A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Nyugi lányok, én nem tudok hason aludni (régen sem szerettem), mert a mellem nem is engedné!!!

Kép

Kép
eda7

sziasztok.

eda:

had kérdezzem meg,hogy,hogy nézte meg a dokid,hogy nem-e vált szétt a vágásod?mert engem ijesztgettek olyannal hogy felnyúl addig és a kezével végig "tapogatja" és hogy k...vára fáj.
Patrik már a kórházban megette a 100-akat.nyugi,olyan,hogy sok,nincs.csak addig eszik amíg éhes.

Alex ma alig mozog,nst-n is a 25 perc alatt kb 10 szer kelett gombot nyomnom,azokat is nagy noszogatások hatására.
azóta se rúgkapáll úgy ahogy szokott,épp annyit hogy ne legyek ideges hogy gond lenne.

húúú mit akartam még??? :? :? :? :? :? :? :? nem tudom.

ezt el kell mesélnem.nekem olyan egy önző férjem van :x :x
anyósom is dolgozik ma,ő szokott ilyenkor kaját vinni páromnak,tegnap mondta neki hogy így ugyebár nem tud.
mit képzelt az én drága uram????hogy majd éééén 39 hetesen elsétálok a gyerekkel és viszek neki kaját.összesen kb 3 óra gyaloglás lett volna.plussz ugye még a szél is fúj.és megsértődött mikor mondtam neki hogy nem.inkább megcsinállom estére a kaját és akkor friss lessz mire jön.persze régen elsétáltam szivesen mikor szép idő volt,na de akkor még haladtam és Patrikot tudtam kocsiban vinni.húúúú de leteremtem mikor hazaért.........mondtam is neki jobb ha haza se jön.

na most visszaolvasok hátha eszembejut mit akartam.

Kép
Kép
ettike

Ettike: jól csináltad, hogy lecseszte ez tényleg durva lett volna.

Eda: olyan jó, hogy ilyen szépen lezajlott a szülésed.Képet mikor kapunk?

Kép

Kép
gabka7926

Eda!

Szép volt! És nagyon ügys vagy, hogy végigcsináltad, ahogy szeretted volna.

Ettike!

Nem semmi a férjed. :shock:

Leonak nagy gratula! Ők is nagyon gyorsak voltak. :D
És nagyon szép nevet választottak. Nálunk is befutók között volt, ha lány lett volna.
Vendég

nagyon sok gratuláció a babákhoz, sok boldogságot, sok tejcsit!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Babaeső!!! Gratula! :D :D :D :D :D

Eda, meg is ríkattál, meg sok hasznos információt is megosztottál velünk, köszönöm!

Ettike, ez a felnyúl és végigtapogatja nekem nagyon paráztatásnak hangzik, nem hiszem, hogy ilyet csinálnának. A párod meg idióta, ha hazaér, ütögesd meg a fejét pocakkal, hátha rossz a látása, és nem tűnt fel neki a PÚP, ami már egy hete kínozgat téged. Vagy ha a probléma az agyában vagy, helyrerázódhat :P

Ma nagyon hülye voltam, Kecskeméten volt futóverseny, és elmentem szurkolni a barátaimnak. Szépen el is rajtoltattam őket, integettem, hajráztam, aztán leléptem, ahogy meg is beszéltem velük. Csak nem gondoltam, hogy ez ennyire rosszul fog esni, sosem álltam még a pálya szélén, max amikor már lefutottam a saját távomat. Ahogy eltávolodtam kicsit, már bőgtem is. Hülye hormonok. Meg hülye én, hogy nem gondoltam ezt át jobban, hiszen az elmúlt hónapokban sokszor álmodtam, hogy futok. Azt hiszem, jó volt fentebb a megfogalmazás, hogy jó lesz visszakapni kicsit a testemet. Akár egy hason fekvés erejéig is.

icamica

nagy a pangás......

csak nem szültök????

nem éééér.mindenki beelőőőőz :( :( :( :( :( :(

azért örülök ám a babáknak :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

apát megbubultam :x :x :x :x de azért vacsit kapott utánna,most huzza fülit,farkát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Én vagyok csak néztem a Luxort!!!
És lett egy képem ami 840 ft-ot ér a szelvény meg 700 ft volt szóval plussz 140 ft áll a házhoz! :D :D Most irigykedjetek csak! :wink: :wink:

Icamica: nem akarsz albumot csinálni a gmail-en?

Néztétek az emberi történeteket a viasat3-on ma délután?Az a férfi volt benne aki tavaly szült.Neki nagyobb volt a hasa mint nekem. :shock: Mondjuk ő is nő belül. :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Gabka: nincs igazán pocis képem, de ha valakit érdeklek, az iwiwen megnézet, ott van fenn az egyetlen Málna-kép is.

icamica

Sziasztok Csajok!

Hoztam Nektek egy pár képet Lénáról:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tisa

JAJJJJ DE GYÖNYÖRŰ EZ A KISLÁNY!!!!!OLYAN ARANYOS A PICIKE LÁBA!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
IMÁDNI VALÓ ÉS EGYSZERŰEN NEM LEHET NEM IRIGYKEDNI RÁTOK!!!

ÖHÖMMM A TÖBBI BABÁRÓL IS VÁRJUK A KÉPEKET!!!!!!

Icamica: milyen néven is kell az iwiw-en téged meglesni?

Kép

Kép
gabka7926

Gabka: Ádám Ilona (icamica), Tiszakécske

icamica

Olyan aranyos Léna baba!!!! Most irigy vagyok kicsit...
már én is úgy babáznék... de már most ő a főnök és még nem akar előbújni

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

ittenem de édes kiscsaj :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D azok a picike talpacskák......megzabálom :) :) :) :)

ALEX!!!!GYERE KIIIIII :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Tisa!!Gyönyörű a pici Léna!!Egyszerűen zabálni való!!! :D És azok a pici lábak!!
Kérünk még fotókat!!Egy picit telhetetlenek vagyunk :oops:

Icamica!Én is meg akartalak lesni az iwiwen,de nem találak :( Azt írja ki,hogy nincs találat :(

Eda!Köszönjük a születéstörténetet!Nagyon szép szülésed volt szerintem!És büszke lehetsz magadra,hisz véghez vitted azt,amit szerettél volna!
Várunk fotókat tőletek is!! :D

Lehet,hogy egy picit önzőség,de én is osztom azt a véleményt,hogy szeretném már visszakapni egy picit a testemet!A vége elég nehézkes :? Ma pl.már nem is látszott a bokám.Pedig már írtam,hogy nekem eddig nem volt ilyen problémám.Szóval bokalánc száműzve :? És elővigyázatosságból levettem a gyűrűket is az ujjamról :cry:
Meg egész nap éreztem a pocimat és a derekamat.Hosszabb álldogáláskor pedig mintha le akarna szakadni,mintha el akarnám hagyni a pocim :?
Picilány is egyre kevesebbet mocorog...Pontosabban már nincs annyira erőteljes helyezkedés,rugdosás mint eddig.Inkább tényleg csak mocorgás,óvatos helyezkedés.

Ezektől függetlenül persze azért megsütöttem a palacsintát,túrósat és kakaósat.Persze már egy darab sincs belőle.
Holnapra pedig azt tervezem,hogy megsütöm az Icamica-féle buktát :D Persze csak akkor ha nem fog fájdogálni a pocim és este egy picit többet tudok pihizni....

Kép
demetnik

Icamica: nem stimmel valami mert nem talállak.
Engem is bejelölhetsz nyugodtan: Németh Gabriella Szigetvár

Kép

Kép
gabka7926

Gabka!
Én bejelöltelek,ha nem baj! :D

Na megyek,lefürcsizek!!

Kép
demetnik

Nem értem, télleg nem dob ki a kereső :shock: Gabka, én be tudtalak jelölni, és nemrég ketten is megtaláltak a fórumról, tehát nem tudom, mi a gond. Lehet, hogy megint csak az iwiw szórakozik. :(

icamica

OKé megvagytok mind a ketten!!!

Ica: a rendszerrel van valami tuti!

Le vannak kapcsolva a villanyok????

Kép

Kép
gabka7926

NA MIT TALÁLTAM??A 20 év körüli mamiktól csórtam!!!Első babásoknak nagy segítség!!!!!

http://www.babazo.hu/9honap/20070514szu ... zites.html

Kép

Kép
gabka7926

Kép

Bár nem vagyok felhatamazva,de majd utólag engedéyleztetem,hogy dicsekszem Neketek Kikocs helyett a legújabb Bozsóbabával:)[/img]
imolyozs

JAj!Nem sikerült:(
imolyozs

Kimásoltam a http utánit és azzal meg lehet nézni :D Szép babu
ht
http://picasaweb.google.hu/kikocska/200 ... 1958408210

icamica

Sziasztok!

Leo-éknak hatalmas gratula!

Tisa gyönyörű a lányzó! És olyan jó lehet hoyg már a köldökcsonk is leesett! És hoyg még hason is alhatsz ez aztán az irigylésre méltó!!!

Eda neked köszönöm a szép történetet!

És.... Liliana küldött egy mms-t és a párom kivarázsolt a telefonomból szóval gyönyörködhettek az ő kicsijében is! :)
Kép

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

jajj de édes babák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na mostmár tényleg nagyon-nagyon babázhatnékom van...........

ildi :?: :?: :?:

remélem te is megszültél és akkor jöhet Alex :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

engem is bejelölhettek iwiw-en.
Karczagné Lattenstein Eszter a becsületes nevem(ilyen biztos nincs több :wink: )

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt!

Gyönyörűek a babák!

Ma én is babázni szeretnék!

Csak sajnos nem érzem úgy, hogy ezt vélemémyemet Marci is osztaná. Pedig tegnap este mindent megtettünk érte Apával... :oops: :roll:
Vendég

akkor szent a béke,cat?

Alex naggyon nyom!!!!alig tudok ülni :( :( :( :(

nembaj legalább nem itt töltöm az egész délelőttöm :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt!

Nézitek a Forma1-et? Kis kedvenckém indult a pole-ból, remélem jó eredményt is ér el!!!!!
Tisa, ha jól emlékszem, arra vágytál, h a futam közben szoptathass. Na, milyen? :lol: :wink:

Édesek a babók!!!

Gabka, a villanyt lekapcsoltad, de a számítógép ment? Az nem az igazi, nem??!!!! :roll:
Mondjuk nálunk a villany is égett! :oops:

Zsu
svs

tényleg,tisa.teljesült a kívánságod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de csajok,milyen csúnyák az autók így :x :x :x :x :x :x :x
valami rémesek,mintha forma 3000-et néznék :? :? :? :x :x :x :x :x

Kép
Kép
ettike

nagy a csend!

azért nem előz be mindenki ugye????ugye nem........

még nem is mondtam Alex buksija 95mm :lol: :lol: :lol: :lol: ennek nagyon örülünk.
és annyira lenn van már a kis feje hogy a császi hegemnél méregette a doki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Én F1-et néztem. Megérte. :D
Rég volt ilyen jó verseny. :wink:

Apával szent a béke.
Már csak Marcinak kellene elindulni kifelé.

Tegnap az egyik ismerősöm olyan szülést kívánt nekem, mint a sajátja. Benne lennék.

Felállt ctg után, elfolyt a magzatvíz és két óra múlva a kezében volt a baba. :)
Vendég

Lányok!!! Kitartást, nem sokára Ti is babázni fogtok!!!!
Imádok babázni :lol: :lol:

Ettike! Sajnos úgy van, ahogy mondták!!! Általában amúgy altatásban végzik el ezt a benyúlok és megtapogatom a heget, de a dokim mondta, hogy erős vagyok, ő nem altatna, hiszen olyan szépen ment minden, egy perc az egész, azért felesleges lenne altatás, és utána nem tudnék babázni!!!
Kicsit féltem tőle, de egész kibírható volt. Kicsit hátráltam közben, felemelkedtem szinte az ágyról, de egy szülés után ezt már az anya kibírja!!! És utána jöhetett a babázás!!!
Nagyon ügyes a dokim, vigyázott nagyon.
(Még a méhet belülről ki is fertőtlenítette)

Képeket ide tettem fel: http://pepe.csonkaedina.fotoalbum.hu/vi ... id/6114043
Készült a vajúdóban, utána apa megörökítette a szülőszobát, hogy milyen igényes. Aztán néhány kép Pepe születését követően, alig volt már rajta magzatmáz.
Aztán képek a kórházban, és néhány már itthon. Majd folyamatosan kerül fel még!!!

Kép

Kép
eda7

Eda: nagyon szép a képeken Pepe.És olyan aranyos Marci ahogy fogja és nézi az öcsikét.

Az jelenthet valamit, hogy tegnap legalább 5ször nagy wc-tem és most 5 percenként tudnák menni pisilni , meg ahogy állok rögtön wc-re kell mennem mert nagyon nyomja a nunusomat.

Nézte valaki a videókat amiket tegnap este linkeltem be?

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Tegnap hazajöttünk.
Nincs nagyon időm de gondoltam bejelentkezem.
Beni nagyon aranyos pici baba. Nagyon ügyesen szopizik. Most már van tejcsink is :-)
Császár nekem nagyon rossz volt.... :-(
Amint lesz időm jelentkezem.

Minden megszületett Babának és Mamának gratulálok :-)
Aki még vár annak kitartás.

Addig is egy fotó Beniről.
Kép

Kép

Kép
sziszike22

Sziszike: van ám haja Beninek!!!Éljen a tejcsi!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Sziszike!
Micsoda hajasbabátok van Nektek! :)
Később kérjük ám az élménybeszámolót!

Eda!
Tök jó, hogy ilyen részletesen leírtál mindent. Köszönjük!

Esik az eső, nem ér. :(

Kép
gesztenye74

Nagyon aranyosak és cépcségesek a babák. Tisa azt a lábat már sokadszor nézem meg :D 2 hét múlva telihold,akkor én is bevetem a trükköd,Daninak már szóltam is :D Addig nem merek próbálkozni,mert sajna nekem kicsit fáj mostanában,olyan mintha még szűz lennék :?

Eda ez a méhfertőtlenítés elég ijesztőnek tűnik.

Sziszike tényleg jóóó sok haja van Beninek :) Majácskának is ilyen takarója van :)

Cat! Örülök,h szent a béke és remélem azért most már csak-csak megindul Marci is kifelé.

Na...holnap az utolsó munkanapom és biztos vagyok benne,h sírás lesz a vége,de már nagyon elegem van az ügyfelekből és már azért nagyon várom a pihit.

dharma

eda:

szóval tényleg várható.......nem baj,ha siokerül természetes úton szülni akkor azt az 1-2 percet már fejen állva is kibírom.csak tartanánk már ott...........

sziszike:

jajj de édes hajasbaba,és hogy kivan terülve.császit sajnálom,mostmár csak jobb lessz.

gabka:

nekem is napok óta nagyon nyomja lenn a nunim Alex,de az hogy nekem nem jelent semmit nem jelenti azt hogy neked sem.tudod én vagyok a kivétel aki......
akár még szülhetsz is a napokban.

én meg hiába beszéltem megint a fiam fejével.......makacs disznó.mint a bátyja......
apum is azt mondta mostmár nem is szól hozzám és ha valamit akarok akkor írjam le(amiért még nem szültem,mert ő babázni akar.és különben is legyen Márk
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

na eddig bírtam ülni.......megyek mert bepipilek :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ildi?????????

Kép
Kép
ettike

Sziasztok Lányok!

Eda!Nagyon édes a fotókon Pepe!És van egy kedvencem is,amelyiken csücsörít,de mintha mosolyogna is...Na szóval azon zabálni való!! :D

Sziszike!Micsoda hajas babátok van!Nagyon édes!Várunk még fotókat tőled is!

Gabka,Ettike!Átérzem fájdalmaitokat!
Tegnap éjszaka éppen csak elaludtam,amikor megint nagyon elkezdett fájni a pocim.Nagyon rossz volt,sírni tudtam volna.Jó fél óráig fájt,sehogy sem volt jó.Hol erősödött,hol gyengült a fájdalom,de szünet nem volt közte,szóval ez nem Olyan fájás volt,sztem.Viszont még a nunim is fájt :oops:
Kíváncsi vagyok,hogy holnap mutat-e vmit az nst...Csak azt sajnálom,hogy holnap nem vizsgál meg a dokim,csak nst lesz.Pedig nagyon kíváncsi lennék... :roll:

Icamica!Megsütöttem a buktádat és nagggggyon fini lett!Ezer köszönet a receptért!! :D

Engem is megjelölhettek az iwiwen,ha gondoljátok:Hetroviczné Demeter Nikolett :D

Na megyek,mert mi még csak most fogunk ebédelni!Egy picit elcsúsztam az óraátállítás miatt! :oops:

Kép
demetnik

Mi is csúszásban vagyunk, még csak most fogunk ebédelni lasagne-t.

Én továbbra sem érzek semmit, az állandó pisilést leszámítva.

A jövő héten még biztos nem lesz nálunk semmi, úgy hogy még egy-két programot beszervezek magamnak.
Hétfőn elmegyek kozmetikushoz gyantáztatni, a szülésig már csak nem nő vissza a szőrikém.

Kép
gesztenye74

Ettike: Itt vagyok, még mindig egyben...Csak nem voltunk itthon egészen idáig. Már nagyon babáznék én is, annyira gyönyörűek a babák, mind egytől egyik csodaszép!!!
Janka meg tök jól elugrándozik odabent... Még a végén a szülinapomra kapom meg :lol:

Kép

Kép
sildi83

oh,pedig már mondtam Alexnak,hogy nyugodtan jöhet mert szerintem Janka is kibújt már.....
na sebaj.
akkor párod jobban van?

majd holnap szülünk :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ettike

Igen, már működik a háta szerencsére:) Az orvos is biztosan hazaért már, úgyhogy felőlem már most elkezdhetnénk... Holnap délelőtt nst, nem bánnám, ha nem kéne már menni :) Mondjuk most is álmos vagyok, de nemigen lesz már olyan, hogy ne lennék az. Huzamosabb ideig fekszek egy pózban, rögtön sajog mindenem.

Kép

Kép
sildi83

Én ma a muffin-receptet próbáltam ki, a diósat, az is fincsi lett, teletömtem csokidarabokkal.

Nekem sajnos ma nagyon nyűgci napom van, érzékeny vagyok. A kölök meg csak biciklizik odabennt, szerencsére most nem fáj nagyon a tevékenység, jobban idegesítenek a virsli ujjaim. Nem vagyok nagyon vizes, csak annyira, hogy idegesítő legyen. Eddig a magnézium kordában tartotta, de most már nem szedhetem tovább. Ezt a pár hetet ki kell bírnom.

icamica

Nekem ez már 2.vagy talán a 3. olyan napom,amikor nyűgösebb vagyok,hamarabb felkapom a vizet,stb.Ez szegény páromon csattan,de egészen jól tolerálja,én pedig próbálom magam visszafogni. :)

Vizesedés:Nekem a bokám szörnyű,vagy legalábbis ami régen a bokámnak volt nevezhető :? De főleg a jobb lábamon,és egyre rosszabb.A bal még egészen istenes is....

Kép
demetnik

Kocska vajon merre jár??? :roll:

Kép
demetnik

Ahogy mondod, a jobb oldal a ducibb, de én inkább a kezemen érzem, nyilván mert a szív a bal oldalon van, és jobbra már renyhe a keringetőszivattyú :P Nem túl vigasztaló, mikor reggel alig bírom a kezemet ökölbe szorítani. :(

icamica

én most aránylag megúsztam a vizesedést,néha a lábam bedagad,de olyankor sem konkrétan a bokám hanem az egész lábszáram.

holnap én is megmondom a dokinak hogy mikor vizsgáll kicsit csináljon valamit.bár én már semmi ilyen szülésindító izében nem hiszek.

szakad az eső :twisted: :twisted: :twisted: pedig áttakartam menni anyuékhoz mert sütött sütit,de mikor ott voltam még nem volt jó......így meg nemtom hogy megyek......majd felkapom Patrikot és gyors áttfutunk :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

én meg ma pont ellenkezőleg,tiszta dilis vagyok.mindenen röhögök,folyton hülyéskedek,anyu ma megis kérdezte párszor míg ott voltam hogy hányra kell mennem.de aszonta jó újra ilyen kis hülének látni :lol: :lol: :lol: :lol: jólvan tegnap egésznap nem láttam párom,kicsit feltöltődtem........(márcsak mert mindig lehurrog mikor vicces kedvemben vagyok,aszongya mindig hogy mit vihogsz mint egy ló :x :x :x :x )
így kicsit depis lettem,nem nagyon szoktam hülyéskedni........

Kép
Kép
ettike

Valamelyik nap végig nézegettem a régi fotóimat.Amikor még volt bokám,derekam,nem volt tokám...... :roll: Mondtam is a páromnak,hogy azt hiszem,kemény meló lesz ledolgozni a feljött kilókat!
Most meg még a vizesedés is!!!! :twisted: De ez állítólag a szülés után pikk-pakk lemegy!!Hát bízom benne nagyon!
Most lehet,hogy nagyon önző leszek,DE...Én mostanában olyan egyszerű dolgokra vágyom,amiről soha nem hittem,hogy hiányozni fognak.Ilyen pl.,hogy egy-két pohár bor mellett beszélgethessek a párommal (és itt a boron van a hangsúly,nagyon szeretem).Vagy hogy fel tudjak venni normális ruhákat,egy farmert,övet hozzá,egy csini felsőt....És persze emellé jönnek a szokásos vágyaim,a hasonalvás,hogy le tudjak hajolni,hogy pikk-pakk lehuppanjak az ágyra és onnan pikk-pakk fel is tudjak pattani (nem csak fújtatások és nyögések árán).
Egész terhesség alatt nem gondoltam ilyenekre,de ez a vége valóban nehéz.
Nekem erre azt mondta a védőnő,hogy a terhességnek már ez a terhes része/időszaka.Hát,igaza volt.
És már annyira vágyom rá,hogy a karjaimban tarthassam ezt a picilányt,akire annyira vágytunk....
Fúúúú,azt hiszem tombolnak a hormonjaim!Bocsi lányok!

Kép
demetnik

Sziasztok!

Először is nagy gratula az újabb babáknak és mamáknak. 3 napja voltam itt és azóta 2 baba is érkezett! :D

Bocs, hogy eddig nem nagyon írtam, de nem igazán van rá idő. illetve mikor lenne, akkor meg olyan hulla vagyok, hogy nem netezem.

Szóval dobok fel gyorsan pár képet Ricsiről. Most már jól vagyunk, az első itthoni éjszaka horror volt. Ricsi is, apa is és én is teljesen kivoltunk merülve. De most már szokjuk egymást, szépen eszünk, alszunk. Még az előtejnél tartok, de az szépen van. Azt mondták, hogy kb 10 nap, mire a rendes tej elindul.

Megmondom őszintén, hogy nem erre számítottam. Tudom, hogy mindenki mondta, hogy nem lesz időm semmire, de nem gondoltam, hogy ennyire. :oops: Mérhetetlenül fáradt vagyok, de mikor babázok, akkor ez nem számít. :D Max utána, mikor ő már alszik, de Te még nem tudsz. :?

Judy

Kép
judy_76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: