A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok Csajok!

Nem tudom hogy csináljátok, de én nem tudok sem hozzászólni, sem bejelentkezni a fórumba rendszeresen. A két fiú állandóan uralja a gépet, este meg már nincs energiám... nem egyszerű megszervezni. Tehát minden tiszteletem a Tiétek, de sajna akárhogy próbálom nem tudok sűrűbben jönni. Meg az anya-feleség-házvezetőnő szerep mellett nekem ott a vállalkozásom ahol elég sokat kell dolgozni.

Azért próbálok jönni.

Panndi!
Miért hígítod vízzel a tejet?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó: elég sok tejet ivott egy időben, és lettek rajta piros foltok, azt mondták, csökkentsük a mennyiséget. Így csökkentettük, a foltok eltűntek, a mennyiség megmaradt, mindenki boldog :)

Tanulnom kéne ám...
Vendég

panndi!

A foltok milyenek voltak megkérdezhetem? Kíváncsiságból hála nálunk eltűntek,de azért érdekelne a dolog :roll:
varga tünde

Az arcán volt két piros folt, mintha melege lenne nagyon, meg a hajlataiban piros volt.
Vendég

Jó reggelt, lányok!

Foltok - Rugónak a kakótól sok kis apró piros pöttye volt a szája körül. De ha valamire érzékeny, akkor is ilyen tüneteket produkál (narancs, mandarin, füge).

Tünde - de volt régen fehér közepű pattanás-szerű folt is az arcán, de már meg nem mondom, mitől volt :roll: Lehet, mikor először kapott tejet :roll: Sajnos nem tudom, de tuti, hogy voltak ilyenek. Mostanában ez már nem jön ki neki, csak a kis piros pöttyök.
Nem kentünk rá semmit, de amilyen élelmiszert sejtettem a dolog mögött, azt nem kapott többet :roll:
(Bezzeg kesudiót, azt kapott :wink: )

Panndi - jó tanulást!

Mi sajnos fél nyolckor felkeltünk :? Most Spongya Bob-matiné van 8) Kakaót iszok, eszegetek 8) Nagyon szépen süt a nap, ennek most örülök.

Kaqk - az aquaticum-program egyenlőre sínen van. Gábornak azzal érveltem, hogy majd biztos vigyáztok pár percet Rugóra, amíg mi együtt lecsúszunk a csúszdán... A múltkor ugye nem ment együtt. Sőt, én magamban sem nagyon akartam, mert már vagy 15 éve nem csúszdáztam...

Kiskoromban rengeteget és díjmentesen, mert apu úszómester volt nyarankánt egy strandon, szóval órákon keresztül. De az már olyan rég volt :roll:

Netezek tovább lelkesen, amíg lehet :arrow:

Kép
vindolanda

Ááááááááááááááááááááááá
feltettem főni kómásan a kávét, hogy ki tudjam nyitni a szemem.
elfelejtettem alátenni a kávékiöntőt és az egész a konyhapulton landolt :twisted:
felébredni felébredtem a kávétól de nem ilyenformán gondoltam :evil: :?
A konyhát kisuvickoltam és végre fő az újabb adag kávé- kiöntőt aláraktam 8)

:arrow: lefött

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bakancsos képet igyekszek majd csinálni, de Gábor sosincs itthon, meg teljesen azért nem sikerül neki felvenni :wink:

Azt elfelejtettem leírni, hogy tegnap, míg telefonáltam, nagyon nagy csend volt a szobában, gyanúsan nagy. Este vettem észre, hogy a számítógép winchester-tartó részébe Rugó beletömött egy csomó gemkapcsot meg kis csavart, amit egy zacskóban talált :shock:
Nem gyanakodtam a telefonálás után, pedig a kis fotelét is odatette a számítógép elé, hogy ülve tudja beledugdosni a dolgokat :idea:

Kép
vindolanda

Tali!!!

ITT :arrow: Budapest, 1171. Rákoskert sugárút 167.
vasárnap 10-13-ig.
Az én nevemen van a terem foglalva.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Akik jönnek:

Mesi
Ágica
Meryke
Marica
Irina
Miléna
Regi
Kaqk
Detty
Timi
Fleur
Hörcsög
Gica
Sense
Viranka
Nektarin
Én

Én lehet nem sütök :oops: aznap reggel még kiviszem apáékat Miklósra. Holnap meg szintén rohanós napom van :roll: Majd meglátom, de lehet csak ásványvízet viszek meg valamilyen üdítőt.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hoztam pár fotót :)

Kép Kép Kép
Vendég

Dmaggie! Hogy vagy?????? Olvastam, milyen beteg vagy, és a többiek sincsenek jól. :( Írj, ha van energiád, sokat gondolok Rád szegénykém!

Panndi! Zsófi lányod továbbra is gyönyörűűűűűűű!!!!!!!!!!!! És szép a pocifotód!

Tali
: Az M0-nál hol kell lekanyarodni? Mármint a térképen látom, csak mi van oda kiírva?

Viranka:
Ma derül ki, hogy Kolbiék jönnek-e.
Anyutól majd megkérdezem, milyen étvágynövelőt tud.

Gegi nemsokára ébred. Zsozsi most rajzol éppen.
Gegi megkapta a Rotarixet, hát nem volt hajlandó lenyelni. Ott gurgulázott, tartotta a torkában, és vigyorgott. A dokinéni ilyennel még nem találkozott, ott biztattuk, hogy nyelje le. :lol:
8 kiló, és 62 cm. :shock:

Zsozsi túl a prevenáron, és a 18 hós oltáson, meg az ezzel járó lázon. Rengeteget beszél, a legjobb a jézusmária. :D

Gegi felébredt :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

Móni, köszi a privit, megyünk, nem felejtettem, csak hú annyi minden volt, átestünk a hányós, hasmenéses víruson, hát két napig igen szar volt, mindenki elkapta, Apa, Robesz, Én, de most már mindenki jól, úgyhogy vasárnap talizzunk, megpróbálok sütni, gesztenyés, vagy banános muffint, ha nem sikerül, viszek kekszet, innivalót.

A Viranka, Móni száma megvan, valamelyikötöket hívom, ha van valami.

Puszi

Kép
Kép
nektarin

Sziasztooook!

Itt vagyok ám én is - a ködből :D !

Kaqk!Jaj, olyan gyönyörű Emmácska!!! :D

Maggie!Kitartás Drága!!!Reméálem hamarosan jobban lesztek!!!Mennek a gyógypuszik!+++++++

Mesi!Jézusmária! :lol: :lol: :lol: Nálunk állandóan ez megy: hűűűűű-ha!No meg a tutttttat???(=tudtad?).
Sokszor mondom neki: szeretlek. Tegnapelőtt nőgyógyásznál várunk, s odaszólt nekem: anyaaaa, tetettttee(=szeretlek). Tudom, fogalma sincs még, mit is mondott, csak azt tudja, hogy anya ettől milyen boldog :lol: Hát majd a sírást kezdtem el...
Gegi méretei: jézusmária! :lol: :lol:

Panndi!Kitartást a tanuláshoz!!!+++Zsófi tüneményédes!!!És a pocid is szépen nő!!! :wink:
kispocc

Vindo!Rózsaszínzoknis, Winchester-tömős Rugó :D :lol: :lol: :lol:

Móni! :twisted: Jó kis reggeli ébresztő :) ! Lehet, hogy én is bevezetem ezt a kávézási módot - biztos hatásos! :D

Regi!A bábozás sztem mindenképpen megér egy próbát, ha nem tetszik Szelinek, hazamentek! :wink: Milyen ügyi vagy a fogyással!!!

jaj, Boti makog az ágyában, felébredt, csak hamar még azt akartam írni, hogy voltunk dokinál, s Bulcsi jól van, nagyon szépen gömbölyödik :D !Botó továbbra is 7Ördög, kergetem egész nap :D !
ÉÉÉS!Végzett a kőművesünk, most jön a glettelés, festés, de azt Apa és apósom meg tudják csinálni. No, még munka bőven akad mondjuk, de legalább a zajolás befejeződött :D
:arrow:
kispocc

Kispocc - akkor szép csendes munkálatokat kívánok a továbbiakban!!

Anikó 15 - mi van Veletek? Látom ám, hogy be vagy lépve 8)

Panndi - ezeken a képeken nincs is kevés haja Zsófinak :wink: Aranyos :wink: Hú, ezen a biciklis szállításon nekem is el kellene gondolkodnom... Igaz, nins megfelelő bicikli hozzá, de előbb-utóbb be kell szerezni. Nem mehetünk minden nap két-három km-t babakocsival, pláne, ha nagyobb lesz :roll:

Maggie???

Kép
vindolanda

Sziasztok

Takarításon túl, emma ebédelt és alszik...én pihi kicsit.

Vindo: szupi akkor holnap talizunk..természetesen vigyázunk Rugóra míg csusszantok..:-)
Winchester tömködés:-)

Maggie: jjajjj annyira sajnálom hogy nem tudtok kilábalni! ++++++++++++++++++++++++

Móni: nem semmi ébresztőt találtál ki ..véletlenül ! :-(

Panndi: Zsófi képek..csodás kis csaj!!! Gyönyörűűű!

Na a szomszédtól hamarosan elkérjük a bicóra való gyerekülést amit felajánlott..mert már nagyon akarok cangázni Emmával...

Ma míg takarítottam apával játszottak..kimentek motorozni, biciklizni...de a drágám 10 perc után babakocsizni akart...azt mondta fáradt....most angyon rákattant..szeret benne ülni éls sasolni.:-)

Bióct nekem is kellen vegyünk..apa rá van kattanva mert sokat foglalkozott biciklikkel és magas a mérce..de én nem vagyok hajlandó olyan sokat adni érte még ha szuper akkor sem..mint amennyit Ő gondol..:-) Addig a nagypapiét használjuk.:-)

Mesi: Gegi méretei "jézusmária :-) Zsófi szenzációs..remélem emma ellesi a már beszélő gyerkőcöktől a trükköt...és nem csak érthetetlen nyelven fog beszélni..:-)

Nektarin: betegség :-( Muffin fininek hangzik...imádom agesztenyés sütiket !!!!

kókuszkockát fogok sütni. Azt viszünk...

Műanyag tányér, pohár, szalvéta????

Kispocc: :-) Búlcsú jól van...Boti: szeretlek...hát nem csodálom hogy a könny kicsordult!!! De jó hogy végeztek a kőművesek....csendesebb meló jön!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Hát nálunk már mind a 4 évszak megmutatta magát
:shock:

Voltunk kint kicsit csavizni a szomszédoknál, kis is fáradtam :shock: totál letud már venni 1.5 óra kintlét. ÉS még csak nem is cipeltem Péterkét.

Betettem dagasztani a gépbe lekváros buktát, remélem jó lesz 8)

Kaqk sütöttél???

Tali: irigykedem ám!

Panndi ugye nem te bicajozol?????
Édes Zsófi:-)Jó sok könyve van!

Emese Jézusmária! Nincs videót Zsoszi dumálásról?

Vindo kis ravaszak ám már ezek a gyerekek 8)

Magamról: hát már sokszor érzem, hogy nyomul lefelé Áronka feje, olyankor gyorsan felrakom a lában, nehogy lehúzza a gravitáció és idő előtt bújjon ki, még nem szeretnék szülni, jól érzem még magam igy is, nem teher a terhesség. Apától minden nap megkérdezem, hogy szép vagyok még? Azt mondja igen, erre én, akkor még nem szülünk. Bár én Péterkével sem torzultam el.

Csajok a keményedés és a méhösszehúzódás ugye nem egy és ugyanaz? A méhösszehúzódás fájással jár? Na már bocsi, hogy ilyen hülye vagyok második terhességnél is, de nekem Péterkével semmi nem volt, egyszer csak csorgott valami, mentünk és meglett 8)

Heni
KépKép
heni81

Heni!Nem, szerintem nem ugyanaz a keményedés és az összehúzódás! Utóbbi fáj, és szabályosan lehet érezni valami görcsféleséget :? ..izé, na :D
Lányok!Most nézem az uh-s papíromat, s az áll rajt, hogy lepény II. fokban érett. Normális ez vajon? Bulcsú mondjuk nagyobb is a koránál, szépen fejlődik, azt mondta a doki, ő is 3,5 - 4 kiló közt jön világra. Nem mondta, hogy baj volna a méhlepénnyel.Kismamik Nektek milyen volt 32 hetesen? Van valakinek ilyesféle "emléke"? Mesi,valahogy úgy emlékszem, Te írtál erről, tán még Zsozsinál... :roll:
pussz
kispocc

Kispocc! De irigyellek! Nekem még nem mondta Zsozsi, hogy szeretlek. Igaz ölelget, meg simogat, és attól is olvadozom! :oops:

Tegnap mindkettő a kezemben volt, és Zsozsi bújt Gegihez, mosolygott, puszilgatta, Gegi meg teli szájjal nevetett rá, nekem meg folytak a könnyeim a boldogságtól. :oops:

Te is már nagyon célegyenesben vagy hú. Csak ne vidd túlzásba a takarítást!

lmóni! Meccsoda ébresztő! :lol: És még koffein sem került a szervezetedbe! 8)

Vindolanda! Ne is törődj a rózsaszín zoknival! Gegit rózsaszín simlis kissapkában kaptam vissza a szülőágyon, miután lemosták, és felöltöztették.
Meg is dicsértem, milyen jól áll neki a rózsaszín. :? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kispocc! Ne aggódj!!! A méhlepény öregedése normális folyamat, azt jelzi, közeleg a szülés.
A lepény szépen ellátja a babát, abban a tempóban öregszik, ahogy kell.
Geginél volt (ha jól emlékszem) olyan, hogy a harmincvalahanyadik héten már elkezdett öregedni.
Nincs semmi gond, csak közeleg a vége! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! A méhösszehúzódás és a keményedés ugyan az!!!
http://www.babazo.hu/szakertok/20070831 ... tml?pIdx=1

Kép
Kép
Kép
gremese

Na látszik, hogy alszik mindkettő. :lol:

Sajnos Kiskolbiék nem tudnak jönni a talira, a hétvégéjét nem tudta elcserélni. :(

Én csak egy 1,5 l-es ücsit viszek, ha nem baj, mert örülök, ha a két gyereket a sok cuccal elcígölöm. :D

Heni! Még mielőtt végigolvasnád, kiollózok egy bekezdést:

"Természetes az is, hogy a 28. hét után egyre gyakrabban és egyre erősebben érzünk összehúzódásokat. Ha ilyenkor megtapintjuk a méhet, keménynek érezzük - ezek a közismert "keményedések", melyek, ha nem gyakoriak és nem fájdalmasak, teljesen ártalmatlanok."

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Zsozsiról olyan videóm van, ahol egy csomó állathangot utánoz, de majd résen leszek, és készítek róla dumálósat.
Apa talált egy felületet, ahova fel tudunk tölteni videót, csak csúszik a hang. Ha megoldja, akkor felteszem a videókat, és belinkelem az elérhetőséget.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!Köszi :D
Szerintem ennél nincs is szebb élmény, mint amit írtál :D . Olyan jóóóóó lehet!Már én is nagyon várom, hogy mindkét Gyerkőcömet ölelhessem egyszerre :D
Méhösszehúzódós téma: oóóóó, bocsi Heni...az az igazság, nekem sincs tapasztalatom, mert Botinál még jóslófájásom se volt, se keményedés, se semmi, csak elfolyt a víz, és szültem is :lol:
kispocc

Jujjj műr nagyon a finish-ben vagytok csajok...!!!! Nagyon izgi!!!

Heni: nem nem sütöttem..ma takarítás volt..aztán nagypapi főzött..ilynekor tiltott terület a konyha..persze miután végzet jöhet a takarító brigád! :wink: De nagyon finiket csinál..Ma gombás rizottót meg rántott afrikai harcsát...jummmyyy

Emma ha felkel akkor megyünk sétálni a főtérre..galambokat nézni, könyvesboltba.....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Fájások - hát, én sem nagyon fájogattam. Mikor locsoltam a kertet slaggal, akkor mindig éreztem, hogy keményedek (8-9. hónap), de fájni nem fájt :roll: Méhlepény - nem öregedett fokozottabban.
De Mesi profinak tűnik :wink:

Akkor feladom rá a rózsaszín zokniját, és lefotózom majd, ha ilyen lelkes ettől mindenki :lol:

Na, amíg taliztok vasárnap, mi anyósozunk :roll: De legalább megyünk az Aquaticumban holnap, ha minden jól alakul. Kaqk, a mobilszámom :arrow: Ha Rugó ébred du., és látszik az indulási időpont, telefonálok majd.

Rugó elaludt szerencsére, reggel fél nyolc óta pörgött. Pedig kinn is voltunk egy órát, de hiába...

Most vadul takarítani kezdek, mert a lakás lassan olyan poros lesz, mint egy kripta az Indiana Jones-filmekben :shock:

Kép
vindolanda

Vindolanda! Férfias a sapi mi? :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Indiana Jones? Az egyik kedvencem! :D
Na most jól bepótolom, hogy ritkán tudok jönni. :twisted:

Két napja Zsozsi végre mondja, hogy APA. Idáig PAPA volt az apja. Én továbbra is AJA vagyok.

Kiszedem a mosáááááásttttt.....

Kép
Kép
Kép
gremese

Ejha :lol: :lol: :lol: :lol:

Takarítás közben is félszemmel a fórumon...

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Hajni! Boldog névnapot!

Majd szerintem holnap jövök, mert délelőtt megnéztük a magánovit, Szelit alig lehetett elrángatni, nagyon szép, de túl drága nekünk... :(
Most meg megyek infraszaunába, aztán hastáncra! :D

Puszi!

Kép

Kép
regcsiken14

Állandóan tele a két szárító, és folyik ki a szennyes a tartóból.
Elképzelem, Bongyiéknál mi van... :lol:

Fogyiklub: Nemrég írtam, hogy -1 kilónál járok. No kérem, már -4-nél. :) Ennyit jelent a rohangálás a két kicsi után...

Uppsz, Gegi ébredt. Megyek, agyonpuszilgatom! :oops: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Hú, milyen aranyosak együtt :D

Geginek hullik a haja? :wink: Jól látom?

Erre a dzsungeles játszószőnyegre emlékszem, sokat vártál a szállításra :roll:

Kép
vindolanda

No közben megvolt egy villámszopi villámrottyantással. :lol:

A pihiszékre vártunk sokat, végül máshol vettük meg.

Biza, hullik ezerrel, és valami szöszke nő utána. :lol:
Zsozsinál észre sem vettem, hogy hullik/cserélődik a haja.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese jaj de jó volt visszaolvasni a hozzászólásaidat, mint a régi szép időkben:-) Gyere minél többet!
GEgi Zsozsó nagyon édesek!

Köszi a hozzászólásokat csajok:-) nem fájnak, tehát remélem még nem szülök.

Megsütöttem a lekváros buktát, nagyon jó lett:-)

Ízes bukta /kenyérsütőben kelesztve/
Hozzávalók:
• A tésztához:
• 1 pohár langyos tej
• 6 dkg olvasztott sütőmargarin
• 5 evőkanál cukor
• 2,5 dkg élesztő
• 5 pohár liszt
• 2 db tojás
• Valamint:
• lekvár
• pici zsír
• 1 db tojás

Elkészítés: A tésztához való hozzávalókat belerakom a kenyérsütő tartályába úgy, hogy a vajat előzőleg felolvasztom, a tojást pedig elkeverem. Dagasztó programra teszem, ez kb. másfél óra. Ha kész, elnyújtom a tésztát 1 cm vastagra, négyzetekre vágom, ízlés szerint megtöltöm lekvárral. Kizsírozott tepsire sorakoztatom, a tetejét megkenem tojással, és előmelegített sütőben megsütöm.

Megjegyzés:
A pohár kb. 2 dl-es legyen. Kézzel dagasztva is nagyon lágy tésztát kapunk.

Kispocc nekem a 32 és 36 héten a lepény érettségi foka 2.

Kaqk jó, hogy apukád finiket főz, azért nem rossz nektek náluk lakni
:wink:

Heni
KépKép
heni81

Hú, de rég volt :oops: Tényleg a pihiszék volt az :oops:

Heni, csak óvatosan :!:

Kép
vindolanda

Vindo igyekszem :wink: ilyenkor délután már csak csücsülök., felpakolom a lábaimat.

Emese méred a szopikat??? én vettem egy mérleget, mert biztos ami biztos, soha nem tudtam mennyit evett Péterke, sok volt a sirás, és most azt gondolom, hogy lehet éhezett, bár nem úgy néz ki 8)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Isten éltesse az elmúlt napok Szüli ill.Névnaposait

Köszönjük Gábor köszöntését.

A képek nagyon jók :D :D

Sajnos úgy néz ki még sem tudunk menni a talira,
de ezt majd csak holnap este tudom biztosra.
A két kicsi mára taknyos lett bár Ildike nem annyira mint
Karcsika.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Na ennyit az ülésről, hát apa kicsalt minket, most jöttünk be, mondanom sem kell, hogy totál hulla vagyok, Péterke rögtön enni kért, mit tesz a levegő :wink:

Heni
KépKép
heni81

Íme a pink zoknijú fiú:

Kép

- a kiságyon azért van egy csomó törülközőből, hogy ne tudja hozzá csapni az ajtót
- szerintem Rugó komoly pocakot eresztett az elmúlt egy hónapban :roll:

Maggie, most Te jössz valami hasonlóval. Már úgyis régen láttuk Bercót :wink: Szigorúan pink zokniban :wink:

Kép
vindolanda

Vindo: pink zokni :-) nagyon csábos!!! :wink:

Hörcsög: :-(

Heni: a levegő..Emma is nagyon meg tud éhezni..:-) Köszia bukta receptet..mentem el...!:-) Bizony jó dolgunk van itt nagyiéknál..:-) nem fogyi klubb...:-(

Mesi: de édesek együtt!!!!

Na voltunk a városban..emma kergette a galambokat..verebeket..könyvesboltabn és nagyinál is voltunk..most a másik nagyival tereget.

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi
sztem próbáld meg

Vindo
tuti direkt olyat vettél :lol:
Rugó újabb rémtette :shock:

Maggie
:( jajj sajnálom, h ilyen rosszul vagytok

Moni
KV :?

Panndi
Húú de vagány bicis felszerelés :) mi is készülünk lassan Lillával

Mesi
Jézusmária :lol:

Kispocc
A mindenit Bulcsi jó nagy baba.

Hajni Boldog névnapot!

Majd még jövök, de most vacsi

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudtam :( , de jöttem helyzetjelentést írni. :)
Máté ma kapta meg a 18 hós oltást, szegénykém sírt végig :( Ráadásul a fütyije meg begyulladt :cry: , arra kapott antibigyót, áprilisban meg elviszem, hogy szondával megcsinálják neki. Amúgy ma voltunk Játszóbölcsiben (közben vittem át szurira, ott van doki bácsi mellett :) ), annyira szeret ott lenni, meg sem áll :) Délután aludt 3,5 órát :shock: aztán mentünk Bencusért meg játszótérre, az a másik nagy kedvenc :)

Betegeknek jobbulást, ünneplőknek sok puszi!

Talira sütök kétféle muffint, meg viszek ásványvizet. :)

Vasárnap találkozunk :)

KépKépKépKép
meryke

Zsófi tavaly is sokat biciklizett Apával, nagyon szereti :lol:

Na nekem mára ennyi volt, nagyon görcsölök :?
Vendég

Sziasztok!

Vindo: drága vagy hogy érdeklődsz, jól vagyunk, egy kis náthát leszámítva, a 2 fiú taknyos, én még nem :roll:
Olvasgattam délben, jól láttad :wink: , csak Dávidka 1 óra alvás után felkelt és már nem tudtam írni, mert mentünk Debrecenbe. Tegnap kaptam egy új telót, de vissza is kellett vinni ma, mert nem jó :? Kicserélték szerencsére 8)

Egyébként minden ok nálunk, szemfogak jönnek ezerrel, így újra van éjszakai műszak, de nem olyan gázos.

Igyekszem többet írni, csak tanulnom kell, a nagytakarítás még sehol, úgyhogy van dolog bőven!

Puszi mindenkinek!

Kép
aniko15

Sziasztok!

Ünneplőknek utólag is nagy puszi!

Betegeknek pedig jobbulást!

Mi megvagyunk, viszont Zétin kitört valami hisztiláz. :shock:
Tegnap megvolt az első utcai nyilvános eldobommagammertnemazvanamiténakarok-hiszti. Annyira behergelte magát, hogy nem akart beülni az autóba. Amikor sikerült betuszkolni hálából összehányta magát+autósülést+kocsiülést. :evil: Még ma is azt pucoltam immár századjára.

Eddig csak itthon volt nagyon ritkán. Két napja nem akar hazajönni vagy bejönni ha sétálunk. Ordít és eldobja magát az előszobában. :shock:

Már készülünk a vasárnapra, páromat elengedték az ügyeletből. Remélem mindenki jól lesz. A két szemből álló gyógyszer kicsit a gyomromat kikészítette mára.

Holnap nekiállok sütni. Több lapból álló krémes-csokimázas sütit. Ha nem sikerül akkor jön a B-terv. :D :wink:

Úgy várom, hogy találkozzak azokkal is akik múltkor nem voltak!

Holnap még próbálok jönni. Vasárnap azt hiszem 8 után indulunk majd.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Légyszi valaki küldje el a gmailes beléptető dolgokat. Valahová elkavartam. :oops: Előre is köszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna, küldtem :wink:

Jó éjt mindenkinek :arrow:

Kép
vindolanda

Azt nem is írtam tegnap, h Bence nagyon ügyes :)

KépKép
KépKép
fleur

Ma úgy látom én vagyok az első, szóval akkor egy jó reggelt hír.
Velünk ismét csoda történt. A tavaszi fáradtságom :lol:
Kép

Eddig még nem hagyott nekem erőt, h megírjam, pedig csütörtök óta már biztosan tudjuk. De most végre kialudtam magam, vagyis olyan éhes lettem, h muszáj volt felkelnem :)
A péntek 13-ról meg csak annyit, h aznap teszteltem és volt Lilla másfél éves.

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: