Jó reggelt lányok!
Tegnap annyit írtatok, nekem meg semmi időn nem volt, és annyi mindent akartam reagálni

de mindegy.
Este bealudtam a fiúkkal apa meg nem keltett fel. vagyis nem sikerült neki mert emlékszem valamire

de annyira kimerült vaoltam(vagyok)
Egy gyerekkel kevesebb!apa elvitte magával a Hamzát a dolgozóba, lehet mennek cirkuszba ha van jegy
holnap meg családi"megyünkvalahovahajóidőlesz" a program
Arwen!
Érezzétek jól magatokat!

És utólag is gratulálok a múltkori eredményeitekhez! én még adós voltam ezzel!
Nika!
Hát tényleg irigyellek! mármint annyira izgi ez az új lakás, költözés, stb...ilyenkor az ember úgy érzi, hgy amit elrontott elfelejtheti, és mindent kezdhet előlről. tisztalappal indul egy új korszak!

kívánom, hogy sok örömetek legyen ebben!
Nemlajos!
Én is olvastam ezt és felháborító, hogy egy 3 gyerekes anya, más gyerekeit"mérgezi"
Döme valószínűleg a szuszogásod, a tested melegét, a hangodat, vagy a mellkasodon a szívdobogásodat szeretné. Szüksége van ezekre hogy jól érezze magát.
Egy barátnőm mondza, hogy olvasta, hogy igenis számít, hogy hanyadik héten születik a baba, és az utolsó 3 hétben a kicsi mentálisan fejlődik. Ezért van hogy a 40. hétre született babák nyugodtabbak(és nincs olyan sokszor nálluk ezek a reflex rángások és álomban sírás, vagy az, hogy mikor ölben vannak akkor sem engedik el magukat hanem lehet érezni hogy a testük kicsit görcsös). szóval ezek egy teljesen kihordott babánál sokkal ritkábbak és a későbbiekkben is nyugodtabbak és kevesebb testi-lelki bajuk van mint egy 37-38.héten született, de nem koraszülött babánál!
Ez egy kutatás volt, és nem tudom hol érhető el az egész anyag. de lehet hogy van benne valami
A lényeg hogy Döme a Te kis drágád, és neki Te vagy a világon a legtökéletesebb anya!
Jó időben sétáljatok sokat!