A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

lapaljaaaaaaa!!!!!!
1szálpasi

laptetőőőőőőő!!!!!!! :lol:
1szálpasi

Hűdeelcsúsztál :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Kép
an°°di

e öröm e bódottá, e az örök bódottá.... :lol:
1szálpasi

nem csúsztam el, csak 1 fölött keverem a számokat :oops:
1szálpasi

bocs, ha te akartad:D
1szálpasi

Szandra!

Ha csak érdes a bőre, és fürdés előtt nem piros alapra, akkor "csak" száraz a bőre, de előre jelezheti az ekcémát is.

Holnap lefotózom Ági bőrét, meg Balnkust is, egyik ekcémás, másik még nem, csak száraz neki (igaz ez alig látszik :lol: )
Bőrgyógyász diagnosztizálta mielőtt kétségbe esnél, hogy én gyógyítom őket :lol:
Fürdésnél Babe Omega 3-6 olajos fürdető, jó az atópiás bőrre és a nagyon szárazra is. A gyógyszertári kenceficék nem sokat értek nekünk. Bár ha mosdókenőcs kell (unguentum hydrophilicum) van bontatlan 3 dobozzal.
Ha nem javul tőle balneum hermal (plus verziója, ha már véres és ekcémás)olaj fürdetéshez, ez nagyon jó :wink:
Krémet viszont érdemes bőrgyógyásszal iratni, nem kell beutaló hozzá.
Ami még fontos, minél kevesebb időt legyen vízben, vagy ha benne van, előtte a fenti olajos fürdetővel vagy krémekkel be kell kenni, minél kevésbé száradjon ki.

Amúgy meg nem kell ahhoz orvos apuka, hogy hülyének nézzenek 8) Megy alapból is, szóval ez szerintem az alapellátás része, csak te gondolod, hogy G. hivatása miatt ilyenek, de sajna ki kell ábrándítsalak, persze tisztelet a kivételnek. :roll:

Megyek hulla vagyok kész van Ági szobája :lol:

Üdv: D.
bubikák

Juci, hog ycsinálom?

Végy egy jól alvó anyukát meg egy jól alvó apukát és kapsz három jól alvó gyereket 8)
Nem tudom min múlik, Ági olyan mélyen alszik, hogy fel tudom öltözteni közben 8) fel sem ébred
A kicsik is tudnak úgy aludni, hogy közben fúr a szomszéd :shock:

Szamy!
Akkor már ketten vagyunk :wink:

Dóri
bubikák

Sziasztok!

Bocsi hogy nem nagyon vagyok de minden gyerek extra nyugos :roll: es en sem vagyok valami jol. Az is nagyon mellyen erint ami Angellel tortenik, annyira szeretnem ha az a kis lanyka egeszsegesen none fel a szuleivel! :cry:

Binyek: hu de jo, remelem a hazavato bulin ott lehetunk!!! :D Te is jossz majd az enyemre ha lesz? :wink: :lol:

Lagzi: csak lassan a testtel, egyenlore ott tartunk hogy 7-en megyunk a konzulatusra a papirjaimat intezni, az lehet eltart majd 1-2 honapig amire megjonnek. Aztan leadjuk a papirokat es attol szamitva meg 3-4 honapra kapunk idopontot. Lagzi nem lesz, nincs penz, bar remelem addigra lesz de ki tudja.

Na megyek, sz@rul vagyok, tegnap este sem nagyon hagytak aludni es szerintem ma sem fogunk sokat.
Kene csinalnom uj vonalzokat. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

babus! :wink: :roll:

szandra! akkor koltekedhetsz :D :D most olvasom kokuszkat, el is sirtam magam :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon erosen gondolunk ra es remenykedunk, ez a picilany mar kel hogy harcolyon :cry: :cry: :cry: angelnek nagyon sok erot kivanunk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

binyek! na jol van... de azert most jobban sajnallak hogy nem lesz kad a halloban :( :( :( ez a buli nagyon szupi lesz :lol: :lol: :lol: lattom mar az egesz tarsasag alig varja

pasi! na jo hogy teged egy laptetovel is lehet boldogitani :D

betegeknek jobbulast!!!!!!!!!

tonti! itt nem kel semmi kulonleges dolog ha olaszhoz mesz, furi hogy ott kellenek pspirok a konzulatusrol, hol van a legkozelebbi??? a lagzi nem fontos, csak az hogy szeresetek egymast, de azert feher ruhat mindenkep szerez be :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Par kep, bocsi! :oops: :D
Igy papaneteznek a gyerekek:
Kép
Itt meg nem voltunk betegek:
Kép
Kép
Nyugos Alex:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Moni: hivatalosan le kell fordittatni az anyakonyvi kivonatomat es valami iazolast kell kerni Mo-rol hogy valoban hajadon vagyok (allitolag az tart honapokig). :roll:

Nezzetek meg! Pattogo bolha tancoslanyom:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... gen683.flv

http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... gen685.flv

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!
Ez annyira ééééééédes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A végén már Alex is felbátorodik kicsit :D :D :D Ez a lány majd szeretni fog szerepelni, de jó lesz neki!

KépKép
lili73

tonti! de cukkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nagyon vagja Annacska :lol: :lol: :lol:
szoval ha te mondod nem hiszik higy hajadon vagy :roll: :roll: :roll: igaz lehet itt is kel, de lehet nem anyi ido :roll: :roll: :roll:

Kép

demoniq13

Tonti Annyira aranyos a videón Anna:D Háromszor végignéztem :D A számítógépezős kép se rossz. Előre félek, hogy hogy fogjuk megoldani, hogy a gyerekeink ne üljenek annyit a gép előtt mint mi :D

Móni Lássuk be, azért három gyerekkel nem olyan könnyű elhinni, hogy hajadon :lol: :lol: :lol: Egyébként ha jól emlékszem nálunk is kell igazolás, ha nem abban a városban van az esküvő, ahova tartozol.
szamy

szamy! ez tenyleg jo, hogyan tarcsuk minnel tavolabb a porontyokat a geptol, mikor mi meg rajta logunk :roll: :roll: :roll: :roll:

na szep almokat!!!

Kép

demoniq13

Reggelt!
Balut leszámítva az összes gyerekem végigaludta az éjszakát...

Számítógép: nyugi, ez is gyerekfüggő. Balut pl. egyáltalán nem érdekli.

Ma jön Laura, kiváncsi vagyok, mi lesz...
vovanda

Vanda :P
Jó reggelt! Meg persze mindenki másnak is!
Enyémek extra rosszul aludtak. Mentem simizni: 9, 1, 3, 3.30, 4 és 4.45-kor kelt szokás szerint Márkó. Ez ma már 5.45 persze :lol:
Annyira nem lett volna gáz, ha időben elalszom, de Anyucim olyan zsírosat főzött -sajnos nagyon finom volt :roll: -, hogy 11 körül aludtam el. Addig küzdöttem a terhességem alatt kimaradt hányingerrel :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Jó reggelt!

Ma megyünk enni anyóséghoz..hallelúja...

Vanda: Sok sikert Lurához! Reméelm jól fogjátok érezni magatokat! MAjd jöhet a beszámoló :)

Tegnap kimentem az Óbudai tescoba. Hát jelentem itt sinccs semmi leárazva. Ráadásul iszonyt kevés babaruha van, és abból sincsenek méretek. :? Nagyon ócska tesco...
Vendég

Binyek: Igen, eladhatod a majdnem szobánkat... :(
Vendég

Dóri :P
Köszönöm szépen! Várom majd a fotókat!
Igazából induló stádiumban van a dolog, mert nem piros, ha csak úgy ránéz az ember, akár meg sem látja. Inkább a tapintás a rosszabb. De mindenképp elviszem bőrgyógyászhoz, pláne, hogy írjátok, hogy vannak fokozatok és érdemes az elején megcsípni, hátha gyorsan elmúlik és nem is jön vissza :roll:

Tonti :P
Éééééédesek!

Anny :P
Jó étvágyat nektek :roll: Lesz?

Nálunk újdonság:
Milcsi tegnap elkezdett tényleg kúszni. Lábát nem használja, csak a kezét :shock: És egyúttal tök értelmesen gagyog, s a mama-baba-apapa mellé megjelent a dededededede is.
Ez így jön sorban? Mert valaki írta nekem anno, hogy most ez jön! :shock:
Márkóm meg rázza a fejét, hogy NEM. Azt nem tudja, mit jelent, de rázza. És lusta, mint a dög.

xandra_73

Jó reggelt! Csajok egyből vették az óraállítást, az új idő szerint is 8-kor keltek :D

Vanda, Anny Sok erőt a vendéghez/vendégséghez!

Szandra
Hú, nem semmi éjszaka :? Nálunk a pasim szenvedte végig az estét. Kifőzdében ebédeltünk, de azt hiszem, többet nem megyünk oda..

Most akkor melyik tescoban van leértékelés? :roll:
szamy

Szétdob az ideg!!! Meg szerintem Pasit is.
Laura 1/4 10kor kelt (9kor hozhatta volna el levileg az apja, ami sosem szokott sikerülni).
ÉS MÉG NINCSENEK ITT!!!
Asszem elkezdem gyűjteni anyuci kötelezettségeit azúj egyezséghez, merthogy azt nagyon tudja, hogy Pasinak mit kell csinálni, csak épp a sajátját felejti elmindig. :twisted: :twisted: :twisted:
vovanda

na nem voltam, mert hulla vagyok.tegnap pótszülinapoztunk, és én csináltam a tortát :)
sajnos csak egy lett, merta másik tortalap szétesett, de nem vbaj, így is tutit volt.
csajok jól laktak belőle :)
Dórinak küldöm:tortakép-rakd el a talonba :)
Kép

szanet

Csajok :evil:
Scamp-tól (Prince Oliver) szokott valaki rendelni?
Rendeltem 10 db ruhát, ebből 2 ajándék. Azokat nem mostam ki, a többit igen. Úgy, ahogy bele van írva. Kifordítva, 40 fokon. Minimum 1, de inkább 2 számot összement :shock: :shock: :shock: Ilyenkor mi van :?: Amit kézzel mostam -mert 30 fok volt benne-, az sem ment össze. De most akkor mindig kézzel kell mossam ezeket? Mi a fenének írják bele, hogy 40 fok, ha összemegy??????? :evil: :evil: :evil:

xandra_73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:08-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:09-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:09-kor.
davandi

A nagy zabálás :)
Kép Kép Kép Kép Kép

szanet

Csajok!
Töröltem ezt a hozzászólásomat!
Aki olvasta, annak írom, hogy felhívott az említett cég ügyvez. igazgatója ma, vasárnap és kiderült, hogy nem is ment össze a ruci, csak a mosástól összeugrott :oops: :oops: Igaza volt, mert kivasaltam és tényleg :oops: :oops:

xandra_73

Hát mit is mondjak... Fél 11kor értek ide. Laura most ebédel (miután 10kor reggelizett és kb. negyed 1kor megy haza... no comment.
vovanda

Vanda
hát megértelek, engem is szétvetne az ideg :twisted:

Anny
gratula a szerencseszériádhoz!!! remélem folytatódik :)

Tonti

gyerekek gyönyörűek!

Videó nagyon jó!

szanet

Szanet!
Szépségesek a csajok, denekem még mindig nagyon egyformák... :oops:
Most ment el Laura, talán egy fokkal jobb volt, mint a múltkor. Majd alakul...
vovanda

Sziasztok!

Gondoltam adok életjelt magunkról. Vagyunk csak még betegen. Csütörtök óta jár az orvos injekciózni a kicsiket. :( Nagyon ráment a vírus a hörgőjükre, orális gyógyszerrel nem akartak javulni. Voltunk tüdő röntgenen is, szerencsére nincs tüdőgyulladásuk. Persze Kíra ia kap újra gyógyit. Így ezért nincs most időm írni, pedig hiányoztok.

Binyek: gratula a házhoz. Ezt sokkal jobban irigylem, mint a hasplasztikát. :oops: Persze csak jó értelemben. Nagyon szuper lesz ott nektek. Szülinapi ötlet szuper. Benne vagyunk. :D

Szanett: nagyon jók a képek! Szépségesek a lányok! :D

Tonti: édesek a gyerkőceid! :D

Anny: sajnálom Hévízet! :( Aranyosak a lányok a játszoteres képeken.

Pasi: téged ennyire könnyű boldoggá tenni?

Vanda: sajnálom, hogy megint ez a helyzet Laura anyjával. Azért remélem jól érezi magát nálatok.

Dóri: dobsz majd képet Ági szobájáról?

Bocs, hogy csak enniyre reagálok. Bízom benne, hogy egy hét múlva már több időm lesz és egészségesek leszünk. Puszi Mindenkinek!

Tünde
Kép

Kép
myra77

vanda! ugyik a picurok, hat jol be csesz mindig ez a dokineni :twisted: :twisted:

anny! legalab jol foz anyoska??? valami karpotoljon mar teged is

szandra! nagyon meg ertem az ejszakadat, csak en reggelre el felejtem a pontos orakat, szerintem mar a 10% allat vagyok agyilag :cry: :cry: :cry: Milcsi nagyon ugyi baba :P :P

szanet! hogy te milyen ugyi vagy :D :D

andi! tablat mentette, ha valami valtozik legyszi kiabaljal :lol: :lol:

szandra! irtal nekik valamit? hogy fel hivtak? jo hogy a vege jo :D

myra! mar epp hianyoztal, szegenykek :cry: :cry: :cry: remelem mostmar el mulik nekik ha meg szurit is kapnak a dragak, kuldom a gyogypuszikat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

demoniq13

Szanet,
gyönyörű a torta is! Nagyon ügyes vagy!!!!

Szandra,
én ilyet még nem is hallottam, hogy összeugrott. Miből van?

KépKép
lili73

dragon! a picasan en nem leltem a vasaros kepeket :roll: :roll: :roll:

Kép

demoniq13

Szanet, jók a képek, szép lett a torta, ügyi vagy!

Szandra, én sem hallottam még ilyet, de rendes volt a pasi, hogy felhívott :wink:
Sajnálom szar éjszakát.

Nekünk a délután volt nagyon gáz tegnap! Délelőtt erdőt jártunk, törpék elfáradtak, de az istennek sem tudtuk őket lenyomni aludni. Dorka fél öt körül eldőlt húsz percre, Lili egész nap nem aludt. Gondolhatjátok mi volt itt :lol: Öt után átcsaptuk őket anyuékhoz, gondolván a környezetváltozás kizökkenti kicsit őket a hisztiből. Végül is ott egész jól elvoltak, de még a vacsi fürdés horror volt. Fél kilencig nyomták a szunyát reggel (fél nyolcig).
Erdős képeket nem teszek mert sok lett, honlapon fent vannak, akit érdekel katt a www-nkre.

Vanda, sajnálom Laura ügyet, így elég nehéz jó kapcsolatot kialakítani. Anyuka meg erre játszik, csak tudnám miért jó neki, hogy a saját gyerekével csellózik ki :roll:
Myra, sajnálom a betegséget, szurikat, jobbulást!

Angelnek nagyon szorítunk!

Tonti, édesek a képek!

Anny, sajnálom Hévizet, jó lenne, ha valahogy meg tudnád oldani legalább egy kis időre...

Judit

jucicuki

juci! meg neztem a lapotokat, nagyon jooooooooooooo, hogy neked mire van idod, nem tom honnan szedsz ennyi energiat mindenhez, le a kalapom :wink:

Kép

demoniq13

Hír Angelről:

[quote="harcimokus"]N írta:harcimokusah...
a hazamenetleről érintőlegesen beszéltünk, ugye értehetően csak a baba volt a legfőbb téma. / 20 percet beszéltem vele egyébként/.
Úgy értelmeztem, hogy most esze ágában sem lesz hazamenni, amennyit csak lehet mellette van.
3 óránként mehet be hozzá: reggel 6-9-12-15- és este 6 az utolsó. Egy alkalommal fél órát tölthet nála. Tegnap egyszer meg is foghatták Apuval, ő is ott volt . :) Apu egyszer mehet be naponta. Kinyitotta a szemét Tündérke és rájuk is "nézett", már amennyire lát, tudjuk, hogy nincs még éleslátásuk az újszülötteknek sem.
Nagy kék szemecskéi vannak, és nagy haja, képzeljétek :) Angel mindig beszél hozzá sokat. Ez nagyon jó.

Egyébiránt még saját maga ügyén sincs szó hazamenetelről, mert nincs jól a hasa, nála elég sok gubanc volt-van benn. Van aki tudja közületek az előzményeket gondolom. Nem egyszerű egy hasműtét az ő esetében sajna. Meg a gyógyulás se.
Szóval biztosan benn marad, ameddig lehet a baba mellett.

Tegnap esti hír /más beszélt vele/ : továbbra is stabil a baba, a szörnyűséges dolog , ami a gondot okozta nem romlott tovább illetve megállt. Ez nagyon jó hír. Már bizakodó Angel, jobb volt a hangja is.
sajnos azt mondták, hogy ez naponta hullámzó lehet, de bízzunk benne, hogy nála már csak javulás jön !!!!!!

Igaz, lányok?
Én nagyon hiszek benne!!!
vovanda

móni, myra: inkább úgy mondanám, hogy annyira rendben van az életem, és VANDA MELLETT annyira boldog vagyok, hogy mindennek ennyire tudok örülni:-)
1szálpasi

egyébként laura jól érezte magát, már abban az órácskában, amit velünk lehetett :twisted: :twisted: :twisted:

amikor hazaértünk, az anyja kérdésére, hogy ki az, az volt a válasza: voltunk vandánál meg balunál.....remélem, az ilyenekkel rúg akkorát az anyján, amekkorát gondolom :oops: :roll: :lol:
bár nekem meggyőződésem, hogy az exemet az zavarja a legjobban, hogy laura jól érzi magát nálunk.......
ő nem tudja elérni azt, amit a kedves mamának sikerült az ő esetükben....amikor ők hazamentek az apjuktól válás után, a "kedves" mama megkérdezte: na, jól éreztétek magatokat, amíg szegény elhagyatott anyátok egész hétvégén itthon sírt? ezek után rettentő nagy kedvvel mentek legközelebb az apjukhoz....
de "sajnos" laura nagyon jól érzi magát nálunk, és ezzel nagyon nem tud mit kezdeni..........
1szálpasi

Sziasztok!
Én is gyorsan bejelentkezek :)
Olvastam, de reagálni nem fogok Mindenkinek, bocsika :oops:
Képek: szupcsik :lol:
Videjók: dejók :lol:
Anny: drukkolok, hogy 1napra lejuss Vízre :) természetesen akkor a másik nap minitalizunk :wink:
Vanda, Pasi: de jó, h Laura jól érzi magát Nálatok :)
Tegnap voltam Drága osztálykámnál, nagyon örültek, édibédik még mindig, de jó pár centivel nagyobbak lettek :) Negyedikesek pedig marasztaltak, hogy ha már bejöttem tartsam is meg az angolt :) cukipofák :)
Délután sétáztunk egy óriásit, végre csajok felvehették csipikés tavaszi kabátjukat, végig durmolták a sétát így lemaradtak a kacsákról :wink:
A jó-rossz idő meghozta a nyüszit, tegnap séta után indult a buli és ma is nagyon megy :P + még ez az óra mizéria...teljesen felborult a napirendünk :( Laúr már fürcsizett és elaludt, Tami fürdésre várva bealudt...lesz még itt nyivák, kíváncsi vagyok mikor fognak este elaludni... :roll:
Babácskának+anyucijának kitartás drukkok ezerrel!!!
Még jövök, de szerencsére felébredt Tami és mehet a fürcsi :)
Ja, a legjobb LAÚR hasról hátra fordult3x :lol: :lol: na jó, pici segítség volt, hogy hasra leraktam és az egyik kezét kicsit közelebb raktam, hogy rádőlhessen :P :lol: :wink: de egyedül csinálta :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

ez lemaradt: betegeknek jobbulást :D

babusok
Budapest

Pasi!
Amíg az exed nem talál magának "családot",addig sajnos ilyen idióta marad,mert irtó szarul esik neki,hogy ti szerelemben-szeretetben,békességben és boldogságban éltek,míg ő egyedül....Ez nálunk is így ment,de szerencsére,most már egy éve talált maga mellé egy pancsert,azóta kenyérre lehet kenni.(Miki szokta mondani kicsit vulgárisan,hogy most normális,mert kezelik a p...ját) :oops:

Melcsi!
Gratula a forgolódó törpjeidhez! :wink:

Juci!
Nagyon jók a képek!Csajok biztos fel voltak pörögve,azért nem aludtak!

Tünde!
Gyógyuljatok!Most már elég lesz a betegeskedésből! :twisted:

Szanet!
Ilyen tortát tudsz sütni????Aztazannya! :shock: Lehet,hogy akkor veled kell süttessük a hatalmas szülinapi tortát a bulira?Csak hogy hozod el?Vagy nálam sütöd meg?7 ikerpár gyertyái kell hogy elférjenek rajta! :shock: :shock: :shock:

binyek

orulok hogy kokuszka helyzete nem romlot es az is jo hogy anyukaja be mehet hozza :D remelem minnel hamarab fel epulnek es szepen egyut mehetnek haza

pasi! orulok nektek, de azert gondolom menyire nehez ez a baratkozasi helyzet, hat bizti nem esik jol exxnek ha laura jol erzi magat nalatok es lehet kesobb maj meg be szol mint a nagymama

babus! gratu Laurnak, ugyi, ennyi segitcseg, nem is segitcseg :wink:

Kép

demoniq13

binyek! ez a miki apu miket tud mondani :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez az oriasi szulinapi party nagyon szupi lesz :P :P :P

Kép

demoniq13

binyek: nem tudom, lesz-e olyan pasi, aki ezt bevállalná......talán ha lesz annyira vak, mint amilyen én voltam....de erre kicsi az esély :cry:
1szálpasi

balu megint elaltatta vandát.....mentem, hogy kiszedjem a gyerek mellől, erre csak balu néz rám nagy szemekkel :D
1szálpasi

Binyek, Demoniq: köszi gratut :) És az volt a másik legjobb, hogy Apa is látta :) Pont fényképeztünk és akkor történt, de lefotózni nem tudtuk inkább gyönyörködtünk :)
Csajok szerencsére könnyen elaludtak és este már nem is nyüsziztek :) holnap majd dobok képeket, lettek nagyon cukik :)
jóccaka :arrow:

babusok
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: