A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi! Az, hogy két héttel nagyobbnak mérik, nem jelent semmit.
Zsozsit is és Gegit is végig két héttel idősebbnek mérték.
Zsozsi 3 héttel jött korábban (3300g/52cm)
Gegi 4 nappal jött korábban (4510g/57cm). :lol:
Úgyhogy bármi lehet. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Persze, persze, tudom én, csak ugye Zsófi meg végig kisebb volt, nem is indult be magától a szülés, szóval most reménykedem, hogy Fruzsit nem kell majd noszogatni ;)
Vendég

Ja, Zsófi 3250 gramm és 53 centi volt a 42. héten, amikor született :)

Gegid kivárta az idejét, és nagy lett :) Ezért írtam, hogy Fruzsi vagy nagy lesz, vagy hamarabb jön :roll:
Vendég

Ja, én nem bánnám, ha anyák napján már itthon lenne velünk :lol:

Na lelövöm magam :arrow:
Vendég

Panndi! Bizony, lehet nagyobb is időben, és jöhet hamarabb is.

A talira nem tudunk menni. :cry:
Zsozsinak feljebb ment a láza, 38,6, kapott kúpot. Nem levert, de nem tudom mi van. Nemsokára megnézi anyu, hogy vírus-e, vagy a füle, vagy.... :roll:
Gegi drágám fosik a rotarixtől (jövő hét csütörtökön tetőz, addig alakulnak a telepek a belében), és hőemelkedése is van. Remélem csak ettől. :cry:

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem tudunk menni, de a gyerekek az elsők.

Azt hiszem csak nyáron tudunk talizni, a nagy Babanetes összejövetelen.

Tényleg borzasztóan sajnálom, mert ezerrel rákészültem, és Zsozsinak is mondtam, hogy találkozunk sok babával, meg mutogattam a képeket, mondogattam neki a neveket....

lmóni! A pénzt nem kell visszautalnod, tedd el egy következő talira!!! :D

Kiskolbi
éknál Máté is lázas, de ott valószínű a foga...
:cry:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, a gyerekeknek jobbulást! És persze Karcsikának, valamint Gergőnek is!!!

Panndi - az államvizsgán csak ügyesen.

Mi közben végeztünk a lakás suvickolásával, most már jöhetnek Gábor szülei. Persze nem jönnek, Rugó meg már a szemét dörgöli. Vásárolnak Db-ben
:roll:

Na, majd túléljük. Este angolom van, de éjszaka majd jövök képeket nézegetni :wink:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

No, akkor gyors gyógyulást mindenkinek.

Panndi, ez tényleg nem mérvadó. Ráadásul nálunk a klinikán a szonográfus azt mondta, hogy a csontozatból ő bizony nem becsül súlyt. Tény, hogy a 36. héten, amikor 96-os bpd-t mért azonnal küldeni akart a szülőszobára, mondván, ennek a gyereknek már kint a helye. Erre még 4 hetet csücsült a helyén Bercó.

Gremesém, de legalább Neked ott van egy hozzáértő személyed. Remélem nem vírus, ne legyen az!!!!! Fisifosi kijut nekünk is, Bercó már három olyan adagot rakott a pelusba, hogy nagy renoválásra volt szükség. Lassan nem lesz ruha amit ráadjak. Tegnap úgy kérte a krumplit meg a répát, na ma ki is rakta eszmétetlenül. Most meg addig könyörgött a t.rudiért, hogy kaphatott a csokijából, az étcsoki, hátha segít.

Panndikám, Neked meg Kína össztermését kívánom! :lol:

Vindo! :twisted: Ha késnek, akkor legalább kevesebbet lesznek ott. :wink:
dmaggie

:oops: :oops: Akartam írni emésztetlenül. :lol: :oops: :oops:
dmaggie

Mesi!

Zsozsinak és Geginek is jobbulást.
És persze Máténak is.
Sok-sok puszi nekik. :D

Vindo!
Ez már csak így szokott lenni ha ki fényesíted a lakást nem jönnek.
Vagy igen?
de ha ne tán nem csinálsz rendet időben biztos be toppannak.

Panndi!
Majd meg látod ha már kinn lesz Fruzsi.

Anitja?
Hogy vagytok?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Fura dolog ez a méret amúgy, mert Mesi, Neked mindkét gyerekedet nagyobbnak mérték, nálunk meg tök nagy eltérések vannak köztük :)

Jobbulást a gyerekeknek!

De nincs kedvem tanulni :roll:
Vendég

Nagyszülők közben megérkeztek, most épp az udvaron vannak Rugóval :wink:

Végül is nem sokat kellett rájuk várni :roll:

Panndi - Rugónak meg nagyon nagy fejet prognosztizáltak, olyan 96 körül volt szülés előtt pár héttel a bpd-je. Aztán meg teljesen lelassult a növekedése, és mindössze 49 cm-es hosszal és 3710 gr-mal született, a feje meg nem érte el a 10 cm-t.

Pedig bazi nagy babára számítottunk 10 cm feletti fejjel.

De ő egy kis tömör gyönyör volt. Kis gömbölyű 8)

Majd meglátod, Fruzsi is szép lesz :D Kis formás.

Maggie - ez igaz, amit mondasz. Remélem, nem is maradnak soká :roll:

Fülbevaló nélkül fél ember vagyok :cry:

Kép
vindolanda

Hörcsög, akkor Neked is vannak jó takarítós tapasztalataid :wink:

Na, kimegyek az udvarra a többiek után :arrow:

Kép
vindolanda

itthon :)

nagyon nagyon jo volt, csak en nem vittem fenykepezot, ugyh a lkepekre varni kell meg

olyan nagyot nott mindenki es vegre mi is eljutottunk ugy orulunk!!

Kép

Kép
mmarica

moni KOSZONJUK A SZERVEZST nagyon jo volt a hely!!!!!

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok Lányok!

Mi is hazaértünk.
Nagyon jól éreztük magunknak! Örülök, h láttalak bennetekeket és azért pár szót sikerült váltanunk. :)
Remélem, minél hamarabb meg tudjuk majd ismételni!

Móni!
Köszi a szervezést!

Elnézést, h mi léptünk leghamarabb, de sajnos Gergő állandóan nyüsszögött, h ki akar menni. Egy picit voltunk még az udvaron. Jó lesz, ha majd kisüt a nap! Aztán Apának is mennie kellett, úh hazajöttünk. Most alszanak.

Vindo-Kaqk!
Jó lehetett a fürdőzés! :)
Kár, h a fülbevaló eltűnt.

Mesi!
Sajnálom a gyerekeket! :(

Panndi!
Hajrá tanulás! Már nem sok van hátra!

Horcsog!
Jobbulást!

Fényképezőt persze mi sem vittünk. :oops:

Szép napot!
Gica

Kép
gica1

Jaj, tiszta lelkibeteg vagyok, hogy nem jutottunk el a talira.
Anyu megnézte Zsozsit, kicsit piros a torka, ami lehet vírus, de lehet a 18 hós oltás vagy a prevenár késleltetett reakciója. Most megint alszik mindkettő.
Irigykedve várom a képeket. :oops: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Megjöttünk :D !
Anyósnál vagyunk, Panka alszik-remélem :roll: , ha felébredt, indulunk haza, és feltöltöm a képeket :D !

Hazafelé kicsit megkavarodtam, mentünk egy bónuszt a körforgalomban 8) :lol: , de célba értem :roll: .

Móni, nagyon köszönjük a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat :D !
dettyk

Sziasztok !

Mi is haza értünk. Nagyon szuper volt. Ádit betettem a kocsiba és rögtön szundizott.
Haza jöttünk 1 órát pörgött még aztán kidőlt.

Móni : köszi a szervezést.

Fényképezőt mi vittünk de egy darab képet sem csináltam.

Mesi : jobbulást nektek és egy cseppet se legyen lelkifurdalásod mert szerintem 1-2 hónap és szerintem újra lesz tali.

Lányok mi lenne ha minden hónapba szervezznénk talit ?

A másik amit akartam még írni, hogy megkérnék mindenkit, hogy nézzen utána , hogy a lakhelye közelébe milyen gyerek játszóházak illetve milyen lehetőségek vannak ekkora gyerekeknek.
Már csak azért kérem ezt mert játszóházat szeretnék csinálni és keresem az olyan helyet ahol közel távol semmi lehetőség nincs.
Itt akartam csinálni nálunk a lakótelepen de most újjítanak egy helyiséget és szerintem ott lesz játszóház.
Szóval keresem az új helyet.
Aki körbenézet és írna az privibe tegye előre is köszönöm.

Mindenkinek szép napot.

ui: várom a képeket.
20200310173350

Hazaértünk! Szuper volt a tali!!!! :D
Közkívánatra kisütöttem a maradék muffint.
Szeli 2 perc alatt bealudt a kocsiban! :)
Hulla vagyok, most asszem pihizek egyet! :)

Asszem a szilikonos zoknit otthagytuk... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Gyorsan pár kép míg cicus alszik.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
Beszéltük Virankával, hogy a következő lehet náluk az udvaron.
Meg majd nálunk is az udvaron lehet egy.
ha minden igaz cseresznye érésre kiköltözünk :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Majd még lesznek de fordigatni kell arra meg nincs időm majd este vagy holnap.

Pussz

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi ha ott maradt telefonálj rájuk, hogy tegyék el ha arra járok beugrom érte és postázom (vagy megőrzöm és tuti jöttök a következő talira is :wink: :lol: )

Mesi jobbulást nektek is és Kolbiéknak is

Jó volt találkozni megint mindenkivel.
Végre megismertem Gicát is. Le a kalappal előtte a két gyönyörűség eleven kellőképpen.
Lotti baba meg élőben még szebb mint a képeken :lol:
Linike nagyon sokat nőtt, igazi nagylány.
Emma meg kis hölgy aki imádja ha fotózzák :lol:
Meglepetés Timi igazán jó volt :lol: Köszi, hogy eljöttél :lol: Ádi sokat nőtt.
Bocsi de nem szeretném az összes babát-mamát név szerint említeni.
nagyon jó volt, hogy eljöttetek és sajnálom azokat akik nem tudtak eljönni.

Most már tényleg :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok
Haza értünk..vagyis majdnem haza..anyóséknál vagyunk.emma azonnal bealudt az autóba és aludt 1 órát..most evett megint és pörög a nagyikkal.
NAGYON NAGYON jól éreztük magunkat. Olyan jó volt végre személyesen is megismerni Titeket! Szupi kis csapat..Minden gyerkőc édes pofa kis külön egyéniségükkel!
Képekkel majd holnap vagy ha ma hagynak rá időt! :-)
mennem kell.. bocsi

Mesi: jobbulást,
Timi 26 : jobbulást,
Hörcsög : nektek is jobbulást..

Vindo: Fülbevaló :-( Rugó csúszda..akkor ő is rákattant? Milyen volt Neked a nagy??? :-)

Ha Maggiek meggyógyulnak akkor talizhatnánk....meg aZsuzsi vonat----

megyek.. :arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok

Mi is itthon vagyis még a mamáéknál Petra kidőlt kb fél órája aludt el addig pörgött!

Lmóni nagyon köszi a szervezést nagyon jól éreztük magunkat.Gréta cica energia bomba.Amikor mondtad tényleg nem én adtam a kezébe a kalapácsot.De mikor az asztalnál volt akkor én voltam a lúdas :lol: :lol: :lol:

Kaqk,gica: Örülok hogy megismerhettelek titeket :) Az ikerke jöttek mentek egy percre nem ültek le édesek voltak :D

Kaqk: Csodás kislányod van így még szebb mint a képeken :wink:

Meryke: Nagyon szépen köszönjük a fuvart oda vissza :D Máté és Bence igazi jó tesók de Panáék is édesek a bátyóval meg persze dede is :lol: :wink:

Mesi,Timi,Hörcsög,Kiskolbi: Jobbulást nektek!!

Ktimi: Itt újpesten nem nagyon tudok max egy játszóházról a Fóti u. De ahol mi lakunk ott van most egy elég nagynak mondható helység ami kiadó.Ott van minden egy rakáson dm,spar,angol ruhás,gyógyótár.Ha érdekel megnézem neked mi van rá kiírva.Nagyon jó helyen van szerintem :) Ádó tünemény :D

Viranka: Nagyon köszi a bogyót majd meglátjuk nekem hat e? :lol:

Regi: Szeli még mindig nagyon tündér és tök jó hogy hamar feloldódott. :D

Sense: Gyönyörű családod van.Nagyon szépek vagytok :) Lotti baba meg egy tündér de a puszi adós Botond is olyan sokat nőtt. :)

Miléna: Egyzer szolnokon is sétálhatnánk ha van kedvetek.Általában ráérünk mert a párom mindig lent bütyköl valamit a garázsnál. :)

Irina: Ádó azért a végére csak feloldódott.Azok a szép nagy szemei nagyon kis helyes. :)

Marica: Linikéd igazi kis hölgy :D

Nektarin:Nagyon látványos a fogyásod szerintem( Reginek is nagyon) és Robesz tejföl szőke kis herceg :D

Fleur: Pihizz sokat! Már amennyit lehet a dús hajú kis Lilla mellett annyira cuki ezzel a sok hajjal :lol:

Képeket majd este tudok tenni.Nagyon jó volt :D

Kép

Kép
agica1126

És mire ezt megírtam Petra felkelt.Kb 50 percet ha aludt :?

Kép

Kép
agica1126

mi is itthon :
Bálint metrón az ecserinél bealudt aztán kb. hazafele a vonaton féluton felébredt :) persze karom leszakadt+pénzt kellett felvennem+Dedének újságot,ert jól viselkedett :) jó volt:)
jó volt megismerni Gicáékat,Kaqkékat :)

Mesi!
csak a nagy bnetes talira jönnétek :evil: ha jobb idő lesz akkor itt nálunk az udvaron :) akár hétköznap akár hétvégén :)
gyógyuljatok

képek meg szerintem holnap....

:arrow: már zaklatnak :)

KépKép
viranka

Helló, Lányok!
Jobbulást minden beteg babának és mamának, akiket ezért vagy a távolság miatt nem láthattunk!

Isteni volt a találkozó, én is szeretném Móninak megköszönni (és a finom sütiket azoknak, akik gondoskodtak errő!)!

A babák csodásak voltak, és mind még sokkal szebb élőben, mint a képeken (az anyukák dettó, de komolyan, épp ezt taglaltam apának hazafelé, hogy milyen furák a fotók, mert ez nem mindig látszik).

Nagyon örülök, hogy tudtam azokkal beszélgetni kicsit, akikkel még nem találkoztunk (a valóságból is ismerős arcoknak meg persze külön örültem :-)). A csajok olyan csinosak, hogy ez erőt ad nekem, hogy elkezdjek ledobni végre azt a 10 kilót. :-)

Kaqk, előttetek (is) le a kalappal, hogy Debrecenből eljöttetek ide!

Sense: sajnálom, hogy Lottit nem néztem meg, de nem akartam zavarni, amíg alszik. Ezt legközelebb okvetlenül pótolni fogom!

Sajnos késve ébredtünk (régi idő szerint fél 9-kor), Ádi szokott az ébresztőóránk lenni, hát most ő is sokkal tovább aludt, így csak 11-re értünk oda, Gicáék épp elmentek... Ahogy írtátok is, Ádó idővel melegedett fel, és mire úgy istenesen belejött volna a játékba, épp menni kellett, amit eléggé nehezményezett. ;-)
Bocs, hogy nem fotóztam, a gépet a nagy kapkodásban itthon hagytam. Ahhhhhhhhhhhhhhh...

Ágica, Neked mindjárt írok privátba arról, amiről beszéltünk.

És Maggie, a lányok mondták, hogy te szopi mellett szedsz Cefamadart. Ezek szerint lehet? De jó lenne, mert nekem is kell némi rásegítés a fogyihoz.

Kép
Kép
irina

K. Timi: na, játszóház az felénk sincs, csak tőlünk kb. félórányi tömegközlekedésre egy CsaNa. Szóval a 23. kerületben, annak is a legszélén bőven elkelne egy játszóház. De az meg Neked esik nagyon ki, nem? Amúgy tök jó ötlet! A kollégáimmal mi is azt beszéltünk, ha leépítik az egyetemet vagy a szakot vagy minket, akkor errefelé vesszük az irányt :P

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Fleur Gratula!!!!!!!!!!!!!

Regi nagyon jó a házatok!!!!! Most értem el odáig,hogy megnézem.. :)

Irina Ádi képei is nagyon jók,szép szemek..:):):)

Emese nagyon édes Gegi,jó súlyban van.. :):)

Megyek sírás van.. Utána megnézem a képeket is.. :wink:
varga tünde

De jó lehetett a tali!

Jó lett volna ott lenni, legközelebb igyekszünk, bár Fruzsitól függ a dolog :) De nyáron tuti megyünk, ha meg vrankáéknál talizunk, pláne ;)

Amúgy nyáron hétközben nálunk is lehet valami, van kert, terasz, lakűs, szóval én is szívesen várlak Titeket :)
Vendég

Na újra itt.

Jja annyira Jó volt! Móni köszi megint. Jóvolt beszélgetni kicsit..bár a gyerkőcök nem nagyon hagyták.:-)

Furcsa volt mert mindenki ismerős volt..mintha már ( ténylegesen is ) 2 éves ismerjük egymást...bocsi akinek nem mutatkoztam be.. :oops:

Nem akarok senkit kiemelni..mert mindenki nagyon kedves volt és nagyon finiket hozott mindenki...jó lenne ha közelebb laknánk..többet tudnánk talikra menni..de ki tudja ha Pesti vagy környéki állást kap apa akkor még az is lehet h felköltözünk...

na válogatom a képeket 220 db..reméelm azért van köztük jól sikerült is...a gmail-re töltöm fel!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Már nem is tudom, hogy hányszor néztem meg azt a néhány képet, amit találtam. Örök hálám érte Mónikám!!!! Már megint egy jó kis buliból maradtam/tunk ki. :twisted: Hehe, kizárásos alapon megtaláltam Gicát, a gyerekeket még nem azonosítottam be. Mármint az ikreket. Én is csatlakozom az elkeverősökhöz, ha valaki megírja nekem a gmail-es jelszót, nagyon megköszönöm. :oops:
Jaj, annyira szépek vagytok mamák, babák. Úgy fáj a szívem, hogy nem tudtunk menni. :cry:

Irina, Téged kerestelek a képen, de akkor már értem, hogy miért nem voltatok akkor rajta. Már kezdtem aggódni, hogy Ádi is megbetegedett, de ide meg nem írtad, hogy ne tudnátok menni. De irigykedem azért a f9-es kelésért. Mi régi idő szerint hatkor keltünk. De legalább apa meg tudta nézni a F1-et.
Egyébként én nem szedek Cefamadart, csak mekértem Regit, hogy nézze meg nekem a használati utasításon, hogy lehet-e. Most ez a betegség megszabadított néhány kilótól, majd igyekszem a továbbiakban nagyon figyelni, hátha.

Sense meg hogy ragyog!!!! Süt róla a boldogság! Lottit külön is megcsodáltam ám! Jó nagyot nőtt már a kis hercegnő.
dmaggie

néhány kép a többi a gmail-en

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Hozom a képeket.Van egy pár :wink: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok

Valaki küldene egy gmail-os belépést és jelszót !

köszik
20200310173350

Én is kérek szépen jelszót :oops:
Vendég

Elküldtem.

Emma olyan fáradt mivel csak 1 órát aludt a kocsiban..hogy már 7 kor fürdés volt..és már alszik ...:-) Nagyon jól érezte Ő is magát.

KépKép
kaqk
Debrecen

nekem is kuldjetek legyszi gmailos jelszot

Kép

Kép
mmarica

pár kép :) látszik rég volt kezemben és életlenek :oops: elszoktam már ettől a géptől :)
a többi megy odaátra :)
Emma Bálintnak nagyon bejött :) mutattam a képeket mondogattam a neveket s utána egyfolytában Emma,Emma,Emma :)
Kép
Kép
laza csajok
Kép
Dede és Bálint :)
Kép
Kép
Kép
ezek meg már Míra által lőtt képek :) kixcsit nagy még az Ő kezéhez a G5 ös gépünk :)
Kép
Kép
Kép
Gica Gergője nagyon magas :) s állandóan mozgásban voltak :) pörögtek Ők is rendesen :) s meg lehet Őket különböztetni :) aminek én örültem :oops: 8)
Lotti baba meg olyan szép és pici és köszi Sense h. megfoghattam :)
Merykével mosolyogtunk egyet,mert Ő is azzal "zsarolta" Bencét amivel én :)
sütik nagyon jók voltak :)

s tök jó volt :) kicsit kikapcsolt az agyam

KépKép
viranka

Szuperek a képek, lányok, mindjárt megyek a gmailre (aztán gyorsan dolgozni kell, de majd holnap este jövök)!

Maggie-kém: vagyunk, de a csoportképeken, balról a másodikak (pirosban, Milénáék mellett).:-)
Engem úgy felvillanyoznak a talik, legszívesebben csinálnék egy többnaposat. ;-) Na, lányok, egy tábor valahol? ;-)[/b]

Kép
Kép
irina

Nagyon szupik a képek, mindenkin nagyon csinos, és az összes baba gyönyörűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudom, már nem babák, de nekem azok maradnak!

Viranka! NEm szándékozom a nagy babanetes taliig várni. Amint lesz legközelebb, és nem szól közbe semmi, megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gegi aránylag jól van, csak a pocija teker - alakulnak a telepek. Hasmenés van, de hát ez ezzel jár. Csütörtökön fog tetőzni.

Zsozsi nagyon nincs jól! :cry: Délutánra 39,3 lett a láza, azóta nem ment le. Kapott 2x Nurofen kúpot (nekünk ez szokott használni), majd borogattuk a bokáját. Estére már nagyon elesett lett. NEm tudom mi baja, tűz forró, enni nem eszik, de az ivás szerencsére megy.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gyorsan feltöltöm a képeket, bővebben holnap, mert hulla vagyok :oops: , délután még egy hirtelen jött szülinapi zsúrra is el kellett mennünk, úgyhogy most megyek alunni :wink: :
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
A gagyi kis gépemmel ennyit sikerült, de az Emma-Bence képek (is) nagyon tetszenek :lol: !
dettyk

Én más típusú képekkel jövök. Máténagyi figyelj! :wink:

Kép 5 hónaposak
Kép 7 hónaposak
Kép 8 hónaposak
Kép 11 hónaposak
Kép 14 hónaposak
Kép 19 hónaposak

Kép
Kép
Kép
gremese

Panka és Szeli a fotelben.... Panka ahogy széttárja a kezét..... És Emma, ahogy Bencéhez bújuk, igazi csaj... nem beszélve a többi képeről... El vagyok ájulva! CSÚCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Máténagyi!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Na megyek, odabújok az én beteg babámhoz! :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Lányok!

Csak eljutottam idáig.:) Nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek tündériek voltak és mindenki olyan kedves, aranyos, szupi kis csapat!:D
Hoztam én is pár képet:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ágica! Bármikor máskor is :D

KépKépKépKép
meryke

Mesi: Sajnálom Zsozsit :( Gyors gyógyulást, meg persze a többi kis betegnek is!++++++++++++

KépKépKépKép
meryke

de jók a képek :)

Mesi!
++++++++++++szegény Zsófi :( ugye joban van már?

sorozat Mátéval :)

nem tudok aludni :evil: :evil:

KépKép
viranka

Sziasztok !

Képzeljétek az én gyerekem tegnap úgy kidőlt, hogy elaludt 2-kor aludt 3-ig az ágyában aztán kihoztam a nappaliba megivott fél üveg vizet aztán aludt tovább fél 5-ig.

Kép így aludt
Kép egy közeli kép.

Annyira édes amikor alszik.

És apa alkotott mire haza értünk.
Kép ugye milyen jól nézz ki
És nem utolsó sorban nagyon finom is.

Este Ádi rendezett egy kisebb hisztit miután szétázott a kádban nem akart kijönni.
Aztán benyomta a maga kis tápiját és aludt is.
Ma reggel már 6:20-kor kelt. Ez egy kicsit emberibb mint az 5 óra.

Na lépek pakolni meg főzzni.

Mindenkinek szép napot.

Ui.: gmail-es felhasználó és jelszót valaki küldje el nekem köszike.
20200310173350

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: