sziasztok!
Orsi, gratulálok neked és a kisfiadnak! Majd gyere, mesélj!
Banokla, nektek is óriási gratuláció!
Mindannyiotoknak sok boldogságot, és jó egészséget kívánok!
Aki még egyben, annak kitartás, itt a hó vége.
Csibb, ismét csupa jó hírek. Elhiszem, h Máté örült neked nagyon, és gondolom, érezte a te örömödet is
Kukli, nekem Samu születése után fájt nagyon sokáig a gátsebem. Akkor bizony hetekig én is úszógumin üldögéltem. És a szülés után még 3 hónapig nagyon érzékeny volt (azért a 7 hónap elég vadul hangzik...) Most ezt szerencsére megúsztam, és nem értem, hogyan, hiszen volt vágás...
Katka, valóban gyönyörű az idő. Mi is voltunk már kint ma - bár kevésbé vidáman, mint ti... Samunak tegnap fürdés közben apuja kissé túlhúzta a kukiján a bőrt (neki féloldalasan le van kissé még tapadva, és emiatt minden nap kicsit huzogatni kell) - és szegénykémnek felszakadt a letapadás. Még nem történt ilyen, nagyon sírt, este is többször felébredt sírva, szóval volt egy körünk a dokinéninél ma délelőtt. Szerencsére semmi komoly, Betadine, kamillás lemosás és Tetrán. Arra kell törekedni, hogy ami most felszakadt, az nehogy visszatapadjon. Doki szerint most már nagyon jól állunk ennek a kis balesetnek köszönhetően... Aztán elugrottunk piacozni...
Örülök, h Ágica jobban van! Görizés jól hangzik, még a bringázás is jó lehet - én azt szeretném majd csinálni, de ezzel még kicsit várok... Futás nagyon nem az én műfajom.
Páromnak is komoly súlyfeleslege van, és sajnos az ő térde sem bírta a futást, komolyan lesérült most ősszel.
Nemlajos, gondokat sajnálom... Nekünk tegnap valami vadállat húzta végig a kocsink oldalát, valószínűleg újra kell fényeztetni...
Mindkét gyerek bealudt, kicsit ledőlök én is.
RÉ