A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Tegnapi álomgyerekem most aludt el, két és fél óra visítás után... :( :( :( Soha ilyen még nem volt... Félek, hogy kevés a tejci, jajajaj! Megyek is, mielőtt elsírom magam és holnap egész nap fejni fogok... :cry: :cry: :cry:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi: ne idegeskedj, nem lesz semmi gond.

Sajnálom a nyüszi babákat, ma már jobb lesz.

Kép
budabo

Szép jó reggelt mindenkinek!

Na álombabám tegnap este éjfél körül mint a bunda...én hülye 1-ig tévéztem, éjszaka kétszer sípolt be a légzésfigyelő, persze csak mélyen aludt a kicst. 5-kor nyöszizés, átmentem megnézni, keze kinn a rácsvédőn, megigazítottam, visszafekvés, csak nyöszizés, gondoltam ezt beszítvam kelhetünk. Felkeltem, vizet melegítettem,fogat mostam és addigra gyermekem visszalaudt. :D
Na most kicsit fáradt vagyok, de ma már itthon lesz legalább apuka este.

Kép
budabo

Nahát, megint borul mindenkinek az alvás? :(

Tegnap megsajnálhatott az álommanó, egész tűrhető volt éjjel, kétóránként evett de közben aludt, vagy legalábbis csend volt, igaz mellettem az ágyban de már nem érdekel. Ötkor keltünk, azóta 20 ! percig csndben nézelődött!!! :D De megunta, most babakocsizunk a konyhában.

Ma család-light nap lesz, csak Oli meg én leszünk itthon, Zéti megy nagyizni, ottalvós buli. Egész nap nem fogok csinálni semmit, nem érdekel se a mosás, se a mosogatás, se a porszívó!!! Idegesít hogy vár rám de ma nem nyúlok semmihez. Az ciki hogy a gyerekszoba ablakán ott van a műhóval felrajzolt fenyőfa??? :oops: :lol: :lol: :lol: Azt hiszem ezzel mindent elmondtam :lol: (szerencsére egész pici fenyőfa, az utcáról nem is látszik :wink: )

Zsu most veled álmodtam, jöttél látogatóba a szembeszomszédainkhoz, megláttál engem mert kint álltam pont a kapuban, megismertél a képekről és odajöttél köszönni :lol: a fenéért lakok ennyire kiesően tőletek... :roll: esélyem sincs egy közös bulira, még a debreceniekkel sem.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Csúcs a babanaptár, főleg a születésem évének eseményei a nagyvilágban oldal tetszik :D És milyen tipikus, az anyuka a babával a karján van a képen, apa meg a szgép előtt :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép valamit nagyon nézek :)

Kép anya azon gürizik, hogy mosolyt csaljon ki belőlem egy fotó erejéig :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép hát ezen a képen már majdnem görbül az a mosoly

de végül csak nem jött össze, pedig tiszta bohócot csináltam magamból a cél érdekében :oops: :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Egész jól telt az éjszakánk, 2kor kelt, meg 6kor... Egyszerűen képtelenség, hogy elhagyjam az éjszakai etetést, 150mlt evett most is.... 5 perc alatt kiszopizta, aztán egy büfi és már durmolt is...
De azt hiszem ma sem lesz valami nyugi napunk, viharos erejű szelet mond... igaz, a Dunántúlra, de biztos, hogy Vendi megérzi, mert már reggel is nyűgös volt, úgyhogy már kapott egy adag chamomillát....

Julcsi: biztos nem a tejcsivel van baj!!!

Bogi: nagyon jó az avatarod!!! Iringó milyen kis mozgékony így éjszaka... Vendi mindig ott kel, ahol hagytam... :lol:

Vera: igazad van, legyen ez a nap csak a tiéd! hátha Oli baba is hagyja, majd, hogy pihenj!!!
Nagyon édes a képen, az utolsón már tényleg majdnem mosolyog... :)

Lányok, szerintetek az nagyon gáz, hogy itt ülök a gép előtt, megy a Halász Judit, Vendi alszik, én meg itt bőgök... én is ezeken nőttem fel........ biztos, hogy csak kimerült vagyok... :oops: 8) :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

Andi, Vera!
A mei tai-ba a lábait úgy rakom be, hogy maga alá hajtom. Olyan "békásba", kb ahogy a pocakban volt. Nem ellenkezett.
Én kabát alá vettem fel eddig, mert azért fújt a szél mostanában és a kabátot ráhajtottam amennyire tudtam. Meg az oviban (eddig csak oda mentem mt-val) dög meleg van és így könnyeb levenni nem kell az egész gyereket is levenni.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Julcsinak szeretettel :lol:

Kép

Kép
mist

És még egy...

Kép

Kép
mist

zetibaby: nagyon édi a kép!!!!!!! Ténleg mosolyra görbül a szája.

amy: reméljük jobb napotok lesz. Füge minden reggel tartogat meglepetést, még jó hogy napközben kicsi nyugodtan alszik.

Kép
budabo

Mist: Gyönyörűek a csajok!!!!! Olyan jó látni, hogy a nagytesók mennyire szeretik a kicsiket...

Bogi: a próféta szóljon belőled!!! :lol: :lol: :lol:

Most megyek, hátha sikerül megnyúzni a lábam, és gyermekem végigalussza....
Elvileg 11re megyek fodrászhoz is... de még nemtom, hogy hogy... egyenlőre úgy néz ki, hogy itt esni fog.......... :cry: :cry: :cry:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Egyébként jól vagyunk, sajnos nem nagyon tudtam visszaolvasni.

Ez volt a 2. éjszaka, hogy gyógyszert kellett bevennem, annyira fájt a fejem, talán a melegfront, remélem, elmúlik.

Julcsi, ne aggódj, két napja az én tündérbabám is tiszta zizi, ráfogom a frontra, biztosan őt is megviseli. Ne is gondolj arra, hogy kevés a tej!

Vera, láttam, hogy aggódsz Oli fejlődése miatt. Nálunk is mekóniumos volt a víz, elég csúnyán, + nyakán a zsinór. Én is sokat filóztam kezdetben azon, hogy emlékeim szerint a nagyobb mindent korábban csinált, ráadásul Natasa annyira kancsal is volt az első hetekben, hogy már ijesztő. De szépen alakult, mosolyog, jól fókuszál, és néha a hangját is hallatja, de ő sem egy dumagép. Szóval ne aggódj, minden baba fejlődika maga ütemében.

Kép
mist

Kép ez mostani kép, alakul :) egyébként vigyorgott ma, csak nem a fényképezőnek... :)

A pólója külön megért egy fotót :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszi Mist, kicsit megnyugodtam, ma is meg tegnap reggel is mosolygott, amint a képeken is látszik igyekeztem megörökíteni is :) meg ha lassan is de kezd dumálni, tényleg csak idő kellett. Hát, reméljük mindannyian megúsztuk a mekóniumot :)
Ezek a lányok különlegesen szépek! Komolyan!

Amy biztos ki vagy merülve, sírd ki magad ha tudod és ha Vendi engedi pihizz, tojj te is minden másra :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

mist,vera: nagyon jók a képek!!!

amy: vmi itt is van.Közel egy órás nyavi után.most rajtam szuszog,de nem soká megpróbálom lerakni. viszont tök jól tudok fél :D kézzel fekete özvegyezni.

Kép
budabo

Na, sikerült a nyúzás, persze, ahogy a gépet a kezembe vettem felsírt Vendel.... Úgyhogy szépen betettem a hordozóba, és jött velem a fürdőszobába... Aztán a tépő gép hangjára szépen vissza szunyált... ezt onnan tudom, hogy ez altatta el, mert ahogy befejeztem és kikapcsoltam a gépet egyből felébredt... :lol: :lol: :lol:

Ki érti ezt???

Vera: ez már igazi vigyor!!! :lol:

Bogi: biztos, hogy még mindig front van......... utálom..................
igazi kitolás a babákkal............... :cry:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Na jó, én bekamomillázom Olivért, 10 percet "aludt"...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Fügét sikerült letenni?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zvera: csak összejött az a mosoly. Nagyon édi! A pólója is csúcs :D !

Mist: gyönyörűek a lányok! Már jobb a fejed?

Amy: most már tudod mire kell altatni a Vendel babát :D !

Na ennyit engedélyezett a „nagyfőnők” :lol:
kreiszi

ZVera, helyeshelyes, tessék csak lustizni, amennyit csak tudsz! :)
Oli de ennivaló, csak összejött az a nevetgélés :) és jó a póló :wink:

Julcsi, csak pozitívan! Van elég tejcsid, Marci csak nyűgös volt tegnap este!

Amy, biztos kimerült vagy egy ilyen nehéz nap után, sipirc vissza az ágyba, szundizz te is még egy kicsit! :)

Natasa de éééédes :) látom, testvére lesz a mindene :)

Bogi, Iringó maradt az ágyban?

Ne is mondjátok lányok, nem szeretnék ma nyűgös napot, a szigetre tervezünk beutazni ma... ez lenne az első kirándulás...

KépKép

KépKép
stelly

O pólójáról jut eszembe, alakulunk apával, tegnap hamarabb jött haza úgyhogy egyből lecsaptam rá hogy vigyen be cipőt venni, már nagyon rég terveztem és vágytam rá, és itt volt a ragyogó alkalom. Apa morcos lett, gondolom mást tervezett, de elvitt. Boltban morci volt, sürgetett pedig egyébként is siettem, és mikor jöttünk kifelé meguntam a nyűgét és rászóltam hogy mostmár elég ebből, nekem ő az egyetlen társaságom és ezt kell hallgatnom, meg ilyenek, és megint megmozdult valami mert azóta tök kedves velem, azt hiszem belátta hogy igazságtalanul, ok nélkül volt morci. Szép lassan megint minden olyan lesz mint rég :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

ZVera, ezaz, hajrá!!! Jó lesz ez :D csak mondani kell neki, hogy mi nem tetszik, és úgy tűnik, igyekszik :) örülök, hogy szépen alakultok!!!

KépKép

KépKép
stelly

Most nincs alkalmam reagálni, csúnyán éjszakáztam!
Nem Esztike miatt, hanem most már komolyan kommandóztam éjszaka. Két óra óta nem alszom, azt figyelem, mit csinál a kiságyban. A kedvenc férjem beparáztatott, hogy lehet, nem is alszik Eszterünk, jelez az, csak én nem hallom meg füldugóval.
Na nem jelez. Olyannyira, hogy reggel 6-kor felkeltettem és megetettem, mert jele sem volt, hogy fel akarna ébredni és este 1/2 8-kor evett utoljára. Kivártam a Stelly féle 10 órát és ráhagytam egy felet, de azért ez a kihagyás már azért nagyon sok amellett, hogy tegnap is csak 4x evett!
Én komolyan nem bízom már abban, hogy szól, ha éhes.... Mert nem szól... :(

Stelly: neked meg ne is meséljem ugye, hogy ma megyünk a dédihez 100 km-mel arrébbra! :D Az első igazi kirándulás!! Persze tuti szétszedik a gyereket, úgyhogy nekem esélyem sincs nyűg nélkül megúszni...

Zétivera: cuki a mosoly... Én vagy 2 hétig álltam lesben érte, de megérte, mert olyan fotósorozatot csináltam róla, hogy ihaj!

Budabo: Ááá, eltanulta a hülyeséget Esztike Fügebabától!! :D (Biztosan leste a hozzászólásokat a vállamról, amikoírtad...)
3. napja van elfordulva az ágyában. Ma ráértem, és kilestem. Apám az enyimé ébren csinálja! Felébred, túra elindul az ujjkeresésért, amint megvan szem nyitva-ujjszopi, egy-két túrázó mozdulat majd alszik újra.

ladmon

Kép Ezt tanultuk Fügétől... :D Kép Első igazi mosolykép

ladmon

Csúcs ez az Esztergyerek! :D

Olibogyó alszik, hol ha nem rajtam...de nem baj, még ha 45 fokos szögben is de én is fekszek :wink: elneveztem a mai napot tejtermelő napnak, muszáj, azért csak most aludt el hajnal5től mert hiába etettem nem lakott jól szegény, most betápoztam és bubukál.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ladmon éjjel szoktad nézni Eszter kutacsát? Én Gabi tanácsára nézegetem, és tök gyakran horpadt, akkor cici vagy tea. Arról biztos meg tudod állapítani ha nagyon kiszomjazik álmában. De ez a 10 óra :shock: nem semmi! :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Este nálunk üvöltéssel telt 11-ig, na aztán bevetettem a homeós bogyót, láss csodát elaludt! :D
Millye mégegyszer köszi, és ma beszerzem a fejfájós homeós bogyót is! :lol:

Zétivera, jaj velem álmodtál! :lol: Nagyon szívesen megismernélek tényleg személyesen is, na majd egyszer elmegyek a szembeszomszédodhoz! :wink: :lol:

Ladmon, hát Eszter nem semmi! :lol:

Mist, most olvasom hogy te is fejfájással küszködtél, én is nagyon szenvedtem tőle! :?

Julcsi, biztos nem a tejjel van gond, tuti, hogy az időjárás! :? Ha szépen gyarapszik Bogyesz, nincs semmi gond! :D

Mist, Zétivera, Ladmon: Édesek a képek! :lol:

Na megyek, felkerekedünk vásárolni Bencussal, na jó kis túra lesz! :roll: :)
zsu83

Írtam reggel egy listát apának homóbogyókból, egy székrekedésre Zétinek, meg három különböző fejfájós apának, ha kipróbáltuk mesélek, bár ezek alkatonként vagy hatnak vagy nem, de a tapasztalat jól jöhet :wink:

Hú, már aludt ma délelőtt összesen 25 percet Olivér, wow :cry: azt is két részletben. Na ennyit a tejserkentő napomról. :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibebi: Az a baj, hogy mindig horpadtnak érzem... Pl. most kaja után is! Szóval asszem etetni fogom max. 4 óránként és érik a mérleg is, mert már nem bírom!

ladmon

Oli megint negyed órát aludt. Bárkinek bármi ötlete hogy miért nem tud többet aludni? :roll: 3x aludt neggyed órát, pedig alhatott volna 3x két órát is.

Ladmon a mérleg szerintem jó ötlet, megnyugtatna téged biztos!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

ladmon: na a Füge meg Esztertől les, mert most már megtalálgatja az ujjacskáját. Jók a képek. Na én is este figyeltem Fügcsit. Leraktam hátra, de elfordult oldalra mert az szimpi volt neki és felkúszott a fejtámlához, nagyon nyugtalanul aludt. Állandóan karatézott, becsukta a szemét, úgy tűnt elszunnyadt, aztán szem ki,kéz-láb jár és felsírás, ezt kb. 20-szor. :D
Ja nekem a védőnő azt mondta hogy nem baj ha néha-néha csak négyszer eszünk....

amy: azért remélem javulni fog a helyzet. Nálunk is fúj a szél de meleg van.

zetibaby,stella: fügét 30 perc anyán szuszogok és eldugom az orrom, nehogy levegőt kapjak játék után beraktam a kiságyba hasra, majd hátra és végül elaltatta magát. Nem aludt túl nyugodtam, aztán jöttek a főnőkömék, idő si volt már kivettem, beraktam a rotyi székbe, rottyantott is, kaja és már alszik az udvaron. Kis pesztronka vigyáz rá.
Tök jó látni hogy milyen mozgékonyak a babák és mikre képesek.

zetibaby: kérd Millye álommanóját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo

Ja horpadás, amitó vki írta én is figyelem Fügének :D .
Hétvégén vendégek voltak és mondta az egyik kisbabás, hogy vigyázni kell nehogy a baba bemásszon a takaró alá.Drága lányom idáig ezt nem csinálta, de biztos érezte hogy most anyának ez is parája lett, mert azóta sikeresen bekúszott a takaró alá. MOndjuk remélem nagy baj nem lehetne, max felmelegszik, a légzésfigyelő meg jelez. Amúgy is jelez :oops: anya meg ugrik, csak néha megy neki az ajtófélfának :D

Kép
budabo

Ladmon, jó dédizést nektek :) aztán lehet, hogy az lesz belőle, hogy végigalussza a vendégeskedést :)
Esztike de szépségesen mosolyog :D angyali kislány :)
Az jó ötlet, hogy azért az öt etetés meglegyen naponta, a négy az nekem is kicsit kevésnek hangzik. Mondjuk ritkán gondolom, elcsúszik, de azért minden nap nem hiszem. Ha nem akarod direktbe ébreszteni, én csináltam olyat Adrival, mikor már aggasztóan rég aludt napközben, hogy elkezdtem a környékén a szokásosnál hangosabban tenni-venni, és pár perc múlva nyekeregér lett belőle :)

Ez a horpadt kutacs dolog nyomaszt egy pár napja, mert Adrinak mindig picit befele süllyed - tegnap este megtapiztam neki, és az esti szopi után is befele süllyedt, pedig akkor mindkét cicit majdnem húsz percig eszegette, szóval telepakolta a pocakot szépen rendesen. Aggódjak emiatt, kezdjek el neki vizet adni? Nemtom :(

Bogi, tegnap is írtad, hogy riaszt néha a légzésfigyelőtök, ha nagyon mélyen alszik Füge. Tudsz rajta érzékenységet állítani? Csak mert a mienkkel az volt a gáz, és miután átállítottuk, csak akkor riaszt, ha kiveszem a gyereket, és elfelejtem kikapcsolni.

KépKép

KépKép
stelly

sziasztok

voltunk a városba, nagyot sétáltunk. akartam venni barkát, de pont elfogyott a virágosnál. nagyon helyesek voltak a virágosok, mert meglátták a babát (a párom náluk köttette a khból hazavárós csokrot), aztán barka helyett így adtak vígaszul egy szál virágot, avval h hétfőn várnak minket újra, mert lesz már barka :)

asszem nekem is tejproblámám van. a gyerecském igénye megnőtt, de a kínálat nem igen akar változni :(
most kiengedtem a fagyiból egy 150mlest, bekajolta majd még cicire is kéredzekdett kicsit. a két ciciből tudok összesen kb 160mlt kiszedni, de ha ezt ciciből kell megennie a manónak, akkor beadja az unalmast és NEM HAJLANDÓ. az egyiken elnyammog kb 30 percet, tenném át a másikra és 5 perc után kiköpi, h neki nem kell több. 1 óra múlva meg sír, h éhes! :( az a baj, h sokáig nem jöttem rá, h a rendes szopi után ő csak nyammog vagy negyed órát és már el van kapatva... az üvegből meg olyan gyorsan jön, azt megeszi, de hát nekem is jobb ha ciciből eszik és nem kell állandóan fejnem....

lányok ha ma gyakran fejek, akkor termelődik több tejem elviekben? mert akkor rágyúrok én is!

megyek megnézem, mert nagy odalent a csönd. csak nem elaludt? (ez azért lenne nagy szó, mert ma még csak reggel volt ébren, mikor a húsvéti locsoló verset tanultuk - vagyis tanultam, vele :)) olyan jópofa verset találtam a mondókás könyvben, alig várom, h menjünk locsolkodni (na persze csak a legközelebbi rokonokhoz:)

KépKép
hugic

heuréka! :D
elaludt apa mellkasán :lol: isten tartsa meg nagyon jó szokását :) megyek takarítani :)

KépKép
hugic

zsu! remélem, ma jobb napotok lesz

ladmon! az nem sámli :roll: 10 órát nem várnék. éjszaka is max. 6 órát (legalább is ezt a javaslatot kaptam az egyik barátnőmtől, aki koraszülöttes csecsemős főnővér)

stelly! én is sokx érzem még kaja után is, h mintha horpadt lenne kissé a kutacsa. de hát kaja után nem lehet kiszáradva! szal sztem ne parázz.

föltettük mi is a fejvédőt a rácshoz, mert a minap arra lettem figyelmes, h már a fejét veri a rácsba, annyira szeretne kimocorogni. hihetetlen néha, h mennyire elmászik az ágyban!

bogi! nekem már egyszer bemászott a takaró alá, azóta nem húzom fel annyira, max a háta közepéig. így is sokx a feje körül van mikor felmegyek csekkolni.

vera! tök jó h így el tudsz lazulni. nekem nem megy. egész egyszerűen kényszert érzek a nyamvadt takarításra :(

hasonalvás nekünk is egészen bejött és hát az a fránya hüvelykujj is megtalálva :oops: mindegy no, mamija is szopogatta egészen 10 éves koráig :oops: (na jó, akkor már csak éjszaka)

na tényleg megyek, még a forma 1et is jó lenne megnézni, kérem álommanót, hogy a futam végéig legalább legyen nálunk :lol: ha nem, átdobom a kerinek a gyereket :wink: (tényleg, h lesz ez majd......)

KépKép
hugic

Budabo: Nagyon örülök, hogy Füge ilyen jókat alszik! Na nekünk ez az álommanó nagyon bevált :lol: :lol: :lol: hozzánk este 9-kor jött és a fiam fél háromig aludt... akkor is csak evett és aludt tovább :lol: :lol: :lol: ma is küldöm... :wink:

Hugic: Minél többet fejed vagy teszed cicire a babát annál több termelődik és olyan sűrűn. Egyébként a burgonyától sok tejed lesz na meg a madártejtől is :lol: :lol:

Zsu83: Örülök, hogy tudtam segíteni homeós bogyó ügyben és örülök, hogy a chamomilla vulgarisnektek is bevált! Remélem amit a fejfájásra írtam az a homeós bogyó (Pulsatilla pratensis) is jó lesz! Nekünk használ az is! Majd írd meg, hogy az mennyire volt jó.

Amy81: Az én fiam a porszívó hangjára alszik el :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

stelly: biztos lehet állítani rajta, képzeld mi még hangosan használjuk, kopácsol, de annyira megszoktuk hgoy engem az zavarna ha nem menne. Aki hozzánk jön az van kiaakdva hogy mi ez a zaj. Most már meg sem ijedek a jelzésre, mert gondolom hogy mélyen alszik és ritkábban veszi a levegőt.

millye: álommanó megbeszélve, de írtam zetibabynak és hogy kérje ő is, hogy tudjanak aludni.

hugic: már mi is odafigyelünk hogy ne nagoyn takarjuk be. Mindig produkálnak valami újítást gyermekeink. :D

Na két órája alszik a levegőn, mek megnézem. Én bezzeg nem tudtam aludni, pedig akartammmmmmmmmmmmmm.

Kép
budabo

Budabo: Rendben van! Zetibabynak is küldöm ha szüksége van rá :lol: :lol: :lol: nekem ma is este 9-re elég ha visszaküldöd! Az óraátállítás úgyis megzavarja őket... na meg minket is.. :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó, hogy Füge milyen jókat alszik! Ennek örülök! Az nem jó, hogy te nem tudsz aludni... :? átküldjem az álommanót neked? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Megpróbálok nem ráaggódni erre a kutacs-témára, két-három napja teljesen a betege vagyok, folyton a fejét tapogatom :oops:
ZVera, nem vagytok egyedül a szakaszos alvással: ma dél óta negyed órás periódusokat alszik Adri is...

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Bocs a tegnap este kétségbeesett üzenetért, csak kissé ki voltam akadva. Gyerkőc 8-kor ágyban volt, szinte soha nem volt még gond az esti elalvással, most csak sirdogált, és sehogy sem lehetett megnyugtatni, mindent próbáltunk, mégsem. Ennyit a tegnapi magabiztos üzenetemről, hogy már minden könnyebb, tegnap fogalmam sem volt, hogy mi baja lehet... :oops: Aztán jól meg is éhezett... :cry: Mivel a tegnapi nap folyamán addig 8x volt cicin és úgy éreztem, leszakad, lefejt tej pedig fagyasztóban, és csak üvöltött, ezért életében másodjára kapott tápszert. Kevertünk 100-at, benyakalt 60-at és édesdeden elaludt. Miután fogalmam sem volt, hogy miért sír, ezért persze rögtön arra gondoltam, hogy éhezik. Hülye paraanyu vagyok. Tény, hogy fél 11-kor már éhes volt, de szerintem eredetileg nem ez volt a baja... Utána fél háromkor és reggel 8 kor kért enni, szóval azért annyira nem éhezhet. Hajnalban meg reggel dőlt belőlem a tej...
Camomillat én is beszereztem, és lehet, hogy leközelebb bevetem. Most persze édesdeden alszik, alig lehet felébreszteni... :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja, három nap alatt 15 dekát hízott, annyira nem éheztetem, asszem... :lol: Örök para az éhező gyerek...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kutacs: Tegnap óta mindig nézegetm éss állandóan horpadt kicsit... :?

Mist: Annyira köszönöm!!! :oops: Annyira gyönyörűek a Lányaid! :D Natasát sem éheztetitek, azt látom! :lol:

Hugic: Szoptatintot nem próbáltad? Mielőtt cumizavaros lesz a kis Marci...

Ladmon: 10 óra???? :shock: Én azt sem tudom, hogy hogy tudtok ötször etetni... :shock: Nálunk a minimum a 6, de legtöbbször 7.

Budabo: Éjjel betakarás helyett hálózsák? Mi azt használjuk.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi-79: Legközelebb tényleg érdemes lenne neked is kipróbálnod a chamomilla vulgaris-t... lehet, hogy neked is beválik mint Zsu83-nak :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Julcsi

bocs de ezt nem nagyon értem :(

Hugic: Szoptatintot nem próbáltad? Mielőtt cumizavaros lesz a kis Marci...

KépKép
hugic

millye: álommanó jöhet nekem is :D

julcsi: hálózsákban alszik, de azt kevésnek találom. Este nagyon meleg van nála, de hajnalra lehül a szobája. Örülök hogy minden oké tej fronton.

stelly,zetibaby: alvás helyzet javult?

Kép
budabo

Budabo: Már megy is :lol: :lol: :lol: bár ha Füge felkel akkor nem biztos, hogy tudsz aludni... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Hugic szerintem arra gondolt Julcsi h "szoptatni" :)

Bogi hááát alvás :roll: csak ölben és babakocsiban tologatva. Ha leteszem vagy megáll a babakocsi vége.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: