Köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok
Esztibaba, Iringó is édes kislányok
Nicko, ha volt ébren egy-másfél órát, és nyöszög, simán lehet, hogy elfáradt. Nem ásít olyankor? Ha már egyet-kettőt ásít, meg elkezd nyöszögni, én meg szoktam ölelgetni Adrit, és egész hamar elalszik rajtam, aztán beteszem az ágyba. Kiságyban elalvás neki se megy még, csak éjjel, ha felébred.
Cumit altatáshoz pont a bosszantó kipottyanás miatt nem adok (csak utcára, babakocsiba, mert Adrit a kocszás nemhogy megnyugtatná, ordít tőle...) szóval az altatás elején így van, hogy kicsit nyafizik, de ha jól bele tudja fúrni a kis fejét a mellembe vagy a nyakamba, akkor hamar megnyugszik, és kb öt-tíz perc múlva egyenletesen szuszogva szundikál.
Kaandi, a te kislegényed is nagyon helyes baba, szépen tokásodik, látom
Babanyul is ezer éve nem írt, Hajni is, Gjéti is rég, Iricc, Zümis, Elif, Abencze - jópáran eltünedeztek...
Andus, nem azért, de bevásárlóközpontban se fogod senki kezébe adni, szerintem. Én simán vinném, ha lenne rá lehetőség, nem hiszem, hogy nagyobb veszélyt rejt, mint mikor itt üdül a fél család...
Millye, ilyen csapban fürdés volt már nálunk is egy nyakigkaki után
Nilabali, nagyon örülök, hogy gyógyulsz, gyere, ha van rá időd!
ZVera, gratulálok a mosolyhoz, meg a csacsogáshoz!!!

és nagyon jó hír, hogy haladtatok valamennyit előre férjeddel, remélem, szép fokozatosan rendeződik teljesen a helyzet!
Zsu, fogamzásgátlót szedsz? hú csajok én nagyon szeretném, ha nem jönne meg még egyideig, úgy de úgy nem hiányzik!!!
Tegnap Tomi egy zsák babaruhával állított haza

kollégájának kb fél éves a babája, és nem tudták hova tenni a kinőtt cuccokat, úgyhogy megkaptuk őket

olyan édesek, teljesen feldobódtam! Ma kiválogatom, hogy melyikek jók már, a többit még félretesszük
Ma ölbebabám van. Másfél órája kísérletezünk, kezemben gyönyörűen alszik, mint akit fejbevertek, ágyban max öt perc, és sír. Asszem, feladom, marad rajtam, itt olyan édesen szuszákol

Ennyit a felmosásról... (de legalább tegnap kisikáltam a fürdőszobákat, meg a konyhát

)