kicsidodi!
"Baromi fura, mintha lenyeltem volna"
Ekkora arcom azért még nekem sincsen, hogy azt higyjem, én vagy Zeusz.
"A barátnőmnek ilyenje van, két pici gyerek mellett és totál használhatatan most már! Nem bírja a gyűrődést "
Bocs, de ez nem a telefon hibája.

Nálunk ez első hetektől kezdve, amikor Manó még csak nézelődött ki a kis fejéből, meg van tiltva a távirányító és a telefon odaadása. És ez a mai napig is így van. Ha mégis odaadja neki bárki, simán rászólok. Az Apjára éppúgy, mint a fateromra, anyósomra vagy bárkire. Ugyanis nem érdekel, ha eldobja az ő telefonjukat és ezért tönkremegy, de ne szokja meg azt, hogy ezzel így bánik, másrészt pedig nem játékszer. Ők elmennek, de mi meg itthon maradunk és nem szeretném, hogy más hülyesége miatt a mi dolgainkat amortizálná le, amire nagyon hepciás vagyok.
Amikor már nagyobb és megérti, hogy mire való a telefon és hogyan kell használni, na majd AKKOR kerül a kezébe, addig nem! (Arról nem is beszélve, hogy tök összezavarodik szerencsétlen, hogy ez egyik embernél miért lehet mobillal játszani, a másiknál meg miért nem)
" A legtöbben szülés után vágatják le a hajukat, mondván, bazira hullik (pedig csak a többlet hullik ki!!!), szóval én megígértettem apával, hogy semmi szín alatt ne engedje, hogy levágassam a hajam"
Na, csak várd ki a végét!

A "tönkremenetel" azért más eset, mint az ahhozvanmostkedvem. Úgyis hamar megnő.
" Nekem viszont van olyan ismerősöm, aki kifejezetten azért vette ki, mert mindig fikuszos lett!!!! Ez állítólag attól függ, hogy mekkora az ember orrlyuka. Picibe nem jó, mert nem tud tisztulni! Neked akkor mákod van"
Hát, én inkább enyhén krumplinak nevezném...

És ahogy öregszem egyre inkább olyan jelleget ölt.
Tetkó.
Tényleg akkor a legszebb, amikor elkészül, mert gyönyörűen látszanak a kontúrok. De a végső színe -többek között- attól is függ, hogy mennyi festéket használtak. Nyilván, minnél többet annál sötétebb lesz. Persze mintája válogatja, hogy mi mit "enged meg".
Alapvetően egyetlen bajom van csak a tetkókkal. Fiatalon jól néz ki, de -ha minden jól megy

- csak megöregszik az ember. És egy hatvanas nőn azért már elég furcsán fest a delfin a lapockán, a rózsa a rücskös, nagy fenéken, vagy az akármi a ráncos bokán.
Képzeld el, hogy elmész a reumatológiára, mondván fáj a hátad és ott figyel a derekadon vagy a csípődön a fiatalon még szexis tetkó. Akkor tök jó volt, most meg lehet, hogy az állandó fájdalomtól egyfolytában görbén tartod magad. Így nekem kissé(?) már nevetségesen/siralmasan hat...
"gerincemre fogom tetováltatni a gyerekeim nevét"
...illetve később az unokáid, dédunokáid nevét...
" Egy árva centit nem nőtt a fenekem, a combik is csak 1-et, mégis szélesebb vagyok ! Anyu szerint azért, mert készül a testem a szülésre, és kiszélesedik a csontozatom. Szte ennek nagyon örüljek, mert könnyebb lesz a szülés, és ez így jó . Hát ez remek, csakhogy nekem eddig is "asszonyos" alkatom volt, szóval 2-3 gyerek, és olyan csípőm lesz, hogy az egész család elrejtőzhet mögöttem"
Nyugi! Szülés után azért a szervezet szépen lassan, folyamatosan igyekszik visszatérni a régi kerékvágásba. Ami kitágult az összébb húzódik. (Azt nem mondom, hogy ropi leszel, de így sem maradsz.

)
Szoptatás alatt azért híznak meg egyesek, mert nem esznek rendesen. Vagy idejük nem jut rá (merremenjekmihezkapjakannyimindentkéneegyszerrecsinálniésmégezzelsemvagyokmeg) vagy nem figyelnek rá. (Vagy literszámra fogyasztják például a rántott levest, madártejet és hasonlókat, mondván az csinál jó sok tejet. Amiben van is valami, ugyanakkor hízlalnak is)
ancsurti!
Hugi is hasonló házban lakik.
csibe83!
Te sem panaszkodhatsz, hogy nem látszik rajtad, hogy kismama lennél!
"Képzeljétek anyum már kb 2 hónapja azt hajtogatja,hogy majd figyeljem
meg az Erős Antónia be fogja jelenteni,hogy Babát vár és erre tegnap
bejelenti én meg majdnem lefordultam ámulatomba,hogy anyum egy boszorkány... "
...vagy esetleg látta valahol az Erős Antóniát és gyakorlott szemmel észrevette, hogy terhes.
boo!
Piercinget bármelyik jószerivel bármelyik tetováló szalonban csináltathatsz magadnak. A lényeg, hogy tiszta, steril körülmények között végezzék (fertőtlenítés, kesztyű stb.)
Olyat tesznek bele, amilyet választasz. Ha nem úgy mész oda, hogy remegnek a térdeid, akkor mire elkezdenél megijedni, már túl is vagy rajta. Nem vészes.
A rafkós része a milyenlegyen, mert nem mindegy, hogy húsosabb vagy vékonyabb az orrcimpád. Függ az orrtyű fajtájától is, hogy kinek milyen jön be.
Bátran csináltathatsz, ha kedved tartja, de talán tényleg nem most kéne. A terhesség alatt amúgy is totál meg van hülyülve az ember szervezete...
tabati!
Iwiw-es kép: anno járta egy ilyen mondás, hogy: "rajzoljon körbe téged a Doszpot Péter".
breki76!
Szép poci.

Bár, én nem szabályos gömbnek mondaám, hanem
terhoidnak.
f.nikici!
Remélem, sikerül megfelelő kádat (is?

) találnotok!
Ha akkora nagy a kádatok, akkor tulajdonképpen jól kibélelve megteszi kiságynak meg hasonlónak egy ideig.
Jók a képek!
szonibaba!
Ezek igazi babamozis képek!

(Na ez az, amihez nekünk még egyszer sem volt szerencsénk.

)
Olyan hülyeség jut eszembe néha, lányok!
2006 óta többé-kevésbé terhes vagyok. Huzamosabb óta jelen van az életemben és élvezem ezt az állapotot, imádom érezni a mocorgást. (Hugi minap úgy csinált, mintha ő tulajdonképpen egy gombóc lenne és össze-vissza gurulászott a hasamban. Tök jó volt!

)
Viszont a marha nagy jó dolgomban eszembe jut néha, hogy jó eséllyel ez az utolsó terhességem és többet nem élem már át ezeket az élményeket. És ezt úgy sajnálom.
Tudom, hogy hülye vagyok...