A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Katuska a szomszédok megszokják. Nálunk sem okoz már gondot....hetente 3-4 alkalommal van egy ilye 5 perces sikítós-ordítós örjöngésem a teraszon. Utána lényegesen jobb a helyzet...sokkal türelmesebb vagyok, megnyugszom. Tényleg megér egy próbát:-). Max hülyének néz a szomszéd más bukni való nincsen.
AZ én fiam tegnap belemászott a kicsi állványos kádjába ami a 26 kilója alatt természetesen leszakadt, kiborult belőle, ordított......mindezt abban az 1 percben hozta össze amég magára hagytam a fürdőszobában "fogmosás" ürügyén.......hát na......kreatív......

KépKép
peni

Peni :lol: :lol: Ő csak alaposan akart fogat mosni:)

Képzeljétek kimegyek az udvarra és a kutya a szemem láttára fogott meg egy akkora patkányt, mint egy macska!!!!! ALig mertem rászólni, azt se tudtam mit csináljak. Otthagyta az udvar közepén így ráborítottam egy ládát, a kutyát meg becsuktam nehogy elkezdjen vele játszani. Még jó, hogy nem engedtem ki Mátét játszani...mi lett volna ha megtalálja? Jaj nagyon undorító és apa nincs itthon...
Ahogy megépítették a nullást pár utcányira tőlünk a város szélén azóta elszaporodtak a patkányok mert felbolygatták a mezőn az élőhelyüket.
katuska79

katuska!
Még tényleg jó, hogy nem engedted ki a Mátét, szegény, esetleg, hogy megijedhetett volna, hisz nem tudja esetleg mi az.
És a kutyusnak se legyen semmi baja, ki tudja mit hordoznak magukban, én a helyedben lehet, hogy megkérdezném az állatorvost.
Nálunk inkább egeret szoktunk fogni, bár mi vidéken lakunk, patkánnyal még hála istennek nem találkoztam itt.

Milyen hülye idő van, ha nem fújna ez a nagyon nagy szél olyan szuper idő lenne, alig merek kint maradni a Joellel, szegény nem nagyon szeret bent lenni megszokta, hogy majdnem egész nap kint vagyunk.

Merem remélni, hogy azért mert a párommal nem jó most a kapcsolatom azért a tejem nem fog elapadni, bár folyamatosan iszom a Mecsek teát.

manocskak

Katuska: ez a patkány dolog tényleg gáz.....még jó, hogy nem Máté találta meg. Bár gondolom ez lett volna neki a hét szenzációja....
Anyukáméknál fog néha a macska egeret a kertben én attól is majd frászt kapok...

Itt nem fúj nagyon a szél és kimondottan tavaszias idő van...egész nap kint voltunk szinte, Zétény végig aludt....szeret kint lenni mondjuk én is.
Bár így maradna az időjárás, elegem van már a télből meg a hidegből.

:) :) :)

KépKép
peni

Itt is nagy a szél de azért kint voltunk két és fél órát:) aztán Máté nyakig megfürdött a pocsolyába így betessékeltem. Röhögve futott a sárba...az hogy rászóltam csak olaj volt a tűzre. AZtán hazafelé bevett egy követ a szájába, egyszer csak felém fordult és vigyorogva mutatta. Lehet iylet kibírni röhögés nélkül????
katuska79

Ejj, már megint el vagyok maradva jó két oldallal..

Katuska, Petra gyönyörű a fülbevalóval! Olvastam milyen hősök voltatok belövéskor, gratulálok!

Jandrea,
szerintem simán lehet hogy a babócák megsértődnek valamiért. Én tartok is tőle nagyon, hogy ne sokszor legyen ilyen...

Összebújás,
tegnap este tettünk egy újabb kísérletet. lassan de biztosan csak belejövünk. (elvégre léteznek többgyerekes anyák :D ) Vickybabe, nem hiszem hogy csak hüvelyi szárazság lenne a császárosoknál a nehézség. Nálunk legalábbis biztos nem.

Piri: az elmúlt héten 3x csengetett be fél napra. Lehet bogyót kéne váltanom? :?

3-as pelus: két hete próbáltuk, nálunk is minden kifolyt oldalt, így vettünk még egy hatalmas csomag 2-est.

Krisz, irigy vagyok!!! nem konkrétan a parfüm miatt, hanem hogy elégedett a férjed. Az enyém dícsérget, de látom hogy zavarja minden házimunka amire most nincs időm és régen természetes volt :(

Peni, érvelés 5 évesen :D csúcs :D kár hogy nem voltam ott :D

Vickybabe, az én szemem színe 4-5 éves korom táján véglegesült. (Addig zöld volt, most rozsdabarna). Viszont a fiadnak gyönyörű szeme van!

Barti, lehet hogy valami hasonlót kaptunk el. Nálunk én kezdtem a sort még hétfő éjjel, nagyon rosszul voltam azt hittem megint epegörcs, de már nem vagyok biztos benne. Utána jött Apus és Nyuszi. Nekünk orrgondunk nincs, csak hasi gondok. Nekem egy napig tartott, s lassan kezd Nyuszi is kilábalni belőle. Jobbulást nektek!

Petne,
Julcsi álomszép! Az a szende átható tekintet...

Kiordítani a feszültséget: én énekelni szoktam. Anélkül lehet hangoskodni, hogy hülyének néznének :D

Huncut lányom valamikor septiben kinőtte a kedvenc 62-es méhecskés bodynkat! :shock:
kisbogacs

Sziasztok!

Katuska: Máté :lol: :lol: :lol: Tudod,nem bánnám,ha Martin is majd ilyen kis eleven lenne :wink: :D

Peni: ezt a teraszon ordítást lehet,majd kipróbálom....bár,lehet, hogy az új szomszéd akkor már ki sem csomagol :lol: :lol:

Kriszti: remélem, jobban vagytok!!! Hát mostmár tuti, hogy nálunk nincs hasmenés, Martin ma még nem termelt :shock: :lol:

Nagy vendégeskedés volt ma nálunk, 4 barátunk,azaz 2 pár jött Martin látására! :D Édes volt a kislegény, mosolygott mindenkire, egyikőjük karjában sem sírt,sőt! :D Annyira örülök,hogy ilyen kis közvetlen,barátságos kisbaba!

KépKép

KépKép
kata8110

Vickybabe! Nagyon édes kispasi Levente. Én azt hiszem a sötétkék szemből lehet még bármi. Ha kivilágosodik, az többnyire marad!

Bartika! Mielőbbi gyógyulást kívánok nektek! Ádi nagyon édes a vonalzós képen!
Hasmenésre jó a juhtúró és az áfonyadzsem. De ha már több napja küzdesz vele lehet, hogy egy adag Laktivot is kellene innod!

Batkata, Cserika Én jelöltelek titeket IVIV-en. Én vagyok a Karda Enikő. Igazából a 2009 januári babákból mindenkit bejelöltem! Lécci igazoljatok vissza!
Ki az aki Gombán lakik?

Kata használjátok még a Medela mellszívót? Bejött tejszaporításra?

Pancsolt tej! No comment!

Pelus! Mi 3-ast használunk, Liberót.

Moffli! Kezednek jobbulást! Sajnálom a sok egyedüllétet.
Holnaptól 2 hétig én is egyedül leszek a két gyerkőccel. :( Párom külföldön!

Manócskák! Mielőbbi békülést nektek! Sajnálom, hogy nem törődik a fiával!
A levélről jutott eszembe egy történet, ami a szomszédunkkal esett meg: ők is összevesztek valamin és nem beszélgettek. Apjuk írt egy levelet az asszonynak: reggel 7 órakor feltétlen kelts fel!
Anyjuk fogta a vekkert, be a párnaalá, reggel, amikor megszólalt gyorsan lenyomta és a papírra felkarcolta: 7 óra van, kelj fel!
Apjuk persze elaludt! :lol: :lol: :lol:

Összebújás! Még mi sem próbáltuk! Pillanatnyilag a fogamzásgátlásnak ezt a módját alkalmazzuk! :lol:

Bocsi, de ezt muszálj volt leírnom! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Peni! Nektek is jobbulást!
Talpraesett kisfiad van! És igaza van! :lol: Kérünk képet a játszószőnyegről!
Teraszon ordítás! :lol: :lol: Lehet kipróbálom!

Petne! De szép ez a lány!!! Látom éhezteted! Kénytelen a kezét megenni! :lol:

Katuska! Mintha én írtam volna! Leventével úgyanez van! Én megértem mit érzel!
Patkány! :twisted: Még meg is haraphatja Mátét! Az én fiamból kiindulva, tuti meg akarná fogni! :twisted:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő, én visszaigazoltalak. :D Van ez a hülye kapcsolatcimke, azt még neked kell visszaigazolni.

Nem tudjátok a lotto számkat véletlenül? :D

Kép
Kép
cs_erika

Kisbogács, nagyon édi Ági ahogy küzd a hasonfekvéssel:))

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Azt hogy tudom visszaigazolni?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

isarenikő!
Köszi amit írtál.
Tegnap is eléggé össze vesztünk.
Este szó nélkül elmentünk aludni, reggel a párom egyszer csak oda bújik mögém és azt mondja"Isten azt mondta neki, hogy szeressen a többiről, majd ő gondoskodik".
És még azt is mondta, hogy "belebetegszik, ha nem szerethet".
Ki tud most rajta kiigazodni, de én is szeretem őt. :oops: :D
Azért reggel meg mondtam neki a véleményem a nőről, hogy 25 év után minek keresgélt utána, minek felbolygatni a dolgokat.
Hozzá tettem, hogy nem tudom ő mit szólna, ha én azt a barátomat keresném meg akivel 1993-ban jártam, szerintem neki sem tetszene.
DE VÉGRE ÚGY NÉZ KI? HOGY SZENT A BÉKE!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi lányok, hogy tartottátok bennem a lelket és elláttatok tanácsokkal.
Még egyszer mindenkinek köszönöm.
Móni

manocskak

Móni! ez nagyon jó hír! Különben is megbántani, haragudni csak az tud aki táplál érzelmet a másik iránt....ha közömbös lennél a párodnak na akkor lenne baj, ha nem érdekelné, hogy mikor mit csinálsz!

Enikő! ó jaj kemény hetek elé nézel! Én tuti megbolondulnék egyedül a gyerkőkkel. Azért ha egész nap egyedül is vagyok velük azért jó, hogy estére jön az erősítés legalább a fürdetés vagy altatás idejére.

Erika! minek neked lottó szám? mi nyertük meg a lóvét...megyünk is Hawaii-ra :lol: :lol: :lol: vagy ezt most csak álmodtam?

Kata! ha azt látja tőletek Martin, hogy kedélyesek, közvetlenek vagytok mindenkivel akkor Ő is olyan lesz. Persze vannak időszakok mikor a gyerekek elkezdenek hirtelen félni még az árnyékuktól is de az hamar elmúlik. Máté olyan fél évesen hirtelen elkezdett félni mindenkitől. Egy hónapig még attól is bőgött ha csak valaki elment a babakocsi mellett. Nem lehetett ránézni, hozzászólni. Ha békén hagyták akkor nézelődött, de ha elkezdtek hozzá beszélni akkor üvöltött. AZtán egyik napról a másikra megint barátságos, közvetlen lett. Akkor volt neki a szeparaparája :lol: :lol: A lényeg, hogy soha nem szabad erőltetni. Ha azt látod, hogy valakitől tart vagy láthatóan nem érzi jól magát a közelében akkor inkább vidd arrébb. Vannak emberek akik iylenkor még jobban elkezdenek nyomulni, ügyülibügyüzni szegény gyerek meg csak jobban elhatárolódik.
katuska79

katuska!
Köszi ezeket a szavakat, jól esett.
Ő tudod mindig azt mondja nekem, hogy csak én kellek neki senki más.

Nektek nem nyűgős a picurjaitok, az óra átállás miatt?
Nekem a Joel este 1/2 8-kor aludt el és 1/2 1-ig aludt, és az új óraátállás szerint 1/2 5-kor kelt föl utána 3/4 8-ig aludt.
Eléggé látom a kis szájában mintha a fogacskák teteje lenne már, bár még nem látszik a foga, létezik ez már?
Eléggé rendesen folyik a nyála, evés után mikor már jól lakott egyfolytában a kis ökle a szájában van, és ha fogja az ujjam azt is mindjárt veszi a szájába és rágja.
És nem beszélve arról, hogy tegnap előtt 3-4X kakilt és elég nyűgős a kis lelkem.

manocskak

Sziasztok!

Móni: örülök,hogy rendeződnek pároddal a dolgok!
Martint nem nagyon viselte meg az óraátállítás, aludt fél 8-ig, megreggelizett, dumált és vigyorgott egy sort, majd ismét bealudt :wink:

Katuska: igyekszünk Martinnak jó példát mutatni :wink: Hála, egyelőre még senki olyan nem volt látogatni,aki 'rámászott' volna, mindenki az én karomban nézte őt, már én ajánlgattam,hogy nyugodtan meg lehet őt fogni, Martin meg élvezte,hogy kézben van. Aztán vacsi után akkorákat ásított és gyorsan be is aludt, gondolom telítődött a sok élménnyel :wink:

Enikő: nem semmi időszak jön neked megint, én tuti nagyon nehezen bírnám :oops: Nekem azért alkalmi segítségem van a nagyszülők személyében,Apa mondjuk csak fél 7 körül jön.
A mellszívót ritkábban használom, mert Martin olyannyira sokat eszik,hogy szinte nincs is mit fejni, 10g-okért meg nem állok neki
:( Tegnap valamivel 1000 g fölött evett, kicsit pótolnom kellett, de ennél többet enni-inni,odafigyelni nem bírok. De a nagy zabálásoknak megvan az eredménye, ő most húzott bele a gyarapodásba. :D

KépKép

KépKép
kata8110

Móni: Martin is az ég világon mindent töm a szájába, jóllakottan is, meg nagyon nyálzik,de fogakat nem láttam. Szerintem ez is egy életkori sajátosság :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

kata!
Remélem ezt akkor nem azért csinálja, mert esetleg kevés lenne a tejem neki.
Az jutott eszembe, hogy lehet, hogy holnap a védőnőtől elkérem azt a mérleget amit oda akart adni nekem kölcsön amikor haza jöttünk a kórházból, hogy esetleg azt lemérjem, hogy mennyit eszik.
A konyha mérlegen próbáltam, de az már elég kicsi így nem merem már rátenni a Joelt.
Ja és kaptam ma egy tábla csoki a páromtól. :) :)

manocskak

Manócskák! Örülök, hogy rendeződött a kapcsolatototk pároddal! :D

Katuska! Ez a 2 hét jó hosszú lesz az biztos! Főleg így, hogy Levente egyre hisztisebb, szinte mindennapos lett a szembökdösés! Egy percre sem hagyhatom őket együtt! :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! nálunk is ez van. AMint elfordulok máris nyúl oda...most is megkupálta a fejét a kislapáttal.

Móni! igen lehet fogzás is meg akkor is tömik a szájukba a kezüket kaja után ha a gyomrukban oylan diszkomfort érzés van mert sokat ettek. Megpróbálja büfiztetni magát.

Elmentem vásárolni az új Auchanba ide MAgldóra. Tök szupi lett....még oylan új szag van bent és jól fel is van töltve. És csak 3 percnyira van kocsival....ez tecc.
katuska79

Móni: szerintem szinte tuti,hogy nem éhség miatt! Martin a 240 g után is tömi!Tényleg,lehet,hogy így próbál enyhíteni a telítettségérzésen,vagy szimplán megnyugtatja :wink:

Katuska: akkor te úgy vagy az új Auchannal,mint mi itt a Budakeszin épült Tescoval. Átjártunk Budaörsre,abba a a hatalmas Tescoba. Ez itt nálunk kisebb,de a miénk :lol: :lol: :lol: A hétvégi nagybevásárlásokhoz bőven elég. És ami a lényeg,van babaruha rész is :D :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

kata!
Akkor inkább ne is hozzam el a mérleget, azt mondod?
Egyébként most nézem, hogy 1 nap van a csemetéink között, de jó! :D :D

katuska!
Akkor talán azért is bukik föl egy kis tejet mindig, mert túl sokat eszik?
Szokott büfizni, mert hagyom, hogy legalább 2-3X büfizzen, de az utolsó büfinél szokott egy kicsit vagy van amikor egy nagyot bukni a vállamra.
Az esti evésnél viszont semmit nem bukik.
Érdekes.

isarenikő!
Köszi én is nagyon örülök neki, és remélem több ilyen nem lesz, nagyon utálok panaszkodni bárkinek is, de jó, hogy ti is meghallgattok és tanácsokkal láttok el.

Be jött a mai időjárás egész nap esik az eső. :cry:
Azért kivittem a Joelt egy kicsit az ajtó elé ahova nem esik az eső.

manocskak

Sziasztok!

Isarenikö:én lakom Gombán.Megkérdezhetném,hogy miért?

Kép
andi0716

Andi! Ott nézegetünk telkeket! Lehet oda költözünk, ha sikerül jó telket találni megfelelő áron! :D
Bocsi csak az IWIW-ről nem tudtam beazonosítani, hogy ki az a topikból! :oops:
Te ott születtél, vagy ti is odaköltöztetek?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Móni! lehet este azért nem bukik vissza mert az esti tej zsírosabb.
Mi kint voltunk a nagy esőben...Máté esőkabátban motorozott,Petrán esővédő nekem meg esernyő....de a többiek is kint voltak. Szerencsére az utcában egyik gyerekes anyukát sem lehet eltántorítani az időjárás viszontagságaival:) Meg különben is ez csak egy kis víz volt, mellette egész kellemes volt az idő és végre nem fújt a szél!

Máté meg addig nyavajgott, hogy pancsizni akar így engedtem neki...egy órát ült a vízben és játszott:) én hülye ott hagytam a fürdetőket így belenyomott egy fél doboz Gabit meg Petra fürdőkrémjét....szóval extra tiszta lett biztos randira készül :wink:
katuska79

Isarenikő:Én ide születtem.Nagyon szeretek itt lakni,csak a jó társaság hiányzik.Merre néztetek telket?

Kép
andi0716

Móni: khmmm... Nem biztos,hogy mérleg ügyben én vagyok a kompetens személy :oops: :lol: Gondolom,feltűnt már a 'mérlegfüggőségem' :lol: Szerintem, ha ez megnyugtat,akkor kérd el néhány napra és meglátod,hogy mennyit eszik Joel. De ahogy írod,szépen fejlődik és szerintem sírna ő,ha éhes maradna! A kéztömés szerintem egyáltalán nem jelenti az éhenmaradottságot feltétlenül. Egyébként nekem is ritkán bukik este Martin. Csak a kis tündérem nem tudja,hol a határ, szopizik 220-230-akat,aztán meg kidől, majd fél óra múlva bulkik, hiába volt büfi. Megmondta a dokinéni is, hogy túletetni végülis nem tudom, bár ő sem érti,hova fér bele ekkora mennyiség, de a felesleget legfeljebb visszabukja. És az sem több mint egy-két korty általában.
Tényleg,1 nap van a gyerkőcök között! :D

Katuska: Máté :lol: :lol: :lol: A kis nőcsábász :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Hali!

Szuper fényképek a babákról! Már mennyi értelem van a szemükben!!!

Móni: örülök, hogy rendeződtek a dolgok!

Enikő: Kitartás előre is!

Moffli:
végül is Ázsiából jöttünk, talán, vagy mi... :P :D

Kézevés: mi is esszük- akkor is, ha éhesek vagyunk, és akkor is, ha épp akkor tömtük tele a pocakot... tuti megnyugtatásként csinálja. És jobb, ha csinálja, mert ha nem csinálja, akkor karmolgatja magát, és megpróbálja kinyomni a saját szemét... :evil: :roll:

A hétvégén Viola először evett japán étteremben 8) Mármint a wc-ben szoptattam, ami bár nem teljesen ugyanaz, de legalább a hely szellemével ismerkedett...

Az óraátállásnak köszönhetően mondhatjuk, hogy végialudtunk egy éjszakát- este 8-kor lefekvés, majd kelés reggel 6-kor. Kis csalással az egy óra plusz miatt.

Megállapítható, hogy ritkábban eszünk (szinte stabil 4 óránként eszik), de nem túl nagy adagokat, így a növekedés lelassult... :roll: , jó, ha hozzuk a heti 100g-t.

És végre, hasra téve mi is fekvőtámaszozunk keményen :) Az oldalról hátrafordulást mindig is tudtuk, így szinte már minden megvolt, amit a védőnéni féle kiskönyv szerint ilyen korban produkálni kell. Még van másfél hete arra, hogy megtalálja a kezét rendesen :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Ja, és újraindult a Forma1-es idény :) :) Viola érdeklődött- próbálta nézni a tévében, de nem hagytam :)

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Zitocs! Köszi!

Nem is meséltem, anyós teljesen kiakasztott tegnap! Odaigérte a bölcsőnket valakinek úgy, hogy meg sem kérdezett minket. Aztán amikor a férjem közölte, hogy nem adjuk el, akkor kiaakadt! Nehogy azt mondjuk, hogy 3-ik gyerek is lesz, mert felmegy az épület tetejére és leugrik! Erre a férjem közölte, hogy akkor indulhat is!
Teljesen lehidaltam! Ha rendszeresen a nyakán lógnánk, vagy neki kéne minket eltartania, akkor megértem! De így! Amióta a pici megvan, azóta egyszer vittük el hozzá a nagyot!
Ja és szerinte a Milánt sem kellett volna vállalni! Akkor is ki volt akadva mikor megtudta terhes vagyok. Annak idején mikor én még képben sem voltam jósoltatott és azt mondták a fiának egy gyereke lesz és az fiú! A második gyerek meg már ugye nem illik a képbe! Normális az ilyen?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó estét!

Móni: örülök, hogy rendeződnek a dolgok apával...ez jó hír. Ügyik vagytok meg is kell oldani mindent amit lehet...

Látom népszerű a teraszon ordítós tippem. Ha kipróbáljátok, imádni fogjátok :lol: .

Képzeljétek tegnap este 8-kor lefektettem Zétény és ma reggel 10-kor beküldtem Somát hogy kezdjen neki énekelni mert már úgy idegsített, hogy nem ébred fel....komolyan aggódtam hogy valami baja van. De semmi....
Ahogy Soma énekel......hát a foncsor megreped tőle. Zétény sem bírta fel is ébredt és vad mosolygásba kezdett, olyan édes....
HOgy tud ennyit aludni? Folyton alszik.......döbbenet. Én Soma után nem hittem, hogy ilyen létezik. Ő folyton ordított sosem aludt 3 óránál többet egyszerre, még 1 évesen sem....most is fent van éjszakánként 1-2 alkalommal, pisilnie kell, szomjas, rosszat álmodik,melege van.......tipikus férfi folyton valami nyűgje.

Az én fiam is eszi a kezét. Benyom 180 tápszert és utána lerágja az öklét.........
Ma Soma bedugta a csokis ujját Zétény szájába, hgoy rágja azt azon legalább van csoki :roll: :roll: :roll: . Remélem egyéb ilyen nagy ötletei nem lesznek mostanában. Monduk Zéténynek tetszett, hangosan cuppogott a nagyfiam mancsán....

KépKép
peni

ENIKŐ: röviden és tömören: NEM, NEM NORMÁLIS!!! De nehogy idegesítsd magad....tudod az anyós egy külön állatfajta, kezeld úgy......
RELAX ÉS HAJRÁ HARMADIK UNOKA :lol: :lol: :lol: !!!

KépKép
peni

Halihó!
Hazajöttünk egy hetes Dédizésből. Ne kívánjátok, hogy visszaolvassak..... :oops: Majd szépen visszakapcsolódom...:)

Fiamnak meg sem kottyant a nagy út,végigaludta, ahogy azéjszakákat is, na persze a 3 óránkénti evés még mindig megvan éjjel, de ezt eltekintve alszik :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szép jó reggelt mindenkinek!

isarenikő!
Amint azt olvastad mi Hit Gyülekezetbe járunk.
Mi a jóslást meg minden hasonlót okkultizmusnak tartunk.
Hallottál már a szülői átokról? Mert amit leírtál, hogy az anyósod volt jósoltatni és, hogy mit jósoltak az mind átok. (ez lehet később generációs átok is, lehet nem nálatok valósul meg, hanem valamelyik gyereknél, de ez távol legyen).
Mielőtt megtértem volna a Gyüliben bevallom én is voltam életemben először jósoltatni. (6 évvel ezelőtt).
Nekem is elég érdekes dolgot jósoltak, pl: A két fiam után terhes leszek, de nem fogom megtartani, apukám nagyon beteg lesz, de mivel nagy a családi kötelék meggyógyul.
Ezek mind nem jöttek be, mert ugye a Gergő után a Joel is megszületett, édesapám valóban nagyon beteg lett, de mély fájdalmamra sajnos 5 évvel ezelőtt meghalt. :cry: :cry:
Pedig azt mondta, hogy életben marad, de még sem.

Képzeljétek a Joel este 9-től aludt 3 óráig evett fél órát és most 1/2 4-től még mindig alszik. :D :D :D
De most úgy hallom megint egy kicsit taknyos lett a Joel, megint elővettük az orrszívó porszívót. :( :(
Amúgy jól telt a hétvégénk. A Dávid és a Gergő fiamnak nem kellett menni iskolába szombaton ami egyébként munkanap volt, csak a párom fiának vagyis fiunknak kellett mennie, mivel ők még nem egy iskolába járnak.

manocskak

Sziasztok!

Móni, örülök hogy rendeződtek a dolgok!

Zitocs, grat a fekvőtámaszozáshoz!

Enikő
, anyósod... kiakadtam a sztoritól, pedig nekem csak olvasni kellett, nem megélni.

Peni
, Soma nagyon gondoskodó... az üres ököllel mégsem lehet jóllakni! :D

MÁgi, olvastam a blogod. Nagyon sajnálom :cry: :cry:

Mi fogyunk :( (mármint Ágnesem,és nem én; fordítva nem is bánnám annyira :? )
kisbogacs

Szisztok!

Enikő, tényleg nagyon gáz az anyósod! Mi köze hozzá??? Nem ő eteti, ruházza őket. Nem, hogy örülne az unokáknak! Én tuti beszólnék!

Az én fiam is állandóan valamit a szájába töm. Pelus, ököl, játék....

krisz78

Sziasztok Csajok!
Én is vagyok, csak eseménydús volt a hétvége :)
Pénteken este jött Apus kollégája Saci nézőbe :) Sacinak nagyon tetszett, oda akart menni hozzá :) szereti a nagy embereket :)
Aztán szombat reggel mentek dolgozni, én meg sütöttem tortát Zaza nevenapjára, délre elballagtam a 3 gyerekkel Mamáékhoz ebédre. 25 perces séta :D jól megmozgattam a gyerkőcöket, nincsenek hozzászokva. Ebéd után hazaséta, előkészületek, mert estére meg Mamáék és az Öcsémék jöttek.
Aztán vasárnap Apus húgáék jöttek látogatóba Sacit nézni, Zazát köszönteni :) Saca persze végigaludta a napot, alig látták :roll: biztos ettől a jó nyomott időtől alszik ilyen jókat :roll:
Ökölrágás: nálunk is megy, igaz, nálunk már van kint pár mm-es fogacska.
Móni: örülök, hogy kibékültetek :)
Katuska: patkány :evil: nálunk is fogtak a macskák, felhozták a teraszra... és be is cuppantották az egészet :shock: ügyes a kutyátok!
Na, megyek Sacázni :) még jövök :)

Csöre
csöre74

Kriszti: remélem, Ági mielőbb meggyógyul.

Enikő: anyós :evil:

Peni: nem kicsi Zétény fiad :shock: :lol: :lol: és micsoda ötletei vannak :shock: a kád teljesen tönkrement?

Óraátállítás: Saci szerencsére nem ismeri az órát, így nem zavarta meg :)

Csöre
csöre74

Csöre: megették a macskák a patkányt?? Te jó ég! Az én megboldogult félszemű kandúrom csak széttrancsírozta. Még otthon laktam akkoriban, felmászott a meggyfán, át az erkélyemre, szájában a zsákmánnyal. (kisebb rágcsálók) Rituális kivégzés, és küszöbre tétel. ajándékba hozta nekem. Szegény anyám meg takaríthatta.

krisz78

Krisz: hogy melyik macska, azt nem tudom. Reggel még ott volt, délben már nem. Nálunk nem marad zsákmány meg :) sok a "vendég" cica is. Sokszor csak a romokat látom már.

Csöre
csöre74

Peni: mármint Soma...

Csöre
csöre74

Én nem tudok átszokni az új időszámításra....ma is fél tízkor ébredtem.

Enikő! anyós.... :evil: :evil: :evil: nekem mindig döbbenet az iylen rokon mert nálunk ilyen dolog még csak gondolat szintjén sem merül fel.
Délután megyünk játszóba olyan fél három körül a szuri után! HA gondolod gyertek le!

Móni! nekem nővéremék járnak gyülibe.

Képzeljétek Máté úgy gondolta kiviszi Petrát motorozni. Elmentem wc-re, mondtam az apjuknak, hogy figyeljen addig rájuk. Itt gépezett, Petra a hordozóban a földön ült. Jövök vissza a klotyiról és még szerencse, hogy nem a boltívnél beszélgettünk mert épp kérdezett valamit, hanem tovább mentem és megláttam ahogy Máté kivette a hordozóból és elindult a lánnyal! Nem is mertünk rákiáltani hanem csak ugrottunk mindketten, LAci kikapta a kezéből a lányt....szerencsére ügyesen a hóna alatt fogta egész stabilan. Petra csak vigyorgott, Máté meg meg volt rémülve, hogy rosszat tett. De csak nevettünk az egészen...
Most meg betakarta a lányt. A fejét természetesen :shock:
katuska79

katuska!
Melyik gyülibe járnak a Hit Parkba?
manocskak

Katuska: Nem semmi Máté!!! Egy perc és akció van! Már előre félek, mi mindent fog majd az én fiam is művelni, ha lesz kistesója! Ha magamból indulok ki, akkor jaj. Én pl. kisautóval betörtem az öcsém fejét. Nem direkt, csak pont ott állt, amikor eldobtam. Vagy megtömtünk papírral egy kisrakétát és begyújtottuk, majd az udvaron dobáltuk. Szerintem nincs is olyan gyerek, aki nem csinál hajmeresztő dolgokat!

krisz78

Édes Máté... :) Szegény biztos nem értette mi az a nagy ijedtség.

Én háromévesen mászókának használtam a szekrénysort a szomszédnál, ami leborult, centiken múlott hogy nem a féléves csúszómászó szomszédgyerekre. :?
Férjem szintén betörte a húga koponyáját...

Ágink bárkire is hasonlít majd, elvetemült kis rosszcsont lesz :twisted:
kisbogacs

kisbogacs!
Ne mondj ilyet.
Nem olvastad mit írtam erről? A kimondott dolgokról?
Távol legyen, hogy a kis Ágika is ilyen baleseteken essen át.

Ma elég nyűgős volt a Joel és elég melegnek éreztem a kis homlokát, gondoltam megmérem a lázát.
El is kezdtem erre pont akkor olyan kakit nyomott a markomba, a ruhámra és mindenre ami ott volt, és mint aki jól végezte dolgát ki is rötyögött. :D :D :D :D

manocskak

Katuska: még jó, hogy nem ejtette le :shock:
múltkor én is mentem pisilni, és Mesi kezébe akartam nyomni Sacát, de Zaza kérte, had' fogja ő meg... neki adtam oda. Mire végeztem, Zaza négykézláb, Saci Mesi kezében, és Zaza nyakában :shock: békésen vigyorogva... erre én sem tudtam mit mondani :evil: mert az volt a szitu, hogy Zaza keze elfáradt a "hosszú" idő alatt...
Minden gyerek csinál veszélyes dolgokat... én is mindig a szekrény tetején voltam... mi most ezért rögzítettük a szekrényeket a falhoz... max leesik, de legalább nem dől rá :roll:

Csöre
csöre74

Mágnes! Nagyon sajnálom, hogy nem láthatja apukád az unokáit! :(
Anna nagyon ügyes, hogy már számol és énekel!

Csöre! Nem unatkoztál hétvégén úgy tűnik! :D

Katuska! Fiam még nem alszik. Jó ha 4 körül felébred. Ma már nem megyünk.
Résen kell lenni ezekkel a gyerkőcökkel!

Én most úgy el vagyok keseredve a nagyfiam miatt! Annyira tehetelennek érzem magam! Nem tudom mit rontottam el! Mindennel hiszti van! Semmi nem jó neki! Ha kérek valamit meg sem hallja! :(
Most délben azt hittem földhöz csapom! Aztán gyorsan bezártam a szobájába és kibőgtem magam!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: nyugi, nem marad ilyen, most van az első nagy szárnypróbálgatása... türelem, elmúlik.

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: