A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Zsufi: Marcika csudaszép!!!!
Igen, Vendel is háton alszik éjszaka, még nem mertem hasra tenni...
És ami nagyon elkeserít, hogy mi már 9 hetesek leszünk hétfőn, és még mindig semmi nyoma, hogy át akarná aludni az éjszakát....

Én meg már nagyon kivagyok.... :cry: :cry: :cry:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Hugic, köszönöm!!!

Julcsi: most töltöm le HJ-t, nagyon köszi!!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Jaj de édes Marci! :D Meg Alex is, csak a nagy parázásban nem írtam meg :oops:

Zsufi az alvás-témán én is sokat filózok, 3,5 óra a max nálunk, de ez a ritkább, inkább csak 1,5-2 óra szokott lenni. Most az utóbbi napokban van hogy óránként ugraszt. Nem tudom mi lehet az oka, elvileg jól lakik mert hízik, meg el sem aludna ha éhi marad. Meg van hogy estére pótolok táppal, akkor sem alszik többet. Mire rájövök túl leszünk rajta :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ja és nappal egyetlen egyszer alszik 1,5-t, amúgy csak 15 perceket ölben.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Amy: hát én sem vagyok a topon, elég hulla-üzemmódban működöm. De az a baj, hogy nálunk nem is marad meg hason a drága. Porszívózik egy darabig, aztán egy kis fekvőtámasz, forgolódik a kis fejével egyik oldalról a másikra, aztán kb. max. 10 perc után jön a sikítás :?

ZétiVera: akkor te is rendesen kipihent vagy :) Nálunk is volt olyan éjszaka, hogy 1,5 óránként kelt :shock: Na az utána következő nap szuper volt, gondolhatod.

Mondjuk mi már legalább napközben normálisan működünk, kitartás, Oli is már 6 hetes, egyik pillanatról a másikra meg fog javulni!!! Addig mi is rengeteget ölbebabáztunk.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Hugic: :lol: :lol: én már ettől is rettentő boldog vagyok, h legalább fél5 ig nyomja egyfolytában,csak én miért riadok fel többször is azt nem értem.... :shock: ha alszik az is baj???tiszta hüle vagyok.... :lol: ha ez maradna így tartósan meg is elégednék egy időre. Már csak azt kellene gyakorolni, h lefeküdjek én is jó korán, mert azért kell 1-2-3 nap mire észre is veszem, h pihentem.Most még csak tölti vissza az elmaradást a szervezet :wink:
Nicko, akkor egész nap anyatejet kap André, nem igaz? No problem... :lol: amennyit írtál az egész napra vonatkozik nem?

3/4 11- fél 12 ig sétáltunk, hazajöttünk, kicsit pislogott, azóta is alszik még.....ha ébred lesz rohanás az ágyba enni, kajázott f10-kor, előtte is aludt, azt hiszem ma is nyugis babuci a drága.

Marcika is nagyon édes Zsufi! NAgyon tetszett a babának sok a gondja című kép! :lol: nálunk is megvan még a születéskori hajacska, főleg hátul cuki, tényleg olyan szerzetesféle :lol: :lol:

Kép
kaandi

Sziasztok!

Remélem mindenki jó van. Igazából csak képeket nézegetek... Édes minden baba!

Ja és hoztam egy írást. Szerintem tök igaz!

• Ne kényeztess el! Tudom jól, hogy nincs mindenre szükségem, amit kérek, csupán kipróbálom, hogy mit csikarhatok ki Tőled.
• Légy velem határozott. Ez azért fontos nekem, mert ezáltal érzem magam biztonságban.
• Ne engedd, hogy rossz szokásokat vegyek fel. Te vagy az egyetlen, aki ezekre még idejekorán figyelmeztethet.
• Ne viselkedj úgy velem, mintha fiatalabb lennék, mint amilyen valójában vagyok. Ezzel csak azt éred el, hogy ostoba módon "nagy"-ként próbálok viselkedni.
• Ne javíts ki mások előtt. Sokkal többet érsz el, ha kettesben, csendesen megmagyarázod, hogy miben hibáztam.
• Ne tégy úgy, mintha a hibáim bűnök lennének. A kettő összekeverése megzavarja bennem az érfékek megtanulását.
• Ne védj meg cselekedeteim következményeitől! Néha szükségem van arra, hogy - fájdalmak árán - magam tapasztaljam a következményeket.
• Ne vedd rossz néven, ha azt mondom: "nem szeretlek". Legtöbbször nem Te vagy az, akit nem szeretek, hanem azt a hatalmat, ami megakadályoz, hogy kedvem szerint cselekedjek.
• Ne törődj sokat egészségi panaszaimmal. Néha csak azt szeretném elérni, hogy figyeljenek rám.
• Ne korholj állandóan! Ha folyton zsörtölődsz, csak úgy tudok védekezni, hogy siketnek tettetem magam.
• Ne felejtsd el, hogy nem tudom mindig pontosan kifejezni magam. Ezért tűnik úgy néha, mintha nem lennék "becsületes".
• Ne rázz le, ha kérdésekkel fordulok Hozzád. Ha nem válaszolsz, egy idő után azt veszed majd észre, hogy abbahagyom a kérdezést, és máshol keresek választ a kérdéseidre.
• Légy következetes. Ha nem vagy az, zavartnak érzem magam, és nem tudok többé bízni Benned.
• Ne mondd nekem, hogy a félelmeim butaságok. Nagyon is valóságosak ezek a félelmek és csak úgy tudsz segíteni nekem, ha megpróbálsz megérteni.
• Sose tégy úgy, mintha tökéletes és tévedhetetlen lennél. Túlságosan nagy lesz a csalódásom, mikor rájövök, hogy egyik sem vagy.
• Ne gondold, hogy elveszíted a tekintélyed, ha bocsánatot kérsz tőlem. Becsületes bocsánatkérés meleg érzéseket ébreszt bennem irántad.
• Ne felejtsd el, hogy szeretek kísérletezni. Kérlek, nyugodj bele a próbálkozásaimba, nem tudok meglenni ezek nélkül.
• Ne felejtsd el, hogy milyen gyorsan felnövök. Biztos nehéz Neked velem lépést tartani, de kérlek, legalább próbáld meg.
• Ne felejtsd el, hogy nem tudok létezni szeretet és megértés nélküled, talán nem is kell ezt Neked hangoztatnom. Vagy mégis?
• Kérlek, tartsd magad jó kondícióban és légy egészséges. SZÜKSÉGEM VAN RÁD!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Lányok!

Akit érdekel küldtem a közösbe lány és fiú babanaplót. :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: köszi az álommanó jó fej volt, éjféltől aludt, hajnali 5-kor kellett megigazítanom mert álmában fordult 180 fokot és aludt 6.45-ig. Ma is kérem!!!!!!!!!!!!!!!

zsu: kérd meg a férjed este masszírozzon meg, meg próbálj lazítani egy kád vízben, ha tudsz. Remélem azóta már jobban vagy.

vera: nekünk is mekóniumos volt a víz, mint kiderült a burokrepesztésnél, ahhoz képest hogy még aznap reggel UH-n azt mondták hogy éretlen a méhlepény, semmi jele semminek :evil:

zsufi: édesek a képek!!

nicko: mi átlagban 120-150-et eszünk naponta 5-ször. Éjjel nincs kaja. Este simivel keltegetem, kitakarom, finoman duruzsolok, de nagyon nem szeretem, ezért is megpróbálok átállni a 9-10-es kajcsira és meglátjuk meddig bírja.

Kép
budabo

Lányok, köszi az Alex dicséreteket!

Zvera: parázást tessék befejezni :D ! Nem kapott volna Oli 10-es Apgart, ha baj lett volna.
Alex sem mond hosszú monológokat :D , ha beszélünk hozzá figyel, nagyokat vigyorog és időnként kijön belőle 1-1 hang. Te is tudod, h nem fejlődnek egyformán a babák, mindent rendesen csinálni fog Oli is, Alex is, ha megfelelően érett lesz hozzá.

Zsu: remélem már jobb a fejed!

Bogi: még a végén kijön az ágyból Füge :D

Kaandi: na, nekem is valami nagyon cifra jutott eszembe erről a dokiról. 100%-os borravaló azért, amit otthon a gyerekdoki is megcsinál, meg azért mert félrevezetett titeket?

Julcsi: Alex ilyen kopirnyón született, hátul meg 2 centi hosszú a haja. Még nem tűnt fel, h hullana a hajacskája.

Magdi: amikor kijött hozzánk a gyerekdoki (a KH-ból hazajövetel után), már akkor megírta nekünk a beutalókat, elmondta az oltásokat, (azt is mondta, h a rota elleni 2x 18000 ft és, h próbáljam egészségpénztárral kifizettetni)

Zsufi: ökölrágás nálunk is megy, olyan jókat tud cuppogni rajta. Éééédes ez a kép, tényleg mennyi gondja lehet :D .
kreiszi

Budabo: Ez csodálatos! Nagyon örülök, hogy ilyen jó volt az éjszaka! Ma is küldöm! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

kreiszi: azért még remélem nem, ezt álmában nyomja csak.

millye: nagyon tuti a babanapló,köszke. Na mivel álommanó épp udvaron van Fügével, nekiállok vasalni :cry:

Kép
budabo

Boti már majd 3 órája alszik a teraszon! Azt hiszem tényleg futtában eszünk,menet közben. Cici már feszül rendesen.... :shock:
SZJA tv,-t már oda-vissza átolvastam :lol:

Kép
kaandi

Ja, nekem fogalmam sincs mennyit eszik a gyerekem. 1x mértem csak az evését, még a KH-ban. Tiszta súlyt hetente a védőnőnél méretünk.
A napirendünk forgó rendszerben működik :D . 2-3 naponta vannak a váltások, ami azt jelenti, h az evések időpontja tolódik 2-3 órákat. A fürdésben is csak az biztos, h este 7-8 között valamikor kezdjük.
kreiszi

Budabo: Nagyon szívesen! Ne is mondd a vasalást... nekem is annyi dolgom lenne, de ma annyira nincs kedvem :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

és még mindig alszik, TI felkeltenétek??? fél 10 körül evett utoljára....

Kép
kaandi

Köszi lányok a tanácsokat, valamennyivel már jobb! Voltunk kint levegőzni! Meg amíg anyum itt volt beültem egy kád forró vízbe, azt hiszem a nyakam lesz a ludas tényleg, mert begyulladt, és ilyenkor hasogatni szokott az egész fejem! :(

Zsufi, ökölrágás nálunk is van, és azt hiszem te írtad, hogy segít Marcika az öltözködésbe, na ebben is egyeznek a fiaink! :lol:

na megyek még pihizek egy kicsit, amíg Bencus durmol! :D
zsu83

Edina!!! A mei-tai-ba te hová teszed Csenge lábait? Én is rendeltem egyet, de nem tudom rendesen beletenni a lábait, mert terpeszben nem jó neki.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Kaandi: neeeeeeeeeeeem. Mi is 4-5 óránként eszünk. 10.30-kor ettünk, kimentünk 11 után udvarra, cseppem kinn aludt vigyáztak én feljöttem vasalni, most felhoztam és beraktam a kiságyba,mert nem akar észhez térni. Várok még kicsit.

zsu:örülök hogy jobban vagy.

Kép
budabo

Bocsi mindenkitől a mekóniumos idegbaj miatt :oops: :oops: :oops: túllépek rajta becsszó :)

Dina a mei tai-ról nekem is eszembe jutott egy kérdés: kabát alatt vagy kabát felett hordod kint?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kaandi: Végül felébredt magától? Tegnap az én Kicsim is csinált ilyen gigaalvást, fejtem és hagytam aludni. Szerintem az alelőtti naptól volt megborulva, de annyira kipihenten ébredt, hogy nem bántam, hogy nem ébresztettem fel... :)

Magdi: Szerintem ezt érzed majd, hogy a Te babádnak mi a jó... Marcit (mienket. :)) pédául a mondókák egyelőre nem izgatják, de ha zenét hallagtunk, énekelek vagy táncolok vele, azt nagyon szereti. Az előbb is akkora szemekkel csodált, mikor ringattam és énekeltem neki HJ-ot. :D Szóval, Te is látni fogod idővel, hogy Marcid minek örül. Később pedig lehet bővíteni repertoárt. :)
(Bocs, az csak az én tapasztalatom...)

Zsufi Marci is milyen kis édes!!! :D Az első kép szuper! Azon alszik vagy csak el van gondolkodva?

Gyönyörű Natasa???? Légyszi, légyszi, légyszi!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Lányok, még egy kérdés, és eldugulok...
Naponta hányszor adtok chamomillát? Folyamatosan, vagy csak, ha kell???

Nálunk ma is orkán erejű szél fúj, Vendel egész nap ordít, én meg bőgök, mert már annyira fáradt vagyok... annyira irigylem a hosszú alvásokat...

Biztos én csinálok valamit rosszul..............

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy81: Akár naponta többször is adhatsz neki! A lényeg, hogy műanyag kanálban pici szénsavmentes ásványvízben hagyd feloldódni!

Kép

Kép

Kép
millye

köszi Millye. Üveg pohárból itattam meg, az jó, nem? Azt mondta a patikus,hogy abban lehet...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy81: Én amikor már látom, hogy nyűgösködni kezd akkor adok neki és nem folyamatosan (volt, hogy egy nap kétszer is adtam neki eddig többször nem kellett egy nap mert megoldódott a probléma két adagtól). :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Amy81: Üvegpohár is jó! Arra figyelj, hogy ne legyen semmilyen mentolos párologtató és hatásosabb nálam, ha evés előtt vagy után fél órával adom be neki!

Kép

Kép

Kép
millye

amy: ha jön a jobb idő hidd el hogy jobb lesz nektek is, addig kitartás. Együtt érzek veled nekünk is volt ilyen napunk.

Kép
budabo

Millye: köszi, most megkapta a második adagot, remélem használ...
fél kettő óta nem alszik............

Bogi: nagyon köszönöm... most tényleg kezdek eléggé kibukni...........
muszáj, hogy javuljon valami, mert ezt így már nem bírom sokáig.........

Kép

Veronika:
Kép
amy81

amy: Julcsi írta még hogy citromfű teát - ha jól emlékszem - lehet adni ha nyugtalanok. Javult a helyzet?

Kép
budabo

na lányok, kozmetika megvolt. megszabadultam egy kg szőrtől :)
épp akkor kelt fel és kért enni, h hazaértem. mire megérkeztem apa tisztába tette és elkezdte etetni, majd átvettem. aztán 5 perc nyugi cici (üveg után mindig kell :)) majd ki a napsütésbe, tavaszba! Jajj annyira élveztük! Marci végigaludta, én meg végig napoztattam az arcom (kis D vitamin nekünk is jár, nem?) most behoztam és szépen alszik tovább a kiságyában (jajj lekopogom), pedig annyira elbénáztam, ahogy kibontottam a téli szerkóból, csoda h nem ébredt föl :)
apa pedig befejezte a mérlegfestést. szebb lett mint újkorában, holnaptól megindul a mérlegelés!

megvan a 6 hetes kontrollom időpontja is, amit már szépre gyantázva várok :) (remélem addigra nem nő vissza :? )

amy!
remélem hatott a chamomilla. megnéztem a homeos könyvemet, az van benne, h akár negyedóránként 5 golyó, szal ne sajnáld :) a lényeg, ne fém kanálban oldjad fel, a legjobb a műanyag (én egy pici babavizet szoktam ráönteni, rádobom a radiátorra - köszi Zéti :) - és kb. 10-15 perc múlva már kész is az oldat! ha még nyűgi, nyugodtan adj még neki!
együtt érzek veled! nekünk tegnap volt ilyen napunk! holnapra jobb lesz! kitartás!

kaandi! én is fel-fel kelek, hiába alszik mélyen a babóm! Stelly csinálja jól a paplanafejemre dologgal, ha csak úgy nyöszörög a manó, el kellene tanulnom tőle. képes vok odaugrani (na nem nyúlok hozzá) csak nézegetem, h minden oké e, majd kb negyed óra múlva visszadőlök. annyira éberen alszom. minden pici nyekkenésre azonnal felébredek :roll: micsoda hülyeség!!!!

Vera - én ugyan vezetem ezt az étkezési naplót, de a tied jobban tetszik, megyek is megkérem sógim, h nyomtasson nekem ebből pár oldalt!

millye - király a babanapló! ebből is nyomok egy pldt :)

nem volt a falu könyvesboltjába füzesi zsuzsa mondókáskönyv, megrendelem asszem a cd verziót inkább, mert felnő a gyerecském mire beszerzem :oops: :shock:

julcsi, stelly
köszi a bíztatást. igazából szeretek mondókázni, csak még sokat kell tanulnom, h ne legyen unalmas... ladmon neked meg köszi az apacukát! imádom, most h eszembe juttattad! meg eszembe jutott még a digi-dagi daganat is (most h ennyire kerekedik a fiam :)), meg a cini-cini muzsika :) - azt imádtam gyerekként

no.... megyek már, mert sosem lesz borsófőzi :roll: remélem nem szúrok ki sem magammal, sem a gyerekkel, de egyszerűen már semmi más nem jut eszembe! ezt meg annyira imádom! ladmon, mond kérlek, h nem volt gond a borsóból :) :wink:

KépKép
hugic

amy nekem tegnap ugyanez volt. fél kettőtől estik ment a parti. csak mivel már többször is volt ilyen a sírásig már nem jutottam el, mert talán kezdek valamennyire immúnis lenni. persze sajnálom őt nagyon, de ha nem megy akkor meg kell várni h elmúljon. max avval lehet segíteni h érezze mellette vagyunk és nagyon szeretjük! továbbra is kitartáááááás!

KépKép
hugic

Budabo, Julcsi: szóval 3/4 3 kor behoztam, de még alukált, nem ébredt fel, aztán szép lassan.......majd üvöltés nélkül megmértem (én szoktam majd minden etetésnél) , mert ha magától ébred addigra már biztos üvöltés lett volna.....végül ettünk, csajok meg sem állt 180 ig, ez most a rekordunk!! :lol: ennek hatására iszonyatosan lelassult, teli pocak, anya keze stb..........csupa örömök :lol:
Felöltöztünk megint és elsétáltunk a tesóért, megint szundi most kicsit nyüszög ahogy hallom,mert már a tesó is rugja a labdát, szóval nincs az a nagy csönd, mint előtte.....Szép az élet..... :lol: na jól van tudom,h nincs ez mindig így ám!
Amy, nálunk is voltak a héten ilyen napok, tudom nem vígasztal, biztos az a rohadt nagy szél az oka felétek is, tuti. Itt Bp környékén piszok szép idő volt, pláne du. Holnapra odaér, ígérjük!!! :D addig is kitartást!

Kép
kaandi

Jajjj lányok, szívesen jönnék sűrűbben, de Oli most az állandóan kézbe levős korszakát éli, nem lehet lerakni fél órára sem. :D
Nekem nem baj, mert imádom, csak a karom nem bírja már nagyon. :? :)

Minden baba nagyon édes!!!

Elif és Iricc is régen volt már, ugye?

Kép

Kép
gjéti

Sikerült aludnom Bencussal 2 órát, ő még mindig alszik! :lol:
Már jobban vagyok, csak olyan kába a fejem!

Amy, nyugodj meg, te mindent szuperül csinálsz, de a frontokra sajnos nagyon érzékenyek a babák! :cry:
zsu83

de jó Zsu,h jobban vagy!Végül bekaptál vmi tablettát?
mi most keltünk fel.....továbbra is kába a drága :lol:

Kép
kaandi

Julcsi, nekem is fáj a cicim, de nagyon. Zétinek elég rossz a technikája, csak a mellbimbót szopizza, a többit nem veszi a szájába, ezért teljesen szétrágja.. :((((

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Na megjöttünk! Honnan? Hát a Tescoból! Én bizony elvittem!
És határozottan élvezte. Azt hittem aludni fog, mert ideje lett volna, de nem tette, hanem végignézelődte az egészet, csak hazaútra aludt be 5 percre...
Na gondoltam, milyen jó gyerek is ez! De a francokat! Kivéve a hordozóból vettük észre, hogy nyakig kakis a gyerek! Szó szerint! :D Attól érezte magát ilyen jól!
Szóval hugic, amy: borsó jöhet! Tegnap óta napi egy kaki volt (korábban csak 2 naponta!)

Amy: nem jön be a hasonfektetés semmiféleképpen?? Nálunk is attól javult a helyzet, pedig előtte utálta, de hüvelykujjazni csak így tud... És sokkal jobban alszik hason tényleg!
Szerintem Zsancynál ugyanez volt!

ladmon

andus: nem tudod megigazítani, amikor bekapja? Mi is problémások voltunk (alsó ajka szinte nincs Eszteremnek, így azt mindig behúzta), de kézzel mindig kihúztam, amikor elkezdte a szopit, és egy idő óta jól kapja be.

Zsu:
örülök, hogy jobban vagy! Apjuktól nyakmasszírkát kicsikarni ám este!! :D

Megyek sörözni és Mónika show-t nézni!!

ladmon

hugic: na te legalább eljutottál kozmetikushoz. Én itthon próbálkoztam és édesapjára bíztam a kicsit aki csukott szemmel húzogatta a zenélő maci-kutya-bárányát (nem tom mi) de nyekergett, én meg kapkodtam és fél kg gyanta rajtam maradt.

kaandi: király! Mi is aludtunk 3-ig és akkor is alig akart magához térni :). Mi is mérlegelünk minden kajánál, különben nem tudnám mennyi tápot adjak a picinek. Jó móka: mérleg-cici-mérleg-tápcsi. De 180 :oops: azért nem semmi.

zsu: harcolj ki masszírozást!!!!!!!!! Amúgy én is szédelgek, nehéz a fejem, de a vérnyomásom jó, nem alacsony, úgy hogy nem tudom mitől :cry:

ladmon: ilyen nekünk is volt, megjöttünk egy sétából, békésen aludt és fenn vettük észre hogy tiszta kaki, meg amikor jókat aludt hason, ott is békésen el volt a kaksijába. De engem azzal "szivat" hogy tisztába teszem és utána még arra sincs időm hogy pelust tegyek alá, és lepisil, vagy a kakit nyom a tiszta pelusbe. De megtudom zabálni ahogy alkot, keze ökölbe, szája behúz, és nyög :D

Kép
budabo

Budabo: nálunk a fürdés előtt puciba tuti a pisi! És esküszöm, még röhög is hozzá!! :lol:
De már kiszúrunk vele, és pucérbaba segge alá behúzzuk a textilpelust, amíg a mosdókrémet kenegetem... Így már kisebb is az öröme! Szegény Esztike, sanyarú így a gyermekkora... :D

ladmon

ladmon: vagány kiscsaj Esztike. Füge is tud alkotni, nekem az is tetszik még amikor kaja-büfi-kóma-kiságy szem kipattan és csuklás :lol: . Na de mindegy, ez így jó.

Kép
budabo

Kaandi, végülis nem kellett a gyógyszer! Holnap meg veszek homeós szert, hogy legyen itthon, ha szükség lenne rá!

Ladmon, Bogi, addig nem hagyom békén Apát, míg meg nem masszíroz az tuti, ja és egy kád forró fürdő is jár még! :D

Bogi, lehet hogy a frontok ránk is hatnak, meg a hétvégi meleg idő!
zsu83

Hugic örülök h tetszik a napló :wink: nekünk megy még a hová mégy te kis nyulacska is :wink: meg a digi dagi is helytálló szintén :lol:

Amy társad vagyok a nyűgben, O is csak másfél órát aludt egész nap :roll:

Mi is volt a fejfájós homóbogyó neve?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zsu: helyes harcold ki!!! Nekem apa éjszakás :cry: . Dehát látod délután csak gyantázni akartam :cry: , na mindegy lesz ez jobb is.

Kép
budabo

Sziasztok!

Hááááááááááát, nem mondom, hogy tökéletes, de mintha alakulna a helyzet.... 6ig kihúzta a délutánt alvás nélkül, folyamatos nyűgösséggel, akkor etettem, beájult, azóta alszik... Én meg megnyugodtam egy kicsit, még ettem is, ma először...
9kor keltem, megyünk fürdeni.

Bogi, Hugic, Kaandi, Zsu: Annyira aranyosak vagytok, hogy így biztattok, komolyan mondom nagyon jól esik!!! Mindenkinek egy nagy ölelést küldök!!!

Ladmon: alszik ő hason, ha épp olyanja van, csak éjszakára nem merem hasra tenni... de lehet, hogy megpróbálom... az igaz, hogy nagyokat tud hason durmolni....

Zvera: nagyon sajnállak, hogy nálatok is nyűgösség van! Remélem már jobban van Oli!!!

Szorítsatok, hogy holnap könnyebb napunk legyen...
Ja, azt mondtam már, hogy holnap esküvőre megyünk, és visszük Vendit is??? Eddig jó ötletnek tűnt, de a mostani napok után már nem vagyok ebben olyan biztos... :? :? :?

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy81: Örülök, hogy jobb a helyzet szorítok hogy holnap még jobb legyen! :wink: :lol: Remélem neked is beválik ez a módszer!

Zetibebi: A fejfájásra én a homeós Pulsatilla pratensis-t szoktam Zsu83 már írtam, hogy te is próbáld ki!

Budabo: Küldöm az álommanót! Kérem vissza 10 órára :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

amy: holnap jobb napotok lesz és kész!!!!!!!! Jót fogtok szórakozni, és enni az esküvőn.

millye: álommanó 8-ra ide ért, küldöm vissza és kérem éjfél körülre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Imádom a kislányom, ÁLOMBABA, most éppen :oops:
És végre mi is elértünk ide:hátról oldalra fordul, fejét megtartja fenn és nézi a forgót, mosolyog, tök jó, egyra nagyobbak és okosabbak a babáink csajok!!!!!

Kép
budabo

na Amy idejött a nyűgmanó.
olyan cééép volt a du, este játék, fürcsi, vacsi, beájulás ami 5 percig tartott. most nyűg van apa ölében, mert én nagyon gyorsan feladtam... az igazság az h ma elég sok mindent csináltam és nagyon fáradtnak érzem magam, és még majd 11 körül fejnem kéne a kövi adag kaját :? de ki bír addig ébren lenni ebben a családban Marcin kívül? :?
megyek készítem a chamomillát....

szép jó éjszakát mindenkinek

KépKép
hugic

Amy szerintem végig fogja aludni az esküvőt :lol: Ezt szokták a babák nyüzsis helyen :wink:

Álommanó, ha ráérsz gyere, rólunk megfeledkeztél!!! Velünk mi lesz, mikor alszunk?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsufi, Marci jóképű pasi :) és milyen okosan nézeget ő is :)

Délután nálunk is nyüszi volt, nulla alvás, az is kezemben - plusz meglepő módon a babakocsiban. Eddig utált kocsizni, mindig cumival kellett ledugózni, erre tegnap meg ma simán betettem, nézegetett, elindultunk, séta közben szépen elaludt (persze mire hazaértünk, az ajtóban felébredt).
S az esti elalvás se ment ahogy szokott. Egyszer visszaébredt magától (sose szokott este már...), másodjára meg jött a kedvencem: csuklás... már a hasamban is rengeteget csuklott, mióta kint van is naponta egy-két alkalommal tuti. Védőnő szerint a babát nem zavarja, ami tök nagy marhaság, mert egyrészt felébred rá, másrészt ha alapból ébren volt, akkor is dühöng miatta :(
Tomi meg céges buliban :( szép lesz, ha hazajön, jobb ha nem látom :lol: délután én is bevágtam egy mentes sört :D

Amy, örülök, hogy javult a helyzet, egész biztos, hogy holnap szuper napotok lesz!

KépKép

KépKép
stelly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: