A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Szia Anna!
Üdv itt! Hű ha! 45 kiló??? Akkor téged elfúj egy nagyobb szél!
Kapcsolódj csak be nyugodtam!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Kukkolás és matatás is lesz. Most jött a védőnéni, persze bejelentés nélkül. Égnek állt a hajam hirtelen, de meggyőztem, hogy a nyaralóban jobb lesz nekünk, főként ha rendbe tudjuk szedni. VAlószínű ugyanis, hogy 5 cm viz lesz a felső szinten az előrejelzések szerint. Így most a gutaütés kerülget.
NA megyek, majd jelentkezem.

Anna! Üdv itt!

Puszka: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,
takarítás közben szusszanok egy kicsit, és beülök ide közétek.

Nanda,
annyira drukkolok nektek, hogy előkerüljön az ebadta!!! Olyat is hallottam már, hogy csak hetekkel később találták meg a gazdik a Kóbor Ebet, de MEGLETT.

Mucska,
most talán nem lesz annyi eső, vagy felétek mit ígérnek? Itt ma csodás napsütésre ébredtünk, és még most is szikrázóan süt a Lizi, de szerda-csütörtök környékétől már állandósulni látszik a normális tavaszi idő.
Mit főzöl ma?

Kinga,
jó, hogy előkerültél.
Szépen bevásároltatok!!! Arra nagyon kíváncsi vagyok, mekkora a méret-szórás?! 56-tól meddig vannak bodyk, rugik? Na, azért a 17 zokni és a 17 sapi mindenképpen túlzás, ne ragadtassátok el magatokat.
Nincs étvágyad, vagy még émelyegsz, vagy mi a csoda van, hogy a "terhesfalás" nálad nem jelentkezik? ÉN ma reggel álltam mérlegre, és 68,4-nél tartok, 12 kiló plusz. Van még 8 hetem, mondjuk heti egy kilóval meglesz az a 20...

Chello,
azt hiszem, elkezdek komolyan gondolkodni ezen a szoptatós párnán! Mindannyian dícséritek, és még a férjeket is pótolni tudja?! Karcsi elutazik 28-án egy kicsit gleccsersíelni, addig döntenem kell...
Mivel töltöd mostanában a napjaidat? Olyan ritkán jössz...

Be-Linda,
igen, azt hiszem, az ovi "felsőbb osztályaiban" elkezdődik majd a kamaszodás, és akkor már csak sírunk-rívunk, hol az az ártatlan, édes kismanó, aki nemrég még itt totyogott a szoknyánk körül. És ez a folyamat megállíthatatlan. Én ebbe hetente belebetegszem, de erről már talán írtam nektek. Van még kb.8-10 évem, hogy megtanuljam, hogyan kell "egészséges módon" elengedni a fiamat. Ez talán az egyik legnehezebb feladat az anya életében.
A mellszívó ügyében csatlakoznék Nandához, és inkább ebből vennék újat, és spórolok máson, de persze kivétel, ha a börzén a kezembe kerül egy alighasznált, azért azt könnyen lehet látni, hogy mennyire karcos pl a mosogatástól. Dani előtt a börzén vettem 60 Ft/db -ért Avent kisüvegeket, alig nagyobb egy bébiételes üvegnél, és légmentesen zárható, azt hiszem, ezt cuminak is használják, és talán még a mellszívóhoz is adnak ilyet, annyira jó volt benne a házi bébiételt tárolni! És vadi új volt, a műanyagon főleg látszik az elhasználódás...
Kíváncsi vagyok, Orsi mennyiért látja ma a kisbörzén!

Zsuzsám,
mennyi idő alatt vannak kész a leós cipők? És csak azok a fazonok vannak, amiket a honlap mutat? Úgy emlékszem, nyári szandiból csak velúrosat láttam, én pedig bőrt szeretnék, mert jobban tisztítható.

Többieket csókolom, lehet, hogy délután kiugrom Ildikóhoz Espóba, mert már komolyan aggódom érte.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szia Zsuzsa,
te is takarítasz?
Merre jártatok tegnap, hogy ennyit autóztatok?
Mit is mond a mérleged...?
Kicsi Edina tehát elég termetesnek ígérkezik? Jó szülést...

Anna,
te leszel a legfiatalabb kismamánk? Mikorra vagy kiírva? És tényleg nádszál lehetsz! Milyen magas vagy?
Dolgozol vagy már otthon növeszted Nándit?

Puszi mindenkinek megint

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok Lányok!Kép

Annyi mindent írtatok a hétvégén, hogy nem győztem olvasni. A munkahelyemen se tudom mindig megnézni, így elég sok restancia maradtKép De sebaj, jövő héttől már otthon növesztem a hátsómat, lesz időm a netre kapcsolódni, ha már nagyon unom a tanulást.

Anna!
Üdv NálunkKép

Zsuzsa!
Először is gratulálok a kislányodhoz! Mennyi idős most?

Ez a csirkemell torta nagyon jól hangzik, egyszer biztos megcsinálom. Páromnál biztos sikere lesz, hús nélkül nem tudja elképzelni az étkezést.

Én is úgy tudom, hogy kb. 32 hétnél idősebb babák életképesek ill. nem igényelnek nagyfokú orvosi segítséget.

Bellana!

Nem irigyellek az anyós miatt. Tulajdonképpen mi baja volt?
Nem tudom, hogy lehetne mindenki számára jól kezelni ezeket a játszótéri helyzeteket. Mástól is hallottam már, hogy a szülők egyre inkább arra nevelik a gyereket, hogy "ne hagyja magát", és nem a komrpomisszumra. Csak az a baj, hogy így rengeteg önző felnőtt lesz. Azt tudom, hogy én olyan leszek, mint az anyagigris, akár az anyával is össze fogok veszni.

Mucska!
Azt olvastam, hogy a mézbes sok minden van, ami a kismamáknak kell. Valaki tegyen igazságotKép
Nagyon szorítok a házatok miatt.

Süncsi!
Már hangot adott félelmének, hogy picit háttérbe fog szorulni, ha Tücsi megszületik. De mindenbe be szeretén vonni, így talán nem érzi majd magát kirekesztve.

Nanda!
Feri kutya megkerült?

Orsi!
Én is hallottam az intim torna hatékonyságáról. Sajnás eljárni nem tudok, viszont a tékában láttam a polcól virítani. Mindenképpen megnézem.

Anitabori!
Van esetleg recepted a kiflihez? Ma már sajnos nem csinálnok olyan igazi, ropogós kiflit mint gyerekkoromban.

Bocsi, most jó kis szómenésem volt.

Edit
subesz

Zsuzsa, akkor nagyfejű lesz a baba? Kép

Anna, üdv. nálunk! Kép

Bori! Azért a férjeinket nem pótolja semmi és ígérd meg, hogy ha meg is lesz a párna akkor visszafogadod a párod a síelés után. Kép Kép Kép
Én még mindig vásárolgatok, babaruhákat mosok, vasalok, rendezgetek, ezért vagyok ritkábban. Ha meg nagyon lemaradok az olvasással akkor inkább csöndben vagyok. Kép

Mucska ! Kép

Chello
chello

Szöszi, merre vagy? Mit vásároltatok a hétvégén?

Mi megvettük a kókuszmatracot.

Chello
chello

Mucska: és nem lehet megemelni, téglára tenni fent a bútorokat???
És ne lepődj meg, ha most a Ti Annátok is sokat nőtt!

Bori: akkor most nem is híztál!!! Kép
Nem tudom, mennyi idő alatt vannak kész a szandik! És lehet, hogy csak velúros van! Ott a telcsiszám, csörögj rájuk!
Győr-Sopron megye. És oda-vissza!
A mérleg szerint már csak -2 Kép
És még nem akarok szülni!!!

Edit: kösz! A nagy 33 hónapos, a kicsi alvileg 31+0, gyakorlatilag nagyobb!

Zsuzsa
zerko

Chello: hol vettétek, és mennyiért?

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Most már teljesen megvagyok győzve a mellszívó ügyében. Majd beszámítjuk szülinapi ajándéknak, bár az még odébb lesz. Kép

Edit: anyósnak nem tudni mi baja van, de már unom. Kép A játszótéri bulikkal nem tudom mi lesz, én nem nevelem gladiátornak a fiam az tuti. Valszeg ahogy Bori írja majd az lesz magától. Kép
Midenesetre nem vagyok szívbajos (Kép) és nem hagyom magam és a Danit bántani. Én anyasárkány vagyok. Kép

Bori: ma mindenki takarít? Hozzánk ki jön? Kép
Én is bajban vagyok a súlyommal. Nem tudom mi van, de egész nap ennék, eszek is Kép)megdöglök a finomságokért...És persze ez látszik is..Még fogalmam sincs hol fogok megállni...Na, de majd leadjuk. Kép

Anna: üdv a csapatban! 45kg?! Atyavilág! Kép
Mennyi voltál előtte? Dolgozol még?

Zsuzsa: merre tekeregtetek? Mennyi idős is vagy most? Mármint Edina? Azt mondod ha befordul a bébi, akkor már nem lehet ilyen szuper képeket csinálni róla??

Anikóm: hogy vagy ma??

Puszi: Be-Linda

ui: vettem Daninak Vitacolan-t, ami egy multivitamin manóknak. Remélem használ. Már 3 hete nem voltunk betegek! Jaj, csak el ne kiabáljam! Kép
bellana

Borikám!

MA töltöttkáposzta a menű. Holnap is. Kép

Zsuzsa!
Már lehetetlenség bemenni, halványan de még mindig bízok, hogy ennyire szerencsétlenek nem lehetünk.

Bellana!

Na én is írok egy kis történetet ez sem jobb, mint a tied, csak épp nem az anyósról szól.
Tegnap itt volt apukám barátnője. A PApám büszkén mutatja a 3D-s képet, hogy milyen Anna, erre megszólal a banya, hogy az nem számít és elővette a képet az ő dédunokájáról, hogy az valami. Azt hittem felrúgom. Ilyet még illendőségből sem mond az ember.Vagy igen? NA persze, hogy reggel szóvátettem Apunak, aki erre persze hogy megsértődött. Mi állandóan azt hallgatjuk, hogy azok milyen csodálatosak. Igy most közöltem, hogy nem érdekel, hogy megy a banyához, de minket kíméljen meg innentől a társaságától. Még eddig nem volt olyan alkalom, hogy valamivel ne rugott volna belénk, most betelt a pohár. Persze a Papám pukkad, de majd megnyugszik. Nem hiszem, hogy a saját lakásomban köteles lennék ilyet hallgatni.
Persze a papám nem tudott mást mondani, csak hogy mit akarok a párom anyja sem különb. Tényleg dila az öreglány, de ilyet nem mondana soha.
Mondtam neki, hogy lehet, hogy nem, de nem is járunk hozzá, ez az öreglány meg nem az anyám, így véletlenül sem vagyok köteles hallgatni.
Igy most jó a hangulat itthon.

Puszka:MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Mucskám: na szegényem,látom, most minden összejön. Kép
Elég utálatos dolog ez a bezzegelés...
De az a lényeg, hogy apukád mit mond, elvégre az a nőszemély nem is rokon, nem igaz?
És Anna gyönyörű kiscsaj lesz, akármit is mondjon az a barátnő!!! Kép Kép
Puszi:Bellana-Linda
bellana

Sziasztok Lányok! Alig tudom bepótolni a hétvégi lemaradásomat, annyit írtatok.
Sajnos lázas voltam két napig, gyógszert meg nem igazán mertem bevenni, csak aszpirint. Remélem "Benőkének" nincs baja.

Anikó, AnitaBori: szombaton voltam Dunakeszin egy bababörzén - gyakorlásképpen a májusira. Jó kis rucikat vettem, elég olcsón, de nem akarom túlzásba vinni.

Anikó: mi újság, már jobban vagy? Puszi!

Bellana: milyen típusú szopis párnát vettél és mennyiért? Gondoltam, hogy nekem is jó lenne majd egy ilyen.

Süncsi: ("Kisállat-társam") Nagyon jó a kép rólad, csinos vagy. Na és a babakocsi is szuper!

Zsuzsa! Szép a babuci az ultrahangos képen! Produkálta magát amikor moziztátok?

Maci
maci2

Szia Maci! Kép

A Kikában vettük 7990-ért, fennt a bébiosztályon.
Jó nagy kifli (Kép)alkú. Kép
Én bele vgyok esve. Kép
Azt hiszem a Brendonban is lehet kapni, de ott talán 11 ezerért.
Jobbulást, gyógyulj meg, puszi:
Bellana
bellana

Bellana:
A Vitacolan amúgy tényleg jó! Én anno ősztől adtam a Zsófinak! És nem is nagyon volt baja télen soha! Amúgy néhány gyereket meghajt! És van, akinek az étvágya is nő tőle!
Panó szerint 31+0 vagyok. Szerintem 31+1 és az UH szerint kicsit több!
Amúgy a baba ha fejjel lefele van, az még nem gond! De tudod, hogy szülés előtt úgy fordulnak, hogy a fejük lefele néz, a te hátad fele. Így bújnak ki. Úgy már csak max. profilból fotózhatók. Már egy kicsit ez a baj Edinánknál is látszik!

Mucska: akkor passz! Csak egy ötlet volt.
És nem is lesztek szerencsétlenek! Minden oké lesz!
A védőnő meg nem semmi! Felénk szokás bejelentkezni előtte! Kép
Akkor nálatok is alakulnak a nagyszülők Kép Pedig ez nem kell, hogy így legyen!
Erre a boszira ne hagyd majd Annát!

Maci2: szegényke! És mi a bajod??? Lázasan bababörzéztél???
A lányunk nem produkált semit! Aludt a lelkem, néha meg-megmozdult. Ennyi! De a pofija hála látszott! Kép
Jobbulást neked!

Zsuzsa
zerko

Haho!Kép

Megjottunk a hetvegi kiruccanabol,maris nyakig ulok a meloban, ami nem jo, de sajnos ez van.

chello!Kép
Megvettuk a kisagyat es a kokusz matracot is, valamint egy agynemu garniturat es a fuggonyoket. Szonyegre nem maradt penzunk, egy filler nelkul kullogtunk haza Kép, raadasul a kisagy nem fert be a kocsiba, mert anyukam is velunk volt,igy a hatso ulest nem lehetett elfoglalni vele. Majd a tesomek utanunk hozzak 2-3 het mulva.Pedig de jo lett volna a helyen latni.

zsuzsaKép!
Grat a kislanyhoz, szep es nagy is mar!!!

Mucska!Kép
Fel a fejjel, nem konnyu mindenkivel jo viszonyban maradni,meg akkor is megbantok neha ezt-azt,mikor ok nem roszindulatuskodnak. Ha pici energiad meg van, akkor vigyazz a jo viszonyra apukaddal, az a banya nem erdemli meg,hogy miatta veszekedjetek.

Mindenki masnak is puszi, egyelore csak ennyit lattam a hetvegi termesbol!Bocsi!
szoszi
szoszi

Érdekelnek még valakit kismamarucik? Varrónőtől, nagy vélasztékban, jó áron? Az írjon nekem mailt, és adok a paramétereket! XI. kerületben van!
zerko

Sziasztok!

Én szerencsére tudom, hogy csak magamra és a páromra számíthatok. Meg a barátnőm tud segíteni, ha nagy a baj. Anyósomra még a párom sem merné otthagyni, a papa kicsit tudományos, a barátnő meg innentől kezdve szóba sem jöhet. Irigylem azokat, mint Orsi, akik tudnak igazán számyitani a nagyszülőkre. Nővéreim meg Szentesen laknak így ők kiesnek.
Viszont annál jobban megbecsüljük majd egymást. Gondolom én. Szerencsém, hogy LAci nagyon segítőkész és kettőnk közül én vagyok a bénább.

Zsuzsa!

Kíváncsi leszek, hogy mit mutat az uh. Reméelm fejlődik a kicsi lány rendesen.
Bellana!

A papám nagyon várja Annát, de ha a banyával van mindent elfelejt és az a jó, amit az mond. Most valahogy nagyon kiéleződött a helyzet. Olyankor ő is azt szajkózza, amit abanya, pedig ha valaki azt utánunk csinálja amit mi 5 év alatt felépítettünk, akkor leveszem a kalapom. Segítség nélkül, a semmiből.

MAci!

Vigyázz magadra!

Chello: Puszika

Puszi Mindenkinek!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Szöszi!

Ügyes vagy hogy így bevásároltatok. remélem minden rendben veletek!
A papára meg vigyázok persze, mert nagyon szeretem, de én az a fajta vagyok, aki nem hagyja magát. Végül is nem nekem kell jóba lenni a banyával.
Puszka: Andi

Andi
Kép
mucska

Szöszi: szia! Kép

Mucska: a papád biztos megpróbál lavírozni kettőtök között, de nem mindig sikerül neki. bBztos nem lehet jó neki sem, két tűz között.
(Tapasztalat. Nálunk többek közt ez megy anyós, én és Ádi közt.)
Akkor tényleg csak apukáddal talizz a banya nélkül. És persze a legfontosabb, hogy a párod melletted van. Kép
Nagyszülőknek mi is hijján vagyunk, de hát így is lehet gyerekezni, csak nehezebb. Kép

Zsuzsa: akkor a 30-ik hét körül érdemes menni a praxisba?

Bellana
bellana

Bellana!

Szerencsémre a Papám velünk lakik. Én mondtam, hogy nem kell neki választani én sose kérnék ilyet. DE azért ha lehet, mi mellőzzük a találkozást. Innentől nincs miről beszélni.
Én nem várom el, hogy Ő magába búslakodjon. Sőt örülök, hogy van valaki neki, de ez nem azt jelenti, hogy nekem imádni kelljen. Az ő dolga, akkor megy amikor akar.
MAjd helyreállnak a dolgok. Szerencsére eddig sem hozta a nyakunkra, mert valahol magában Ő is tudja, hogy mindig belénkvág az öreglány, csk nehéz elismerni.

Puszka: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Mucska: de Laci sokat van otthon. Ez nagyon jó ám!!!
Ezek az öregkori szerelmek... Kép
Akkor kiderül most az is szerdán, hogy megfordult-e Anna. Szerinted?

Bellana: nem tudom, mikor érdemes! Nekem már hamarabb befordult a babám! De nem úgy, hogy ne legyen se kép, se hang! A Mucska mondta anno a 30. hetet asszem! De felhívhatod őket, ők jobban tudják talán, mint mi!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Most jövök a védőnőtől.Írnom kell a vérnyomásomat,mert ca egy hónapja bedilizett,folyton olyanokat mérek,hogy 160/65,158/70.Most már komolyan veszik,de semmi bajom nincs,mert egy milliliter víz nincs rajtam.Csodálkoztam is a gyűrűs történeteiteken,meg a dokim is kétszer kérdezte,hogy nem dagad-e kezem-lábam.Szép.A végén megállapítják,hogy UFO vagyok.KépNa,mindegy,én teljesen jól érzem magam,akkor meg minden rendben,nem?Ja,és a kajámat is íratni akarják,nem hiszik el,hogy nem fogyókúrázom.Két napja fél óra alatt vágtam be egy doboz diós jégkrémet.Kép

Zsuzsa,én is gratulálok ám a szép husi kislányodhoz,bocs,ha lefelejtettem!Jó nagy feje lesz.Viszont akkor Te nem bizti,hogy megúszod a vágástKép
És a meglepi:4-es a szervezés Zh-m.Kép
Hát,hogy kitől,az elég jó kérdés...Kispapa vissza akarja nyöszörögni magát,tökjófej.Ja,és megint zsarolás:kaptam szoptatós fotelt,természetesen az ő házába.De a babucimnak már megvan a kis fészke otthon,úgyhogy maradok...

Nanda,nagyon sajnálom a Ferkót.Remélem,azért meglesz.Boat partyn nem voltam,érdekes módon mindig úgy jött ki,hogy akkor semmiképpen nem értem rá elmenni,általában nyaralni voltamKép
Hát,igen.A kelengyénk kicsit méretes lett,de egyszerűen képtelenek voltunk otthagyni a kiscuccokat,annyira édesek voltak.És az eladó ügyesen megérezte,hogy itt kapás van.Mindegy,legfeljebb majd elajándékozgatom őket,vagyunk elegen a családbanKép

Anna,üdvKépTe aztán jó vékony vagy!Milyen magas vagy?Legalább van itt még valaki,akinek nem látszik a hasa.Kép

Bellana,Kép

Chello,jó,hogy Neked is jó a cukrod!Nem,nem ikrek,csak kicsit hülyék a szülei.Mielőtt megvettük a cuccokat,még el is sírtam magam,hogy szegény kisfiamnak nincs ruhája,meg fog fagyni...

Mucska,hű,nagyon gázok a képek a Tiszáról!Én is küldök szorítást ezerrel!Papabarátnőt ne is engedd oda...

Anitabori,56-os és 62-es rucikákról van szó.A zoknik meg 001,002 és asszem 003 méretűek.Sapiban és zokniban igazad van,csak ezek a legtündéribbek,mindenféle édes kis semmi.Van olyan sapi,ami olyan,mint egy torta...Habosbence.Jó,tudom,kicsit hülye vagyok.
Igazság szerint rám is rám jön a zabálhatnék néha,de elég ritkán,meg utána mindig nagyon fáj a gyomrom,eléggé ég éjszaka is,úgyhogy nincs is kedvem enni.De amúgyis ilyen pofátlan vagyok,hogy nem nagyon hízok.Különben rajtad nem látszik a képeken,hogy ennyit híztál volna.Tuti jó a mérleg?Olyan vékonynak tűnsz.

Süncsi,nagyon szép a képetek!A szoba is,a kocsi is és Te is!

Anyós:nekem nincs ugyan,de azt előre borítékolom,hogy Kispapa anyucija nem látja majd gyakran Kisbencét.Teljesen biztos vagyok benne,hogy nem engedem a közelébe,inkább vállalom a pengeváltást,akár Kispapával is(bár ő sincs oda anyuciért).Az én gyerekem elsősorban és kész.

Puszi mindenkinek,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Zsuzsa!

Igen én szerencsés vagyok, mert Laca biztos, hogy nagyon fog segíteni. Én is várom már Annát, de ő ezerszer jobban. Mutatni nem mutatja, de azért vannak olyan megmozdulásai, hogy magam is csodálkozok.
Annával beszélgettünk, de szerintem még a csücsülést tartja kényelmesebbnek. Na majd szerdán kiderül.

Bellana!
Nekem mondták anno a 30. hetet, hogy az a legjobb, de mivel a mieink nem lettek jók így nem mondok semmit. Praxisba nagyon szép képek vannak későbbi időpontról is.

Kinga!

Hát nem semmik vagytok vásárlásból. Azért szólj ha ikrek lesznek! Kép
Lehet, hogy lemaradtam, de nem tudom, hogy mikor melyik kispapa a kispapa.

Na lehet, hogy túl vagyunk a rosszabb perióduson? Annyi haszna volt, hogy itt volt a védőnő, hogy kiderült, hogy az én gyerekorvosom még rendel. És el is vállata Annát. Ráadásul egy egészségügyi központban van a rendelő, ahol mindent egyhelyen meg lehet csináltatni, mert minden féle rendelő van. Azon gondolkodtam, hogy mondjam meg neki, hogy jobban örülnék, ha én mennék és nem ő jönne hozzánk. Már kész vagyok, hogy mindenki a kutya miatt piszkál. Erre közölte a doki néni, hogy vállalja Pankát, de ő már kijárást nem vállal, csak először jön ki. MAjdnem mondtam, hogy HURRÁ! Ezt akartam. Kocsival 5 perc a rendelő, ha trolira szorulok véletlen akkor is 8 perc alatt oda lehet érni, nem kell bumlizni. És nagyon jó doki néni, csak egy kicsit túl aggódós. Az meg nem baj, már megszoktam. Végülis 18 éves koromig ő volt a dokikám.
Na puszikaűŰ: MucskaAndi

ui. Lassan kezdek bízni, hogy egy centivel, de megússzuk a felső szint úszását. Most ez a doki néni dolog feldobott.

Andi
Kép
mucska

Kinga:
ezek érdekes vérnyomás értékek! Vajh' mi lehet az oka???
Iratni a kaját? Ez aljasság! Kép Amúgy ha a jégkrémen kívül más nem ment le aznap, az nem elég ám!!!
Gratula a szervezéshez! Akkor mehetsz elővizsgázni???
Kispapa, és a szoptatós fotel! Kép Jól mutat majd benne ő! Kép És a többit nem írom, ami még most az eszembe jutott! Kép
És mi van nagyBencével?
Nem tudom, hogy számozzák a ti zokniaitokat, de a legkisebb itt a 00, és a 0-ás méret! Az az újszülötteknek való!
A sapi meg bőven ajándékozható majd! Kép

Zsuzsa
zerko

Mucska, Bellana:
de azok a képek lehetnek ám harántos babákról, ill csücsülőkről is! Így magában nem mérvadó!!!

Mucska: lesz az 5 cm is Kép
Nekem sem járt a nyakamra a védőnő, sem a doki! Talán 2-3 alkalommal, ha hívtam! Amúgy nálunk is közel van! BKV sem kell! És ha ismered, akkor tudod, mi vár rád, és a lánykára! És tudod, kihez menj, ha majd iratod neki a kencéket pár hét múlva!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Nanda: sajnálom a kutyust, de remélem, hogy előkerül!

Zsuzsa: nagyon jó Edináról a kép! És milyen nagy már!

Mucska: nagyon bízom benne, hogy a felső szintet nem éri el a víz! Anna pedig biztos nagyon szépen fejlődik!

Kinga: nem apróztátok el a bevásárlást!

Süncsi: nagyon jó a kép!!!

Anikó: jobbulást és sokkal jobb kedvet!
Maci: jobbulást!
Anna: üdv itt!

Gyerekek-játszótér: nehéz kérdés. Sajnos tényleg minél nagyobbak, és minél többen vannak együtt, annál hülyébb dolgokat tudnak csinálni. Nekem a nagyobb lányom nem egy földre szállt angyal, de igyekszem meg rendszabályozni, nem egyszer vittem haza azért, mert bántott mást, és nem fogadott szót. De tényleg vannak anyukák, akik a saját gyereküknél nem veszik észre, ha valami rosszat csinálnak.

Péntek óta nem jártam erre, mert péntek reggelre Nórának hónaljban 38,6 volt a láza, azt mondta, hogy fáj a pocakja, és elég sikítozva sírt. Elvittem a dokihoz, aki tovább küldött minket a gyerek sebészetre vakbélgyulladás gyanújával. Ott sikerült egy nagyon aranyos dokinőt kifognunk, aki megnyugtatott, hogy biztos nincs vakbélgyulladása, de igazából nem tudják, hogy mi a baja, lehet, hogy valami fertőző vírusos nyavalyája van. Este még volt láza, de szombat reggelre kutya baja nem volt, azóta sincs. Mi apával viszont lerobbantunk, torokgyulladás szerű. Szóval pénteken nagyon meg voltam rémülve, elég szörnyű volt. Pedig ez a hét nem lesz egyszerű: holnap vissza kell vinnem Nórát a dokinéninek megmutatni, szerdán lesz az oviban Lili szülinapja, csütörtökön anyukám szülinapját tartjuk, szombaton megint Lili szülinap: jönnek a barátai, vasárnap meg a család jön. Ehhez jön még szerdán a nőgyógyász, csütörtökön reggel meg a homeopátiás dokim. Unatkozni biztos nem fogok. És még mindig nem végeztem mindennel, amit meg akartam csinálni a 36. hét előtt, úgyhogy nagytakarítok is folyamatosan. A dokit nagyon várom már, mert most azzal stresszelem magamat, hogy szegény babám ennyi hányás mellett nem is tud nőni rendesen.
Szilvi
lino

LÁnyok !

Vigyázni! HA olyan levelet kaptok, hogy képeslapod érkezett és a matáv küldi, akkor az vírust tartalmaz ne nyissátok meg! Nekem már próbáltak küldeni egyet az előbb!
Puszka MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Szilvi:
köszike a dícséretet!
Könnyen lehet ám, hogy ami Nórának hasfájás lett, az nektek toroknyavaja. Ilyenek ezek a vírusok! A lényeg a dokinéni, és hogy rendeződött a dolog. A Kontrollon is remélem, minden rendben lesz!
A babád nő, ne aggódj! Tudod, elveszik, ami kell! És a pocakod sem kicsi a centik alapján! Befordult már szerinted? Gondolom most az is elválik!
Ennyi ünnep Kép Kép Nem irigyellek!
Homeopata dokihoz? Megkérdeznéd, hogy mit mond a Caulopillum, vagy valami hasonló szerről? Én is hallottam róla, hogy segíti a tágulást! De ha neked van ilyen dokid, ő tuti sokkal okosabb! (Ajánlja, vagy nem, mennyit, kinek,...?)
Köszi!

Zsuzsa
zerko

Mucska: köszi! Vigyázunk a MATÁV-val! Kép
zerko

Most ébresztettem Zsófit:

Kép
zerko

Linó!

Vigyázz magadra!!!!!
Jól megszenveded ezt a terhességet. Sajnálom, de annál több örömed lesz a babádban!!!!
Ahogy a Te progidat is látom, Te sem fogsz unatkozni!!!
Remélem a héten mind a ketten megnyugszunk, hogy renben van minden a pocaklakókkal.
Puszika és vigyázz magatokra!!!!!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Szia lányok,

Lino,
nem irigyellek a heti zsúfoltságért! A tortákat is te fogod megsütni...?
A hányás és a baba súlya miatt ne aggódj, tényleg elveszi, ami neki kell, de ezt te is tudod. Csak nyugi.
Jobbulást mindenkinek ott nálatok.

Kinga,
szóval két méretben 26 body?! A sapkákra, zoknikra már nem is mondok semmit.
Te mondd csak, olyat, hogy egy jó nagy szelet kenyér sonkával, sajttal, salátával le sem tudnál gyömöszölni a torkodon? Abban még tápanyag is van, ellentétben a diósfagyival. Figyelj, a babának nem csak édi ruhákra van szüksége, hanem igazi tápanyagra is!!!

Edit,
sajnos nincs kiflireceptem, hacsak az nem, hogy a szinte melegen lefagyasztott (ráckevei)kifliket szobahőmérsékleten felengedem, aztán irány az előmelegített sütő 3 percre...Máris ráckevei pékség illat lesz a lakásban!!!

Chello,
mindened megvan már? Vagyis Noéminak? Mi maradt még ki?
Én a babakocsit, az utazóágyat, az új matracot a régi kiságyhoz, és talán egy új hordozót kell megvegyem.
Azt hiszem, jövő héten elmegyek a Kikába, körülnézek. Talán vár ott rám egy "óriás kifli".
(ha lemaradsz az olvasásunkkal, akkor se maradj csöndben, csak írjál arról, amit csinálsz, tervezel!)

Zsuzsa,
miért ne híztam volna? Azt hiszem, két hete írtam utoljára a súlyomat, akkor voltam pont 10 kiló plusszos, vagyis 66,5 körül.
Hogy a csodába vagy még mindig mínuszos?!
Jó hosszú út lehetett nektek.

Bellana,
tényleg, Danid nem volt beteg mostanában!!! A Vitacolan nem rossz, és ha már elfogadja a rágcsálnivalókat, szerintem próbáld a Béresék gyerekbogyóját is.

Mucska,
imádom a töltöttkáposztát. Jó sok tejföllel...Mi ma megettük a maradék mexikói levest, utána néhány nyulat. Olyan lilát...
Apukád hány éves? Az én apukám 60 volt ősszel, 1984-ben váltak el, de azóta nem volt normális kapcsolata, sőt, az utóbbi években semmilyen kapcsolata nem volt...

Hajnimaci,
Náthásak voltatok? Vigyázz magadra, pihenj, amennyit lehet.
A börze miatt "irigyellek".

Szöszi,
gratulálok a sok szerzeményhez. Lesz majd fotó egyszer a babaszobáról?

Most el kell rohannom óvoda-irányba, ma biblia-óra van, és most végeznek. A bibliával.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Mucska, Linó! A babákkal minden rendben van, ne ízguljatok. És ezt a doktorbácsi is meg fogja erősíteni. Kép

Zsuzsa! A Kikában vettük a matracot 7000-ért.Kép
Milyen árban vannak a kismama ruhák? Én majd egy nyárit akarok venni de amíg nincs meleg addig nincs kedvem hozzá.

Szöszi, jó hogy Ti is vásároltatok! A szőnyeget majd ráértek még megvenni.

Süncsi! Nagyon szép lett a szoba és persze Te is jól nézel ki. Kép

Kinga, Neked nem alacsony volt a vérnyomid eddig? Vagy keverem a dolgokat?

Chello
chello

Bori, Noéminek már majdnem mindene megvan. Már csak apróságok hiányoznak ill. egy nagyobb tétel a légzésfigyelő.

Mindjárt teszek fel képeket ha sikerül.

Pusza,
Chello
chello

És akkor a beígért képek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Chello
chello

Kinga!

Mit jelent az, hogy nem nagyon hízol? (kezdek irigykedniKép Azért is mert nem vizesedsz.
Tegnap este azt vettem észre, hogy a lábfejem mintha ducibb lenne mint régen, és a bokám se az a gazella méretKép Na jó, nem elefánt. Annyit tudok tenni, hogy minden este megiszom egy bögre csalánteát. De ha valakinek van jobb ötlete, megköszönöm.

Zsuzsa!
Nagyon aranyos az alvós képKép Jó lenne, ha én is itt tartanék már..Kép

Puszi mindenkinekKép

Edit
subesz

Sziasztok!

Kinga: csak be ne fektessenek a kórházba hízókúrára.
A Zh-hoz gratula! Kép
Szoptatósfotel? Kép

Zsuzsa: Zsófi: Kép
Majd felhívom a praxist, hogy mit javasolnak.

Chello: szép holmik. Kép
Látom nektek is elég apró babaszobátok van. Kép

Mucska:köszi az infót a vírusról én is pont most hallottam a rádióban! Őrület.

Anitabori: a Béresék gyerekbogyóját mennyi idős kortól lehet adni?

Lino: hú,jól kifogtátok! Jobbulást nektek és sok erőt! Kép

Bellana
bellana

Egy kis marhaság:

Kép

És:

Kép
bellana

Bori: nagyon egyszerű oka van a mínusznak! Dagi vagyok! Kép Amúgy ha így folytatom, nem sokáig lesz negatív! Kép

Chello: akkor a 7000 Ft még van a Kikában? Kép
A barátnősöm egy halásznacit vett egy indiai jellegű felsővel 10 000-ért! Az nem olyan sok szerintem. A ruha passz! Egy telcsit majd megér!
Amúgy a héten állítólag lesz már 20 fok felett is! Kép
Etetőszék, babycomp? Nagyon előrelátók vagytok! ÉS betekinthetünk a babaruhás szekrénykébe is? Kép

Edit: kevés só, kevés bugyborékos víz, és sok alma! És zsemle, és nem kenyér!
Ez a nagyobbik lányom! A kicsi nálunk is kisebb! Vagy melyik alvósra gondoltál? Kép

Bellana: Béres Aktivál Kid-et? Szerintem Daninak majd jövő ősztől add!

Zsuzsa
zerko

BellanaKép!
Kuldtem egy mailt!!!

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Mucska,hurrá Tisza!És az is tökjó,hogy a saját régi doktor nénid vállalta el Annát!És a Kispapa az mindig az igazi apukát jelöli.Kép

Zsuzsa,ja,akkor úgy kell érteni,hogy "egy nullás,két nullás".De bénácska vagyok!Kép
Ha minden igaz,akkor nem kell mennem elővizsgázni,hanem ha a következő Zh-t is 4-re írom,akkor ezek alapján megajánlja a 4-est vizsgajegynek.
Szoptatós fotelKépNekem eszembe sem jutott...
Á,nem csak fagyit ettem,igyekszem tápanyag szempontjából mindent bevinni,ami szükséges.
És hogy mitől csinál ilyeneket a vérnyomásom,az rejtély.De a mérő az jó,úgyhogy bennem a hiba.Csak azt nem értik,hogy miért nem megy magasabbra az alsó érték is.
Nem tölti be Zsófi képét!!!!És köszi az emileket!
És ne dagizd folyton magadat,mert haragudni fogok!

Anitabori,eszek én ilyeneket is!Mindjárt vacsizom és akkor szinte teljesen ugyanezt eszem,mint amit leírtálKépAmúgy tudod,Kispapának ez az utolsó,kései kis utódja,nekem meg az első,aztán szüleimnek első dédunoka,naná,hogy őrültek vagyunk kicsit.Kép
Dani bibliaórán?Az tökjó.

Szilvi,jó kis progid lesz.Jobbulást nektek!Nem irigyellek,mostanában én is elég fáradékony vagyok.

Chello,de igen,alacsony volt a vérnyomásom.Az alsó értéke most is alacsony.Annyira gyönyörű a szobátok!

Edit,azt jelenti,hogy nem vagyok hízékony alkat!Mucska vizesedett kicsit régebben,akkor neki sikerült visszaszorítani,de én nem emlékszem,mivel.

Bellana,oda nem.Én aztán nem megyek kórházba.
KösziKép

Puszi,Kinga
nyinike

Bori!

Apukám meg 70 lesz decemberben.

Chello!

Puszka, szép mindenetek!

NA lányok csak hogy lássátok milyen jó emberek vannak. Most voltunk a nyaralónál. Kedves emberek bent csónakáznak és szétnéznek napközben, éjszaka meg kipakolják a nyaralókat. És nincs segítség. Aki odavaló és úgy csónakázik azt azonnal felismeri az ember, mert tudja, hogy mennek az utcák, hol lehet menni. Pont kiértünk, amikor a mi meg a szomszédunk udvarában voltak a nézelődők.És akkor aludjunk nyugodtan, mert sem a rendőrséghez, sem a vizirendőrséghez nem tartozik.
Erről ennyit.

Puszi Mindenkinek!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Kinga: akkor írjál 4-est! Kép
Látod, mik jutnak nekem eszembe? Kép Éhes disznó???
Tényleg, a dokibá oldott a "zárlaton"?
Igen, nekem is az volt fura, hogy nagyon messze van a 2 érték! Nem jellemző!
Ne daggizzak? De sajna az vagyok! Kép Vagy ez is egy betegség? De van alapja!
Amúgy Lino volt vizes elsősorban, és nem Mucska!
Amúgy én azon gondolkodtam, hogy ha neked, "véznaságnak" 104-es a pocid (28. héten!), az hatalmas lehet! Akkor meg mit mond a doki ilyeneket, hogy kicsi lesz a gyerek??? Nekem a 31-en volt 109-es!

Zsuzsa
zerko

Mucska Kép
Ki kellene költöznötök az emeletre?
De fura, hogy senkire sem tartozik a dolog!
zerko

Sziasztok!
Ma voltam a cukros vérvételen, de nekem a zsemle tej variáció volt. Apa szabin volt, ezért nem fértem ide a géphez, nem is nagyon tudtalak végigolvasni titeket, csak úgy kutyafuttában.

Zsuzsa!
A gardróbunkért nem kár, nem is igazi gardrób, csak egy nagy lyuk. Nincs is rendes ajtaja, hanem egy nagy ablakszerűségen lehet bemászni. Csak a ritkán használatos dolgokat tartjuk ott.
Nem szerintem vagy 31+0, hanem az utolsó mensid alapján. Vagy a kiírt időpont alapján, már nem emlékszem ki mit adott meg. De ha szerinted nem annyi vagy, szívesen kijavítom!
Zsófi alvós képéről jutott eszembe, hogy voltunk az érdi piacon szombaton és találtam egy nagyon klassz hálózsákárust, aki egész nagy méretű hálózsákokat is árul! És nagyon szépeket!

Bellana!
Te nem mész még cukros vérvételre?
Szerdán megyek nőgyogyihoz is, akkor tudom meg az eredményt.

Mucska!
Szörnyű, hogy milyen szemét emberek vannak, így kihasználni mások szerencsétlenségét!
Köszi a vírusos figyelmeztetést!

Kinga!
Gratula a Zh-hoz! Tényleg jól bevásároltatok!

Chello!
Nagyon szép lett Noémi szobája! A bébikompot meg az etetőszéket még egy időre félrerakhatjátok!

Anna!
Üdv. a topicban! Én szerintem 14 éves koromban voltam utoljára 45 kg!

Maci!
Remélem már meggyógyultál!

Bori!
Ez a csúnyán beszélés nálunk is most kezdődik és Peti még cifrábbakat is mond, mint amit te írtál! És nálunk ugye ezt már Rita is hallja és ő is isméli!
Én rájuk szoktam szólni érte, de csak nyugodt hangon mondom nekik, hogy mi ilyesmiket nem mondunk és kész. Remélhetőleg majd kinövik!

Szöszi!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült mindent megvennetek!

Holnap jövök majd egy táblázattal, ma már nem fogok többet ideférni!
Ja, ma csupa tömött buszokon mentem a vérvételre meg vissza, de senki nem adta át a helyet egyszer sem! Nektek át szokták adni? Pedig a nővérke, aki a vért vette azt mondta szép nagy pocim van. Úgy látszik ez a buszon nem látszik.

Na jó éjszakát mindenkinek!

Panó
panó

Pano!Kép
Ez mar csak igy van, marmint a buszon. En ma a Postan voltam, jo hosszu sor volt es mogottem allt egy no a mozgasserult kisfiaval (olben tartotta, kb 3 ves lehetett) es nem mert eloremenni,mert felt,hogy rakiabalnak. Na, en elorementem a pocakommal es szoltam a nonek meg az elol allo uriembernek,hogy hivjak oda a not, nehogy mar ott alljon.Mondtak jo, hat ok nem lathatnak a sor vegere, aztan en visszaballagtam a sorba es kialltam a 15 percet. Senkinek sem jutott eszebe semmi...pedig meg pelda is volt, nem?Kép

Orulok,hogy velunk orultok a szobanak, majd egyszer talan lesz kep is rola, egyelore nem bovelkedunk digit kameraban, de ezt tudjatok...Kép

Kinga!Kép
NEm, Te voltal az elejen az elajulos, alacsony vernyomasos??? Hat, a vernyomasod egy kulon fejezet,ugy latom...

Mucska!Kép
Ez aztan a "jo a rosszban"...Kép marmint a nezelodes. Remelem nem lesz gond!!!
Apukaddal rendezodott a dolog??? Turelem, tudod o sem fiatal mar, Te is ingerlekenyebb lehetsz mostansag...en is mindig ezt igyekszem nem elfelejteni, de nehez, en is eleg hirtelen termeszet vagyok!

Nanda!Kép
Megvan a kutyus??? Nagyon drukkolok, ugy a szivehez no az embernek egy kutya, hogy megertem, ha nagyon lesujt a dolog! Barcsak hazakerulne epen...

szoszi
szoszi

Lányok!

A délutáni viruson felül a következőkre figylejetek! Most jött a Számítógépes barátunktól.
Tárgy: uj virus a lathataron

Egy uj virust fedeztek fel a Microsoft-nal, az eddigi legroszabbat, ami
ellen egyenlore nincs vedelem. A virus egyszeruen megsemmisiti a
hard disk egy reszet.
A kovetkezokeppen mukodik:
elkuldi sajat magat mindenkinek a cimlistadon
“A Virtual Card for You” /Egy virtualis kepeslap neked/ cimen. Amint a
lap megnyitasra kerult a computer lefagy es ujra kell inditani.
Amikor a ctrl+alt+del billentyuk lenyomasra kerulnek a virus
megsemmisiti a Zero Sectort - vegervenyesen kart teve a hard disk-ben.
A CNN hirei szerint a virus nagy riadalmat keltett New York-ban.
Egyszoval NE NYISS MEG MAILEKET “A VIRTUAL CARD FOR YOU” /EGY
VIRTUALIS KEPESLAP NEKED/ CÍMEN - MEG AKKOR SEM HA ISMERED A
KULDOT!
AZONNAL TOROLD A LEVELET!!!!
Kerlek, kuld ezt el minden baratodnak, ismerosodnek. Biztos nagyon
sokan inkabb ezt a levelet szeretnek megkapni ezerszer, mint a virust
egyszer!

Puszka MUcska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!
Még mindig semmiKép
Minden lehetséges helyre szóltunk,elmentünk,telefonáltunk,de semmi.Azt mondták,ne nagyon éljük bele magunkat,hogy meglesz,mert nagyon szép kutyus,és nagyon keresik a vizslákat.Az utóbbi hónapban nagyon sok eltűnt.De beszéltünk egy kutyakereső hölgy-gyel,aki mindent megtesz,hogy meglegyen,nagyon kedves volt,látszott rajta,hogy nem a pénz miatt csinálja,hanem az állatok szeretéből.Máshol olyan bunkók voltak,hogy majdnem elsírtam magam,már múlt időben beszéltek a kutyurólKép.De a legtöbben azt mondták,hogy legalább 1 hetet kell várni,hátha kóborol valahol,és be tudják fogni.Egyenlőre ennyi.Meddig fog tartani ez az egész?Kép

Puszi,megyek aludni,nagyon kimerültem...
Nanda
nanda

Sziasztok!

Ma voltunk doki bácsinál es Gergő édes kis husi volt, főleg ahhoz képest, ami az utolso UH-n volt. Sokat nem videozott, meg vizsgalt minket, mert mindent rendben talalt, a babuci feje 64 volt, ezt is csak onnan tudom, hogy visszanéztem a videónKép Lent volt a buksija, úgyhogy amire eddig azt hittem, hogy rugdos, az boxolás voltKép Legalábbis maKép
Szóval jól vagyunk, de MagneB6-ot kell szednem 2x2 egy nap, mert a doki szerint görcsre hajlamosabb a méhem, igaz magától még nem nagyon éreztem, hogy bekeményedne, de ha orgazmusom van, akkor mindig. Ártani nem árt, úgyhogy holnap megyek és veszek, mert eléggé nehéz lenne kibírni a következő 3,5-4 hónapot sexmentesenKép
Ja és még annyit mondott a doki, hogy kicsit rövidebb a méhnyakam, de azt mondta, hogy ez semmi gondot nem okoz. Én teljesen jól érzem magam, remélem a picurkám is odabentKép Tegnap megint elkezdett fájni a derekam, de szerencsére rávettem a párom egy masszázsra és az javított rajta. De elég erősen gondolkozunk a Vali féle szoptatós hintaszéken, még át kell gondolni a pénzügyi dolgokat, de lehet, hogy elcsábulunk.

Lányok, akik kérdeztétek, ma voltam azon a börzén és megérte! Igaz még nem akartam venni, de nem tudtam ellenállni, mert az Avent-Isis mellszívó-csomag, amiben van még 2 cumisüveg is, meg melltartóbetét minta, az most nagyker áron 11.000 volt és még adtak hozzá ajándékba egy 3.cumisüveget, még melltartóbetétet és bimbóvédő krémmintát is! Úgyhogy megvettemKép Anyukám meg vett nekem bimbóvédő krémet, mert neki a hugom véresre harapta a mellbimbóját, úgyhogy nem lehetett lebeszélni a krémről, védeni akar a drágámKép De nagyon jónak tűnik a krém is, meg úgy egyáltalán az Avent termékek.

Mucska
Sajnálom a sok idegeskedéseteket, nem elég az árvíz most még a rohadék embertársainkkal is meg kell "küzdenetek"Kép Ja, a párom üzeni, hogy köszi a vírusra való figyelmeztetést!

Bellana
Kár, hogy nem tudtál ma eljöni erre a börzére, jó lett volna neked is ez a mellszívó, de azért megkérdezem a védőnénimet nem tud-e még ilyen áron szerezni neked. Ha igen, akkor hogyan tudnál eljönni érte? Írd meg feltétlenül, hogy érdekel-e, holnap délután megyek a védőnénihez, addigra jó lenne, ah szólnál és akkor leszervezem enekedKép

Puszi mindenkinek, most már kikészült a hátam az üléstőlKép

Orsi
23+3

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: