A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Eszti!Nagyon király a verda :D Én is akarok.hol vetted és mennyi volt ?

[Kép
amonré

vanda kügggyé privit :D lécca
hu akkora sirás volt itthon lefekvésnél,hogy belelilultak velem eggyütt :cry: :oops:
jóccakát reggel koffe

lanyané

Amonré
Ha gondolod,priviben küldök nevet,tel.számot utánfutó ügyben.
Vendég

jóvanna, nem tehetek róla, hogy én nap közben dolgozom.....ha én lennék itthon a kölkökkel, akkor én is tudnék olyat írni, hogy sírnak, nyöszörögnek, etetek.....az nem lenne off....én is csak leírom, amit éppen csinálok....

szandra: ismét köszi a vanda részére nyújtott szemfelnyitást:-)

csajok: azt látom, hogy hévíz milyen fontos nektek.....szerintem egyezzünk meg abban, hogy aki még egyszer panaszkodni mer az alakjára/kilóira, nem jöhet hévízre....elvégre nem divatbemutatóra vagy szépségkirálynő-választásra megyünk (sőt, még csak nem is szingli csajok pasifogó estjére, ahogy valaki - azt hiszem, dóri, de ha mégsem, akkor bocs - megjegyezte már egyszer), és mindannyian ikres anyukák vagytok!!!!!

és még egy kérdés: zavar valakit, amikor vandával "enyelgünk" a közösben? (ez nálunk még csak enyelgésnek sem számít, ha olyat hallanátok, abba belepirulna a kislábujjatok is, de az olyat tényleg csak priviben nyomjuk :lol: )
1szálpasi

Pasi!
Csak melót ne a közösben... A többin röhöghetnek a többiek, de egyrészt a melónk nem bitztos, hogy mást is izgat, másrészt az csak nekem érdekes, mert a szereplőket csak én ismerem...
vovanda

Pasi Jól beszélsz, Uff! És nem zavar , akit zavar ugorja át:wink:

Szandra!
Mi ma 9:30-kor keltünk, szóval a 8:45-ös már bizti senki sem alszik nem volt igaz :lol: Igazolt a hiányzásom, bár éjfélig függönyt meg díszpárnákat varrtam 8)

Dóri
bubikák

Eszti!

Tuti a verda :P

D.
bubikák

Eszti ,jöhet a privi.Meddig tudják ezt használni kb?

[Kép
amonré

és az előző hozzászólásomban természetesen az is benne foglaltatik, hogy mindannyian úgy vagytok csinosak, ahogy vagytok!!!
1szálpasi

Várom az esti szekciót :wink:

Köszönjük a képdicsiket :D
Vendég

Eszti, szuper a járgány!

Dóri, hogy csinálod???
Már nem a varrást, hanem a sokáig alvást :lol: Én még csak-csak bírnám, de a csajok...

Judit

jucicuki

Pasi
Akkor ezt a hsz.-t leszel szíves ezentúl minden nap újra és újra belinkelni,vagy leírni,bánom is én.Jót tesz a lelkemnek és az önértékelésemnek,pedig nem is ismersz :wink: :wink: :wink:
Vendég

Köszi Eszti! :D

[Kép
amonré

Amonré
Nincs mit 8) 8)
Vendég

Jóccaka :arrow:
Vendég

Vandacsalád: köszi bólintást, akkor plíz cím priviben :lol:

sikerült új beutalót szerezni dokinénitől hétfőn megint pisimizéria...most Budai gyerekkórházat emlegetett, de kedden kiderül hova is kell menni nephrológiára :)
csajok ma magukhoz képest későn aludtak el, de kárpótolt minket Laúr kacaja, végre Apa is hallotta, meg is könnyezte a Drágám, mert délután kacagtak nekem egyet a csajok és Apa már nagyon akarta hallani :lol: remélem jobban is belejönnek a kacajba mert iszonyat édesen nyomják :lol:
reggel babakajcsizás után rohanok suliba, meglepem az ottani gyerekeimet, nem tudják h megyek :lol: + legalább leadom a gyedes papírt is :D le kell adni születésiket is remélem nem hagyják el :shock: :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Sziasztok!

Betegek vagyunk, az egesz csalad, holnap kozosen mehetunk az ugyeletre. :evil: Rate lazas es iszonyatosan kohog, Alex is kohog es taknyol egesz nap, en is ugyanugy, Anna eros kiscsaj semmi baja, Apa elrontotta a gyomrat. :roll:

Kicsi Kokuszkarol nincs hir? Remelem minden rendben!

KépKép
KépKép
tontica

Megszunt a vonalzom? :cry:

KépKép
KépKép
tontica

pasi, vanda! engem nem zavar, sot meg elmosolygom magam altalaban :D

dori! de jo nektek hogy f10kor kelnek a csajok :D :D es milyen ugyi kezed van

eszti! itt vagyok, ragyogok

priska! merre vagy? gyere maaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn

pasi! egyet ertek esztivel, kerjuk naponta a dicsit 8)

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

babus! nagyon szep lesz neked holnap

tonti! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: tenyleg mi lett a vonalzoval?

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!Aludni készülőknek meg nyugodalmas,hosszú éjszakát kívánok!

Szandra!
Á,dehogy!Az nem én vagyok,aki megsértődik!
Elkezdtem a tavaszi nagytakarítást,mert a fiúk 8-ától már itthon lesznek (Dávidnak akkor kezdődik a suliban a tavaszi szünet).Így aztán el vagyok havazódva a házimunkában.De zugolvaslak azért benneteket.
Köszi,hogy hiányoltál!

Edit

Kép

Kép
edit73

Demoniq: köszi :lol:
Tonti: jobbulást+gyógypuszik :lol:
Edit: jó takarítást :lol: én is gondoltam Rád, egyik nap viasaton 3-as fiú ikrek voltak a dadusos műsorban :lol:
jóccakát :arrow:

babusok
Budapest

Tonti: most látszik vonalzód :lol:

babusok
Budapest

Dóri Mi is ilyen időbeosztással nyomjuk :D

Melcsi Nálunk már bőven megy a kacagás, biztosan hamarosan nálatok is fog. :D Ami nálunk tuti kacagás: a repülőzés, az, ha a lábukat az arcukhoz érintgetem párszor, meg amikor hirtelen, gyors mozdulattal egy picit feléjük bólintunk (mintha le akarnánk fejelni őket :lol: :lol: :lol: ). Meg néha, ha olyan kedvük van, egymásra is kacarásznak. Na, azt nagyon imádom :D Ja, és úgy tűnik, hogy kezdenek csikisek lenni :lol:

Tonti Szegény ti :( Jó nehéz lehet most neked. Szólj Annának, kúráljon benneteket :D
szamy

betegeknek jobbulást :-(

csajok, ha akarjátok, én naponta beírom nektek, de van egy feltételem: higgyétek is el!
ha valaki tiltakozni próbál, onnantól kezdve vesztettetek és nincs több dícséret.....áll az alku?:-)
1szálpasi

ja, és babusmelcsi: privit én küldtem, ha nem gond:-)
1szálpasi

Pasi köszi megkaptam és természetesen nem gond :lol:
Szamy de jó, akkor remélem nálunk is beindulnak
na megyek tényleg :arrow:

babusok
Budapest

Kép
Kép Hány éves is vagyok? gyorsan megszámolom az ujjamon :)
Kép A te tortád nagyobb, Anna?

amúgy nem volt valami jól sikerült nap sajnos.mármint agyerekeknek jó volt, csak nekemjött össze minden . de ez van.
janka nagyon imádta a tortát.tapogatat, maszatolta,ette.
Annám meg olyan beteg volt, hogy hozzá sem nyúlt, csk ordított, h vegyük ki az etetőszékből :

szanet

Szio

Eszti nagyon jok a kepek!!!!!!!!!!

Szanett, edik a lanyok! a tortak nagyon szepek!!!!!!!! Csinaltattatok? Csajok ettek belole sokat?

Betegeknek gyogyulast!!!!

Mi holnap vasarozunk, igen Babusok, haz elotti vasar lesz, de bennt is fogunk arulni azert, latom kepben vagy a szokasokkal :wink:

hoztam volna kepeket, de tul nagyok, szemem meg kiesik, igy inkabb megsem most........

picassan vannak :wink:

www.picasaweb.google.hu/miggelsbabak

dragonfly

Affene.
Írtam egy jó hosszút, reagáltam mindenre (most az egyszer) erre sikerült eltüntetnem... :twisted:

Amire emlékszem:

Szépek a virágok, Esztiék járgánya király!

Szandra!
Mindig marha jót teszel a lelkemnek, iszonyat nagy rakat szerencsétlenségnek bírom magam érezni...

Anny!
Mi is átmegyünk Pesten, cuccból mi is tudunk szállítani.

Éjszaka jól aludtunk, erre nincs is panasz, a nappali alvást meg gyakoroljuk. :lol:
Délután megyünk anyukámhoz, tesóm törpjeiből is ott lesz kettő, lesz Balumnak társasága, már az életét is elunta.
Pasi meg dolgozik, remélem, csak délig...

Baluval tegnap voltunk pszichológusnál, még pár hétig járunk, mert nagyon jót tesz neki. Sokkal nyugodtabb és nem fagy le az apa szótól. Én meg lettem dícsérve (exférjem állítása ellenére lehet, hogy mégsem vagyok rossz anya...)
A doki néni szerint szépen rendeződni fog, igazából már rajtam meg Pasin múlik, ő "csak" kicsit asszisztál a folyamathoz. Pasit kell az apa-szerepben megerősíteni meg rólam kicsit lejjebb választani a manót.
Na pussz, megyek, játszom, hogy boci vagyok. :lol:
vovanda

Vanda, Maryska: Aranyosak vagytok, de én nem vállalok egyedül egy busz/vonat utat a 2 gyerekkel. Bizti van nálam ügyesebb, akinek ez csuklóból menne, én ennél idegesebb fajta vagyok :oops: Ráadásul míg innen eljutok bkv-val az állomásra... :roll: Aztán Hévízenaz állomásról a szállásig. Majd haza ugyan ez...
Vendég

Anny!
Úgy sajnálom... De még töröm a fejem, nem adtam fel. :lol:
vovanda

Csajok!
Kérdés: kell még a vastag overall a törpékre? Vagy elég a harisnya-vastag rugi-kabát-takaró? Kicsit hülye kérdés, de nekem a nagy nyári baba, őt már ilyen időben simán hordtam vékonyabb cuccban, ezek meg még olyan kicsik... :oops:
vovanda

Tonti :?
Jobbulást nektek. Tényleg eltűnt a vonalzód, remélhetőleg csak karbantartás van...

Dóri :P Szamy :P
Aki még egyszer le meri írni, milyen szemtelenül későn kelnek a gyerekei, azt ideköltöztetem és bizonyíthat :evil: :twisted: :lol:

Edit :P

Pasi :P
Szerintem a piros betűsedben foglaltakat anno én írtam, vagy lehet, hogy Dóri is meg én is :wink:
Engem a munka beírások nem izgatnak, átugrom, de kétségtelenül nem idevaló...

Szanet :P
Nagyon édesek a csajok.
Meg kell mondjam Neked, én mindig előre fázom már az ünnepektől, nekünk valahogy nem szoktak sikerülni :( Az idei karácsony egy rémálom volt... Annának jobbulást!

Vanda :P
Én az a típus vagyok, aki nem felejt. Utólag nem is tudom, hogy csináltam "végig" az elejét anélkül, hogy felborultam volna, életemben nem voltam annyira fáradt. De nekem az nagy lelki segítség volt, hogy itt volt Maryska, meg Binyek, akikkel majdnem egykorúak a gyerekeink és ők is "panaszkodtak" és ez bár hülyén hangzik, de megnyugtatott. Rékával és Danival egyidős babák nincsenek, így Neked ennyivel nehezebb, annyival meg könnyebb, hogy már van babás tapasztalatod :wink: Egy szó, mint száz én nagyon tudom és átérzem a mindennapjaidat és tényleg elismerésem azért, hogy ennyire jól bírod 8)

Lányok :?
Márkóm két oldalán érdes a bőr. Fücsi után piros is volt, de reggelre nem az, így a pirosság biztosan csak a melegvíz miatt volt. Nem lázas, viszont fogzik ugyebár... és utánaolvastunk, ilyenkor az ételekben lévő tartósítószerekre meg egyéb adalékanyagokra érzékenyebbek lehetnek. De semmi újat nem kapott, így fogalmam sincs, mi van :( Megpróbálom majd a doki nénit 8 után.
Ötlet???

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Vanda :P
Enyémek vékonyabb rugiban -alatta body- vannak itthon, ha sétálni megyünk, még erre rájuk adom a téli overalljukat. Pont azért, mert még kicsik és nem mozognak...
Télen ugyanez volt vastagabb rugival és 5 fok alatt plusz takaróval.

xandra_73

[quote="vovanda"] írta:vovanda
[quote="1szálpasi"]
írta:
1szálpasicsajok: azt látom, hogy hévíz milyen fontos nektek.....szerintem egyezzünk meg abban, hogy aki még egyszer panaszkodni mer az alakjára/kilóira, nem jöhet hévízre....elvégre nem divatbemutatóra vagy szépségkirálynő-választásra megyünk (sőt, még csak nem is szingli csajok pasifogó estjére, ahogy valaki - azt hiszem, dóri, de ha mégsem, akkor bocs - megjegyezte már egyszer), és mindannyian ikres anyukák vagytok!!!!!

[quote="1szálpasi"][ írta:1szálpasicolor=red]és az előző hozzászólásomban természetesen az is benne foglaltatik, hogy mindannyian úgy vagytok csinosak, ahogy vagytok!!![/color]
1szálpasi

[quote] írta:
[quote="1szálpasi"]
írta:
1szálpasicsajok: azt látom, hogy hévíz milyen fontos nektek.....szerintem egyezzünk meg abban, hogy aki még egyszer panaszkodni mer az alakjára/kilóira, nem jöhet hévízre....elvégre nem divatbemutatóra vagy szépségkirálynő-választásra megyünk (sőt, még csak nem is szingli csajok pasifogó estjére, ahogy valaki - azt hiszem, dóri, de ha mégsem, akkor bocs - megjegyezte már egyszer), és mindannyian ikres anyukák vagytok!!!!!

[quote="1szálpasi"][ írta:1szálpasicolor=red]és az előző hozzászólásomban természetesen az is benne foglaltatik, hogy mindannyian úgy vagytok csinosak, ahogy vagytok!!![/color]
1szálpasi

[quote] írta:
[quote="1szálpasi"]
írta:

1szálpasi

na, a mai adagotok megvolt triplán....persze a triplázás csak véletlen:-)
1szálpasi

vagy a kora reggel....
1szálpasi

és rájöttem valamire, amit fogadjunk, hogy még senki nem próbált :-)
tudok privit küldeni saját magamnak :lol:
király hely ez a babanet, skizofrénia rulez
1szálpasi

Szandra!
Mivel fürdetsz? Lehet attól is... Nekem Balu 2 éves koráig gyógyszertárival fürdött, mert szinte mindentől kipirosodott.

Amúgy nekem Baluval sokkal nehezebb volt. Nagyon sokat voltam egyedül vele és nagyon sírósbaba volt, ami teljesen készületlenül ért. Ráadásul a voltférjem sokszor elintézte azzal a nyűgjeimet, hogy hülyeség.
Most Pasi sokat segít és nagyon jó az is, hogy ti ittvagytok. Legalább folytatok némi felnőtt társalgást napközben is. :lol:
Az eleje amúgy egy babával is brutál tud lenni. Tulajdonképpen örülhetek, hogy az ikrek csaknappal nyekeregnek. Balu éjjel-nappal nyomta, iszonyatosan kimerültem anno. Most valszeg azért bírom fizikailag is jobban, mert rendben van alelkem.
vovanda

Tonti
Megszűnt a nőivonal.hu,ezért nincs vonalzód.Én szóltam 2-szer is....
Vendég

Jó reggelt!

Vanda!
Meg azért,mert van mögötted 1pasi!!!!Nem akarom dicsérni az uradat,de nem mindegy,hogy van-e lélekben is veled valaki.
Ugyanezt én is elmondhatom magamról.Vagy majdnem ugyanezt!!!Dávid nekünk is bömbölős baba volt,mi meg felkészületlenek.Nekem pluszban még itt van anyós,aki irtó negatív személy.Nem volt nekeme elég a gyerekem meg a magam baja,még apát is nekem kellett támogatni.És amit elértem egyik nap,azt másnap anyós romba döntötte.Na majdnem elváltunk!!!!De még jó,hogy ott van a majdnem szó!!!
Jónéhány évvel később,sokkal felkészültebben és egymáshoz is szorosabban kötődve már teljesen más volt újra babát várni. :D Főleg mikor kiderült,hogy egyszerre 3-at! :shock: :wink:
Ezek akkor jó hírek Baluval kapcsolatban,ugye?!

Anny!
Nagyon ügyi anyuka vagy!!!Hidd el,egy ilyen vonatozást én se mernék bevállalni még 1babával sem.Ezzel nincs semmi gond!Sajnálom,hogy nem tudsz menni!!!!

Szanett!
Édesek a képek!Janka csücsörítése meg egyszerűen zabálnivaló!
Neked miért nem sikeülr a szülinapi buli?Rossz passzban vagy?

Babusok!
Igen,láttam azt az adást!Még apát is odaültettem,pedig nem szereti ezeket a műsorokat.Érdekes volt a dolog,bár ott alapvetően anyával volt a gond,hogy nem tudta elfogadni a helyzetét.Én szeretem azt a műsort,mert számomra sok elgondolkodtató dolgot mond és többször merítettem belőle jó ötleteket.
A háromszöges módszert is meg fogom a fiúknak tanítani!

Kép

Kép
edit73

Vanda!
Már csak pár nap és túl vagy az állítólagos első nehéz időkön! :) Bár halkan megjegyzem,hogy nekem az eleje volt könnyebb,pedig 4 hónapig ment a szopi+táppótlás egyszerre még éjjel is.Én most gatyábban vagyok a sok éjjeli kelés miatt... :( :( :(
Milyen kis rafinált vagy,hogy lementetted a táblázatot! :wink:
Az enyémek még most is gyapjúlábzsákban nyomják séta közben,nem tudom kell-e még,de így vagyok nyugodt.Rajtuk csak egy hari meg egy faros van,felül egy kabát a hosszúujjú body+hosszúujjú felsőn.

Költözés:úgy számoljuk,hogy május végére tudunk beköltözni.Jövő héten már kezdik a tetőteret a gipszkartonosok.Mi meg elkezdtünk bútorok után szaladgálni.Nem kevés cucc fog kelleni. :roll: A konyhabútoromat meg még ki kell találnom,hogy milyen legyen!Jaj-jaj!Remélem azért sajnáltok??? :lol: :lol: :lol:
Lesz majd egy IKRES HÁZAVATÓ BULI!Mindenkit szeretettel várok!DE KOMOLYAN! :P :P :P :P Részleteket később....

Szandra!
Valami babakrémmel nem próbáltad kenni?Nehogy ekcémás legyen! :shock: :shock:

Szanet!
Én még nem gratuláltam a kiccsajoknak!Nagyon édik!Kár,hogy nem igazán élvezték az ünnepet! :roll:
Ha belegondolok,akkor most volt,hogy panaszkodtál,hogy be kell feküdnöd a kórházba...Most meg már egy évesek....jesszus! :shock: :shock: :shock: De gyorsan megöregszünk! :(

binyek

Azért felteszem a táblát: 1238225540.1499.htm

Andi!
Örülök,hogy vállaltál egy táblát! :lol: :lol: :lol:
Mi adataink:Barbara dec.4 szülinap: aug 25.
Miki: dec. 6 szülinap:ápr. 14.
Maja:május 1.
Marcell:ápr. 28.
Zsófi: május 15. szülinap:szept 19.

Tonti!
Nem nőivonalas vonalzód volt?Mert valaki írta,hogy megszűnik a Női vonal.
Gyógyuljatok! :wink:

Maryskám!
Minden nap eszembe jutsz,amikor tükörbe nézek és látom a tarisznyát a hasamon! :roll:
:lol:

binyek

Edit!
Baluról ezek mindenképpenjó hírek. Nagyon haragszik az apjár (én is) de ezen túl kell lépnünk. A doki meg tud segíteni, már sokkal oldottabb.
És tök édesen ajnározza a babákat...
Pasi: hát nagyon nem mindegy. Sokat segít, megért, meghallgat és azt is képes normálisan kezelni,ha kiakadok.
Anyóst sajnálom. Nagyon rossz, havalaki ennyit "segít". :(

Binyek!
Túlélünk mindent!!! Nálunk már az lenne a gyanús, ha valami simán menne...
Jelzem: én még pizsiben, mert a 3 törp egyszerre volt éhes... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vovanda 2009.03.28 08:40-kor.
vovanda

De, ekcémás a doktor néni szerint. Fürdetőkrémmel kenjem minden pelusozáskor és fürcsi után. Ennyit tehetek.
Amúgy most panaszkodás jön :evil: utálom, hogy mivel a férjem orvos, minden doki úgy néz rám, ha panasszal megyek, mintha vagy paranoiás lennék, vagy a férjem hülye lenne. Nade könyörgöm, ő vajon mit csinálna a sebészeti műtőben? :evil: Nem érthet mindenhez az én férjem sem. A sebész egy szakma, meg a gyerekgyógyász egy másik, a nőgyógyász egy harmadik és még sorolhatnám. A fa..om tele van azzal, hogy mindig így járok :evil: :evil: :evil:
Megyek, dühöngök és jövök. Brrrrrrrrrrrrrrrrrr

xandra_73

Szandra!
Megértem... Pasi exe belgyógyász, ő meg nem hajlandó olyan infóban sem megbízni, ami sógoromtól jön... Merthogy ő jobban tudja, mint a gyerekorvos... Nem is tudom, melyik a rosszabb.
Egynek viszont örülhetsz: a csemetéid nem sebészeti, hanem gyerekgyógyászati esetek. :wink:
vovanda

Szandra! elhiszem hogy dühös vagy emiatt!
Egyébként sztem vidd el bőrgyógyihoz. Mi is Gergő visszük 3 havonta, neki az arca olyan. spéci kenőcs van rá.

Anny! sajnálom, de én sem tudnám egyedül elvinni őket, még a játszóig sem, pedig az itt van a ház előtt :(

Binyek! De szar lehet most neked :):)
(apjuk most is ment lakásokat lesni)

Anyós weg! :) jah megkérdeztem tőle mennyi utazásija van. Közölte megvan a jövő évi.... és 5 forduló...de ha az Uram hozza akkor több....:(

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: