A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nem vagyok HP de már nem tudtam megállni szó nélkül... :roll: :roll:
Ez az én véleményem persze. :wink:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

tímea83! :)

Egészségedre! :D

Részemől úgy vagyok, hogy feljön, amennyi feljön. (Persze azért igyekszem ésszel enni, a lehető legjobban kajálni. Mit mondjak...? Van mit kiigazítani. Manóval egészségesebben ettem. :oops: :oops: ) Nyilván nem mindegy, hogy a mostani 70 kilómra 5-öt hízok vagy 20-at, de a tapasztalatom azt mutatja, hogy a nagy része szoptatás alatt alatt lemegy (kb. fél év), a maradék is levánszorog 3-6 hónapon belül. Szóval, kb. 1 éven belül azért vissza lehet nyerni a terhességi előtti súlyt. De ha marad egy kicsi, az se baj. Ahogy múltkor mondta az egyik doki az előadáson: egy nő attól asszony, hogy nem lány. Kell rá 1-2 kiló "felesleg". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Én ráadásul még egy kis segítséget is igénybe vettem a fogyáshoz, így -4 kilóval zártam. Ha máshogy nem megy, akkor majd megint bevetem. :roll: 8) )

Nem az a jó anya, aki bombázó. Ha valaki gömbölyűbben érzi jól magát a bőrében, akkor legyen úgy. Csak ne sápítozzon és csodálkozzon egyfolytában...

Kép
Kép
200907?

Azt hiszem a sápítozás már igazán csak részletkérdés,és semmikép sem kiló függő. :roll:

tímea83
Ajka

Látom Tímea, sikerült félreérteni :roll: ! Dehogy vagy Hp, erről szól egy fórum, véleményekről :wink: !!! Egyrészt, ha valakinél nem a zaba az oka, az egészen más, ezt leírtam, és az sem baj,ha valaki nem lesz egy hét után olyan, mint régen, sőt én írtam Brekinek korábban, hogy szoptatás alatt még ne foglalkozzon ilyesmivel, mert sem a fogyózás, sem az izomláz nem tesz jót a tejnek!!! Szóval pl. nekem eszemben sincs rapidfogyiba kezdeni majd (bele is őrülnék, mert én imádok enni :twisted: )! Eleve úgy tudom, nagyjából 9 hónap kell ahhoz, hogy a szervezet visszanyerje eredeti állapotát (ezért javasolnak min. ennyi időt két baba között)! Sztem ez tök reális is!
Viszont én pont erről beszéltem: az unokatesód tudta előre, hogy nem tud majd sportolni, és ő az a típus, akit zavar a közvélemény (mert sokakat nem), tehát ő magát hozta ebbe a kellemetlen helyzetbe, amiért egyébként én sajnálom őt, de én is voltam igazán dundi (ráadásul én önhibámon kívül, túlinzulinozás miatt), és amikor már tehettem ellene, akkor sem tettem, csak csodálkoztam, hogy cseszegetnek a szeretteim (anyu, mami, tesóm) és sajnáltattam magam, hogy így jártam :? ! De összeszedtem magam és megszüntettem az állapotot, ami zavart (a már említett módszerrel, mozgás nélkül :oops: )! Persze, nagyon nehéz lehet baba mellett ilyesmivel foglalkozni, de sétálni biztos sétálhat, és napi egy-egy óra séta a gyerekkel csodákra képes ám :wink: ! Ha téged nem zavar, akkor jó, engem sem :lol: ! Csak tényleg ne lépje át a határt a hízás a baba miatt! Ez a mizéria azokra vonatkozik, akik később siránkoznak emiatt, és a babára fogják :evil: ! A cél mindenképpen az, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében:baba is, anya is, és bizony apa is :wink: !

(jut eszembe apával mi most fordított arányossággal működünk: én annyit hízok, amennyit ő fogy: eddig 5,5-6 kiló :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

bocsi, 2szer ment :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Szepek vagytok kismamik!

Es csodasak az uh kepek!Amulok-bamulok hogy nekunk miert nem sikerult igy...azert na...a hozzanemertestol a falramaszok!

Hizas:Hat azert nem feltetlenul csak az onuralom jatszik kozre...azert nem eszek tablaszamra csokit,csak neha -neha bekaptam par kockat,mert nem vagyok csokis...,ritkan becsuszott egy kis suti,de nem 2 doboz karika,es most fogyasztottam kenyeret,amit egyebkent nem,es ettem az altalam sutott sajtosbol is...de nem vodorszamra...Szoval ugy gondolom,hogy azert vanugy hogy az ember szervezete maskep raktaroz,mint normal esetben.Habar en egesz eletemben evvel kuzdottem,odafigyeltem,most azert ettem olyat amit maskor soha...de basszus ...azert ez nem egy dietas idoszak.Es igen,aggaszt a kinezetem,mert van onkritikam..de ha az alkatom ilyen,a szervezetem igy reagal...Nehez,es le a kalappal az elott aki,semmi nasit nem eszik.Lehet 2o-onevesen,es mas alkattal ez megy siman,hogy csak 5 kilokat hizok...de mar az elejen is jott rendesen,mikor meg nem is birtam enni... :roll:
Mindig is irigyeltem azokat akiknek ez ennyire egyszeru...a parom is csodalkozik hogy nem eszek sokat,max egy kicsit mas az osszetetele..de errol mar az elejen irtam...
Sokan meghizzak azt a 20 kilo feletti mennyiseget,es nagyon ugyesen helyre is allnak.Szoval azert ilyet kijelenteni...
De azert figyelek,most meg plane megint jobban,mert sok lett az elmult honapban...de azert nehez ez a besorolas,hogy kinek mennyi az annyi...
Ez csak egy meglatas,morfondirozas,mert kereshetem a hibat,de azert nem is ettem annyi olyat,ami ezt ennyire eredmenyezhetne......
Megis szarul erzem magamat ha a kiloimra gondolok jelenleg....pedig nem ennek kene most tortennie.
Ha leirnam hol tartok kiloban,akkor elsullyednem kene...de ez van,majd megoldom...Nehez es kesz,nem mindenki szerencses...
Szoval szerencses az akinek nem szaladnak fel a kilok!

:wink: Ez csak kijott,mert szerintem vagyunk azert paran akik marhara nem a statisztikak szerint szedjuk fel a kilokat(sajnos)....Es azert valahol bant hogy miert van ez igy.(na jo par szelet csoki se,es suti se...ertem en..........

Na ennyit errol :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Dodi!
A 4D Genesis-ben voltunk (Marcival is náluk voltunk és most is már másodszorra és mindig nagyon leliismeretesek és türelmesek és tényleg mindent megtesznek, hogy sikerüljön előcsalni a babát).

200907?
Erre az utoljára élem át dologra én is szoktam gondolni (bár Marcinál is ezt gondoltam, aztán itt vagyok).

És sztem sem azon múlik a jó anyaság, hogy mennyire bombázó vki (De azér ha őszinte akarok lenni, tök jól esik, amikor vki megjegyzi, hogy meg sem látszik rájtam, hogy már kettőt szültem. Monjuk amiért sokan biztos utálnak is, hogy semmit nem tettem azért, hogy lemenjenek a plusszok, ezt is az alkatra fogom.)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

ancsurti! :)

Most földszaladt. Abból kell kiindulni, hogy lefele is szaladni fog. :wink: Te amúgy is odafigyelsz a kajára, nem lesz gond. :wink:

Kép
Kép
200907?

007: :wink: Koszi,remelem lefele is ilyen gyors lesz!
Csak sokan emiatt tenyleg letargiasak lesznek,mint ahogy Timi is irta,mert csak ezt hallani hogy mennyi az "idealis"hizas.Sulykoljak az emberbe rendesen...de neha az akarat keves ehhez.
Mar jobban vagyok ettol,de bevallom azert megvisel(t)rendesen.
Mindenesetre azert meg beszolast nem kaptam erte,eleg ha erzem.Talan en is emiatt szomorodtam el,mert aki nem hizik sokat,az irja is rendesen,hogy mennyi az annyi...De nem ennyire egyszeru...igen is a 10 kilo feletti hizasom,nem a SOK nasitol van,es ez valoszinu masnal is igy van.Amig az ember apolt az ALDOTT allapotaban,addig nem szeretnem szarul erzni magamat a statisztikak,meg a nagykonyvek miatt...(es azert sajna sikerult).

Ma pont errol beszelgettunk a csajokkal itt,hogy nem szeretnem ezt utoljara atelni,marmint a varandossagot...ezert bele kene huzni gyorsan :wink: jo lenne ha lenne egy kisteso nemsokara...

Boo:Apam hivta az orrunkat konektornak :lol: :lol: :lol: nalunk ez csaladi vonas!

Kép
Kép
ancsurti

Dodi:Az a móka szegény unokatesóm esetében h bár nehezebben is jár mint mások,képes órák hosszáig tartó több km-es sétákra.Sajna ez sem segít.Mindenki halálra szekálta őt is,h már két és fél éves a gyerek,és még mindig semmi...Én nagyon sajnálom,ez a szörnyű koplalás amit csinál szerintem többet árt neki mint használ..

tímea83
Ajka

Tetko:Ha mar van rajtam egy-ket firka,igy jartam fiatal fejjel...szerencsere nem latszik ki ruha alol,max.a kezemen :lol: De kesobb meg aztan vegkepp nem mutogatom egyeb testreszeimet a kivulalloknak.Ezert en a gyermekem apro tappancsainak lenyomatat orokitenem meg meg valahol magamon,de hogy hol :roll: :roll: ???Ugy kitalatam ezt mikor teherbe estem...de megfelelo helyet meg nem leltem erre...

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti (és mindenki, akit zavar a súly vagy a hízása)!

Hízás zsír! És ezt most nem vígasztalásból vagy udvariasságból mondom. :wink:

Kép
Kép
200907?

A fenekeden! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti!

Nyilván nálad ez hormonális dolog, és mint ilyen, valószínüleg a hormonháztartásod helyreállása után le is szalad :wink: !
"akkor oké ha hormonális, vagy egészségügyi, esetleg egy kötelező diéta eredménye, de "csakmertkismamavagyok", szerintem gáz !"
Csak nekem tűnt fel, hogy ezzel kezdtem :roll: ? :oops: :oops:

Félreértés ne essék, én bazira nem vagyok modellalkat, sőt :roll: !!!! De ezzel tisztában is vagyok, ahogy azzal is, hogy hajlamos vagyok a hízásra, ezzel együtt lusta, mint a dög :oops: !
tehát Isten ments, hogy azt higgyétek én ezt úgy értettem "bezzeg én", bocs, ha így hangzott! Én nagyonis odafigyelek, hogy ne legyek kisgömbőc(ebb).
De akinek nem inge, nem veszi magára, és kész :wink: ! Senkinek nem kell mentegetőzni, én csak a ti és a babátok érdekében írtam ezt... Ha valakit érdekel, figyelembe veszi, akit meg nem, az nem :wink: ![/i]

KépKép

KépKép
kicsidodi

Béke veletek! :lol:

tímea83
Ajka

Ancsurti:A múltkor láttam a Miami Ink-ben h a csaj a hóna alatti részre,(úgy értem az oldalán egészen fent de nem teljesen a kényes részre)tetováltatott mert még ott nem olyan feltűnő,látható. :wink:
Hát nem tom..

tímea83
Ajka

Bond: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tenyleg!!!!

Ja es nagyon vizesedek....valoszinu ennek a sok kilonak nagy resze viz jelenleg...Pedig mar 3 napja nyomok megint almakompotot,vizhajtas celjabol...Na sebaj..legalabb nasizok is :wink: !

Dodi: :wink: Feltunt,de azert paran neha megjegyeztek a nagy hizasukat de csak halkan,es statisztikakat is olvashattunk toled...nagy banatot tud am okozni az embernek ha hiaba igyekszik,megis jonnek a kilok.Te nagyon ugyes vagy am,tenyleg,ezt oszinten mondom.
Csak nem biztos hogy ettol masnak is sikerul...lehet hogy en is pont annyit eszek mint Te,megis maskepp uzemelek.
Egyszer kerdeztem a szenhidratokrol meg az elejen,mert azert mas egy sima dieta,mas egy cukros dieta,mas a szetvalaszto dieta...De akkor nem kaptam erdemleges valaszt,max.ne torodjek most evvel.Azota is okositom magamat...de latom hogy ez keves...Akkor most ne alljak ki magamert,es azok mellett akik 10 kilo korul jarnak,vagy akar meg tobbet hiztak?Ez nem mentegetozes,csak eppugy teny,mint az annyi-amennyi hizas.De semmi harag vagy ilyesmi :wink: ....csak tenyleg nem ettol leszek jobb ember.A babam jol fejlodik,mert ertelmes a taplalekom,megis aggaszt a hizas.De kiloban merni ezeket....Itt talan ez az ami a nem megfelelo...es ez nem a Te hibad....

Megyek is letancolom,lepogozom az esti bulin a kiloimat :wink: !Mint a regi szepidokben....Na ja...almodik a nyomor!

Kép
Kép
ancsurti

Miami Ink: "Sokat köszönhetek anyámnak. Ő csinálta az első tetkómat". :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

:lol: :lol: :lol: Én bírom! 8)

tímea83
Ajka

Látod, hogy vizesedést emlegetsz!? Tömjed a burád almával, ahogy csak bírod! (Kitartás!!!)

"A babam jol fejlodik,mert ertelmes a taplalekom,megis aggaszt a hizas.De kiloban merni ezeket....Itt talan ez az ami a nem megfelelo...es ez nem a Te hibad.... "
Ez a lényeg! :wink: (Ha úgy jobban esik, akkor számolhatod fontban is. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Timi:Ott nagyon fajdalmas lehet :shock: :shock: :shock: Nekem van a labfejemen,en csinaltam...bazira fajt!Vekony a bor!
Azt en is nezem neha....
Na majd szejjjjelvarrom a gyereket ha kibujik!Hatha befutott sztarok leszunk mi is! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

En az apro gyerektappancsokat vadli hatso reszen lattam egyszer...nekem tetszett,de oda nem rakatnam...Lehet beno a fejem lagya es megsem lesz tobb firkam...

Lehet az almatol valtozik a fejem...szep kerek almacskara hasonlit,nem is egy lufira!Igy azert szebb :wink: !

Basszus egy delutani szunyat akartam dobni,erre itt nyomom a szoveget veletek...hogy koncertezek igy este...!
Na jo most fekszem eppen...

Kép
Kép
ancsurti

Milyen koncert lesz? Valahogy ábrázold, légy szíves. :roll:

Kép
Kép
200907?

Addig nyomattad az almakompótot h megtámadtam a hűtőt,de nekünk csak körte van.. :lol: :lol: :lol:
Ancsurti jó zúzást estére!Érezzétek jól magatokat!Majd várjuk a beszámolót! 8)

tímea83
Ajka

Jóbarátok mostani része: Emma bömböl. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Timi: 8) 8) 8) :wink: Koszi,remelem jol birom majd!!!Es meselek!A kortebol is jo a kompot :wink: !

Huuu Bond!Hogy is mondjam :roll: Hat milyen anya vagyok en...olyan,aki ekkora pocakkal Prodigy koncerte megy :lol: :lol: :lol: Ecseteljem ennel jobban???
Tudod szeretnem ha a gyermekunk nem csak a vilag egyik reszet ismerne...madarcsicserges,vizcsobogas,relax,klasszikusok,lelki koldokzsinor,miazmas.......Szoval ma este adunk az erzesnek :lol: :lol: :lol: !Hat ha most vannak itt eppen,el kell mennunk...igy jott ki....De azert nem am csak ilyen zeneken elunk...Mennek en Beastie Boysra is :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jo azert ovatos leszek....

Kép
Kép
ancsurti

Ja mar akartam irni Bond...nagy Dr Hause rajongo vagyok...meg multkor irtad....megy a nagy letoltogetes nalunk is... :wink:

Kép
Kép
ancsurti

A Prodigy általában nem fuvola koncertet nyomat, ha jól tévedek. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Érezd jól magatokat nyugodtan és vigyázz magatokra. (Remélem, nem a küzdőtérre mentek, hanem szépen, öregesen ülve rázzátok egymás fejét :roll: :wink: )

Kép
Kép
200907?

:mrgreen: :mrgreen:

tímea83
Ajka

Te menj most koncertre, én meg nézem a House-t. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ja meg a Barit... :roll:

tímea83
Ajka

Szep estet,jo mozizast kivanok!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ezt a nagyképűséget mi? :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Ancsurti!

Én a statisztikát is akkor írtam, mikor Boo panaszkodott, hogy "már" öt kiló,és arra írtam le neki, hogy az pont a normális :roll: !
De tényleg, felesleges ezen most rágódni, majd egy év múlva visszatérünk rá, és cserélünk diétássüti-recepteket :wink: :lol: :lol: :lol:

Prodigy: Hát nem vagy szívbajos :lol: :lol: :lol: ! Előtte azért tesztelj otthon (hallgasd fullon), mert én is tökre szerettem régen, viszont nemrég itt volt pár haverunk, és hangosan hallgattak egy rockszámot, én meg azt hittem lemészárolom őket annyira
"rosszul esett"!Naaaagyon idegesített (fogalmam sincs miért), és éreztem, hogy a kicsinek se jön be :? ! Szóval, ha otton bejön neki, akkor hajrá :wink: , csak nehogy ott derüljön ki, hogy nem bírjátok, mert az tök kellemetlen...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi:Dieteas recepteket barmikor elfogadok :wink: !

Teszteltuk a napokban...kulonben engem is zavar a "zajongas" mostanaban.Nem szeretek hangos,zajos zenet hallgatni....De edzettunk egy kicsit...remelem kibirjuk...ha nem,hat vegul is voltunk mar parszor,lattuk oket eloben....

Na mostmar tenyleg alszom egy picit...bezzeg most nem sikerul...

Kép
Kép
ancsurti

Tök vicces, én megyek nagymamisba tentézni apával (lehet hímeznem is kéne pár sort :lol: ), te meg a Föld túloldalán mész Prodigy-re zúzni :lol: :lol: :lol: ! Remélem tényleg nagyon fogjátok élvezni :wink: ! Mekkora poén lesz majd mesélni Hangának, hogy 6 hónaposan apáddal erre ráztuk az XY hallban :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Hízás:
Én az első terhességemet 43 kg-val kezdtem. Nagyon vékony voltam, nem zabáltam sokat, édességet sem annyira, még is feljött rám 14 kg, de azt mondom ez kellett is, ahhoz hogy már ne legyek kislányos. Aztán szülés után 7 hónapig szoptattam és gyakorlatilag le is ment 48 kg-ig minden. És ott megálltam. Aztán a második terhességet már 48 -al ezdtem. És szintén 14 kg-t híztam. Ugyanúgy nem zabáltam, tök normálisan ettem, de azért amit megkívántam megettem, viszont a lábaimon éreztem hogy azrt ez a 14 kg nem kevés. Szülés után 49,5-re ment vissza még a szoptatás alatt. És a harmadik terhességet ennyivel kezdtem. Itt már csak 12 kg-t híztam. És 6 hónapig szopott Réka. Szintén szoptatás alatt le is ment 54 kg-ra a súlyom. De onnan aztán sehova nem moccant. Aztán ugye elkezdtünk próbálkozni 2007-ben a negyedik babával, és nem jött össze akkor kaptam hormon készítményeket és emiatt feljött rám 4,5 kg többlet. Így ezt a terhességet már 58,5-ről kezdtem. Bevallom azért paráztam hogy ne hízzak sokat, most mert tudtam azt hogy a lábam és a derekam nehezen bírja. Az nem izgat hogy leadom e vagy sem, mert tudom hogy le fog menni. Legalább is a tapasztalat ezt mutatja. Inkább az hogy jól érezzem magam, hogy tudjak menni, és ne fájjon annyira a hátam derekam. Ebben segít az hogy üdítőket édességeket abszolút nem kívánok, semmilyen gyümölcslevet nem bírok meginni mert annyira édesnek érzem. Az étkezéseim nem változtak továbbra is mindent megeszek amit csak megkívánok. Azt viszont észre vettem hogy ha 6 után eszem akkor nem tudok aludni, tehát az esti evés is elmarad. Általában este 6-ig mindig megvacsorázom. Így jött rám eddig 4 kg. Kíváncsi vagyok menyi lesz a vége majd. Az előző terhességeknél a gyerekek is nagyok voltak. 3350,36200,4000 g.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Most csak annyit, hogy ha nincs pénzed magándokihoz, akkor vagy a kerületi szakrendelőbe vagy a Klinikára menj el. (A dokidat is megkérdezhetnéd telefonon)

A többit majd "holnap".

Kép
Kép
200907?

Gabi:Ugyesen vegig vitted az eddigi babavarasokat,most is nagyon rendben leszel,latom rajtad :wink: !

Boo:Hello Neked ily kesei oran!
Nem is merem magamat mar,mert hiaba...porosodik a sarokban.Az orvosnal mertek,persze ott egy szo sem hangzott el,pedig boven 10 kilo feletti az ertek.De mostantol meg a port sem szedem le rola :wink: :lol: !

En sem birom am a zajt,Prodigyt csak a heten hallgattunk,lightosabbra vettem a figurat...most igertette apa meg velem,ha barmi van,rogton szoljak,es indulunk haza 8) !
De dalolaszni szoktam Hanganak en is :lol: !

Nyers tojas:Nem lesz baj ennyitol,max.azert a tovabbiakban keruld el...de nagyon jol hangzo nyalanksagot keszietettel...
Az en tukortojasom sem sult at tegnap rendesen a tokfozelekhez... :oops:

Nem tudok okosat a bajodra,talan a lanyok igen...emlegettek valami...talan boraxos kupot???..nem tudom....en az eros folyasomra idonkent nyomatok egy kis homeos bogyeszt,de egyebnem merult fel eddig.Nem lehet hogy csak mert megduzzadt a terhesseg alatt a verbosegtol es ezert erzekenyebbnek erzed?Vagy (apa)megdolgozta kicsit :oops: es mert duzzadt ezert olyan amilyen?De biztos jonnek holnap gyogymodok a tapasztaltaktol...

Anyukam is rendesen odavan am...nagyon varja mar Hangat...neki a 3.unokaja erkezik.Jo kezekben lesz a nagyinal is Miron!Az unoka azert lagyit sokat,az nem ugyanaz mint a sajat gyerek...szigor az felejto lesz,meglatod!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok

boo szerintem is hívd fel a dokidat, mert lehet azt mondja hogy a patikában lehet kapni valamit. Amúgy a canastan kenőcsöt lehet használni terhesség alatt. De esetleg egy kis kamillás lemosás is segít. Az nyugtat is, meg gyulladás csökkentő hatása is van. Terhesség alatt több a váladék és ez okozhatja. Nekem az elején volt ilyen amikor még az utrogestán kúpot kellett használni. Sokszor kicsípett, mert az amúgy is bő váladék mellett még a kenőcs is nedvesen tartotta. Nem volt valami kellemes. De most is jóval több váladékom van mint szokott.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok Kismamik :lol:

Nagyon szépek a pocik :lol: :lol: :lol:

Szonibaba, Gabi!
Nagyon édesek a bébik a képeken.

Én is ma megyek 4d uh-ra a (I. sz. női kilinkával szembe) kiváncsi leszek, hogy milyen képeket kapok :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Boo!

Pont ezt akartam írni, dobjuk a kg témát! A terhesség nem erről szól...és szerintem mindenki szeretne vigyázni, de vagy összejön vagy nem..... Én ezt már az elején is írtam, hogy ne most akarjunk már fittness világbajnokok lenni (pláne ha előtte sem voltunk azok). Én is akartam edzeni kismama tornát, de rájöttem, hogy a cukrok szempontjából nem kockáztatok és kész!

Ancsurtinak igaza van elég szar magadon látni, hogy növögetsz, viszont olyankor csak nézz rá a pocidra Ancsurti :lol: :lol: És egyből sokkal jobban leszel....én is így csinálom!!! Meg amit írtam, az sem mindegy, hogy valaki mennyi idős. Huszonévesen 5x gyorsabban olvadtak rólam is a kilók lefele...mondjuk tettem is érte, de sosem voltam a diétázós típus (amúgy nagy marhaság is, csak ésszel lehet, ugyanis gondolom mindenki hallott már a yo-yo effektusról)!
Meg vannak fazoni dolgok is, van akinek a feneke nagyobb és a combja vastagabb és nincs válla, van akinek nem annyira és a karja vastagabb.... én nem is értem miért kellett ez az állandó...ki mennyit hízott a terhesség alatt kérdés??? Én amúgy attól nem érzem rosszabbul magam, hogy 2x annyit híztam, mint x,y.
Én attól érezném csak rosszabbul magam ha a cukrom miatt a hízás esetleg szövődményeket okozna, vagy nem lehetne második Baba...Ennyi, a többit PONT LESZAROM!! És halvány gőzöm sincs, hogy a combom hány cm-t nőtt, vagy fogyott, vagy mi a francot csinált???? Nem érdekel...látom magamon "oszt ennyi". El sem tudom képzelni magam, hogy méregetem a combom (sosem tettem....nekem ez vicces). A várandósság előtt nem is volt digitális mérlegünk, a Férjem csak azért vette, mert kíváncsiak voltunk, hogy vajon amit mérnek ruhában az mennyivel több.

ÉN MOST IS 2 HETENTE ÁLLOK RÁ KB. ITTHON A MÉRLEGRE
A dokimnál mázsálnak hetente, de azon meg jókat mosolygok, hol csizmában, hol cipőben, hol másik mérlegen, vastag pulcsi, vékony pulcsi.........Ha-ha-ha....egyedül az AFP előtt mértem meg magam becsülettel (mert oda kellett a súly), meg a kombinált, integrált előtt......
Engem inkább az érdekel, hogy a Kisfiúnk mekkorákat boxol és hogy analízisen sikerüljön Vele kommunikálni...
Ja amúgy meg annak örülök, hogy a pajzsmirigyem is normalizálódni látszik (ugyanis alul működik) és terhességnél az nagyon veszélyes, nem is beszélve, ha nincs kezelve hipp-hopp nagyon meghízhatsz (Anyum mikor elkezdték kezelni a pajzsmiriggyel 1 hónap alatt 15 kg-ot fogyott le....tele volt vízzel is)!

Egy a lényeg várjuk a Babákat örüljünk ennek a csodának, ami megadatott, a többit meg úgyis megoldjuk!!!! Ancsurti, nincs semmi gond Veled komolyan...csinos vagy és meg kell adni a Babának a tápanyagokat!

A statisztikákra is fütyülök....nekem a cukraim sosem úgy vannak ahogy azt a statisztika megmondja....és nagyon szuperek és kezelhetők....úgyhogy ennyit erről :wink: :lol: !

Nyilván Dodi Te jobban aggódsz ezen a súly kérdésen, hiszen a félrekezelésedkor felcsusszantak a kilók. Én nem, hiszen a várandósságot kivéve még nem voltam soha 60 kg sem. Szóval szerintem tényleg passzoljuk a súlykérdést!! Az meg, hogy én hogy szeretnék fogyni...gondolhatod, hogy nem agyatlanul és rengeteget olvasok róla,mert a Baba nem szereti a tejsav ízt a tejben...ismerhetsz, hogy ha valaki hát én utána nézek mindennek és a Pici igényeit helyezem előtérbe (amúgy a dokinő szerint 1 évet jó lenne várni)...csakhogy tudod ha lehet 35 körül meg szeretném szülni a másik Babát is...ha fiatalabb lennék nem is sietnék ennyire...de együtt a kor meg a cukor, meg a pajzsmirigy egy kicsit sok...

Timi sajnálom az unokatesódat, hogy így járt (nincs gond a pajzsmirigyével???). Nekem Szegeden volt egy szomszédom, akinek a Kislánya már 4 éves volt, mégis a terhességet hozta mentsvárul....de annyit evett, mint nálunk az egész család....szóval én erre értettem, hogy nem szabad -e mögé bújni...kivéve ha valaki így érzi jól magát! Vannak emberek akiknek nem is áll jól ha túl vékonyak, mert beesik az arcuk!!
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.03.26 09:00-kor.

Tickerplayground.com
breki76

Ancsurti!

Várjuk majd a beszámolót a Prodigyről :lol: :lol: És annyira igaz, amit írtál....a Nagyszülők ilyenkor kiélik magukat...mivel az unoka nekik már csak szórakozás...fegyelmezni, nevelni nekünk kell :lol: :lol: .
Unokatesóm faterja egy terrorista volt anno a gyerkőcökkel, az unokák meg totál a fejére nőnek :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Timi!

A bundás almáról jut eszembe....múltkor a diabetológusomnál mondom, hogy a Pici mennyire szereti az édes ízt, különösen a 86%-os csokit...Erre a doktornővel 1x-e, mert "anyuka neeeem" :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Gabi!

A vashiánnyal kapcsolatban a Maltofer fol-t próbáltad már?????? Nekem sem jött be a neoferro-folgamma. Ez egy csoki ízű rágótabletta. de nézd meg az összetevőjét a www.hazipatika.com-on. Szerintem több benne a vas, mint a többiben.... :roll:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok, megint sok a téma.

Ancsurti igyál egy kis kávét, az tuti vízhajtó és nap egy gyenge kávé nem árt.

Szonibaba, én is így voltam, mikor Norbival terhes voltam, talán utoljára?! De biztosan nem éreztem, hogy utoljára. Pont apa volt, aki 3-at akart, de később. Hát elérkezett a később, mert apuci már "túlkoros" lenne. De mondtam a terhesség elején, ha ez a baba nem marad meg, nem lesz több próbálkozás, annyira jó az időzítés. Jók a képek!

Hasleszorítós bugyi nekem bejött, szülés után rögtön hordani kezdtem rá a rendes bugyira, hát nyáron lehet, hogy a s...gemen is folyni fog az izzadság, de olyan jól tart, hogy muszáj hordani.

Telefon, távirányító. Nálunk is a mai napig tabu. Mi átadhatjuk nagymamát beszélgetésre, de ők nem nyúlnak hozzá. A Dvd-t pár hónapja Martin bekapcsolhatja, ha megengedjük és lemezt is cserélhet, dehát könyörgöm 6 éves. Számítógépnél engedélyezett idő: max. heti egy sakkparti - informatikus szülők gyerekei nem ülnek a gép előtt a barátainknál sem, semmiről nem maradnak le.

Minimanó várjuk a képeket.

Én 04.15-én megyek TVC-ra, 22-én 4D UH-ra.
Most meg megyek vásárolni, vékony pulcsi kell a fiúknak tavaszra.
Egyszerűen nem merek vásásrolni még a babának, nem tudom mi tart vissza, de nézegetem, látok is szép holmikat, de nem merem megvenni. Babakocsit is a neten néztem, de még ki sem próbáltam a magasságát. Mi van velem?

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok, szépjóreggelt :)

Emlékeztek még ránk? :lol: :lol:
Nem mentünk ám le a térképről,csak végre jó idő,gyerek egyre aktívabb meg miegymás.Néha azért kukkolok,de most esélyem sincs asszem visszaolvasni :oops: .Ahogy láttam,mindenki jól van,ennek nagyon örülök.Velünk is minden okés,bár Domikám túl van az első betegségén(vírusos torokgyulladás 39 fokos lázzal).Múlt héten szülinapoztunk is,hoztam egy-két képet :)
Kép
Kép
Kép
Kép

...és végül egy 24 hetes Bence
Kép

Kép

Kép
lidike

Lidike!

Nagyon szép a Kisfiad!!!! Örülök, hogy meggyógyult!

Hasleszorító...erre volt aki azt mondta, hogy övet vegyek, mert nem lehet egész nap rajtad, azt meg könnyebb leszedni. Anyum császárral szült és Ő is mondta még az elején...az nagyon fontos, mert legalább úgy érzed összetart a műtét után!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Lidike! De Te akkor megúsztad?????? Ez a legnehezebb része gondolom...ott lenni Domival, ápolni és közben vigyázni, hogy Te ne kapd el....???? Cukik a göndör fürtjei :lol: :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: