A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Fleur gratuuuuuuuulllllllaaaaaaaaaaa!!!!!

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Fleur!
Nagyon-nagyon Gratulálok :D :D Csak sikerült a kis tesó :D :D

És küldök sok-sok ++++++is.

Panndi!
Azt hiszem rád is rád fér egy kis ++++++.
Szorítok,hogy legalább még 2 hetet bírjon ki Fruzsi!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Fleur:Nagyon örülök nektek és hogy ilyen "hamar" sikerült!!

Kép

Kép
agica1126

Fleur, köszönjük, és HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dettyk

Szeretném kikérni a véleményeteket :D Tegnap vettem ezt a tavaszi sapkát Petrának és az apja szerint olyan benne mint egy szaloncukor. :lol: Kép Kép És kakaós a szája körül :lol:

Ezt meg csak úgy Kép

Kép

Kép
agica1126

Ágica, :lol: :lol: :lol: . Szerintem nagyon aranyos Petra :D . Nekünk is hasonló van.

Tali, most néztem az időjárásjelentést :evil: . Nem kell holnap az udvaron lennünk: eső lesz és 10 fok :evil: ... Persze ma és holnapután tavaszi idő lesz :evil: ...
dettyk

Fleur :lol: :lol: :lol:
könnybe lábadt a szemem :)

KépKép
viranka

Dettyk: Megmutatod? Kíváncsi vagyok milyen benne Panka :D

Mesi,Panndi: Csodásak a képek! Tesó szeretős :D és a bringás Zsófi :D szuper.

Kép

Kép
agica1126

Fleur, tiszta szívből gratulálunk :!:
Nagyon vigyázz magadra :!:

Petra aranyos a sapkában :D

Kép
vindolanda

Fleur! Hatalmas gratula! Én is megkönnyeztem a hírt! :oops: Korábban akartam írni, hogy csak egyetlen egy kisfickó kell a projekthez!!!!

Most hol tartasz? Gyerünk vonalzót csinálni, és Silkának küldeni az adatokat! Jaj, de jóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Heni! Fogalmam sincs, Gegi mennyit szopizik, nincs mérlegünk, és sehol nem mérem. :wink:
De szerintem eszik eleget. 8)
A védőnő meg mondta, úgyis lecsökken majd a gyarapodás. Apája volt Michlein baba kiskorában. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica! :lol: :lol: :lol: De nagyon cuki szaloncukor! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! Ja látom, a papíron 6+1 van. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur: igenigenigen! Gratulálok :lol:

Mesi: tesószeretős kép tündéri, és Zsozsinak sok sok haja van! (Vagyis itt Zsófimon kívül mindenkinek :lol: )

Ágica: nem szalocukros, édes :)
Vendég

Fleur! Szívből gratulálok az újabb kis Csodababátokhoz! :D

Ágica: Petra édes a sapiban, meg amúgy is! :D

Vindo: Nemsokára Rugót is szétszedik a csajok, az a nézés 8) És tényleg pocakosodott :D

Mesi, Panndi: Édesek a képek! :)

Panndi: Aztán jobban lettél?
Haj: Nekem egészen ovis koromig kis semmi hajam volt, most 5 hetente ritkíttatom :lol:

Szép napot mindenkinek :)

KépKépKépKép
meryke

Jaj, Rugót is meg akartam ám dicsérni :)

Igen, este lefeküdtem aludni, és most jól vagyok :) Tegnap voltam kinn Zsófival, olyan szépen sütött a nap, és azért ez már nem tartopzik a szigorú fekvés kategóriába :oops:
Vendég

Bocsánat, hogy most csak ennyit:
FLEUR, SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KISMANÓHOZ! EZ TÉNYLEG MAGA A BOLDOGSÁG!!! :D

Kép
Kép
irina

Halihó!

Úgy volt, hogy elmegyünk vásárolni, mert muszáj, de Bercó bealudt. Szegénykém annyira nyűgös. Még tegnap is hányt, és rettenetesen megy a hasa. Tegnap legalább tizennégy pelenkát használtunk el. Szinte állandóan a cicimen lóg. Talán mondanom sem kell, az éjszaka sem aludtam sokat. Apa és Dávid gyógyulóban vannak. Én meg kicsit megrekedtem egy szinten. Ami nem is lenne baj, ha nem zúgna a fél fejem. :oops: Most melegítettem a fülem, más már nem nagyon jut az eszembe. Szedem a marha erős antibiotikumot, aztán tessék.

Jaj, annyi mindenre akartam reagálni, de agyam szita.

Arra viszont tisztán emlékszem, hogy Fleur milyen csodás képet tett fel. Drága, tiszta szívből gratulálok. Nagyon jól dolgozik az angyalkátok. Sok boldogságot kívánok az icipicikéhez. (Mondjuk a nevét megváltoztatnám. :wink: :lol: :lol: )

Emma, Rugó, Zsófi, Petra annyira édesek. A tesók meg... MIndig olvadozok a képek láttán. Emese, Neked meg lassabban kell fogynod, mert amit leadsz, az mind Gegire megy. :lol: :lol: :wink: Gratulálok hozzá egyébként. Na, erről a mosás dologról én is tudnék mesélni.

Ja, igen, Petrának igenis nagyon jól áll az a sapi. Tündéri benne.

Vindo! Jót nevettem, majd igyekszem olyan képet csinálni. Mondjuk ez a zokni fehér, rózsaszín, pontosabban bugyirózsaszín beütéssel. :lol:

Panndi! Sajnálom ezeket a görcsöket. Amúgy megértelek, én sem bírnék csak feküdni, de azért óvatosan.

Hörcsög! Jobbulást a kicsiknek!

Kaqk, Vindo, Ti meg érezzétek jól magatokat! Jaj, Emmát meg majdnem elfelejtettem. Ááááá, kész vagyok tőle. :lol: Remélem hamarosan együtt kergethetjük a galambokat!
dmaggie

Emma meg nagyon csajos :)
Vendég

Micsoda hír!!!!!!!!!!!

Fleur nagy nagy gratula....jaj de jó..annyira örülök nektek..könnyezek is egyfolytában...SIKERÜLT!!!! De jó! Látod semmi sem lehetetlen...

jövök..csak sütök!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Tünde!
küld el pü-ben a címed és küldök a bogyókból :) annyit tudok,h. jó ha ki van vezetve egy oltás,de majd megkérdezek nálam okosabbat és akkor majd leírom normálisan Neked :wink:

Vindo!
nagyon állat aza zokni :) Bálinton múltkor virágos harisnya volt girl felirattal :) Míra boldog volt,h. ráadtam :) (ha már csillogós cipőt és mintás nylonharisnyát nem adok rá :) )

Maggie!
gyógyuljatok már meg!!!!!!!! szegény Bercó :(

Kaqk!
jó leszel nekünk göndör hajjal is :) úgy még úgysem láttunk még képen sem :)

Ágica!
mond meg Apának,hogy nagyon édes Petra a sapiban :) és nem is szaloncukor :)

mESI!
CUKIK .) ÉS gERGŐ TISZTA tE :)

:arrow:

KépKép
viranka

FLEUR!
Szívből gratulálok a Csodához. Vigyázz magadra! Puszi

Lányok!
Ha minden jól megy, akkor holnap találkozunk. Remélem, semmi nem jön közbe.
Nézzétek el nekem, de max üdítővel tudok hozzájárulni a holnapi naphoz. Sütni nincs esélyem.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Fleur!!!! Júj, de jóóó! Látod, mondtam én! ;) :D Szuper hír!!!!

Sziasztok!

Nem olvastam, csak megláttam az UH fotót.

Délelőtt főztem, most alszunk egyet, aztán elmegyünk a játszótérre, meg a tescoba, este sütöm a muffint! :D
Megkóstoljuk (illetve én nem hiszem... :?)! :)

Igyekszem azért jönni!

Bábelőadásra el fogunk menni, jövő vasárnap lesz, azon a hétvégén valszeg lejönnek a barátnőmék is a két gyerkőccel! :) De jó lesz, már alig várom!!!

Kép

Kép
regcsiken14

[quote="viranka"]
írta:
virankamESI!
CUKIK .) ÉS gERGŐ TISZTA tE :)

:arrow: [/color]

Szóval :oops:
Mesi!
Gergő tiszta Te vagy :)

Csütörtökön megjártuk Pestet és Budát Bálint nagyon élvezte :) 4-6os villamson maga volt a mennyország számára :) sok autó,busz galamb :) s persze mindenkire mosolygott,kokettált :) majd megzabáltam :) aztán bementünk mh-re ott is hozta formáját a kis zsivány :) visszafele a metrón meg bealudta vállamon :) szerencsére a NYugatinál felkelt és továb élvezkedett a sok vonatot látván :)

Tegnap meg dagadt a májam :) minden évben "értékelik" a gyerek fejlődését :) s Míra nagyon kreatív.kitartó érdekli minden,az egyik óvónénije megjegyezte néha olyan érzése van,hogy helyet cserélhetne lányommal :) a csoportban Ő a vezéregyéniség,társai ezt elfogadták :) számokban nagyon jó :) 1 dolog ami nem igazán megy Neki :) a rendrakás...akkor éppen mindig vmi nagyon fontos dolga akad :)

:arrow: mert megvettük hugi bébijének az ágyneműszetthez az anyagot,míg Bálintom alszik kiszabom :)

további napsütéses szép napot :)

KépKép
viranka

Fleur!
Dejó, dejó, dejó! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viranka!
Ez igen! Mira nagyon ügyes kislány!

Már nagyon várom a holnapot!
Bocs, de megyek dolgomra.
Puszi
Gica

Kép
gica1

Fluer itt is gratula :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szelike hamar elaludt, én meg kijöttem! :)

Telefonszámos táblázat a gmail-en!!! 8)

Maggie! :( :( :( Most aztán már tényleg gyógyuljatok meg!!!

LMóni! :evil: Ez nagyon bosszantó lehetett... Utálom, hogy ilyen reggeleket...
Nem baj, ha nem sütsz! Én már bekevertem a tésztát meg a tölteléket, csak Apa elfelejtett mazsolát venni, de azért du. elsétálunk.

Nagyon várom a talit, Apa meg ma motorozik, este meg beülnek valahova, mondtam, nekem mindegy, de reggel 8-kor indulunk, addig kaparja össze magát... :roll: Remélem, nem lesz gond az indulással!!!!!!!

Panndi! Csúcs az ülés! (Bicaj: lehet, hogy nekem is jó ötlet lenne, egy darabig még nem lesz kocsim... na, ezen elgondolkozom.)
Én meg láttam egy hintát 2000 Ft alatt, megnézem, rá lehet-e tenni itt valamelyik fára, és megveszem! :)
Zsófi csodaszép!

Mesi! Jézusmária: :lol:
Szeli meg mindig mondja, hogy jajaj, meg naaa... Na, vajon kitől hallotta... :lol:
A káromkodásról már leszoktam! :lol: (bár nem is voltam olyan vészes)
Gegi :shock: igazi vasgyúró! :)
Nálunk meg Apa Apa, Mami Mama, én meg továbbra is csak Any vagyok... :lol: Pedig már azt is mondja, hogy baba meg Papa... :roll:

Ja, azt nem írtam, hogy felhívtuk a bábelőadást szervezőket, és mondták, hogy kisebbeknek van egy kis játszó rész, ha unják a banánt! :) Így mindenképpen megyünk! :)

Kispocc! Végre vége a zörgésnek!!! :)
Majd fotót dobjál ám!

Heni! Kár, hogy nem jössz... :(

Na, ne is beszéljetek nekem a kétgyerkőcös létről... :D (Osszátok ám meg mindenképpen, csak leírtam, hogy irigykedem! ;) )

Ja, hastáncóra elmaradt, majd talán a jövő héten el tudok menni, csak változik az órarend, így egyezkednem kell a családdal... :?

Mesi! Ügyes vagy a fogyival! :) Meg gondolom ritkábban jutsz kajához is, nem? :roll:
Tüneményesek! :D

Hörcsög! :( De kár! Jobbulást nekik!!!!

Rugó annyira aranyos!!! :) Igazi kis rosszcsont! :)
Vindo! Kár, hogy Ti se jöttök, Vindo! Még Veled nem is taliztam...
Meg még aki nem tud jönni... :(

Meryke! Jaj... :(
Úristen... mennyi muffin lesz a talin??? :lol:
Az biztos, hogy a legfinomabb és a legkönnyebben elkészíthető sütifajta! Imádjuk mi is! :)

Ezt most elküldöm...

Kép

Kép
regcsiken14

Kérhetek vkitől egy gmail jelszót?

Én is elkevertem :(
Vendég

Miléna! :( És még csak most kezdődik... De ez a hányás... :( Szegénykék!
Szelit is a múltkor a Tescóban a hónom alá csaptam üvöltve, mert pakolni akart... nem bírtam vele, úgy vittem végig a sorok között, aztán abbahagyta... ez most egy ilyen időszak... :?

Ágica! Most, hogy így mondod, tényleg szaloncukor! :lol: Cuki! :)

Dettyk! De kár, pedig reméltem, hogy jó idő lesz... :(
De sebaj, jó lesz bent is!!! :)

Vera! Míra csúcs, ezt eddig is tudtuk! ;) Gratu! :)

Csajok! Úgy imádom a házat! Elférek a konyhapulton, nem kell görnyednem, főzés közben Szeli vagy a lábamnál, vagy a szobában játszott, ahol pont rálátok! Az apja kint szokott mászkálni az udvaron, Szeli élvezi, mikor a konyhaablak előtt megy el! Már egyedül felmászik a konyhaszékre, hogy ott leshesse :D
És mi lesz, ha még az udvarra is ki tudunk menni... :D
Arról nem is beszélve, hogy Szeli szobájába szinte semmilyen zaj nem megy át, nyugodtan lehet tv-zni, telefonálni, mosni... stb.! Csúcs! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Néhány fotó :oops:: :)

Ilyen hátul a haja:

Kép

tv-nézés közben:

Kép

Így szereti a babát (na, meg az almát):

Kép

Így "rajzol", a babát ő ültette maga mellé a székre! :)

Kép

Itt meg lapozgatja a könyvét: :)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Bence nagyon ügyesen trombitál! Gratulálok neki! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vera: Míra nagyon ügyes kiscsaj!! Gratula..Bálint biztos édes volt!!:-)

Regi: Nagyon jó hoyg így szereted a házat! Szupi. Élvezzétek!!! Szeli csuda édes...és a haja...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

700. oldal :shock:

Előbb felhívott Zsófi (apával a mamáéknál van), és elmesélte, hogy evett tortát :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szeli focimeccset néz... :shock: Egyikőnk se szereti... :lol: Így tudtam levágni a körmét! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur gratulálok!!!! Látod csak összejött:-)

Regi hát azt meghiszem, hogy élvezitek a házat 8)

Panndi Zsófid nagyon ügyes beszéd terén :D

Vera büszke lehetsz :D

Raktam :arrow: pociképet!

Péterke ma 3 órát aludt, de úgy hogy már délben beájult a hintázásba :shock:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, most csak Fleur-nek:
SZÍVBŐL GRATULÁLOK, HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! :D
kispocc

Sziasztok!

Megjöttünk a locsizásból..teljesen kitikkadva pedig csak 2 órát voltunk.

Találkoztunk Rugóval és szüleivel..nagyon kedvesek aranyosak mindanyian. Rugó meg Emma csak megnézték egymást, a közös játék elmaradt..mindenki ment a dolgára..Rugót a vödrök és poharak varázsolták el..Emma meg a csúszdázást nem akarta abbahagyni...aztán haza fele már olyan fáradt és éhes volt..pedig csuszizás közbe is beiktattunk egy előuzsit...:-)

Én már hajat mostam, kókuszkockák kész vannak...most száradok. Mivel sikerült mindannyiónknak jól elfáradni és ugye holnap reggelig 1 órát vezstünk..Emmát hamarabb rakjuk le hogy fel bírjon kelni..és vhogy már át is álljon az új időszámításra..

Reggel 8 kor indulunk..de jó!!!!!!!!!remélem ott azért majd emma a gyerekekkel is játszik nem csak magának lesz el...mint ma :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

nagyon varjuk a holnapot :)

fleur: GRATULALOK!!!!!!!

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Fleur: gratulálunk!!!

Rossz hírem van: nem sikerül kigyógyulnom a megfázásból... :cry:
Úgí köhögök, mint egy göthös vénember, Így nem merem megkockáztatni, nehogy megfertőzzek mindenkit... :cry:
Sajnálom, de remélem hogy sok-sok képpel kárpótoltok majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi

Kép
Kép
timi26

Jaj, az óraátállítás...
Nálunk meg váratlan vendégek voltak (de azért nem ették meg az összes sütit! ;)), most mentek el.
Apa viszont így nem tudott elmenni! :D Így nem lesz gond reggel! :)
Én meg remélem, hogy Szeli nem lesz olyan ölbebaba, mint a legutóbbi talin!!! :)

Na, én asszem már nem jövök ide, holnap találkozunk!

Jó éjt!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Fleur nagy-nagy gratula!!! Látod mégis sikerült! :D

Betegeknek jobbulást!

Zétus alszik, én pakolászok. Megcsináltam a sütit, holnap szeletelésnél kiderül minden. Reggelig puhulnia kell a tésztának.

Holnap találkozunk, ha valami közbejön akkor jelzem valakinek.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

No Gegit is sikerült letennem.

Már pakolom a pelenkákat, váltóruhákat, pelusokat... Mindenből duplán... :lol:

Dmaggie!
Rád is gondoltam, mikor a roskadó ruhaszárítókról írtam, de azért említettem inkább Bongyit, mert talán ott még előfordul, hogy leeszik magukat a skacok, vagy netán a pisit a naci szívja fel. :)
És így ugye ott is jóóó sok ruha fogy.
Valahogy nem tudom elképzelni sem Dávidról, sem Gergőről, hogy leenné magát, és át kellene öltöztetni őket. :lol:
Ugye már jobban vagy?

Miléna! De jó, hogy jöttök! :) Mindig csak telefonon beszélünk. No de majd én jól kikupállak anyósból! 8) Nem mintha az enyém szörnyeteg lenne, sőt egy tündér, csak ezek az emberi dolgok...

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, én is ideértem :wink:

Sellő-fiú elaludt, jól kifáradt 8)

A Kaqk-család nagyon szimpatikus volt, bár beszélni kb. 10 percet sikerült, mert a babák mindig adtak nekünk feladatot, és össze-vissza mentek. Emmának olyan szép hosszú haja van az életben is, mint a képeken. És kis aranyos.

Kaqk-ék vigyáztak Rugóra, így tudtunk csúszdázni is.

Kaqk, miután elmentetek, még felmentem a nagy csúszdára is 8) Rugó meg rákapott a kicsire, alig bírtuk elhúzni :roll:

Negatívumként egyedül az nevezhető meg, hogy az öltözőben már nem volt a fülemben a fél fülbevalóm, sajnos végleg elveszett :( Így most fülbevaló nélkül vagyok. KOrábban a babakori fülbevalómat hordtam (ami még korábban anya babakori fülbevalója volt), de azt meg úgy eltettem a költözéskor, hogy nem lelem. Majd holnap megkeresem, amíg nem tudunk újat venni :cry:

Este még be kellett mennünk a Tescoba, szóval elég későn értünk haza.

Akkor jöjjön két kép. Sajna az akkumulátor lemerült, a gyerekek meg nem tudtak a hátsójukon megülni, és nagy volt a pára :shock:

Kép Kép

LÁnyok, holnapra jó talizást!

Én most megyek fürdőszobát takarítani, mert napközben nem volt időm rá, holnap délelőtt meg jönnek az anyósomék :roll: :roll: :roll:

Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Fleur gratulálok én is.

Kép
hajagosné szabó éva

Halihó!

Bercó most aludt vissza. Jó korán kelt. Az éjszaka apa tartott ügyeletet, így tudtam kicsit pihizni. Bár közben meg Gergőt is utolérte ez a nyavalya. Szegénykém egész éjszaka járkált.

Viranka! Nem is csodálkozom. Ez teljesen várható volt, legyél is nagyon büszke a kis cserfes hercegnődre. Már sokszor gondolkodtam azon, vajon mi lesz belőle. :wink: :lol: Bálint jármű-őrülete: :lol: :lol: Annyira cukkancs lehet.

Kaqk, Vindo! Hú, nagyon jó lehetett.

Egyébként olyan jó olvasni, hogy ilyen lázban vagytok. Csak azt sajnálom, hogy mi kimaradunk belőle. De remélem jó sok képpel kárpótoltok majd valamennyire.

Emese! Azért ne becsüld le a fiaimat. :wink: Szeleburdi Gergő érdekes dolgokat tud produkálni. Egyébként meg imád öltözködni, mindig neki mosom, vasalom a legtöbb ruhát.
Igen, már jobban vagyok, csak ez a zúgás. Bár mintha enyhülne ez is.

Érezzétek magatokat nagyon jól!!!!

Vindo! Te meg éld túl!!! :wink:
dmaggie

Sziasztok!

Nagyon sajnálom,hogy nem tudunk menni,
de remélem a következőn ott leszünk.

A képek nagyon jók :D :D

Ildikénél arra gyanakszom,hogy jön az egyik szemfoga és azért
folyik az orra meg ritkán de vannak happcik is.
De viszont Karcsika mára már csúnyán köhög is holnap doki lesz.

Többi betegnek jobbulást.

Sok-sok képet kérünk! :D :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Nagyon sajnálom,hogy nem tudunk menni,
de remélem a következőn ott leszünk.

A képek nagyon jók :D :D

Ildikénél arra gyanakszom,hogy jön az egyik szemfoga és azért
folyik az orra meg ritkán de vannak happcik is.
De viszont Karcsika mára már csúnyán köhög is holnap doki lesz.

Többi betegnek jobbulást.

Sok-sok képet kérünk! :D :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Bocsi,hogy 2×ment a csajom szorakázott. :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mi még itthon. :(
Zsozsi lázas lett reggelre. De mitől? 37,9. :(
Mos visszaaludt, mellette Gegi alszik, én meg nem tudom, mit csináljak.
Adtam neki 20 Cebion cseppes iszit, azt lehúzta, de én 38,5 alatt nem adok lázcsillapítót.
A fülét nem fájlalja.
Egy hete kapta a 18 hósat, meg a pneumo-t, de azon a lázon már túl van. Csak idáig a kedve sem jó. :(
Nélküle egyrészt azért nem akarok menni, mert nincs, aki vigyázzon rá, másrészt beteg gyereket itthon hagyni...
10-re tuti nem érünk oda. Ha felkelt, megmérem a hőjét, és meglátom, tudunk-e indulni. NAGYON-NAGYON szeretnénk menni!!!!!
De Zsozsi az első.
Szóval most várok.

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, látom új vonalzó is kéne.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Jó szórakozást lányok :)

Mesi: Zsozsinak jobbulást! Hátha kialussza magából :)

Fruzsinak már csak 40 napja van hátra! :) Bár tegnap találtam egy kalkulátort, ahol méretek alapján kidobja a korát, bár tudom, ez nem szentírás, de utoljára két és fél hete mérték, és akkor felelt meg 34 és fél hetesnek :shock: Vagy hamarabb jön picit, vagy nagy lesz :lol:

na megyek tanulni, holnapután ilyenkor már túlleszek az államvizsgán :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: