A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Pipal:milyen hintát vettél?én is akarok :lol:

000kata

fotelos kép. csak a felvétel erejéig ült ott mert utána kinyomta magát és lecsúszott. amúgy soha nem hagynám így ott egyedül még 10 mp-ig sem.

kezem az jól van. most így néz ki és sajna felhólyagosodott
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: szegény. :cry:

000kata

Pipal, tegnap a belvárosban láttam egy MT-t. Én kendővel voltam, és jól összemosolyogtunk a csajjal. Győrben még nem "divat" a hordozás, ált. lesnek nagyot. Így könnyebben tudok kori után is szaladni, mint babakocsival. Ma megjött az erszény. IMÁDOM! És Panna is! rögtön felavattuk a játszin, és csak úgy figyeltek az anyukák, mi ez a szépség, amiben csücsül egy szépség. El is aludt benne, én meg szépen oldalra fordítottam benne, lecsúsztattam, behúztam a lábacskáit és nagyon kényelmes volt mindkettőnknek.
Nálunk is egy órával hamarabb van fekvés és persze kelés is mindkettő gyerkőcnél. Tegyél képet légyszi!!! :)
Vera, Iza nagyon cukik! Pannát is szoktam így leültetni, csak ő nem eldől, hanem lecsúszik. kezed elég csúnya, te szegény! Hogy fogod így szopi közben?

Főzök ma ezerrel, mert jönnek anyósék hétvégére. :roll:

Kép
Kép
dalminha

Dalma: én is gondolkozok ezen a "kendön".Raksz képet hogy rakod bele Pannát?nem ehet ki belöle?

000kata

Kata: ilyet vettem, csak nem ennyiért...

http://www.jatsszvelem.hu/termekek/hintakpihenoszekeketetoszekekforgok/fisher_price_baby_gear_hintak/fisher_price_baby_gear_akvarium_hinta.html

Dalmi, örülük, hogy Pannának is bejön az erszény! Teszek majd képet, de most Natasa megelégelte a zebédelésemmel összekötött netezést uh később!

Kép
pipal

Pipal: nagyon szupi :lol: mennyiért vetted?tetszik a lánykádnak?

000kata

Pipal

Kincsőnek is ugyanilyen van. :) Ő imádja. Akkor vettük, mikor fájt a hasa karácsonyra kapta. :) Nagyon szereti!! :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Mi az az MT? :)
édesek a babák.

Kép
katica_75

Anya, Natasa is szeretni, elsőre kicsit ijedten nézte, hogy ez meg mi, és miért mozog ennyire, de most már lelkesen nézi a fényeket, meg a csörgőjével ütögeti a hinta falát...

Kata 9ért vettem börzén!

Vera, jujj ez nem szép azért. mielőbbi gyógyulást! Áramügyben rendbejöttetek?

Katica MT- Mei tai hordozó pl. http://www.liliputi.hu/index.php?m=product&a=productList&catId=14

Dalminak és persze mindenkinek:
Kép Kép Kép

Kép
pipal

Melaszka
Éjjel lehet az volt a baja, mert általában délután kapja a gyümit úgy 1-2 óra körül. Volt, hogy 4kor.

Pipal
Fanni is ezt csinálja! Átalakította a végre beállni látszó napirendet. Most úgy tűnik délelött alszik 2-3 órát és délután már csak max egy gyorsat és aztán meg mehet a játék. Most pl imád hason lenni és úgy játszani.
Natasának mekkora szemei vannak! És tényleg nől a haja is.
Ebben a kendőben lehet elöl is vinni?

Most azt tapasztaltam, ha Fanni 4 óránál többet alszik egy nap, akkor éjjel van egy kis visszaalvási gond, de ha nem alszik 4 óránál többet akkor nincs. Ma éjjel pl 7 után elaludt, 11kor evett még és utána f6ig aludt, akkor evett és f8kor kelt fel. Ez 12 óra, nem rossz. Én nem állítom át az új időre, de már írtam, mert nekem jó, ha f8kor van fürdés és fekvés, valamint reggel tovább alszik.
Tegnap este el kellett szaladnom itthonról és kengurúban vittem Fannit. Hát azt hiszem többet nem fogom. Kényelmetlen, nem látom mit csinál és ő sem lát engem.
Fogunk még sehol, már néha azt hiszem ki se jön, pedig nyálzik nagyon, sőt olyat kakilt valamelyik nap, hogy még a válla is olyan lett. Egy kicsit túltöltötte a pelust.
Megyek, mert ébredezik, vagyis már dumál ezerrel. 1 3/4 órát aludt.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Hát az óra átállítás nálunk érdekesen alakult. Zsombi este 11-től reggel 6-ig nem akart aludni. Nyűglődött, sírt, játszott majd visított. Teljesen elfáradtunk. Azóta úgy néz ki rendbe jött minden bár mikor reggel evett 5 perc után újabb visítás volt és mindent visszabukott. Ez nem jellemző rá nem szokott bukni. Szerencsére a déli evészet már benne maradt és most szépen alszik az erkélyen. Fogalmam sincs mi történhetett, mi lehetett a baj. :?
Szerintetek ez lehet a fogzás következménye? Ja fogunk még sehol.

Ma van a házassági évfordulónk, hát nem gondoltuk hogy ilyen fáradtak leszünk ezen a napon. :lol:

Édesek a babák. :D :D :D

A betegeknek jobbulást.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok! :)
Anya és Pipal, :)
olyan édesek a lányok, legszivesebben lefoglalnám őket Marcellnek!! :D

Kri :) :(
Ez elég húzós lehetett, hogy 11-től 6-ig nemalvás. :shock:
És ti mikor pihentetek?

Marcell is extra nyűgös napközben, de főleg délelőtt.Pedig aludt 2,5 órát.Meg most is alszik.
Nagy gond nekem most, hogy 3. napja nem kakil :? Már kezdek aggódni.Hőmérőztem meg barackot kapott meg kamillateát, de semmi.Voltatok már így? :shock:
Mondjuk, nem látom, hogy őt megviselné.
Igaz, 3 napig körtét kapott, az dugíthatta el?
Ti miket szoktatok adni?
Vendég

Ja, van glicerines kúpom is, de azzal még várnék........
Szerintetek?
Vendég

Kata :)
megtaláltalak iwiw-en, bejelöltelek, ugye nem baj? :)
Vendég

Melaszka!

Kamillával óvatosan, próbáld meg az őszilevet, ha már gyümölcsözöl az jó szokott lenni a kaksira!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Köszi Evi, kb. 1 órája volt kaki :D Hurrááááááá! :)
A kamillával miért óvatosan?
Majd veszek ilyen szentkirályis vagy hippes baracklevet is.
Vendég

Evi, Nati, Pipal a mi babánk is azt csinálja mostanában, hogy az eddig jól működő rendszert nem nagyon akarja "betartani". Neki mondjuk sose volt az utóbbi időben szokása napközben fél óránál többet aludni egyszerre. Ált. 4x fél órát alszik egy nap, aztán fél nyolckor fürdetés, és 8 kor alvás. Éjszaka szopi 3x, 4x, de kb. két hónapos kora óta nem kell visszaaltatgatni éjjel, mert alszik rendesen.
Most viszont általában este 6 körül lesz iszonyatosan álmos, és akár 1-másfél órát is alszik, persze utána van vagy 10, mire elalszik. Olyankor is szegénynek majd leesik a feje, olyan álmos, de ha altatni próbálom, jön az ordítás.
Nálunk utoljára vmikor 6 hetes korában volt 3-4 óra alvás egyfolytában nappal.

Vera sajnálom a kezedet, mielőbbi gyógyulást!

Anami
anami26

Pipal:de jo én is akarok :lol: nagyon megérte.Nagyon édesek a képek,és ahogy ott hasal hát nagyon édes :lol: és azok a nagy szemek hát....tünemény :lol:

Melaszka: persze hogy nem baj :lol:

Kri: 11-6ig :shock: :shock:

Nállunk az óraátálitás 10 helyett 11ig volt fent Kevin most meg már fent van 30 perce pedig fél 10ig szokott aludni.

000kata

Köszönjük a dícséreteket!

Hát nálunk viccesen alakult ez az óraátállítás. Nemhogy később kelt-feküdt volna, de korábbra sikerült neki minden. Így ma már 6kor kukorékolt (ez ugye még 5 lett volna 2napja) :D

Nati, Natasa ált. elöl van a kendőben, most kezdtük el gyakorolni a hátrakötést. Szerintem ezeket az átmeneti időszakokat át kell vészelni sok-sok türelemmel -könnyű mondani- és utána beáll az új rendszer.

Anami, no Ti hogy álltok az új napirenddel?

Kri, gratulálok az évfordulóhoz, remélem azért ünnepeltetek picit!

Melaszka, akkor majd összeismertetjük őket...:wink:
Kúppal várj szerintem. Ha csak anyatejes, akkor a heti 1 sem gáz, bár ha jól látom Ti már gyümiztek, nem tudom az mennyit változtat. Mi a múlt heti vírusos hasmenés után szintén megszorultunk kicsit. 2-3naponta van kaki, de szerintem az nem baj. Igyekszem olyan dolgokat enni, ami nem fog...
Kamilla egyébként rendszeresen fogyasztva tönkrevágja a bélflórát (bár egyszer már írtam, hogy a húgom kiskorában rendszeresen kapott, és ő a legegészségesebb gyomrú, emésztőrdsz.-ű a családban)

Vera, sajnálom az áramot, remélem hamar rendeződik!!!

Natasa most épp a hangját próbálgatja ,állandóan síkít, visong, ha nem rá nézek -pl. most is- síkít egy hatalmasat, és ha odanézek rötyög :D
:D :D

Kép
pipal

Sziasztok!

Tegnap este végre minden a régi volt így tudtunk aludni. mi még a régi idő szerint fürödtünk de a hajnali kelések már az új idő szerint voltak. Most így ki tudtuk pihenni a szombatot :D
Férjem csak az ébresztőjét felejtette átállítani így szegény rohant szó szerint a munkába.
Mi még napi 3 - 4 szer kakilunk és nem kap még gyümit Zsombi csak anyatejet.
Mi is hallatjuk a hangunkat ezerrel.

Tegnap esti bealvós :lol:
Kép

Kri

Kép
Kép
kri29

sziasztok :)

Kri :)
nagyon jó a kép :)

basszus, ez a r...dt kormány!!!!hallottátok, hogy a gyedet egy évre akarják csak??? :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok.
Csak bekukkantottam,van egy csomó vasalni valóm :( Nagyon aranyosak a babáitok! Ahogy visszaolvastam nektek sem alszanak túl sokat a gyerkőcök. Nekem Hunor jó ha de. alszik 1 órát, du. is 1 órát. A levegőn viszont hamar elalszik. De mindig nem mehetünk sétálni... Már kb 3-4 hete nagyon rágja szegény a kezét. Remélem még nem a foga...
Sziasztok

Kép

Kép
betti030
Budapest

melaszka, köszi.

Egyébként a hír nem pontos már ami a gyedet illeti. Az fogja 1 évig kapni aki a szülés előtt csak egy évet dolgozott, egyébként meg marad a gyerek két éves koráig. Valamint azt is olvastam, hogy attól függ ki mennyit dolgozott szülés előtt, ha 3 hónapot akkor annyi időre folyósítják. Azonban ezt 2011-re akarják bevezetni, addig még jön másik kormány. Szóval még nem kell ezzel foglalkozni. Azt nem tudom arra az esetre mi lesz a szabály ha 2 éven belül az első gyerkőc után jön a következő. Rémisztgetik itt a népet rendesen. :evil:

Kri

Kép
Kép
kri29

Hallottam én is ezt a gyed-dolgot, iszonyatosan felbosszantottam rajta magam. Hát persze, hogy ezt is kifogjuk!!!

Az új napirend kialakulóban van, most a legújabb, hogy egy órája alszik. Ilyen is régen volt már napközben! Ahogy anyukám szokta mondani, ahol kisbaba van, ott mindenhogy van!

Andy mi a helyzet a kis Regivel? Ugye nincs baj?!

Anami
anami26

Kri: tök jo ez a kendő és milyen édesen alszik benne.Nehéz magadra kötni?

000kata

Sziasztok! Nagyon régen jártam erre felé, most is csak egy jelzés, hogy minden rendben van Velünk! Jól vagyunk, csodálatosan fejlődik, gyarapodik Bendegúz.
Sok-sok minden történt az elmúlt hónapokban, akik várták, hogy jelentkezzünk, Tőlük elnézést, de nem győztem eleget tenni egyéb kötelezettségeimnek. És most ismét megkezdődik a vizsga-mámor a fősulin, ez már az utolsó félév, igyekszem túllenni az egészen, már annyira várom, hogy csak a családomra koncentrálhassak.

A babócák gyönyörűek, elképesztő, hogy mennyi változáson mentek keresztül. Nem rég még az újszülött képeket nézegettük, most meg már kész pulya mindegyikük :) Remélem mindenki jól van, és rendben nőddögélnek a kicsik!

Dalma, megtennéd, hogy az iwiw-en elküldöd az e-mail-címedet?

Dobok néhány fotót!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Kata, köszi. Nem nehéz fél perc alatt magamra tekerem :lol: Zsombi nagyon szeret benne ejtőzni.

Zsemlyécske, nagyon édesek vagytok :D :D :D

Melaszka, azért kíváncsi leszek ami a gyedet illeti, hogy Bajnai véghez viszi e tényleg amit az elődje akart, de a pártja leszavazta.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kincsőanyu, nagyon édi kincső
Pipal, Nat gyönyörű
Kri, nagyon jól néztek ki!!!
Zs, annyira örülök neked! cSodaédes Bendegúz! Elküldöm a címem! puszi

Pipal, Kata, ilyen az erszény

Kép

Kép
Kép
dalminha

Kincsőanyu, nagyon édi kincső
Pipal, Nat gyönyörű
Kri, nagyon jól néztek ki!!!
Zs, annyira örülök neked! cSodaédes Bendegúz! Elküldöm a címem! puszi

Pipal, Kata, ilyen az erszény

Kép

Kép
Kép
dalminha

bocs

Kép
Kép
dalminha

Dalma: nagyon jo,és a szine is tök jo :lol: Még azt szeretném kérdezni hogy nem csuszhat ki a popoja ?vagy fogni kell?

Zsemlyécske: örülünk hogy jelentkeztél,nagyon édes a picur.Sok sikert a vizsgákhoz!!!

000kata

hahó

na gyorsban: péntek házidoki: kúpot folytatni ami hörgőtágitó meg antibogyó köhögészszirup tovább. mondta h huz a tüdő de nem vészes. másnap: házidoki: tüdő már nem huz sokat javult ne féljek tuti meggyógyul. mondom kuptól pörög ki van pirosodva nem alszik antibogyótól hasmenés vizes, étvágy alig (bocs kezemben a gyerek) .mondja: akkor kupot csak hétfőig hétfőn meglátjuk anélkül sipol-e még (közben ugyanis az elmult), hasra meg normaflore és kedden vissza hozzá.

azota: köhög még láz nincs mondjuk az nem is volt, kedve jó étvágy has uolyan sipolás ma még nem tért vissza remélem nem is fog éjjel kiderül orrbol kevesebb jön. úgy érzem gyógyul de még hörög köhög holnap meg elfogy azz antibogyó nemtom h nem fog igy visszaesni.. vizet itatok vele pár kanállal mert hasmenés durva fáj is neki.

hoolnap doki.

köszi a drukkokat majd irok mi volt szoritsatok azért is h ne sipoljon most már

andy

Kép
andy30

Az orrát akkor is szivjam többx ha nem hallom h taknyos lenne?

A fülgyulladást h veszem észre? nemtom fülzsir-e v genny folyt ki belőle? ha nyomkodom a füle körül nem tünik ugy h fájna neki

ha elfogy az antibogyó holnap de még köhög meg 1-2 tünet h fog meggyógyulni teljesen?

Kép
andy30

:evil: írtam egy csomót és eltűnt !
majd éjjel jövök :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Andy:szerintem szivd a noziját még nehogy a fülére menjen.Kevinnek amikor fülgyulladása volt odakapott a füléhez és ha megnyomta neki a doki a fülét alul a fülcimpa alatt sirt .
Szoritok hogy hamar meggyogyuljon szegénykém.Nagyon rossz lehet neki meg neked is :cry: :cry: :cry:

000kata

Zsemlyécske!
de örülök h. jöttél! Nagyot nőtt Bendegúz, édes baba.
Drukk a vizsgákhoz, és várunk vissza ha van egy kis időd.
[b]Akira ,Sensi, Judit,Sonny,Beszteri????-és a többiek? :(
[/b]
Dalma
csini az erszény, jól áll nektek! :) Ezt lehet állítani hátul? Nagyon hasonló az enyémhez amúgy.

Kri
milyen édesen pihen benne! :)

Pipal
édes Natasád nagyon.

Hogy nyúlnak a gyedhez mikor alig van hely a bölcsikben???meg amúgy is menjenek a jó büdös fr...ba :twisted: bocs.

Fülbevaló aki már kilövette, sok pepecselni való van utána vele? Gondolom kenegetni kell? És fáj?Üvöltenek biztos...de olyan szépek vele, csak nem akarom még ezzel is kínozni.

Kép
katica_75

Halihó!

Katica!

Fülbevaló nekünk hagyományos van és tűvel tették be még karácsony előtt- a dokink- nem javasolta a belövőset csak a hagyományos előlkapcsosat-elég rút,de a célnak megfelel.
Ha a baba háton alszik talán jó a belövős, mint említettem Lilla már a kórházban is hason aludt és nem tesz jót a hallójáratoknak ha nyomja a fülét / bedugós,belövős / . Én csak ehhez tudok véleményt, nem fáj nekik, hisz a f.cimpánál nincs idegvégződés csak kellemetlen, hogy lefogják a kezeit, gyorsan kész van.Nekem fürdéskor kellett 2 napig Bactroban krémmel bekenni vékonyan és krémes kézzel megmozgatni a fülbevalót. Nem volt vele semmi gond, nem gyulladt be semmi macera, de ha lövetni akarod ott nem tudom mi a trendi.

Dalma!

Szupi, szupi a kendőd, nagyon dögös a színe és a mintája nekem a nyár jutott eszembe ahogy megláttam, na és a Hercegnő benne :lol: :lol: :lol: annyira szép kis formás csajszi!
Kár, hogy én ilyen béna vagyok és nem mertem belevágni a MT-ba, de engem idegesítene a kötözés na meg sztem Lillát is.

Andy !

Ne aggódj, hasmenés a gyógyszer miatt van /pláne antibigyó/ majd a Normaflore rendezi azt is.Kitartás, Te szerintem még nálam is jobban parázol, pedig azt hittem engem már nem lehet überelni!
Füle miért folyna :roll: nem volt középfülgyuszija, arról tudnál, mert az annyira fáj és lázzal jár- Kata sajna tudna mesélni :(
Köhögés hozza fel a lerakódást, az nem gond csak tudom nem jó hallgatni.

Melaszka !

Állítólag a bélbolyhoknak nem tesz jót a kamilla, de nem hinném, hogy olyan sokat adtál neki- ja és úgy natur issza a kamillateát?
Sztem a körte lehet hasfogós neki vagy van akinek az alma is ezt produkálja.
Nálunk hajt rendesen az alma, de én még mást nem adtam csak alma levét, ezt fogja kapni 1 hétig, következő pedig öszibari lesz, de még annak is csak a leve.

Lányok van aki tápizik? Ma váltottam Milupa 1-re , mert sztem az lehet a gond, hogy kevés neki kalóriában amit eddig kapott- vagy már abszolut nem tom mi a franc lehet , hogy 2. hete nyűglődik éjjelente, volt olyan nap már majdnem 6x evett.Rendesen megijedtem, hogy visszafelé fejlődünk :shock: :shock: :shock:

Ja a lényeg- nagy híres suttogós módszeremnek meszeltek, kézben alszik el a gyermek vagy BABAKOCSIBA :roll: :roll: :roll: hogy mik vannak!!! Na van azért még bömbi is a kocsiban, de alakulgat. "mint púposgyerek a prés alatt"
Na és, hogy teljes legyen a repertoár, megszűnt az álometetés!
Szóval tök jó volt, hogy úgy beállítottuk a napirendet és már semmi nem műkszik, minden más lett csak a lányom maradt, nem lett fiú :lol: :lol: :lol: :lol:

Anya, Pipal , Zsemlyécske szépek a babák, jók a fotok.
Kri és Dalma fotok- ez itt a reklám helye, népszerűsítitek a kendőt:lol:

Most látom, hogy már megint holnap van, valahogy soha nem sikerül aznap vízszintesbe tenni magam.

Ja fogunk még nincs :)

Honey!

Fogak?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Hosteil!

Nincs elfelejtve a Suttogó projekt ! :)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

a lényeg lemaradt

Csajok szurkoljunk együtt, hogy BAJNAI GORDONKA művész úrnak ne sikerüljenek a tervei- ne kerüljön hatalomra, mert ajjaj !!!! :x
Vérlázító miket szeretne bevezetni /gyed,szocpol usw/

Most látom , itt még nincs nyári időszámítás :lol: nálunk mindjárt 1/2 2

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi!
konkrétat nem hallottam "művész "úr terveiről,csak annyit h fájni fog mindenkinek.na köszi...
nekik nem hiszem annyira fog fájni,1,5milliós fizetésnél,ha megvonják tőle a családi pótlákot,júúúj,de fog neki fájni!! :twisted:
És a gyedről hallottam h addig akarják adni,amennyit előtte dolgozott az anya.de max 2 évig.és ha csak 1 évet,v fél évet,akkor az a szerencsétlen hová tegye a gyerekét,mikor bölcsöde sincs elegendő :roll: .???szép kilátások.

Fogunk még nincs mindíg :(

Katica!
Nincs a fülbevalóval sok macera,csak tényleg naponta kell kenegetni 1 hétig,mg forgatni a fülében.Lotti lányomnak szúrta a dokinéni,és üvöltött szegénykém nagyon,Bettinek kozmetikus lőtte,alig sírt.és szerintem kevésbé is fáj,inkább a hangjától ijednek meg,nagyot csattan.

Andy!
Remélem már jobban vagytok!

Dalma!
nagyon jó ez a kendő,jobb,mint amit én néztem,mert ebben le is tudod fekteni.és annyira édes Panna!

Vera-Zsemlyécske!

tényleg nagyon hasonlít egymásra a két gyerkőc!

Majd jövök még,mert ébred

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Andy, örülök, hogy gyógyultok! Fülgyusziról szerencsére nincs tapasztalatom.

Zsemlyécske, nagyon édes Bendegúz! Majd, ha lesz időd, gyere és mesélj, hogy telnek napjaitok!

Dalmi
, jó ez az erszény, de én maradok a kendőnél (ill. majd letesztelek pár MT-t és utána jöhet az is nyárra) :wink: Tényleg jó tavaszi-nyári színei, mintái vannak.

Kri
, ez is Nandu ha jól látom. Nekem is az van, bár én most mérges vagyok rá, mert harmonikázik :(

Evi
, hogy bírsz ennyi ideieg ébren lenni?! Én ha Prücsök végre kidől este f10kor, fél óra múlva már ágyban vagyok. Mindíg próbálok fennmaradni, és még csinálni ezt-azt, de olyankor tuti hogy mikor lefekszem vmért felkel. :)

Honey
és többiek, hogy vagytok?

Hát igen, tervek hát... sok jóra nem számíthatunk. Az mondjuk érdekes kérdés, hogy maga a gyed vajh munkaviszonynak fog-e számítani... Mi a másodikat 2010 őszére terveznénk, de ha a gyed nem munkaviszony, akkor jó nagyot szívunk majd. Pedig én dolgoztam pár évet...Ilyeneket persze nem vesznek figyelembe... Aztán meg kapjuk majd a megjegyzéseket, hogy gondos családtervezés, és minek szül vk a semmire... Már az is rossz, hogy ma már kénytelen az ember anyagi szp-okat is mérlegelni a családalapításhoz...De gondolom, nemcsak minket kisgyerekeseket szívatnak majd, hanem pont az ugynevezett rászorulókat-családosok, nyugdíjasok, munkanélküliek...
Persze lehet hivatkozni nyugatra, de ott azért az apa eltart egy családot egy fizuból, ha nagyon akar...
Na de hagyjuk is, mert csak elborul itt mindenkinek a kedve...

Inkább húsvéti díszeken agyalok :D!

Kép
pipal

Nagy Judit vagyok, az SZTE JGYPK (Rekreációszervezés és egészségfejlesztés alapképzési szak – Életmódtanácsadó specializáció) utolsó éves hallgatója. (2008. márciusiaktól)
Segítségeteket szeretném kérni egy kérdőív kitöltéséhez, a szakdolgozatomhoz kellene, melyet az első gyermek születése utáni időszak nehézségei - témában írok.
Kérdéseim főleg a terhességre ill. a szülés utáni időszakra vonatkoznak.
A kapott információkat bizalmasan fogom kezelni, csak tudományos célokra (szakdolgozatom elkészítéséhez) használom fel.

Aki szívesen kitöltené, kérem írjon az e-mail címemre és elküldöm a kérdőívet. Nem sok időt vesz igénybe. Előre is nagyon köszönöm.

juditkecskemet@freemail.hu

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok :)

Honey :)
Visszajelöltelek, köszi :)

Andy :)
Csak türelem, gondolom, hogy rossz lehet nagyon Nektek!De kitartás! :(

Evi :)
Egy kevés cukrot raktam a kamillateába.Csak pár kortyot, ill. kanállal kapott.

Hát, remélem, az előrehozott választásból lesz valami, és a "Libás Gordonka" és a csapata szépen kiiktatja magát :twisted:
Vendég

lányok!

nektek mennyi ideig van cicin a gyerek?mert nekem mér egyre kevesebbet.3-5 perc és kész,pedig még jön a tejcsi,spriccol,de hiába akarok még neki adni,az istennek se fogadja el.én ettől már tisztára kész vagyok :cry: .most hozattam egy mérleget,mert kiváncsi vagyok mennyiket eszik meg ilyen rövid idő alatt.lehet ,h le akarja választani magát? :roll: .fejni meg megmondom őszintén már nem nagyon akarok.3hét és 6hós lesz,meg itt a jó idő is lassan,és nem akarok órákat eltölteni fejéssel,mikor kint is lehetünk.

Van még fent valaki az iwiw-en?
Dalma,Szaszi,Csuri,Kata,Melaszka,Beszteri,Andy benneteket már megtaláltalak .Többiek?
Én Besze Anita néven vagyok fent,ha valakit érdekel :lol: :lol: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Andy, kitartás. :cry:

Pipal, igen Nandu kendőnk van. Én nagyon szeretem. :D Mit értesz azon, hogy harmonikázik?

Melaszka, ha netán mégis megszavazzák a gyed törvényt akkor gyorsan kell kistesó, hogy jövő év május egyig megszülessen, mert akkor a régi rendszer vonatkozik még rá. Bízunk benne, hogy lesz előre hozott választás :roll:

Mi 2010 nyarára terveztük kistesó születését, de lehet hogy előrébb hozzuk a projektet :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Hony bejelöltelek iwiw-en :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: