sajnos nem megy, mert akkor újra nagyon keményedik.
Egyedül a gombám az amitől nem tudok szabadulni, hiába a sok különféle kúp. A doki szerint próbáljak minél többször bugyi nélkül lenni.
A dokihoz most már 3 hetente kell mennem.

Sokat pihenek, bár most a lakás kicsit a feje tetején áll (parkettázás, új bútor).

Túl vagyunk egy szülésfelkészítő tanfolyamon,
amit a védőnők tartottak. Egész jó volt.

Sajnos nincs otthon internetünk, mert nem akarok azért vonalas telefont beköttetni, a mobilos után pedig még nem érdeklődtem. Most a melóból írok, ezért sincs időm visszaolvasni.

Jó egészséget kívánok mindenkinek, sok puszi!

Csicsóka
29+3
csicsóka

Sziasztok!

Ahogy olvaslak benneteket, ez a hét, és a következő mindenkinek dokis hét lesz!

Van egy rossz tapasztalatom. 2 napja ég a nyelőcsövem. Kép Tegnap beszéltem is a témában a házidokinénimmel!

Panó: véradás... Kép
Nem kell javítanod semmit a táblázatban, mert ezek nem számítanak! Jó ez így!
Ami a BKV-t illeti, nekem is ezek a tapasztalataim. Sőt, volt aki csúnyán nézett rám, ha nem adtam át a helyet! De le van sz@rva!

Nanda: nagyon sajnálom. Kép És tényleg ne add fel!

Mucska: nekem már kezd tele lenni a nem létező nemi szervem ezekkel az állandó vírusveszélyekkel! Kép
Az az egy cm biztató! Szerintem megússzátok! Kép

Orsi: te kis lepedőgyűrő! Kép Amúgy kibírnád, ha kellene! Én már csak tudom...
Amúgy jó hír, hogy minden rendben van a fiacskátokkal!
Gratula a beszerzéseitekhez!

Mariann: gratula a nagy leányhoz!

Bellana: nekem tetszettek a képek! Kép

Zsuzsi: aha! Nő neki rendesen. Kibontva még szembetűnőbb!
Ha megtudsz valamit homeós témában, ugye megosztod velem. Nekem az első nagyon hosszú lett, így szeretnék rövidíteni rajta, ha lehet!

Lino: befordult? Ez jó hír! Kép És tőled is várom az infókat! Ha több doki is mondja, akkor jó!

Mindenkinek szép napot!

Zsuzsa
zerko

Jó reggelt!

Csicsóka, nahát jól eltűntél! Kép
Meddig dolgozol még?

Zsuzsa:nem létező nemiszerv? Kép

Mucska:hát nagyon remélem, hogy nem pakolnak ki titeket! De ha ők kitudnak ti nem tudnátok saját magtokat? Mindenesetre küldök 1 házörzőt én is:

Kép

Az Avent ahogy írtad 1010-ft-al olcsóbb csak. Azért megnézem a termékmintákt, köszi. Kép

Panó, Linó: puszi: Kép

Zsuzsi: neked is pussz!!

Szöszi: mailt megkaptad?

Orsi: ????

Nanda: mi újság?

Egcsi: merre jársz?

Sorayáról, Ildikóról tudtok valamit?

Anikó???

És a többiek?

Csók: Bellana
bellana

Bellana!

Az a baj, hogy nem a tv és ezek vannak veszélyben a víztől, hanem a franciágy és ülőgarnitura. Azt meg nem lehet csónakkal kihozni. Meg olyan szűk a hely bemenni, hogy a vakolatot is lehet, hogy levernénk csónakkal. Annyit nem ér az egész. A betörőt viszont nem érdekli. De végül este a kecskére bíztuk a káposztát. 5 házra tőlünk lakik egy srác, aki nem épp tiszta előéletű és most is kint lakik. Csónakkal jár haza. Amikor próbálták védeni az ártól zsákokkal a területet LAci összeismerkedett vele. Így megkérte, hogy figyeljen oda. Tegnap este ő is vitte be csónakkal. Mondjuk azt nem árultuk el, hogy mi van bent, de abban bízunk, hogy innentől ő sem fog bemenni pakolászni, hiisz tudja, hogy az első gyanú rá terelődne. Meg ezek nem a közvetlen szomszédokat pakolják ki, hanem egy kicsit arrább szokták a tevékenységüket folytatni. Viszon éjszaka mega nagy csöndben feltűnik neki, ha valaki más pakol.
NA mindegy már nem idegeskedek rajta, csak tegnap hirtelen rossz volt látni, hogy a mi kertünkben is nézelődnek. Persze azért szóltunk a polgárőrségnek is, igaz, hogy csak a vállukat vonogatták. Pedig mi a töltés mellett vagyunk, tehát a töltésen is ha menne egyszer egyszer rendőr elég lenne, mert csak ott tudják kivinni a lopott szajrét. De ez az egész telepre igaz, hogy akárhonnan vinnének valamit, csak ott tudnák kivinni és az nincs 1,5 km hosszab terület. Kocsival pillanatok alatt meg lehet járni.
Na megyek öltözködni, mert megyek MArianhoz!
Puszka Mucska

Andi
Kép
mucska

Bellana!Kép
Megkaptam...mar valaszoltam is!
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Zsuzsa,mégis meg tudtam nézni Zsófit,a kerek arcocskájával.Kép
Igyekszem én 4-t írni,majd meglátjuk,mi lesz belőle.
Amúgy ez is egy betegség,én is ebben szenvedtem,de azért Te ne legyél anorexiás,légyszi.
Aha,tulajdonképpen feloldotta a zárlatot,de most meg annyira féltem a Pocaklakót,hogy ezt megtartottam magamnak.Inkább a baba kell nekem.Még Kispapa is megjegyezte,hogy nőnek a tigriskarmaim,pedig eddig milyen felelőtlen voltam.És igaza van,az állítás mindkét felébenKép
Tudom,hogy Lino is vizes volt,de egy ideig Mucska is,nem?Aztán neki nagyon hamar el is múlt.
Á,nemtom,miért idegesít a dokim,főleg úgy,hogy nem is uh-val nézte a babót,majd meglátom...Egyébként nekem már jó ideje szinte mindig fejjel lefelé tartózkodik a babám,és most meg pár hete egyáltalán nem fordult fejjel felfelé.Legalábbis az én érzéseim szerint.

Mucska,milyen szemét dolog kirabolni másokat és kihasználni ezt a sz@r helyzetet...

Panó,és mi az eredményed?Mármint a vérnek.

Szöszi,de én voltamKép

Linó,sajna,még van pár.Erre a hétre egy,a következőre 2,aztán még egy asszem.Feltéve,ha nem kell pótot írnom valamiből...
Gömböc ügyiKép

Bellana,nekem is tetszettek a képek,csak én már tegnap nem tudtam írni,mert lefagyott a gép.KépDe ez a cápás a csúcs...

Most tanulok tovább,bár Anyucim megengedte,hogy elgörgessem a számvitelt,ha nem jön összeKép

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Nem vesztem el teljesen és most már jól is vagyok.Kép Hétvégére összeszedtem egy kiadós náthát és most lábadozom.
A pénteki cukorterhelést túléltem, de a lötty olyan rossz volt, hogy majdnem viszontláttam. Az eredmény jó lett, csak vérszegény vagyok, vasat kell szednem.
Most megyek és megpróbálok visszaolvasni.Kép

Pusszancs mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Szarkamama-Anna!Kép
Üdv közöttünk!

Bori!
Na, csak sikerült kiszedni Belöled egy dicséretet!Kép Egye fene, jol esett!Kép
Szerintem csak irigy vagy az orias kiflimre, mert Te is szeretnél egyet a labad közé!Kép
Nagyon-nagyon szép a kép, amit feltettél. A képen egész nagynak tünnek ezek a viragok, de ugye ezek egészen kicsik és a réten a fü között nönek?
A férjed a gleccsersielésnél léci nagyon vigyazzon magara, mondd meg, hogy Süncsi üzeni!!! Merrefelé megy? Ausztria?

Mucska!
Köszi a helyzetjelentö-képet. A férjemnek is mutattam, nagyon el volt hülve a kép lattan. De ez a csonakos-lopas annyira felhaborito!
Ami a banyat illeti, ügyesen jartal el!
Irtad, hogy csak magatokra szamithattok, ezt én is igy érzem valahol, csak az a bosszanto, hogy tudom, az anyukamék annyit segitenének, ha nem lennénk ilyen tavol és bennük bizom is. Persze anyukammal sem értünk mindenben egyet, de jol meg tudjuk vitatni a dolgokat. Na, de nem panaszkodom, végül is én valasztottam ilyen messzi férjet!
Tovabbra is szurkolok a felsö emelet és a butorok miatt!

Zsuzsa!
Alvos-cumis Zsofi nagyon aranyos! Szoval Te adtal cumit Zsofinak. Itt a babaneten lattam egy topikot, e téren is megy a vita manapsag rendesen.
NyelöcsöégésKép De még szerencsés vagy, hogy csak most jött elöször. Sajna nincs semmi jo tippem, néha teljesen elmulik nalam, néha meg nagyon elöjön. Ami biztos: ha alvasnal ér a dolog, akkor a bal oldalon tényleg sokkal jobb feküdni. Ez az egy dolog bejött.

Tényleg nem olyan nagy a pocim, tegnap lemértem, 91 cm. En elégedett vagyok veleKép, és Dömpi is jol kihasznalja a helyet, hiszen szépen fejlödik.

Ja, tényleg, tegnap megcsinaltam a krumplis kiflit. Incsi-fincsi lett (Apjuk teleette magat rendesen), de nem kelt meg eléggé. Szerinem az élesztö nem volt jo, de megirnad Nekem lépésröl lépésre, "hülyebiztosan", hogy hogyan kell a tejjel, cukorral és az élesztövel eljarni? Köszi.

MacipajtasKép
remélem mar jobban vagy!

Kinga!
Gratulalok a 4-eshez és szurkolok a következö ZH-khoz is!
A 17 sapka tényleg nem kevés, majd mindegyikröl kérünk egy képet, természetesen Bencével együttKép
Akkor most ugy néz ki, hogy otthon maradsz? Nagy Bencével mi ujsag?

Lino!
Unatkozni nem fogsz, az biztos! Azért mindent csak ugy light-osan probalj csinalni, ha lehetséges. Gyogyulast Neked!

Bellana!
A férjed még nem féltékeny az oriaskiflidre?Kép

Chello!
Köszi a dicséretet (és mindenkinek) a szoba, a babakocsi és jomagam nevében! Es viszont! Mar nagyon szépen berendezkedtetek! Tényleg elörelato vagy, mar etetöszék is van, ez igen!

Pano!
Tej+zsemle=mazlista!Kép
Helyatadas errefelé sem divat! Még egyszer sem fordult elö semmilyen udvarias jelenet, pedig minden nap beutazom Zürichbe és vissza, ez napi 2 vonat-, 2 busz- és 2 villamosut. Söt a kezem mindig a pocakomon van, mert ugy érzem, veszélyben van, az emberek annyira nem néznek maguk köré.

Nanda!
En még bizom benne, hogy Ferko elökerül! Maya is biztos hianyolja! Megmondtad mar neki, hogy egyelöre nem talaljatok?

Mariann!
Okos virusprogram, kihasznalja a nöi féltékenységetKép Na, nem vicceskedem, remélem megusszatok a dolgot nagyobb kar nélkül.
Jo Mucskazast!

Szia Csicsoka!
Örülök, hogy minden ok!

Edit!
Képzeld az én bokam is bedagadt vasarnap estére, egész csunyan. Meg is ijedtem. En is csalanteat iszom, napi 3 csészével és ma krumplinapot fogok tartani, fött krumplit eszem, esetleg turoval, metölöhagymaval és petrezselyemmel. Majd beszamlok, hasznalt-e. Tegnap meg sok almat ettem. Szerinem tegnap este egy kicsit jobb volt a helyzet. Szerencsére a kezemen és egyéb testrészemen még nem tapasztaltam, csak a bokamon.
Az is a baj, hogy sokat van függöleges helyzetben a labam.

Na, most hazamegyek, délutan kismamatorna, talan még este bekukkantok Hozzatok.

Sok puszi és szép délutant!
Süncsi
süncsi

SüncsiKép
Nagyon jó a szoba és a babakocsi is!Kép

NandaKép
Meglett Ferkó? Remélem igen!Kép

OrsiKép
Szóval lesz egy nagyi a szomszédban! Szuper!Kép

BellanaKép
A kisfiú anyukájának nem volt szeme vagy esze, hogy leállítsa a gyerekét? Még jó, hogy nem hagyod a sajátotad!Kép

ZsuzsaKép
Kösz a kelengyelistát, sokat segítettél!Kép

MucskaKép
Átérzem a helyzeted az áradással kapcsolatban, nagyon bosszantó helyzet.Kép

Természetesen nem tudtam mindenre reagálni, de menet közben pótolom majd. Most elvitorlázom haza.
Timi jól van, a tegnapi nap nagy részében minitalit tartottunk. Voltak a Praxisban, minden rendben a kiscsajjal, de részleteket majd tőle.
A párom a felmondási idejét tölti és már van új helye, de részleteket nem tudok, mert az irodából telefonál és ott mindenki kagylózik.
Holnap jövök!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csicsóka: üdv neked, ha ilyen ritkán látunk csak akkor is Kép

Kinga:
És nagyBence hogy bírja a dolgokat? Amúgy azok a karmok nem ártanak. És hogy óvatos vagy, azt nagyon megértem. Első a baba!!!
És az is lehet ám, hogy fejjel lefele van! Meglepő, mit érez az ember!
A dokid ezek szerint rtg szemű, ha UH nélkül becsli a baba súlyát!

Egcsi: akkor jobbulást neked!
Vérszegény? Akkor tényleg kell vas, és vigyázz a nemesfém alkatrészeidre, mert a vastabletta van, akinek szorulást okoz!

Süncsi: igen, Zsófi cumis. Én 14 éves koromban még szoptam az ujjamat. Nos, azt neki nem akartam! Ez sem jó, de egyenlőre ez van! De nyugodtan alszik a lelkem.
Nekem a dokinénim azt mondta erre az égésre. hogy a szájamba kicsi víz, abba egy bő késhegynyi szódabikarbóna. Nyelni, majd még rá vizet! Még nem próbáltam.
Akkor az élesztő futtatása: a tejet megmelegíted egy kicsit, kézmelegre. Bele a cukor, és abba az összemorzsolt élesztő! Elkevered, és ennek elvileg dagadnia kell! (térfogat)
Amúgy az élesztő sem mindig tuti! Kép Zsírt kaptál?
A következő tuti még jobb lesz!
Akkor a te derekad most is karcsú még Kép

Maci2, Anikó, Vali jól vagytok?

Merre van a finn részleg?

Mindenkinek jó tornát, és talikat! Holnap Egcsinek is lesz Timivel asszem.

Zsuzsa
zerko

Sziasztok,

Chello,
Minden gyönyörű!!!
Először nem tudtam, mi az a két nagy lyuk a járóka falában, aztán rájöttem, hogy ablakok. Ide szinte már tényleg csak a kisasszony hiányzik.
Edit,
A csalántea engedélyezett a várandósság idején? Azt gondoltam, mivel az erősen méregtelenítő és vízhajtó, tiltják. De ezt csak magamtól gondoltam, még nem hallottam sehol.
Linda,
Most nincs itthon Béresem, mert éppen a Centrum megy Daniba, ezért nem tudom megnézni, de szerintem már a te Danid beleérett a korba! Az én fiam alig várja, hogy elfogyjon a Centrum, mert amazt jobban szereti. (lehet naponta válogatni, melyik ízűt akarja)
Kinga,
Megnyugtattál, hogy azért rendeseket is eszel! Lehet, hogy már írtál róla valamikor, van-e már Kispapának gyereke?
Mucska,
Jézusom, szörnyen hangzik ez a csónakázós dolog! Léket vágnék a ladikjukba, hadd ússzanak.
Panó,
Jó, hogy bejelentkeztél, régen hallottunk rólad.
Tehát neked sem volt kínszenvedés a cukros labor.
Jó hely az érdi piac? Az olyan kirakodó-vásárszerű?
A csúnyán beszélés tehát sehol nem védhető ki, igaz? Hiába a nevelés, a családi hagyományok, ragad rájuk az oviban, jobban, mint a piszok. Igen, és a kistesó meg utánozza a bátyját. Na, nálunk ez még 2 év legalább!
(és még valami, a tömegközlekedésben lehet valami varázslat, amiért nem látszik a pocakunk!!! Bár én már két-három hete nem teszteltem a dolgot.)
Nanda,
Továbbra is kitartás. Kutyakereső ember? Ilyet még nem hallottam!
Orsi,
Tényleg szuper áron kaptad az Aventet! Lehet, hogy a védőnénis megoldásod engem is érdekelne!
(tetszik, hogy nevén nevezted a dolgot a méhkeményedéssel kapcsolatban!)
Lino,
Az ovi nem egyházi, hanem ún.Zöld Ovi, ami a természet és környezet iránt való felelősségre neveli a manókat, szerintem nagyon jó módszerekkel. Bár ez a legtöbb oviban vaszeg így működik, ahol egy kicsit is jó a pedagógusgárda. A bibliaóra csak egy lehetőség, amit szinte mindenki kihasznál, mert szerencsére nem bigott katolikus, hanem ökumenikus. A fiam egyébként itthon is részesül ilyen jellegű nevelésben, részemről, a párom erősen buddhista beállítottságú, de ebbe nem szól bele. Vad dolgokat pedig nem tanítok.(mint a katolikusok)

Most ezt elküldöm, mert le kell mennem vásárolni.
Még jövök. Ez nem fenyegetés!

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a dícséreteket a szobát illetően. Kép Az etetőszéket és a járókákat ajándékba kaptuk, különben mi is csak később vettük volna meg. De így legalább választhat a Noncsi, hogy szoptatós párna - már ha el tudok tőle szakadni - vagy leül velünk az asztalhoz rögtön. Kép

Azért nincs teljesen kész mert a kiságyat még nem raktuk össze de ami késik nem múlik.

Én még mindig szenvedek a folyással. Akinek volt annak már elmúlt?

Pusza,
Chello
chello

Megint bekukkantok,

Zsuzsa,
én az elejétől fogva nagyon szenvedek a nyelőcsőégéssel, szerencsére a gyomrom teljesen rendben van. Már a kórházban elkezdtem szedni egy gyógyszert, napi 3 kellett, de 3 nap után abbahagytuk, mert az égvilágon semmit nem használt. Akkor adtak rennie-t, de semmi, semmi, max. 5 perc, de az ízétől inkább hányingerem lett. Aztán jött a friss patt.kukorica, meg a tej, és hasonló ősi praktikák - na, még a kukorica, az talán 10-15 percig jó volt. Aztán újból az égés.
És ami teljesen bevált, az a hideg Salvus, két-három korty egyszerre! Egy másfeles üveg így eltart 10 napig, és a kis butykosomban is magammal viszem mindenhová, még az émelygést is enyhíti. Ez van, érdemes kipróbálni!

Süncsi,
aranyos vagy, megmondom Karcsinak, hogy több nő is félti őt! Ausztriába megy, de csak 4-5 nap azt hiszem.
Cumi-ügyben: nálunk Dani sosem akarta használni, és az ujjszopás pedig szintén kimaradt az életéből. Ez elég ritkaságnak számít, ahogy hallottam más anyócáktól.
A virágok valóban aprók, "gyomként" nőnek a fű között, én nagyon szeretem őket. 10 napig is frissek maradnak a kis tálban, vagy pohárkában.
Milyen az idő Svájcban?
Itt ma 17-re is felszaladt a higanyszál, sőt, napsütés is volt. Csütörtökön kimegyünk Ráckevére, megérkezett a kis faház, nagy legózás lesz, mire felépül! Dani sem megy be az oviba, és ráadásul csuda jó időt ígérnek. Talán rövidujjúban lehetünk?!

Mindenkinek ölelés,
mindjárt jön a barátnőm. A fiúk meg úsznak.
Lesz estére goffri, átjön valaki?

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Anitabori,van neki két nagyobb gyereke,a volt feleségével laknak.Az egyik 18,a másik 14 éves.Az ovitok jó hely lehet.Amúgy kötelező oviba járni?

Zsuzsa,én is cumiztam,aztán elvették ca 4-5 éves koromban és utána nem is szoptam már az ujjamat sem,úgyhogy szerintem nem rossz a cumi.Az öcsém az ujját szopta,aztán le sem írom,meddig megtartotta jó szokását.
RtgszemKép
Nagybence tűri,egyelőre.Néha arra gondolok,el kellene engedni őtKép
Nekem is ég a nyelőcsövem,nekem jó rá a Rennie,de éjjel nagyon sz@r.

Süncsi,igen,itthon maradunk,mert mégsem érzem magam elég tapasztaltnak és ügyesnek ahhoz,hogy hirtelen egyedül legyek egy kisbabával.Nagybence megvan,mostanában sokat kézizik.

Chello,nekem elmúlt a folyásKép

Egcsi,apukaKép

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Ma borzalmas napom volt, csak úgy. Már így keltem fel. Legszivesebben bőgicsélnék. Kép
Dani is egész nap szivatott, kitépett 2 marék hajamat is...
Ráadásul kiderült, hogy van egy pár csekk ami nem lett befizetve, úgyhogy még a végén a légkondinak is búcsút inthetünk...
Kijött az új bankkártyám lánynévre...
Még jó, hogy 3 éve férjnél vagyok és ugye volt a kötelező adategyeztetés...
Tudom, hogy ezek nem nagy dolgok, de rohadtul bosszantó. A bankot felhívtam, be kell menni...
Király, hogy elcsesznek valamit aztán én meg ugráljak...
Na, jó, szerintem átmeneti depim van.
Este visszaolvasok, most nem rontom itt a levegőt tovább, puszi:
Savanyú Móric Bellana
bellana

Bori: és a Salvusban nincs szódabikarbóna? Nekem elsősorban este jön 6 után, és este véget is ér. Addig meg elviselem! Egyenlőre...
Én is úgy hallottam, hogy jó idő lesz! Már ma is majdnem elég volt egy póló! Kép

Chello: emlékszem, amikor mi szereltük anno a kiságyat! Kép Jó buli volt, mert leereszthető a rácsa. Most már hamar fog menni!

Kinga: Nyinike??? Kép
Akkor téged is gyötör ez a nyelőcső gond? Kép
Azért kérdezd meg róla Bencét, mielőtt döntesz! Bár ha jól érzem, megindult az elhidegítés... Nehezebb lesz úgy Kispapával is ám!

Bellana: Kép Szedd össze magadat!
Én többek között ezért is maradtam a leánykori nevemen! Semmit sem kellett cserélnem! Kép
Csekk Kép
Holnap is jó idő lesz, mosolyogj! Ezt tőlem neked!

Kép

Szép estét mindenkinek!

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Hogyhogy mindenkinek más azonosítót ír ki a gép?Vagy csak én vagyok hülye?

Bellana,ne keseregj!Daninak nem tetszettek a cirmoscsíkok?

Zsuzsa,nekünk pár óra alatt összeszerelődött a kiságy,ínnyi volt a gáz,hogy felénél vissza kellett bontani,mert elhasználtuk a rácshoz való,rövidebb csavarokat máshoz...
Nyinike az Anyukám amúgy,csak ez az a felhasználói név,amit még soha,senki nem foglalt le.
Aha,Veled együtt szívom,hogy van nyelőcsövem...Minek is az nekem?
Nem értelek,hogyhogy Kispapával is nehezebb lesz?

Anitabori,így utólag tökjó a virágos kép,azt hittem,csak leszedted valahonnan,nem is esett le,hogy sk.

Puszkó,Kinga
nyinike

Kinga: eddig nekem pl. más volt az azonosítóm, és amit kiírt! Most az azonosítót írja ki! Így ha valaki lát a chaten, megismer Kép És így csak egy dolgot tart számon a rendszer.
Kispapa: amíg van nagyBence, könnyebb tartanod az elveidet, az érdekeidet vele szemben, mintha majd nem lesz mögötted (elengeded, asszem ezt írtad).
A család nagyon jó, de ebben nem sokat segít! Kép
De lehet, hogy neked ez sem gond...

Zsuzsa
zerko

Hello lanyok!
Mindenkit nagyon puszilok, nem tudtam meg visszaolvasni, de nagyon igyekszem, a mai nappol azert kitunik, hogy tobbe-kevesbe mindenki jol van es vannak uj anyucik is. Nekik udv. Soraya kicsit gyengelkedett meg volt fazva es a forgoi is rosszalkodtak. Biztos fog majd irni, de gondolom rengeteg meloja van.

Sajnalom, hogy nem tudtam jelentkezni, de tudjatok ez felujitas, melos itt lakas stb... teljesen lekot a dolog. Raadasul ugy mozgok mint egy csiga es sokszor pihennem kell. Azonban kesz vagyunk az also szinttel, mar csak aprobb munkalatok vannak hatra, mint pl. takaritas, villanyszereles, szekreny osszerakas. Szamitasaink szerint 1 honap mulva vehetjuk birtokba.

A felso szinten az Agi szobaja elkeszult a Laurae is 90 szazalekos, de a mi haloszobankban meg mindig nincs szekreny minden a foldon az agy alatt stb. tenyleg csak aludni jarunk be.

Apa a mai napon probalja altatni Laurat eloszor az uj szobajaban, de amint hallom nem tul nagy sikerrelKép. Szerintetek kellene vennem baba-radiot, hogy meghalljam, ha felebred? Vesa szerint odatalal hozzank ejszaka, de en elegge aggodom, hogy esetleg felmaszik az emeletesagy felso szintjere. Mit csinaljak? A szobankba egy kis eloteren, nappalin es a a konyhan keresztul vezet az ut....

Ismetelten nagy oleles, legyetek jok, holnap jovok olvasni.

puszko
IldikoKép
salla

Zsuzsa,aha,legelőször azt vettem észre,hogy nem Z.Zsuzsa vagy,hanem ZerkoKép
Kispapa:értem,erre tippeltem.Ezerszer gondolkodtam ezen,de nem szeretnék önző lenni,illetve,lehet,hogy még ebben is van egy kis önzés,mert Kisbence születése után nem akarok nehézségeket,vitát,fájdalmat,csak és kizárólag nyugalmat.És nem vagyok benne biztos,hogy Bence felfogja,hogy mivel jár ez az egész.Egyelőre viszont nem engedi,hogy elengedjemKépKispapával meg sajnos úgy vagyok,hogy mára nem is igazán tudom,mit kezdjek vele,miért voltam annyira szerelmes valamikor.Legjobb az lenne,ha eltűnne szép csendesen az életemből,mert kedvelem őt,de igazából már ő is csak egy zavaró tényező,amivel külön foglalkozni kell.És kérlek,ne hidd ezek után,hogy teljesen érzéketlen perszóna vagyok,csak egyszerűen ide vezetett az a sok-sok felgyűlt dolog.Ma olvastam,hogy a lelki békénk megtalálásához megbocsátás kell,a megbocsátáshoz pedig az,hogy el tudjuk engedni a múltat.Én teljesen megbocsátottam Kispapának,cseppet sem haragszom semmiért rá,és nem felejtem el,hogy életem legnagyobb ajándékát tőle kaptam,de ezzel egy időben minden érzelem megszűnt iránta és jobban szeretném,ha nem kötne hozzá semmi.Hát,ez úgysem jön össze,de ez van.Addig nem tudtam tartani az elveimet,amíg szerettem,ez most már hiányzik.

Mindenki másnak bocs,hogy ennyit írtam,felénél át akartam térni privátba,de nem sikerült átmentenemKép

Zsuzsa,megint a Te válladat használtam,kösziKép

Kinga
nyinike

Jó estét mindenkinek!

Feró még mindig sehol,de erről most egy ideig nem is akarok írni.Kép

Viszont találtam egy honlapot,érdemes bekukkantani:
www.tiva-med.hu
Főleg szoptatási segédeszközök vannak,MEDELA, AVENT.Legalább összehasonlítási alapnak!JA!És találtam egy nagyon takarékos dolgot,már ha valakinek igénye van rá:
Avent mikrós sterilizáló,most 2 cumisüveg helyett 4 van benne.Az ára:8500 FTKép

Puszi,
Nanda
nanda

CUMIRÓL:
Maya egészen születése óta az ujját cumizza,eddig csak lefekvés előtt,de most észrevettem,ha valami megviseli,kicsit nyűgösebb képes hosszú perceken keresztül szopikázni.A védőnéni azt ajánlotta,ha nem akarja elhagyni,inkább vegyek neki(MOST?)cumit.ANYUKÁK!Ti mit szóltok ehhez?

Nanda
nanda

Sziasztok!

Most nem tudok bővebben írni,talán holnap hozzájutok emberi időben a géphez.Kép

Kedves Lino!
Nem fér el Nálatok még egy kisnyuszi?
Aranyos,kicsi fehér.Gyerekekkel megegyeztünk amikor megvettük,hogy 2 hétig lesz csak nálunk,/panel,9.emelet/,és most lassan le kéne adni.Van tenyésztő,aki elvinné,de annyira megszerettem,hogy belegondolni sem akarok,hogy mit csinálnak majd vele.Én nem gondoltam,hogy ez ilyen nehéz lesz,még soha nem volt semmilyen állatom.Megtartani biztos ,hogy nem tudjuk,de megszakad a szívem érte,ha arra gondolok,hogy valakinek a tányérján fog kikötni.Kép
Kérlek,hogy mihamarabb jelentkezz,ha be tudjátok fogadni,vagy ismersz valakit,aki befogadná!/Esetleg meg is látogatnánk néha,ha lehet./
Elvileg pénteken elviszik.
Előre is köszi:

Anikó
vakili

Még valami!
Most vettem elő a jó öreg Avent Isis-t,és észrevettem,hogy a még nem is használt szilikon szelep teljesen besárgult.Szerintetek használható még így?

Nanda
nanda

Sziasztok!

Csak röviden bejelentkezem. Már túl vagyunk az ablakcserén, a takarításon.
Én is sokkal jobban érzem magam, sokat pihenek és betartom az orvos utasításait is. Most itt van az anyukám ezért ritkán tudok feljönni a netre, de remélem hamar végig tudlak beneteket olvasni.

Remélem mindenki jól van.

Sziasztok!

C.Vali
28+2

Nem a felhasználó nevemet írja ki a gép, bar már írtam a rendszer adminisztrátornak is ez ügyben. Nektek is van ilyen problémátok?
Alika

Sziasztok!

Már kezdtem azt hinni, hogy senkit sem ismerek a topikból!
Kinga:Nyinike, Anikó: Vakili, Vali: Alika lett stb.Egész megzavarodtam.
Danit alig bírtuk letenni, ráadásul pancsi előtt dobott egy marha nagy hátast az előszobában a kövön...Pancsizni se akart, végig bőgött, aztán vagy tízszer kijött hálózsákostúl a szobából, berángatta az apját, majd sarkon fordult és kitipegett...Jó játék. Kép

Nanda: Kép Szerintem ha besárgult az még nem gond, ha nem tört meg, vagy ilyesmi. Köszi a honlapot megnézem. Kép

Vali: továbbra is nagyon vigyázz magadra és a pindurokra! Kép

Ildikó: már nagyon emlegettünk titeket! A szoba gyönyörű!

Kinga: a kispapával mindig lesz közös szál ami összeköt titeket: Kisbence. Jó, hogy meg tudtál neki boocsátani. Az olyan nehéz dolog.

Anikó: most én depizek egy picit. Nagy puszi!

Zsuzsa: igyekszem-igyekszem, nem tudom mi jött rám. Kép Puszi!

Orsi: na,tudsz szerezni olcsón Aventet???

Bellana
bellana

Sziasztok!

Vali,már gondoltam rá,hogy mi lehet veletek,jó,hogy jól vagytokKép

Nanda,köszi a honlapot,meg is nézegettem már,bár én csak akkor veszek mellszívót,ha lesz is tejemKépHa nagyon sok lesz,majd megvetetem a kórházból Anyával.

Bellana,fantasztikus lehet Dani játékaKépGondolom,nem direkt csinálja,de ma én is elbőgtem magam,mert Kisbence mindig akkor rúg eszeveszett erővel,amikor én aludni akarok és így napok óta nem aludtam tisztességesen.Te babócád mennyit mocorog?
Hát igen,tudom,hogy Kisbence mindig összeköt majd minket,csak könnyebb lenne.Bár akkor nem lenne Kisbence,úgyhogy mégis rendben van.
Ez most jó érthetetlen lett.

Jó éjt,szép álmokat mindenkinek!

Kinga
nyinike

Csak 2 percem vanKép

Bellana es akit erdekel!
A vedonenim meg ezen a heten tud szerezni mellszivot, fel kell hivni telefonon es talan el tudja intezni. A szama: 3382398 es Buktáné Vajnai Zsuzsanna. Remelem lesz akinek sikerul igy megvenniKép

Most mennem kell, mert meg meg kell csinalnom az intimtornamatKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
23+4

avocado

Sziasztok!

Mucska: hát igen, már többször mondtam apának, ha ez lenne az első babánk, azt hiszem, mi egy gyerekesek maradtunk volna Kép De egyébként meg imádom ahogy itt rugdalózik a pocakomban, és már alig várom, hogy megszülessen!

Csicsóka: jó hogy jelentkeztél! Majd gyere még ha tudsz!

Zsuzsa: nyelőcsőégésKép na végre valami ami jobb mint az előző terhességeknél nálam, csak ritkán van és akkor is elviselhető.

Egcsi: jobbulást! A párod marad külföldön, vagy az új munkahely itthon van?

Bellana: remélem ma már sokkal jobb napod lesz!!!!!

Anikó: nyuszink nekünk nincs, Panóéknak van! De azt hiszem ők sem tartják meg! Szegény nyuszkó Kép

IldikÓ: jó hogy jelentkeztél, vigyázz magatokra!

Nanda: Cumi mostantól? Szerintem nem túl jó ötlet, és valszeg el se fogadná.

Nóra tegnap szegénykém egész nap esett-kelt. Először az emeletes ágy második lépcsőjéről esett le, majd a dokinéninél Lili úgy nyitotta az ajtót, hogy egy az egyben eltalálta jó nagy erővel Nóra fejét, utána meg itthon a lépcsőnél úgy bevágta a lábát, hogy lejött róla a bőr Kép

Szilvi
lino

Jó reggelt!

Bori!
Az érdi piac nem tudom, hogy jó hely-e, nem nagyon szoktunk járni amúgy. Jó nagy piac, külön van állatpiac is.

Bellana!
Remélem kialudtad a depidet!
Sajna nekem is vannak olyan napjaim, mint a te tegnapi napod!

Nanda!
Abban szerintem is igaza van Zsuzsának is meg a védőnőnek is, hogy jobb, ha cumizik, mintha az ujját szopja. Viszont szerintem ha eddig nem cumizott most már hülyeség lenne rászoktatni. Én is az ujjamat szoptam egyébként és már iskolás voltam, mikor sikerült leszokni róla. Aztán meg fogszabályzásra jártam évekig.
Nekem ezügyben nagy szerencsém volt, mint Borinak, egyik gyerekem sem cumizott és az ujjukat sem szopták.

Anikó!
Nekünk van nyuszink, de igaza van Linónak, mi sem akarjuk, hogy itt vénüljön meg a nyuszi, megy tovább egy másik családhoz, ahol már van néhány nyuszi. Ugyan ők nem tenyésztők, de nem tudom garantálni, hogy mi lesz a nyúl végső sorsa. Valószínűleg senki nem nevelget egy csomó nyulat csak úgy szeretetből végelgyengülésig.
Elhiszem egyébként, hogy nagyon megszerettétek, a mienk nincs bent a házban, így annyira szoros kapcsolat még nem alakult ki.

Mucska!
Remélem a Tisza jól viselkedik!

Puszi mindenkinek!
Én is csak néztem tegnap, hogy miért nem ismerek senkit a topicban!

Panó
panó

...reggelt mindenkinek,
mert ahogy mondaná Micimackó, nem lehet jónak nevezni ezt a mai reggelt.(nála a méz fogyott el)

Most én is nagyon rossz hangulatban vagyok, tegnap este történt valami, ami rettenetesen kikészített, és próbál a depresszió felé lökni.

Apukám albérletbe kiadott lakása miatt van a probléma. Egy kedvesnek látszó román (nem erdélyi) házaspár használta 8 hónapig, kisgyerekesek, piacoznak Kőbányán. Szabályos, minden részletre kiterjedő szerződést kötöttünk, felmondási határidővel, kaucióval, kezdeti villanyóra-leolvasással, stb. Március elsején szóltak, hogy szeretnék felmondani a bérletet, mert vettek egy lakást a környéken. Ez tök jó dolog, semmi gond nincs vele. Elmagyaráztam nekik (ismét), mit jelent a két havi felmondási idő, tehát még a márc. és ápr. akkor is ki kell fizetniük, ha kiköltöznek addig. A márciust még véiglakták, kifizettek mindent rendesen, de nem értik, hogy az áprilisi bérleti díjat miért akarom levonni a kaucióból. Azt sem értik, hogy a villanyra átalányt fizettek, és a mostani óraleolvasásnál kiderült, hogy még mennyit kell a villanyra ráfizetni (17e). Ezek számok, könyörgöm, de olyan primitívek lettek így hirtelen, és elkezdtek vagdalkozni, hogy ilyen tisztességtelenül még senki nem bánt el velük, és hogy rajtuk akarunk meggazdagodni, stb. Tovább nem is részletezem, ránk uszították a volt házinénijüket, aki ott lakik szintén a lakótelepen, az is elmondott mindennek, APEH-hal fenyegetőzik, Karcsi és a barátnőm felváltva nyugtattak tegnap, hogy ebből sem lehet gond, hiszen annyira kevés az az összeg, amit be kellett volna fizetni adóként, alig haladja meg az 50e-t. Ebből az APEH nem fog nagy tortúrát csapni. Iszonyú, hogy még miket mondtak, főleg az öreg néni, meg hogy nem fogunk még egy ilyen madarat találni, aki ezt a lakást kiveszi ennyiért (40e), erre mondtam, hogy alig döntöttük még csak el, hogy kiadjuk azt a lakást, amikor ezek már telefonáltak, hogy nekik nagyon kell...És így tovább.
Olyan nagyon kiborultam, hogy nem is emlékszem, mikor történt ilyen utoljára. Most is remegek, mint egy kocsonya, és magamban folyamatosan beszélek hozzájuk, és magyarázom a dolgot, hátha elér az agyukig.
Muszáj valahogy túllennem az ügyön, de még kell hozzá néhány nap, és még találkozni kell velük, mert belekötöttek abba is, hogy a távhőre mennyit fizettek, hogy az lehetetlen!!! Minden hónapban számla volt róla, de nem értik!!!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!

Próbálj meg megnyugodni, hasznos tanácsot nem tudok sajnos adni, mert a primitívséggel szemben az ember teljesen tehetetlen. Pénzt valószínűleg nem fogsz látni tőlük, így csak a kaució összege az, amit esetleg vissza tudsz tartani. És szerintem semmilyen hatósággal való fenyegetéstől nem kell megriadni (főleg neked nem), nem valószínű, hogy bírósághoz vagy az APEH-hez fordulnak. Esetleg te megfenyegheted őket bírósággal, neked ott van a szerződés, nekik meg nem biztos, hogy teljesen rendben van a státuszuk/munkavállalási engedélyük.
Viszont a babának nem tesz jót az idegeskedés, tehát próbáld meg rábízni a férjedre és a papádra a többi ügyintézést.

Jerry
jerry

Jó reggelt!

Ma jobb hangulatban keltünk Danival és süt a nap. Kép
Bár a nyomasztó hangulatom még nem múlt el egészen...

Orsi: köszi a számot. Eddig még nem vették fel. Kép

Bori: én csak a másik oldalon álltam eddig,sajna nekem sem voltak jó tapasztalataim a főbérlőkkel. Igaz nem jogos dolgokon ment a vita. Szerintem vondd le a kaucióból és menjenek a fenébe!!
Nem lehetne, hogy bejelentitek, hogy kiadjátok? Akkor a lakók nevére lehetne iratni a számlát és akkor ugráljanak. Kár, hogy nem ismertelek mikor nekünk kellett albérlet. Kép Leglább lett volna egy kedves, barátságos főnénink is. Kép
Próbálj megnyugodni, puszillak!!

Panó: akkor nem csak én pislogtam, hogy itt mindenki más néven ír. Kép
A depimet biztos a hormonok okozzák, vagy ki tudja. Néha tényleg úgy érzem, hogy tele a hócipőm.

Kinga: Gergely baba szokott tornázni odabennt, de attól vígan elvagyok. Ő legalább csöndben van. Kép

Pusza:
Bellana
bellana

Puszi Mindenkinek!

Tegnap ismét ledöntött a hőemelkedés meg a köhögés, de újjult erővel olvaslak benneteket.
Ti ilyenkor mit szedtek vagy isztok?? Iszonyú szarul vagyok és nem merek semmit beszedni.

Anikó: mi újság, jól vagy?

Chello: nagyon jó a babaszoba. Tetszik a pelenkázószekrény, hol vettétek? A színe nekem is bejönne a mostani bútorainkhoz.

Lányok! Mikor lesz a következő tali? Jó lenne látni a gömbölyödő pocaktársakat!

Maci
maci2

sziasztok!

Ildikó: jó, hogy előkerültél. A szoba nagyon szép! Kép
Akkor haladnak a dolgok.
Ha nem nagy befektetés, lehet, hogy jó lenne az a rádió! Bár így ezt az utat nektek kell megtenni!
Van valami oka, hogy a férjed altat?

Soraya: jobbulást!

Kinga: amit írtál, az teljesen logikus, és valóban így van! Sokszor a saját gyerek nemalvása is ingerli az apákat! De azért rossz lesz neked egyedül. Ha csak mi maradunk, meg a család...
Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy azt te szeretnéd! Bár amilyen jó csaj vagy, tuti találsz majd magadnak palit kisBencével is . Kép

Nanda: cumi ügyben én azt mondom, hogy megpróbálhatod, de szerintem nem fog váltani! Kép Bár ez a foguknak nem jó! És az is gond, hogy szopizza akkor a kezét, ha nem tiszta. De ez van! Én is ilyen voltam.
Az AVENThez szerintem lehet venni új szelepet! Nézd meg, milyen hangja van, ha használod! Nekem is elő kell majd vadásznom a Medelámat!

Vali: jó, hogy túl vagytok rajta. Kép Nekünk szerintem még egy hónap lesz! Kép
Másnak is az azonosítóját írja ki a rendszer. Majd megszokjuk!

Bellana: vigyázzatok erre a legényre! Nehogy megint legyen valami baj!

Lino: akkor Nórára jár a rúd! Kép Amúgy meggyógyult a lánykád? És ti?

Bori: együtt érzek veled! Nekem ugyan nem volt ilyen gondom, mert én a bérlőkkel mindig a konkrét havi fogyasztást fizettettem ki, és nem a számlás általányt! Nekünk ugyan nincs távhő, de van gáz, és villany! Így nincs gond ezekkel az eltérésekkel sem! De elárulom, sok idő kellett, míg erre rájöttem.
A villanyra egy tanács: beköltözéskor ennyi volt az óraállás, most ennyi, ettől eddig ennyibe került, és így ennyi a maradék! Amúgy az ELMŰ-től is kérhettek soron kívüli számlázást, és akkor náluk sincs apelláta, ugye? A távhő meg nem a ti dolgotok. Amikor jöttek, tudniuk kellett! És csak keményen, mert ne te fizess rá a dologra! Az érzelmeknek sajna itt nincs helye...

Mindenkinek nagy drukk a dokikhoz! Ma többen is mennek, úgy sejtem...

Timi: üdv, ha ma benéznél... Kép

Szép napot mindenkinek! Kép

Zsuzsa
zerko

Tali ügyben: Van, aki megszervezné??? Vagy engem kértek fel megint???

Hajni: én azt mondom, hogy C vitamin 500 mg-ig, kamillás párásítás, és meleg tea. Ha homeós bogyót is akarsz, akkor a coryzalia (lsd. Orsi).
ÉS ha a torkod is rosszalkodik, akkor sós vizes gargarizálás!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa: szia KépA te szervezésed tökéletes volt. Kép
Részemről téged kérlek fel megint. Kép

Dani: szerintem kaszkadőr lesz a gyerek. Kép
Hidd el, hogy vigyázunk rá, de lyan kis szélvész úrfi.

Avent: felhívtam a védőnőket, de akit keresni kellene nincs bennt. Állítólag délben lesz.
Na, ha lecsúszok az akcióról agytubit kapok.

Maci: szegényem. A torokra lehet bioparox sprayt használni az recept nélkül kapható és kismamák is használhatják. Orrcsepp és tea, meg pihit tudok ajánlani,meg vitamin. Jobbulást!!

Bellana
bellana

Sziasztok!

Megkérdezhetem,hogy kinek mennyit mozog a babája és milyen intenzitással?

Hajni,én is már 3 hete beteg folyton beteg vagyok.Az elején,amikor nagyon gáz volt a helyzet,akkor Augmentint kaptam,meg gőzölnöm kellett valami illatos keverékkel,azt a gyógyszertárban készítették.Meg infráztam az arcomat.De azóta már nem szedek semmit,bőszen fújom az orromat,meg kamillázok néha.

Szilvi,szegény Nóra!Meg szegény Te Kép

Anitabori,KépHát,ez nagyon sz@r ügy.De én is azt mondom,mint Zsuzsa és Jerry,csak keményen,különben ti fizettek rá.

Zsuzsa,kösziKépNem félek egyelőre az egyedül maradástól,most ez nem igazán számít.Tudod,ha minden kötél szakad,megyek vissza KispapáhozKépKép

Bellana,kiheverted már a depit?

És IGGGEN,végre SÜT A NAP!!!!
Mindenkinek szép mosolygós napot!

Kinga
nyinike

tali ügyben:
Nanda: ha én szervezném, és maradna az általad ajánlott hely, akkor egy honlapot, vagy telcsiszámot kaphatnék?
Vagy legyen ott, ahol az előző?

Kinga: az enyém nagyon változó. Ha fáradt vagyok, és keményedek, akkor szinte semmit! Ha eszem, vagy ha lefekszem, pihenek, akkor többnyire igen. Meg sokszor éjjel is. Vannak nagyon intenzív napjai, de vannak nagyon nyugisak is. Ilyenek lesznek amúgy kint is, ebben nincs semmi, ami meglepő. A frontoknál ez a dolog is módosul.
Miért? KisBence mit rendez?
Kispapához???? Jaj!

Kidobálom a rucikat az erkélyre! Még nem a gyerekét! Kép
De mosószert már hamarosan veszek hozzá! És elővettem a ruhákat! Zsákokban áll a szobában. Jó mi?

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Mi az ajánlat tali-hely ügyben?

Maci
maci2

ZsuzsaKép
Nagyon jó hatással van rám a vaskészítmény amit szedek, minden nap van tőle eredmény, már ha érted mire gondolok.Kép

AnitaboriKép
Sajnálom az albérlő hercehurcát. Remélem gyorsan elcsitul az ügy és mindenki megnyugszik. Hiába fizetni senki sem szeret, még ha jogos is a követelés.Kép

BellanaKép
Remélem hamar jobb kedvre derülsz! Tudom milyen ez, a múltkor bekopogott a közös képviselő az egyik szomszéddal, hogy a házunkról nagy darabokban omlik a vakolat és sürgősen újra kell csináltatni. Ez cirka fél milla családonként.Kép Csak azt árulják el, miből? Utána vígan és dalolva vakolhatják a házat.

IldikóKép
Ez a szoba nagyon szép! Elegáns, de modern.Kép

LinoKép
Szegény Nóra.Kép Tegnap nem az ő napja volt.

MaciKép
Hasonló cipőben járok mint te, küzdök a náthával, úgy tűnik én leszek az erősebb.Kép Én C vitamint eszem, iszom minden formában.

KingaKép
Az én babám elég virgonc, főleg, ha én nyugton vagyok. Olyan erőseket nem rúg, hogy ne tudnék aludni, de kifejezetten kikövetel bizonyos alvási helyzeteket.Kép Szegényt sajnálom, mostanában rengeteget fújom az orrom és néha köhögök, biztosan nagyon nagy zajt csapok a kis kuckójában.Kép

Ma találkozom Timivel, üzen neki valaki valamit?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: