Kukli
nekem nagy megkönnyebbülés volt a varratszedés, persze még érzékeny kicsit, de már rég nem kellene úszógumin ülnöm, merthogy nem is ültem azon...

viszont a fenekem az kinn van eléggé... hál istennek nincs begyulladva, de kijött az aranyér. de legalább nem fáj...
Nemlajos
nekem is ott van elöl a folt!
én 3-szor eszem, többre nincs is időm... az ivást én is nyomatom.
Katka
még a minél többször mellürítés is növeli a tejtermelést! persze, ha van rá időd...
iszol sokat???
Banolka
nagy-nagy gratula Krisztiánhoz!!!
Voltam a kisfiamnál, aki ma olyan éber volt, hogy csak na! szinte végig fenn volt

(3 óra). és ma az is megtörtént, hogy rászoktunk a cumira...

nagyon sírt, és mivel kaja után voltunk, tehát éhes nem lehet, ezért nagyon megsajnáltam... biztos anyahiány, bújáshiány, szopáshiány lehetett a gond, én hülye meg itthonfelejtettem a cumit... mondtam is az ápolónak, erre hozott egyet. és nagyon tetszett Máténak... remélem, majd átszokik a cicire róla...
aztán a 3. óra vége felé, már a cumi sem volt jó, és sírt, erre közölte az ápoló, hogy nyugodtan vegye kézbe, anyuka!

úgyhogy volt nagy meglepetés Máténak, nagyon tetszett neki, csak úgy kerekedett a szeme! és egy nagyot rottyantott is közben!

jaj, de várom már, hogy lehessen babázni!
azt mondták, hogy a gyógyszerektől szépen csökkent a folyadék. most fokozatosan csökkentik a gyógyszert, és nézik, hogy mi a helyzet a folyadékkal. így előre bő egy hetet jósolt az ügyeletes doki a hazajövetelre. még azt is hozzátette, hogy mivel pestiek vagyunk, lehet, hogy előbb, és majd be kell járnunk naponta kontrollra.