Sziasztok,
Lidike, a kis ünnepeltnek utólag Nagyon Boldog Szülinapot!
Sillia! Kórház
Tabati! lázcsillapításra paracetamol mehet ilyenkor. Gyógyulj meg gyorsan!! Pihenj sokat!
Ancsurti! Örülök, h jól éreztétek magatokat, és h Hanga is jól szórakozott anya pocakjában!
Mi is sokat csavarogtunk Apával amikor először voltam terhes(sajnos most nem..

), bár a 7. hónap végéig dolgoztam, utána még bevállaltam egy Ausztriai autós kirándulást (hogy én mennyire imádom Ausztirát!

), jártunk koncertre, vizilabdameccsre…szóval mi sem nagyon kíméltük a kisembert. Viszont volt egy kellemetlen élményem éppen a hanghatások miatt, ez pont egy 007-es (sorry Bond!

) filmhez kötődik, Barnabás olyan hihetetlenül dübörgött egész mozi alatt, h rettenetesen feszélyezve éreztem magam, lehet jobb lett volna ha felállok és otthagyom a filmet, de nem tettem és nagyon megszenvedtem, mert se én se ő nem érezte jól magát.

Nyár lévén semmivel nem tudtam szegénykémnek tompítani a hangot, egyedül a táskámat szorítottam a hasamra, meg vmi vékony pulcsi volt még nálam azzal próbáltam javítani a helyzeten…na ezután nem is voltam hajlandó csakis mesét v vígjátékot megnézni!!….az az igazsáág, h ez a hozzáállásom azóta is tart…
Kilók: én sajna 5kg plusszal kezdtem az első terhességem…mielőtt kiderült volna számomra, h állapotos vagyok kezdtem el tornázni járni, mert már irtóra zavart a súlyfeleslegem. Pár alkalom után szépen lemorzsolódtam a barátnőim mellől, mert éreztem, h vhogy nem tudok azonosulni az ugri-bugrival, állandóan fáradt voltam, nyűg volt az esti időpont is..ráadásul én magam sem értettem, h torna után miért állok meg hazafelé menet a kínai étteremnél és miért megyek haza pár doboz kajával

..a férjem is furán nézett rám, amikor felpakolva értem haza tornáról, de mivel őt sem hagytam ki a bűnözésből így csak mosolygott rajtam.
Aztán kiderült aminek ki kellett, Barna kapitány már javában a pocakomban növögetett – és itt jön az, hogy véletlenek igenis létezenek!!!
A terhesség alatt a kezdeti plusz kilókra még 15kg felcsúszott (már akkor is szekált a dokim, mert ahogy mondtam fixa ideálja 10kg 9hónap alatt - egyébként egy tünemény az orvosom, ettől a „súlyos” problémától eltekintve csakis szuperlatívuszokban tudnék róla mesélni!) így 20 kilós többlettel cammogtam be szülni. Szülés után 10 rögtön le is ment, a maradék meg ott maradt amíg szoptattam, utána szépen lassan visszaálltam a kiindulási súlyomhoz, de ami előtte rajtam volt pluszban attól nem tudtam megválni, így a mostani terhességemet +7kg-s többlettel kezdtem. De hogy őszinte legyek engem sem érdekel (még most) mert Zalán a legfontosabb, és persze az, h Barnus egy kiegyensúlyozott anya mellett élje a mindennapjait..
Bond! Tényleg Istennő vagy!

Egy szuper gondos anyuka, nagyon köszönöm én is az infókat! (bár még nem olvastam el, de ha lesz időm mindett át fogom tanulmányozni.)
Lorca! Nekem se jött be a Tena, én sima Always betétet használtam – sőt! egy doki nő azt tanácsolta, h két betétet is tegyek be egyszerre az első napon (Tena+Always), hát kellett is, nem volt túl kényelmes, de olyankor úgysem ilyenekkel foglalkozik az ember…és segített, mert nem volt szükségem pizsicserére.
A jégaku tényleg jó ötlet, bár én a műtőskesztyűtől se rémültem meg. A muszáj nagy úr!
Gabi! Vigyázz nagyon Magadra, pihenj sokat!!
Hasszorító: én szülés után használtam, de csak otthon, mivel nem volt túl kényelmes viselet (nekem legalábbis), de jó érzés volt, h összetartott ott, ahol éppen szét akartam folyni. Voltak(vannak) viszont hatalmas nagymama bugyijaim

, egész köldökig érő hasrészen streccsesek, azokat nagyon szerettem – nem túl szexi, olyan igazi Apa riogatós, de hihetetlenül kényelmes!
Jaj lányok olyan jó, h itt a jó idő!! Holnap megint suliban kell savanyodnom egész nap – bár olyan mókás csoporttársaim vannak, az átlag életkor bőven 30 fölött van, de hihetetlen, h mennyi hülyeség dől belőlük, annyira vicces, h komoly beosztásban lévő emberek mennyi baromságot képesek összehordani…
Vasárnap állatkertbe megyünk, már nagyon várom, remélem állatokat is fogunk látni!
És még egy kérdés, mindenkinek nagyon aktív a kis babója? Dodi írtad, h ma különösen mozgékony volt a pici, többiek? Én kevésbé tudok most csak rá koncentrálni, mint Barnabásnál tettem, de úgy érzem, h elég keveset mocorog, persze többször érzem, hogy ott van, és remélem minden a lehető legnagyobb rendben is van, de akkor is…egy picit vhol mégis aggaszt…
Nagyon hosszú lettem, a kilókkal nem akartam senkit frusztrálni, sajnos én sem vagyok modell alkat, de csöppet sem bánom..
Megyek aludni, holnap ismét hosszú napom lesz. Mindenkinek szép hétvégét!