A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Asiye!

Tervezett császár nem lesz. Legalábbs eddig nem került szóba.
Mint ahogy az sem, hogy mi lenne túlhordásnál. Ebbe bele sem akarok gondolni. Marci április 3-ig kibújik valamikor.
Remélem holnap délután.
Vendég

sziasztok!
én is aludtam egy kicsit a gyerewkekkel+! :) :) :)
és....most még fáradtabb vagyok :? :? :? :?
Törpiri! Hugommal dettó ez ment anno :? :? :? neke is minden nap mondtak mindent. volt hogy befektették, átöltözött, bement szülőszobára majd hazaküldték.
de annó írtam ide a részleteket. hát..ez a Lili lány kéreti magát!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

na itt avgyok:):):)

ma is annyit csináltunk hogy csak na dobozoltunk zsákoltunk anyóstól elhoztuk a sarokülőt ami a mienk volt már csak ebbe a lakásban mivel volt bútor ezért nem tudtuk hová tenni kaptunk hozzá grátis anyóstól egy dohányzóasztalt meg futószönyeget az előszobűba átvittük a könyveimet rengeteg zsákot de még maradt holnapra is a konyhát nem is csináltam meg majd holnap
Segitség van holnap már csak apór jön mert sógórnőm tudva hogy mi mikor költözünk pont holnapra tervezte és meg is csinálja a szobájuk festését így anyós oda megy holnap de már a nagyjával megvagyunk odaát már elkezdtem bepakolni a gardróbba is :) holnap meg folyt köv :)

majd ha már ott leszünk kicsit elrendezkedtünk csinálok képeket is :):):)

Dőmének Boldog egy hónapot :):):):):):

pici annó én is ittam kis pezsit semmi baja nem lesz tőle a ygereknek :):):):)

pici nekünk küldheted a piát :):):)

törpiri az csak természetes hogy fel szenteljük az új lakást :):) már piri is elmúlt tegnap :):)

törpiri akkor kedden a legvégső és kezedben tarthatod Lili babát :):): de jóóóó

nika70
Salgótarján

no, elmentünk boltba, kipróbáltuk a babakocsit (gyerekek, ez borzalom, hogy lehet ezzel közlekedni? :shock: A bkv-t már el sem merem képzelni!!! :shock: :shock: :shock: ), gyerek élvezte, de ami a lényeg: vettünk sört!!! :D

Köszönjük a köszöntéseket :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Hogy érted hogy borzalmas?
a babakocsival van baj(nehéz, nem irányítható,...), vagy alapjáraton
azzal hogy tolni kell?
mert ha a kocsival, akkor érdemes most megoldani a problémát, mint mikor minden nap használni fogod.ha pedig csak az a gond hogy szokatlan, ne félj megszokod!
:)
én jelenleg nem tudom, hogy 3 év múlva tudok e majd "normálisan " közlekedni, miután 7 éven keresztül kocsit toltam magam előtt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Nika!
jövő héten ilyenkor már csak ülsz, és és gyönyörködsz az új-szép -tiszta lakásotokban! :) és most egy darabig nem kell nagytakarítást csinálnod! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye, maga a kocsi és az utak viszonya. Kátyúk, döccenők, patkák, lépcsők mindenütt, én meg rutintalan vagyok még a kocsiemelésben, hogy hol fogjam, mit, merre... :?
Buszra biztos, hogy nem tudnám feltenni, és nem azért, mert nehéz...

Megmértek, 78.5 kg vagyok így délután, wc-zés előtt, kaja után.
86 voltam szülés előtt 2-3 héttel (aztán jött a szénhidráttúra ugye, amikor nem volt tűzhelyünk)
Hát, van minek lemennie, 60 kg a normál súlyom (nem a verseny!!!) :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hány centi vagy?

Kép Kép Kép
asiye

160 8) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én is 160 cm vagyok! :) és 92 kg körül mentem szülni
:? :? :? :? :? :?
most nem tudom mennyi vagyok, de több mint 70 :? :? szerintem 75 körül :oops: de minimum 73....ááááááááááá biztos több :oops: :oops: :oops: a fene egye meg :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép Kép Kép
asiye

Én is aludtam két órát. :) Nagyon fáradt voltam.
De vettünk porszívót. Igaz, Apa feleennyiért akart, mert ez csak tartalék és leginkább csak orrszívásra használjuk. De nem volt erőm tovább nézelődni sehol, meet már lépni alig tudtam a fáradtságtól.

És ma is az Ikeában kajáltunk. nagyon bejött ez az olcsó húsgombóc akció.

Közben pedig mégis megszült az ismerősöm, akiről írtam, hogy 25-én kellett volna. Ő már túl van rajta.

Nemlajos, Asiye!

Tudjátok, hogy nem a kilók száma fontos.
Az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat a bőrötökben! (És egészségügyileg is rendben legyetek.)
Vendég

Hát ez az..lassan mindenki megszül...én meg itt vagyok 2in1 :lol: :lol:

Én is ma mértem magam :oops: :oops: Hát +14 kg lett a vége :cry: :oops:

Asiye emlékszem tesód tortúrájára... :?
Úgy látszik ez a sorsom..a fiammal a szülés után volt ez..hogy majd holnap meg holnap meg holnap mehetünk haza,aztán igy eltelt szépen 3 hét :?

De most már mindegy tényleg..a lényeg,hogy semmi baja ne legyen...amikor a ctg-n voltam ma akkor vittek el egy ujszülöttett az I.sz klinikára mert valami baja lett :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

kinéztük az étkezőt a prakiterben 25000 róma 4 székkel ilyen
Kép
apa pókerezni ment :) remélem sok pénzzel jön haza

Ma alszunk itt utoljára:):):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Hazajöttem én is.Márk anyuéknál alszik :D ,most különösen örülök neki,mert nagyon fáradtnak érzem magam.Szerintem vmi bujkál bennem :( de már elszopogattam egy homeos bogyot,remélem használ.

Ma voltunk tescoban vettünk Márknak új motort.Ki is próbáltuk délután, nagyon élvezte.
A micimaskósat már elteszem Attilának :D

Cat.én Raikönnenek szurkolok, ill. Massanak.Kivánci leszek a holnapi futamra. Utána pedig drukkolok,hogy a nagy izgalom hatására Marci elinduljon kifele. :D

Nemlajos:majd belejössz a bkocsikázásba.Igaz buszonzni én sem szeretek,hála istennek anyuék fele alacsonypadlós busz jár igy oda majd simán eltudunk menni akár hármsban is.Bár én pont emiatt szeretnék majd egy babazsákot,mert akkor Attcsi ajtam lesz.Márk meg majd tud motorozniill. sétálni.

Apa most jön haza, jön hozzá a bnőm férje nézik a meccset.
Vendég

Sziasztok!

Nika! épp tegnap voltunk a praktikerben mi is és mi is nézegettük ezt az étkezőt! Jól néz ki és szerintem is megéri az árát! Remélem párod jó sokat nyer és akkor meg is vehetitek ezt a szép kis étkezőt!!!!!

Cat! És szerinted 20 év mulva sem lesz baja Marcinak az inzulintól?? Mert állitolag gyogyot azért nem adnak kismamiknak, mert nem tudják mi lesz 20 év mulva! Neme akkorra jön ki rajta valami! Te mit tudsz erről?? Hát mondjuk igen ebből a szempontból bizti jobb az inzulin, mint a diéta! Hiába tudom az érveket én nem az inzulintól félek, hanem a tűtől!!!!!

Pici! Merre csaviztál ma????

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika képzeld el szerdán még csak 20 volt ma nézem mutatom anyósnak hogy milyen jó kis étkező 20 ért erre már 25 :evil:
de még így is megéri szerintem :)

nika70
Salgótarján

Nika!
Nagyon tetszik az étkező! :)

Nállunk most megy a harc! :) a lányom és köztem! A fiúk már alsznak, de Ő csak fekszik az ágyban és nem igen akar aludni :? benéztem az előbb és a sötétben csak úgí világítanak a szemei! :) nem sír hála Istennek meg semmi, csak rúgkapál, meg kalimpál :) de kiváncsi vagyok mikor alszik be! :roll: nem áll szándékomban kivenni a kiságyból

Kép Kép Kép
asiye

asiye, minden tiszteletem a Tiéd, Döme szinte sosem kalimpál és nézelődik, hanem sír...
Most mondjuk az ágyában alszik hét óta, fürdés most már elmarad (tegnap se fürdött... :oops: ), de Apa se bírta tovább, és kidőlt...
Én meg vívódom, hogy most mi legyen...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos.feküdj le hátha jó éjszakátok lesz.

Én most jobban vagyok igaz bevettem egy advil ultrát és a meccs alatt ledöltem pihenni.Most már csak az orrom folyik,de nincs rossz közérzetem.
Vendég

Nemlajos!

Semmi baja nem lesz ha nem fürdik egy két napig. elvégre nem munkás ember :) de akár azt is megcsinálhatod hogy átáltok a napközbeni fürcsire.

bealudt a lány 20 perc után!

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt mindenkinek!

Nika!

Jó az étkező. Nekem is tetszik a megfelelő stílusú lakásba. (A miénk inkább minimál)

Nemlajos!

Semmi baj, ha néha kimarad a fürdetés, és ez nem zavarja meg Dömét. Beni rettenetesen feláborodott tőle anno.

Sissi!

Remélem Te is teljesen jól vagy már.
Én még mindig érzem, hogy valami nem 100%, de nem is udom megmondani, hogy miért.

Asiye!

Jó fej a lányod, hogy magában kalimpál csendben alvás helyett. :)

Törpiri!

Hogy vagy?
Olyan szülést kívánok Neked, mint tegnap az ismerősömnek volt. (Ő is ilyet kívánt nekem.)
Bement ctg-re semmi különös nem volt. Aztán amikor utána felállt elment a magzatvíz, és két óra múlva a kezében volt a fia. :wink: :D
Mondtam is Apának, hogy kedden jön velem NST-re, ha addig nem bújik ki Marci.

Sajnos nem sok jelét adja, hogy kikívánkozna. :( Pedig tegnap este mindent megtettünk az ügy érdekében... :oops: :roll: :wink:

Na megyek reggeliért, aztán F1.

Nócika!

Az inzulin nem hat a babára. Csak a saját hasnyálmirigyednek segít az inzulin termelésben.
De például ezért nem lehet tablettát szedni a cukorra trhesség alatt, mert annak lehetnek később káros hatásai. Pontosabban nincs bebizonyítva, hogy nem.
Vendég

Jó reggelt!

Cat!
A tegnap este vagy a F1 izgalmai csak elindítják Marcit! :) :) :) :)

Képzeljétek!
Úgy volt hogy ma megyünk valahova, és már most 11 fokot mutat a kertben a hőmérő, tehát mehetnénk is. csakhogy tednap apa akkorát esett focin

:shock: a bal lábszárárn szinte nincs bőr-teljesen lenyúzódott :x :x alig bír menni. hát meglátjuk ma hogy lesz. bár cirkuszba mehet mert ott ülni kell nem sétálniugyhogy lehet hogy cirkusz lesz a program, de oda csak a fiúkkal megy, mi csajok elmegyünk akkor sétálni.

Ti?

Ki mit csinál ma??

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Elég rossz éjszakám volt 1-5iug alig aludtam valamit.Utána pedig megfordultam az ágyban és sikerült 8ig aludnom.
Picit folyik az orrom ill. azért a torkom is érzem.Szóval nem vmi rózsás a helyzet.

Mi ma dél körül indulunk Márkért utána vszinű sétálunk majd egyet.

Nemlajso.hogy telt az éjszalka?

Asyie:szegény apa :( de legalább a cirkuszba el tud menni.
Vendég

Írtam egy csomót és nem küldte el... :evil:

Nincs hozzá újra erőm.

Asiye!

Sajnálom Apát!

Sissi!

Gyógyulj meg! Inkább feküdj, ne sétálgass!
Vendég

Sissi!
Lehet hogy tényleg bújkál benned valami(vagy valaki??? :lol: :lol: :lol: :lol: ), amit egy vitaminnal ki tudsz kúrálni! :)

Jó kis futam volt! :roll: :roll: :roll: bár nem láttam az egészet de tetszett nagyon! :) izgi!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok

Csajok most minden energiátokat legyetek szivesek rám áldozni :oops: :oops:
Most hivott a doktorbácsi,hogy 1-re legyek szives bemenni cuccostól,mert ráköt 1 órára az infúzióra és befektet!!!!

Ő is azt mondta lehet,hogy megindul tőle,de ha nem akkor kedden tuti olyan dózist ad,hogy legyen gyerek...de én már ma szeretném!! :oops: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jaj nagyon ideges lettem...remeg kezem lábam.... :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Nagyon drukkolok!
Küldök sok-sok pozitív energiát, hogy ma már a kezedben tarthasd Lilit!

(én is, én is...)
Vendég

Szép vasárnapot mindenkinek!!

Nócika!
Anyuéknál voltam, meg kozmetikusnál. Vettem két pár kényelmes cipőt.
Apukám felbosszantott, és vezettem egy kicsit, fölmentem a Mátrába én ott szoktam megnyugodni.
Majd apával pihentünk, filmeztünk, és simogattuk a pocakot.

Ma reggeli, és F1. Majd megyünk szülinapozni egy rokonhoz.
Nincs kedvem. Mert apa rokonai. És van egy nő, akinek elég paraszt szája van.. és tuti beszól majd rám.

Törpiri!
nagyon izgulok érted!!
Írj majd kérlek, ha tudsz.
Nem leszek netnél.
Puszi, és sok erőt küldök neked.

Bocsi, most nem nagyon tudok reagálni.. Majd jövök még, ha tudok.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Ha van valami úgyis irok...és küldök mms-t a lánykámról.

Jaj de jó lenne :wink: :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!!!!!!!!!!!!!

Gondolok Rád! :) Szorítun k Nektek! :) :) :) :)
A hugomnál is ez volt emlékszel?
Reggel infúzióra rakták 6-7 körül, és 8körül már hívott a sógor hogy ebből ma baba lesz! :) :) :)
ezt nevezik azt hiszem oxitocin terhelésnek! :) :) :) :)
Ja!!!!!!!!!légyszi mindenről tudosíts bennünket jó??????????
Küld az sms-eket és aztán a Lili fotót!

Kép Kép Kép
asiye

De várj csak!!
Akkoe ha most befektet, akkor ,már ide babástúl jösz legközelebb!! :) :) :) :) Vagy szerda és szombat között otthon lesztek Lilikével még abban az esetben is ha császár lesz! :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Köszi Asiye..igen ide már "csak "babástól jövök...
Ha ma 18 óra elött születik akkor 72 óra ha utána akkor még + 1 nap..
De ha ma nem lesz meg akkor kedden tuti és hétvégére itthon vagyunk :lol: :lol:

El sem hiszem...

Most fürödtem ,borotválkoztam...hajat mostam,mindjárt itt a tesóm..
Anyukám zokog,most mentek érte vidékre :oops:

Igen most elvileg "csak"terheléses oxitocin infuzió lesz...
Remélem hatással lesz ránk..mondogatom neki,hogy legyen olyan aranyos és jöjjön ki rá :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Annyira izgi!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát akkor sok sikert az infúzióhoz, erőt és kitartást a szüléshez, és sok-sok boldogságot Lilihez!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Emlékszem én is ilyeneket csináltam utsó este: borotválkozás- hajmosás stb... :roll: :roll: :roll:

na jó nem tudom ragozni mennyire izgulok, és átélem most a helyzeted. most megint olyan közelinek érzem XYasemin születését :roll: :roll: :roll:

puszi Neked!!! :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Apa itt alszik mellettem a kanapén. Tegnap éjszakai fürdőzésen volt a drága barátokkal. Na lett abból Jégerezés, meg hamburgerezés. De szerencsétlen elcsapta a gyomrát rendesen. Reggel arra keltem, hogy apából jön ki minden sugárirányban. Ment a kanapéra, a díszpárnára, a takaróra, a falra és kint a wc-ben is mindenre.... falra körben, wc csésze kívül-belül... gondolhatjátok, milyen jó reggelem volt. Ja, és mivel a wc falát nem tudtam teljesen lemosni, le kell festenünk :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Remélem, nem hordod túl MArcit :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Atya gatyamadzag.... már csak egy hét :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nika!
Nem semmi, mi mindent csináltatok egy nap alatt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Le a kalappal :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Marha jó ez az asztal a székekkel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sissi!
Jobbulást Neked :!: :!: :!: :!: :!: :!: ú

Törpiri!
Sok-sok +++++ energiát küldök és mielőbbi szülést!!!!
Aztán képeket Liliről :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Juj, Zsu, sajnálom, a párodat, járt már így az enyém is (meg az exem is), mindegyik a jégerféle gyógynövényestől... :shock:

HAJRÁ TÖRPIRI!!!

Végül felébredt Döme nem sokára, és bevittem mellém aludni.
Én bevallom, most keltem ki az ágyból, képtelen voltam egyszerűen felébredni, úgyhogy 8-tól apa pesztronkálta a fiát, volt már az ágyában, aztán az etetésre újra visszakerült mellém :oops:

Cat, napok óta kedvetlen és energiátlan vagy... ez nagyon gyanús :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Túl vagyunk az ebéden.
Beni iszonyatosan nyűgös. Apa küzd vele.

Talán sikerül lefektetni.

Nemlajos!

Kell a pihenés Neked is.

Remélem igazad van a kedvtelenséggel kapcsolatban, és valóban a szülés előjele, nem a rossz időé.

Már szeretném én is kezemben tartani Marcit, nem itt a hasamban horodozni.

Törpiri!

Remélem jól haladnak a dolgok!

Zsu!

Nem semmi ami a pároddal történt. A Jägernek valóban vannak tisztító hatásai. :wink:
Vendég

Jaj, a lényeget meg nem mondom! :shock:
Megmértük Dömét:
4390gr!!!

3200 körülivel jöttünk ki a kórházból... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

AZ IGEN :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: !!!

Én is elfelejtettem írni, kedden voltunk tanácsadáson, és megmérték Yasemint, Ő most 5250 gramm, és 3090-nel hoztuk haza :) és 3300grammal született :) 2 hónap alatt 2 kiló! :) :)

Apa meg Hamza elmentek cirkuszba. :) Alper bealudt :)

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri most írta:

"Jól reagált az infúzióra, most levettek róla... 8-kor kell megint ctg-re mennem. Egyenlőre fájások abbamaradtak... Ha van valami írok. Pusza"
Vendég

Mi most elemgyünk Apával vásárolni egy kicsit. Hátha ez segít Marcinak... :roll:

Szépen növögetnek a gyerekek! :D
Vendég

Sziasztok!!

Piri! Nagyon szurkolok neked!!!! Nagyon sok energit küldök!!! Sok puszi!

Cat! Értem! köszi a felvilágositást! Majdha valami megint eszembe jut akkor kérdezek oké???

Nika! Én ezt nem értem! Te 20 ért láttad anyukáddal 25ért én meg nálunk itt a praktikban 31ért van! Na ezt most nem értem!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
nócika

semmi hír???
Az este 8 olyan messze van!
Minek vették le az infúzióról??
Most mit akarnak?
elkezdik, aztán abba hagyják? :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép Kép Kép
asiye

én se értem... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Semmi hír...

Kétféle vizsgálat létezik:

Nst: non-stress test, amikor alapállapotban nézik a baba viselkedését.
És a másik, a terheléses, amikor oxitocin hatására.

Szerintem Törpirinek az utóbbit csinálhatták.
Nekem is volt egyszer Benivel.
Vendég

sziasztok csak bejelntekezem már az új lakásban vagyunk majd este írok részletesebben

törpiri drukk akár méág ma lehet baba is :) de izgi :)

nika70
Salgótarján

hjaaaaa, értem 8)

nika, el ne felejtsétek megszámolni a sarkokat :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nem fogjuk :)

nika70
Salgótarján

mármint nem felejtjük el :):):):) most alvasva más értelme is van :)

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: