itt vagyok

:)
ma bekötöttk a netet az új lakásba

meg takarítottunk még a három konyhaszekrényből kettő csillog villog mega a padlók a konyha kivételével csillog villog annyi munka van hogy csak na a linó tele festékkel rágóval meg amit el lehetett képzelni már csak a konyha van meg a wc fürdő de azokat már csak át kell öbliteni anyós már kitakarította

:):)
Törpiri remélem a hétvégére megindul ez a csajszika
nekünk is kijött a 19. foghunk szó nélkül már csak egy van

:):):)
picikém állítólag lehet ilyet kapni készen is aminek csak három oldala van ha jól tudom én is kopiroztam egy ismitől igaz nem újszülöttként de későbbikere nagyon tuti megoldás és mi majd ősszel már ki akarjuk szoktatni saját szobába

picike első hónapban nem nagyon lesz melege mert még nincs teljesen kifejlődve a hőháztartása vagyis vékonyka ruci mindig kell rá nyáron is ha meg sétálsz egy textilpelus bőven elég de őt még egy hónapig be kell takarni
picikém miért itélne el bárki is én nem tudok olyat aki nem félt volna a szüléstől na jó engem

:) mert én tudtam hogy császár lesz

:) éreztem

a babé nagyon jó termék azt csak ajánlani tudom én is aki meg tudja fizetni sajnos mi nem tudjuk tudtuk és elég száraz is a bőre Gergőnek gyógyszertárban lehet kapni

Hát mi nem vagyunk ilyen nimfók

terhességem alatt egszer voltunk együtt

de annyira tisztelem a türelméért elintézte magának hajnalban

de néha én is segítettem neki de amikor az az egy alkalom volt kicsit barnázgattam és én voltam aki azt mondta hogy nem meg nem is kívántam de érdekes alapból sem vagyunk az a mindennap hancurozók

csajok anyós meg azt álmodta hogy 6 kg-s ikreket szültem

még az ikres dolog ok de hogy 6 kg