Kedves Lányok!
Örülök, hogy még nem felejtettetek el!
Autós ülést nem vettünk, de legalább szétnéztünk, és okosabbak lettünk. A gyerekülést akkor érdemes megvenni(9-18 kg), ha már tud magától ülni a gyerek. Addig a hordozót lehet használni. Hát Lili még nem tud egyedül ülni. Jó, hogy megkérdeztem egy másik eladó véleményét is, mielőtt megvettük volna azt az ülést (0-18 kg), amit a kolléganője ajánlott. Így megmaradt 60.000 ft-unk.
Xandra!
Semmi baj, bár azt gondoltam, talán hülyének tartasz, hogy nem találok ide. Hála Istennek elsőre sikerült.
A fiúk nagyon tündériek és okosak!
Petitpois!
Sajnos nincs időm visszaolvasni. Megkérdezhetem hová költöztök?
Helyben, egy másik lakásba?
Nem fog menni, de megpróbálok rövid lenni. Képeket is próbálok feltölteni.
Lili szépen növekszik, a doktor néni és a védőnő is mindig megdicséri. 6 hónapos korában 8,5 kg, és 68 cm volt. Legközelebb 8 hónaposan kell vinnem tanácsadásra, már kiváncsi vagyok mennyit nőtt. Sajnos elég sok minden összejött az elmúlt félévben, és az idegeskedésnek köszönhetően 3 hónapos korától a szopi mellett tápszert is kapott. Hiába volt minden próbálkozásom, a tejem szép lassan elapadt, én meg közben felkaptam 10 kg-ot!
4 hónapos korától elkezdtem a gyümölcslevet, majd a gyümölcsöt bevezetni, később a főzelékek is sorra kerültek. Ma már kétszer eszik főzeléket, és mellé 3x tápszert. A védőnéni azt mondta, hogy 8 hónaposan tehetek a főzelékébe egy kis túrót, sajtot, és egy főtt tojás 1/4 sárgáját. Ha nem lesz tőle baja, akkor 9 hónaposan kaphat sima joghurtot, gyümölccsel dúsítva.
Ti milyen joghurtot adtok a gyerekeknek?
Lili forog, 360 fokban eltolja magát körbe a kezeivel, de mászni még nem próbált. Addig forgolódik ide-oda, amíg el nem éri amit akar. Este 10-kor kerül ágyba, és reggel hatkor ébred. Napközben változó, hogy hogyan alszik. Van, hogy 20-30 percet 2x, de van, hogy 2-3x 2-2 órát.
2 hónapos korától folyt a nyála, és időnként nagyon nyűgös volt, és éjszaka is felsírt a foga miatt. Múlt héten hétfőn vettem észre, hogy a két alsó fogacskája hegye kibújt.
Azóta azonban kicsit anyás. Amikor ketten vagyun itthon, és eltünök a szeme elől, rögtön sírni kezd, és amíg meg nem nyugtatom, krokodik könnyeket ejt.
A szája be nem áll egész nap, mindenkinek azt mondja:dedede...
Egyedül még nem ül, de fürdetéskor megkapaszkodik a kád szélében, és stabilan tartja magát. Ill folyamatos haspréseket végez.
A nap fénypontja, amikor apa hazajön, akkor indul az esti móka. Mindkettőjükre olyan jó ránézni.
Talán ennyi röviden, remélem sikerülnek a képek is.
Hát nem sikerült. Majd megkérem a férjemet, hogy segítsen.