[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Moncsi!
Ha valamikor, akkor most lehet ezt még visszafordítani, mert később sokkal rosszabb lesz.
Szopi után tedd le az ágyikójába, szokja meg, h ott alszik el, és nem a kezdben. Ott állj mellette, kicsit simizd. Lackó mindig hason alszik el. Berakom az ágyába, félhomály van, teszek veszek körülötte, ránézek, sutyorgok neki, aztán elalszik.

Nálunk 2- hónpaos koráig 2szer evett éjjel, de mindig magától kelt, én sosem ébresztettem. Aztán elhagyta az egyik kajálást. 5 hónaposan aludta át az éjjelt, ill. van h most is kel, de van h nem.

Lackó mindig fél 8kor fürdik, előtte kap kis kaját és utána is, így fél 9kor már alszik. Van h kel 5kor, akkor eszik, de 7 napból ez 2szer van. 7 körül kel és fél 8kor eszik.

Ha nem ébred Danci, akkor ne kelts fel. Minden baba más, okosak ők, ha éhesek kelnek, ha nem nem.

Szülői beleszólás... Na ezt is még csírájában kell megbeszélni velük.
20150601134430
 
 


MOncsi, sztem Vikinek igaza van (mint mindig ugye Viki :wink: )szóval én soha nem kelltem fel Olcsit éjjel. Felkel ő ha éhes. Nálunk mondjuk napközben teljesen elvan. Hol az ágyban, hol a Mózesben, hol a bébihordóban de valahol alszik, vagy épp elvan a világ nézegetésével. Aztán este fürcsi után eszik és picit dajkálom akkor már sejtem hogy jön a kólika. És igen 9 körül elkezdi a sirást, egészen éjfélig tart utána alvás 5-ig. Evés. Utána megint alvás 10ig, evés és magától kel mindig. Napközben nagyon ritkán sir, Csak az esti nagyon veszélyes. Én a helyedben nem keltegetném éjszaka örülnék hogy alszik :wink: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Jaja! Igaza van Zsuzskának. Örülj, h alszik + örülj h Te alszol :lol:
20150601134430
 
 

 
 

Sziasztok!

Viki,
Lackó nagyon édi! :D

Monic,
Ezen az etetésen már én is gondolkodtam. Éjjel nem kel fel Réka magától, de amikor elkezd nyöszörögni, akkor felébredek, és ha már 5-5,5 óra eltelt az előző etetés óta, akkor megcsinálom a tápszert és felkeltem. Igaz, hogy szinte álmában eszik, de megeszi mindig az adagját. Már gondoltam rá, hogy nem ébresztem fel, és hagyom, hogy meddig bírja.

Mi jól vagyunk, már 3250 g Réka. Voltunk szemészeten, és már csak 1 éves korában kell majd visszamenni. Volt pár nehéz napunk a frontok, és a nagy szél miatt, és már kínomban éjjel 1-kor gondoltam megszoptatom, abba mindig elfárad. Nem volt a közelemben a bimbóvédő, ezért anélkül próbáltuk, és sikerült neki. Azóta minden nap napközben etetés előtt szoptatom is, és képzeld úgy néz ki, hogy megy neki. Sőt, ma úgy jártam, hogy utána fejtem, és szinte alig jött valami. A mostani etetés előtt, és a szopi után is megmértem, és 20 g-ot sikerült neki szopiznia. Szóval, haladunk! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!
Réka nagyon szépen fejlődik. Pár napja írtad csak, h elérte a 3 kg-t.

Ha eszik, Lackó is álmában eszik. Megeszi, aztán oldalra dől és már alszik is, nem is böfizik.

Nagyon örülök, h ügyesek vagytok a szopival. Minden csepp számít!

Ez a tiéd: Kép, h nem adtad fel és nem hagytad abba a szopit.
20150601134430
 
 


Viki mami,

köszi szépen a tanácsokat. Úgy néz ki, hogy talán nem lesz olyan nehéz visszanevelni Danikát. Mióta írtam ide volt még 3 üvöltős hiszti, de egyre hamarabb adja fel és alszik inkább. Én énekelek neki és egy kicsit odadugom a fejem az arcához, attül hamarabb megnyugszik.

Nemone,

az éjszakai ébresztésről én is igyekszem leszokni, csak zavar, hogy sokat beszél álmában, olyankor azt hiszem, hgoy éhes :oops:

Zsuzska,

nálunk ma nem volt hasfájás csak hiszti...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Nyugi, ha éhes lenne, azt hangosabban jelezni. Lackó mai napig akkorákat sóhajozik éjjel. Nagyon cukedli! Kép
20150601134430
 
 


:evil:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


ma ellenem van a net, már 2.jára veszik el az üzim!
majd jövök később!

pusza mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok,

Czinki,

mi az oka a mérgelődésnek? ELszállt amit írtál?

Viki mami,

a hiszti folytatódik továbbra is, de hamarabb vége van szerencsére.
Az éjszaka eldöntöttem, hogy nem ébresztem fel Danikát, aztán 5-kor elkezdett beszégetni álmában, én meg mégis megszoptattam, mert addigra annyira fájt már a mellem, hogy majdnem sírtam. SZoptatás alatt nem igazán lehet egy egész éjszakát szopi nélkül hagyni, mert a mell nagyon fáj. Vagy olyankor fejjem le a tejet, aztán reggel adjam oda üvegből, vagy fagyasszam le?
Mindent összevetve ma keveset aludtam, mert a tejjel teli cickók nem hagytak :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


[b][color=blue]Viki mami[/color],[/b]

Nem merem elkiabálni, de azt tettem amit tegnap írtál, szopi és büfi után letettem Danikát, és már két szopi után is csendben elnézelődött vagy elaludt, nem volt hiszti. Remélem nem is lesz, majd meglátjuk... :wink: :lol:

Boni mami??????????????????????????

Mi újság veletek??????????????????????????????????????

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Monic,
Gratulálok, hogy Danika ilyen hamar megtanulta, hogy az ágyában aludjon! :D

Viki,
Köszönöm szépen! Remélem, továbbra is megy majd a szopizás. :wink:

Lányok,
Ma megint front van? Réka etetés után egy darabig elvolt a kiságyban, aztán elkezdett nyűglődni, de akkor még hagytam. Viszont egy fél órája úgy elkezdett sírni, hogy még a feje is belevörösödött, így kivettem a kiságyból, de persze rajtam hatalmasat alszik. Na, megyek is megpróbálomletenni megint. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Na, kemény hat percig bírta egyedül a kiságyban... :? Bezzeg most itt durmol a kezemben. Azt hiszem ma is fárasztó napunk lesz. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

nálunk teljesen ugyanez volt tegnap, ma pedig nyugodt Danika. Biztos, hogy front van, szerintem nálunk 1 nappal előbb jelentkezett...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lányok! Átjönnék én is ide,mert itt van a régi nagy csapat.Szabad?
Köszi,hogy Ti reagáltatok a hozzászólásomra,ilyenkor mindig sajnálom,hogy leírtam a bajaimat. :( Biztos nem vagyok túl szimpi a másik topicban,de valószínű ez az én hibám és ezért nem reagál senki,csak a "régiek".
Most picit érzékenyebb is vagyok,mert már elegem van a problémákból. A dokim ki van kapcsolva,a doki barátnőm szerint ez az allergia nem hat Lócira és abbahagyni nem szabad ezt a szemét gyógyszert.
De mégis félek és az interneten sem találok erről semmit. Viki,nincs ötleted?
Olyan gyönyörűek a babáitok,én is szeretném már,hogy május legyen!!!!!!!!Remélem,addig kibírjuk!

Kép
f.ancsi
 
 


Sziasztok mamik, kismamik,

Most kicseleztem a netet, megírtam wordbe a levelet. Tegnap 2 szer is elszállt a levelem és nagyon mérges lettem, mert jó hosszúkat írtam. Most megpróbálom mégegyszer össszeszedni a dolgokat.

Vikimami: Lackó nagyon édes, nagyon büszkének tűnik, h ilyen szépen áll!!

Némóka: nagyon édes Rékababa, nagyon szépen kerekedik, ügyik vagytok!

Monic: neked tök hosszút írtam, remélem össze tudom szedni mégegyszer.
Én kb 1 hete hívtam fel kétségbeesve Vikimamit, h hogy tanítsam meg Nándusnak az elalvást. Nálunk össze vissza megy a dolog. Hol azért sír, h ringassam (most már tök rég óta csak ülve dölöngélek kicsit, csak simizem ütögetem és suttogok neki) , v azért sír, h rakjuk be az ágyába és szinte rögtön elalszik, vmikor a cumija kell vmikor meg nem kell neki egyáltalán. De már a sírásából lehet tudni, h mikor melyiket akarja. Nagyon nehéz. Én sem bírom hallgatni a sírását, nálunk is teljesen leizzad a kis feje pillanatok alatt. És mi még mindig nem alusszuk végig az éjszakát. Vannak akik csak 5-6 hósan alusszák át az éjszakát, de vannak akik több évesen sem (az egyik szomszédunk ilyen, 2,5 éves a kisfiú). Aztán vannak szerencsések, van egy szomszédunk, 3 hetes a kislány, lerakják 22-kor és 4kor eszik cumiból lefejt tejcsit és 10 kor ébred . hát írigylem nagyon. Én mostanában már zombinak érzem magam, de abból is a lepukkant fajtából.
Én varrattam egy topicos csajszival egy mei-tai-t. Nagyon szépen megvarrta. A neten meg tudod nézni, h milyen ez. http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... t&catId=14 ja, és feleannyiba került. Én szeretem, mert ha Nándus kézben akar lenni, akkor beleteszem sokszor. Többnyire így reggelizik a család: apa megcsinálja anyának a reggelit, Nándus anyán és úgy reggelizünk. Néha felállok, teszek egy kört, h tudjon nézelődni. És így nyugodtabban teszek veszek. Igaz nem tudok teljesértékű lenni , de nyugodtabban pakolom el a tányérokat, teszek fel teát, eszem iszom stb. Mert ha dob magán egyett, akkor sem eshet ki a kezemből! Én nagyon tudom ajánlani. Meg ha elmegy az ember vásárolni és nem marad meg a gyerkőc a babahordozóba , csak berakod a kendőbe és kész. És sokkal kényelmesebb, mint az 5 m-es csomózós kendő, nincs nyomva a töksije sem, lehet benne szétrakott lábbal is már, persze nem egész napot. Majd rakok fel képet , ha megjön a párom!

Dituli: nyomasd a magneb6-t. Én 3X 2-t szedtem és olyan nyugodt voltam, semmin nem izgattam szinte magam a munkahelyen. Igaz bennem volt már az is , h szarok bele mindenbe, de sokkal jobb volt szerintem a gyogyóval. És ha vki idegeskedett a mhelyen kínáltam neki a magneb6-t! 

Kata: nagyon nagyon gratulálok Maszatkákhoz mégegyszer!

Ancsi: üdv itt!

Mi megvagyunk, sajna most nem túl jól. A hetünk elég gáz volt. Kedden voltunk megint oltáson, a 3. havi kötelező és a prevenál megint egybe. 2. hóban nagyon nagy üvöltés volt,de aztán semmi. Most meg kisebb üvöltés, de szerda óta hány Nándus. Ha holnap is hány, nem tudom mi lesz. Be is van kicsit csomósodva a prevenál helye. A kötelező oltás tájékoztatójában írták a hányást, nyugtalanságot, duzzanatot és h pár nap alatt megszűnik, hát remélem holnapra már tényleg kutya baja sem lesz. Nándus nagyon zaklatott és nyűgös. De szerintem a tejcsigondok miatt is. Éppen ezért ma reggel úgy döntöttem, h vége, feladom és elmegyünk venni tápit. Nem bírom nézni, ahogy szegény üvölt és szenved . ennyit tényleg nem ér. Kihúztuk mostanáig, de úgy látszik visszakapom a sortól azt, h tényleg nem lett belőlem tejcsárda. Nem tudom, h emlékszetek e, de mikor Nándus pocakban volt és azt mondtan, h nem szeretnék csak egy tejcsárda lenni, hát most mindent megadnék érte, de úgy látszik nem elég a homeos bogyó, görögszéna tea és a fejés. Ez van. Remélem azért majd tudok neki még tejcsit is adni, de muszály pótolnom. Ebben is szeretnék most tanácsot kérni, h hogyan álljak neki . hogy csináljam, milyen tápit vegyek stb. Ma nem merem felhívni a védőnőt, de nem tudom , h mit csináljak. Sokszor már annyira zaklatott Nándus, h cumiból sem fogadja el a tejcsit, pedig éhes. Tegnap is éhes volt, nem kellett a cumi, de végül csaka cicin nyugtatta meg magát, olyan édes volt!!! Nagoyn magam alatt vagyok.
Leírnátok légyszi, h milyen tápit vegyek és hogy kell a pótlást csinálni? Adjak neki minden etetés előtt cicit, mérjem, h mennyit evett és pótoljam ki tápival az 1 etetésre való adagjára? V adjak neki inkább felváltva etetésenként v cicit v tápit? Hogy érdemes? V fejjem le a tejcsit és azt is cumiból kapja? Köszi szépen!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


na, sikerült megtalálnom a képeket és lekicsinyíteni teljesen egyedül. rakok fel ,,párat,,. bocsi, de most kicsit dicsekszem . :oops: :lol: :lol:

Monci: majd látod a mei-tai-sat is!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ne engem nézzetek, hanem Nándust, ő gyönyörű! én meg a lepukkant zombi! de mentségemre szóljék, ez mind reggeli fotó, még pizsiben vagyok.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


ja, és köszönöm mindenkinek a köszöntést!! :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


CSIBI
Hogy megváltozott Nándi. Meg sem ismertem volna ha nem veled van a képeken. Csecsemőnek is gyönyörű volt, de most már egy kész férfi és ahogy mosolyog, hát beleszerettem egyből, a szöszi haja is annyira édes. Imádnivaló kis kölök.

Melyik boltban lehet ilyen csuda bébit venni. Ahogy elnézem a konzerves polcok körül kell keresni! :wink: :D

Látom nagyon büszke mami vagy, és az is lehetsz. Puszi babának és mamának.

Még annyi hogy sztem a tejjel kapcsolatban már mindent megtettél, és van aki már korábban feladja, Nándi már nagyfiú lassan mást is hamizhat mint tejcit.

dita75
 
 


Haligali!

Czinki!

Minden etetésnél előbb szpoi legyen, és utána kínáld meg táppal, ha még kéri.

Mi BEBA HA-t ettünk, a startot. De ahogy néztem minden babának más jön be.

Nándi gyönyörű! A közös képetek irtó fantasztikus!

A tej miatt ne aggódj! Hidd el, nem attól leszel jó anya, h csak szoptatsz.
20150601134430
 
 


Sziasztok,

Czinki,

csodaszépek a képek, te is és Nándus is nagyon szépek vagytok. :wink: És egyáltalán nem látszol nyúzottnak :wink:
Köszi a babatartó tippet, elgondolkodom rajta.
Remélem Nándika mihamarabb kipiheni a szuri mellékhatásait.
A perevenál az milyen szuri? AZ is kötelező?
A tápszernél mi a Milumil HA startot kaptuk, Danikának nagyon nem jó, talán 3-4-szer adtam neki pótlásnak és olyan hasfájása lett tőle, hogy egész nap sírt. Szerdán megyünk dokihoz és akkor íratok másikat.
A tej tortúrát nagyon átérzem, én is minden nap küzdök azért, hogy legyen elég tej Danikának. Délelőtt és éjszaka van elég, aztán délután kezd kevesebb lenni és estére már nagyon kevés van. Már én is minden sz....rt kipróbáltam, hogy több legyen, de nem lesz. MInden egyes napnak örülök amikor nem kell tápszerhez nyúlni, délutántól adom neki a délelőtt lefejtet, aztán ha az sem elég akkor a fagyasztóból veszek ki. Szerencsére elfogadja Danika a fagyasztott tejet is. De a tartalékok vészesen fogynak, kb 3 hete már nem is tudtam fagyasztani :cry:
Amikor tápszert kellett adnom akkor úgy cisnáltam, hogy megszoptattam, volt, hogy 1 egész órát szopiztunk hátha jóllakik. de ha nem lakott jól akkor lemértem, hogy mennyit szopott és annak függvényében kínáltam meg általában fél adag tápszerrel. Általában nem kellett neki mind, evett valamennyit és el is aludt. De nem vagyok nagyon tapasztalt mert tényleg csak 3-4-szer adtam eddig neki pótlásnak tápszert.

Nekünk ma szörnyű napunk volt. Először úgy kezdődött, hogy Danika 4-kor felsírt mert éhes, megszoptattam és eladudtam vele a fotelban. Hatkor riadtam fel,akkor letettem a helyére, de fél 7-kor már nyöszörgött (az órák a régi idő szerint vannak). Akkor a párom átfordította hasra, és mély álomba merültünk, aztán kopogásra ébredtünk, a páromhoz jöttek. Ha már felkeltem akkor Danikát is megszoptattam, aztán letettem aludni és mint az őrült nekiálltam főzni. hogy időbenkész legyen az ebéd. Odatettem a levest és a húst sülni amikor Danika felébredt és olyan keserves sírásba kezdett, hogy komolyan megijedtem, hogy valami baja van. Egy darabig próbáltam nyugtatgatni de annyira sírt, hogy végül felvettem. Akkor megnyudott. Elaldudt, újra letettem, de megint felsírt. Akkor elzártam a kaját félig megfőve és újra felvettem a babát, de a kezemben is nagyon sírt. Akkor már én is vele sírtam, fogalmam sincs, hogy mi baja lehetett.
AZtán a párom jött haza, és mondta, hogy meghívta ebédre a szerelő segédjét is. Akkor nagoyn kiborultam, mert Danika üvöltött a kezemben, a párom nem hogy hétközben de hétvégén sem volt itthon egyik nap sem, és még vendéget is akar hozni amikor a kaját elzártam mert Danikával kellett foglalkoznom.
Sírva felhívtam anyut és mondtam, hogy mi a helyzet, ő mondta , hogy csomagol nekünk ebédet csak el kell mennem érte mert nincs otthon kocsijuk. Fel is öltöztettem a babát aki úgy ordított mint a fába szorult féreg, kitettem a teraszra a hordozóban amíg felhúztam a cipőmet. Persze úgy sírt, hogy a szembeszomszéd kiállt a terazsra, biztos azt hitte, hogy ölöm a gyerekem. :evil:
Elmentem anyuákhoz, haza is értünk, mentem szólni a telepre a páromnak, hogy jöjjenek enni. Erre mondta, hogy csak ő jön mert a segédjét az apósom közben meghívta ebédre és inkább oda ment. Ekkor nagyon mérges lettem mert rengeteg kaját hoztam anyuéktól, ketten tuti nem bírjuk megenni :evil:
Aztán ebédelni próbáltunk de Danika nagyon sírt ezért amíg gyors ettem a párom fogta de csak sírt és sírt...
AZtán átvettem, a párom is evett és közölte mérgesen, hogy köszöni az ebédet, és nem érti miért vagyok idegileg ki amikor én vagyok Danika anyja és igazán tudnom kéne, hogy miért sír és nyugtassam meg valahogy :evil: :evil: :evil: Ezzel elment itthonról. Komolyan úgy éreztem, hogy utánahajítok egy cipőt....
Na ekkor megint sírva hívtam anyumat, hogy mi történt, lelkileg teljesen kikészültem. Megszoptattam Danikát, letettem és gyorsan lefejtem a mellemben maradt tejet. Danika sírt, én fejtem mint egy félőrült hogy hamar végezzek amikor éreztem, hogy a lábamra folyik valami. HÁt akkor vettem észre, hogy az üvegre nem jól csavartam rá a fejőt és végig a lábamra fejtem a tejet :? :cry: EKkkor már a sírógörcs kerültgetett de Danikát nem akartam megijeszteni azzal, hogy kiborulok. Úgyhogy fogtam a babát, leültünk a fotelba és elaludtunk. Apaukám ébresztett minket jött vigyzni a Danikára. Amíg itt volt addig végre befejeztem a főzést és rendet raktam, még egy kicsit vasaltam is. Danika is alszik végre mint a bunda. Úgyhogy apu segítségével egyenesbe kerültem.
De most meg szégyeltem magam, hogy annyira kiborultam ma.... 6 hét eltelt és én még mindig nem uralom a helyzetet...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ancsi,

üdv itt, nekem is jobb itt, a másik annyira pörög, hogy nem is igazán tudom követni az eseményeket....
Olvastam, hogy elfogy az antibogyó, remélem utána minden visszaáll a régi kerékvágásba...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Hát nagyon sajnálom hogy apci nem nagyon javult.
Ismerős a helyzet mert én párom is sokszor tőlem vár csodát, igaz egyelőre nem babakérdésben. Tudod a hármasiker szindróma.
Nem akarok neked ötleteket osztogatni, főleg én aki szintén sokat tűr a párjától és annak gyerekétől, de egy ilyen akció után én biztos összepakoltam volna a gyereket és magamat hogy egy kicsit észheztérjen.
Azt hiszem ez a kisbaba ennél tervezettebb nem is lehetett volna, tehát úgy gondolom volt ideje belegondolni hogy megint gyereksírástól lesz majd hangos a ház, hisz ezt egyszer ő már végigcsinálta a Szandrával.
Nem csoda hogy ilyen feszkóban folyton üvölt a gyerek, hisz ők extra érzékenyek az ilyesmire még pocakon belül is hát még kívül. A stresszes tejedet issza, naná hogy ordít mint a beledi szamár. Én elhiszem hogy a párod fáradt és csendre van szüksége, az enyém is ilyen, és én már el is kezdtem felkészíteni őt arra hogy ennek hamarosan vége lesz. Most már nem csak hétvégén lesz gyerekzsivaly hanem bizony minden áldott nap és éjszaka is.
Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, remélem a párodnál még nem késő és felnő a feladathoz, hisz láthattuk van remény. A hármasikrek egyik tagja már megmutatta. A mieinknek is észbe kell kapnia ugyanis ezt ők is akarták, nem csak mi, és tudhatták mire vállalkoznak!

dita75
 
 


Jó reggelt!

Moncsi köszönöm a hiányolást!!!!! DAni gyönyörűűűűűű

sajnálom a szörnyű napodat és a párodat legszívesebben elfenekelném... magadat egy csöppet sem hibáztasd biztos vagyok benne, hogy mindent jól csinálsz! a férfiak néha olyan tuskók tudnak lenni...szerencséd van, hogy neked a szüleid a közelben vannak? én egyedül vagyok, mint a kisujjam...

Czinke Ez a gyerek még mindig tiszta anyja! gyönyörű szép a kendő örülök, hogy Neked is bevállt a Mei tai.. Moncsi neked is ajánlom.. tényleg! és nagyon ügyes vagy, hoyg idáig is küzdöttél--szerintem dr.nénivel beszélj nyugodtan, hogy úgy érzed kevés a tejcsi és irjon fel neked biztonságiból tápszert

nekem is kezd fogyni így Pénteken bementünk gyógyszertárba este és elmondtam mi a problémám és a hölgy a milumi HA-t adta de ezek után oda se merném neki adni ha így fájt a poci tőle...szerencsére a z Urtika visszahozta nekem megint...,ma beszélek dr.nénivel, és iratok fel vele ... aztán megpróbálom becserélni gyógyszertárba mert bontatlan..

F-ancsi szija itt is! fiam miatt így is keveset tudok írni és először az augusztusi babásokba írok mert ott hasonló problémákkal küzdünk..nem azért mert kevésbé szerelek benneteket! de hétvégén arra se volt időm.. most pl.a hőmérősbe írtam.. de mindegy is, mert itt csak Moncsi hiányolt, másikba meg senki...
:wink:

Viki édes LAckó! pakolhatsz felfelé mi?

NEMone Réka nagyon ügyesen gyarapodik

Suska jó NeKed hogy Apa éjjel is helyt áll...

Lina pussz

hu remélem nem hagytam ki senkit ..ha igen akkor elnézést nem diszkrimináció :lol:


Jelentem hétvégén kibújt ez egyik alsó fogacskánk csúcsa!
:lol: bódodgság!

Zsiványunk pakol ezerrel már felfelé kell szortíroznunk! igazi kamikaze :twisted: :lol:

és a képek


most hogyan tovább? Kép
Kit hívjak fel? Kép
mindjárt megszerzem... Kép
jé ott egy telefon... Kép
cimkék a gyengéim..mami csinált nekem csucsujgatót Kép
elkezdődött Kép
Vendég
 


SZiasztok,

Boni mami,

örülök, hogy jól vagytok. Zsigi egyszerűen gyönörű kisfickó! És milyen ügyes már :lol: :lol: :lol: :lol: A Forma 1-et mi is nézetjük Danikával, megnéztük reggel és délután is. Vagyis én néztem ő pedig szopizott :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tudom, hogy Zsigi hasa fájna-e a Milumumiltól, lehet, hogy ez babafüggő dolog.
Tegnap este én is belegondoltam, hogy te és Viki mami egyedül vagytok, nem szalad a papa segíteni. Megemelem a kalapom előttetek :!:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi azért gondoltam, hogy fájna, mert Zsigi is pocifájós volt.. de majd dr.néni megmondja... :lol:

hát nem könnyű de én akartam! :lol: :lol: :lol: egyszer a héten én is hívtam sírva haza páromat mert már nem aludtam 3 napja... :wink:
Vendég
 


sziasztok,

köszönöm szépen a tanácsokat. ma reggel hívtam a védőnőt, és kijön ma és segít. nagyon aranyos volt. igaz multkor ő mondta, h ne legyen itthon tápszer, de most már veszek mindenképp. tényleg szegény Nándus volt, h annyira behergelte már magát, h a cumiból sem kellett neki már a tejcsi. bár az is baj, h most már van, h elnézelődik és nem cicizik, mert nagyon érdeklődő. csajok, úgy kapkodja a fejét, h minnél több infót beszerezzen, h csak ámulok. tegnap leraktam a játszószőnyegre és leültem mellé fejni, közbe meléstem neki egy verseskönyvből és úgy nézett és hallgatott, mintha tényleg értené, h mit olvasok neki. nagyon édi volt.

Monic: nagyon ajánlom neked a mei-tait. 4000-ért varrta a csajszi + 615 a postaktg. de ha vki tud varrni, maga mégolcsóbban ki tudja hozni. de a neten 9000 + postaktg. mi nagyon szeretjük! nem vagy vele 100 %os, de biztonságosabb, mint simán kézben tartani és úgy tenni venni, gyerkőcnek is kényelmesebb és a válladon van a teher. majd ha nagyobb lesz a gyerkőc érezni fogod, h sok annyit tartani. nekem volt, h úgy fájt a hátam, h már azt hittem tüdőgyulladásom van, mert minden nagy lélegzésnél fájt, aztán rájöttem, h Nándus ennyire nehéz és nem vagyok még edzésben.
sajnálom, h rossz hétvégéd volt. bár megmondom őszintén ismerős a helyzet. a párom rengeteget dolgozik és nagyon fáradt, ezért hétvégén nem merem túlterhelni, de ő sem bír annyit. vas elmegy teniszezni 10,30ra jön haza (menjen, hiszen ez az egyetlen szórakozása), erre még tegnap elment a fiúkkal 5kor találkozni (menjen, hiszen ritkán találkoznak). de sajna nem sokat volt itthon velem, velünk. én meg kivagyok , h nincs tejem és Nándus üvölt. nekem még a cipőhajigálás nem jutott eszembe, de jó ötletet adtál! :wink: :lol:
egyébként, amikor olvastam, h mit mondott a párom, azt gondolom, h ez tipikusan pasis megjegyzés volt.
a párom úgy ment el a fiús talira, h ne idegeljem magam, h nincs tejem. :shock: pótoljuk tápival. nem tudom, h ő mit tenne, ha rajta múlna ez.
de egyszer a párom , még nagyon az elején, azt mondta egy hétvége után: ő nagyon imádja Nándust, hétköznap alig várja, h hazajöjjön kézbe vegye, játszon vele, de a hétvége neki sok. és ez a különbség a férfi és a nő között, a nő tudja ezt csinálnia egész nap, a férfi nem. :roll: ezt azért merem leírni és nem szégyenlem , mert tudom, h imádja Nándust, úgy óvja, félti, de tényleg sok neki, pláne az őrült munka mellett. ez van!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


így hallgatta Nándus apát meseolvasás közben , míg én öltöztettem! :lol: Kép
[img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.1798.jpg[/img]

Kép

egyébként én tegnap etettem Nándust 17-tól 18-ig aztán nem aludt el, elkészítettem a fürdéhez mindent és 18,40kor csobbantunk, ezután megint jött egy kis cici, már amennyi volt, meg sem mertem mérni, és 19,45kor bealudt a kezemben. és képzeljétek csak 3,45kor ébredt fel :shock: már azért rohangáltam be hozzá, h mi van , miért nem ébred, nem éhes? :roll: nagyon tudnék örülni az ilyen éjszakáknak!!! :lol:
egyéként a párom szerint nem vagyok nyugodtabb amióta nem mérem Nándust, sőt szerinte állandóan idegelem magam, h nincs elég tejem és szerinte azért nincs. :roll:
de egyébként tök ua a helyzet nálam , mint Monicnál, du és este már nincs tejcsi. párom szerint lehet, h a túl sok fejés , nem h serkentene, de teljesen kiszipolyoz. nem tudom, én már nem tudok semmit. :oops: :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


még ez kimaradt,

Boni: Zsigi gyönyörű és nagyon ügyi!! szepen áll már ő is!

Dituli: nem a konzerveknél, de már langyos! :wink: :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


BONIMAMI
Gyönyörű szemei vannak a kisfiadnak! A cimkés képbe beleszerettem.
3 napja nem aludtál???
Ettől én is félek kicsit hogy anyu nagyon messze lakik, de azt hiszem anyósomra majd lehet számítani. Igaz anyunak jobban örülnék, de hát ha nincs ló jó a szamár is. Na most bunkó voltam de azért anyunak jobban megmondom a véleményemet ha vmit nem úgy akarok csinálni ahogy ő javasolja. A mama utoljára több mint 30 éve szült. (Igaz anya is, de van egy rakat unokája) :)

CZINKI
Nagyon ügyes volt Nándus hogy majdnem végigaludta az éjszakát.
Nagyon édes ahogy figyel a mesére meg a körülötte lévő dolgokra.
Okos kis csirkefogó lesz.

dita75
 
 


Boni mami, Czinki,

örülök, hogy leírtátok, hogy a ti párjaitok sem mindig vannak 100 %-ig a baba mellett. Eddig azt hittem, hogy ez csak nálunk van így, de akkor meg kell állapítanom, hogy a férfiak nagy többsége ilyen.
AZ én párom is nagyon szereti Danikát, de mégsem foglalkozik annyit vele amennyit én elvárnék. MOndjuk a 7 napból 7-et dolgozik, így érthető...
Érdekes, hogy apukám nem ilyen, ő minden nap eljön és olyan szakértelemmel intézi Danikát, hogy én is elbújhatok mellette. Amikor picik voltunk akkor ő intézett mindig engem, a testvérem volt anyué. Így apu profi minden babás dologban.
Ő már Danikát fürdette, pelenkázta, öltöztette, sőt mindent csinált vele amit egy babával kell. A párom pl még egyszer sem pelenkázta be Danikát.
APut azért szeretem nagyon ha eljön mert SOHA semmibe nem szól bele, hogy mit hogyan csináljak a babával, sőt ha mondom neki mit hogy csináljon akkor pontosan követi az utasításaimat és nem jön a bezzeg régen nem így volt szöveggel.
Olyan aranyos, amikor eljön és a baba épp alszik akkor csak leül mellé és nézi :lol: Anyukám mondta is, hogy apuval annak idején is megütötte a főnyereményt, mert mindent megcsinált velünk és anyut hagyta pihenni. MIvel tápszeres babák voltunk az éjszakai etetést is elintézte, anyu meg alhatott, holott reggel ment apa dolgozni, sőt még maszekolt is munka után.
SZóval most ódát zengtem apuról :oops: :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Moncsi!

Apukád egy igazi KINCS!

Uradnak jókora: Kép Kép Kép Kép

Én a helyedben kicsit elbeszélgetnék vele. Ok, h ő most a pénzkereső, bár ez is hülyeség, mert te is kapsz pénzt. Igenis segítsen. Tudod, ahogy nő a gyerkőc, a munka is egyre több vele. Ha most nem teszi oda magát, akkor mi lesz később?

A másik meg legyen ő is türelmesebb. Mi lenne, ha ott hagynád rá Dancit? Megzöldülne?

Édesanyád és édesapád nagyon jó fej, h ennyit segít. Nekem anyós és anyu mai napig hoz vmi kaját, ha jönnek. Anyós főleg teljes menüsort, ha szombaton délelőtt jönnek.

Nekem szerencsém van, h az uramnak jó a munkabeosztása, igaz fél 7 előtt elmegy, de fél 4kor itthon van. De ha nem segítene, akkor tuti megkattantam volna. Persze én már az első időktől bevontam a munkákba. Oké, h éjjel nem kelt, mert cicit nem tudott Lackónak adni, de a többi babás dolgot (fürdés, játék, peluscsere, stb.) igenis csiánlja meg.


Boni!

Zsigesz nagyon édes!

Czinki!
Nándi nagyon édes! Mi volt a védőnővel? Ügyik vagytok az éjjelel!

Tényleg ne parázz a tej miatt! Én a mi babás fórumonkon látom, h a tápos babák semmivel sem betegebbek, mint az anyatejesek. Sőt volt nem egy anyatejes baba, aki már többször is volt beteg a tél alatt. Erre Laló, aki csak 5,5 hónapig cicizett még egyszer sem.

Kép

Kép
20150601134430
 
 


JA!
A Forma 1 nézéshez még annyit, h Lackónak az uram ezt fogja megrendelni a héten:
Kép
20150601134430
 
 


sziasztok ,

nemsemmi, micsoda forma1-es tábor van itt! :lol:

Vikimami: aggódom, h nem tudom teljesíteni azt amit kell és úgy ahogy kell. a cumi miatt is azért izgattam annyira magam, mert amikor megszületett a baráti társaságban az első baba, az egyik srác mondta, h mennyire tetszik neki, ahogy az anya neveli a kislányt és cumit sem ad neki. pedig ez már több mint 2 éve történt, és vhogy ez úgy beleivódott az agyamba. meg h a sógornőm sem adott a gyerkőcnek cumit, mert ő maga sokáig szopta az ujját és fogszabályzót hordott 20vhány éves koráig és rettegett a cumitól . de most már szarok bele, ha kell Nándusnak a cumi odaadom neki. már nem érdekel, h ki mit mond. bár az fájt , amikor a sógornőm mondta és leginkább ahogy mondta, h : cumis fiú :twisted:

Monic: az én férjem 2X pelusozta át Nándust. 1x anyós jelenlétében, 1x pedig most szombat reggel úgy hozta be hozzám az ágyba, h Nándus most már nagyon éhes és etessem meg, átpelenkázva előállt. hát nagyon meglepődtem és megörültem neki. mondtam is, h ez beillik egy szülinapi ajándéknak! nem undorodik v ilyesmi, hanem azt gondolja, h én jobban csinálom és ő nem tudná olyan jól csinálni és így rám hagyja. a fürdés közösen megy, azért is van olyan későn nálunk, mert ő nincs otthon 6kor még, legkorábban 7re jön, de akkor még Nándus épphogy elaludt. és úgy gondolom, h a fürdés nagyon nagy élmény, nem akarom, h abból kimaradjon a párom.
hát sajnos ez van. apukád nagyon édi! ahogy írtál róla, könnybe lábadt a szemem!

védőnő elment, és rávilágított arra, amit én is tudtam, ki is mondtam, csak nem tettem ellene semmit.
védőnő szerinte, ha nincs tej, annak pszichés lelki okai vannak. kérdezte, h párkapcsolattal minden rendben, segít e a férjem annyit amennyit szeretném? :shock: mondtam, h igen minden rendben , de hát valóban sajna férjem sokat dolgozik, és nem segít annyit, mint amennyit szeretném, de hát neki is sok. erre azt mondta a vődőnő , h ok, de neki nem kell tejet termelnie. :shock: és tök igaza van. szóval beszéljük meg a dolgokat, mert amint rendeződik ott minden és én nyugodt leszek akkor minden rendben lesz tejcsi fronton is.
látta Nándust, azt mondta, h minden rendben van vele, ne mérjem mindig csak esténként fürdéskor meztelenül és ha nem gyarapszik napi 2-3 dkg-t akkor tápláljak csak utána. heti 10-15 dkg-t hízzon, addig nem szabad utána pótolni. Nándusnak is meg kell tanulnia a hátsó tejcsit is kiszívni, cumiból nem kaphatja meg a maradékot. ajánlott egy medela cuccot, amivel lehet etetni és nem zavar be a szopiba. a medela honlapján fenn van : softcup puha , adagolós babaetető kanál, remélem a gyógyszertárunkban megrendelhetem. ha úgy látom, h nem kell Nándusnak a cici, tegyem le , majd 15-20-30 perc múlva rakjam magamra megint.
még azt mondta, h lazán kell megélni a szopit , nem túl maximalistán, mert ezt látja rajtam. megjegyezte, h csodálkozik, h még eddig tudtam szoptatni. :oops: mondta, h vki zenét hallgat v tv-t néz szopi alatt, masszíroztatni jár, h lazán élje meg a szopit. mondtam, h én élvezem, hiszen olyan édi Nándus ahogy cicizik, imádom nézni közben, de mindig rettegek h nem eszik eleget. már tudom, h ha x percet eszik , akkor mennyit eszik meg gr-ban, már kitapasztaltam. de ha szopi előtt megfogom a melleim, már tudom, h mennyi tejcsi van bennük. azt mondta, h ezeket felejtsem el!!! :twisted: cicit nem fogdosni, időt nem nézni, csak lazulni és élvezni és természetesnek kell megélni a dolgot és minden rendben lesz. hát remélem igaza van, de úgy érzem , h lazulni nehezebb , mint meginni napi 1 l keserű ízű tejserkentő teát , bevenni a homeós bogyókat. :oops: de rajta leszek, hiszen Nándusnak ez kell.
ja és még azt mondta, h mi már egyek vagyunk (ezt mindig olyan szépen mondja, h szinte elbőgöm magam olyankor). ő már megtanulta a 9 hó alatt, h én mikor vagyok stresszes, és ő minden rezdülésemből érzi azt. és ha én stresszes vagyok, akkor ő is az lesz, minden kihat rá. szóval meg kell nyugodnom. ez a legfontosabb!

Monic: te is nyugodj meg!!
azt hiszem te kérdezted még a prevenal szurit. ez az a szuri, amit 2 éves kor alatt ingyen lehet kérni, egy csomó mindenre jó, tv-ben hirdették is , de igazán bővebbet nem tudok róla.
szülők ,,jótanácsai,, idővel eltűnnek. és ha mondod nekik, h téged ez stresszel és ne mondják , akkor hamarabb befejezik. v, h én olyan ideges voltam, h szinte keresztbe lenyeltem apumat, amikor jött, h neki ezt és ezt mondták. de a csúcs a büfiztetés tanács volt: a válladra kell tenni és simizni ütögetni a gyerkőc hátát :shock: tényleg :?: :shock: szóval nyugi, nálunk szerintem 2 hós korig ment a dolog, utána, és azóta már semmi. sőt , aludt már itt 2x anyósom , főztünk , sétáltunk és tök jó volt! nem is gondoltam volna. fel a fejjel! és te is beszélgess el pároddal ! én is ezt fogom tenni! bár én már tegnap is sírva mondtam neki, h milyen keveset van itthon és h úgy érzem, h már a családi látogatások is terhesek számomra, mert már 3-asban szeretnék lenni. erre a húsvétre anyósék párom unokatesóit akarják meghívni hozzánk. :shock: :twisted: pedig, h minél többet legyünk 3-asban, én mondtam,h szombat és hétfő itthon leszünk és senki nem jön hozzánk és vas megyünk mindkét szülőhöz. punk tum. ha nem , akkor elutazunk a hétvégére. alig van itthon és akkor erre hívjuk meg a rokonokat, mert h tartani kell a kapcsolatot. és mi mikor tartsuk a kapcsolatot??? na szóval igaza van a védőnőnek, itt van a bibi és ezt rendbe kell rakni. de hogy mondjam meg anyunak is , h ne jöjjenek megnézni az uncsit, mert amikor nem jön, akkor tiszta lelkibeteg. és alig várja a hétvégét. nagyon nehéz!

jó hosszú lettem bocsi, de most kiöntöttem a lelkem. már csak a párommal kell ezt megtennem. :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


és h lássátok h, nem csak deréktól lefele apja Nándus íme:

Kép

Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok itt is!

Nagyon helyesek a fiúk!

Csibi, Monic, Boni,
én ehhez a témához nem tudok még saját példámon keresztül hozzászolni, mert ugye még messze vagyunk attól, hogy a karunkban tartsuk a babának, de szerintem szörnyű ez a hozzáállás. Amikor készültek a gyerekek, akkor a férjeitek is akarták, nem? Gondolhatták, hogy nem egy porcelánbabát fogtok szülni, amit csak ki kell tenni a polcra.

Az én párom remélem olyasmi lesz, mint Vikié. Ha el vagyok havazva sulival, vagy bármi mással, akkor mindig számíthatok rá. Pedig ő sem dolgozik keveset, sőt. Főleg amikor hajnalban indul külfödre és késő este ér csak haza. Tegnap is együtt takarítottunk, pedig még mindig beteg.
Tessék megnevelni a férjeiteket!

Csibi,
megértem, hogy párodnak most a tenisz a kikapcsolódás, de neked akkor mi???

i.kata
 
 


Monic: prevenar-ról
pneumoniae baktérium 7 típusa által okozott agyhártyagyulladástól, vérmérgezéstől, bakteriémiától (baktériumok jelenléte a véráramban), tüdőgyulladástól és a középfülgyulladástól.
Az oltóanyag segíti a szervezetet az ellenanyag termelésben, melyek megvédik gyermekét ezen betegségektől.

bővebben: http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDF ... -PI-hu.pdf

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
nálunk tesóm anyatejes volt, én kezdettül tápszeres (mert anyum gyógyszert szedett szülés utáni depresszióra), de nővérem 100x betegeskedőbb, mint én valaha is voltam. Kiskorában hónapokig szanatóriumban volt, olyan durva asztmája volt, mindig minden fertőzést összeszedett...
Én nem sokat voltam beteg szerencsére.

i.kata
 
 


Kata: nekem jelenleg a tényleges kikapcsolódás a babanet, mert nekem tényleg csak ti vagytok a barátaim. vannak jó ismerőseim, de nem olyanok, akiket csak úgy bármikor felhívnék, ha baj van. de pont tegnap mondtam a páromnak, h mostanában még babanetezni sincs kedvem. igaz a mai nap ennek az ellenkezőjét mutatja, mert ma litániákat írtam és velem van tele az oldal. na de mindegy.
de abban biztos vagyok , h a nő az aki többet tesz és többet bír. pont a minap gondoltam erre , amikor megetettem Nándust, de le kellett fejnem a maradékot , leraktam a játszószőnyegre, melléültem a puffra fejtem és olvastam neki a kedvenc könyvemből, és ő hallgatott. ezért van az, h miközben főzünk, közben beadagolunk egy mosást, vasalunk és / v takarítunk , elintézünk 1-2 telefont.így vagyunk megeteremtve, h egyszerre több minden tudjunk csinálni, mert különben nem jutnánk 1ről a 2re.
nem működne a rendszer és összeomlana. éppen ezért vigyázni kellene magunkra, hiszen mi tartjuk össze a rendszert, de sajna magunkra marad a legkevesebb idő és energia.
egyébként azért mertem ,,sírni,, , kiönteni a lelkem, mert tudom, h a párom imádja Nándit minden porcikájával, félti , óvja mindentől. és imád engem is , de hát férfi és nem úgy van megteremtve. tudom, lehet, h hülyeség így hozzá állni, de így van. és ritka az olyan férfi, mint Vikié, ami nem jelenti azt, h Monic , Boni v az én párom bármennyivel is rosszabb lenne, szeretnek ők minket. de én hiába szeretek mondjuk úszni, akkor sem fogok olyan gyorsan úszni, mint az az amerikai úszó srác, aki egy rakat aranyat bezsebelt. lehet, h hülye a hasonlat, de szerintem a szeretetet nem mindig a teljesítmény alapján lehet lemérni.

na ez megint jó hosszúra sikeredett. le is lövöm magam, megyek sétálni még egyet Nándussal. megrendelem a gyogyóban a cuccokat!
pusza mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
persze, igazad van abban, hogy mi nők többet bírunk, de azért most nem arról van szó, hogy a párod leviszi-e a szemete, vagy sem. Nándusnak is 2 szülőre van szüksége, mint minden más gyereknek.
Én a saját példámon tudom, hogy anyumnak milyen rossz MA. Mivel engem a mamám nevelt, vagyis ő vigyázott rám szinte születésemtől fogva, hogy anyum mehessen vissza dolgozni, ezért anyum alig látott engem. Kb. olyasmi lehett akkoriban a helyzet, mint nálatok, csak nálunk apum külföldön volt 5 éves koromig, anyum meg dolgozott mint a hülye, hogy a tesómmal el tudjon tartani minket és apumnak tudja küldeni a pénzt az egyetemre.
Amikor manapság szóba kerül valami az én kiskorommal kapcsolatban, anyum szinte semmire nem emlékszik és ilyenkor mindig látoma szemén, hogy azért hiányoznak neki a közös élmények... és a beszélgetés végén mindig bocsánatot kér tőlem. Pár hete pl. megkérdeztem, hogy voltam-e bárányhimlős, de erre sem emlékezett.
Nehogy párod később megbánjon akár csak 1 percet is, amit a fiával és eled tölthetett volna, de mégis másra fordította azt az 1 percet.

i.kata
 
 


Hát csajok olvasgattalak Benneteket vadul és hát voltak pillanatok amikor elszégyeltem magam. :oops: :oops: Basszuskulcs. Olvastam Moncsit, Czinkit, amiket irnak a párjukról és még én gondoltam azt hogy a párom nem segit eleget. Hát hozzájuk képest rengeteget. Hozzáteszem nagyon sokat melózik a férjem, zenél hétvégente, de majdnem minden éjszaka az övé Olivérrel, és eteti, és tisztába rakja szó nélkül. Reggel kilenckor kapom vissza és velem van éjfélig utána a páromé. De ha itthon van akkor fürdeti rendszeresen. Ő vásárol be nálunk és vasal és gyógyszertárba szaladgál és néha jól lecseszem hogy még ez is kevés amit teljesit mert mondjuk egy nap nem tud annyit Olivérrel lenni. MOst elutazik 6 napra Anyuval leszek itthon megy a Messe-re Frankfurtba ez volt a szive vágya, hát legyen. Bizti nehéz lesz nélküle az éjszakai műszak is az enyém lesz, dehát csináljuk, ez a dolgunk. :wink: Ezekután nem fogom csesztetni a férjem mert látom van ahol még ennyit sem tesznek meg a férjurak.

Czinki, sztem is lelki dolog is a szopizás, és mindig akárhányszor olvaslak akkora lendület van a leveleidben hogy szinte energiabombaként hat rám. Annyira látszik hogy annyira akarod és lehet sajna ezért nem megy. Lazits kérlek. Nálam visszajött a tej, pedig a tejláz elvitte, most meg tejcsárda vagyok. Már nem tudom hova rakni a tejeket. Amúgy Nándus mennyit eszik most egy nap??? Vagy egy szopira???Nagyon cukik a képek, :lol:


Moncsi, sajnálom a férjed, a férfiak tipikusan ilyenek. Férjemnek annak ellenére hogy sokat segit, vannak beszólásai amitől eszembe jut a cipő :wink: :wink:


Boni, bocsi, de én is hiányoltalak ám, cukkerek a képek Zsigiről, olyan édes pofija van, imádom :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Czinki, engem érdekelne ez a mei-tai, hol lehet esetleg megrendelni???

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Czinke,
Gyönyörű Nándi-baba! :D
Sajnálom, hogy ennyire nincs tejci! :( Amúgy én vitatkoznék a védőnőddel, mert velem minden rendben, nem vagyok stresszes, és mégsem jön vissza a tejem. De nem is izgatom magamat már miatta, hiszen manapság már nagyon jó tápszerek vannak, amiben megvan minden amire szüksége van a babának. Persze tudom, hogy a tejci lenne a legjobb számára, de ha nincs, akkor nincs... Varázsolni sajnos még nem tudok.

Monic,
Sajnálom, hogy Danika ennyire nyűgös volt, és hogy a párod ennyire nem segít! :( Apukádkész főnyeremény!

Én azért nem panaszkodom, mert tegnap is délben mondta a férjem Réka etetése után, hogy fejjek, és menjek el valahova levegőzni, kikapcsolódni, és 17-ig látni sem akar. Olyan jó volt egy kicsit kimozdulni, és mást csinálni. Közben ő etette, pelenkázta, altatta Rékát. Sőt, általában ő ragaszkodik ahhoz, hogy az éjjel 1 órás etetést ő csinálja meg, pedig reggel megy dolgozni.
Ezektől függetlenül azért fáradt vagyok, mert valamiért Réka mostanában napközben nagyon sokat akar kézben lenni, és ez azért órákon keresztül elég fárasztó tud lenni. Ja, és arról ne is beszéljünk, hogy a lakás az kész káosz... :roll: :oops:

Viki,
Velem is megosztanád az altatási praktikákat? :wink:

Boni,
Tündéri a kis Zsigi! :D Gratulálok az első fogacskához!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nem olvastam vissza most, mert sokat írtatok nagyon. Aminek nagyon örülök, majd szoptatás közben végigolvasom.

Czinki,


a te hosszászólásodat olvastam, és amit írtál olyan volt mintha magamat olvastam volna. Én is nagyon maximalista vagyok a szopi terén és nem lazulok el egy percre sem, én éjszaka is képesvagyok 3-szor is mérlegre tenni a babát, hogy eleget evett.e :oops:
És a stressz biztos nálam is nagyon kihat a tejre, mert a tegnapi szörnyű nap után ma annyira nincs tejem, hogy délután pótlásnak kellett egy kis táoszert adnom mert Danika egyszerűen nem lakott jól és éhesen üvöltött.

DÉlután 2 órát sétáltunk a babával, kimondhatatlanul jó volt.Viszont nem bánom, hogy nem találkoztunk ismerőssel, jó volt így magányomban tologatni a kicsit.
És testedzésnek is jó volt, mert a boltig oda mésfél óra volt az út mert elandalogtam, így vissza majdnem futottam Danikával, hogy hazaérjünk a szopira, így jól leizzadtam és sportoltam. Ő meg édesen végigaludta az egész sétát.

Zsuzska,

a másikba elfelejtettem írni, hogy Olivér álomszép baba, nekünk is van hasonló csíkos rugink, imádom benne Danikát :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


én nem panaszkodni akartam, csak Monicot akartam megnyugtatni, h sajna a pasik ennyit bírnak, és elmondtam, h a védőnő szerint miért nincs tejem és egy kicsit panaszkodtam. :roll: :lol:
az én párom is rengeteg mindent megtesz, de sajna nem mindent, és a 2 között különbség van. persze én vagyok túl maximalista magammal és vele szemben is, és ez is nagy baj! ezzel is tisztában vagyok. de pl szó nélkül bevásárol, nem kell neki mondani, h milyen alapvető dolgokat (tej, kenyér ....) vegyen, csak arról kell listát írnom, amiről saját magamnak is listát írnék. szinte ő fürdeti Nándust, én csak a nyakát , arcát, hónaalját mosom meg, én csak aszisztálok. ha fejnem kell , akkor fogja, és a cumit szinte mindig ő adja neki. éjszaka is fel szokott kellni sokszor, de nem mindig. egyszerűen keveset van itthon, és akkor is sokszor fáradt és ha Nándus balhézik, akkor sajna nehezebben viseli el. én meg próbálom nem állandóan idegesíteni azzal, h miért nem vagy itthon többet, mert tudom, h nagoyn sokat idegeskedik most a munkája miatt. sajna rajtuk is csapódik ez a szar válság.
most már úgyse tudnám megvédeni senki előtt azt hiszem, de tudom, h attól még imádja Nándust és jó apa, és biztos vagyok benne, h Monic-nál is Danci apa is jó apa, csak ő is olyan lehet, mint az én párom.
mindenesetre ma lesz egy könnyed csevegésünk a párommal. :roll:

MONIC: NE LEGYÜNK MAXIMALISTÁK!!! :wink:

Némóka: megküldöm privibe a mei-tai-os csajszi nevét. már mondtam neki, h ajánlani fogom őt másnak is, ha nem baj. szopipárnákat is csinál rendelésre, én voltam az első mei-tai-os rendelője, magának már persze varrt már. és lehet ezt oldalra és hátra is kötni.

LESZAROM TAPLETTÁT SZOPTATÁS ALATT IS LEHET SZEDNI????? :?: :lol: :lol:

ma megetettem Nándust 18kor megfürdettük 19,30kor , aztán volt még egy kis cici, kivi vagyok mikor kel fel enni??? drukkoljatok, h kihúzzuk 3-4-ig, persze a 4 lenne a legjobb. :lol: ja és nem mértem! :wink:
egyébként múlt kedden a drnéninél 6340 gr volt, 1 kg-t hízott 1 hó alatt, azt mondta a drnéni, h ott tuti van tejcsi, ha 1 kg-t hízott. erre ma lemértük a védőnővel, mert mondtam, h szerintem fogyott kedd óta a sok hányás miatt, és valóban ,,csak,, 6300 volt. de azt mondta, h betegség esetén más a mérés. egyébként ő azt mondta, h ha nagyon sír Nándus, h nincs tejcsi, akkor adjak neki egy kis vizet és 30perc , v 1 óra múlva tegyem megint cicire. szerinte lusta Nándus, mert nem szívja ki a hátsó tejcsit, és pont ezért nem kellene odaadni neki a lefejt tejcsit cumiból, mert tudja, h nem kell strapálnia magát, anya ad cumit. nagyon rafkók már ezek a gyerkőcök.

na megyek én is pancsizni és lelkizünk egyet párommal.

jóéjt mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kata az én férjem is sokat segít a lehetőségekhez mérten mivel ő a főnök ha nincs elhavazva akkor jön haza amikor akar.. de éjszaka ÉN NEM VÁROM EL TŐLE,HOGY Ő KELJEN, mert szopiztatok!fejni egyébként se szerettem... de ő is felébred, de segíteni sokat nem tud ha cici kell! így visszaalszik... ő jár bevásárolni, ő intéz mindent és a házimunkát se veti meg! :lol: és még házaséletet is élünk hihi
az egyedül vagyok mint a kisujjam úgy értettem, hogy hármunkon kívül senki nincs ..
ezt csak azért írtam le, hogy ne legyen félreértés :wink: így akár az ennyimet is irigyelheted kicsit! háhá

Ditus jaja a 3 nap alatt kb 6 órát aludtunk... így sikerült kicsit elpityeregnem magam.. de ő egyből rohant is haza!!!!

Czinke [/b[b]]Moncsi
azt ti is tudjátok, hogy "rágörcsöltetek" a szopira.. csak lazán! valóban lelki oka is lehet! pl szerintem nekem most azért csökkent a tejcsi mert keveset aludtam... de fiamnak csak én kellettem! apa hiába próbálkozott most éppen ezt a korszakát éli! de végre kinnt a fogacska így aluszmákolunk :lol:

Nemone nálunk a felnőtt ruhák állnak hegyekben vasalásra várva :lol: de holnap már utolérem magam!

:lol:

Czinke jó összebujást!!!!

Moncsi én apum is ilyen!!! :lol: csak messze van!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.30 20:31-kor.
Vendég
 


Czinki drága, Zsuzska vagyok és én kértem volna a mei tai-os elérhetőséget, előre is köszönöm

Puszi

Kép
pgsuska
 
 


Czinke,
Köszönöm, nekem is kelleni fog a mei tai-os elérhetőség.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


csajok!

ha esetleg a lány be van havazódva

MEI TAI kendőket hirdetik teszveszen, vaterán is :o)

http://www.teszvesz.hu/item597343214_me ... nguru.html

http://www.teszvesz.hu/item595745614_me ... zonok.html

http://www.vatera.hu/listings/index.php ... end%F5&c=0

http://www.youtube.com/watch?v=bWPN0Yob ... re=related



Viki cupi ez a rugi
:lol:

Czinkicsek remélem jól sikerült a tegnapi beszélgetés!

tegnap beszéltem dr.nénivel, mert úgy néz ki utazunk haza szülőkhöz hétvégén Zsiványommal ketten, apa majd utánunk jön.. és 9-.ére volt időpont kontrollra.. új időpont május 10 :shock:

holnap megérkezik a hiperszupi sportbabakocsink!

Nemone ugye nektek van még BBY grip &go? bevált?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: